KALENDERGAVER 21-24

Da var det over for pakkekalenderen for denne gang, og det er jeg veldig glad for! Makan til styr, he he. Nicolai har i hvert fall virket storfornøyd med alt han har fått, og det gleder mammahjertet å se at det ikke skal så mye til for å få en liten gutt fornøyd!♥

PAKKE 21:

Pakke 21 var på lørdag, og dermed ble det selvfølgelig sjokolade! Men ikke hvilken som helst sjokolade. Nemlig MIKKE MUS-sjokolade. Gjett hvem som ble overlykkelig og omtrent slukte hele platen med en gang? ;o)

 

 

 PAKKE 22:Pakke 22 inneholdt nok en såpe. Har faktisk ikke telling på hvor mange såper han har fått iløpet av denne kalenderen! Hurra for badekar! he he..

 

 

PAKKE 23:


I kalenderens nest siste pakke befant det seg en blinkende tannbørste og en ullbody. Er vel ikke noe å lure på om hvem av de som var mest spennende, kanskje?

 

 

PAKKE 24:Og der var den aller siste kalendergaven åpnet! Nicolai fikk sin egen støvsuger, og det tror jeg han ble veldig, veldig glad for! Han skal nemlig alltid hjelpe til da vi støvsuger, så nå kan han gå etter med sin egen :o)

 

♥Sjokolade ♥"Bill"-såpe ♥Tannbørste og ullbody ♥Støvsuger

 

Hva syns dere om de fire siste kalendergavene? 

KALENDERGAVER 17-20

Da var nok en gang fire kalendergaver pakket opp av Nicolai. Han er som vanlig fornøyd, og han glemmer de aldri. Blir spennende å se etter julaften hvordan det blir, når han ikke får fler. Da blir det nok hurramegrundt her hjemme. He he. 

Om noen lurer så fikk han ikke pakke den 18., så han måtte pakke opp pakken for både 18. og 19. den 19. Derfor har han samme klær på bildene. 

PAKKE 17:

Pakke nr 17 ble en tegneblokk. Nicolai elsker å tegne, så tegnesaker faller midt i blinken for han. Han ble kjempefornøyd med innholdet.

 

♥ 

PAKKE 18:

Pakke nr 18 ble selvfølgelig fargestifter, og det var ikke annet å gjøre enn å sette seg ned for å tegne med en gang :o)PAKKE 19:

Pakke nr 19 ble en pakke med tre små biler. Akkurat som han ikke har nok biler fra før av, men de siste pakkene er veldig vanskelig å finne på, for nå har han i hvert fall alt. Gutten takket selvfølgelig ikke nei, og ble ikke akkurat misfornøyd med å få flere biler ;-)PAKKE 20:

I pakke nr 20 ble det igjen noen badeleker. Siden vi har fått badekar må han ha litt flere leker til badingen, og han ble kjempefornøyd da han så det lå en bade"sik" (fisk) der! ;o)

 

Tegneblokk ♥ Fargestifter ♥ Lekebiler ♥ Badeleker

 

Ikveld er det 70-årslag for den godeste morfaren min, så nå her har det gått i ett! Innlegget er forhåndsskrevet :o) 

♥ GOD HELG OG GOD JUL ♥

 

Hva syns dere om kalendergavene?

KALENDERGAVER 13-16

 

Hei, dere!

Jeg vet jeg skulle postet innlegget på mandag, men dette har vært en stressende uke, så pc og blogg har derfor blitt nedprioritert. Hadde døgnet hatt flere timer og om jeg hadde vært superkvinnen hadde jeg muligens fått til alt, men det er jeg altså ikke ;o)

Nicolai elsker i hvert fall pakkekalenderen sin, og det er som oftest det første han sier når han vekker meg om morgenen. Først sier han "mamma, pakke!" også "mamma biiide", som betyr at jeg skal ta bilde, som han har skjønt at jeg gjør hver gang han skal åpne pakkene. Ha ha. Da er det bare å finne frem kamera så jeg får tatt bilder og så Nicolai endelig får åpnet pakken sin. 

PAKKE 13


Pakke 13 fikk han litt utpå dagen denne dagen, siden vi hadde det travelt på morgenen for å kjøre pappaen på jobb. Deretter var vi på en liten handletur med mimmi'n til Nicolai, så hun var med til oss og hjalp Nicolai med pakken. Denne innehold en nissedrakt fra H&M, og han ble kjempefornøyd. Problemet er bare at han er fornøyd med å se på den, han vil nemlig ikke bruke den! ha ha.

PAKKE 14


 

Pakke nr 14 var på en lørdag, og derfor litt godis i pakken! Jeg skrev tidligere at jeg har pakket inn litt nissesjokolade osv på alle kalendergavene som kommer på lørdag. Han ble nok en gang veldig glad og fornøyd med nissesjokolade :o)

PAKKE 15


Pakke nr 15 ble en pysj med Lynet McQueen på. Nicolai har plukket den ut selv, nemlig, så derfor visste jeg at han ville ha den. Han så den hang på et stativ da jeg kjøpte nissedrakten på H&M, så da tok jeg med den også. Han ville selvfølgelig ha den på seg med en gang! hihi.

PAKKE 16


Og tilslutt, pakke nr 16 inneholdt nok en liten sak fra Søstrene Grene med badeskum. Egentlig var det et tog denne gangen, men han har rotet den bort, så derfor tok jeg bildet fra sist av skildpadden. Hehe.

Nissedrakt ♥ nissesjokolade ♥ Pysj ♥ Badeskum

 

Vi har i hvert fall en veldig fornøyd gutt her i huset :o)

 

Håper dere har hatt en fin uke! Snart helg!♥


KALENDERGAVER 9-12

Hei, dere!

Beklager forferdelig dårlig blogging denne uken, men jeg har hatt nattevakter fra mandag-fredag, så jeg har vært helt utslitt på dagen med en trassig toåring i hus :o) Det er veldig gøy å gjøre alt man vet man ikke får lov til for tiden, og det er veldig slitsomt med en som ikke bruker øra sine til det man skal; nemlig høre! ;-) Nå har jeg i hvert fall frihelg, og den skal NYTES!

Men noe Nicolai ikke glemmer er selvfølgelig pakkene sine. Det er gjerne det første han sier når vi står opp. Jeg begynte egentlig med å redigere resten av bildene jeg ikke hadde fått ferdig igår, men kroppen sa bare "legg bort den pc'en", og det måtte jeg rett og slett bare høre på. 

PAKKE 9

I pakke nr 8 fikk Nicolai et piratbånd, og piratbåndet hører til denne pysjen. Nicolai fikk se den pysjen da vi var på Sparkjøp for en stund siden, og han ble veldig lei seg da han ikke fikk den. Det han ikke visste var at jeg tok den med, men at han ikke skulle få den før i kalenderen. Pysjen var i tre deler; bånd til hodet, genser og bukse. Jeg delte den like gjerne opp i tre pakker.

PAKKE 10


 
Som dere sikkert skjønte fikk han da buksa i pakke nr 10. Nicolai er like fornøyd og overrasket uansett hva han pakker opp, tror papiret og spenningen er mest moro. Pysjen kosta 129,-

PAKKE 11


Nr 11 ble en svamp til badekaret, slik som han fikk i pakke nr 2, bare at nå var det en fisk eller "siiiik" som han sier. Han ble fornøyd som alltid.


Og sist, pakke nr 12; en Mikke Mus-såpe! Denne har han også egentlig funnet selv, da vi var på Lindex for å kjøpe votter til han på julegateåpningen siden vi glemte de hjemme. Han så selvfølgelig Mikke på hylla, og gjett hvem som gråt i vogna fra vi gikk derifra og gjennom senteret for at vi ikke tok den med. Hehe. Jeg tok den selvfølgelig med, og gikk til kassen med den da han ikke fulgte med. Den kostet rundt 99,- tror jeg, er ikke helt sikker.


Dette fikk han i kalendergavene 9-12↓

♥ Overdel til piratpysj ♥ Underdel til piratpysj ♥ Fiskesvamp ♥ Mikkemus-såpe
 
Hva syns dere om ukens kalendergaver? Hvordan kalender har ditt barn?

KALENDERGAVER 5-8

Da har det gått fire dager til, og det er tid for å vise frem de fire neste pakkene i Nicolais kalender fra femte til åttende desember. Nicolai har nå skjønt at det er én pakke pr. dag, og det går strålende. Han syns det er veldig stas å pakke opp, og alt han sier mens han holder på er "ooooj, ooooooj!". Han har også vært veldig fornøyd med innholdet i pakkene hittil, men jeg tror ikke det skal så veldig mye til for å få han fornøyd :o) Dette er i hvert fall veldig stas for både store og små! 

PAKKE 5

Nok en pakke med noe til badekaret. Denne gangen en skilpadde med badeskum i. Den var så stas at han ga den flere klemmer og susser hele tiden. He he!PAKKE 6

Nicolai er veldig glad i å tegne, og får han sjansen så tegner han hvor som helst. Han har allerede gjort sitt kunstverk i vår gamle sofa, som vi heldigvis fikk bort etter fire(!!!!) vask i vaskemaskinen, og stuebordet har også noen fine streker etter den berømte kulepennen. Derfor tenkte jeg at et slikt tegnebrett/tavle passer veldig fint til han, og jaggu ble han storfornøyd ;-)
PAKKE 7

Pakke 7 var jo på lørdagen, så derfor fikk han sjokoladenisser. Har kjøpt litt godis til pakkene og pakket de inn slik at han får det på alle lørdagene i adventskalenderen :o)PAKKE 8

Som de fleste vet er Nicolai glad i alt som har med pirater, hodeskaller og Kaptein Sabeltann å gjøre. For han er alt med hodeskalle på Sabeltann. Selv genseren min.. I pakke nr. 8 ble det et sjørøverpannebånd. Han hadde ikke så lyst til å ha den på hodet, men han ropte "saaaatan" når han så hva det var, så tar det som at han ble fornøyd med denne også! :o)

 


 

Dette er hva han fikk denne uken↓

♥ Badeskum til badekaret ♥ Tegnetavle ♥ Nissesjokolade ♥ Piratbånd som hører til noe mer han får de to neste dageneHva syns dere om kalendergavene så langt?

 

Beklager også for den dårlige bloggingen de siste dagene, til de som er innom her og ikke har funnet noen nye innlegg. Jeg har jobbet en del og hatt nok å gjøre her hjemme, noe som har gjort meg veldig sliten. Skal prøve å bli flinkere igjen! 

 

#mamma #mammablogg #etmammaliv #jul #advent 

KALENDERGAVER 1-4

 

Da var det desember igjen, og i år har vi bestemt at Nicolai skal få begynne med pakkekalender. Det fikk han ikke ifjor, fordi jeg syns det er unødvendig til en ettåring som ikke forstår så mye av det. Merker at det mulig er litt for tidlig nå også, da han ikke skjønner at det kun er èn pakke om dagen. Han vil selvfølgelig åpne alle på en gang, og var veldig sur en liten stund etter han hadde pakket opp den første adventsgaven. Men vi får håpe at han forstår det etterhvert som dagene går.

PAKKE 1


Han ble selvfølgelig veldig utålmodig og sint da jeg aldri ble ferdig med å knipse bilder. Stakkars lille hjertet som har en så dum og egoistisk mamma♥ He he!


1.desember og første gave var en såpe med Lynet McQueen. Han elsker nemlig biler, og trengte ny såpe til badekaret siden han omtrent bader hver dag, så det passet fint å gi det i kalendergave syns vi. Nicolai ble i hvert fall veldig fornøyd, og det er jo det viktigste :o)

PAKKE 2

2.desember og andre gave ble en froskesvamp. Passer jo til såpa han fikk i den første pakken. Han trenger litt mer til badekaret, så jeg har fokusert mest på det i pakkene. 

 PAKKE 3Pakke nummer tre inneholdt en pakke med pensler. Mon tro hva han fikk i den fjerde pakken?

PAKKE 4


.. Og pakke nr fire ble selvfølgelig vannmaling! Gjett om gutten var fornøyd. Han ropte bare "ooooj, ooooj, oooj!" når han så hva det var. Også "Maaaaliiiin" som han sier. He he. Er så gøy å se hvor lite de små faktisk setter pris på å få. Her har vi ikke kjøpt kalendergaver for mange hundrelappene. Det er ting som koster fra 10kr stk, og toåringen er storfornøyd så langt. Det er selvfølgelig noen gaver som er litt dyrere, men det er gjerne noe fornuftig som han trenger, som jeg like gjerne pakket inn. 

Her er oversikt over innholdet i pakke en til fire↓


 

Hva syns dere om kalendergavene til toåringen? hvordan kalender har dere til deres barn? :o)

Et mammaliv

Hei! Jeg er ei jente på 24år fra Halden. Denne bloggen vil handle om min hverdag som alenemamma til Nicolai(f.2011) og Mie (f.2015). Jeg er selvstendig distributør i Herbalife. Startet med produktene i januar 2014 for å få mer energi og gå ned i vekt. Mistet 12kg før jeg ble gravid på nytt med Mie. Har mistet 15kg etter svangerskap nr 2. Er fortsatt på min reise ned i vekt, så bloggen vil i hovedsak handle om min nye livsstil i form av kosthold og aktivitet fremover. Alle bilder er mine om det ikke står noe annet, og missbruk av disse vil bli politianmeldt!

Kontakt meg:
etmammalivblogg@live.no

Norske blogger

FacebookInstagramKategorier
Arkivet

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign


hits