SNAPCHAT MONDAY

Heisann!

Da var det mandag igjen, og jeg er i hvert fall kjempeklar for denne uken! I dag har jeg bare vært hjemme med Mie, men jeg skal snart ut på en liten kjøretur med ukens første prøvepakker. For de som lurer er det en pakke med seks måltider fra Herbalife, som man har mulighet til å prøve til frokost i seks dager eller frokost og lunsj i tre dager om man ønsker å prøve før man eventuelt velger å fortsette. 

MEN, det var ikke prøvepakker dette innlegget skulle handle om. Det er nemlig tid for snapchat monday, og jeg har samlet noen av forrige ukes snap's til dere! 

Følg meg gjerne: iidakm


INSTAGRAM: etmammalivno
FACEBOOK: Klikk her

Håper alle får en fin uke! :o)

SNAPCHAT MONDAY

Heisann, og god mandag!

For en stund siden prøvde jeg å kjøre i gang en "snapchat monday" her på bloggen, da jeg delte forrige ukes stories på snap hver mandag. Nå som jeg har begynt å blogge igjen tenkte jeg å fortsette med det. 

Har forresten fått ny header! Den ble litt liten, men dette var rett og slett det beste jeg fikk til selv, ha ha. Så om noen der ute kan hjelpe meg å gjøre den større blir jeg veldig glad! 

Ellers håper jeg dere vil følge meg på snapchat! Legg meg gjerne til: iidakm

Ha en fin mandag videre! 

SNAPCHAT MONDAY

Heisann og god mandag!!

Nicolai skulle egentlig begynne i barnehagen forrige uke, men det var så få barn der da vi kom dit på mandag, så han ville være hjemme isteden. Han ble i tillegg syk natt til tirsdag, så det ble bare den ene dagen han var der. Han har dermed gleda seg veldig til å begynne denne uken. Jeg hadde glemt å skru på alarmen idag, men lillesøster våknet 08:04 og var sulten. Da jeg titta på klokka fikk jeg fart på meg kan dere si.. Nicolai var selvfølgelig veldig trøtt idag, og jeg brukte laaaang tid på å vekke han. Han må egentlig bli levert til klokken ni, men det hadde ikke vært sjans i havet til å rekke det når vi har 15-20 minutter å kjøre. Etter stress og mas med å mate og kle på to barn kom vi oss i bilen, og var i barnehagen til kvart over ni. Gjett hvilken barnehage som har planleggingsdag idag da? Er det muuulig....

Så da var det bare å dra hjem igjen da. Storebror sitter på rommet sitt og ser på film, lillesøster ligger ved siden av meg og sover, og jeg sitter her og blogger og drikker te for å våkne litt. 

Siden jeg delte noen bilder fra Snapchat her inne forrige mandag tenkte jeg at jeg kunne begynne med Snapchat monday her på bloggen. Jeg vil fremover dele bildene fra forrige ukes snap hver mandag! :o) 

Følg meg gjerne! >> iidakm <<

 

Ønsker dere en strålende uke!

SNAPCHAT LATELY

Heisann! Alle hatt en fin dag hittil? 

Miemor og jeg har sovet siden vi kjørte Nicolai i barnehagen idag. Hun har kun vært våken en gang for litt påfyll av melk, så har hun sovnet igjen. Jeg må jo få verdens snilleste babyer ♥>> Snapchat: iidakm <<

Jeg har egentlig bare hatt venner og kjente på snap'en min tidligere, men bestemte meg brått forrige uke for å åpne den. Tenkte det kunne være gøy med litt følgere der også, og ikke minst følge mine følgere ;-) Det har blitt over hundre følgere på snapchat etter jeg delte den på instagram første gangen, men jeg har alltids plass til fler, så legg meg gjerne til! :o) 

 

Håper vi snappes! ;-)

Et mammaliv

Hei! Jeg er ei jente på 24år fra Halden. Denne bloggen vil handle om min hverdag som alenemamma til Nicolai(f.2011) og Mie (f.2015). Jeg er selvstendig distributør i Herbalife. Startet med produktene i januar 2014 for å få mer energi og gå ned i vekt. Mistet 12kg før jeg ble gravid på nytt med Mie. Har mistet 15kg etter svangerskap nr 2. Er fortsatt på min reise ned i vekt, så bloggen vil i hovedsak handle om min nye livsstil i form av kosthold og aktivitet fremover. Alle bilder er mine om det ikke står noe annet, og missbruk av disse vil bli politianmeldt!

Kontakt meg:
etmammalivblogg@live.no

Norske blogger

FacebookInstagramKategorier
Arkivet

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign


hits