RED VELVET CUPCAKES

Heisann og god sndag!

Igr var jeg i et vakkert bryllup til ei venninne av meg. I den anledning ble jeg spurt om lage cupcakes. Siden temaet var rdt, s ble valget enkelt. Nemlig Red Velvet cupcakes i rd former! Mange spurte om oppskriften igr, da de falt veldig i smak, s her kommer den :o)



Dette trenger du til 12 stk (jeg doblet oppskriften):

60 g smr
150 g sukker
1 stort egg
0,5 ts vaniljeessens
0,5 ts eddik
0,5 ts natron
120 ml surmelk
125 g hvetemel
1 ss kakao
2 sm flasker rd konditorfarge

Frosting:

150 g kremost
150 g smr
100 g hvit sjokolade
4 dl melis




Fremgangsmte:

Pisk mykt smr og sukker til luftig smrkrem. Tilsett egget og pisk videre til blandingen er tykk og kremete. Pisk inn vaniljeessens. Rr sammen eddik og natron (dette bruses nr det blandes) og rr inn i smrkremen sammen med surmelk. Sikt sammen mel og kakao og bland i til en jevn deig (ikke rr mer enn ndvendig for f alt godt blandet). Tilslutt farges deigen med rd konditorfarge. Deigen skal bli rdbrun.

Sett formene p brett og fyll de 2/3 fulle. Stekes midt i ovnen ved 175C i ca 20 min. Sjekk med kakenl at de er gjennomstekte. Avkjl helt fr du tar p kremen. (Jeg brukte litt strre former, s oppskriften holdt akkurat til 20 former som jeg hadde.

Frosting:

Smelt hvit sjokolade. Pisk sammen romtemperert smr og kremost. Rr inn den smeltede sjokoladen og deretter melis. Legg kremen i en kakespryte og lag fine topper.

Disse er ogs pyntet med rdt pulver/strssel kjpt hos Tilbords Halden. Formene er ogs fra samme sted!








Oppskriften er hentet fra detsoteliv.no

HJEMMELAGET KYLLINGSALAT

Hei, dere! Tid for enda en oppskrift denne uken :o)

Forrige uke delte jeg et bilde av en fantastisk god kyllingsalat p instagram som jeg og ei venninne laget. Inspirasjonen til denne salaten er et sted som heter Bryggerhuset her i Halden. Jeg tr vel pst at det er byens mest populre spisested med enormt god mat, kaker, makroner, boller og kaffe/te! De har virkelig verdens beste kyllingsalat, eller i hvert fall den beste kyllingsalaten jeg har smakt, men det blir litt dyrt i lengden kjpe seg den der nr man har lyst p salat. Derfor tenkte jeg "hvorfor ikke prve lage den selv?". Jeg forventet ikke at den skulle bli like god, for jeg kommer absolutt ikke til slutte og kjpe den, men det var litt gy og overraskende godt prve seg p en hjemmelaget.

Den ble faktisk s utrolig god, og da jeg la ut bildet var det fler som ville ha oppskrift. Jeg tok selvflgelig ikke bilder mens vi laget den, s n har jeg kjpt inn de samme ingrediensene egentlig kun for kunne gi et bedre oppskriftsinnlegg med bilder. Ogs en veldig god unnskyldning til lage den igjen!

TIL DENNE RETTEN TRENGER DU:

Salatkylling fra PRIOR.

♥ Kyllingkrydder fra Santa Maria.

♥ Fersk sjampinjong i skiver.

♥ Crispisalat.

♥ Ruccola.

♥ Tomat♥ Agurk♥ Paprika♥ Rdlk.

♥ Pinjekjerner.

SLIK GJR DU:

Lag ferdig salaten p en tallerken og str litt pinjekjerner over. Bruk gjerne litt olivenolje over, men det trengs ikke etter min smak.

Start med steke kyllingen i litt rapsolje. Jeg brukte en del kyllingkrydder.

Legg kyllingen over i en skl og legg sjampinjongen i stekepannen uten vaske pannen frst. Stek de gjerne med litt salt og pepper p.

Legg kyllingen tilbake i pannen sammen med sjampinjongen nr den er ferdig stekt og bland det sammen.

Legg tilslutt kyllingblandingen over salaten.




Vil du prve denne?

Et mammaliv

Hei! Jeg er ei jente p 24r fra Halden. Denne bloggen vil handle om min hverdag som alenemamma til Nicolai(f.2011) og Mie (f.2015). Jeg er selvstendig distributr i Herbalife. Startet med produktene i januar 2014 for f mer energi og g ned i vekt. Mistet 12kg fr jeg ble gravid p nytt med Mie. Har mistet 15kg etter svangerskap nr 2. Er fortsatt p min reise ned i vekt, s bloggen vil i hovedsak handle om min nye livsstil i form av kosthold og aktivitet fremover. Alle bilder er mine om det ikke str noe annet, og missbruk av disse vil bli politianmeldt!

Kontakt meg:
etmammalivblogg@live.no

Norske blogger

Facebook



Instagram



Kategorier




Arkivet





Bloggdesign

Design og koding av KvDesign


hits