FRØKEN UBESLUTTSOM

Heisann! 

Håper alle har hatt en strålende og bedre start på uka enn meg! Jeg er så opp og ned i formen om dagen, så derfor blir det rett og slett lite blogging fra meg. Jeg ligger for det meste og sover bort hele dagen, og da kan dere jo tenke dere at hjemmet mitt ser ut deretter! Heldigvis er Andreas flink til å stille opp og hjelpe meg både med rydding, rengjøring og Nicolai når han kan. Han har jo jobb og sitt han også, så jeg er veldig takknemlig for det. Jeg håper virkelig at lillesøster har tenkt seg ut litt tidligere enn broren sin, for tanken på å gå gravid stort lenger nå gjør meg bare enda mer dårlig.. Men det er selvfølgelig ikke annet å gjøre enn å holde ut! 

Vel, uansett. Forrige uke delte jeg jo et innlegg fra "lillesøsterkroken" på soverommet mitt. Jeg har som sagt bare to soverom, så hun får sin egen lille krok inne hos meg. Dagen etter fant jeg plutselig ut at jeg skulle bytte rom med storebroren i huset, så da var det ikke annet å gjøre enn å be Andreas om hjelp til å bære og sette på plass. Og han ble som vanlig like imponert over meg og jublet over det! *haha* 

Rommet er veldig lite, og Nicolai er jo mer på rommet sitt enn det jeg er og kommer til å være, så for meg som stort sett bare bruker sengen om natten gjorde det absolutt ingenting å bytte. Og jeg ble faktisk veldig fornøyd. Mangler bare en fin kappe rundt sengen, så tror jeg det blir bra!

Nå skal jeg i hvert fall legge meg langt nedi alle putene og surre meg godt inn i dyna! God natt ♥ ZzZ

Et mammaliv

Hei! Jeg er ei jente på 24år fra Halden. Denne bloggen vil handle om min hverdag som alenemamma til Nicolai(f.2011) og Mie (f.2015). Jeg er selvstendig distributør i Herbalife. Startet med produktene i januar 2014 for å få mer energi og gå ned i vekt. Mistet 12kg før jeg ble gravid på nytt med Mie. Har mistet 15kg etter svangerskap nr 2. Er fortsatt på min reise ned i vekt, så bloggen vil i hovedsak handle om min nye livsstil i form av kosthold og aktivitet fremover. Alle bilder er mine om det ikke står noe annet, og missbruk av disse vil bli politianmeldt!

Kontakt meg:
etmammalivblogg@live.no

Norske blogger

FacebookInstagramKategorier
Arkivet

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign


hits