FALTENG DESIGN

Heisann!

Her om dagen var jeg så heldig og fikk smokkelenke og vognpynt til lillemor! Begge deler er laget av Trine FaltengFalteng Design. Hun lager alt fra dette til nydelig strikka drakter, sko, smekker, luer og masse mer!

Klikk dere inn på siden hennes på facebook HER, eller sjekk ut instagram: Faltengdesign.
Om dere lurer på noe kan dere sende henne en mail på trinefalteng91@gmail.com 
Var de ikke fine? Jeg gleder meg i hvert fall til å ta det i bruk - tusen, tusen takk ♥ ♥
// Dette innlegget er skrevet i samarbeid med Falteng Design.

GRAVIDFOTO

//sponset

Heisann! 

Idag har jeg brukt dagen til å forberede til gravidfotograferingen ikveld. Jeg har nemlig vært så heldig å få sponset en gravidfotografering av en veldig flink hobbyfotograf her i Halden. Det er ikke så lenge siden jeg så noen av bildene hennes for første gang på Facebook, og jeg falt veldig for måten hun tar bildene på. De blir veldig personlige og fine, og ikke sånne typiske "studiobilder" med kun hvit bakgrunn. Gravidbilder er jo og skal være veldig personlig syns jeg, og det syns jeg hun får frem på en veldig fin måte!

Jeg tok aldri ordentlig gravidbilder da jeg gikk gravid med Nicolai, og det er noe jeg har angret helt forferdelig på. Jeg er i hvert fall veldig glad for at jeg gjorde det denne gangen, selv om det ikke er det jeg er mest komfortabel med her i verden! hehe.

Jeg har nesten akkurat satt meg i sofaen, og her skal jeg bli et par timer til før jeg finner senga. Utrolig hvor lite som skal til for å få en gravid kropp totalt utslitt, haha..Nå gleder jeg meg veldig til å se resultatet av bildene som ble tatt♥

Ta gjerne en titt på facebooksiden til Carina HER, så vil det også komme litt spennende her på bloggen etterhvert! :-)

Ønsker alle en super kveld! 

 

>KONKURRANSE HER<

KONKURRANSE

Heisann! -Håper alle har hatt en fin helg! 

Jeg går egentlig bare og teller dager, eller igrunn snart timer og minutter til termindatoen! Nå er det bare 27 dager igjen!! Nå som det er så nære, så syns jeg jo selvfølgelig at tiden ikke kunne gått saktere! Jeg er medlem i en "termingruppe" på Facebook, og det tikker stadig inn bilder av de andres nyfødte babyer. Jeg blir jo ikke akkurat noe mindre utålmodig av det! hehe.. 


Men, over til overskriften! Jeg har fått lov til å dele ut Nivea sin krem med god natt-historier til to heldige vinnere! Det er altså to stk som har muligheten til å vinne to kremer med to historier hver! Disse er veldig populære hos min sønn, og kremene lukter også utrolig godt! Veldig hyggelig å avslutte kvelden sammen på denne måten! :o) 

Alt du trenger å gjøre er å kommentere innlegget med akkurat hva du vil. Et smil i kommentarfeltet holder. Trykk på DEL-knappen under innlegget, og du er med i konkurransen! :-) 
Jeg kommer til å trekke en vinner fredag 8.mai!
(Du trenger heller ikke ha blogg for å melde deg på. Husk bare å kommentere innlegget med mailadresse slik at jeg kan få tak på deg om du skulle være en av de to heldige)

Lykke til!

Lik gjerne bloggsiden min på facebook HER

GOD NATT MED NIVEA CREME TALES

//Sponset innleggHeisann, og god kveld!

Håper alle har hatt en fin lillelørdag! Nå er det bare to små dager igjen, så er det jaggu helg igjen! Jeg har forresten gått 36 uker gravid idag, så nå er det bare fire uker igjen til termindatoen! 

Forrige uke fikk jeg en veldig fin pakke i postkassen, som inneholdt den nye barneserien til NIVEA med kremer og eventyr -og en veldig søt kosebamse. Dette er en serie i et begrenset antall, og Nicolai og jeg har vært så heldig å få teste ut disse. Hver boks er dekorert spesielt for barn og kommer med hver sin barnefortelling. Det finnes totalt fem ulike historier, og jeg fikk fire kremer og to historier - Leos eventyr på Putefjellet og Mia og feen på reise.

Jeg spurte Nicolai hvem av historiene han hadde lyst at jeg skulle lese for han før han la seg, og han valgte Mia og feen på reise. Da tok vi med oss eventyret, kaninen og kremen inn i sengen for å lese og smøre.

Nicolai syns det var veldig gøy å smøre seg i ansiktet da jeg hadde lest ferdig - det gjorde nemlig også Mia i historien før hun la seg! 
Han er faktisk veldig tørr i huden og trenger og smøres. Det er jo ofte sånn at slike ting ikke er veldig populært for barn i den alderen, og man må ofte krangle seg til ting. Jeg likte derfor denne ideen veldig godt. Barn liker historier og eventyr, og da er det jo helt supert å slå to fluer i en smekk og heller få til noe gøy ut av det. Historie først, smøring etterpå! Nicolai syns det var veldig stas, og lurte på om vi kunne lese og smøre en gang til da vi var ferdig. Så nå er det en som gleder seg til neste historie og smøring imorgen kveld! Det er tydelig at dette falt veldig godt i smak hos min treåring, og vi hadde en veldig hyggelig kveld sammen før han la seg.
-Så her er det tommel opp for NIVEA Creme Tales fra både mor og sønn! :o)

CarrieAlong

 

Hei, dere!

Her om dagen hentet jeg en pakke på posten. Jeg fikk en hyggelig mail her for litt siden, der jeg fikk velge meg en veske jeg likte selv fra Carriealong.no 

"Bag-a-holic" som jeg er, takket jeg selvfølgelig ja til det! Jeg brukte litt tid på å bestemme meg, da de har så mye fint i nettbutikken, men jeg falt til slutt på denne her. Vesken er en Merle Shopper, camel og er akkurat i min stil. Jeg elsker fargen, og jeg elsker designet. Den er romslig og har to lommer på yttersiden. Det følger også med skulderrem. I og med at vesken ble sendt fra Danmark tok det ca 10 dager før vesken min ankom postkontoret. Alt i alt er jeg veldig fornøyd med både kundeservicen, levering og vesken. 

 Carriealong.no er en nettbutikk med et stort utvalg av vesker i alle slag og i alle prisklasser. De har vesker til dame,herre og barn, kofferter, tursekker, skolesekker, PC-vesker og masse accsessories som; toalettvesker, mobilvesker, lommebøker til dame og herre, hansker til dame og herre, skjerf, beauty-boxer og paraplyer. De selger merker som Tiger of Sweeden, samsonite, Fjellräven, Tony Perotti, Ticket to Heaven og mange andre.

 

Under har jeg satt sammen noen kollasjer med litt av det dere kan finne i nettbutikken deres. Utrolig mye lekkert altså, så jeg anbefaler dere å ta en titt. Fjällräven HER

Herrevesker HER

Barnesekker HER  /// barnekoffert/bag HER /// Skolesekker HER

 

Samsonite HER

 De har også masse vesker på salget nå, ta gjerne en titt HER

 

Du kan også kjøpe gavekort HER

 

Følg gjerne CarrieAlong på facebook HER

 

 

 Hva syns dere om vesken jeg fikk sponset?

 

 

 // innlegget er sponset av 

EN HYGGELIG OVERRASKELSE

Her om dagen fikk jeg en altfor hyggelig og overraskende mail av Ellos. De hadde nemlig lyst til å gi meg et gavekort på hele 2500kr til å handle akkurat hva jeg vil. Jeg satt omtrent med haken på gulvet da jeg leste mailen, samtidig som jeg tenkte "herregud, leser jeg riktig nå?", og jeg måtte lese igjennom 3-4 ganger før jeg faktisk var sikker på at jeg leste riktig! Og ikke nok med det, men jeg fikk akkurat en hyggelig telefon om at hvis vi vil, kan vi begynne å flytte inn i leiligheten om 18 dager! Jeg er i lykkerus!♥

Tenk så mye fint jeg kan få for de pengene, og tenk så godt det kommer med nå som vi skal flytte inn i ny leilighet! Det er i hvert fall utrolig vanskelig å bestemme seg, for er det noe Ellos har, så er det altfor mye fint, det er sikkert og visst!

Her er noen av godbitene jeg kunne tenke meg;

Psssst! Akkurat nå får du 40% rabatt på dyreste vare og 20% rabatt på resten av bestillen!! Husk å aktivere oppe i høyre hjørne på siden.

Roll-up HER // Putetrekk HER // Pute i 2pk HER // Teppe med striper og stjerner HER // Pledd HER // Kiste HER

Putetrekk "angels" HER // Putetrekk skinn HER // Putetrekk sikksakk HER // Bilde "kart" HER // Putetrekk pels HER // Putetrek paljetter HER

 Lampe HER // Glassflasker 2pk HER // Klokke HER // Skjenk HER // Pledd HER // Sittepall HER

 Og til dere som rakk å se bildet på instagram, og trodde at dette var en konkurranse, så beklager jeg på det sterkeste om det kunne oppfattes sånn. Derfor slettet jeg bildet igjen! 

 

 

 

affiliateslenker

Et mammaliv

Hei! Jeg er ei jente på 24år fra Halden. Denne bloggen vil handle om min hverdag som alenemamma til Nicolai(f.2011) og Mie (f.2015). Jeg er selvstendig distributør i Herbalife. Startet med produktene i januar 2014 for å få mer energi og gå ned i vekt. Mistet 12kg før jeg ble gravid på nytt med Mie. Har mistet 15kg etter svangerskap nr 2. Er fortsatt på min reise ned i vekt, så bloggen vil i hovedsak handle om min nye livsstil i form av kosthold og aktivitet fremover. Alle bilder er mine om det ikke står noe annet, og missbruk av disse vil bli politianmeldt!

Kontakt meg:
etmammalivblogg@live.no

Norske blogger

FacebookInstagramKategorier
Arkivet

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign


hits