NYTTÅRSBORDET
Heisann! 

Jeg har stresset rundt i hele dag for å finne noe og ha på meg i kveld. Klokken halv fire bestemte jeg meg for å farge håret og skulle i tillegg lage mat. To av gjestene har allerede kommet og her sitter jeg og redigerer bilder med vått hår og null sminke i morgenkåpen. Haha, det er så typisk meg! 

Jeg er bare innom for å ønske alle lesere et godt nyttår! Kos dere masse i kveld! 

Slenger med noen bilder fra nyttårsbordet! :-)SPEIL: FØR - ETTER

Heisann!

Håper alle har hatt en fin jul! Jeg er så klar for det nye året at jeg kan nesten ikke vente. Det meste begynner å bli klart, så nå gleder jeg meg veldig til vi åpner :-) Forrige uke var jeg nede for å spraye det gamle gullspeilet som hang over peisen til svart, og resultatet ble faktisk veldig fint! Jeg likte ikke speilet i det hele tatt, og klarte ikke se for meg at det kunne bli fint rett og slett. Men det ble det, og det passer veldig godt inn :-)

Slenger ut før/etter-bilder av kontoret senere! :-)

Ha en fin kveld! :-)

MIES FØRSTE JULAFTEN

Heisann!

Håper alle hadde en fin julefeiring igår! Vi hadde den koseligste julaften på lenge! Flaks jeg ikke orket så mye mat og lo så mye som jeg gjorde igår. Ganske sikker på at jeg la på meg et par muskler og ikke fett i går nemlig! Haha! 

Vi dro til pappa litt tidligere så Nicolai rakk å hilse på de der oppe. Han fikk også åpne gavene fra pappas side, og han virket veldig fornøyd. Miemor var som vanlig blid som en sol :-)
Nå venter jeg bare på at Mie skal bli hentet av pappaen sin. I kveld skal jeg i bursdagsfest, og jeg gleder meg veldig! :-) Håper alle får en fin 1.juledag!


JULEMORGENGod morgen og god jul 

Idag ble det noe annet enn bare shake til frokost. Men ikke tro jeg lot den være av den grunn! Her har vi kost oss med stekte rundstykker, eggerøre, masse pålegg og kakaoSHAKE! Vi har sett på Tre Nøtter Til Askepott, og nå har mamma og søsteren min vært her med gaver til Nicolai og han er veldig fornøyd. Jeg skal heldigvis få være sammen med han litt til før han blir hentet av pappaen sin senere :-) 

Jeg er egentlig bare innom for å ønske dere en kjempefin kveld, og håper dere koser dere masse med familie, god mat og gaver 

KVELDEN FØR KVELDENGod kveld! 

I kveld har Nicolai og jeg hatt en skikkelig kosekveld med mat og TV. Mie er hos pappaen sin til i morgen. Vi tar et barn hver i år, så planen er på bytte på kvelden. Vi har samarbeidet ganske så bra frem til nå, og har valgt å feire jul sammen hvert år selv om vi ikke har vært sammen. Men nå er det på tide å gå videre, så dette blir den første julen uten Nicolai da det egentlig var Andreas sin familie sin tur i år. Det kommer til å bli veldig rart, men sånn er livet rett og slett. Nicolai gleder seg veldig, så det virker ikke som at han tenker over at han ikke skal være sammen med begge i år. Det viktigste for meg er at han koser seg og har det bra :-)

Nå sover han godt i sengen sin og er nok spent på om noen har lagt noe i strømpa i natt! Jeg slapper av med rolig musikk og nyter stillheten litt før jeg flytter meg til sengen selv! 


Håper alle får en fin julekveld i morgen! God jul

WE ARE SO GOOD TOGETHER


Heisann!

De siste to ukene har som de fleste har fått med seg gått til oppussing av kontoret vårt. Navnet er klart, og Halden Livsstilsenter åpner 4.januar 2016! Kontorrommet vårt har vært ferdig i et par dager nå, og det har rett og slett klødd langt ut i fingertuppene med å begynne med innredningen. Jeg kom over bildet dere ser på veggen lenger ned her på Kid idag, og jeg kunne bare ikke gå ut av butikken uten dette. Kurvbrett og lysestaker ble også med hjem idag, og resten er ting jeg ikke bruker som jeg har tatt med hjemmefra. Speilet var der fra før av. Det fikk en liten makeover fra gull til svart igår. Jeg ble veldig fornøyd med resultatet, og håper alle andre også syns det blir fint og hyggelig å komme inn til oss :-)  


Hva syns dere?

SEMINAR PÅ NORGES IDRETTSHØYSKOLE

Herlighet, for en helg! Jeg vet ikke en gang hvor jeg skal begynne, for jeg har hatt det helt fantastisk. Etter denne helgen er jeg i hvert fall sikker på at jeg har valgt det rette for meg. Det hadde jeg aldri sagt for to år siden, det er i hvert fall sikkert. Men å møte så mange flotte mennesker og å få lov til å ha det så gøy i en jobb er helt ubeskrivelig. Jeg har lært utrolig masse og blitt veldig inspirert. Jeg har endelig funnet "min" greie i Herbalife. Jeg har satt meg mål og de skal jeg klare. Jeg har spist produktene i snart to år uten å engasjere meg så veldig i selve jobben, men siden jeg startet å jobbe litt i september har jeg nådd målene jeg har satt meg måned for måned, og det er så utrolig gøy. Jeg har valgt og ikke sette meg for høye mål av gangen, og det ser i hvert fall ut til å funke bra for meg. Jeg storkoser meg om dagen, og ser veldig frem til 2016!
"It's okay to be a copycat as long as you copy the right cat " ;-)


Så har vi meg da, som drar fornøyd til Oslo og faktisk har husket å ta med meg kamera mitt. Helt til jeg skal ta bilde og finner ut at minnekortet står i PC'en hjemme. Det er bare å gratulere, så får dere nøye dere med litt snapbilder ;-) Jeg har forresten plass til flere følgere der også! Det nærmer seg 200 følgere, så det hadde vært gøy!
[iidakm]

 

Ser frem til 2016 med denne flotte gjengen! :-)

VI PUSSER OPP!

Det er lillelørdag og to dager til helg! Jeg skal som tidligere nevnt på Norges idrettshøyskole i helgen, og jeg gleder meg veldig! Det vil også være en presentasjon av Herbalife, så kjenner du noen i Oslo eller er i nærheten og ikke har noe å gjøre på lørdag er en liten del av seminaret åpent for gjester.
(Send meg en mail på ida.herbalife@outlook.com eller melding på facebook)

Men tilbake til overskriften! Det har seg nemlig sånn at vi har blitt en ganske stor gjeng i vårt team, så vi har valgt å åpne vårt eget velværesenter og kontor der vi vil holde presentasjoner, spakvelder, infomøter osv. Vi begynte med oppussingen på lørdag, og det begynner å bli veldig bra! Jeg har vært der og grunnet ferdig veggene idag, så da passet jeg på å ta litt bilder. Kjøkkenet er ikke det peneste, så her kommer vi også til å gjøre litt småting etterhvert. Det er ikke alltid det skal så mye til for å få ting litt penere. Frem til nå har vi vasket det grundig, for det var helt forferdelig møkkete der! Jeg tror dette blir veldig bra, og gleder meg veldig til å vise dere det ferdige resultatet! :-)

JULEPYNTET LEILIGHET

Heisann! -håper alle har hatt en fin start på uken!

Her har dagen gått i ett. Vår start på uken var ikke så bra. Vi våknet nemlig klokken ti alle tre, så jeg har tydeligvis sovet veldig godt. Kanskje ikke så rart jeg var trøtt når klokken ble rundt fire før jeg klarte å sovne. Nicolai hoster i tillegg helt ekstremt om natten, så det kan også være litt slitsomt. Det ble derfor en hjemmedag på han idag. 

Ikveld har jeg vært og pusset opp i lokalet vårt. Vi er en liten gjeng som åpner eget kontor/velværesenter etter nyttår, som vi nå driver og pusser opp. Kommer nok mer tilbake til det litt senere :-) 

Uansett... Jeg har fått ryddet litt her, så da passet jeg på å knipse noen bilder før virvelvinden våkner i morgen tidlig. Jeg skjønner virkelig ikke at det går an å rote så mye rundt seg! Haha. 

Hva syns dere?

MAMMAHELG

Heisann, og god lørdagskveld! :-)

Akkurat nå sitter jeg i sofaen og nyter stillheten med en julebrus. Begge barna sover søtt. Nicolai sovnet ganske fort idag, men våknet igjen etter en times tid, så han har fått lov til å ligge inne hos meg i natt. Forbereder meg på enda en natt med lite søvn. Han hoster helt forferdelig, så det er ikke så lett å få sove. Imorgen skal vi i kirken for å høre Nicolai og de andre barna i barnehagen synge og deretter på juleverksted i barnehagen. Helt greit å få brukt kjedelige søndager til noe, så den slipper å bli så lang :-) 

Vi har koset oss masse i helgen. Igår var det hjemmelaget pizza på menyen etter sjefens ønske. Idag har vi hatt besøk av ei venninne av meg og spist taco :-) Neste helg skal jeg på seminar på Norges Idrettshøyskole, og jeg gleder meg veldig! Ikke minst til en hel helg på hotell! DET er luksus for slitne mammaer det ;-) 

Nyt resten av lørdagskvelden! Jeg skal straks finne sengen :o)

DÅP: DETALJER

God torsdag!

Nå er det jaggu snart helg igjen, og den skal jeg bruke til å kose meg med barna mine! Nicolai skal i bursdag på lørdag, så jeg får se hva lillesøster og jeg finner på mens han er der. Ellers blir det vel taco og hjemmelaget pizza - begge favorittene til Nicolai, så da blir han nok fornøyd! :-)

Nå er det faktisk hele tre måneder siden dåpen til Mie allerede. Jeg satt og så på bildene igår kveld, så jeg tenkte jeg kunne dele noen av detaljbildene Carina tok med dere :-) Hun sa et eller annet med at hun hadde sett på bloggen min at det var veldig mye detaljer når jeg gjorde noe, men at det var veldig gjennomført. Man kan vel kanskje si at jeg er en detaljfreak, så jeg tok det som et kompliment jeg altså.. Hehe. Det er mye styr og tar mye tid på forhånd, men jeg syns det er veldig gøy å ordne med sånt. Som jeg skrev i et annet innlegg lurer jeg på hva jeg gjør om jeg noengang gifter meg. Må vel planlegges i fem år før jeg er fornøyd! Haha! 

Som jeg har vist i andre dåpsinnlegg jeg har delt gikk det i lyserosa og lysegult. Jeg vet ikke hvor jeg fikk det fra, at jeg ville bruke disse fargene. Jeg bare så for meg at det kom til å bli fint sammen - og det gjorde det!

[Flere dåpsinnlegg finner du HER]


Ha en fin dag!

NEI, VI ER IKKE SAMMEN

Heisann!

 Håper alle har en fin førjulstid! Jeg vet jeg er helt håpløs på å legge ifra meg noe her inne for tiden, men heldigvis er ikke denne bloggen en jobb, så jeg må nesten prioritere litt viktigere ting om dagen.

Jeg tenkte bare jeg måtte komme med en liten klargjøring her inne. Jeg har nemlig fått med meg at mange fortsatt lurer på om Andreas og jeg er i et forhold, og hvorfor vi fikk et barn til om vi ikke er sammen. Jeg forstår veldig godt at noen lurer, da denne situasjonen er noe spesiell. Jeg hadde helt sikkert lurt selv også. Men nei. Vi er ikke sammen og kommer heller ikke til å bli det. Som jeg skrev da jeg ble gravid valgte vi å gjøre det beste ut av situasjonen, og det føler jeg vi har klart. Vi er venner, vi kan spise middag sammen med barna i blant og gå på julegateåpning, barnas dag osv felles uten at det trenger å bety at vi er sammen igjen. Så jeg vil bare at dere som lurer skal vite at om dere ser oss sammen et sted en annen gang, så betyr ikke det at vi er sammen igjen. 

Det er veldig viktig for meg at vi klarer å være venner og samarbeide om hva som er det beste for barna våre og ikke minst klare å vise dem at mamma og pappa fortsatt kan være venner selv om vi ikke bor sammen som en familie. Det er tross alt ikke barnas feil at ting har blitt slik. Da er det vårt ansvar å gjøre det beste ut av det. Vi har prøvd alt og vi feilet. Det er ikke så mye mer enn det man kan gjøre. Det blir nemlig feil å holde sammen bare fordi det er bestemt at det er sånn det skal være. For er det egentlig en fasit på hvordan livet skal være? Det viktigste er at man har prøvd, og fungerer det ikke så finner man en annen måte som fungerer. For oss ble det å flytte fra hverandre som venner. 

 

Et mammaliv

Hei! Jeg er ei jente på 24år fra Halden. Denne bloggen vil handle om min hverdag som alenemamma til Nicolai(f.2011) og Mie (f.2015). Jeg er selvstendig distributør i Herbalife. Startet med produktene i januar 2014 for å få mer energi og gå ned i vekt. Mistet 12kg før jeg ble gravid på nytt med Mie. Har mistet 15kg etter svangerskap nr 2. Er fortsatt på min reise ned i vekt, så bloggen vil i hovedsak handle om min nye livsstil i form av kosthold og aktivitet fremover. Alle bilder er mine om det ikke står noe annet, og missbruk av disse vil bli politianmeldt!

Kontakt meg:
etmammalivblogg@live.no

Norske blogger

FacebookInstagramKategorier
Arkivet

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign


hits