LØRDAGSFROKOST MED GJENGEN MINHeisann, og god lørdag!

I dag var jeg så ekstremt trøtt, at jeg skulle ønske jeg ikke hadde barn og bare hadde meg selv og tenke på et lite øyeblikk. Men jeg får skylde meg selv når jeg legger meg midt i natten og ikke får mange timene med søvn. Jeg vet jo at de våkner tidlig, så jeg må bli flinkere til å legge meg selv! Jeg kom meg etterhvert opp av sengen og fikk stelt i stand en god frokost til oss. Jeg spiste pittelitt mer enn en shake til frokost i dag. Nicolai og jeg delte en porsjon sjokoshake og spiste litt annen frokost ved siden av. Det er jo tross alt lørdag, og da er det lov til å kose seg litt ekstra ;-) De gangene jeg gjør det, så drikker jeg alltid shaken først. 

Nå skal vi straks en tur til byen for å kjøpe nye gummistøvler til Nicolai. Det begynner å bli en stund siden de i barnehagen sa at de han hadde var blitt for små, men med mitt surrehue tar ting ofte litt tid.. Haha. 

Håper alle får en fin lørdag! :-)

VI NYTER SOMMERÅh, for noen deilige sommerdager vi har om dagen! Vi nyter bare tiden ute, og i dag har Mie og jeg bare kost oss på verandaen. Jeg fikk til og med en og en halv time på solsengen mens Mie sov i dag også. Hun tenkte nok på mammaen sin, så var nok derfor hun sov litt lenger i dag ;-)

Da Nicolai kom hjem fra barnehagen var det grillings som stod på menyen. Etter det har tiden bare flydd og nå er begge barn i seng og sover søtt, mens jeg sitter ute med en deilig kveldsshake og skriver litt her før jeg skal inn å være litt husmor.. 

Håper dere har en fin kveld! :-) 

UKE TRE

Herlighet, som tiden flyr avgårde! Jeg bestemte meg for et par uker siden for å begynne med kun shake og middag. Det vil si at jeg drikker shake til frokost og lunsj (noen ganger rekker jeg tre stk shake før jeg spiser middag. Spørs når jeg står opp), en sunn og proteinrik middag og en til to shake etter middag. Det spørs også litt når jeg legger meg. Det har i hvert fall gått veldig bra, og det gjør faktisk at jeg får i meg det jeg skal, da jeg alltid har vært veldig dårlig på å spise regelmessig og nok. Noen dager har jeg ikke spist middag i det hele tatt, men da blandet flere og større porsjoner med shake. Men det er bare fordi jeg syns det er fryktelig kjedelig å lage middag til meg selv. Nå er jeg i hvert fall i gang med den tredje uken allerede, og jeg føler meg ikke oppblåst, jeg har mer energi og føler meg generelt mye bedre. 

I dag ble middagen kyllingwok. Det er egentlig noe jeg lager ganske ofte, og det er fordi det er enkelt, kjapt og godt for meg som haaaaaater å lage mat. Er det noe jeg må bli flinkere til igjen, så er det å planlegge middagene mine. Andreas og jeg var i perioder veldig flinke til det da vi bodde sammen. Vi skrev ned ukemenyer og handlet i Sverige en gang i måneden og andre ting som man trenger oftere handlet vi her hjemme. Man sparer faktisk veldig mye tid og penger på å gjøre det! Tenkte at jeg etterhvert kan sette opp sunne ukemenyer å dele litt middager med dere her inne, slik at jeg kanskje kan inspirere andre til å spise sunnere og samtidig motivere meg selv til og faktisk lage middager selv om jeg er alene.  

KLAR FOR HELG

Heisann! Da var det jaggu fredag igjen, og sånn ca to uker siden sist jeg ga lyd fra meg her inne. Haha, jeg blir helt slapp av meg selv altså. Fredagstacoen er i hvert fall inntatt, og jeg er klar for helg!
Denne helgen skjer det litt igjen. I morgen tidlig skal jeg levere barna, en til mimmi og en til tante, før jeg skal videre på seminar på senteret vårt. Senere på kvelden skal jeg ut en tur, og det gleder jeg meg også til! Jeg er sikker på at det kommer til å bli en knall lørdag! :-)Håper dere får en fin helg! :o)

FREDAGSBLISSHeisann, og god FREDAG!♥

Jeg elsker virkelig fredagsfølelsen. Det spiller liksom ingen rolle om det er sol eller dårlig vær. Fredag er fredag uansett, absolutt den beste dagen i uken! Jeg har gledet meg til denne dagen lenge. Det er nemlig tid for seminarhelg i Oslo igjen, og vi reiser i kveld. Jeg er klar for masse inspirasjon og en helg med mange herlige og positive mennesker! :-) 

I mens nyter jeg denne morgenen med min lille prinsesse som leker og koser seg på gulvet, mens jeg har redd opp sengen og hengt opp klær jeg skal pakke med meg senere. Det er jo så typisk meg å vaske klær jeg skal ha med meg kvelden før jeg skal dra :-) Vi får bare håpe det rekker å tørke! God helg til alle! :o)

FOR SNART ETT ÅR SIDEN...fotograferingen er sponset.

God kveld! 

To blogginnlegg på en dag, det er jaggu ikke dårlig til å være meg!? Det er liksom enten eller med meg. Men jeg er bare glad for at det fortsatt er trafikk her inne :-) 

Nå som Mie snart er ett år allerede, så sitter jeg og mimrer litt. Jeg savner absolutt ikke å gå gravid, men syns allikevel det er koselig å se tilbake på. Som jeg har nevnt tidligere er kanskje det det verste jeg har gjort i hele mitt liv, da jeg har et mareritt av to svangerskap bak meg. Heldigvis har det kommet noe godt ut av det, og jeg er så heldig og har fått to friske og perfekte barn ♥ 

Jeg tok aldri noen ordentlige bilder da jeg gikk gravid med Nicolai, og det angrer jeg enda veldig på. Men jeg er glad jeg gjorde det denne gangen, selv om jeg gikk langt utenfor min egen komfortsone. Det å la en annen, helt ukjent person ta så nakne bilder av meg hadde jeg vel aldri trodd skulle skje. Ikke hadde jeg tenkt til det heller. Planen min var kun å bruke kjolen som jeg har på bildene over her, men fotografen anbefalte meg å ta uten klær også, og jeg er veldig glad for at jeg gjorde det slik at jeg kan se tilbake på dem selv. Ikke bare det, men jeg gjorde faktisk noe jeg ikke hadde lyst til, og jeg satt igjen med en veldig god mestringsfølelse etterpå :-) 

Sjekk gjerne ut siden til Carina HER
 

STOLT MAMMA

God morgen! :-)

 

Nok en dag med sol og fint vær her i Halden! Det er så deilig at våren har kommet, og jeg håper den har kommet for å bli. Humøret mitt blir i hvert fall mye bedre med en gang, selv om jeg har sovet utrolig dårlig i natt. Tror jeg har våknet ca. hver time. Skikkelig slitsomt. Kl. 07 klarte jeg ikke ligge i sengen mer, så det var bare å komme seg opp, ta seg en shake å hoppe i dusjen.

 

Vi har vært i foreldresamtale i barnehagen i dag. Jeg var veldig spent på å høre hvordan han er der, da han er veldig flink til å teste grenser hjemme om dagen. Heldigvis kan jeg bare være stolt av den fine gutten min :-)

 

Nå er jeg klar for en liten tur til Sverige med lillesøster. Vi skal til Oslo i helgen, og da trengs et par vinflasker ;-)

 

Ha en fin dag, alle!

SØNDAGSTUR I FESTNINGENHeisann! Har dere en fin søndag?

Som jeg nevnte i mitt forrige innlegg har vi hatt kjempefint vær i dag. Det måtte selvfølgelig nytes, og vi tok med oss mimmi på en tur i festningen. Nicolai syns det var kjempestas, og kunne tenke seg å være sammen med mimmi'n dagen lang. Det første han spurte om da vi hentet henne tidligere var om han kunne overnatte hos henne i natt, og da vi satt oss i bilen og skulle dra fra festningen lurte han på om han ikke bare kunne flytte til henne i stedet, for han hadde ikke lyst til å bo hjemme hos mamma mer.... Ha ha. 

Jeg tok selvfølgelig med meg kameraet mitt, så jeg fikk knipset noen bilder på den fine turen :-) 

Jeg inviterte oss selv på middag hos mamma, så nå sitter vi her og venter på deilig søndagsmiddag! :-) Ønsker dere en fin dag videre! 

SØNDAGSMORGENGjeeeesp fra meg i dag! Kl. 07 ble jeg vekket av Mie som stod i sengen sin og slo med en kleshenger i sengen. Hun hadde da selvfølgelig fått tak i den på klesstativet sitt og i tillegg lukket opp skapet og revet ut de klærne hun fikk tak i. Men hva skal man gjøre, når verdens blideste jente står og smiler og ler til deg i den andre enden av sengen. Vi har i hvert fall fått spist frokost. Barna leker, og jeg ligger på sofaen og tenker at vi får finne på noe i det fine været vi har fått i dag. Kanskje det blir en tur i festningen? 

Håper alle får en fin søndag! :o)

TILBAKEBLIKK 2015 DEL 2

Heisann! Håper alle har hatt en fin dag :-)

Dette innlegget tok litt lenger tid å lage enn "del 1". Som sagt skjedde det ikke så fryktelig mye i livet mitt første halvår av 2015, men det ble heldigvis bedre etter Mie kom, som var grunnen til alle mine plager - flaks for henne at hun er verdens snilleste og blideste lille jente utenfor magen, hehe ;-) 2015 ble tilslutt et fantastisk år, og det er det mange grunner til. Jeg har opplevd mye, mistet kontakten med noen, men også blitt kjent med nye som har forandret meg totalt. Jeg har blitt inspirert og jeg har lært masse. Jeg har det rett og slett bedre med meg selv enn noen gang :-)

Her kommer del 2:


Jeg var i utdrikningslag for ei god venninne av meg :-) Mie var bare to uker gammel, så jeg droppet alkoholen og hadde med meg shake og LiftOff fra Herbalife! hehe. 


Var i babyshower for Erica :-) 


.. Og for Renate et par dager etterpå :-) 


Andreas og jeg tok med barna på Nordens Ark. Nicolai syns det var veldig stas å se på alle dyrene :-)


Siste helgen i juni var det som vanlig mat- og trebåtfestival i Halden. Nicolai kjørte karuseller og fikk sitte på med Elias. 


Jeg var på sommershow på Brygga med ei venninne, søsteren min, ei venninne av henne og mamma. Dette var den første turen ut etter fødselen. En veldig morsom kveld :-) 


Jeg begynte å planlegge dåp. Noe som tok tid siden jeg skulle lage og ordne det meste selv, så jeg begynte tidlig.


Barna og jeg var på Moose Ranch på Ed sammen med mamma. Også veldig stas for Nicolai :-)


Mie var på sitt første STS to måneder gammel :-)


Jeg var i bryllup til en av mine beste venninner 


Vi hadde noen fine dager i august, og jeg tok med barna og Cinta på piknik i festningen :-)


Vi startet opp med FitCamp i september og har hatt stor suksess! :-)


Vi hadde dåp for Miemor ♥
Jeg stylet huset til pappa for salg. Gøy og veldig trist på en gang..
Nicolai fylte fire år og hadde superheltbursdag med gutta. Jeg fikk nok en gang bekreftet at jeg aldri kunnet jobbet i barnehage, hehehe :-) 
Vi har pusset opp og åpnet Halden Livsstilsenter. Følg oss på facebook HER
Det ser litt annerledes ut nå da vi endelig har fått ny sofa og gjort om litt. Jeg legger ut bilder en annen dag :-)
Var på et knallbra seminar på Norges idrettshøyskole fra 11-13. desember. Møtt fantastiske mennesker ;-)


Feiret jul- og nyttår med familie og gode venner ♥


TILBAKEBLIKK 2015 DEL 1

Heisann!

Jeg har tittet gjennom bildene mine fra 2015, og tenkte at jeg kunne lage et "tilbakeblikk-innlegg" til dere. Det første halvåret i 2015 husker jeg egentlig ikke så mye av. Det gikk i migrene og masse søvn, og de få gangene jeg orket å gjøre noe måtte jeg forberede hjemmet til et nytt barn. 


Som sagt gikk det meste av tiden min til å forberede hjemmet til enda et barn. Jeg måtte ha absolutt alt av babyutstyr på nytt, da jeg ikke hadde tatt vare på noen ting bortsett fra noen klær som også kunne brukes til jente. Kjøpte det meste, men laget også litt selv. Blant annet stellebordet.


De dagene jeg først var i form var jeg virkelig i form. De som kjenner meg godt veit at jeg er veldig spontan og får jeg for meg en ting vil jeg gjerne at det helst skulle skjedd i går. Som da jeg så dette bordet til salgs på en kjøpe/selge/gi bort-gruppe på Facebook. Samme dag var jeg på vei til Moss for å hente det, og dagen etter var det ferdig oppusset :-) 


Jeg var så heldig og fikk babyshower dette svangerskapet også! Jeg har noen fantastiske venner altså ♥


Pappa, morfar, Andreas og Nicolai bygget veranda til meg :-)


Noen dager før fødsel feiret vi 17.mai. Jeg hadde egentlig planer om å holde meg hjemme denne dagen, men siden min lillesøster var russ måtte jeg selvfølgelig få med meg det ubrukelige mennesket gå i russetog! Haha. 


Det nærmet seg fødsel, og jeg kunne endelig pakke sykehusbagen min ♥


Jeg fikk sponset en gravidshoot av flinke Carina ♥  >Sjekk ut facebooksiden hennes her<


Endelig kom lillesøster Mie med planlagt keisersnitt 27/05 ♥ Helt perfekt!
Nicolai er en veldig stolt storebror og veldig glad i lillesøsteren sin ♥


Jeg måtte spørre på sykehuset om å dra hjem en dag tidligere slik at jeg kunne få med meg sommerkonserten med barnehagen til Nicolai. Heldigvis fikk jeg lov til det, og jeg har aldri hatt så forbanna vondt og vært så stolt på en gang ♥ Nicolai har alltid vært litt sjenert og har alltid begynt å gråte og ikke villet være med på ting før, så jeg husker jeg var veldig spent og gruet meg til denne dagen. Men gutten overrasket til de grader, og han var så utrolig flink! Etter dette har han bare blitt tøffere og tøffere, og jeg er så glad for det. Jeg har alltid vært den sjenerte selv, og har aldri likt oppmerksomhet. Jeg har vært veldig redd for at mine barn også skal bli sånn, så jeg fokuserer veldig på at de ikke skal være redde for å stå foran andre eller ha dårlig selvtillit. 
Nyfødtbilder av min vakre prinsesse♥

 

 

Del 2 kommer senere..

NYTTÅRSAFTEN 2015/16

Heisann! 

Hadde dere en fin nyttårsfeiring? Det hadde i hvert fall jeg! Vi var først noen jenter hos meg og spiste tapas. Etterhvert kom det et par til og vi var tilsammen syv stk på vorspiel her før vi dro videre til Stömstad. Den byturen husker jeg ikke så mye av, eller jeg fortrenger det i grunn! Haha. Vi hadde det utrolig gøy da, selv om det ble litt for mye tequila- og tyrkershots den kvelden. Med snap- og telefonterror fra Strömstad til Halden våknet jeg med litt angst 1.nyttårsdag! Heretter skal i hvert fall telefonen ligge hjemme når Ida skal drikke mer enn et par glass ;-) 

Kamera ble som vanlig glemt utover kvelden, men vi rakk å ta noen bilder ;-)


Godt nyttår, alle sammen! 

NYTTÅRSBORDET
Heisann! 

Jeg har stresset rundt i hele dag for å finne noe og ha på meg i kveld. Klokken halv fire bestemte jeg meg for å farge håret og skulle i tillegg lage mat. To av gjestene har allerede kommet og her sitter jeg og redigerer bilder med vått hår og null sminke i morgenkåpen. Haha, det er så typisk meg! 

Jeg er bare innom for å ønske alle lesere et godt nyttår! Kos dere masse i kveld! 

Slenger med noen bilder fra nyttårsbordet! :-)MAMMAHELG

Heisann, og god lørdagskveld! :-)

Akkurat nå sitter jeg i sofaen og nyter stillheten med en julebrus. Begge barna sover søtt. Nicolai sovnet ganske fort idag, men våknet igjen etter en times tid, så han har fått lov til å ligge inne hos meg i natt. Forbereder meg på enda en natt med lite søvn. Han hoster helt forferdelig, så det er ikke så lett å få sove. Imorgen skal vi i kirken for å høre Nicolai og de andre barna i barnehagen synge og deretter på juleverksted i barnehagen. Helt greit å få brukt kjedelige søndager til noe, så den slipper å bli så lang :-) 

Vi har koset oss masse i helgen. Igår var det hjemmelaget pizza på menyen etter sjefens ønske. Idag har vi hatt besøk av ei venninne av meg og spist taco :-) Neste helg skal jeg på seminar på Norges Idrettshøyskole, og jeg gleder meg veldig! Ikke minst til en hel helg på hotell! DET er luksus for slitne mammaer det ;-) 

Nyt resten av lørdagskvelden! Jeg skal straks finne sengen :o)

NEI, VI ER IKKE SAMMEN

Heisann!

 Håper alle har en fin førjulstid! Jeg vet jeg er helt håpløs på å legge ifra meg noe her inne for tiden, men heldigvis er ikke denne bloggen en jobb, så jeg må nesten prioritere litt viktigere ting om dagen.

Jeg tenkte bare jeg måtte komme med en liten klargjøring her inne. Jeg har nemlig fått med meg at mange fortsatt lurer på om Andreas og jeg er i et forhold, og hvorfor vi fikk et barn til om vi ikke er sammen. Jeg forstår veldig godt at noen lurer, da denne situasjonen er noe spesiell. Jeg hadde helt sikkert lurt selv også. Men nei. Vi er ikke sammen og kommer heller ikke til å bli det. Som jeg skrev da jeg ble gravid valgte vi å gjøre det beste ut av situasjonen, og det føler jeg vi har klart. Vi er venner, vi kan spise middag sammen med barna i blant og gå på julegateåpning, barnas dag osv felles uten at det trenger å bety at vi er sammen igjen. Så jeg vil bare at dere som lurer skal vite at om dere ser oss sammen et sted en annen gang, så betyr ikke det at vi er sammen igjen. 

Det er veldig viktig for meg at vi klarer å være venner og samarbeide om hva som er det beste for barna våre og ikke minst klare å vise dem at mamma og pappa fortsatt kan være venner selv om vi ikke bor sammen som en familie. Det er tross alt ikke barnas feil at ting har blitt slik. Da er det vårt ansvar å gjøre det beste ut av det. Vi har prøvd alt og vi feilet. Det er ikke så mye mer enn det man kan gjøre. Det blir nemlig feil å holde sammen bare fordi det er bestemt at det er sånn det skal være. For er det egentlig en fasit på hvordan livet skal være? Det viktigste er at man har prøvd, og fungerer det ikke så finner man en annen måte som fungerer. For oss ble det å flytte fra hverandre som venner. 

 

JENTEKVELD

Hei igjen! Dagens andre innlegg, det er ikke dårlig dere!

Idag kom jeg ikke ut av dusjen og var klar for å starte dagen før klokken var over seks. Formen blir ofte litt "slækk" om jeg har hatt migrene. Jeg dro til Sverige med lillesøster og kjøpte inn til hjemmelaget burger. Andreas var her med barna sålenge og hadde lagt begge to da vi kom tilbake. Men lille Miemor hadde ikke planer om å sove, så da ble det en skikkelig jentekveld! Vi har hatt det veldig gøy med appen "Dubsmash" ikveld, og jeg ler enda - Haha! Videoen ligger på instagram: etmammalivno

God natt!

SUPERHELTBURSDAG

Fjoooh, så var denne dagen over! En vellykket superheltbursdag ble det og alle virket fornøyde. Nicolai var i hvert fall veldig fornøyd (og sliten) idag og det er jo det viktigste. Så mye stress for en barnebursdag, men det er jaggu verdt det syns jeg. Jeg syns det er så gøy å ordne til, så da gjør det ingenting å være sliten idag. Jeg er i dårlig form fra før av, så at jeg er litt ekstra sliten ikveld har nok noe med det å gjøre også. Formen min er veldig svingende for tiden, så det er veldig slitsomt. Føler meg forkjølet annenhver dag omtrent.

Uansett nok snakk om min dårlige form. Et vellykket selskap med syv gale gutter har det vært. Det har vært to som har sagt ifra at de ikke kom, men fem stk som ikke dukket opp idag. Det hadde vi nesten regnet med, men det eneste som er litt kjedelig er at jeg har handlet inn mye mer enn det jeg trengte. Men det var helt greit med "bare" syv - haha! For en energi sier jeg bare! 

Dere som følger meg på snapchat har allerede sett mye idag, men her kommer et lite bildedryss ;-)
FORBEREDELSER TIL SUPERHELTBURSDAG

Hei! Og goood fredag!!

Herlighet, denne uken har flydd avgårde. Herlig når man har noe å gjøre hele tiden, da går det også fortere til helg og det liker vi!!

Imorgen er endelig dagen Nicolai har venta på i evigheter her! Helt siden han var i sin første barnebursdag tidligere i år har han maset og maset om når han skal feire bursdagen sin. Han vil ha superheltbursdag, og superheltbursdag skal han få! Mammaen har som vanlig tatt helt av, og jeg lurer egentlig på hvem av oss som gleder seg mest!? Haha! Neida, men joda.. Jeg håper både Nicolai og barna blir fornøyd og koser seg veldig imorgen. Det er best for de, så mye som jeg har stressa og ordna idag! Til og med plaget alle rundt meg med hjelp til ditt og datt! Hehe. 
Tusen takk til Trine som var så snill og hjalp meg med disse idag ♥ 

Det kommer nok et lite bildedryss til iløpet av helgen! Imens får dere kose dere masse!

GØY FOR BARNA

Da var helgen straks over allerede! Jaja, det går vel uansett fort til neste helg som det vanligvis gjør. I hvert fall nå som jeg er i permisjon! Jeg henger jo ikke med på hvilken dag eller dato det er lenger...

Igår var det tivoli i byen igjen, så Nicolai har vært så heldig og vært på tivoli to helger på rad nå. Det var nemlig tivoli her forrige helg også, og da var han der med pappaen sin. Igår var vi der sammen med ei venninne og hennes barn og de storkoste seg både på Mc Donald's og tivoli. 

Tror Renate også koste seg litt - Hehe! ;-)

Fine gutta våre ♥
Takk for en koselig dag ♥

ME, MYSELF AND I

Heisann, og god fredagskveld!

Denne helgen har jeg som sagt lengtet etter. Jeg kjenner virkelig at jeg trenger å slappe av og få vært meg selv litt. Ikveld har jeg bare fått slappet av og imorgen får jeg besøk av ei venninne. Hvitvinen er satt i kjøleskapet, og jeg er klar! Jeg har farget håret ikveld og egentlig bare tatt livet med ro. Jeg er igrunn ikke en person som liker å sitte stille eller være alene, så jeg kjenner det klør litt i kroppen! Haha. 

Lysene er tent og fredagsrosene er på plass! ♥

  ♥ God helg  ♥

MORNING BLISS

Heisann! 

Tirsdag allerede, og jeg lengter etter frihelg! Det er ikke til å legge skjul på at det er slitsomt å være alene med to barn. Selv om den minste er blid som ei sol og stort sett fortsatt spiser og sover. Eldstemann derimot. Gud hjelpe meg altså, haha! Etter lillesøster kom til verden har han forandret seg veldig mye. Han testet grenser før også, men nå tester han virkelig grenser. Her sier man ikke ting en gang, ikke to ganger, ikke tre ganger. Nærmere tjue ganger tror jeg vi må for at han skal bruke øra å gjøre som jeg sier. Jeg skal ærlig innrømme at det blir mye "kjefting" og "nei" om dagen, men jeg har lært meg å sette pris på de små øyeblikkene i hverdagen som minner meg om hvor fantastisk det er å være mamma ♥  

Sånn som til morgenen igår og idag:Nå sitter jeg og drikker te for harde livet for å prøve og våkne litt. Våknet med tidenes migrene idag, så Nicolai kom litt senere til barnehagen. Ellers skal lillesøster fotograferes idag! Jeg gleder meg veldig til å få et ordentlig bilde av henne på veggen også, ved siden av storebror! :-)


Håper alle får en fin dag!

ER DET RART JEG ER STOLT?Heisann! Da var mandagen her igjen, og det merket jeg godt til morgenen idag. Både Nicolai og jeg lå egentlig veldig godt under dyna, så det frista absolutt ikke å stå opp. Men det var bare å komme seg opp og starte dagen. Med en shake og en kopp te om morgenen er det rart hvor fort man kvikner til. Det var verre med Nicolai. Han er fryktelig treg om morgenen blitt, så han kom litt sent til barnehagen idag også. 

Før vi skulle dra på vår lille søndagstur igår spurte Nicolai om han kunne holde lillesøsteren sin. Det fikk han selvfølgelig lov til, og jeg så min sjanse til og endelig få tatt noen bilder av dem når Nicolai først vil selv. Han har nemlig begynt å si ifra at han ikke vil bli tatt bilde av, og da må jeg ta de sjansene jeg får. Det er nemlig ikke så lenge de varer, så det gjelder å bruke den lille tiden jeg får raskt og godt ;-) Jeg rakk i hvert fall å få noen fine blinkskudd av mine to små hjerter ♥ 


Nicolai: men mamma, jeg klarer ikke sutte på tommelen min, så nå vil jeg ikke mer! ...Og det ville ikke Mie heller ;-)


Ønsker dere en strålende uke!

SØNDAGSTUR TIL STRÖMSTAD

Heisann, og god søndagskveld! 

Det har skjedd ganske mye i livet mitt den siste tiden - på både godt og vondt. Det vonde begynner å gå over og jeg er fryktelig gira for tiden. Masse herlige kunder å følge opp, og det er så spennende! Det er jo akkurat der jeg var selv for drøyt ett år siden, og nå kan jeg hjelpe andre til å få det bedre med seg selv akkurat som jeg selv har gjort og fortsatt holder på med. Nettopp det å nå mine mål. Jeg er jo langt ifra ferdig selv, og at jeg både kan jobbe med å hjelpe andre til en bedre livsstil og at vi kan motivere hverandre - det er bare fantastisk gøy, rett og slett! 

Men, det gjelder og ikke være for streng med seg selv. Det må være lov til å kose seg litt også. Som idag. Vi har vært på søndagstur til Strömstad der oldeforeldrene til barna bor. Vi har vært ute og spist og trilla tur i det fine været. Rett og slett kosa oss skikkelig! ;-) 


Imorgen er det ny uke og nye muligheter! For min del starter treningen igjen, og jeg gleder meg til å komme igang! :-)

MINE TO OG JEG

Jeg vet egentlig ikke hvor jeg skal begynne eller hva jeg vil med dette innlegget, men jeg ble sittende å tenke på mye rart og trenger å få det ned et sted. Først og fremst vet jeg mange lurer på om jeg er alene med barna eller ikke, og svaret er at jeg er alene. Jeg ble som tidligere skrevet gravid etter vi hadde flyttet fra hverandre ifjor, så det var alt annet enn planlagt.

Det har seg sånn at mange tror at det bare er å ta abort om man blir gravid, men det kan jeg skrive under på at det ikke er. I hvert fall ikke for min del. Begge mine graviditeter kom like overraskende på meg, og ingen av de passet egentlig særlig bra heller. Da jeg ble gravid med Nicolai var jeg 19 år, hadde gått ca et halvt år på påbygning, jobbet som tilkallingsvikar på et eldrehjem og hadde bortebostipend fordi jeg nettopp hadde flyttet ut hjemmefra. Jeg hadde hverken sertifikatet eller bil. Med andre ord ikke veldig klar for å bli mamma.

Vi traff hverandre ved at vi begynte i samme klasse og ting gikk rett og slett litt for fort. Vi hadde vært sammen i ca. to måneder før jeg stod med en positiv test i hånda og ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg. Da det hadde sunket litt inn ble vi enige om å klare dette sammen. Jeg tok masse ekstravakter på jobben og sa også ifra på andre boliger at jeg kunne ta vakter der også. Jeg ble etterhvert veldig, veldig kvalm og fikk veldig mye fravær på skolen. Etter en måneds tid prøvde jeg meg på skolebenken igjen, men skjønte fort at jeg hadde gått glipp av mye den tiden jeg hadde vært borte. Så mye at jeg ikke skjønte noenting og at det ikke var noe vits å fortsette. Jeg sluttet på skolen og fortsatte å jobbe frem til jeg ble dårlig igjen. Jeg prøvde å holde ut lengre enn jeg burde, og da jeg nesten svimet av flere ganger på jobb skjønte jeg at jeg ikke hadde noe valg. Jeg måtte sykemelde meg. Jeg rakk i hvert fall å opparbeide meg til retten på foreldrepenger. Vi flyttet sammen og fikk (selvfølgelig) verdens nydeligste sønn som kom med akutt keisersnitt den 2.oktober 2011. Jeg tok også kjøretimer og fikk både sertifikatet og kjøpte min første bil i 2012.Som de fleste også vet har det vært litt frem og tilbake mellom oss. Vi har flyttet fra hverandre en gang i 2012 og flyttet sammen igjen i 2013 etter ca. ett år. Sommeren 2014 flyttet vi fra hverandre igjen, og sånn har det nå blitt. Vi prøvde og har prøvd alt, mer kan vi ikke gjøre.

I september stod jeg nok en gang med en sjokkerende overraskelse i hånda, og denne gangen var vel egentlig hakket verre enn den første. Da var vi jo i hvert fall sammen - det var vi ikke nå. Hvordan er det mulig å være så dum tenker dere nok, og det kan jeg love dere jeg tenkte og fortsatt tenker også. Nå har det seg sånn at alle vet hvordan man blir gravid, og det har seg også sånn at det var et engangstilfelle som aldri skulle skjedd. Men det skjedde, og vi måtte nok en gang finne en måte å klare dette på sammen. Jeg prøvde å tenke det positive, og det var at jeg hadde samme far til begge mine barn. Og at jeg visste at det er en far som stiller opp uansett. Derfor visste jeg at vi skulle klare dette også. Verdens vakreste lille Miemor kom med planlagt keisersnitt den 27.mai 2015.Siden jeg har vært dårlig og sykemeldt hele dette svangerskapet trengte jeg naturligvis litt ekstra hjelp med Nicolai. Derfor har vi vært en del sammen fordi han skulle avlaste litt slik at jeg fikk slappet av mest mulig. Jeg hadde svangerskapsmigrene nesten hele svangerskapet, og tilslutt fikk jeg også bekkenløsning. Noe som da gjorde det svært vanskelig for meg å ta meg av en aktiv treåring 24 timer i døgnet. Siden jeg også hadde planlagt keisersnitt denne gangen har han også vært hos meg for å hjelpe til i dagene etter operasjonen. Han har også vært her for å kunne være sammen med vår nyfødte datter, da det ikke bare er å sende avgårde en baby på samvær med pappaen sin. Nicolai har nettopp hatt sommerferie, så vi har funnet på et par ting sammen alle sammen så han kan se at vi er venner og fortsatt kan være en familie. Det er veldig viktig for meg at barna kan se at mamma og pappa er gode venner selv om de ikke bor sammen. Det har mine foreldre også alltid vært, og jeg har sett flere opp igjennom der foreldrene overhodet ikke snakker sammen. De slipper barna ut av bilen på utsiden hos mor eller far uten å si et ord til hverandre, og det syns jeg er trist. Jeg vil ikke at mine barn skal ha det sånn.

Det jeg egentlig vil frem til er at selv om det ikke var meningen at det skulle bli oss føler jeg at vi har taklet dette veldig bra tross situasjonene vi har vært i de siste fem årene. Jeg har egentlig bare lyst til å vise fingeren til alle som hvisket og tisket bak ryggen vår at vi var for unge og aldri kom til å klare det. Alt fra folk på min egen alder til godt voksne mennesker - jeg blir faktisk mest satt ut av hvor mye stygt enkelte kan spy ut av seg. Jeg har hørt mye rart, men har valgt å heve hodet, fokusere på mine to fantastiske barn og meg selv. Mine to og jeg ♥

 

HJEMMEDAG OG PIKNIK

Heisann!

Nicolai er så fryktelig trøtt om dagen, og det gjør det utrolig vanskelig å vekke han. Når han først har kommet seg opp av sengen, så bruker han eeevigheter på å spise, vaske seg, kle på seg osv.... Og siden jeg har permisjon og allikevel er hjemme, så syns jeg det er helt greit at han får noen hjemmedager innimellom. Idag ble det det ukens andre hjemmedag, og vi har brukt det fine været til å dra på piknik i festningen. 

Vi dro på Meny for å handle litt snacks og frukt. Nicolai gikk rundt og sa "vi skal på piknik, vi skal på piknik" til absolutt alle han møtte på! Haha. Han har vært i helt i hundre i hele dag, så jeg regner med at han er fornøyd! Nå skal vi straks ta turen til pappa på middag. Makrell fra grillen! Yum, yum, yum! Ønsker alle en flott kveld! Imorgen er det helg igjen allerede! 

STØRST AV ALT ER KJÆRLIGHETENHeisann!

Som jeg har skrevet tidligere var jeg i bryllup til en av mine nærmeste venninner på lørdag. Et helt nydelig bryllup fra start til slutt - strålende vær og fine mennesker! Jeg har ikke hatt det så gøy på lenge, og jeg tror ikke jeg var alene om det. Masse bilder ble knipset igjennom hele dagen og kvelden, og her kommer et lite bildedryss med noen av dem! :-)
Instagram: #Charlotteogper


Et kjempenydelig pyntet lokale!
Fantastisk god mat!


Ring i bjellene - opp på stolene!


Tale fra brudens far :-)


Tale fra brudgom til brud ♥"Bli kjent med brudeparet-lek" - men kjenner de hverandre godt nok selv, og er de enige tro? ;-) 
Brude"vals"  ♥


Far-datter dans :-)
Tusen takk for at jeg fikk lov til å dele denne fantastiske dagen med dere  ♥ ♥

SØNDAGSKOS MED STOREGULL!

Heisann og god mandag!

Idag er det skolestart, så jeg regner med de fleste er tilbake i jobbene sine også! Jeg for min del er glad jeg har permisjon, for det er jo nå sommeren har kommet! Det blåser litt idag, men ellers har vi hatt strålende vær de siste dagene!

Da Nicolai kom hjem fra faren sin igår laget jeg deilig sen middag til oss. Kyllingfilét med urtesmør, potetbåter, aioli og salat. Nicolai spiste ikke så mye som vanlig, men det gjelder bare å prøve alt. Han har faktisk begynt å like agurk, så jeg vil si vi har kommet langt. Han sovna heller aldri igår, så det ble veldig sent. Derfor har jeg han hjemme fra barnehagen idag. Jeg hadde ikke hjerte til å vekke han, så jeg lot han sove til han våknet selv. Halv ni våknet han av lillesøsters "jeg hører meg selv stemme", som lå og skrek for full hals ved siden av meg, he he! Fikk dette duftlyset av pappa og samboeren for en stund siden. De hadde det hjemme hos seg og jeg syns det luktet så godt. Og jaggu i meg hadde de kjøpt et til meg også. Det og Durance sine herlige vaskemidler! Klærne lukter SÅ godt!Ønsker alle en fin uke! :o)


TRE VASKEMASKINSPROBLEMER FOR EN SMÅBARNSMAMMA!

Etter den store debatten om de franske foreldrene som klarte å glemme treåringen sin på en rasteplass OG faktisk et av dagens gjøremål her hjemme for et par dager siden begynte jeg å tenke litt over hvor mye jeg har klart å surre med etter jeg fikk barn. Jeg vet ikke med dere andre som har barn, men jeg har i hvert fall blitt utrolig surrete etter jeg fikk barn selv. Noen ganger er det nesten så man kan glemme å kle på seg selv før man går ut døra, og plutselig innser du at du er på vei til barnehagen i bare trusa.
Neida, joda!

Noe som faktisk går igjen her hos meg er vaskemaskinen og klesvaska. Den forbaska klesvaska! Er det virkelig mulig at noe så enkelt og kjedelig kan bli så vanskelig å få til? Nedenfor har jeg i hvert fall skrevet ned mine topp 3 vaskemaskinsproblemer, så dere kan jo se selv om dere kjenner dere igjen i noe ;-)
-Vaskemaskinen blinker, noe som betyr at den er ferdig. Du tar innholdet ut for å henge det opp, merker at det er vått, men ikke lukter det du forventer at det skal gjøre.
Du innser at du rett og slett har glemt å ta i vaskemiddel før du satt på vaska! Bare å sette på en gang til da..!

 

-Du legger inn klær i vaskemaskinen og går ut av vaskerommet. Kommer plutselig på sent på kvelden at du har glemt å henge den opp og går for å ta det ut.
Du merker at vaska er helt tørr og du skjønner at du glemte å trykke på knappen. 


-Når det er femte gangen du setter på samme vask fordi du har glemt den bort og det har begynt å lukte surt.
(eller at du rett og slett bare har utsatt å henge den opp litt for mange ganger..!)Noen som kjenner seg igjen, eller?  

SMIL! DET ER FREDAG!

Heisann, og GOOOOD FREDAG! 

Jeg kjenner jeg har skikkelig skrivesperre idag. Har sittet og klødd meg i hodet og tatt tilbake ting jeg har skrevet i over en time nå, og det lille jeg har fått frem er hva jeg skal i helgen liksom? haha. 

Men uansett. Jeg har sagt det før og sier det igjen: fredagsfølelsen er noe for seg selv! Det spiller liksom ingen rolle om man har jobba og slitt hele uka, hatt fri eller ferie, om det er sol eller regn. Den fredagsfølelsen er noe for seg selv uansett! Bare synd at helgen går like fort som resten av uka gjør! Planene for helgen er lagt og jeg er klar for seminar med en fin gjeng imorgen! Jeg trenger litt inspirasjon og motivasjon kasta på meg nå kjenner jeg, så jeg er klar til å suge til meg alt jeg kan. 

Ellers har jeg fått i meg frokost: Shakesmoothie med eple, granateple, jordbær og to skjeer med vaniljeshake! Herlighet så godt! Lillemor ligger bare og sover i vugga si, så her er det som alltid en rolig start på dagen. Jeg har i hvert fall fått kokt litt flasker, så jeg får vel kanskje tenke på å gå videre til dusjen snart! Haha, latskapen lenge leve!!Ønsker dere en god helg fra denne solstråla!

 

SØNDAGSTUR: DALSLANDS MOOSE RANCHHeisann!

(H)elgen er over allerede! Håper i hvert fall at alle har hatt en fin en! Jeg og barna dro på en liten søndagstur med mamma idag. Vi tok først turen til Ed og på Dalslands Moose Ranch. Faktisk har jeg aldri vært der, og jeg kommer nok ikke til å dra dit igjen heller. Er nok mest stas for tyskerne. De krydde det nemlig av der! Haha, jeg kan ikke fatte hva som er så stort med elger. Nicolai fikk seg både is og brus, og en lommelykt med elg på og var fornøyd med det før vi tok turen videre til Strömstad for en supergod burger på Heat!
Og tilslutt; ei som heller ikke syns det var så stas med elg! Haha. 


SØNDAGSMODUS!

Heisann! 

Nok en gang litt fravær på meg her inne. Vi har uansett ikke gjort noe spesielt de siste dagene. Denne sommeren har virkelig vært den verste på så lenge jeg kan huske! Fysj - for et møkkavær det har vært!! Nå krysser jeg i hvert fall fingrene for at det blir en tur til varmere strøk til høsten.

Igår var jeg på rekefest hos et vennepar. En veldig hyggelig og ikke minst morsom kveld. Tok taxi hjem i ett-tiden, så det ble ikke så sent! Allikevel har formen kunnet vært bedre idag! Haha. Jeg hentet barna hos farmoren og farfaren sin i totiden. Vi dro rett hjem og fikk på kosedressen, satt fram masse godis på bordet og fant frem en film på Netflix! Vi har ligget på sofaen siden, og akkurat nå har Nicolai gått fra TV'en til iPad'n! Lille Miemor ligger bare og smiler, sover litt og spiser litt. Skikkelig søndagsmodus kaller vi det ;-) Hehe! 

Nicolaisen som syns det er stas å ta bilder! Bare et til, gjør sånn mamma, også gjør du sånn mamma! Hehe!

Ellers fikk jeg endelig bestilt kirke til dåp den 6.september! Er jo selvfølgelig ingen kirker som hadde gudstjeneste den datoen jeg ønsket, men jeg fant heldigvis allikevel. Derfor blir det dessverre ikke til at Nicolai og Mie døpes i samme kirke, men det måtte bare bli sånn da det ikke passer så bra å ha dåp noen andre datoer. Selskapet blir hjemme hos farmoren og farfaren til barna - enten inne eller ute i et partytelt. Resten er selvfølgelig godt planlagt, og det har det vært en stund! Haha, dere vet. Jeg elsker jo å styre og ordne til sånt, så jeg har begynt å handle inn for lenge siden. Jeg tenkte jeg kunne lage et eget innlegg med dåpsplanlegging imorgen!

Imorgen skal Nicolai i barnehagen igjen, og gjett om han gleder seg! Han har spurt etter barnehagen i to uker nå, så han er veldig klar. Det blir nok godt for både han og oss å komme inn i litt rutiner igjen!

Ønsker dere en fin kveld videre!

Allsang På Grensen

Heisann! Har alle hatt en fin dag??

 

Nå prøver jeg faktisk å blogge fra mobilen! Det blir nok ikke ofte jeg gjør det fremover altså! Hehe.

 

Jeg skrev tidligere at jeg ikke hadde noen planer idag. Nicolai sov som sagt hos mimmi'n sin natt til idag, og de har vært på togtur og "Mc'ærn" og lekebutikken(som vanlig). Han virket i hvert fall veldig fornøyd da han kom hjem.

 

Som de fleste vet blir Allsang På Grensen spilt inn her i Halden hver onsdag. Jeg har ikke vært der på et par år, men jeg så at Freddy Kalas og Morgan Sulele skulle dit idag. Nicolai er jo veldig fan av begge sine sanger, så det ble egentlig veldig bråbestemt at vi skulle dit idag. Det var bare ståplasser igjen, så vi leide oss stoler der oppe og satt ganske langt bak. Men det spiller ingen rolle! Jeg har aldri vært den som liker og hverken sitte helt foran eller den som prøver for harde livet å komme på TV! Klarer meg helt fint uten det altså! Haha.

 

Gjett hvem som sølte ut all popkornet sitt da? Haha..

Nå sover han godt i senga si etter en lang dag med masse gøy for en gutt på tre år! :-) ikke så mye som skal til for disse småtassene :-)

 

Nå skal jeg finne senga! Ønsker dere en god natt!

DE VAKRESTE JEG VET OM

God morgen, alle!

Regner med det fleste har kommet seg opp av sengen for mange timer siden! Vel, ikke Mie og jeg. Hun våkner ca hver tredje/fire time og vil ha mat. Noen ganger sover hun lenger enn det også. I natt har hun våknet ca hver tredje time, og jeg har vært så utrolig trøtt. Hun har sovnet igjen med en gang hun har spist ferdig, så da har selvfølgelig jeg sovnet også. Da klokken var rundt ni siste gangen skulle jeg egentlig ha kommet meg opp og gjort noe i hjemmet, men jaggu sovna jeg igjen da også. Da hun våknet igjen halv ett og jeg titta på klokka hadde jeg lyst til å klappe til meg selv. Finnes da grenser for hvor lenge jeg skal ligge å dra meg! haha. 

Nå sitter jeg i hvert fall her i sofaen. Fortsatt ikke helt våken, men jeg får straks finne frem støvsugeren og vaskekluten så det kan bli ordentlig helg med barna mine - de vakreste jeg vet om ♥

God helg!

HIPP HURRA

..For mamma som fyller år idag ;-) Vi har vært i Strömstad for andre dag på rad.
Igår dro vi for å besøke oldeforeldrene til barna, og idag spiste vi pizza og feiret mimmi'n! Kebabpizza med fetaost på. Fantastisk godt altså ;-)

Nicolai skulle få gi gaven, men valgte å pakke den opp for mimmi også! He he..

Ellers gikk vi en tur rundt på brygga og titta på båtene, kjøpte en is og dro hjem igjen. Kuleis med kladdkaka er forresten absolutt å anbefale! 


Fikk også testa ut selfiestanga mi! Syns egentlig hele greia var helt teit første gang jeg så en slik, men så fant jeg ut at det hadde vært litt kjekt å ha en allikevel, så da kjøpte jeg en da... Haha!

Da vi skulle slippe av mamma hjemme ville Nicolai bli med henne hjem å sove over. Hun prøvde seg med at han kunne få sove der neste uke om han ville. Da sa han bare "men jeg vil sove hos deg idag, mimmiiii", så da klarte jo ikke mimmihjertet å si nei. Storebror sover hos mimmi'n sin i natt og jeg og lillesøsteren har planer om å sove lenge imorgen! *gjesp!* 

Ellers håper jeg dere nyter sommeren! Ønsker dere en fin kveld videre! :-)

LATE SOMMERDAGER

Heisann! 

FOR en dag vi har hatt idag! Det er så fint vær om dagen, og idag fikk vi endelig nyte det! Nicolai har vært med tanta si på jobb i barnehagen idag og deretter vært med dem hjem og kost seg sammen med søskenbarnet sitt. De to er virkelig knoll og tott altså! Hehe! 

Mie og jeg kjørte og henta den andre tanta idag, så vi har kost oss masse ved poolen idag! Man kan ikke kjøpe mer enn man har plass til, og dette funker like bra til oss store som til små til å kjøle seg ned! Haha..

Lykke er å kunne ligge rett ut i vogna uten klær Nå krysser vi bare fingrene for slikt vær resten av helgen og sommeren! 

God helg til alle! Håper dere nyter og koser dere like mye som oss! :o)

BLINKSKUDD

Heisann! 

Onsdag og lillelørdag, og det er strålende vær idag! Vi skulle vel egentlig ha vært på stranda idag som de fleste andre er, men lillesøster er fortsatt syk. Dessverre kan jeg ikke dele meg i to, så vi holder oss hjemme idag. Ikke lett å være alene med to små! Har spurt Nicolai om jeg skal sette opp bassenget hans, men han hadde ikke noe lyst til å bade, så da er jo det greit.. 

Her om dagen, da lillesøster lå ved siden av meg i sofaen kom plutselig storebroren og koste noe veldig med henne. Flaks jeg hadde kameraet rett ved siden av meg, så jeg fikk hivd meg over det å knipsa i vei! Slike øyeblikk som dette er gull verdt 

Idag skal vi bort på grilling! Veldig deilig å slippe og tenke på middagen i denne varmen altså! 

Ønsker alle en fin dag ♥

HURRA! EN GLEDENS DAG!

De fleste har fått med seg at Halden Kommune sa opp 120 ansatte ifjor høst, hvor 69 av disse valgte å gå til sak. Jeg er en av de som ble oppsagt, og en av de som valgte å gå til sak. Rett og slett fordi jeg syns det var urettferdig og at jeg selvfølgelig er avhengig av en arbeidsplass! Det er ikke lett å få seg jobb idag, så jeg kjente jeg ble utrolig stressa nå som jeg i tillegg var gravid og snart skulle ut i permisjon! Jeg mener, man skal ha ganske så flaks om noen velger å ansette en som omtrent skal rett ut i permisjon igjen eller venter på en som ikke kan begynne å jobbe før det har gått ett år. Så jeg visste at den sjansen var svært liten! 

Jeg og de andre har vært i en jevnlig kontakt med Fagforbundet, og de har virkelig gjort alt de kan for å hjelpe oss. Det har vært en slitsom prosess med masse spørsmål og null svar. Rett og slett veldig masse frustrasjon da ingen faktisk har skjønt tankegangen til disse som har bestemt dette. Men nok om det!

Noen har endelig kommet til fornuft, og alle sammen har fått tilbake jobbene sine! HURRA! Jeg har visst dette i noen dager nå, selv om ikke alt var kommet til enighet. Det har ikke vært lett å holde seg for de nærmeste frem til idag, men jeg har endelig fått tilbake jobben min, og jeg slipper å bruke permisjonen min på å gå og lure på hva i all verden jeg skal gjøre med livet mitt. Selv om planen er å gå videre på skole, så må jeg ha en inntekt ved siden av. Nå skal jeg bare nyte permisjonen med min lille skatt frem til jeg skal tilbake i jobb igjen!! 

Og for å "feire" litt tok vi middagen ute idag! :o)God kveld til alle!!

DEN LILLE REDNINGSSKØYTA ELIAS

 Heisann og GOD tirsdag!! Idag er en gledens dag, men det kommer jeg nok tilbake til!! Idag har jeg ikke gjort stort. Lillesøster er forsatt snørrete og tett i nesa om hverandre her, så det har blitt litt lite søvn i natt. Jeg har fått ryddet litt og satt på en vaskemaskin i hvert fall, så noe har jeg fått til for det! ;-)

I helgen var det som tidligere nevnt mat- og havnefestival i Halden med både tivoli, salgsboder, diverse mat osv. Blant annet hadde redningsselskapet med seg Elias til Halden! Da vi fortalte det til Nicolai ble han helt i hundre. I hvert fall da han skjønte at han kunne få sitte på med Elias. Vi dro, som dere så i et annet innlegg til byen på søndag. Før vi gikk til tivoliet fikk Nicolai sitte på med Elias rundt i havna helt alene, og han syns det var kjempegøy!Da han var ferdig fikk han en Elias button, Eliasplaster og diverse annet! Altså en veldig fornøyd gutt etter helgens morsomheter!

NY UKE MED SYK BABY

Da var det jaggu mandag og ny uke igjen! Ingen god start for min del, da jeg var på legevakten med lillesøster i natt. Hun pustet så tungt, hostet og nøs om hverandre, så jeg turte rett og slett ikke legge meg før jeg hadde fått tatt en sjekk av henne. Det var ingenting som slo ut på CRP, og legen sa at alt var normalt. Rett og slett en vanlig forkjølelse, men det er absolutt ikke noe gøy når de er så små! Jeg la meg ikke før halv fem til morgenen idag, så jeg er rimelig trøtt idag. 

Siden Nicolai har ferie, så måtte jeg jo bare stå opp da han våknet og sa han var sulten. Været er hellet ikke noe å skryte av idag, så nå ligger både lillesøster og jeg på sofaen, mens storebroren flyr litt frem og tilbake fra rommet sitt og stua. Rett og slett en skikkelig "slækk" mandag, som vi sier ;-)

Håper alle har det fint og snart nyter ferie!! :o)

GØY PÅ TIVOLI

God søndagskveld!
Nå i helgen har det vært mat- og trebåtfestival her i Halden. Eller mat- og havnefestival som det nå plutselig heter. Jeg hadde lovt Nicolai å dra på tivoli på fredag, så jeg måtte jo pent ta han med til byen så han fikk kjørt noen karuseller. Vi møtte også ei venninne og sønnen hennes Fillip, så han hadde en liten kompis å ta karusell sammen med ♥ Gutta ville sitte sammen i traktoren, og det var det brått en annen gutt som også ville. Derfor endte det med tre gutter i en traktor i hele karusellen! haha.Han skulle absolutt ta denne larven, og tok den helt alene! Den gikk faktisk veldig fort, så han er litt av en tøffing denne gutten - Mens mammaen var litt nervøs der ho stod nede på bakken med null kontroll!Han ble så lei seg da vi skulle dra hjem på fredag, så morfaren lovte han en tur på søndag også! Sånn er det med besteforeldre som ikke klarer å si nei! Hehe. Det tror jeg den morfaren hadde glemt bort da jeg ringte han klokken elleve idag og han ikke tok telefonen. Så jeg ble noen kroner fattigere idag også, for han hadde jo ikke akkurat glemt at vi skulle dit idag! Haha..

Og siden jeg syns det var så skummelt at han satt alene i denne karusellen på fredag bestemte jeg meg for å bli med han denne gangen. Litt fordi den så litt morsom ut også! HEHE. Dette så sikkert hysterisk morsomt ut for de som stod nedenfor. Jeg har i hvert fall ikke følt meg så dum på en god stund! Hahaha..

Og lillesøster koste seg og sov godt i vogna si som vanlig 

Nå blir det litt sen grillingsmiddag til kveldsmat som skal nytes på sofaen foran TV'en! God kveld til alle!

 

NORDENS ARK

Hei, alle! 

Det ble veldig sent igår, og da vi først kom oss hjem og begge barna var i seng hadde jeg rett og slett ikke ork til å oppdatere her inne. Vi kom frem rundt klokken ett igår og var i parken til ca halv seks. Da var vi slitne i beina alle mann, og dro videre for å spise middag i Tanum. Vi hadde en kjempefin dag sammen, og Nicolai var veldig fornøyd! :-)Prisen for å komme inn pr. voksen er 230 SEK, og alle barn under fem år kommer inn gratis. Vi leide også en tralle til Nicolai for 30 SEK. Har du tenkt til å ta turen med barna i sommer anbefaler jeg absolutt å leie en slik. Det er veldig mye oppover, og kan bli veldig slitsomt og langt for små bein. Og store for den saks skyld, så jeg skulle gjerne hatt en slik selv! HEHE.Da vi hadde gått ca halvveis kom vi til en kiosk og grillplass. Der tok vi en liten pause og kjøpte lunsj. De hadde noen få forskjellige ting man kunne bestille fra grillen, så det ble burger på oss voksne og en pølse på Nicolai. For en hamburger kostet det 89 SEK - med andre ord en veldig dyr burger og absolutt ikke verdt den prisen.

Lillesøster lå fornøyd i vogna si og sov for det meste utenom mating 

Tilslutt besøkte vi gården i dyreparken hvor vi blant annet hilset på dyrene, hoppet i høyet og melket en "liksomku" før vi tok turen til bilen igjen.Vi stoppet som sagt i Tanum på vei hjem og spiste asiatisk buffét inkludert sushi. Maten var god, men sushi'n smakte som den man får kjøpt på Rema1000 som ikke akkurat er det jeg forventer på en asiatisk restaurant. Alt i alt hadde vi som sagt en fin dag, og det viktigste er at Nicolai var fornøyd med dagen 

I helgen er det mat og trebåtfestival her i byen, så idag er det en gutt som gleder seg til å dra på tivoli igjen!

God helg og god ferie til dere som har det! ♥

UT PÅ TUR

God morgen, alle! 

Igår var jeg opptatt hele dagen, og hadde egentlig planer om å få lagt inn et innlegg på kvelden. Jeg måtte blant annet kjøre lillesøster (på nitten år som aldri gidder å ta lappen selv) til Sverige for å shoppe, og mens vi var der fikk jeg tidenes migreneanfall! Det var rett og slett helt forferdelig, og jeg klarte nesten ikke kjøre hjem. Da jeg kom hjem rundt halv åtte på kvelden var det bare å "lempe" både lillesøster og storebror til Andreas, så jeg fikk gått og lagt meg. Jeg våknet igjen halv ett, og var selvfølgelig lysvåken! Vi snakker våken helt til seks til morgenen idag og opp igjen klokken ni, så jeg kommer nok til å gjespe litt ekstra på tur idag!

Vi skal nemlig på Nordens Ark sammen med Andreas, og Nicolai gleder seg veldig til å se på alle dyrene! Jeg kommer sikkert til å knipse masse bilder og oppdaterer dere med disse ikveld eller imorgen! :o) 

Dette skriver Nordens Ark om seg selv:

Nordens Ark är en privat ideell stiftelse som arbetar för att ge utrotningshotade djur en framtid. Vi bedriver avel, uppfödning, forskning och utbildning samt arbetar med att sprida kunskap om biologisk mångfald. En stor del av verksamheten är förlagd i fält, både i Sverige och utomlands.

Vi arbetar med populationsförstärkande åtgärder genom att sätta ut djur i naturen och genom att förbättra de miljöer där arterna lever. I Sverige har Nordens Ark ett nationellt ansvar för uppfödning och utplantering av bland annat pilgrimsfalk, vitryggig hackspett, fjällgås, grönfläckig padda och flera arter av skalbaggar.

Sedan millennieskiftet har omkring 300 däggdjur och fåglar födda på Nordens Ark satts ut i naturen, bland annat utter i Holland, europeisk vildkatt i Tyskland och lodjur i Polen. Vi har förstärkt svenska populationer med över 175 pilgrimsfalkar och cirka 10 000 groddjur.

Du kan lese mer på siden deres HERHåper alle får en fin dag! 

BABY SHOWER FOR RENATEI år er det virkelig baby boom her i Halden, og på mandag var det nok en gang tid for baby shower. Enda en som ble veldig overrasket, så det var gøy! Jeg var nemlig helt sikker på at det lyste løgner i store bokstaver over hodet på meg her om dagen da hun sa at hun ikke regnet med å få det denne gangen, og i tillegg hadde jeg en blå gave som lå midt på spisestua.. Haha! Men tårer er vel et godt tegn på at noen blir overrasket, så det var jo bra at jeg ikke hadde røpet noe! Jeg trenger vel heller ikke her å skrive hva som gjemmer seg i denne magen :-) 

Gleder meg til å treffe lille Mathias ♥

BABY SHOWER FOR ERICA

Heisann!

Beklager mitt fravær om dagen, men tiden har liksom ikke strekt helt til. Noen ganger kunne det vært greit at døgnet hadde noen ekstra timer. Men uansett! Igår var jeg invitert i baby shower for Erica - ei barndomsvenninne av meg som venter sitt første barn i august! Når dere ser bildene under, så trenger jeg kanskje ikke si hvilket kjønn som gjemmer seg inni der ;-) Hehe. 

Jentene som hadde ordna hadde pynta kjempefint med rosa ballonger, pom poms, bleiekaker, cup cakes, franske makroner, fruktfat osv osv. Veldig lekkert gjennomført altså! Erica ble veldig overrasket og jeg koste meg i hvert fall veldig ♥ Nå gleder vi oss til å se den lille prinsessa di ♥

Planlegger du baby shower? HER finner du oppskrift på "babyshowerfruktfat" jeg lagde da vi hadde baby shower for ei annen venninne for et par år siden :-)

 

BRIDE TO BE

God formiddag!

Herlighet, idag er jeg sliten! Mie og jeg lå nok en gang i sengen til klokken var nærmere ett. Igår var jeg nemlig i utdrikningslag til ei venninne på formiddagen, så bar det videre i sølv- og gullbryllup på kvelden. Jeg hadde en veldig fin dag, og det var deilig å komme seg ut blant folk igjen uten å føle seg som en flodhest, og ikke minst var det deilig å være litt sosial igjen uten barn! Jeg ammet Mie før jeg dro på morgenen, og Andreas skulle gi henne flaske mens jeg var borte. Det gikk veldig bra å gi flaske, men jeg tenkte jo ikke på å klemme ut noe som helst på hele dagen, og det resulterte i et helsikes melkespreng og en stk gjennomvåt kjole i selskapet på kvelden..! *pinlig* 

Dagen begynte kl.10 på Festningen her i Halden, hvor vi spiste og hadde en liten pakkelek før vi skulle gå videre til byen. Jeg føler det er litt tidlig etter fødsel enda, så jeg valgte og ikke drikke noe alkohol igår. Jeg føler meg ikke helt trygg med alkohol med tanke på ammingen heller, så jeg lar være.

Charlotte ble kledd opp i et helt nydelig antrekk før vi startett med pakkeleken.

Pakkeleken gikk ut på at vi hadde med en pakke hver som inneholdt en eller flere ting som minnet oss om noe med Charlotte. Hun skulle da prøve å gjette hvem pakken var fra og vi fortalte da historien bak pakken når hun gjetta riktig.

Min pakke ble åpnet først, og inneholdt en vinflaske og en sneip som jeg hadde brent på toppen. Og grunnen til at flasken er tom er ammetåka sin feil. Jeg glemte nemlig å kjøpe en vinflaske som jeg hadde planer om å gjøre på fredag. Dette kom jeg på på fredag kveld, og da var det jo for sent. Derfor måtte jeg bare ta med en flaske som var tom! (*pinlig igjen*)

Dette er veldig lenge siden, og hun klarte ikke gjette med en gang og satt den til siden. Da hun tilslutt gjetta riktig måtte jeg fortelle historien bak, og den egner seg absolutt ikke her inne! ha ha ha.. 

Turen gikk videre til sentrum, og det var jo også Haldendagen igår. Det vil si stappa med mennesker overalt! Hehe.

Etter byturen skulle de videre, og her dro jeg hjem så jeg fikk skifta osv før jeg skulle videre igjen.En veldig morsom dag, og nå gleder jeg meg til bryllup 15.august ♥

FREDAG, SOL OG SHOPPING

Heisann!


// Instagram: ETMAMMALIVNO //

Endelig fredag og helg igjen, og denne helgen har i hvert fall vi masse planer. Idag har jeg vært på shopping litt her og der, og jeg har fått kjøpt meg så mye fint!! Det har også åpnet et nytt kjøpesenter kalt Gallerian i Strömstad som vi selvfølgelig måtte ta en tur på idag. Der har Moods Of Norway åpnet sin første butikk i Sverige, og som kanskje noen eller de fleste har fått med seg har de også fått sin egen barnekolleksjon - moods of norway KIDS. Nicolai fikk både ny pique-skjorte og ny shorts - kjempekult, og han var veldig fornøyd med nye traktorklær selvfølgelig! ;-) 


Du finner skjorten HER og shortsen HER

Det har vært så deilig vær idag, så resten av dagen og kvelden har gått til grillings og gåtur, og nå ligger jeg på sofaen og lurer på om jeg skal åpne sjokoladen eller ikke! Hehehe.. 

God kveld og GOD HELG til alle! ♥

MELKEKU

Heisann! -Alle hatt en fin dag? 

Her har jeg ikke gjort stort. Mie og jeg stod ikke opp før nærmere klokken to idag!! Men sånn er det når det er mating og skifting av bleier om nettene. Når jeg ikke får sammenhengende søvn, så blir jeg egentlig bare mer trøtt for hver gang jeg sovner på nytt. I natt har hun vært veldig urolig også, og ingenting annet enn amming har roet henne. Det samme igjennom hele dagen idag, så derfor lurer jeg på om hun har økedøgn? Hun er jo to uker nå, og jeg leste at disse økedøgnene/dagene kommer mellom 1-3 uker, 6-8 uker og 3 måneder. Jeg har i hvert fall følt meg som ei melkeku i hele natt og idag! Haha.. 

Imorgen kommer feriepengene på konto, så da har jeg litt mer planer for dagen enn idag. Først skal regninger betales, og deretter fredagshandling++, så da krysser jeg fingrene for at lillemor ikke har tenkt til å spise like mye som i natt og idag! hehe. Jeg er nemlig ikke veldig glad i og måtte amme offentlig, og prøver alltid å få gjort ting fortest mulig så jeg rekker hjem til neste måltid. Ellers får vi i så fall bare gjøre det beste ut av det. Mat må ho jo selvfølgelig få  ;-) 

Ønsker alle en fin kveld ♥

NÅR EN TREÅRING PLUTSELIG MÅ DELE MED SEG

Hei, dere! 

Jeg tenkte å dele litt med dere hvordan Nicolai har reagert på situasjonen i hjemmet. Å være vant til å ha foreldrene og all oppmerksomhet fra andre for seg selv, og plutselig måtte dele alt med en baby som helt plutselig skal bo her er selvfølgelig en stor forandring for en liten gutt på tre år. Det har både vi som foreldre og de i barnehagen merket på Nicolai etter at lillesøster kom til verden. Det er jo selvfølgelig helt naturlig med reaksjoner, og reaksjonene er forskjellige fra barn til barn. 

Nicolai har gledet seg veldig til å bli storebror, og den siste tiden har han spurt hver dag. "Kommer Mie nå?, har Mie kommet enda?, når kommer egentlig Mie ut av magen?" osv. Han har også sagt ting som at "jeg skal lære Mie å gå på do sånn som jeg gjør", så vi har skjønt at han har sett for seg ei lillesøster som er like stor som han selv. 

Jeg har vært veldig redd for at Nicolai skal føle han har mista den oppmerksomheten han alltid har fått, og har bestemt meg for at dette ikke skulle skje. Han har lenge ønsket seg en stor Spiderman fra lekebutikken. Han har mast om den hver gang vi har gått forbi butikken eller vært der for å titte. Jeg har sagt nei, at han får vente hver eneste gang. Siden han skulle bli storebror tenkte jeg han kunne få en "storebrorgave" når han kom på besøk på sykehuset, så vi kjøpte denne figuren et par dager før og hadde den pakket inn og klar til han kom på besøk.

Han ble veldig glad med en gang han fikk se hva som var bak papiret, men plutselig var figuren "for stor" og han ville ikke ha den allikevel. Selvfølgelig litt skuffende i og med at jeg hadde sett for meg at han skulle bli kjempeglad, men jeg skjønte fort at det var en naturlig reaksjon fra hans side, og Andreas tok han heller med ned i kiosken på sykehuset så han kunne velge seg noe godt. Det ble en is og en pakke med sure bjørner, og den nybakte storebroren var veldig fornøyd med det. Da han hadde fått den "lille" oppmerksomheten spurte vi om han ville se på å holde lillesøsteren. Se på henne gjorde han, men ta på henne eller holde henne hadde han ikke noe lyst til, så han stod bare ved siden og tittet litt på henne og litt rundt seg. Tydelig usikker.

 Da vi kom hjem var han plutselig en veldig stolt storebror, som hadde veldig lyst til å holde lillesøsteren sin. 

Han har vist at han er veldig stolt, og er veldig snill med Mie. Han vil heldigvis veldig gjerne holde henne, kose henne og kysse på henne. Det er heller andre ting vi har merket på han som han ikke har pleid å gjøre:

◊ Han har bitt en venn i barnehagen (dagen etter han hadde besøkt oss på sykehuset). - Han skjønte selv at dette ikke var greit, og han ble veldig lei seg etter hva vi har blitt fortalt. 

◊ Han er mye sint når han er hjemme.

◊ Slår og sparker ofte (han har aldri pleid å gjøre dette før).

◊ Han er veldig voldsom, og finner på mye rart for å få oppmerksomhet.

◊ Gjør ting han vet han ikke får lov til.

◊ Tøyer grenser og syns det er morsomt når vi snakker til han. (Ler og fortsetter)

◊ Svarer frekt når vi snakker til han.

◊ Spør alle om han kan få ting, og forventer at han skal få alt han vil ha. (Storebrorgaven funket kanskje litt feil i forhold til hva jeg hadde tenkt?) 

 Som sagt er han den beste storebror for sin lillesøster, og kommer nok til å bli en enda bedre storebror når han skjønner litt mer! Jeg er så stolt av han ♥ 

SOMMERAVSLUTNING

Heisann!

Vi har vært på sommeravslutning i barnehagen til Nicolai idag, og jeg må nok en gang si at jeg er veldig overrasket over sønnen min altså. Han har blitt så flink til å være med og synge, uten å gråte og vil ned til oss. Han tuller mye mens de holder på, men med litt veiledning fra en ansatt er han heldigvis fort med å synge igjen har jeg sett. Vi får håpe han plukker det helt av seg snart ;-) Men så er han jo bare tre år, så vi kan jo ikke forvente all verden av han heller. Stolt er jeg uansett! ♥

Jeg ser det er mange barnehager der barna er rosaruss når de er skolebarn. Siden Nicolai går i en engelsk barnehage har de heller "graduation" med hatter og det hele. Gjett om jeg gleder meg til Nicolai står der med hatten sin om to år. TO ÅR!!! Herlighet så sykt å tenke på. Hjelpes, som tiden flyr sier jeg bare!

Lillesøster Mie fikk ligge i vognen sin å kose seg mens storebror løp rundt ♥

Nå ligger begge barna og sover, mens jeg sitter og nyter litt stillhet i sofaen før jeg skal hoppe i senga selv! Tar på med mating om natten og null sammenhengende søvn. Men jeg skal absolutt ikke klage, for lillemor våkner kun når hun er sulten :-)

Ønsker alle en fin kveld og god natt! ♥

STIFTER I MAGEN - SLIK ER KROPPEN TO UKER ETTER FØDSEL

Heisann!

Igår var jeg hos legen for å ta bort agraffene i magen. Herlighet så deilig å få de bort! De har stukket og vært irriterende i flere dager nå, så nå gleder jeg meg til såret er grodd ordentlig. Jeg klarer endelig å gå ordentlig, sette meg ned selv, legge meg ned selv, snu meg selv, reise meg opp selv og listen er så lang! Haha. Man føler seg så handikappet etter et keisersnitt. Eller man er jo for så vidt det, for en liten periode. Men så har det heldigvis kommet noe vakkert ut av det, så hvor vondt det gjør spiller liksom ingen rolle! ♥

Magen har trukket seg mye tilbake, men har fortsatt en del igjen. Samtidig har jeg aldri følt meg tynnere! haha. Det er jo ikke så rart, når man er vant til den kula foran som er i veien for alt. Selv om jeg har en del igjen å miste, så er jeg endelig tilbake på samme vekt som jeg var før jeg ble gravid! Magen er noe slappere og ser litt annerledes ut, men det er jo ikke så veldig rart to uker (tretten dager) etter en fødsel. Det er mye hud da, for å si det sånn. Jeg håper og krysser alt jeg har for at jeg klarer å stramme det opp selv. Selv om det vil ta laaang tid, så er det mulig. Jeg gleder meg masse til å komme i bedre form igjen, og jeg kommer helt sikkert til å dele min fremgang her på bloggen slik jeg gjorde før jeg ble gravid! :o)

Ha en fin dag!!

HELT PERFEKT

God kveld, alle!

Idag var vi som sagt på helsestasjonen for å se om lillesøster hadde gått opp i vekt, og hun var selvfølgelig (;-)) helt perfekt ♥ Hun har gått opp hele 215 gram og er nå bare 10 gram under fødselsvekten sin. Herlig å se at jeg har nok melk til henne og at hun er så fornøyd som det har sett ut som. Tenk at jeg er så heldig og får så rolige og fornøyde babyer! Jeg som hadde forberedt meg på skriking og lange, våkne netter denne gangen. Siden storebror var den rolige babyen regnet jeg med at vi ville merke mer til nummer to, men der tok jeg jaggu feil! 


Ellers idag har vi kost oss ute, og lille hjertet har sovet veldig godt i vogna si ♥ Herlig med sol og middag ute! Nå skal jeg ta med meg lillemor i seng å få en god natts søvn. Imorgen er det helg igjen, og biff fra grillen står på menyen! Yum.

Ha en god natt!

UT PÅ LUFTETUR

God kveld - og tusen, tusen takk for fine kommentarer på forrige innlegg! Imorgen tenkte jeg å legge ut del 2 ♥

Jeg kjente at jeg måtte komme meg utenfor husets fire vegger idag. Jeg har fortsatt veldig vondt i såret og har en forferdelig hodepine etter operasjonen, men jeg blir rett og slett gal av å sitte inne! Idag har det jo vært oppholdsvær også, selv om det blåser noe sinnssykt. Vi tok i hvert fall en liten trilletur på senteret ettermiddag. Fikk brukt litt penger på meg selv, og det var faktisk en positiv opplevelse å stå i prøverommet idag. Det er så deilig å være kvitt den store magen å kunne handle vanlige klær igjen :o)
Ellers ble det et par nye t-skjorter og en genser på Nicolai og en bursdagsgave til søskenbarnet som blir to år neste uke. 

Lille Mie koser seg veldig i vognen sin, så nå gleder vi oss til enda bedre vær og en bedre form på mor, slik at vi kan begynne å trille litt lengre turer ♥

Ha en fin kveld, alle sammen! :o)

EN GUTT SOM ALDRI SLUTTER Å OVERRASKE

Som jeg skrev her om dagen skulle vi på kultursalen her i Halden for å se på barnehagen til Nicolai ha sin årlige sommerkonsert. Siden Nicolai skulle begynne der i august 2014, så fikk jeg en invitasjon til konserten de hadde ifjor for å kunne se litt av hva barnehagen stod for. Mamma og jeg dro for å se, og jeg ble så imponert over både hva de voksne hadde fått til med barna og hvor flinke barna var. Husker jeg tenkte at jeg gleda meg veldig til å se Nicolai på den scenen.

Året har gått utrolig fort, og i år var det min lille (store) gutt sin tur. Han har som jeg har skrevet tidligere ikke vært så veldig interessert i å være med på ting som inngår å gjøre noe foran andre - med andre ord veldig lik sin mor. Jeg har aldri likt å stå foran andre, og det kommer jeg nok heller aldri til å gjøre. Vi var derfor veldig forberedt på å få gutten ned til oss i salen ganske fort, men ble altså veldig tatt på senga! Gutten kom ut, smilte og sang og vinket stolt ned til oss flere ganger. Han hadde til og med sin egen lille rolle, som han fullførte med glans. Ikke et øye var tørt, og jeg er så stolt av han at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg! Og for en fantastisk barnehage som er så flinke til å få barna til nettopp det å tørre. Nicolai har gått fra å være kjemperedd for å stå foran andre til å være med å synge fra start til slutt foran en stappfull kultursal. Helt fantastisk morsomt, og jeg får tårer i øynene bare av å skrive det. *Haha*

All cred til de flinke ansatte i Do Re Mi Halden ♥ 


PÅ DENNE TIDEN IFJOR

Brrr, så kaldt det er ute til å være 1.juni! Derfor sitter jeg bare og mimrer litt av bilder jeg tok på samme tid ifjor da vi hadde noen utrolig fine sommerdager!
De to bildene av Nicolai i blomstene tok jeg på festningen 27.mai 2014. Lite visste jeg at om akkurat ett år fra den dagen skulle jeg ligge på sykehuset med en ny, liten baby i armene mine ♥ 

Idag blåser det verre her, og det virker overhodet ikke som at vi har gått inn i junimåned. Vi får krysse fingrene for at vi får bedre vær fremover, slik at vi snart får tilbrakt dagene mer ute med grilling, soling og lek! Åh, som jeg elsker sommer!

Ellers måtte jeg en tur på legevakta idag. Fikk plutselig se noe grønt ut av såret i magen, på samme side som jeg har veldig vondt. Jeg trodde derfor det var betennelse, og tenkte det var greit å sjekke det opp. Heldigvis var såret veldig pent ifølge legen, så de bytta bare plasteret. Såå har jeg fått spraya en hylle som skal opp på "vaskeromsdelen" på badet slik at jeg får mer system der inne. Tenker jeg legger ut før og etterbilder senere ;-)

Ønsker alle en fin kveld ♥

BADEENGEL OG EN HJELPSOM STOREBROR

Tenk at vår lille prinsesse allerede er fire dager gammel! Rart hvor fort tiden plutselig går når de har kommet ut fra hulen sin. Lillesøster er veldig lik sin storebror som baby - både utseende og væremåte. Med andre ord, en rolig og fornøyd liten baby som kun lager litt lyd når hun er sulten. Vi nyter dagene hjemme, og Nicolai er veldig stolt. Han får hjelpe til der det lar seg gjøre, og igår var det tid for Mies første bad her hjemme. Da var det en stolt storebror som fikk stå på krakken sin ved siden av å se på.

Like glad i å bade som storebror alltid har vært ♥

Nicolai skal være med mimmi på festningen å leke, så det gleder han seg veldig til. Jeg får se om jeg klarer å lukke øynene litt mens det er stille her! hehe.

Ønsker alle en fin søndag videre ♥

SØSKENKJÆRLIGHET

Vi har endelig kommet oss hjem til en stolt storebror som ville holde lillesøsteren sin med en gang han kom inn døra her hjemme! ♥ Tror nok det var litt mye for han på en gang da han besøkte oss på sykehuset, for da var han ikke så veldig interessert. Jeg var litt redd for at han ikke skulle være det nå heller, men han syns heldigvis at det er veldig stas! Også har han jo fått så mange fine "storebrorgaver", så han er veldig fornøyd her ♥

Imorgen skal han og resten av barnehagen ha sommerkonsert. Han har ikke vært så glad i å være med og synge med barnehagen tidligere, så vi er veldig spente på hvordan det vil gå imorgen. Så nå gleder vi oss veldig og krysser fingrene for at han tør å stå på den store scenen.

Jeg ligger bare her og tenker at jeg er verdens lykkeligste med verdens vakreste barn akkurat nå ♥

God helg, alle sammen!

VELKOMMEN TIL VERDEN, LILLESØSTER MIE

Igår 27.mai 2015 Kl. 13:23 kom verdens vakreste lillesøster til verden!
-3630g og 52cm langAlt er bra med oss, og jeg er ubeskrivelig stolt mor til to ♥

ENDA ET SKRITT NÆRMERE

God morgen, alle!

Helgen går som vanlig like fort som resten av uka, og nå gjør egentlig ikke det noenting! Det betyr bare en dag nærmere termin og fødsel for hver dag, og det er helt greit. Nå er det så mange som har født rundt meg, på instagram og i termingruppen på facebook at jeg nesten blir sur fordi jeg blir så sjalu! Haha.. Nei, jeg har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg til å bli ferdig nå, og ikke minst få møte lillesøster å se hvordan hun ser ut og hvem hun er mest lik. 

Nicolai sovnet ganske sent igår, og hver gang han gjør det tenker jeg alltid at han sover lenger dagen etter. Vel, jeg må slutte med å tro det, for det kommer tydeligvis ikke til å skje har jeg nå innsett. Ungen våkner like tidlig, og mammaen er like trøtt og grinete hver gang. Skjønner ikke at det går an å være i så irriterende godt humør når man står opp om morgenen? Det har han i hvert fall ikke arvet av meg ;-) HEHE. Vi har nettopp spist en god frokost. Jeg har satt meg litt foran pc'en, og Nicolai ser på NRKSuper.
-En perfekt, lat søndagsmorgen akkurat slik det skal være!God søndag til alle! ♥

DEILIG LØRDAGSMORGEN

Åh, det er så deilig å våkne til fugler som kvitrer og blå himmel og sol. Jeg tror jeg har vært i en ekstrem vinterdepresjon, for jeg har jo nesten ikke orka å gjøre noe her i vinter. Jeg merker selv at jeg har mye mer ork til å gjøre ting både ute og inne nå som det er lysere og penere vær. Også er det så mye lettere å stå opp om morgenen! Så nå har jeg funnet ut at den dårlige formen min i vinter må ha vært en kombinasjon av graviditet og vinterdepresjon.. Hehe.  

Vi har i hvert fall vært ute på uteplassen vår siden klokken var halv elleve. Jeg har holdt på litt både inne og ute, mens Nicolai tok med seg dyna og leker ut. Cinta ligger også rett ut i sola og bare nyter livet ♥ Nå har jeg akkurat fått hengt ut dagens klesvask i sola, og jeg tror jeg har nevnt det før, men det finnes faktisk ikke noe bedre enn å kunne tørke klærne ute!! Ønsker alle en strålende lørdag ♥ ♥

FREEEEEDAG!

Så var det endelig fredagskveld igjen, og her ligger jeg rett ut på sofaen grisemett på fredagstaco og ser på senkveld. Tenk at dette kanskje er min aller siste helg som gravid. Neste lørdag har jeg termin, og hver dag er veldig spennende nå selv om jeg gikk over tiden med Nicolai. Jeg går bare og venter på tegn, og lurer på hva det første tegnet blir denne gangen. Sist fikk jeg plutselig for meg at jeg skulle legge meg veldig tidlig en kveld, og jeg våknet kl. 06 på morgenen dagen etter av at vannet gikk. Når tror du lillesøster har tenkt til å komme ut? Fortsatt god helg, alle! 

QUACK, QUACK

Hei, alle!

Idag har hele dagen gått til time på sykehuset igjen. Heldigvis har jeg ingen "alvorlig" svangerskapsdiabetes, og jeg trenger ikke stikke meg selv hver dag. Da hadde jeg måtte leie inn noen som kunne gjort det, for det skjer nemlig ikke at jeg setter en nål på meg selv! haha.. De sendte med meg et blodsukkerapparat på mandag, og sa jeg kunne måle frem til fødsel, så de kunne se at det var bra. MEN jeg har valgt å la være! Klarer bare ikke få meg til å trykke på den knappen så nåla stikker. Selv om det ikke gjør vondt å stikke i fingeren, så klarer jeg absolutt ikke gjøre det selv.. Haha!

Siden vi ikke bor så langt fra vannet og der alle endene bor, så tok vi en tur og matet de med rundstykkene fra 17.mai. Eller planen var å mate ender, men måkene tok fullstendig over som vanlig.. Men fugl er fugl for Nicolai, så han syns det var kjempestas uansett.

Det ble litt kaldt, og siden jakka til Nicolai lå igjen hjemme, så fikk han låne genseren min. Føler meg plutselig fryktelig stor når jeg ser hvor stor den er på han! haha..Ønsker alle en fin kveld! ♥

VÅR 17.MAI

Heisann!
-Jeg begynte egentlig å skrive et innlegg til dere da jeg kom hjem på 17.mai, men jeg sovnet mens jeg holdt på, så jeg måtte bare komme meg i dusjen og deretter kaste meg i senga. Den dagen tok virkelig på en gravid, tung og sliten kropp! Hehe.
Det er faktisk ikke lenge siden jeg stod opp nå heller, så jeg må få gjort litt her før jeg henter Nicolai i barnehagen. Tenkte i hvert fall å få vasket de nydelige klærne jeg fikk i baby showeren! ♥

Her gikk dagen i ett fra klokken var 06:22 for å være nøyaktig. Nicolai ville stå opp å bade, så da fikk han det. Vi fortsatte med nybakte rundstykker og pålegg før vi ordnet oss ferdig for dagen og tok turen til byen. Nicolai fikk masse penger av besteforeldre, oldeforeldre og tanta og onkelen til Andreas, så han fikk kjøpt seg ballong og popcorn helt selv med sine egne penger. Det å si hva han skal ha å betale selv er noe han syns er kjempestas.

Etter barnetoget gikk vi opp til mamma som bor over Thon hotell her i byen for å få i oss noe mat før russetoget der vi skulle se på lillesøster. Det er veldig kjekt at hun bor der hun bor på slike dager altså! Så vi slipper å lete oss ihjel etter et sted å sitte. Vi spiste wienerpølser i brød og lompe med Pavlova til dessert. MmmM! 

Etter russetoget dro vi hjem en liten tur før vi dro videre til pappa og spiste pølser i alle varianter - både fra grillen og kjelen. Skikkelig 17.mai med masse pølser, is og brus! Vi har alltid pleid å grille masse forskjellig, men i år ble det enkelt og annerledes enn vanlig, og det funket helt supert! Jeg hadde med kameraet, men det ble ingen bilder da jeg glemte det helt. Nicolai var i hvert fall veldig fornøyd med dagen, og det er det viktigste ♥

Hadde dere en fin feiring? 

GRATULERER MED DAGEN

God morgen, alle sammen!

Jeg er egentlig bare en kjapp tur innom for å ønske dere en superfin 17.mai-feiring! Trodde ikke jeg skulle få tid til bloggen idag tidlig, men jaggu rekker jeg å snike inn et lite innlegg allikevel! Her har vi nettopp inntatt 17.mai-frokosten, og nå må jeg sprette inn på badet igjen å ordne meg ferdig for dagen! Dette blir nok en lang dag, så jeg stemmer for en dødssliten gravid kropp ikveld! ♥ GRATULERER MED DAGEN, ALLE SAMMEN! ♥

KVELDEN FØR DAGEN

Så var det snart 17.mai igjen! Syns ikke det er lenge siden forrige, og årene går så utrolig fort. Nesten litt skremmende. Og tenk at jeg er så "heldig" å være gravid denne 17.mai. Det var liksom ikke planen for ett år siden! hehe.. Og jeg setter "heldig" fordi jeg overhodet ikke har lyst til å dra noe sted imorgen. Med kynnere og blodtrykksfall konstant, så er absolutt ikke store folkemengder med null plasser å sitte noe for meg. Men har man barn, så har man barn. Nicolai må jo få med seg litt i byen og få kjøpt seg pølse, is og ballong! Jeg har faktisk vært og kjøpt meg en stol idag, som jeg har tenkt til å ha med meg. Regner med at folk skjønner hvorfor når de ser den store magen, selv om jeg syns det er fryktelig flaut! haha!

Ellers har jeg kjøpt 17.mai-roser idag, og funnet frem duken jeg hadde ifjor da jeg hadde gjester. Skal ikke være hjemme imorgen selv, men litt får en vel pynte når man allikevel har ting fra før av :o) Og roser er jo pent enten det er 17.mai eller ikke! Klærne er også lagt frem. Nicolai skal ha på seg bunad fra NameIt, og jeg tar på meg den samme kjolen som ifjor, bare at den nå sitter litt strammere kan man si ;-) Jeg har vært byen rundt idag for å finne noe å ha på meg, men det var ikke bare, bare. Så da får jeg bare nøye meg med noe jeg har fra før av. 
Hvis noen lurer på hvor ting er fra: Kjole VILA // Solbriller RAY BAN // Veske LYCKE // Sko LACOSTE 

 

Ønsker alle en super feiring imorgen! HIPP, HIPP, HURRA! ♥

DEILIG SOMMERDAG

For en varm og deilig dag det er idag! -Selve plattingen er ferdig, så nå er det bare leveggene igjen! De kommer ikke før neste uke, så jeg får bare smøre meg med tålmodighet. Jeg gleder meg jo sånn til å ordne istand med puter og pledd, planter og blomster! Også blir det så fint for lillesøster å sove ute i vognen i sommer! :o)

Siden det aldri ble tid til å steke vafler til de flinke arbeidskarene igår, så stekte jeg idag isteden. Fikk jo også bruk for isen og jordbærene jeg hadde tenkt til å kose meg med da jeg kom hjem igår, som jeg selvfølgelig ikke fikk da jeg hadde leiligheten fullt av folk da jeg kom hjem ;-) haha! 

Det ble bare en vaffel med litt is og jordbær på på meg. Jeg må jo ikke spise for mye sånt pga svangerskapsdiabetesen jeg har fått. Men helt nydelig var det altså! Mamma kom heldigvis og hjalp til med både vafler og kakerester fra igår, og hun er jo ikke akkurat vond å be når det har noe med kalorier å gjøre. Det er jo ikke akkurat Nicolai heller.. Hehe!

Fikk også testet gaven fra mamma. Denne kommer til å bli så mye brukt på varme sommerdager! Genial og bare lekker, rett og slett! ♥Ønsker alle en fin fredagskveld ♥

EFFEKTIV MANDAGSMORGEN

God mandag, alle sammen!

Idag har jeg virkelig vært effektiv til den gravide meg å være. Stod faktisk opp med en gang alarmen gikk idag tidlig, men det var egentlig fordi jeg holdt på å tisse på meg. Ellers hadde jeg sikkert slumra den alarmen tre, fire ganger ekstra! haha. Har virkelig ikke ord som beskriver hvor deilig det skal bli å bli ferdig med dette svangerskapet!

Uansett. Jeg satt på en vaskemaskin med en gang jeg stod opp og smurte ferdig frokost til Nicolai før jeg vekket han. Han er i hvert fall like trøtt som mammaen sin om morgenen når han ikke våkner av seg selv og må bli vekka! hehe. Jeg fikk kjørt han i barnehagen til klokken ni, og dro rett over til Sverige for å handle litt. Både kjøleskapet og fryseren var nesten helt skrapa nå, og det er virkelig lenge siden det var så tomt. Da jeg hadde lagt meg igår lå jeg og tenkte på hva jeg skulle lage til middag idag, og bestemte meg for fiskeburger av alle ting? Tror det skal bli godt for kroppen både fysisk og ikke minst psykisk å bli ferdig nå! Jeg blir nemlig helt slapp av alle rare ting jeg får for meg. Ikke at fiskeburger er så rart altså, men jeg pleier bare aldri å spise det. Har ikke engang laget det før... 

Ellers sitter jeg bare i sofaen og glaner. Venter på en pakke på døren fra Herbalife, så jeg håper den kommer før jeg skal på min forhåpentligvis siste time hos jordmor! Fremover er det masse timer på sykehuset, og det holder før fødsel. Ønsker alle en fin mandag, og ikke minst en fin uke! Ny uke med nye muligheter vet dere ;-) 

FREDAGSKOS OG VERANDAPLANLEGGING

God fredagskveld, alle!

Idag har jeg hatt litt å gjøre, med søknader hit og dit. Henta Nicolai litt tidligere i barnehagen idag. Han skal være sammen med mammaen sin i helgen, og planen er masse kos! Vi får vel ta oss en tur til byen imorgen, for da er det barnas dag her i Halden med masse som skjer for de små. Det er dessverre ikke så mye jeg orker på grunn av bekkensmerter og kynnere, men litt skal vi nok få til!

Ellers startet vi helgen vår med å leke litt ute. En av gavene Nicolai fikk av mimmi'n til jul var selvfølgelig noe klin foreldre absolutt ikke foretrekker at barna får i gaver. En sprayflaske med "spindelvev" som man kan sette på armen å sprute ut spindelvev som Spiderman. Nicolai ville selvfølgelig prøve den med en gang på julaften, men slike ting er uaktuelt å leke med inne, så jeg sa han måtte vente til det ble litt varmere i været så han kunne bruke den ute. Idag kom han plutselig på den og sa at han ville prøve den, så da var det jo bare å finne den frem. Han syns selvfølgelig det var kjempestas å sprute blått spindelvev over hele ute, så nå kan dere tenke dere hvor lekkert det er på utsiden ;-) Satser på regn en av dagene, så jeg slipper å plukke det opp. Det er nemlig ikke bare, bare med den magen! haha... 

SÅÅÅÅÅ har pappa vært her idag, med brosjyrer med forskjellige terrasser med lévegger og tatt mål på utsiden. Her planlegger jeg nemlig uteplass, og det skal bli sååå deilig!! Det er nemlig fryktelig ukoselig på utsiden der vi har mulighet til å sitte, og veien går rett ved siden av her. Så jeg gleder meg veldig til å få en fin uteplass til sommeren med grill, utemøblene mine med masse deilige puter og pledd, lykter, planter +++ ♥


Her ser dere hvordan det ser ut til dags dato. Ikke akkurat veldig innbydende og koselig.. 

Nå ligger jeg rett ut på sofaen, og er snart klar for litt fredagstaco! Måtte bare ta en liten pause etter å ha hengt opp klær og ryddet på badet. Den gravide tåler ingenting vettu! hehe.

Ønsker alle en god helg♥

EN FØRSTE GANG FOR ALT

Heisann! -Har alle hatt en fin helg?

Helgen har som vanlig gått fort, og vi har egentlig ikke gjort noenting. Igår var jeg i utrolig dårlig form, og lå i senga stort sett hele dagen. Nicolai dro til mimmi'n sin noen timer slik at jeg fikk slappet av. Resten av dagen og kvelden dro vi til tremenningen så Nicolai fikk lekt litt sammen med han. Det har vært tivoli her i helgen, men utrolig dårlig vær, så vi venta til idag med å gå dit. Nicolai har aldri kjørt karuseller før, så det var første gangen hans idag. Han gledet seg veldig, og klarte nesten ikke vente mens vi stod i kø for å kjøpe billetter til han.

Den første karusellen han tok ble han lei etter en runde og ville ut med en gang, men han måtte vente til den var ferdig. Både mamma og jeg holdt på å le oss ihjel, for han ga oss et styggere og styggere blikk for hver gang han passerte oss. Tror han ble veldig irritert over at den aldri stoppa.. 
Haha, jeg ler bare av tanken på de ansiktsuttrykkene han ga oss.. Hadde han vært lei seg hadde vi selvfølgelig bedt mannen om å stoppe karusellen, men det gikk heldigvis bra!

Her ble mimmi med, så da var det litt tryggere.

De hadde spidermanballong, så den måtte han selvfølgelig bare ha! Lufta er allerede ute...

Vi avsluttet dagen med middag på "Mc'ærn". Alltid like stas! Deretter dro vi en tur til oldemoren og oldefaren til Nicolai hvor vi fikk servert vafler. En perfekt avslutning på en fin dag :o) 
FREDAGSKEBAB

Såååå var det fredag igjen da, dere!

Jeg har passert 35 uker, og har bare fem små uker igjen til termin! Jeg har så vondt og er så sliten for tiden, så jeg krysser alt jeg kan for at lillesøster har lyst til å komme ut om et par uker. Har mine tvil, men det er jo lov å håpe :o) Det er virkelig ikke noe koselig når alt bare blir et slit, og man har en treåring som også krever sitt og fortjener både oppmerksomhet, kos og trøst fra mammaen sin. Jeg føler jeg prøver så godt jeg kan, men nå kjenner jeg at kroppen snart ikke klarer mer. Alt jeg vil er bare å sove, og jeg føler jeg aldri våkner ordentlig. Jeg må rett og slett tvinge meg selv opp av senga, inn på badet, hente klær, stelle meg, ut av døra og ja -you name it!

Jeg klarte uansett å lage litt mat og dekke bordet foran The Voice på TV'en ikveld. Ingen fredagstaco denne fredagen. Hjemmelaget kebab er uansett like godt og enkelt! Hjemmelaget og hjemmelaget, men ikke "gatekjøkkenkebab" :-P Mett ble jeg i hvert fall her jeg nå ligger rett ut på sofaen! Her skal jeg bli liggende en pitteliten stund til før sengen roper på meg igjen!


instagram: ETMAMMALIV

Håper alle har en fin fredagskveld! God helg!♥

TO TRØTTE TYPER..

Heisann!

Nicolai begynte å bli veldig snørrete og rar i stemmen på søndag, så jeg valgte å ha han hjemme på mandag. Igår var han i tipp, topp form igjen, og ville veldig gjerne i barnehagen. Han var fortsatt i superform da jeg hentet han, og ville faktisk ikke bli med meg hjem. Jeg tror jeg stod der ute i hvert fall 20 minutter før jeg fikk han med meg.. Hehe. Vi dro og spiste og var innom jobben med sykemeldingen min før vi dro hjem.

Plutselig var det som at noen trykka på en knapp, og han ble veldig rar og hes i stemmen. Han har slitt veldig med falsk krupp fra han var helt liten, så jeg skjønte igår at han fortsatt ikke har vokst det ifra seg. Vi har et lite håp om at det er siste gangen hver eneste gang, men det virker som den har kommet for å bli en stund. Han pusta utrolig tungt og sov veldig dårlig i natt, men det ble heldigvis ingen tur på legevakta for inhalasjon og tabletter som det vanligvis pleier. 

Han ville se på Spiderman på rommet, så nå ligger han rett ut under dyna si og ser på film mens jeg prøver å få meg en sen frokost og spiller HayDay som vanlig.. Haha. Har plutselig begynt å få vondt i hodet igjen i det siste, og prøvene mine har slått ut på litt av hvert. Så jeg skulle komme tilbake senere å måle blodtrykket. Får bare krysse fingrene for at det ikke er noe svangerskapsforgiftning på vei. Så her er det virkelig to "slække" og trøtte typer om dagen.. Håper alle får en fin lillelørdag!

TIME FOR DINNER

God søndag, alle sammen!

Her har forberedelsene til søndagsmiddagen vært igang en stund, og idag kommer pappa og gjengen på lapskaus! Jeg må jo bare le av meg selv. Har aldri vært glad i hverken lapskaus eller risgrøt, men gjett hva jeg har hatt lyst på i det siste? Joda, både lapskaus og grøt! Helt utrolig hvor tullete man blir av å være gravid. Det er faktisk ikke tull at man får for seg mye rart, det kan jeg skrive under på!! haha.. 

Har faktisk aldri laget lapskaus heller, så jeg håper smaken sitter. Kan jo ikke være så vanskelig å putte litt kjøtt og grønnsaker oppi en stor kjele mener jeg, så det skal vel litt til at noe går galt.. Det lukter i hvert fall godt her, så nå gleder jeg meg til å hive meg over kjelen klokka fem! 

Hva syns dere om borddekkingen forresten? 

Håper alle har hatt en fin helg, og får en strålende søndag videre! ;-)

SATURDAY MORNING BREKKIE

God morgen, alle!

Her skinner sola som bare det, og vi er straks klare til å gå ut døra! Bilen skal få på sommerskoene idag, så nå satser vi på at snøen holder seg langt borte frem til jul igjen! Ellers er det null planer hos oss idag, så vi får bare vente å se hva denne dagen bringer ;-) Inne kan vi i hvert fall ikke sitte i dette været!

Prøver for øyeblikket å få i meg litt havregrøt uten hverken syltetøy eller sukker. Ikke veldig godt, men det må til etter prøvene jeg tok forrige uke. Tok glukosebelastningsprøve, og den var selvfølgelige høyere enn den skulle være. Kroppen bryter ikke ned sukkeret jeg får i meg igjennom maten, så jeg får prøve så godt jeg kan å være flink de siste ukene som er igjen. Svangerskapsdiabetes vil vi nemlig ikke ha noe av!!

Ellers håper jeg alle er like heldige med været idag, og får en fin lørdag!♥

"BAK FASADEN"

Jeg har fått med meg at mange tror at vi som liker interiør og liker å ha det fint rundt oss tydeligvis alltid har det ryddig, rent og strøkent til en hver tid. Også må vi jo ikke glemme de stakkars barna våre som ikke får lov til å ha leker strødd og kose seg inne. He he, jeg må jo bare flire litt av det, for jeg vet jo selv at dette tullet ikke er sant.

Men si meg helt ærlig, hvis dere ser et blogginnlegg av et rotete kjøkken. Blir dere virkelig inspirert av det? Det er vel ingen som har lyst til å legge ut bilder av kjøkkenet sitt, stua si, soverommet eller badet om det er totalt bomba og ser ut som lynet har slått ned hundre og femti ganger? Nei, det blir i hvert fall ikke jeg inspirert av. 

Her tar jeg selvfølgelig bilder de få sekundene det faktisk er ryddig, og det er rett etter jeg har rydda og gjort rent, eller når Nicolai ikke er hjemme. Ikke at jeg ikke roter selv, for det klarer jeg absolutt helt fint det og, uten at jeg skjønner helt hvordan jeg får det til. For 99% av tiden syns det nemlig at det bor folk her også. Det er absolutt ikke en "interiørkatalog" tjuefire timer i døgnet.. 

Igår så stua mi slik ut:idag ser den slik ut:

igår så kjøkkenet mitt ca slik ut:

idag ser det slik ut:soverommet ser slik ut:

.. og badet ser slik ut:

(Jeg bare visste at det stellebordet kom til å bli brukt til håndklær og sengetøy fra tørketrommelen + alt mulig annet rot før jeg får tatt det i bruk til det som egentlig er meningen..)

Så ingen kan komme til meg å påstå at mitt barn ikke er et lykkelig barn som ikke får rote og leke, for er det noe han får gjøre hver eneste dag, så er det nettopp å leke... og rote... 

Sånn forresten, så er faktisk rommet til Nicolai det som er mest ryddig akkurat nå... For han har nemlig dratt alt ut i stua ;-)

Og ikke vet jeg, men er det noen som ser et trist og ulykkelig barn som ikke får lov til å leke på bildene under? Det gjør i hvert fall ikke jeg :o) Nå skal jeg fortsette å rydde i kaoset her, så jeg kan ligge på sofaen med god samvittighet ikveld!

SATURDAY MORNING BLISS

God morgen, lørdag!

Her i hjemmet later vi oss som bare det, og har tenkt til å gjøre det resten av denne lørdagen. Været er tåkete og surt, og det er for meg en perfekt unnskyldning til å kose seg inne hele dagen med filmer og "sofasliting". Nicolai ville se på Spidermanfilmen sin, og koser seg med den. Jeg har nettopp inntatt verdens sunneste frokost! ha ha. Når egentlig ingen mat frister, så får man bare ta det som frister litt, og akkurat idag var det Nicolais "bamseskinke" og yoghurt med brus til frokost! Siden klokka er over elleve, så kan vi vel heller si lunsj.. ;-)
Når man bare finner en av hver tøffel, så blir det en av hver tøffel! ha ha.

 

Hva er deres planer for dagen? 


EN SÅNN MORGEN..

Er det ikke typisk? Jeg skrev igår kveld at jeg gledet meg til å legge meg og sove til jeg våknet og følte meg uthvilt. Jeg sovna ganske fort igår, men har som vanlig sovet veldig dårlig. Er det vanlig å drømme så sykt mye når man er gravid? Etter jeg ble gravid har jeg drømt så mye, og om så mye rart!! Blir jo helt skremt av de drømmene til tider..

Etter å ha våknet omtrent hver eneste time fra kl. 06, så var det på tide å komme seg opp tilslutt. Ble ikke akkurat mer uthvilt av å sove videre, så her sitter jeg. Trøtt, tung i hodet og nok en gang vondt i halsen. Virker heldigvis som at det er sånn "vondt i halsen" som går over snart. Et glass C-Vitamin er slukt, så vi får håpe det gjør susen. Planen idag var egentlig å stå opp og komme meg opp til pappa for å begynne med DIY-prosjektet mitt. Som sagt må nytt salongbord til etter jeg bytta sofa, da det jeg har nå ble litt i det minste laget. Og for de som kjenner meg godt, så hater jeg virkelig å vente med ting. Jeg liksom helst starte med en gang å få det ferdig med en gang. Det verste jeg vet er å gjøre meg halvferdig med en ting, og så ta resten neste dag eller senere for eksempel. Det er totalt uaktuelt! ha ha. Jeg skulle jo helst begynt med det bordet da vi kom hjem igjen igår kveld, men akkurat da fikk jeg selvfølgelig ikke viljen min.. 

Håper alle nyter siste feriedag! Her er det i hvert fall strålende sol, så det er bare å komme seg ut folkens! (Fra ho som ligger i morgenkåpa i sofaen enda...;) 

NÅR DIN SØNN IKKE VIL VÆRE HOS DEG..

God kveld!

Har ikke denne ferien gått fort, så vet ikke jeg. Syns dagene bare har flydd avgårde. Men det er nok bare fordi vi har kost oss og fått gjort så masse som vi har gjort. Nicolai virker i hvert fall kjempefornøyd, og jeg tror han er glad for å ha fått tilbrakt mye tid sammen med både mammaen og pappaen. Vi har spist sene og gode frokoster sammen hver dag, vært ute i sola og lekt, sett på filmer sammen, han har fått være litt lengre oppe (noe som har gjort at han også har sovet lenge, og det klager vi absolutt ikke på! he he!), vi har vært og sett på båtene i Grebbestad og besøkt oldemor og oldefar på campingen, lett etter påskeegg, grilla i skogen og rett og slett bare kost oss halvt ihjel alle sammen! 

Idag skulle vi egentlig lage en god middag, men litt før klokka tre var det en som la ut et salongbord for salg i en gruppe jeg er medlem i på Facebook. Jeg så med en gang hva jeg kunne gjort med det bordet, og sålenge jeg er på leting etter et større salongbord etter jeg bytta sofa, så bare måtte jeg ha det bordet!! Middagsplanene gikk i dass. Nicolai ble levert hos farmora og farfaren sin, og jeg dro med meg Andreas til Moss for å hente et salongbord til meg isteden! Han var meget imponert kan dere tro! ha ha...

Da vi kom hjem måtte jeg ringe pappa for å forhøre meg litt, og samtalen endte med at han ba oss komme opp med Nicolai så han kunne overnatte der. For en deilig setning det var for en utslitt hval (gravid) å høre fra den andre enden! Nicolai var absolutt ikke vond å be, og jeg spurte han minst ti ganger før vi dro om han ville være med hjem til mamma igjen. Svaret var enkelt og greit "NEI, FOR JEG VIL IKKE SOVE HOS DEG, JEG VIL SOVE HOS MORFAR!". Ooookei! Da vet jeg i hvert fall at sønnen min koser seg og har det bra, og jeg kan slappe av med god samvittighet! Har nesten nettopp spist "mølemat", og sett på en film som gikk på TV'en. Planen var å spise resten av påskegodtet, men det ble ikke noe av. Nå er jeg  klar for å hoppe i senga å sove til jeg våkner og føler meg uthvilt imorgen! Håper alle har hatt en strålende påskeferie, og nyter den siste fridagen fullt ut imorgen! God natt♥

PÅSKEGRILL

 God morgen, alle! 

Her har vi nok en lat morgen, og frokosten er akkurat inntatt. Nicolai sitter og ser på Gubben og katten ved siden av meg. Tror gårsdagens påskeegg falt i smak! Sola skinner idag også, så vi får se hva vi finner på senere. Akkurat for øyeblikket har jeg det egentlig helt greit her jeg ligger på sofaen med pc'en på magen! Kan nemlig bruke magen som bord nå, så det er jo kjekt! Ha ha..

Etter Nicolai hadde funnet påskeegget sitt igår, så tok vi som sagt med oss pølsene, solo'n og turmiksen opp til skogen hos pappa. Vi gikk ikke så veldig langt, da pappa og de har en vedplass rett ovenfor der han bor. Pappa og morfar var allerede på plass og holdt på med ved, og vi andre satt oss bare ned for å late oss i sola. Bolla på tur!! Gleder meg til å bli med selv igjen. Føler meg som en oppblåst hval! :-P Nå nærmer påskeferien seg slutten, og det gjør meg egentlig ingenting. Jeg håper april og mai kan gå like fort som de andre månedene har gått, for nå begynner det meste å bli tungt, og jeg er så spent på hvordan lillesøster ser ut!♥

Håper alle får en fin søndag videre! 

 

JAKTEN PÅ PÅSKEEGGET

Heisann!

Har alle hatt en fin påskeaften så langt? Det har i hvert fall vi! Nicolai har lett etter påskeegget sitt, og vi har vært i skogen og grilla pølser i det fine påskeværet! :o) Her om dagen sendte jeg med pappa påskeegget fra Andreas og meg hjem, slik at han kunne gjemme det hos hønene oppe hos seg. Syns det passa bra siden vi hadde lagt planer om at vi skulle dit idag å grille. 

Nicolai har gledet seg veldig, og begynte omtrent å lete med en gang vi gikk ut av bilen. Han titta først i vedskjulet, men fant ingenting der..

Deretter fant han ut at han kunne gå inn til hønene å se om de hadde lagt noe påskeegg. De pleier jo å legge kinderegg til han hver gang han overnatter hos morfar, så da er det jo sikkert de som legger påskeegg også ;-)

Og jaggu hadde han rett! De hadde lagt igjen et diiiiigert påskeegg til han!

Egget var fylt med masse deilig godteri og to filmer. Treåringen var meget fornøyd ;-)Har du fått påskeegg idag? 

ÅRETS FØRSTE..

Heisann! 

For en nydelig dag dette har vært. Vi bestemte oss for å ta en liten kjøretur til Grebbestad idag, for å se om det var noen båter å se på enda, og rett og slett bare ha noe å bruke dagen på. Nicolai hadde med sparkesykkelen sin og virka veldig fornøyd med det. Vi gikk langs brygga og titta litt før vi snudde og gikk tilbake for å kjøpe årets første is! Det er jo tross alt påske og pent vær, og det er vel en god nok grunn til å stappe i seg masse godt..! Det var i det kaldeste laget å spise is ute på brygga akkurat idag. Det blåser jo som regel litt mer ved sjøen, og det merka vi godt. Til og med Nicolai syns det var kaldt og sa han ikke orka mer is. Da er det kaldt! ha ha...Siden oldemora og oldefaren til Nicolai har campingvogn i nærheten, så tok vi oss en tur innom. Vi var der i et par timer, og Nicolai rakk å bli såpass kjent med naboguttene at han forsvant for å leke. Det var litt rart og uvant kjente jeg, så jeg hadde ikke akkurat ro i kroppen der jeg satt med følelsen av og ikke ha kontroll over sønnen min! ha ha. Det gikk heldigvis bra, og han ville selvfølgelig ikke dra hjem da vi sa vi måtte dra. Lovte han at han skulle få være der masse i sommer, så da gikk det heldigvis bra.. He he. Uansett et godt tegn på at han koste seg! :o)Nå er jeg så trøtt, at jeg tror ikke det blir lenge til jeg hopper i senga. Håper alle har hatt en fin dag! ;-)

PÅSKEFROKOST

Åh, så deilig det er med ferie! Selv om jeg er sykmeldt, så må jeg fortsatt stå opp tidlig for å kjøre Nicolai i barnehagen, og bare det kjører som regel formen min på bunn resten av dagen, i og med at jeg sover så dårlig om nettene. Nå er det stort sett Andreas som tar han med seg i barnehagen da han skal på jobb om morgenen, men om han begynner kl. 06, noe han ofte gjør er det jeg som må kjøre. Jeg klarer så vidt å komme meg frem til jeg henter han i barnehagen, så det sier jo hvor lang tid jeg faktisk trenger på å våkne og starte dagen min. Får selvfølgelig utrolig dårlig samvittighet, og føler til tider at andre kanskje tror at jeg "spiller" litt på at jeg er gravid og kan være i dårlig form og har en unnskyldning til å sove lenge. Jeg må bare si at det absolutt ikke er sånn, og jeg kunne gjort alt for å være en av de som ikke merker noe særlig til svangerskapet og kan leve som normalt. Men nå er jeg dessverre ikke en av de heldige, så det må jeg bare godta. Får prøve å ta igjen når lillesøster har kommet. Håper vi får gjort masse gøy i sommer :-)

Igår fikk Nicolai være oppe litt lenger, og vi så på film sammen i stua og spiste hjemmelaget burger, selv om vi hadde spist middag tidligere på dagen! Det kaller jeg ferie, det! he he. Idag sov vi litt lenger enn vanlig, og lagde en deilig påskefrokost/lunsj! Så her nyter vi påskeferien til det fulle! :-)Ønsker alle en strålende skjærtorsdag i påskesola! :o)

STOLT GUTT OG ET SMELTET MAMMAHJERTE

På fredag hentet jeg en stolt gutt i barnehagen som hadde med seg en pose med påskepynt han hadde laget til mammaen og pappaen sin! Åh, det må være det vakreste jeg vet! Det stolte ansiktet til barnet ditt med verdens vakreste hjemmelagde ting og tegninger!♥ Vi har tatt vare på alle tegninger i en egen mappe, og tingene blir også lagt vekk på et lurt sted, slik at det ikke blir ødelagt og vi kan se på de fine minnene senere. Jeg har allerede planlagt at noe skal brukes i konfirmasjonen hans. Ha ha, jeg vet jeg er gal, og at det er en god stund til, men planlegging må til! 

Han hadde malt på et eget påskeegg som var fylt med fargede marsmhallows og sukker(?), og en plastikkopp med karse som var pyntet som en påskekylling. Vi fikk også et egg han hadde malt på, men det klarte han dessverre å knuse her om dagen. Han har vært veldig ivrig på det han har laget, og har ikke helt klart å la det være. Alt stod på kjøkkenbenken, og han hadde rett og slett henta krakken sin på badet og klatret opp for å hente det.... Luring! 

Nå er det offisielt påskeferie, og vi skal prøve å kose oss alt vi kan i påsken! Blir nok sene frokoster, late dager på sofaen med film, familiemiddager, og selvfølgelig må vi ut å nyte det fine påskeværet om værmeldingen stemmer! Lørdag skal vi opp til skogen hos pappa å grille pølser, og jeg tenkte vi kunne gjemme påskeegget til Nicolai der oppe. Enten i skogen eller inne hos hønene, kanskje? Perfekte muligheter! 

Håper alle får en fin påskeferie og nyter den fullt ut!♥

NOK EN MÅNED FORBI OG SOMMER'N ER RETT RUNDT HJØRNET

Wow! Jeg har vel ikke sagt at jeg syns tiden flyr avgårde? ha ha..

Nå er vi allerede kommet til siste dagen i mars, og det er bare april igjen, så er vi i terminmåneden! DET er litt skummelt å tenke på, for da skjønner jeg at tiden virkelig har gått fort, selv om det ikke alltid føles sånn når man går gravid. I dette svangerskapet har det vært veldig opp og ned. Først syns jeg tiden gikk veldig fort, men da jeg ble satt tre uker tilbake på ultralyden gikk den plutselig veeeeeldig sakte en periode! I morgen har jeg gått 32 uker gravid, og har bare åtte små uker igjen. 

Nå håper jeg bare at snøen som datt ned forrige uke var siste rest fra himmelen, og at vi kan nyte varme vår- og sommerdager fremover med tynnere klær, solbriller, blomster og masse grillings! Ah, som jeg gleder meg!! 


Regner med at jeg ikke er den eneste som gleder meg til sommeren etter å ha sett disse bildene? 


SHIP O'HOI

Da jeg spurte Nicolai hva han ville gjøre igår, så kom svaret ganske raskt.. "Kanskje dla til Mimmi, kanskje". Så han ringte Mimmi med FaceTime, og han fikk det selvfølgelig som han ville. Vi dro nedover, og ble med og besøkte ei venninne av mamma i båten. Gjett om det var stas for treåringen, som ble servert både ostepop, sjokolade og brus. Og ikke minst "kjøre båten". Det var jo selvfølgelig nok av knapper og rare ring å klå på, og ingenting er vel bedre enn det for en nysgjerrig "klåmark" på tre år. Jeg må jo innrømme at med den båten, så fikk jeg ikke akkurat avsmak på båt. Det hadde virkelig ikke gjort meg noe å ha en slik å farte rundt i om sommeren, og Nicolai var helt enig. En sånn båt ville han også ha. Bare å begynne og spare gitt! 

Vi fikk i hvert fall brukt lørdagen til noe, og Nicolai var så fornøyd med dagen at han valgte og ikke legge seg igår kveld. Energien var på topp, så det var tydelig at han hadde spist litt for mye av det gode :P Nicolai og jeg har selvfølgelig sovet litt idag også. Det er virkelig ikke lett å være gravid med en treåring i huset når man rett og slett ikke klarer å holde øynene oppe altså! Jeg måtte rett og slett bare spørre han om vi skulle gå og slappe av litt. Først ville han ikke, men jeg lokka han med at han kunne leke litt ved siden av meg i senga mens jeg slappet av litt. Og den som sovna først var jaggu han som ikke ville sove! ha ha. 

Så jeg tenker vi fortsetter med søndagsmodusen vår og slår til med junk food og film. 

Nyt søndagskvelden videre dere også!♥

 

LAZY SUNDAY

Heisann, og god søndag!

Jeg syns det er helt topp når ukene går fort, men helgen kunne gått litt saktere syns jeg! Rekker jo ikke blunke på fredag før det er søndag føler jeg.. Men nå har Nicolai uansett påskeferie fra barnehagen, så det blir nok av kos i dagene fremover tenker jeg. Han skulle egentlig i barnehagen imorgen og tirsdag, men siden jeg er hjemme uansett, så kan han få en litt lenger ferie. Om han vil da. Det kan godt hende han våkner imorgen tidlig og sier han vil i barnehagen, så da får jeg bare kjøre han :-)

Idag fikk jeg ønsket mitt oppfylt om at Nicolai skulle sove litt lenger idag. Han var nemlig lenge oppe igår. Makan til energi sier jeg bare. Heldigvis sovnet han tilslutt, og har sovet i sengen sin i hele natt. Han kom inn til meg tidlig til morgenen idag og la seg til å sove igjen, og sov helt til klokken var halv elleve! Eller egentlig halv ti da, siden klokka er stilt en time frem, men luksus er det uansett! 

Han ville ha yoghurt med løve på og brødskiver med leverpostei og majones til frokost, så da ble det det. Og jaggu har han slukt alt sammen bortsett fra skorpene selvfølgelig.. Ellers har vi hatt en rolig og koselig morgen med barneTV, og Nicolai har akkurat tatt seg en dusj og ligger rett ut på sofaen og ser enda mer barneTV. Akkurat slik søndager skal være!! Håper alle får en fin dag! :o)

LANG NATT OG LAT MORGEN

I natt sovnet jeg ikke før langt etter klokken hadde passert tre. Nicolai kom inn i senga i natt, og det før jeg hadde sovnet. Da er det gjort, og jeg føler alltid at jeg aldri kommer til å få sove. Selv om han har en hel side i senga, så skal han av en eller annen grunn ligge helt inntil meg. Prøver jeg å flytte han tar det to sekunder, så kryper han tilbake igjen! ha ha.. 

Jeg sovnet jo tydeligvis tilslutt, og har våknet flere ganger siden klokken åtte. Gjett om jeg har knepet igjen øynene igjen og sovet videre. Men så er det jo ingen hemmelighet at gravide tisser mye da, så tilslutt måtte jeg bare gi opp og komme meg opp. Frokosten bestod av et glass Biola og noen ballerinakjeks, og nå sitter jeg bare og prøver å tvinge meg selv til å gjøre noe her. Vi har passet en hund i en uke som vi leverte igår, og selv om jeg har støvsugd hver dag, så ser det fortsatt ut som vi har ti hunder her. Aldri sett en som røyter så mye! Føler jeg går med pels i både øyne og hals hele tiden. Grøss!!!Men her skinner solen, og det er ingen grunn til å klage! Håper alle får en fin tirsdag!!

 

BURSDAGSHELG

For en innholdsrik helg! Nicolai har vært i sin første og andre barnebursdag i helgen, og han har gledet seg enormt til begge to. Igår tidlig våknet han, og det første han sa var "mamma, idag har jeg BURSDAG!". Nei, sa jeg. Du har ikke bursdag, men du skal i bursdag. Da ble han litt lei seg, for han hadde selvfølgelig ikke helt forstått forskjellen. Men det gikk heldigvis fort over. Vi var i begge selskapene hele tiden, og han var utrolig flink. Han glemte oss fort, og spiste, lekte og koste seg med de andre barna. Idag var det karnevalbursdag, og han var selvfølgelig ingen annen enn selveste Spiderman. 

Rart hvor fort tiden flyr. Man merker liksom at barna begynner å bli store når de blir bedt i bursdager. Føler meg plutselig veldig voksen også! ha ha. Nicolai har i hvert fall storkost seg i helgen, og sitter for øyeblikket og spiser kveldsmat. Kjenner det skal bli deilig med litt stillhet i stua ikveld. Blir nok ikke sene kvelden på ho mor ikveld i hvert fall!

Håper du har hatt en fin helg! Snart ny uke med nye muligheter♥

GJESP

Når du legger deg etter klokken tre på natten en lørdagskveld og sønnen din våkner før syv på søndag morgen, da er det ikke rart man gjesper litt ekstra. Prøvde meg med å få han til å legge seg litt igjen sammen med meg, men det var selvfølgelig ikke snakk om. Han var nok bare veldig forventningsfull og gledet seg til helgens andre barnebursdag, så det var nok litt vanskelig å sove. 

Jeg fikk meg etterhvert en lang og varm dusj, og godt var det. Noe lang blir den også, når man er over tretti uker på vei og prøver å barbere seg. Altså, det er ikke veldig lett, og man må bare gjette seg frem å håpe på det beste.. Ha ha! Som jeg gleder meg til å bli ferdig nå. Det begynner å bli tungt, og jeg håper de siste ti ukene går fort som fy! Etter en sen og kjapp søndagsfrokost er Nicolai klar for karnevalbursdag. Spidermandrakten er på, og vi skal straks ture ut døra! Snøen har kommet tilbake også. Blir jo like lurt hvert år. Med litt sol og pent vær i mars, kommer vårfølelsen, og man har alltid et lite håp om at snøen fortsetter å holde seg borte. Heldigvis ikke lenge igjen til det er litt varmere, så vi får bare holde ut litt til!


Håper alle får en fin søndag!

HJEMMEDAG

Heisann!

Snart helg allerede! Jeg vet jeg har sagt det før, men jeg blir helt skremt av hvor fort ukene går! Nå har jeg gått 26 uker (+en dag) gravid, og har bare 14 uker igjen. Wow. Idag prøvde jeg å vekke Nicolai i nesten 40 minutter før jeg innså at jeg bare kunne gi opp. Han lagde bare "gryntelyder" mens han suttet på tommelen, og la seg med ryggen mot meg og sov videre. Skremmende lik mammaen sin om morgenen, ja... Ha ha! :o)

Siden jeg fortsatt er sykemeldt og allikevel er hjemme, så hadde jeg fått veldig dårlig samvittighet om jeg hadde dratt han opp for å kjøre han i barnehagen idag, så jeg lot han få en hjemmedag så han kunne få sove litt lenger. Jeg sendte melding til barnehagen, og to minutter etter jeg hadde sendt meldingen våknet han og bare "mamma, jeg vil stå opp å spise brødskive med majones!" Ehh? okei? Den gutten har i hvert fall mye rart for seg. Brødskive med bare majones fikk han i hvert fall ikke, så det ble et par osteskiver også! he he. Så her har det gått i barneTV i hele dag, mens jeg har ligget under dyna på sofaen og halvsovet. Håper alle har en fin torsdag!

"GLAUTLELEL MED MURSDAGEN"

Heisann, og god søndag alle sammen!

Idag våknet jeg til verdens vakreste lille stemme som vekket meg og sa "glatulelel med mursdagen mammen min". Haha, må jo le litt av godgutten min og alle de rare orda han sier også! Hjertet smelter totalt♥ 

Jeg var så heldig og fikk morsdagsgaven min på fredag. Verdens mest stolte barnehagegutt kom hjem med det største gliset og ga meg et kort han hadde malt i barnehagen! 

Å få lov til å være mamma er den beste og fineste gaven jeg noen gang kunne fått! Og tenk, neste morsdag er jeg mamma til to fantastiske og vakre barn♥

 

Gratulerer med morsdagen til alle flotte mammaer der ute! 

 

Laderen til kamera er forresten sporløst forsvunnet, så frem til jeg finner den eller må kjøpe en ny lader, så må jeg bare bruke telefonbilder her på bloggen uansett hvor mye jeg missliker det. Håper virkelig den dukker opp snart.

LAZY SUNDAY.

Hei, alle!


Jeg er fortsatt syk, og sov helt til klokken var over ett idag. Jeg lå vel i sengen til nærmere halv tre, før jeg orka å stå opp. Jeg går fortsatt i joggebukser og dott på hodet, og har nettopp fått i meg søndagsfrokost. Med den halsen og det brystet jeg har nå, så frister det ikke veldig med shake til frokost som blandes i melk, selv om det var det jeg helst skulle spist. Uansett, så laget jeg meg en skikkelig søndagsfrokost idag, med stekte rundstykker, Noisy og te. 

Jeg skal i hvert fall ta med meg hosten min å bli liggende på sofaen resten av kvelden. Håper alle får en fin søndagskveld! :o)

SYKESTUA.

Heisann! - Håper alle har hatt en fin helg! 

Overskriften sier vel kanskje sitt. Natt til onsdag våknet jeg med utrolig vondt i halsen. Nicolai begynte jo i barnehagen for to uker siden, og andre uken ble han selvfølgelig skikkelig forkjøla! Jeg trodde jeg var heldig og slapp unna denne gangen, men selvfølgelig ikke. Skjønner ikke engang at jeg gadd å tenke den tanken! he he. Jeg har i hvert fall følt at jeg har vært døden nær denne uken. Hatt utrolig vondt i brystet, og ikke visst hvor jeg skulle gjøre av meg. Jeg er en person som aldri drar til legen, men på torsdag hadde jeg så vondt at jeg var sikker på at jeg hadde fått lungebetennelse - selv om jeg ikke har hatt det før. Jeg dro på legevakten kl. 17, og kom ikke inn til legen før 19:40! Kl. 19:45 var jeg ute igjen, 300kr fattigere og med en resept på hostesaft med rød trekant på i hånden. Jeg hadde altså ikke lungebetennelse som jeg var sikker på at jeg hadde. Prøvene de tok ga faktisk ikke utslag på noenting. Jeg hadde jo selvfølgelig "glemt" litt bort at jeg skulle jobbe ekstra både fredagkveld og lørdagkveld, så jeg ble lite glad da jeg kom på det. Heldigvis overlevde jeg det også. Ellers har jeg stort sett brukt tiden i hjørnet mitt i sofaen med dyne, masse puter og apoteket foran meg på bordet. Har virkelig syntes synd på meg selv denne helgen! :o) 


Tror muligens jeg smitta rosene mine også. 

 

Nå er jeg i hvert fall på bedringens vei, og Nicolai kom akkurat hjem til meg igjen etter fem dager hos pappaen sin, fordi jeg har måtte jobbe! Utrolig godt å se han igjen!♥ Nå skal jeg kose meg masse med hjertet mitt frem til det er leggetid for han :o) Håper alle får en fin søndag! 

BARNEHAGEGUTTEN

Heisann!

Nå begynner det nok en gang å bli lenge siden sist jeg hørte noe fra meg. Creds til de som klarer å blogge hver dag, for det gjør i hvert fall ikke jeg! he he. Uansett, så var det Nicolais første dag i barnehagen igår. Det er noe han har gledet seg veldig til. Han har snakket om "badehagen" helt siden vi fortalte han skulle begynne der. Om han har skjønt så mye av hva det er har han nok ikke, men så lenge han har gledet seg, så har han i hvert fall tenkt at det må være noe morsomt! 

Jeg har selvfølgelig, som sikkert alle andre mødre/foreldre gruet meg til denne dagen. Jeg har jo tenkt tanker som at "tenk hvis det ikke går - tenk hvis han bare gråter og ikke vil være der!". Da vi kom dit igår fant han selvfølgelig masse spennende med en gang, men han tok som regel en av oss i hånden og vi måtte bli med da han skulle gjøre noe i starten. Men han glemte oss fort, og lekte og koste seg i drøye tre timer. Han fikk også være med å spise lunsj sammen med de andre barna, og det var nok litt uvant for han og måtte sitte pent ved bordet til alle var ferdig å spise. Han ville jo bort til bilene igjen... 

Vi dro rett etter lunsjen igår. Da begynte han å gråte fordi han ikke ville dra derifra, men vi var på plass til frokost idag kl. 07:30. Nå er jeg hjemme igjen - uten Nicolai. Han er i "badehagen" og koser seg med de andre barna, og vinket og sa gledelig ha det bra til mor og far. Snufs. Gutten min blir så stor!Følg meg gjerne på instagram: etmammaliv

FANTASTISKE SOMMERDAGER

Hei, dere!

Håper det har vært like flott vær akkurat der du er, som vi har hatt hos oss. Vi var på stranden i hele forrige uke, og Nicolai har storkost seg! Skulle ønske han var litt mer skeptisk til vann enn det han er, for det kan fort bli litt slitsomt med en på snart tre år, som overhodet ikke er redd for vann. Her løper vi til vi ikke kan stå mer, for å si det sånn. Her om dagen fikk vi i hvert fall endelig tak i armeringer. Det har vært utsolgt i alle butikker vi har vært i, men vi fant heldigvis til slutt! 

To gode venner - hånd i hånd♥

Som dere sikkert ser, så har både store og små kost seg masse i finværet :o) ♥ Ser frem til enda flere late feriedager på stranden!

 

Har dere hatt en fin sommer så langt? 


Følg meg gjerne på facebook HER

I NS T A G R A M: Etmammaliv

ALLE SMÅGUTTERS STORE DRØM

Da jeg kom hjem fra nattevakt igår fikk jeg en telefon av pappa som lurte på om han skulle hente Nicolai med lastebilen, slik at han fikk kost seg litt sammen med morfaren sin, og jeg fikk slappet av litt. Akkurat igår var jeg veldig sliten også, så det passet meg veldig bra at jeg fikk litt tid for meg selv. Nicolai var helt i hundre da jeg sa det, og hentet frem arbeidsklærne sine med en gang. Jeg måtte bare knipse noen bilder av han med fullt arbeidstøy før vi tok av jakken igjen. Hadde blitt en smule varmt for han, stakkar.

Nicolai elsker å kjøre både gravemaskin, traktor og lastebil, derfor er han heldig som har en morfar som har alt dette. Han elsker å være der oppe, og gråter når jeg henter han fordi han ikke vil hjem. Akkurat sånn jeg gjorde da jeg var liten og hadde sovet hos farmor i Strömstad♥ Her var det 26grader da jeg dro fra jobben klokken ni idag tidlig. Det har vært helt forferdelig varmt i det siste, og igår måtte jeg gå til innkjøp av vifte, som for øyeblikket står og blåser meg rett i ansiktet :o) Nå skal jeg prøve å pakke ut resten av eskene etter flyttingen, som jeg ikke har hatt så mye tid og ork til. Sånn blir det når man jobber mye, men nå er det heldigvis ikke mange dagene igjen til jeg også skal nyte ferie!

 

Håper alle får en strålende fin dag!

NY START I NY LEILIGHET

Heisann, alle mine fantastiske lesere! 

Nå begynner det å bli en stund siden sist jeg blogget. Det har seg sånn at Andreas og jeg nå har flyttet fra hverandre for andre gang. Noen tenker sikkert "herregud, de får aldri bestemt seg", og jeg tenker at folk får prate så mye som de bare vil, for jeg har sluttet å bry meg. Har man først fått et barn eller fler sammen så er det selvfølgelig ikke noe annet i verden man vil, enn at forholdet skal vare livet ut, at man er en lykkelig familie. Vi har nå prøvd to ganger, og dessverre så får vi det ikke til. Det beste for oss, og det beste for Nicolai er at vi har det sånn som vi har gjort det nå. Vi skilles som venner, og det er jeg glad for!

Nicolai og jeg har flyttet til en leilighet i sentrum av Halden, og har nå bodd her i en uke. Jeg trives veldig godt. Etter en lang mørkeperiode i livet begynner jeg endelig å se lyset i enden av tunnelen igjen. Nå er det å se fremover som gjelder, og jeg gleder meg til ferie og litt kos nå.

Det kommer også et innlegg senere om mitt nyeste DIY-prosjekt! Håper alle får en strålende sommer med masse, masse sol! Nyt ferie :-)

VELKOMMEN TIL KAOSET

Jeg har funnet ut at Nicolai liker seg best i leker og rot som er strødd overalt. Hver gang jeg rydder, så går han som regel etter og tar ut lekene sine igjen og legger det på gulvet. Jeg ryddet og gjorde det strøkent her igår kveld, og allerede i dag kl. 10, så det slik ut:


Dette er standard hver dag. Han legger alltid ned disse to bildene. Lurer på hvorfor..? 


.. Og det var nr to også nede! Akkurat slik det skal være, syns Nicolai.Nå skal husmoren henge opp noen klær ute i solen, prøve og få Nicolai til å rydde opp lekene sine og rydde litt selv før vi tar turen til pappa/morfar og griller litt. Håper alle får en nydelig søndag!

"PIZZABAKEREN"

Hei alle!

Idag har det vært litt av en hektisk dag! Eller hektisk og hektisk. Nicolai og jeg har bare hatt noe å gjøre i hele dag, og det er igrunn litt deilig innimellom. Nicolai har i hvert fall fått mye ut av dagen idag, og det er det viktigste! Alt fra å kjøre gravemaskin til å se på kuene og hønene hos morfaren sin. Nå har vi avsluttet kvelden med Nicolais hjemmelaga pitapizza, og han var sååå flink :o)

Det hadde visst vært en liten mus og smugspist på pitabrødet fant vi ut :-):-)

Veldig gøy å la Nicolai få hjelpe til på kjøkkenet! Ting tar tid, men det får bare være. Han er så ivrig og flink til å hjelpe til!♥

 

 

Håper alle har hatt en fin fredag og får en super helg! Jobbehelg på meg, så nå skal jeg straks kjøre avgårde til jobb! God helg! :-)

KJÆRLIGHET

På mandag var vi en tur på festningen igjen. Jeg syns det ble så fine bilder av guttene i alle blomstene der oppe sist, og siden det er på tide med en ny 'sommerlig' header på bloggen tenkte jeg at det var et flott sted å ta bildene på. Nå har jeg sendt bildene jeg vil bruke til KvDesign, som har laget mine siste headere og design på bloggen. Hun er utrolig flink, så jeg gleder meg til å se resultatet :o) 

Tenkte å vise dere noen av bildene som ble tatt. Festningen i Halden er virkelig et supert sted å ta bilder. Uendelig av muligheter! Hva syns dere om bildene?

HJERTET MITT.

God morgen!

Jeg må nok en gang takke alle som var innom bloggen igår! Jeg har aldri brydd meg noe særlig om å blogge for å komme på topplisten, men de gangene jeg har gjort det må jeg jo innrømme at det er litt stas! Idag våknet jeg til 1358 norske lesere, 1390 lesere og 1755 sidevisninger på bloggen igår. Det betyr 70. plass på ToppNorge og 1. plass på ToppHalden. Veldig, veldig gøy at så mange likte kommoden min! 

Jeg 'feirer' med å vise frem det vakreste jeg vet; Nicolai♥♥Ønsker alle en fin tirsdag!

GRILLINGS

God kveld! 

Først må jeg bare få takke alle enhver for alle hyggelige kommentarer, delinger og 'likes' på mitt forrige innlegg 'fra kommode til konsollbord'. For øyeblikket er bloggen min oppi 1691 sidevisninger idag, og det er utrolig morsomt! Veldig gøy å se at så mange likte forvandlingen av den stygge kommoden. Så igjen; tusen, tusen takk til alle og enhver!♥

(vet du ikke hva jeg snakker om, så sjekk gjerne innlegget her)

Og som overskriften sier, så skjønner sikkert alle at vi har grillet idag. Ble sen middag fra grillen på verandaen, og bedre blir det ikke! :o)

Håper alle får en fin kveld videre♥

LYKKE

 

Heisann!

Idag har vi hatt nok et strålende vær. Nicolai og jeg har vært i festningen med mitt søskenbarn og Nicolais tremenning og gått tur, matet endene og spist is. Guttene koste seg veldig, og var superflinke til å gå helt selv! Det var nok veldig stas med gamle fangehull og kanoner. Vi banket også på døren i klokketårnet for å se om "den hvite dame" var hjemme. Det var spennende kan dere tro ;-)

Jeg fikk tatt veldig mange fine bilder av guttene idag, og jeg er kjempefornøyd! Ikke lett å få fine bilder av to overivrige gutter på festningstur! 

Resten av planene for kvelden er å rydde og vaske her. Med en gutt på 2,5 år i huset, så er det neimen ikke lett å holde det rent og ryddig! 

Håper alle har hatt en fin Kristi himmelfartsdag! 

STARVING COOK

Hei, dere!

Idag har det egentlig vært kaldere enn normalen for de siste dagene her, men plutselig gikk vinden bort for en stund, og vi kunne endelig kjenne at solen stekte igjen. Da var det ikke annet å gjøre enn å tenne grillen, så vi slang sammen noe godt. Nicolai og pappaen spiste hamburger, mens jeg måtte holde meg litt sunnere. Jeg delte opp ferske sjampinjonger og la de i folie med litt smør, salt og pepper, og et par tomater med salt og pepper som jeg slang på grillen. Dette smakte nydelig til ytrefilèt med hvitløk/urtesmør og salat! 

Nicolai var som vanlig veldig ivrig på å hjelpe til! Vakre hjertet mitt♥

Endelig fikk jeg kjøpt den nye kesam'en med lime i butikken idag. Jeg hadde ikke smakt den før, og tenkte at det ville være både godt, og et sunnere alternativ sammen med jordbær. Og jammen hadde jeg ikke rett! Dette var rett og slett heeeeelt nydelig i sommervarmen! Dette skal jeg absolutt kjøpe mer av!

Håper alle har hatt en like fin dag som oss! :o)

HIPP, HIPP HURRA!

Heisann! Hadde dere en fin nasjonaldag igår? Det hadde i hvert fall jeg, og det merkes på formen idag!

Vi startet dagen i syv/åtte-tiden på morgenen, og var i byen rundt halv ti. Vi satt oss og tok noe å drikke før vi så barnetoget. Det slo meg plutselig igår at det er jaggu ikke lenge til Nicolai også skal gå i tog. Tre år har gått utrolig fort frem til nå, så de tre neste før han begynner på skolen kommer helt sikkert ikke til å gå saktere.. Store gutten min♥ Etter en koselig dag i byen og på verandaen hos mamma dro vi hjem, der jeg måtte forberede litt til kveldens festligheter på verandaen. Nicolai ble kjørt til morfaren sin, og har storkost seg! Han koste seg så mye der oppe at han begynte å gråte da vi kom for å hente han idag. He he. 

Jeg laget 17.mai-jordbær. De ble veldig gode, men det holdt med et par. De var veldig søte! :o) 

Borddekorasjonen gikk selvfølgelig i rødt, hvitt og blått! Jeg fant også frem noen norgesglass som jeg hadde røde, hvite og blå lys i! Håper alle hadde en like bra feiring av nasjonaldagen som jeg hadde♥

 

INSTA MOMENTS

Hei, dere! 

Håper alle har hatt en fin uke og helg så langt! Min uke har vært veldig travel. Har jobbet natt hele uken og er fremdeles ikke ferdig. Jobber nemlig ekstra for en annen som trengte å bytte i tillegg til mine egne vakter denne uken. Fem av ni nattevakter er i hvert fall overstått, så jeg har kommet over halvveis heldigvis! 

Idag har det vært fult kjør hele dagen. Vi startet dagen med å kjøre pappaen til Nicolai på jobb, og deretter dro vi og besøkte morfaren på jobb der han fikk kjøre gravemaskin. Det har vært barnas dag her i byen, så jeg tok med meg Nicolai ned dit. Han har hilst på Brannmann Sam og fått en egen brannhjelm, fått sitte i en ekte stor brannbil, noe som var veldig stas. Vi var også en tur på Mc Donald's, der det ble både nuggets, eplejuice og is på han. Nå sitter han i sofaen og spiller på iPad'en med tanta si, som er snill og skal overnatte fordi det krasjer med jobb på oss imorgen tidlig. Han virker i hvert fall veldig fornøyd etter denne innholdsrike dagen, og ekstra fornøyd fordi tante og onkel skal være her i heeele natt ;-)

Nå skal jeg bare nyte den siste timen på sofaen før jeg turer på ukens sjette nattevakt. Håper alle får en fin lørdagskveld videre, hva enn dere måtte drive med ikveld♥

                        Nicolai ser på film på iPad'en igår♥              Nicolai og sønnen til ei venninne♥   Nicolai ønsket alle følgere på instagram god helg igår!♥

Kom på jobb igår kveld til bær og frukt med vaniljesaus♥    Nicolai har kost seg på barnas dag i byen idag♥    Fra stuen ikveld♥

 

Bilder fra instagram // iidakm

HAPPY DAY

Hei, dere!

Det er så deilig med fredagsfølelsen! Den følelsen slår aldri feil. Veldig sjeldent humøret er dårlig på en fredag!

Denne uken har gått helt utrolig fort. Idag var Nicolai, Cinta og jeg ute av døren før kl. 11 og gikk/jogget en tur på nesten 7km. Veldig deilig å starte dagen med en Herbalife-shake og tur i det flotte været. Nicolai hadde med både saft og banan og riskake i matboksen sin, og koste seg veldig i vogna. Cinta gikk faktisk hele turen idag. Det gjorde hun nemlig ikke sist. Da bremsa hun og la seg ned da vi var kommet halvveis, og måtte sitte resten av turen i kurven i vogna. Idag orket hun til og med å være med og løpe litt. Ikke så lett å være liten ;-) 

Jeg er egentlig bare innom for å ønske alle lesere enn god helg! Nå er det straks tid for fredagstaco og sofaen i dette huset. 

Følg meg gjerne på instagram! → iidakm

Håper alle får en strålende helg!♥

18 ÅR

Hei dere!

For en dag dette har vært. Nicolai vekket oss i nitiden, og jeg fikk dratt meg i sengen til rundt halv ti. Vi skulle nemlig ha familieselskap for lillesøster som fylte 18år forrige onsdag, siden mamma har så liten plass, så jeg/vi hadde en del på planen før gjestene skulle komme kl. 18. Jeg slang på meg treningstøyet og kasta i meg en shake og dro på trening et par timer. Jeg hadde egentlig planer om å ta en økt ikveld for å få bort kakene igjen, men jeg spiste faktisk ikke så allverdens mye. Merker at det ikke skal så mye til før jeg blir mett for tiden, og godt er det! :o) Uansett var jeg for sliten til å tenke på trening ikveld, og på slike dager får det være lov til å kose seg litt. Bare man ikke overdriver.Det ble servert både smörgåstårta og vanlige kaker. For de som ikke vet hva smörgåstårta er, så er det en kake med pålegg på. Veldig vanlig i Sverige, og siden min farmor og hennes samboer bor i Strömstad, så tok de meg seg på veien. Snadder!!

Andreas startet dagen med å bake idag. Både pavlova og sjokoladekake. Pappa hadde også med seg en krokankake som kjæresten hadde laget. Jeg har aldri smakt krokankake før, men kan skrive under på at det var utroooolig godt!♥Nydelige blomster fra mamma, som takk for lånet av "lokale" ;-) 

 

Håper alle har hatt en fin dag! Nå gleder jeg meg veldig til å legge hodet på puta! God natt♥

 

 

MORGENSTUND HAR GULL I MUNN

Hei dere! 

For en nydelig morgen det har vært idag, tross det dårlig været utenfor. Nicolai vekket meg med en brødskive i hver hånd i åttetiden. Han hadde tatt turen innom brødskuffen før han kom inn til meg idag. Jeg våknet bare av en søt stemme som sa "Mamma! Bøsøsø". He he!

Jeg kom meg i hvert fall opp av sengen etter noen minutter, og har egentlig bare ligget på sofaen siden. Nicolai har spist, fått på ren bleie og klær, så han sitter fornøyd i godstolen med tigeren sin og ser på Disney Channel. Utrolig deilig med en sånn morgen. Jeg kan nemlig ikke huske sist Nicolai var så stille og rolig (he he). Jeg har nettopp fått i meg dagens frokost. Vann - Herbalife shake, en skje vaniljesmak og en skje cookies and cream - Urtete. Perfekt frokost for de som ikke liker å spise/tygge noe om morgenen, eller ikke har tid til å lage frokost! Lett å ha med i bilen/på bussen/i taxien på vei til jobb og skole! Og ikke minst mettende og oppkvikkende! 

Jeg må også få takke for alle de fine tilbakemeldingene og kommentarene jeg fikk på forrige innlegg! Jeg fikk også en del spørsmål angående dette, som jeg skal svare på og skrive litt om i et eget innlegg! 

 

Ønsker alle en superduper dag!♥

HUSMORPOENG OG VERDENS BESTE BARNEVAKT

Fjoh! Nå har jeg nettopp slengt meg ned på sofaen etter noen timers husarbeid. Ryddet, vasket, vasket klær, hengt opp klær, støvsugd. Alt er fiks, ferdig! Ingenting er vel bedre enn å ligge på sofaen på fredagskvelden med god mat og drikke, og bare nyte et rent og ryddig hjem med god samvittighet? Ah, det skal bli så deilig! 

Jeg kunne til og med tørke klær ute idag! Verandadøra har faktisk stått oppe i et par timer idag pgså. Det er vårtegn det! Lykke♥

Nicolai har vært en engel idag! At vi ikke har tenkt på å legge inn spill og nettflix på iPad'en tidligere! Den er jo gull verdt når man trenger "barnevakt" i rengjøringen! Nicolai har kost seg med iPad'en mens jeg har holdt på her, og han har ikke sagt en eneste lyd! Dette er absolutt ingen vane for oss her i huset, for å si det sånn. Han pleier nemlig å gå etter meg å gjøre det verre når jeg holder på her, så dette var helt topp altså! Fredagsvasken gikk som en lek!♥Håper alle får en kjempefin helg! ♥

"JASSUL"

God kveld!

Som alle helt sikkert fikk med seg på tirsdag, så var det jo den store vaffeldagen! Jeg bryr meg egentlig ikke så veldig mye om slike dager, og vi hadde egentlig ikke tenkt til å lage vafler i det hele tatt. Men siden jeg så alle som la ut bilder, så fikk jeg selvfølgelig lyst på. Plutselig syntes jeg litt om vaffeldagen allikevel, for da mååå det jo bare være lov til å spise vafler! Jeg er ikke noe kakemenneske i det hele tatt egentlig, men vafler. Det må være noe av det beste jeg vet! 

Nicolai var også helt i hundre. Han elsker å hjelpe til på kjøkkenet, og han fikk brukt det nye forkle sitt med "sabeltann"  på. Så stas! Han er også veldig glad i vafler, eller "jassul" som han har valgt å kalle det :o)

 
Nicolai og mimmi er helt enig i at vaffeldagen er noe å juble for! 

Nå er jeg endelig ferdig med mine fem nattevakter på rad! Det er faktisk ubeskrivelig deilig akkurat nå. Nå gleder jeg meg til å legge meg godt tilrette i min egen seng igjen, og jeg gleder meg enormt til en hel frihelg med avslapping, familietid og jentekveld! ♥ 

Håper alle har hatt en strålende uke!

UT PÅ TUR, ALDRI SUR

God kveld!

Tjohei, denne dagen har virkelig gått unna! Vi har vært et par timer i skogen hos pappa. Nicolai ville jo kjøre traktor idag, og det fikk han gjort. Pappa og de hadde også ordna pølser, saft, sjokolade og kakao med krem. Er man på tur, så er man på tur! På ettermiddagen var vi en tur hos tanten og onkelen til Nicolai (søsteren til Andreas) på utrolig gode muffins! Der var vi vel også et par timer før turen gikk hjem igjen. Nå har vi avlutta helgen og kvelden med pizza sammen med mamma, og jeg skal straks på nattevakt igjen! Med andre ord, en innholdsrik søndag, og Nicolai har storkost seg! 


Nå er jeg klar for enda en ny uke med hard trening og forhåpentligvis mer resultater! 

Håper alle har hatt en like fin søndag som oss!♥

 


TIME FOR BREAKFAST

 

Hei dere!

Nattevakt 1/5 overstått! Gleder meg til helg allerede. He he. Idag dekket vi bordet da jeg kom hjem fra jobb. Ikke ofte vi faktisk har tid til det fordi vi jobber om hverandre. Her må vi ta vare på de stundene vi får sammen alle tre. Senere skal vi en tur til pappa. Nicolai ville nemlig opp å kjøre traktor idag, så da har vi i hvert fall noe å bruke denne gåværsdagen på :o) Hadde det vært opp til meg, så kunne jeg igrunn tenke meg å ligge på sofaen. Blir helt ødelagt i kroppen av disse nattevaktene til tider. *Gjesp*  Men det skal sies at jeg er veldig glad i, og takknemlig for jobben jeg har Håper alle har hatt en fin helg!♥ 

KVALITET TIL MINSTEMANN

Hei dere!

Jeg vet det har vært mange debatter om merkeklær til barn, og der har jeg faktisk litt varierte meninger. For det første; har man råd til å legge litt ekstra kroner i barneklærne så ser jeg ikke noe negativt i det. Jeg mener det er en forskjell på å kjøpe merkeklær til barna (og seg selv for den saks skyld) kun for å "vise seg frem", enn å kjøpe merkeklær til barna og seg selv fordi man faktisk liker det merket. Det er mange forskjellige grunner til at man velger dyrere merker. Noen velger å kjøpe skjorter fra for eksempel Gant fordi de skjortene passer og sitter bedre på kroppen enn det skjortene fra for eksempel Cubus eller H&M gjør. Noen velger å kjøpe klær fra for eksempel Ralph Lauren i ny og ned fordi kvaliteten er bedre og klærne varer lenger. Det er her jeg er. I hvert fall når det gjelder klær til Nicolai. Jeg kjøper klær jeg syns er fine, og det spiller ingen rolle for meg hvor klærne er fra. Man kjøper etter lommeboka og man kjøper det man selv syns er fint, og det som passer seg selv best. 

Jeg har valgt å legge noen ekstra kroner i ytterklærne til Nicolai. Dresser, regntøy, støvler og sko bruker vi gjerne litt mer penger på enn det vi gjør på vanlige hverdagsklær. Nicolai har også jakker og sko fra H&M, men han har også sko som egner seg best for føttene. Jeg syns i hvert fall det er bedre å kjøpe ytterklær som det er bedre kvalitet på og som varer lenger enn et par ganger ute, nettopp fordi det skal lekes og herjes i. 

Nå har han nettopp fått nye gummistøvler fra HUNTER, og de er såå fine! Jeg kjøpte også sokker, som også brukes som fór så de kan brukes til litt kaldere dager. Jeg tror nok ikke jeg kommer til å angre på dette kjøpet. 


Hva mener du?

 

ÅRETS FØRSTE

Grrrrrrrrillings! 

Som jeg skrev i et innlegg her om dagen roper bare grillen på meg når det er fint vær og nærmer seg vår! Jeg er veldig vant med å ta frem grillen tidlig fra da jeg bodde hjemme. Naboen vår der vi bodde før kalte bare pappa for "griller'n". Men ærlig talt, så finnes det vel ingen bedre middag enn den som er tilberedt på grillen? Man kan jo lage alt. Grillmat trenger ikke være usunt. Igår var det så fint vær, og jeg og ei venninne holdt på å sulte ihjel da vi var ute med barna, så vi fant ut at det var like greit å grille! Det ble selvfølgelig bare pølser. Jeg fant ikke magre grillpølser i butikken, så på meg ble det kylling og kalkunpølser og speltlomper. Det går i hvert fall an å gjøre det så sunt som mulig når man prøver å holde et strengt kosthold. Vi hadde ikke gass til grillen vår da, men engangsgrill i gassgrillen funka det og! ;-) haha.

Guttene koste seg med yoghurt, banan, pølser og lomper. For min del var det godt å se at i hvert fall Nicolai spiste. Han er nemlig så kresen, og spiser aldri noen ting. Det er veldig frustrerende til tider. Også har han jo kommet i den fine trassalderen. Eller, den har vel egentlig vært på plass en god stund allerede. Han skulle i hvert fall ikke ha på lue igår. Den var av igjen raskere enn jeg fikk tatt den på han. En toåring som har bestemt seg, er en toåring som har bestemt seg. Da er det ikke alltid like lett.

 Idag våknet vi med sola i ansiktet. Det gjør mye med humøret å våkne til stor sol og skyfri himmel! Nesten litt synd at jeg skal jobbe ikveld, men vi får gjøre det beste ut av det frem til det. Nicolai skal en liten tur til mimmi'n sin frem til Andreas slutter på jobb, og det gleder han seg masse til.

Ønsker alle en fin dag!♥ 

SUNDAY LOVE

For en koselig søndag vi har hatt! 

Andreas har endelig frihelg etter fem helger på jobb. Jeg føler vi har fått brukt den til akkurat det vi trengte. Barnefri, vennekveld, kjærestekveld og familiedag! Det kaller jeg en innholdsrik helg :o) Idag tok vi med oss resten av loffen fra rekene igår og matet endene. Nicolai elsker å mate endene og idag var ingen unntak! Han hadde nok vært der enda han, om det hadde vært opp til han. Det var nemlig ikke snakk om at han skulle gå der ifra da vi hadde tenkt oss hjemover igjen. He he. 

På vei hjem gikk vi en tur innom barnehagen så han fikk lekt litt. Han prøvde litt av alt, men akebanen er den som er mest stas. 

Håper alle har hatt en like fin helg som oss :o)

EN LITEN SMAK AV SOMMER

 

Hei, dere! 

Håper alle har hatt en like fin helg som jeg/vi har hatt! Fredag ble det litt vin sammen med noen venner, og igår ble det kosekveld på sofaen! Jeg kjørte pappa og de til og fra byen igår. De skulle på Alex Rosén på teateret og hadde hatt noen gjester på skalldyr først. Klokken var rundt 19 da jeg var der oppe, og vi hadde fortsatt ikke bestemt hva vi skulle spise. Jeg fikk med en haug av reker, kreps og krabbeklør hjem, og kjøpte med sushi fra butikken. Gjett om vi fikk følelsen av sommer i stua! Nå gleder jeg meg bare enda mer til å flytte slike kvelder ut på verandaen!♥

 

Vi hadde ikke spisepinner, og det fulgte heller ikke med, men det funka helt fin med gaffel! he he.

Nå skal familien på fire ut i solen å finne på noe. Håper alle får en fin søndag!♥ 

KAOS.

Har jeg noen gang sagt hvor høyt jeg hater rengjøring? Hadde vi ikke vært så fryktelig rotete av oss, så hadde jeg kanskje sluppet halvparten av ryddinga idag, for herlighet det har sett ut her! Fredagsvasken idag gikk utrolig tregt, og sofaen skrek etter meg hele tiden, så det ble en del pauser. Men jeg kom meg igjennom det, og nå er det ryddig, rent og pent her. Nå får vi bare se hvor lenge det varer. Ha ha. Bildene under taler for seg. Må bare legge til at her hadde jeg allerede begynt å flytte på ting, vanne plantene osv. Det har ikke vært  ekstremt hele tiden! :o) Jeg vet i hvert fall at vi kommer til å få oss vaskehjelp en gang i fremtiden. Ja, for så lat er jeg faktisk. Jeg hater tanken på moppen og vaskebøtta, men slik er voksenlivet. Høhø!Ønsker dere en GOD HELG!♥ Nå må jeg løpe! Vi skal nemlig drikke litt vin sammen med noen venner! :o) 

LANGHELG.

Tror det er tegn på at man er sliten når man egentlig bare skulle sove en times tid på sofaen, men ender opp med å våkne nesten fire timer senere! Jeg kom meg i hvert fall på den siste fitcamp-treningen som har vart i fire uker. Vi var veldig få idag, og skulle derfor varme opp med litt basket. Jeg klarte selvfølgelig å ta imot ballen feil, og den smalt rett på tuppen av lillefingeren. Nå er den blå og sinnsykt vond. Veldig typisk meg.. Jeg er i hvert fall veldig klar for fire nye uker fra tirsdag igjen! :o)

Nå har jeg fri over helgen, og skal på jobb igjen natt til tirsdag. Deilig med langhelg! Bare synd at fridagene alltid går så fort.. 

Igår fikk jeg en stoor pakke på døren! Noen til en kunde og resten til meg! Herbalife for life♥ Kontakt meg gjerne på etmammalivblog@live.no eller til Ida Marthinsen på FB om du lurer på noe! :-) Jeg kan også bestille hjem til deg på din adresse om du bor langt unna.Ønsker dere en fin kveld videre♥

FAVORITT

Hei alle!

Håper dere har hatt en fin helg! Idag har jeg faktisk følt meg helt frisk. Hverken vond hals eller tett nese! Hurra :o)

Idag har jeg virkelig skeia ut på alle måter. Skal ikke en gang nevne hva middagen bestod av. Desserten får dere uansett se under her! Dette er virkelig en av mine favorittkaker! Skjønner ikke at det er mulig at smaken av denne kan gjøre meg så lykkelig! ha ha. Som jeg skrev på facebook blir det nok herbalife-shake til alle måltider til uken som kommer, for denne helgen har virkelig ikke vært bra. Men jeg tror slike dager må til i blant, ellers gir i hvert fall jeg fortere opp. Nå gleder jeg meg bare til nye resultater. Tid får det bare ta, jeg skal ikke stresse denne gangen.

 

Ønsker dere en fin søndag videre! For min del roper senga snart :o)

SICK AND TIRED

Hei, kjære lesere! Gøy at mange likte skjenken jeg pusset opp til TV-bord! (forrige innlegg). Fikk mange fine kommentarer både på bloggen, facebook og instagram. Jeg er veldig fornøyd med den selv også, så det var veldig moro å se at så mange likte den.

 

Her i huset har det vært sykdom i en ukes tid. Nicolai begynte forrige helg, og det var et øyeblikk jeg faktisk trodde at jeg ikke kom til å bli smitta denne gangen, men at jeg kunne tro noe så dumt. Ida Marthinsen blir selvfølgelig smitta. Jeg blir jo smitta bare jeg ser på en som er forkjølet. Argh. Idag har vært den verste dagen av sykdomsdagene, så jeg håper jeg blir bedre over natten. Jeg har i hvert fall holdt sofaen idag. Har hatt et lite besøk av ei venninne og hennes sønn, og den tiden var jeg heldigvis litt oppegående. Vi spiste hjemmebakt brød med godt pålegg på, og for meg som stort sett ikke spiser brød lenger var det snadder, og sånn som jeg dyttet i meg, ble jeg selvfølgelig stappmett! Ikke at jeg har pleid å spise så mye brød ellers heller, så muligens det er litt psykisk! haha. Nydelig var det i hvert fall! :o)

Nå har vi kost oss med biff og Norske Talenter på TV'en, og jeg har krøpet tilbake under dyna og har satt vina i fryseren. Fikk plutselig lyst på et glass(eller to), så det skal jeg jammen i meg nyte :o)

Håper alle har en fin fredagskveld! God helg!♥

LØRDAG MED GOD SAMVITTIGHET

Hei dere!

Hatt en fin helg så langt? Igår jobbet jeg formiddagen og på kvelden var vi på middag hos farmoren og farfaren til Nicolai. Var hjemme sent, og senga ropte på meg som en gal, derfor ingen blogging. Idag har det vært veldig pent vær, og en skikkelig vårfølelse kom snikende, så vi gikk ut på en liten lørdagstur med mamma/mormor.

Vi kom ikke veldig langt før det kom en stor hund i lynfart mot oss. Den holdt på å bli påkjørt, men bilen som kom klarte heldigvis å bråbremse. Vi ble selvfølgelig stående med denne hunden, da vi ikke så noen andre rundt oss som kunne eie den. Naboen kom opp med et bånd, og til slutt ringte vi til politiet som skulle komme å hente den. Hun tok den med hjem imens, og heldigvis hadde eieren meldt seg før politiet rakk å hente den. Facebook er gull♥

Lille divaen min det se. Ville selvfølgelig ikke gå mer, og bremsa opp hele tiden. Jeg prøvde og prøvde, men til slutt satt hun seg på bakbena! ha ha. Dette ble løsningen.


Turen ble på litt over 6km til sammen hadde vi ikke måtte stoppe pga hunden. Jeg har blitt helt avhengig av å sette på TV2 sporty appen når jeg er ute og går. Er så kjekt å se hvor langt man går og hvor mange kalorier man har forbrent :o)
Nå kommer Andreas straks hjem fra jobb, og jeg skal nyte lørdagskvelden på sofaen og hjemmelaget pizza♥ 

Håper alle får en fin lørdagskveld :o)

 

RAMP.God morgen! Her har jeg hatt litt av en start på dagen! 

Ikke nok med at jeg våknet med helt sinnsykt vondt i hodet idag, men jeg våknet også til en gutt som stod med hele sjokoladeplaten til pappaen sin i hånda og stinka grønnsåpe. HVA har han gjort nå, tenkte jeg. Er jo stadig noe nytt, og jeg blir like sjokkert over at han klarer å være så muse, muse, muuusestille hver bidige gang. Selv om han bare er litt over to år er han jaggu ikke dum altså. Jeg fikk i hvert fall kavet meg ut av sengen og inn på badet, og joda. Der møtte jeg en dam av grønnsåpe midt på badegulvet. Herlig. Det var ikke annet å gjøre enn å få tørket det opp, men det er jo lettere sagt enn gjort! Er jo ikke bare å tørke opp grønnSÅPE, for å si det sånn..

Jeg fikk til fått bort alt, tror jeg. Nå har jeg fått lagt meg på sofaen etterfulgt av et par pain-killers og håper de gjør susen snart. Nicolai har i hvert fall skjønt at det han gjorde idag ikke er lov, og har bedt om unnskyldning, sagt han er glad i meg og gitt meg en klem. Og det gjorde han uten at jeg ba han om det! *Stolt* 

Noen som har hatt en litt bedre start på dagen enn meg? :o)

NYTT TIL MOR OG SØNN

Hei, dere! 

Igår tok jeg meg en liten bloggfri dag. Ikke at jeg hadde stort å blogge igår uansett, så det hadde sikkert bare blitt et fryktelig rotete innlegg. Hadde så utrolig vondt i hodet igår, og jeg to smertestillende tre ganger uten virkning. Forferdelig slitsomt.

Idag har jeg i hvert fall vært på nettshopper'n igjen! Uff, det er virkelig farlig greier, men jeg hadde litt under totusen på H&M jeg kunne bruke, fordi jeg er så surrete at jeg har klart å betela en faktura to ganger! Jada, det er mulig. Ha ha! Siden Nicolai trenger å rydde litt i garderoben og få inn noe nytt ble det heller noe nytt enn å få tilbake pengene. Nå fant jeg ikke så mye til han som jeg syns var fint, så det ble jaggu litt nytt til ho mor også. *Fnis*

Pappaen i huset har nettopp kjøpt seg fem nye par med bukser, så nå var det Nicolai og min tur :o)

 

Blå bomullsskjorte HER // Beige, finstrikket genser HER // Blå genser HER // Stripete genser fra David Beckham HER // Sokker 7pk HER // Sokker 5pk HER // Rutete bomullskjorte HER // David Beckham nattshorts HER // Laken med stjerner HER //  Slim jeans HER // Oppbevaringskurv med stjerner HER

 

Putetrekk med knapper HER // Oppbevaringskurv HER // Putetrekk i lin HER // Veske HER // Smykke HER

 

Hva syns dere om tingene jeg har bestilt?

 

 

Ønsker alle en fin dag♥

VAFFEL-LØRDAG

Hei igjen, dere! 

Idag er det lørdag igjen, og jeg slår til med dagens andre innlegg! Ikke veldig vanlig til å være meg, når jeg omtrent må sloss med meg selv for å få til et innlegg hver dag. Jeg har som nevnt i et annet innlegg, jobbehelg. Jeg sover på jobb, så sånn sett får jeg jo mye ut av helgen om jeg vil uansett. Denne uken har vært en skikkelig lat uke. Har kun trent to ganger, og jeg føler energien er på bunnen igjen, selv om herbalife går ned som aldri før! Jeg er sikkert bare inni en trøtt periode, pleier å være sånn den turnusuken jeg jobber både i uken og i helgene.. Jeg vil tro det går over snart. Krysser i hvert fall fingrene for det. Det ser nemlig ut som er stort H her hjemme for tiden. Jeg begynner å rydde litt, men så er sofaen for fristende mellom slaga, og der blir jeg gjerne liggende. 

Her om dagen kjøpte jeg en ny pose med vafler fra Easy living(proteinfabrikken) igjen. De er så utrolig gode, så er kjekt å ha en pose i skapet i tilfelle man får lyst på noe godt og vil ty til et sunnere alternativ! I tillegg er det utrolig kjekt og enkelt med ferdigposer for en som hater å stå med mixmaster'n! ;-) Og idag er det jo lørdag, så da tenkte hvorfor ikke? Nicolai og jeg koste oss med vafler etter vi hadde kjørt pappaen på jobb idag. 

Av denne posen fikk jeg ti store og en liten vaffel :o)

 Håper alle har/har hatt en like kos lørdag om Nicolai og jeg har♥

 

DEN NYE PETTER NORTHUG

Hei og hopp!

Nicolai fikk nye ski til jul, og nå som snøen har kommet for fullt her hos oss var det jaggu på tide å prøve de. Han har jo aldri stått på ski før, men var skikkelig gira på å få dem på. Han syns det var veldig morsomt å prøve, men også veldig vanskelig. Det skjønte vi da tålmodigheten hans ikke var veldig på topp til slutt. Han ble lei og ville ta dem av igjen. Men så lenge det varte så syns han faktisk at det var veldig moro, han holdt på å flire seg ihjel, datt et par ganger, men kom seg opp igjen med litt hjelp. he he. Muligens har vi den nye Northug'en fra Halden om noen år :o) Blir i hvert fall veldig spennende å se hvilken idrett han havner på etterhvert, om det i det hele tatt blir noen. Det håper jeg!

 

 Ønsker alle en fin onsdag! Snart helg igjen! :o)

VINTERLEK

Hei, dere!

Håper alle har hatt en fin mandag så langt. De fleste er vel kanskje ikke engang ferdig på jobb enda. Her i huset fikk jeg sove lenge idag, og jeg kan faktisk ikke huske sist jeg sov helt til jeg våknet av at noen strøk meg på ryggen kl tolv og spurte om jeg skulle stå opp snart! For en herlig måte å våkne på! Her er jeg vant til at Nicolai har vært helt musestille og rukket og tømt juicekartongen og spist pålegg fra kjøleskapet før han vekker meg nemlig. He he he. 

Vi har i hvert fall hatt litt av en innholdsrik helg, og vi har fått brukt den maksimalt ut med både vennebesøk, skogstur og trening, som jeg nevnte igår. Utrolig deilig å starte mandagen etter en så fin helg! Igår var vi som sagt på skogstur med et vennepar og lekte i snøen og grillet pølser. Det var stas for både store og små, selv om humøret til Nicolai kunne vært hakket bedre fikk vi i hvert fall et par hyggelige timer i skogen. Nå er jeg klar for en ny uke med jobb og trening. Blir ikke så mye mer enn det denne uken, da jeg i tillegg jobber nattevakter i hele helgen. Får bare glede meg til to frihelger etter det igjen :o)Nicolai og Andreas er ute i snøen en tur, mens jeg skulle få ferdig redigering av bilder og et innlegg til dere. Etterhvert blir det også en tur ned på treningssenteret, prøver bare å vinne over vilja idag. Er så altfor deilig med full avslapning nemlig, men Gud så godt det blir med den gode samvittigheten ikveld! 

 

Ønsker dere en flott uke!♥

JENTEKVELD.

Igår kveld sendte jeg Andreas til naboen en tur. Avtalte med ei venninne tidlige i uka at vi skulle finne på noe koselig på lørdag, og da ble det til middag hos meg. Kyllingvinger med ris og bearnaise♥ Etter vi hadde spist kom også ei annen venninne, og vi satt egentlig bare og prata om alt mulig i noen timer. Veldig deilig med sånne venninnekvelder med null sminke og koseklær. Nicolai syns også det var veldig stas at jeg hadde besøk, så han ville selvfølgelig ikke legge seg. Han sovnet til slutt ved siden av meg i sofaen etter mye gråt, men han var jo bare totalt utslitt stakkar. Rart de små aldri vil legge seg når de er  trøtte!?! Jeg fikk også testet ut de nye kjelene mine. Så fine! :o)

Idag har vi vært på skogstur med et vennepar og tante/onkelbarnet deres. Vi grilla pølser på bålet, Nicolai fikk prøvd de nye skiene han fikk til jul. Det var veldig stas i førsten, men så syns han plutselig ikke det var så moro lenger, og da måtte de av fortere enn fortest! He he. ♥Barn♥

Jeg tok i hvert fall mange bilder på turen. Har ikke fått sett på de enda, så jeg håper det ble noen bra :o)

Smask 

SMÅ ØYEBLIKKHeisann!

Idag har vi sovet lenge, stått opp og spist frokost og bare kosa oss. Jeg skal nemlig jobbe ikveld, så jeg har brukt de få timene hjemme idag til å leke med Nicolai. Han sover mest sannsynlig når jeg kommer hjem 22:40, så da får jeg ikke sett han før imorgen. Jeg satt opp kamerastativet og knipsa noen tullebilder av oss idag. Nicolai elsker å bli tatt bilde av med selvutløser av en eller annen grunn. "Biiide, biide, biiide!"

Egentlig tenkte jeg meg bare innom for å ønske dere en fin søndag videre! Håper dere nyter ukens siste dag, før ny uke og nye muligheter imorgen♥

Hva er dine søndagsplaner? 


smask!

HØYDEPUNKTER DEL 2

 JULI:

I juli skjedde det faktisk litt. Det var en herlig sommermåned, og den utnyttet vi til det fulle:

♦Nicolai og jeg dro på shoppingtur til Göteborg sammen med mamma og søsteren min. Vi tok toget tidlig om morgenen og var tilbake igjen på kvelden. En veldig koselig tur, selv om det var litt slitsomt med en gutt som syns det var veeeldig stas å kjøre tog. Han skulle ikke sitte stille i et sekund på hele togturen som tok over to timer. He he.

 

♦Vi var på Strömstad-Sandefjord tur med båten over fra Strömstad og tilbake igjen sammen med en vennegjeng + barn og søsken. En veldig koselig tur.

♦Min kjære mamma hadde bursdag 9.juli, så vi tok henne med til Strömstad og spanderte pizza etterfulgt av en softis på torget her i byen :o)

♦Nicolai fikk sin første hårklipp, og det trengtes virkelig. Håret hans vokste plutselig i rekordfart, så her måtte noe gjøres, og det fort! ha ha. Han ble en helt ny gutt. Så fiin♥

♦Andreas og jeg dro på weekend-tur til Danmark. Vi kjørte fra Halden til Göteborg, og tok ferjen over til Frederikshavn. Der var vi på hotell midt i sentrum, spiste god mat, shoppet, drakk champagne og kjørte litt rundt i Danmark. Vi var i Skagen, i dyreparken i Aalborg og en liten tur innom Hals - der familien har pleid å være på ferie da vi har vært i Danmark. Jeg hadde ikke vært der på noen år, så det var litt moro å dra en tur innom for å titte litt. ♦Ellers var juli en veldig fin måned. Strandturer, masse ute i det fine været, jentekveld på brygga, mange deilig kvelder ute og jeg begynte å flytte tingene mine ned til Andreas før vi fant oss en passende leilighet sammen. Alt i alt en spennende måned med masse som skjedde :o)AUGUST:

♦Endelig fikk vi oss leilighet, og jeg begynte å planlegge hvordan vi skulle ha det. SEPTEMBER:

♦Jeg lagde min egen hårbøyle. Innlegget finner du HER

♦Vi var i dåp til Nicolais søskenbarn, Elida. OKTOBER:

♥2.oktober ble verdens fineste Nicolai hele to år♥ Vi feiret dagen med taco og sjokoladekake sammen med Nicolais farfar, tante, onkel og søskenbarn. Mamma (Nicolais mormor var også på besøk og innom med et par smågaver). Vi feiret nemlig ikke med familien før vi hadde flyttet.
NOVEMBER:

♦Vi fikk endelig flytte inn i leiligheten vår♥♥Vi feiret Nicolais to år med familien♥

♦Jeg var i babyshower for ei venninne, hvor jeg laget et litt annerledes fruktfat:♦Jeg laget pakkekalender til Nicolai.

DESEMBER:

♦Mamma og jeg leverte to poser med leker til Coop Extra som samler inn leker i julegaver videre til barn som trenger det. Les innlegget HER♦Vi pyntet juletre.♦Min verdens beste morfar fylte 70år 20.desember, og vi holdt selvfølgelig 70-årslag for han! Litt uflaks ble det da blant annet maten vi hadde laget kvelden før ble dårlig og sur over natten, og vi måtte bestille gryte til 30+ fra et cateringfirma her i byen, og det ble tilslutt veldig vellykket. 

♦Vi feiret julaften sammen med familien min her hos oss 23.desember, siden vi skulle være med familien til Andreas på julaften. En veldig koselig kveld med julemiddag, pakker, nisse og dessert♥
Les mer om kvelden vår HER

♦Vi feiret Nicolais tredje jul hos foreldrene til Andreas. Nicolai fikk nok en gang besøk av nissen :-)

♦På nyttårsaften spiste vi hos mamma, før jeg skulle på nattevakt. Med andre ord en veldig rolig nyttårsaften, og det har det vært hvert år etter vi fikk Nicolai :o)

 

Så ble det mange fine minner i 2013 også! Måtte det bli enda flere i året som kommer♥


HIPP HURRA FOR MEG

Da har jeg rundet 22 år!

Dagen ble feiret  her hos oss, sammen med mamma, pappa og søsteren min og Andreas sin mor, far + søsken med mann og barn. Vi fikk nemlig nytt vaffeljern til jul, så da tenkte vi det passet seg med en vaffelbursdag i år! :o) Vaflene ble i hvert fall spist opp, så jeg regner med at de var godkjent. Nok en bursdag er straks over, og all feiring er over for denne gang. Jeg er fortsatt sliten etter fredagens festligheter, så nå skal det bli deilig å få den siste nattevakten overstått før et par dager med fri igjen♥ Man tåler visst ikke like mye som før etter man blir mor! he he he.Håper dere har hatt en fin helg! Nyt søndagen videre :o)


GIRLS JUST WANNA HAVE FUN

Hei, dere!

Jeg hadde en helt fantastisk bra og morsom bursdagsfeiring sammen med Renate igår. Alle jentene samlet til tapas og masse (og litt for mye) god drikke. Vi skulle egentlig ikke på byen, men det endte til slutt med at alle hadde litt lyst allikevel, så da ble det byen på de fleste. Var faktisk litt gøy igår, selv om jeg personlig faktisk ikke liker å dra på byen. Men det ble litt dans, en drink og en shot før noen av oss + et par tre, fire andre dro hjem til meg på nach igjen der klokken ble åtte før jeg fikk lagt meg. Da var jeg så trøtt at jeg sovna på vei inn i senga tror jeg. Med andre ord ble det litt av en innholdsrik kveld igår, og det har faktisk vært tidenes bursdagsfest med nach! ha ha. 

Jeg ble hele fem vinflasker rikere, fikk to nye telys-glass fra Sia, Dior leppestift i rød, Gavekort hos Yngvills Gaveri og et nydelig armbånd fra Edblad. Takknemlig♥

 

KLART FOR JENTEFEST

Endelig har dagen jeg har gledet meg til kommet. Ikveld blir det skikkelig jentefest her hos meg for å feire Renates og min 22-årsdag nå i januar. Renate hadde bursdag på onsdag og jeg har bursdag nå på søndag. Jeg dekket bordet ferdig igår kveld, da jeg har en del å gjøre idag. Nicolai skal snart leveres til mormoren sin og jeg skal ut på en liten handlerunde for å handle inn siste rest. Gleder meg til å feire dagen min med verdens beste venninner ikveld!♥

Detaljer fra Lene Bjerre, Lisbeth dahl og Nille. Rosene er kjøpt på Plantasjen. 

Ønsker alle fantastiske lesere en herlig helg♥


HØYDEPUNKTER DEL 1Hei, dere!

Her kommer det berømte "høydepunkter"-innlegget som de fleste bloggere kommer med i januar hvert eneste år. Jeg har valgt å dele innlegget i to deler. Altså et halvt år av gangen. Her får dere litt innblikk i mine høydepunkter, måned for måned fra januar til juni. Neste blir da fra juli til desember :o)

JANUAR:

I januar feiret jeg bursdagen min sammen med ei venninne. Hun har bursdag den 8.januar og jeg den 12.januar, så vi fant ut at det var like greit å slå de sammen, siden vi har mange fellesvenner. Det ble en veldig enkel og vellykka bursdagsfeiring med 11 jenter, pizza og masse(altfor mye) alkohol! I år braker det løs igjen, og den 10.januar slår vi oss løs her hos meg. Gleder meg. FEBRUAR:

Nicolai tok sine første ordentlige skritt, og jeg var selvfølgelig verdens mest stolte mamma♥

Jeg kjøpte også min første bil i februar. En Volvo V50, 2.0 D, 2006 modellMARS:

I slutten av mars var mamma og jeg i Oslo. Jeg skulle i hovedsak på Riksen, men man kan jo ikke dra til Oslo uten å shoppe. Bor man i lille Halden og er vant med et par bra butikker, så er det jo rene himmelen når man først er i Oslo. He he. Var i hvert fall en veldig koselig tur, og vi måtte til og med bli låst ut av BikBok fordi de hadde stengt mens vi var inni butikken, vi løp omtrent av oss buksene for å rekke toget hjem igjen, og jaggu kjørte ikke toget i det vi akkurat hadde satt beina på innsiden. Flaks! 


APRIL:

Så var det april. Det største høydepunket denne måneden må jo bare være at jeg var på Justin Bieber-konserten på Telenor Arene den 16.april. Den lengste dagen i mitt liv, men det er faktisk en opplevelse jeg aldri ville vært foruten. Belieber eller ei, alt mas var absolutt verdt det.MAI:

Vi gjorde ikke så mye i mai. I hvert fall ikke ifølge "MAI-mappen" på pc'en. He he. Men det var i hvert fall Nicolais andre 17.mai-feiring i 2013. Dagen feiret vi først i byen og deretter med grilling hos pappa senere på kvelden.

Vi hadde hatt omgangssyken alle mann, og vi fant ut på kvelden at han fortsatt var i dårlig form stakkar da alle dagens pølser og is kom opp igjen på natten. Det var en lang periode med omgangssyke hos både Nicolai og meg, og det er virkelig det absolutt verste jeg vet. Håper det blir lenge til neste gang!JUNI:

16.juni dro jeg til Rhodos med jobben. Veldig gøy, spennende og lærerikt å jobbe på en litt annerledes måte. Jeg hadde heller aldri vært i Rhodos før, så det var jo også litt morsomt å dra til et helt nytt sted. Jeg kunne definitivt dratt igjen, og det håper jeg også at jeg får lov til. Jeg kunne også tenke meg å prøve Rhodos neste gang vi skal reise med familien. Et veldig vakkert sted!
Dette har vært et innholdsrikt år, men jeg håper 2014 blir enda bedre! Vi har alle våre nyttårsforsetter. Jeg har mange, og ett av dem er å gjøre 2014 til et enda bedre år! 

 

GODT NYTTÅRHei, kjære lesere!

Dårlig med blogging for tiden, men nå må jeg selvfølgelig innom for å takke alle mine faste lesere og nye lesere for året som har gått! Denne bloggen har bare vært oppe siden september, så jeg holder fortsatt på å bygge den opp. Uansett håper jeg dere vil følge meg videre i året som kommer og forhåpentligvis noen år til♥ Godt nyttår til alle sammen!Ikveld har vi vært hos mamma på middag, og jeg skal snart på nattevakt. Synd jeg ikke får vært der og sett rakettene fra festningen fra den fine utsikten hennes, men sånn er det når man jobber i helsevesenet. Jobben kaller også på røde dager! :o)

Håper alle får en fin nyttårsfeiring! Ta det pent!♥

DEN TREDJE JULEN

'

 

 

Heisan, sveisan :o)

Da var nok en julaften over, og denne gang den tredje julen Nicolai er med på. Tiden går så fort, og nå er det allerede to år siden vi satt på julaften med en tre måneder gammel baby♥ Da forstod han selvfølgelig ikke så veldig mye, men nå de to siste årene har han forstått litt mer, og det er så gøy å se han bli så glad og takknemlig for alt han får. Han har hatt besøk av nissen hele to ganger i år, og begge gangene ga han nissen kos. På julaften satt han til og med på fanget hans, selv om han var litt skeptisk og furteleppa kom i begynnelsen, så gikk det over så fort nissen tok opp en pakke fra sekken sin! :o)

Jeg hadde visst også vært snill i år, og fikk en ny laptop av Andreas. Det trengtes virkelig, da min sang på siste vers. Nå holder jeg bare på å venne meg til å skrive på dette tastaturet, og ikke minst forstå noe av windows 8! Herlighet så komplisert det er..

En som var veldig spent på pakkene under juletreet gjennom hele kvelden. Han trodde jo selvfølgelig at alle var til han.. He he.Endelig kom nissen, som han venta så spent på. 

Og endelig kunne han åpne alle pakkene sine. En veldig gira gutt som virket mer enn fornøyd over alt han fikk. Han hadde nok blitt glad om han bare hadde fått en gave også. Tenk å være liten med null bekymringer, og ikke minst bli overlykkelig over den minste lille ting♥ Nicolai lekte nemlig ikke med en av de største og kuleste lekene han fikk på julaften. Her skulle den minste lille bilen pakkes ut av esken og brukes resten av kvelden :-)

 
Og her var mors antrekk for kvelden. Kjole og cardigan fra Vero Moda, sko fra Timeless. 

 

Har dere hatt en fin jul? Uansett ønsker jeg dere en fortsatt fin jul og et godt nytt år♥

 

KVELDEN FØR KVELDEN

 Siden vi skal til familien til Andreas denne julaften ba vi mamma, pappa, lillesøster og kjæresten hennes hit igår, lillejulaften. Andreas skulle lage julemat for første gang, og på menyen stod 

♥ Dansk julestek med svor ♥ Hjemmelagde medisterkaker og julepølse ♥ Hjemmelaget surkål ♥ Poteter og grønnsaker med masse annet godt tilbehør som tyttebærsyltetøy, suragurker og rødbeter.

Hjemmelaget surkål hadde vi laget en gang før, og det gikk nok en gang bra. Uansett hadde jeg kjøpt inn to ferdigpakker i tilfelle, men de slapp vi å bruke - heldigvis! :o) Resten er jo heller ikke vanskelig å lage, men man blir jo litt stressa når man skal få gjester, og da vil man gjerne få det bra til, så vi var selvfølgelig redde for at det ikke skulle gå og at vi skulle ende opp med pizza fra kebabsjappa nedi her, men det slapp vi også heldigvis! Absolutt alt ble mer enn vellykket, og svoren på steken kunne ikke vært bedre og sprøere, så jeg må bare si - min mann kan! Så var det tid for litt pakker fra mimmi. Han fikk noen av henne igår, så får han resten idag. Han fikk også den ene gaven fra oss. Nissen banket på, og Nicolai var litt skeptisk, men det gikk overraskende bra. Det endte jo opp med at mimmi'n selv måtte dra på seg nissedrakta å være nissen selv. Vi trodde ikke at Nicolai kom til å skjønne det, helt til vi spurte "hvor er mimmi?" for å sjekke. Da pekte han på nissen og sa "DER er mimmi!" Haha, da fikk vi oss jaggu en god latter her ;o) Ikke rart han syns det var helt greit å gi nissen en kos! Det var jo bare mimmi som hadde kledd seg ut!

Vi hadde i hvert fall en kjempefin julaften-feiring igår med familien min♥ Nå har jeg redigert bilder i seks timer til sammen med igår og idag, så nå var det deilig å bli ferdig! Her skal vi gjøre oss klare for å dra til familien til Andreas. Imorgen kommer det siste kalenderinnlegget! 

 

Håper alle får en kjempefin julekveld♥

.. FOR LENGSEL, HÅP OG GLEDE

 

Idag er det tredje søndag i advent allerede, og det betyr ni dager igjen til selveste julaften!  Skal innrømme at julaften i år ikke kommer til å bli helt det samme uten min egen familie, men sånn er det jo bare når man får barn. Da må det deles og byttes på. Vi får besøk av både mamma, lillesøsteren min, kjæresten hennes og pappa på lillejulaften, og da skal vi kose oss med julemiddag og gaver fra den siden av familien. Så det gleder vi oss til!♥Ønsker dere herlige lesere en fin 3.advent og søndag videre! 


PLAYING IN THE WINTER SNOW

Igår var vi ute i snøen alle mann. Nicolai storkoste seg, og ville helst ikke inn da vi gikk inn igjen. He he. Dressen og lua hans fra Didriksons virker i hvert fall kjempegod. Dette er jo første gang han bruker den. Han har dressen i en størrelse større, så jeg tror nesten den skal passe neste år også, om den holder seg. Det blir spennende å se kvaliteten på den etter noen bruk i vinter, om den står opp til "Best i test" som den er kåret til. Dressen + lue får du forresten kjøpt HER til kun 999,- akkurat nå! Dressen koster egentlig 1049,- og lua 179,- så her kan du spare litt kr.  

Har snøen kommet hos deg enda?

KAPTEIN SABELTANN, ER EN FARLIG MANN..

Vel, denne Sabeltannmannen er i hvert fall ikke farlig! hihi. Er det noe Nicolai virkelig har fått sansen for, så er det Kaptein Sabeltann. Gjett om Andreas er glad. Det har jo vært hans største ønske siden vi fikk vite at det ble gutt på UL ;-) Han var nemlig så fan av Sabeltann selv, så om Nicolai begynte å like Sabeltann hadde han nemlig en grunn til å se filmene sammen med han! Ha ha. Særlig at han var fan. Han er nok enda :o)


Dette er tatt for åtte måneder siden. Da hadde vi hentet flagget Andreas hadde da han var liten. Psy og Gangnam Style var også den store favoritten..Nå som han er eldre og har hatt bursdag har han fått litt mer Sabeltann-ting. Jakken og hatten har han fått av mormoren sin, morgenkåpen som han fikk av ei venninne av meg og pistolen husker jeg ikke om vi har kjøpt eller om han har fått den av noen(?) Han har også et par sverd og det ekte Sabeltannflagget. Ellers er alt han ser med hodeskaller på Sabeltann i hans øyne :o)

 Kaptein Sabeltann og skatten i Lama Rama kommer på kino neste år. Dette blir nok gøy, for da blir det Nicolais første gang på kino♥ Han var veldig gira da han så traileren i hvert fall.

 

Noen fler som har små Sabeltann-fans i huset?

ÅRETS JULEGAVE TIL OSS SELV - NY BIL

For to uker siden idag fikk jeg telefon av Andreas. Han hadde krasjet på vei hjem fra jobb, to minutter unna leiligheten vår. Utrolig kjipt, men ingenting å gjøre noe med. Den ble hentet av Viking og kjørt til verkstedet. På mandagen etter den helgen fikk jeg telefon om at takstmannen skulle komme iløpet av uken å takstere skaden på bilen. Og på mandagen denne uken fikk jeg telefon om at bilen blir kondemnert - altså skaden var altfor dyr å fikse i forhold til hva bilen er verdt, så den blir skrotet. Vi må jo derfor kjøpe oss ny bil, og vi var og så på biler igår, og idag. Idag har vi ny biiil♥ 


Siden vi er veldig fornøyd med volvo begge to ble det en ny, sølvfarget V50 2012-modell, og vi får den allerede på tirsdag! Lykke :o)

Dette var i hvert fall en perfekt start på helgen i forhold til for to uker siden!

Hva syns dere?

INGENTING ER BEDRE Å KOMME HJEM TIL

God morgen, dere!

I natt var min første nattevakt etter ferien. Har hatt ferie i to uker, to uker "friuker" og vært en uke sykemeldt, så fem uker borte fra jobben merkes godt. Det ble nesten litt farlig å gå hjemme, for jeg begynte faktisk å trives litt med å gå hjemme med betalt. Men, penger kommer ikke gratis, så jobb må til! Ingenting er i hvert fall bedre enn å komme hjem til verdens blideste gutt som våkner og går ut av rommet sitt med et stort smil og sier "heiiiii" i det du låser opp døren og går inn. Han var mer enn klar for litt frokost, og har nå spist en hel skål med yoghurt og banan + nesten to brødskiver, og da spurte han om han kunne få "en bøse til"?!  Ikke ofte han spiser så godt, så mor ble litt(veldig) overrasket kan man si!Idag har vi litt planer. Vi skal en tur til Sarpsborg for å få handlet litt julegaver. Ikke ofte vi har fri en hel dag sammen alle tre, så da må vi nesten finne på noe :o) Har også et spennende, lite prosjekt på gang. Nicolai+interiør! -Noen som tør gjette hva? 

 

Ønsker dere en fin dag! 

 

 

 

#mamma #mammaliv #mammablogg #hverdag

GÅRSDAGEN ER HISTORIE

Igår var jeg hos ei venninne jeg ikke har vært ute sammen med på 1 1/2 år. Vi hadde det veldig gøy, men noen fikk kanskje en smule for mye alkohol. Og der snakker jeg ikke om meg selv som faktisk ikke har rørt en dråpe alkohol på nesten tre måneder. Hihi. Er egentlig litt overrasket over meg selv, men jeg syns i hvert fall jeg klarte meg bra. Var hjemme halv fire i natt og våknet kl. 11 med tidenes skallebank. Jeg gikk og fylte to halvliterflasker med iskaldt vann, og svelget unna et par pain killers før jeg la meg i sengen igjen. Og den kom jeg meg ikke ut av før klokken var langt over 13. Men, det er deilig å kunne sove hvor lenge man vil, når man vet at sønnen har det bra hos besteforeldrene sine. Vi har ikke så altfor mange av disse dagene hvor vi kan gjøre akkurat hva vi vil, så det var virkelig godt idag kjenner jeg. Eller, må jo legge til at Andreas begynte kl 07 på jobb idag da, så får vel snakke for meg selv akkurat denne gangen. Tror ikke han syns det var like gøy som meg da jeg kom hjem i natt. He he.

Gårsdagen er historie.
Morgendagen er fremtiden.
Dagen idag ER LIVET! "

Fine skiltet jeg våkner til og ser rett på hver dag! Den passer i hvert fall godt idag. Nudler og et iskaldt glass med brus passa også godt idag.

Har dere hatt en fin helg?

NICOLAIS BURSDAGSFEIRING

Nicolai ble jo to år for litt over en måned siden, og da skrev jeg i innlegget at vi skulle utsette bursdagsfeiringen til vi hadde flytta. På søndag var hele familien her faktisk. Hele 24 stk hvor kun tre var små barn i vår leilighet på 96 kvadrat. Så her var det liv og røre, og vi måtte leke litt "stolleken" for å få sitteplass. Hadde nemlig beregnet litt feil, så vi hadde litt for lite stoler. He he. Men uansett, Nicolai storkoste seg, og var mer enn fornøyd med alle gavene. Tror ikke han forstod så mye, han fikk jo tross alt noen smågaver på dagen sin også :o)

Andreas bakte verdens beste sjokoladekake og cake pops, mens jeg bakte verdens styggeste cup cakes. Kan dessverre ikke lykkes i alt hver gang, og det måtte jo selvfølgelig skje noe denne gangen. De sank med en gang jeg tok de ut av ovnen, og var sinnsykt flate, om jeg kan kalle de det. Jeg prøvde så godt jeg kunne å "dekke til" litt med pynten, men pynten ble bare enda styggere. Heldigvis bakte moren til Andreas pavlova i tillegg, så vi hadde i hvert fall nok, og jeg håper folk koste seg uansett. Jeg fikk jo ikke en gang snakket med alle. Fikk så vidt sagt hei da de kom og takk for gaven da de dro. Pakken var så godt pakket inn, at mimmi måtte trå til. Det gjorde nok ikke noe for mimmi, som er verre enn et barn på julaften når det gjelder gaver :o)Nicolai er veldig, og da mener jeg veldig hekta på Kaptein Sabeltann. Alt han ser med hodeskaller på seg er "Satan", og gjett hva han ropte da han så denne kaka; SAAAAATAN! Håper virkelig han finner på et bedre ord for Sabelstann snart ;o)

Haha, bare se på disse. Så fantastisk misslykka som det går an å bli! Men de var faktisk veldig gode, så de som ikke ville ta disse (noe jeg skjønner) burde angre. Er ikke alltid det er utseende som teller! *fnis*


Som dere sikkert ser, så var ikke Nicolai spesielt fascinert av "fyrverkeri" på kaken sin.. He he. Her på armen til farfar.

Har forresten valgt å sensurere noen bilder, der jeg er usikker på om det er greit at jeg legger ut. 


Blåse ut lysa var gøy da! :o)Vi hadde en veldig fin feiring av vår store prins på søndag. Takk og pris for at det er ett år til neste gang! Det sa jeg ifjor også, men det året gikk fortere en fortest. Er selvfølgelig koselig med sånne dager, men makan til stress også. Neste år blir det barnebursdag i tillegg, så det kan jo bli en utfordring. Skulle egentlig ha det i år, med de nærmeste, men det ble for mye pga flytting osv. 

HAPPY FATHER'S DAY

 

Må jo selvfølgelig på vegne av både Nicolai og meg selv gratulere verdens flotteste pappa med den tredje farsdagen sin idag! Tenk at den redselsfulle Andreas som ikke engang ville se på den positive testen for tre år siden ble en så fantastisk pappa som han er for Nicolai idag. Nicolai viser veldig tydelig at han er veldig glad i pappaen sin, og jeg hater å si det, men ja. Nicolai er blitt en liten pappagutt :o) Her i huset er det pappa som gjelder, så jeg må virkelig passe på når han ikke er hjemme. He he.

Senest idag tidlig kl 06:30 våknet jeg av en gutt som gråt fortvila og var skikkelig lei seg. Bokstavelig talt fordi pappaen var på vei ut døra for å dra på jobb. Da jeg våkna stod Andreas med Nicolai på armen ved senga, og jeg så at han ikke hadde veldig lyst til å dra fra han der han gråt og gråt på armen hans. Jeg strakk armene mot han og spurte om han skulle legge seg ved siden av mamma, men nei. Det var ikke snakk om! Andreas la han ved siden av meg i senga, og han vræææla mens tårene spruta. Andreas gikk ut døra og låste, startet bilen og dro. Gjett hvem som stor og røska i utgangsdøra og ropte etter pappa med den mest fortvilende stemmen han fikk til? Hjelpes. Det tok en god stund før jeg fikk roet han, men han la seg etterhvert inntil meg og sutta på tommelen sin. 

Som sagt har Andreas jobbehelg, og har vært på jobb siden 07, så her har vi ikke fått gjort så mye ut av farsdagen i år. Vi skal feire bursdagen til Nicolai med familien i ettermiddag, så dette blir nok en innholdsrik dag og kveld :o) Så må jeg jo gratulere min egen pappa med farsdagen idag! Pappaen som alltid har satt meg og søsteren min foran alt annet, pappaen som er veldig opptatt av at vi alltid har det bra og har alt vi trenger. Pappaen som gjerne vil ringe fem ganger om dagen hver eneste dag bare for å høre hvordan det går og om vi har alt vi trenger. Sier vi "ja, alt er bra og jeg har alt jeg trenger" spør han alltid "Er du sikker?". Pappaen som alltid har sjata på at vi skal ha utdanning, fast jobb og inntekt og ikke minst et godt forhold før vi får barn. Pappaen til Ida, som alltid har gjort det motsatte av hva han har sagt, og pappaen som allikevel ble verdens stolteste morfar til Nicolai da han kom til verden, og morfaren til Nicolai som han er så glad i! Gratulerer så mye med farsdagen! 
Gratulerer så mye med farsdagen til alle pappaer der ute! 

KOSEDAG MED SJEFEN

 Idag har Nicolai og jeg kost oss litt ekstra til lunsj. Vi hadde pannekaker til middag igår, men stekte ikke hele røren, så da stekte jeg noen minipannekaker som vi hadde nugatti og banan på. Det burde dere virkelig prøve, for det var snadder! Falt i smak hos sjefen også, selvfølgelig :o)

 Neste gang du/dere har pannekaker til middag, lag litt ekstra røre og stek den dagen etter. Smør nugatti, og legg bananskiver på, deretter bretter du pannekaken i to, og vips! En perfekt, (men ikke så sunn) og god lunsj! 

 Her er været grått og trist som det har vært de siste dagene, så vi har hatt nok en innekosedag med lek, TV og mat. Vi har også hatt besøk av ei venninne, mormora og tanta til Nicolai, så han virker fornøyd med dagen så langt. 

 Håper dere har hatt en fin dag! :o)

 #mammablogg #mamma #hverdag #mammaliv 

 

EN SJOKOLADEDRØM

Hadde en ferdigpose med sjokolademuffins liggende, så det ble rett og slett enklere enn enklest idag. Kjøpte også Manuelas fluffy chocolate frosting på Rema1000 her om dagen, som jeg også tenkte jeg skulle teste. Etter min smak var sjokoladesmaken hakket for sterk, men etter en stund i kjøleskapet ble den bedre. 

Nicolai syns ikke det er så stas å hjelpe til mens vi lager mat eller baker, men rote og klå derimot, det faller mer i smak hos han. Eller bare få slikkepotten da..

Disse, kjekke formene er fra Ikea.Cupcakesene ble pyntet med litt nonstop med melkesjokolade. Mmm, snadder!Disse består da av sjokolade, sjokolade og atter sjokolade! Kan jo ikke bli noe bedre søndagskos enn det? hihi :o)


Lurer på om jeg skal spare rotet til Andreas kommer hjem fra jobb.. He he

Håper dere har hatt og får en fin søndag videre! :o)

EN FORNØYD TOÅRING

 

Vi skal, som jeg har skrevet tidligere feire toårsdagen til Nicolai om ca en måned. Leiligheten vi bor i nå er egentlig bare et stort kaos, så vi venter like gjerne til vi har kommet oss inn i ny leilighet. Allikevel kom selvfølgelig de nærmeste innom med litt smågaver, og Andreas bakte verdens beste sjokoladekake.

Nicolai fikk selvfølgelig slikkepotten ;o)
Dette er virkelig den beste sjokoladekaka jeg noen gang har smakt! ↓ 

På kvelden fikk vi middagsbesøk av familien til Andreas. Nicolais farfar, tante, onkel og lille søskenbarnet på 4mnd. Det ble så enkelt som taco, og det var som alltid supergodt! 

Til Nicolai lagde vi pasta og kjøttboller i pastasaus. Han er egentlig veldig glad i pasta, men han spiste ikke så mye, og ville heller ned på gulvet å leke med de nye lekene sine. Noe som er forståelig når det gjelder en toåring :-) Men gjett hvem som satt seg pent i stolen sin da kaka kom på bordet? he he. Også ganske forståelig når det gjelder en toåring :o)
Det var i hvert fall en kjempekoselig dag og kveld med besøk, og jeg tror Nicolai også var storfornøyd med dagen sin. Han sovnet veldig godt i sengen sin, og kom ikke engang inn til oss iløpet av natten, noe han alltid gjør. Han sov hele natten igjennom i sin egen seng, og det var veldig deilig for både store og små♥

 

Igår kom Nicolais andre gave fra mimmi'n sin i posten, og det var veldig stas! Både pakke opp den store pakken, og innholdet! Denne er allerede veldig godt brukt..En veldig fornøyd gutt med gavene sine så langt!♥

NICOLAI TO ÅR

Okei, akkurat i år har jeg lurt litt ekstra på hvor tiden blir av, og hvorfor den flyr så fort av sted. Jeg syns ikke det er lenge siden vi feiret Nicolais ettårsdag og at jeg da syns tiden fra nyfødt til ett år gikk grusomt fort. Men nå virker det faktisk som at den tiden bare går raskere og raskere for hvert år og hver bursdagsfeiring. Herlighet. Nicolai ble i hvert fall hele to år igår, og dagen startet igrunn som vanlig. Han hadde som han gjør hver natt kommet inn og lagt seg imellom oss, og da jeg merket at han våknet sang jeg hurra for deg-sangen for han. Det var tydeligvis ikke så veldig stas, for han kunne igrunn ikke brydd seg mindre. He he. Han fikk i hvert fall en god frokost og sjokoladekake gjennom hele dagen igår! + middag da selvfølgelig, men for en toåring er nok sjokoladekake nr1! Og selvfølgelig skal man få spise så mye kake man vil på bursdagen sin♥

Vi skal ikke feire før om en måned, nemlig i ny leilighet med familien. Men Nicolai fikk selvfølgelig litt besøk og gaver igår også. Det kommer i et eget innlegg. Dette innlegget har jeg faktisk brukt seks timer på tilsammen med redigering av bildene. Tjoho, blogging tar virkelig tid dere!

Litt mimring fra nyfødt til to år♥

Nyfødt♥ 02.10.2011♥

1dag gammel♥

1mnd gammel♥ Bilder til julekort 2011.


Julaften 2011. 2mnd gammel♥

4/5mnd gammel♥

17.mai 2012. 7mnd gammel♥

Sommer 2012. 8/9mnd gammel♥

22.juli 2012. 9mnd gammel♥

August 2012. 10mnd gammel♥

September 2012. 11mnd gammel♥

12mnd gammel♥ 02.10.2012♥Feirer ettårsdag♥

November 2012. 13mnd gammel♥

Desember 2013. 14mnd gammel♥

Lillejulaften↑ og Julaften 2012↓.Januar 2013. 15mnd gammel♥

Også 15mnd gammel. Begynte å gå♥

16mnd gammel♥ 17mnd gammel♥

18mnd gammel♥

17.mai 2013, 19mnd gammel♥

23mnd gammel♥

To år gammel♥ 02.10.2013♥

 

Er han ikke bare vakker? Jeg er verdens stolteste mamma til Nicolaien min♥

NÅR FAR I HUSET ER BORTE, PASSER VI PÅ

Far i huset kan nemlig ikke fordra fiskeboller, og det er faktisk det beste jeg vet. Jeg begynner å lure på om det er det beste Nicolai vet også, for han sitter bare og "mm'er" fra han begynner til han er ferdig med å spise. Idag jobber han sent, så dere kan jo gjette en gang hva Nicolai og jeg hadde til middag idag? Vi hadde også middagsbesøk av lillesøsteren min og kjæresten hennes, og absolutt alt ble tømt. Var bare litt av sausen igjen, og sånt liker vi! Mmmm! Ser ikke dette bare snadder ut, da? Det var det også! :o)

Nicolai har fått mye rart for seg i det siste, blant annet at han "slurper" i seg alt hele tiden. Alt fra mat til drikke og pyntegjenstander går han og lager slurpelyder av, og later som han drikker. Må le av den gutten.

Nå venter vi bare på at Andreas skal komme hjem, så vi kan dra å hente sengen vi skal kjøpe av Sara Emilie, som skriver bloggen himmeldus! Vi skal nemlig kjøpe en brannbilseng til Nicolai i bursdagsgave, og han kommer til å bli så utrolig fornøyd! Har et ønske om at han kanskje syns det er stas å sove på sitt eget rom, og ikke minst i sin egen seng igjen. For han nekter å sove der inne. Vi må vente til han sovner før vi kan bære han inn der. Men iløpet av natten kommer han inn til oss igjen. Veldig slitsomt! Så nå krysser jeg bare fingrene for at gutten blir like fornøyd som jeg tror han blir! :o)

Ha en fin kveld!

ÅRETS ØNSKELISTE: NICOLAI TO ÅR

Om seks (!!!!!) dager fyller Nicolai hele to år allerede! Herlighet, tenk at den lille(store), vakre Nicolaien som for ikke lenge siden lå i armene mine og bare var verdens snilleste baby snart er to år! Nå er han egentlig bare rampete og trasser som bare det. Merker i hvert fall at han tar igjen for sine snille baby-dager. Skjønner jo nå i ettertid hvorfor han var så snill og rolig som han var. Var nok godt planlagt av den lille luringen. He he! Men han er jo fortsatt verdens vakreste og sjarmerer som bare det. 

Her kommer i hvert fall ønskelisten for i år, da mange allerede har spurt hva han ønsker seg. Gjør derfor som ifjor og legger ut her;

 Etter Nicolai var hos farmoren og farfaren sin og fikk se knerten på film, så har han elsket knerten-filmene. Vi måtte bare laste ned å legge inn på minnepennen hans her hjemme også, for alt han gikk rundt å sa var "terten, terten", og det gjør han for så vidt enda, bare at han endelig har blitt flink til å variere litt på hva han vil se på. Var en periode det kun var en ting hele tiden, og det kan bli litt slitsomt. Men uansett, Knerten står nok høyt på ønskelista til Nicolai i år.

Knerten HER // Karoline HER // Lilleknerten HER // Knerten og lillebrors verktøykasse HER

 


Biler er også en stor favoritt. Med Lynet Mc Queen på klærne blir det sikkert ekstra stas å kle seg! 

Sokker HER & HER // Gummistøvler (str. 24/25) HER // Pysj HER // Genser HER & HER


Ryggsekk HER // Duplo HER // Tegnetavle HER // Sklie HER // Lynet McQueen HER

Jake og sjørøverne HER // Biler 1 HER // Biler 2 HER // Nemo HER // Ole Brumm HER

 
Biler er jo noe som garantert står høyt på lista, og jeg kan tenke meg at det å kunne sitte i sin egen også er veldig stas om han hadde fått mulighet. Han har nemlig fått sitte på fanget når vi har kjørt på gårdsplassen hos pappa, og alt han sa var bare "biiiil, biiil, biiiil" og glisa fra øre til øre. Han vil gjerne alltid sitte på fanget når vi skal ut å kjøre, men det går selvfølgelig ikke an, og da blir han veldig fortvila ;o)

"Gassin" som da betyr gravemaskin er han også veldig glad i.

Gul graver HER // Grønn HER // Bilbane HER // Lynet McQueen HER // Firehjuling HERKaptein Sabeltann og gjengen er helt klart den største favoritten, og jeg er ganske sikker på at det kommer til å være det i noen år til. Derfor er absolutt alt av Sabeltannprodukter og leker av interesse. Han skal fekte med alt fra pinner til fingrene, og han går i sin egen lille verden og synger "snart er skatten vår" sangen hele dagen. Han har også en farmor og farfar som har båt, og tenk så stas å kunne kjøre båt og i tillegg ha på seg sabeltann flytevest! Han må i så fall ha fra 15-30kg med tanke på at den mest sannsynlig blir tatt i bruk fra neste år. Alt på bildet er fra sabeltannbutikk.no 

 

Håper dette var til hjelp til familie og venner som lurer på hva de skal kjøpe :o)

 

 

 

 

Resten er affiliateslenker fra Lekmer og Ellos

NICOLAI HAR VÆRT PÅ SHOPPING

Idag hadde vi planer om å dra over til Sverige å handle litt mer tykke klær til Nicolai, men jeg har hatt så utrolig vondt i hodet at jeg ikke har visst hvor jeg skulle gjøre av meg. Eller migrene da, rettere sagt. Heldigvis kommer den veldig sjelden etter jeg er blitt eldre, men den er like forferdelig som den alltid har vært! Fysj. Hadde selvfølgelig ikke mer igjen av de tablettene jeg pleier å ta ved så sterk hodepine/migrene, så jeg spurte om ikke Andreas kunne gå opp til moren sin å spørre om hun hadde, siden hun jobber rett oppi her. Hun hadde en annen type jeg fikk, og deretter sov jeg i nesten tre timer, men da jeg våknet virket den nesten verre. Fikk i meg litt mat før vi dro over til Sverige på apoteket for å kjøpe tablettene, som de selvfølgelig kun selger i Sverige. Det gikk sakte, men sikkert over, og vi gjorde unna litt shopping til Nicolai. Fikk også kjøpt jakken jeg bare måtte kjøpe til han. Så den på Kappahl her om dagen, og jeg elsker jo burgunder. Tenk så fin han blir i denne. Koster forresten kun 449kr!Er den ikke bare lekker?

Snekkerbukse / Strikket genser / Tre kose/daffe-bukser / Velourpysjamas(utrolig deilig og myk! og ikke minst utrolig søt!)

Alt dette er fra H&M i Sverige. 
Så var det denne da. For dere trodde vel ikke at Nicolai fant klærne selv? Nei, han kunne vel ikke brydd seg mindre om de. Men jeg måtte jo selvfølgelig innom Søstrene Grene for å titte, og da ropte det fra vognen; Taaaaaataaaaan! som da betyr Kaptein Sabeltann. Så da måtte han jo få denne da, stakkar, så han hadde noe å ordne med der han satt. Han var i hvert fall storfornøyd. He he :o)

Håper dere har hatt en fin dag! Jeg skal nyte to fridager før natthelg. Heldigvis jobber jeg bare hver tredje helg.. ;o)DÅP

Idag har vi vært i dåp til søskenbarnet til Nicolai, altså datteren til søsteren til Andreas. Dagen begynte ikke så bra. Nicolai holdt det nemlig gående i natt, og kl. ble over 03 før vi fikk sovnet, noe som resulterte i at vi forsov oss alle tre, og våknet 09:30. Det var ikke noe annet å gjøre enn å kaste seg ut av senga om vi skulle rekke kirken til kl 11. Nicolai spiste frokost, mens Andreas og jeg fløy om hverandre frem og tilbake på badet.

Jeg var litt bekymret for hvordan Nicolai var i kirken denne gangen, men det gikk greit. Humøret var litt svingende, i og med at han måtte vekkes idag og var litt trøtt. Han klarte allikevel å få folk til å smile med sin gode latter og rampestreker :o)

Han har vært i full fart hele dagen, og hadde så vidt tid til å spise. Han var ikke helt ferdig med å sjarmere, så han ville selvfølgelig fly rundt bordet. Han var jo så heldig og hadde ei jente han kunne leke litt med, og det var veldig stas! Denne karen begynner nemlig tidlig; her var det suss og kos som gjaldt! ;o) 
Vesten og sløyfen får du kjøpt HER  (adlink)

Vi merka i hvert fall her ikveld at han var veldig sliten, da han plutselig omtrent sovna oppi kveldsmaten sin;

Men som jeg skrev på instagram. Det tyder vel bare på at han har hatt en fin og innholdsrik dag! Krysser fingrene for at han sover frem til imorgen tidlig, for jeg kan nemlig ikke huske at jeg har sovet en hel natt uten en som sparker meg i ansiktet halve natten.. 

 

Håper dere har hatt en fin søndag!

ENDELIG ALENETID.... ELLER IKKE?

Jeg regner med at dere som har barn kjenner dere meget godt igjen ;o)Andreas jobbet til 20 igår, og da han kom hjem skulle jeg lage nachos til oss. Kjapt, enkelt og veldig godt! Jeg spurte om ikke vi skulle slå til å ta oss et glass vin også, så det gjorde vi. Jeg skjønner fortsatt ikke at jeg gidder, for jeg er ikke så glad alkohol egentlig, så jeg kunne like gjerne tatt meg et glass brus som alltid.

Mens formen stod i ovnen gikk jeg og tok en dusj, mens Andreas skulle legge Nicolai. Både Nicolai og jeg sov litt lenge på formiddagen igår, så da måtte han være oppe litt lenger. Han ble lagt ca halv ni, uten hell. Gutten skulle selvfølgelig ikke sove, og til slutt måtte han bare være oppe så vi fikk spist før maten ble kald. Der røyk den alenetiden vi hadde håper å få på lørdagskvelden.. :o)

Linselusa som fornøyd forsyner seg med nachochips fra skålen! ;-)


Det ble litt sent på både foreldre og barn igår! Jeg er veldig glad for at Nicolai sov helt til 09:30 idag, ellers hadde jeg nok være zombiemamma resten av dagen! 

 

Fler som kjenner seg igjen, eller?

NYTT I GUTTEGARDEROBEN

Tiden flyr jaggu fort, og nå er det på tide med litt nytt i guttegarderoben igjen. Vintertøy står for tur, og jeg har så smått begynt å handle litt. Vinterdressen er i boks, vinterlue(r) er i boks og votter er i boks. Jeg har nå gått til innkjøp av litt tykkere klær.

Strikkede gensere, fleecejakke, cardigan, et par forede støvler, penjakke, kosebukser, kosedress, en litt tynnere lue og enda en tykk vinterlue. Har også kjøpt strømpebukser og en supertøff collegejakke med stjerner på, som jeg dessverre ikke fant på nettbutikken til H&M. Tok nemlig bildene derifra istedenfor å ta bildene selv, litt lettere å se hvert enkelt plagg der ifra syns jeg. Nå gjenstår enda litt mer klær, litt mer ordentlige vintersko og litt andre småting, så er verdens vakreste Nicolai klar for vinteren, og han kommer til å bli sååå fin! :o)

Alt er fra H&M.

Hva syns dere om klærne? Har dere begynt å handle vintertøy enda?

NICOLAIS NYE VINTERDRESS

Jeg laget et inspirasjonsinnlegg sist uke på den forrige bloggen om vinterklær til de små, og at vi fortsatt lurte litt på hvilken vinterdress vi skulle kjøpe til Nicolai(innlegget finner du her)

 Vi endte opp med å bestille en av dressene jeg la ut fra merket Didriksons som forresten er best i test! Den er virkelig superfin! Bestilte i 90(2 år), så den var litt stor, men det gjør jo ingenting. Da passer den jo bare lenger! Fikk ikke tatt noe ordentlig bilde av Nicolai med den på, for han ville absolutt ikke bli tatt bilde av. Det var helt greit å prøve dressen, men så fort han så jeg tok frem kameraet for å ta bilde, da ble han sur.. De vet hva de vil, og ikke vil de små.. :o)

Deilig å ha den første dressen og lua i boks. Han hadde den samme lua ifjor, bare i mørkblå, og den er kjempefin! Den dekker også kinnene med en borrelås under haka, så han holder seg god og varm i ansiktet også.Dress HER // Lue HER

 

 Hvilken dress bruker dere til deres barn? 

 

affiliateslenker

 

JOBB I RHODOS JUNI 2013

 

Hei, dere!

 

Tenkte jeg kunne vise litt bilder av Rhodosturen min i midten av juni. Jeg har jo nevnt i et innlegg for en stund siden da dette ble bestemt, at jeg skulle på ferie med to beboere på boligen der jeg jobber. Mer enn det kan jeg egentlig ikke si, pga taushetsplikt. Men jeg tok selvfølgelig litt bilder der nede, og de kan jeg selvfølgelig vise! Litt morsomt å kunne dra et annet sted enn Tyrkia - som jeg alltid drar når jeg skal på ferie selv.

 

 

Vi var på Rhodos vestkyst, og lå på hotellet Sirene beach med all inclusice. Vi bestilte i seneste laget og måtte ta det første og beste som var ledig. Hotellet har 3+ stjerner og har en helt grei standard. Hotellrommet var greit. Stor plass med unntak av badet. Det var altfor lite, men vi klarte oss på syv dager. Vi hadde utsikt over middelhavet og Ixia-stranden, noe som også var deilig med tanke på litt ekstra vind i varmen! Solnedgangen fikk vi selvfølgelig også med oss fra balkongen hver kveld, og den var helt nydelig! 

(Har ikke tatt bilder fra hotellrommet, så lånte bildet fra vings hjemmeside; http://www.ving.no/hellas/rhodos-vestkyst/sirene-beachDette er et litt annerledes rom fra det rommet vi hadde.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bassengområdet lå bak, på toppen av hotellområdet også med utsikt over havet. Også en helt grei plass med muligheter for å sole seg på gresset, rundt bassenget og på en "takterrasse" med utsikten utover middelhavet. Der ble det også servert småsnacks hele dagen hvor man bare kunne forsyne seg i baren. Aner ikke hva de serverte utenom pommes fritesen, men det var i hvert fall utrolig godt! 

 

 

 

 


 

 

Maten var forskjellig fra dag til dag. Vi hadde som sagt all inclusive, og det vil si frokost, lunsj og middag. Frokosten ble servert fra 07-10, lunsjen fra 13-15 og middag fra 18-20 om jeg ikke husker helt feil. Mellom disse var det da snacks i baren. Drikke og is kunne man også hente hele dagen fra 10-23. All mat var i hvert fall helt nydelig, og jeg forspiste meg omtrent hver eneste dag! Dessertene var alltid helt fantastiske, og jeg er faktisk ikke noe særlig kakemenneske! Bortsett fra 16.juni - 22.juni 2013! 

 

 

Hotellets ansatte var også veldig imøtekommende og vennlige, og vi hadde aldri problemer med å løse ting. 

 

Ellers er Rhodos en helt fantastisk fin by med masse shoppingmuligheter, kultur, fine bygg, god mat osv! For å komme oss fra Sirene Beach hotell til byen måtte vi ta taxi. Den tok i underkant av ti minutter og det var en fastpris på 8 euro - ca 65 norske kroner. Vi dro felles til Gamlebyen i Rhodos en kveld, som består av en kjempestor borg fylt av restauranter, cafeer, og butikker. Et typisk "sydensted" med "sydensjapper", men var veldig vakkert der. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Dagen før vi skulle dra hjem tok jeg en liten tur til den "nye" byen alene. Jeg måtte jo selvfølgelig innom Bershka og Pull and Bear, og det var vel de eneste butikkene jeg var i siden jeg brukte ca en time i hver butikk. Bortsett fra koffert og veskebutikken jeg måtte innom før jeg tok taxi tilbake igjen, for å få med meg alle klærne hjem *knis* 

 

 

 

 Stranden var ikke den fineste "sydenstranden" jeg har sett. Den var full av steiner, men gikk helt greit for mitt bruk de to gangene jeg/vi var der. Vi var der en dag felles, så brukte jeg mine to "fritimer" en annen dag hvor jeg solte meg kun duppet meg i vannet før jeg gikk opp igjen. 

 

 

 

 

 

Som dere sikkert ser og skjønner så anbefaler jeg Rhodos på det sterkeste! Mulig dette blir den første ferien for Nicolai, det vet jeg ikke enda. Da må det i hvert fall bli nærmere byen så vi kan gå fra hotellet til byen og tilbake igjen. Skal dere reise, så anbefaler jeg også Ving på det sterkeste, for makan til service skal man faktisk lete lenge etter! Med tanke på at vi reiste med handicappede var de helt utrolig mot oss, rett og slett

 Vil dere lese mer om Sirene Beach kan dere gå inn her; http://www.ving.no/hellas/rhodos-vestkyst/sirene-beach

 

Og til slutt må jeg bare si at jeg har verdens beste jobb som får lov til å jobbe med disse menneskene, og ikke minst glede dem med å bare være tilstede! Jeg elsker hva jobben har å by på, og jeg elsker alle utfordringer jeg kan få! :o)

 

<a href="http://bloggurat.net/minblogg/registrere/98deef45963e2b1b7027a8c3442f8931a295add1">presentert bloggen min</a> på Bloggurat.

EN NY START

 

Endelig er jeg ferdig med tre måneders oppsigelse, og endelig er jeg ferdig med å vaske meg ut av den forbaska leiligheten! Har jeg noen gang sagt hvor høyt jeg hater å vaske? Og ikke minst flytte i det hele tatt! Man har jo alltid myyyye mer unødvendige ting og tang enn man tror! Rart jeg aldri lærer! urrrrgh..

 

Blir jo selvfølgelig litt trist også da. Vi flyttet jo dit mens Nicolai enda var liten, men det var jo der han begynte å overraske med de nye tingene, som å si "tante", klatre ut av sprinkelsengen og tok sine første skritt. (og selvfølgelig masse annet) Sukk..


 

 

 

 

 

Men jeg har vel kanskje ikke hverken fortalt at jeg skal flytte, eller hvorfor jeg skal flytte her på bloggen? Andreas og jeg skal nemlig flytte sammen igjen, inn i en helt ny leilighet som enda ikke er ferdig. 1.november er datoen, og det kommer til å være to lange måneder vet jeg :o) Men da har jeg jo bare litt ekstra tid på å planlegge, noe jeg selvfølgelig allerede har begynt med. Jeg har blitt en ræser på netthandelen, så leiligheten blir nok superduperfiiiin!

 

Sminkebord med krakk og seng til soverommet,

benk og lysekrone til garderoben. Oh yes, du så riktig; Jeg får endelig et walk-in!! 

 

 

Dette er slik leiligheten ser ut nå, om ikke de som jobber med den har kommet tilbake enda. Krysser egentlig bare fingrene for at de blir ferdig tidligere, noe som kunne skje ifølge huseieren. Jeg er litt skeptisk til svart kjøkken, men skal nok få til en elegant, men samtidig tøff stil, slik at vi begge får noe vi trives med. For ja, Andreas er en smule opptatt av hvordan det ser ut han og!....

 

 

Lykke

FORBEREDELSER TIL TOÅRSDAG

Nå er det under en måned igjen til Nicolai er to år! Herlighet. Jeg har sagt det før, og sier det igjen; Som den tiden flyyyr av sted! Jeg syns ikke det er lenge siden jeg lå på sykehuset, og jeg syns i hvert fall ikke det er lenge siden ettårsdagen hvor jeg tenkte "heldigvis ett år til neste gang". Jeg er nemlig veldig styrete av meg, og vil at det skal bli best mulig i slike ting, og ifjor ble det både smörgåstårta og kaker. Er jo selvfølelig litt ekstra stas på den første bursdagen, så i år blir det nok bare kaker. Vi skal feire to ganger. Et familieselskap og en barnebursdag med mine venners barn og min families barn. 

 

I barnebursdagen blir det selvfølgelig den store favoritten her i huset til tema. Nemlig selveste Kaptein Sabeltann! Eller pirat da, men alt med hodeskaller og flagg er "tatan" for Nicolai. Han kommer til å være storfornøyd! Nedenfor er litt av det jeg har kjøpt inn.

 

 

I familieselskapet blir det en blanding av blått og brunt. Noe jeg syns er veldig fine farger sammen. Det er som dere ser farger bloggen også er preget av ;o)

 

 

 

Alt er kjøpt hos partydesign.no

Et mammaliv

Hei! Jeg er ei jente på 24år fra Halden. Denne bloggen vil handle om min hverdag som alenemamma til Nicolai(f.2011) og Mie (f.2015). Jeg er selvstendig distributør i Herbalife. Startet med produktene i januar 2014 for å få mer energi og gå ned i vekt. Mistet 12kg før jeg ble gravid på nytt med Mie. Har mistet 15kg etter svangerskap nr 2. Er fortsatt på min reise ned i vekt, så bloggen vil i hovedsak handle om min nye livsstil i form av kosthold og aktivitet fremover. Alle bilder er mine om det ikke står noe annet, og missbruk av disse vil bli politianmeldt!

Kontakt meg:
etmammalivblogg@live.no

Norske blogger

FacebookInstagramKategorier
Arkivet

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign


hits