GODT NYTTÅRHei, kjære lesere!

Dårlig med blogging for tiden, men nå må jeg selvfølgelig innom for å takke alle mine faste lesere og nye lesere for året som har gått! Denne bloggen har bare vært oppe siden september, så jeg holder fortsatt på å bygge den opp. Uansett håper jeg dere vil følge meg videre i året som kommer og forhåpentligvis noen år til♥ Godt nyttår til alle sammen!Ikveld har vi vært hos mamma på middag, og jeg skal snart på nattevakt. Synd jeg ikke får vært der og sett rakettene fra festningen fra den fine utsikten hennes, men sånn er det når man jobber i helsevesenet. Jobben kaller også på røde dager! :o)

Håper alle får en fin nyttårsfeiring! Ta det pent!♥

DEN TREDJE JULEN

'

 

 

Heisan, sveisan :o)

Da var nok en julaften over, og denne gang den tredje julen Nicolai er med på. Tiden går så fort, og nå er det allerede to år siden vi satt på julaften med en tre måneder gammel baby♥ Da forstod han selvfølgelig ikke så veldig mye, men nå de to siste årene har han forstått litt mer, og det er så gøy å se han bli så glad og takknemlig for alt han får. Han har hatt besøk av nissen hele to ganger i år, og begge gangene ga han nissen kos. På julaften satt han til og med på fanget hans, selv om han var litt skeptisk og furteleppa kom i begynnelsen, så gikk det over så fort nissen tok opp en pakke fra sekken sin! :o)

Jeg hadde visst også vært snill i år, og fikk en ny laptop av Andreas. Det trengtes virkelig, da min sang på siste vers. Nå holder jeg bare på å venne meg til å skrive på dette tastaturet, og ikke minst forstå noe av windows 8! Herlighet så komplisert det er..

En som var veldig spent på pakkene under juletreet gjennom hele kvelden. Han trodde jo selvfølgelig at alle var til han.. He he.Endelig kom nissen, som han venta så spent på. 

Og endelig kunne han åpne alle pakkene sine. En veldig gira gutt som virket mer enn fornøyd over alt han fikk. Han hadde nok blitt glad om han bare hadde fått en gave også. Tenk å være liten med null bekymringer, og ikke minst bli overlykkelig over den minste lille ting♥ Nicolai lekte nemlig ikke med en av de største og kuleste lekene han fikk på julaften. Her skulle den minste lille bilen pakkes ut av esken og brukes resten av kvelden :-)

 
Og her var mors antrekk for kvelden. Kjole og cardigan fra Vero Moda, sko fra Timeless. 

 

Har dere hatt en fin jul? Uansett ønsker jeg dere en fortsatt fin jul og et godt nytt år♥

 

KALENDERGAVER 21-24

Da var det over for pakkekalenderen for denne gang, og det er jeg veldig glad for! Makan til styr, he he. Nicolai har i hvert fall virket storfornøyd med alt han har fått, og det gleder mammahjertet å se at det ikke skal så mye til for å få en liten gutt fornøyd!♥

PAKKE 21:

Pakke 21 var på lørdag, og dermed ble det selvfølgelig sjokolade! Men ikke hvilken som helst sjokolade. Nemlig MIKKE MUS-sjokolade. Gjett hvem som ble overlykkelig og omtrent slukte hele platen med en gang? ;o)

 

 

 PAKKE 22:Pakke 22 inneholdt nok en såpe. Har faktisk ikke telling på hvor mange såper han har fått iløpet av denne kalenderen! Hurra for badekar! he he..

 

 

PAKKE 23:


I kalenderens nest siste pakke befant det seg en blinkende tannbørste og en ullbody. Er vel ikke noe å lure på om hvem av de som var mest spennende, kanskje?

 

 

PAKKE 24:Og der var den aller siste kalendergaven åpnet! Nicolai fikk sin egen støvsuger, og det tror jeg han ble veldig, veldig glad for! Han skal nemlig alltid hjelpe til da vi støvsuger, så nå kan han gå etter med sin egen :o)

 

♥Sjokolade ♥"Bill"-såpe ♥Tannbørste og ullbody ♥Støvsuger

 

Hva syns dere om de fire siste kalendergavene? 

KVELDEN FØR KVELDEN

 Siden vi skal til familien til Andreas denne julaften ba vi mamma, pappa, lillesøster og kjæresten hennes hit igår, lillejulaften. Andreas skulle lage julemat for første gang, og på menyen stod 

♥ Dansk julestek med svor ♥ Hjemmelagde medisterkaker og julepølse ♥ Hjemmelaget surkål ♥ Poteter og grønnsaker med masse annet godt tilbehør som tyttebærsyltetøy, suragurker og rødbeter.

Hjemmelaget surkål hadde vi laget en gang før, og det gikk nok en gang bra. Uansett hadde jeg kjøpt inn to ferdigpakker i tilfelle, men de slapp vi å bruke - heldigvis! :o) Resten er jo heller ikke vanskelig å lage, men man blir jo litt stressa når man skal få gjester, og da vil man gjerne få det bra til, så vi var selvfølgelig redde for at det ikke skulle gå og at vi skulle ende opp med pizza fra kebabsjappa nedi her, men det slapp vi også heldigvis! Absolutt alt ble mer enn vellykket, og svoren på steken kunne ikke vært bedre og sprøere, så jeg må bare si - min mann kan! Så var det tid for litt pakker fra mimmi. Han fikk noen av henne igår, så får han resten idag. Han fikk også den ene gaven fra oss. Nissen banket på, og Nicolai var litt skeptisk, men det gikk overraskende bra. Det endte jo opp med at mimmi'n selv måtte dra på seg nissedrakta å være nissen selv. Vi trodde ikke at Nicolai kom til å skjønne det, helt til vi spurte "hvor er mimmi?" for å sjekke. Da pekte han på nissen og sa "DER er mimmi!" Haha, da fikk vi oss jaggu en god latter her ;o) Ikke rart han syns det var helt greit å gi nissen en kos! Det var jo bare mimmi som hadde kledd seg ut!

Vi hadde i hvert fall en kjempefin julaften-feiring igår med familien min♥ Nå har jeg redigert bilder i seks timer til sammen med igår og idag, så nå var det deilig å bli ferdig! Her skal vi gjøre oss klare for å dra til familien til Andreas. Imorgen kommer det siste kalenderinnlegget! 

 

Håper alle får en kjempefin julekveld♥

EXTRA GIVERGLEDE

Hei, dere! 

Vi hadde en fantastisk kveld i 70-årslag for morfar igår! Bilder kommer muligens senere. Uansett skal jeg holde meg til overskriften; Extra giverlede 

"GLED ETT BARN SOM GRUER SEG TIL JUL. HALDEN HAR OVER 100 BARN SOM IKKE FÅR JULEGAVER UNDER TREET HVERT ÅR? 


Norge er ett av verdens rikeste land, men allikevel har vi flere fattige husholdninger. Fattigdom i Norge er ikke livstruende, men påvirker livet til dem det gjelder, slik at de ikke har muligheten til å leve ett fullverdig liv. Forskjellen mellom de som er fattige og de som er velstående, blir større og tydeligere spesielt ved juletider. 

Mens de aller fleste barn teller dagene til julaften, er det over 100 barn og ungdommer i bare HALDEN som gruer seg til julaften. Mange barnefamilier har ikke råd til tradisjonell julefeiring med masse julegaver under treet. Flere familier har faktisk ikke råd til å kjøpe en eneste julegave til barna sine. 

Jula er barnas høytid, og uansett hvordan du argumenterer for at julebudskapet handler om mer enn bare gaver, så er det faktisk gaver barna forbinder julen med. 

<<Fattige barn lærer seg og ikke ønske seg noe >> "


To som jobber på Coop Extra her i Halden inngikk ifjor et samarbeid med frelsesarmeen og reddet julen til hele 206 barn ved å gi julegaver som de hadde samlet inn fra folk som ønsket å hjelpe til. Målet er at alle barn skal få en hard julegave under treet, til en verdi av 200,-  

Dette er et prosjekt jeg syns er helt fantastisk, og at så mange ønsker å hjelpe andre. Jeg og mamma har nemlig gjort det samme, og jeg sitter nå igjen med verdens beste samvittighet over å vite at jeg faktisk er med på å glede et barn som kanskje ikke hadde regna med å få julegave. Vi var på Ullared på onsdag, og før turen spurte jeg mamma om ikke vi skulle handle et par poser med leker å levere på Coop, og det ville hun gjerne være med på. Derfor handlet vi alt vi skulle ha først, gikk ut i bilen med det, og gikk inn igjen for å finne noen leker. Nå vet ikke vi hvem og hvilke aldersgrupper som trenger, eller hva de ønsker seg, men vi regnet med at det kom godt med uansett. 

Igår var jeg og leverte posene, og de tok gladelig imot og takket. Nå håper jeg med dette innlegget at flere ønsker å hjelpe til med dette flotte prosjektet! Jeg vet at det bare er tre dager til julaften, men dette er nok noe som kommer til å fortsette neste år også vil jeg tro. Uansett kan man fortsatt levere i år også, frem til mandag, lillejulaften! Dere finner arrangementet til Extra giverglede på facebook HER

 

 

KALENDERGAVER 17-20

Da var nok en gang fire kalendergaver pakket opp av Nicolai. Han er som vanlig fornøyd, og han glemmer de aldri. Blir spennende å se etter julaften hvordan det blir, når han ikke får fler. Da blir det nok hurramegrundt her hjemme. He he. 

Om noen lurer så fikk han ikke pakke den 18., så han måtte pakke opp pakken for både 18. og 19. den 19. Derfor har han samme klær på bildene. 

PAKKE 17:

Pakke nr 17 ble en tegneblokk. Nicolai elsker å tegne, så tegnesaker faller midt i blinken for han. Han ble kjempefornøyd med innholdet.

 

♥ 

PAKKE 18:

Pakke nr 18 ble selvfølgelig fargestifter, og det var ikke annet å gjøre enn å sette seg ned for å tegne med en gang :o)PAKKE 19:

Pakke nr 19 ble en pakke med tre små biler. Akkurat som han ikke har nok biler fra før av, men de siste pakkene er veldig vanskelig å finne på, for nå har han i hvert fall alt. Gutten takket selvfølgelig ikke nei, og ble ikke akkurat misfornøyd med å få flere biler ;-)PAKKE 20:

I pakke nr 20 ble det igjen noen badeleker. Siden vi har fått badekar må han ha litt flere leker til badingen, og han ble kjempefornøyd da han så det lå en bade"sik" (fisk) der! ;o)

 

Tegneblokk ♥ Fargestifter ♥ Lekebiler ♥ Badeleker

 

Ikveld er det 70-årslag for den godeste morfaren min, så nå her har det gått i ett! Innlegget er forhåndsskrevet :o) 

♥ GOD HELG OG GOD JUL ♥

 

Hva syns dere om kalendergavene?

PYNTET OG KLART FOR FEST

Igår kveld var jeg og pyntet lokale klart til 70-årslag for min kjæreste morfar som er ikveld, mens Andreas laget hjemmelaget gryte til 31 personer! Morfar er veldig glad i natur, jakt og fiske, så derfor var temaet for pyntingen veldig enkel; natur og jakt! Og selvfølgelig litt jul. Jeg skulle egentlig ut å plukke granbar, men det ble aldri noe av, så vi dro ned til en som selger juletrær i byen og spurte om han hadde noe. De river jo alltids av noen greiner på trærne, og jaggu hadde han ikke en stor bukett med granbar liggende som vi bare fikk forsyne oss av. 

For en måneds tid siden var jeg og handlet inn sammen med mormor og mamma. Da ble det blant annet handlet inn pyntekongler, telysholdere, juletrekuler, servietter og litt annen pynt. Alt ble brukt, og jeg kunne godt brukt enda litt til, men det ble bra slik det ble også syns jeg :o) Godt jeg tok med noen kuler jeg ikke har brukt hjemmefra også, ellers hadde det nok blitt litt for lite.

Hva syns dere?

 

KALENDERGAVER 13-16

 

Hei, dere!

Jeg vet jeg skulle postet innlegget på mandag, men dette har vært en stressende uke, så pc og blogg har derfor blitt nedprioritert. Hadde døgnet hatt flere timer og om jeg hadde vært superkvinnen hadde jeg muligens fått til alt, men det er jeg altså ikke ;o)

Nicolai elsker i hvert fall pakkekalenderen sin, og det er som oftest det første han sier når han vekker meg om morgenen. Først sier han "mamma, pakke!" også "mamma biiide", som betyr at jeg skal ta bilde, som han har skjønt at jeg gjør hver gang han skal åpne pakkene. Ha ha. Da er det bare å finne frem kamera så jeg får tatt bilder og så Nicolai endelig får åpnet pakken sin. 

PAKKE 13


Pakke 13 fikk han litt utpå dagen denne dagen, siden vi hadde det travelt på morgenen for å kjøre pappaen på jobb. Deretter var vi på en liten handletur med mimmi'n til Nicolai, så hun var med til oss og hjalp Nicolai med pakken. Denne innehold en nissedrakt fra H&M, og han ble kjempefornøyd. Problemet er bare at han er fornøyd med å se på den, han vil nemlig ikke bruke den! ha ha.

PAKKE 14


 

Pakke nr 14 var på en lørdag, og derfor litt godis i pakken! Jeg skrev tidligere at jeg har pakket inn litt nissesjokolade osv på alle kalendergavene som kommer på lørdag. Han ble nok en gang veldig glad og fornøyd med nissesjokolade :o)

PAKKE 15


Pakke nr 15 ble en pysj med Lynet McQueen på. Nicolai har plukket den ut selv, nemlig, så derfor visste jeg at han ville ha den. Han så den hang på et stativ da jeg kjøpte nissedrakten på H&M, så da tok jeg med den også. Han ville selvfølgelig ha den på seg med en gang! hihi.

PAKKE 16


Og tilslutt, pakke nr 16 inneholdt nok en liten sak fra Søstrene Grene med badeskum. Egentlig var det et tog denne gangen, men han har rotet den bort, så derfor tok jeg bildet fra sist av skildpadden. Hehe.

Nissedrakt ♥ nissesjokolade ♥ Pysj ♥ Badeskum

 

Vi har i hvert fall en veldig fornøyd gutt her i huset :o)

 

Håper dere har hatt en fin uke! Snart helg!♥


.. FOR LENGSEL, HÅP OG GLEDE

 

Idag er det tredje søndag i advent allerede, og det betyr ni dager igjen til selveste julaften!  Skal innrømme at julaften i år ikke kommer til å bli helt det samme uten min egen familie, men sånn er det jo bare når man får barn. Da må det deles og byttes på. Vi får besøk av både mamma, lillesøsteren min, kjæresten hennes og pappa på lillejulaften, og da skal vi kose oss med julemiddag og gaver fra den siden av familien. Så det gleder vi oss til!♥Ønsker dere herlige lesere en fin 3.advent og søndag videre! 


BARE IDAG: 25-50% PÅ ALT FRA KIDS CONCEPT!

 

Idag gir Lekmer deg 25-50% på alt fra KIDS CONCEPT. Nedenfor har jeg laget et par kollasjer med mine favoritter til både jente- og gutterommet! De har så mye fint, og jeg har alltid likt innredningen dems. Skal ikke se bort ifra at det blir noe nytt til rommet til Nicolai, men jeg klarer bare ikke bestemme meg!


 Du finner alt fra Kids Concept HER

 

 

God helg♥

 

 

affiliateslenker

KALENDERGAVER 9-12

Hei, dere!

Beklager forferdelig dårlig blogging denne uken, men jeg har hatt nattevakter fra mandag-fredag, så jeg har vært helt utslitt på dagen med en trassig toåring i hus :o) Det er veldig gøy å gjøre alt man vet man ikke får lov til for tiden, og det er veldig slitsomt med en som ikke bruker øra sine til det man skal; nemlig høre! ;-) Nå har jeg i hvert fall frihelg, og den skal NYTES!

Men noe Nicolai ikke glemmer er selvfølgelig pakkene sine. Det er gjerne det første han sier når vi står opp. Jeg begynte egentlig med å redigere resten av bildene jeg ikke hadde fått ferdig igår, men kroppen sa bare "legg bort den pc'en", og det måtte jeg rett og slett bare høre på. 

PAKKE 9

I pakke nr 8 fikk Nicolai et piratbånd, og piratbåndet hører til denne pysjen. Nicolai fikk se den pysjen da vi var på Sparkjøp for en stund siden, og han ble veldig lei seg da han ikke fikk den. Det han ikke visste var at jeg tok den med, men at han ikke skulle få den før i kalenderen. Pysjen var i tre deler; bånd til hodet, genser og bukse. Jeg delte den like gjerne opp i tre pakker.

PAKKE 10


 
Som dere sikkert skjønte fikk han da buksa i pakke nr 10. Nicolai er like fornøyd og overrasket uansett hva han pakker opp, tror papiret og spenningen er mest moro. Pysjen kosta 129,-

PAKKE 11


Nr 11 ble en svamp til badekaret, slik som han fikk i pakke nr 2, bare at nå var det en fisk eller "siiiik" som han sier. Han ble fornøyd som alltid.


Og sist, pakke nr 12; en Mikke Mus-såpe! Denne har han også egentlig funnet selv, da vi var på Lindex for å kjøpe votter til han på julegateåpningen siden vi glemte de hjemme. Han så selvfølgelig Mikke på hylla, og gjett hvem som gråt i vogna fra vi gikk derifra og gjennom senteret for at vi ikke tok den med. Hehe. Jeg tok den selvfølgelig med, og gikk til kassen med den da han ikke fulgte med. Den kostet rundt 99,- tror jeg, er ikke helt sikker.


Dette fikk han i kalendergavene 9-12↓

♥ Overdel til piratpysj ♥ Underdel til piratpysj ♥ Fiskesvamp ♥ Mikkemus-såpe
 
Hva syns dere om ukens kalendergaver? Hvordan kalender har ditt barn?

FERDIGPYNTET JULETRE

På søndag klarte jeg ikke få juletreet ut av tankene. Har hatt så lyst til å sette det opp lenge nå, så jeg bestemte meg for at på mandag skulle det opp. Tidlig eller ikke, det får bare være! Hjemme har vi alltid pynta treet 22. eller 23.desember. Det har variert litt fra år til år. Men nå som vi bestemte oss for å kjøpe et plastikk-tre isteden så ble det mye vanskeligere å vente, siden jeg hadde det klart uansett. Hadde vi hatt ekte hadde jeg nok ikke kjøpt enda. 

Samtidig så er jo juletreet 90% av førjuls-stemningen for meg, så jeg syns det bare er koselig å ha det fremme så lenge som mulig. Blir nok til at det er nede 1.nyttårsdag igjen, for da er jeg lei. Sist vi hadde ekte juletre var jeg lei 1.juledag, men det er litt tidlig å ta det ut? he he. 

Nesten all juletrepynten er nytt. Jeg kjøpte masse fin og dyr pynt på salg ifjor, i butikker som blant annet SIA og KID. Nå spørs det hva andre syns er dyrt og ikke, men når én ting koster fra 59-129,- syns jeg det er helt greit å kjøpe når de har 50% på det. Har kjøpt litt på KID i år også, og resten er også kjøpt i år fra Dags Marked, IKEA og H&M-home. 

Årets juletrepynt går i hvitt og sølv, og det skal det nok fortsette med noen år til. 

Nicolai var veldig ivrig på å henge opp, men han fikk det ikke helt til, så det endte med at henta kuler og pynt i hytt og pine og sa "mamma hjepe, mamma hjepe!" før jeg i det hele tatt rakk å henge opp en ting. Denne gutten har det nemlig veldig travelt, og skjer det ikke med én gang er det kriiiise! :o)Juletrefotene til plastikktrær er jo ikke så veldig pene. Ifjor kjøpte jeg en kurv som jeg egentlig hadde planer om å bruke, men den ble for liten. Denne kassen hadde jeg fra før av og jeg syns den passet veldig fint til treet. Den har også røde detaljer på seg, samtidig som den er litt slitt. Nei, jeg bare elsker den faktisk ;-)

Matta under er fra H&M-home. Juletreet er fra netthandelen.no og er fantastisk fint!Hva syns dere om juletreet vårt?

PLAYING IN THE WINTER SNOW

Igår var vi ute i snøen alle mann. Nicolai storkoste seg, og ville helst ikke inn da vi gikk inn igjen. He he. Dressen og lua hans fra Didriksons virker i hvert fall kjempegod. Dette er jo første gang han bruker den. Han har dressen i en størrelse større, så jeg tror nesten den skal passe neste år også, om den holder seg. Det blir spennende å se kvaliteten på den etter noen bruk i vinter, om den står opp til "Best i test" som den er kåret til. Dressen + lue får du forresten kjøpt HER til kun 999,- akkurat nå! Dressen koster egentlig 1049,- og lua 179,- så her kan du spare litt kr.  

Har snøen kommet hos deg enda?

DAGENS LUKE

Julekalenderen til LEKMER er bare helt topp syns jeg! Her har jeg samlet dagens tilbud til dere. Masse fine julegaver på tilbud!

 

Sminkedukke HER // Babybay HER // Rosa benk HER // Blå benk HER // Rød bilstol HER // Blå bilstol HER // Justin Bieber-dukke HER

 

Få også opp til 40% på LEGO, opp til 50% på DISNEY og opp til 50% på MONSTER HIGH! 


Opp til 60% på BABYLEK  //  opp til 70 % på SPILL&PUSLESPILL   //  opp til 70% på MOTEDUKKER  //  opp til 50% på BILBANER&RADIOSTYRT //

opp til 50% på BILBARNESTOLER  //  opp til 40% på BARNEVOGNER  //  opp til 30% på MØBLER  //  opp til 50% på BARNESKO


Dette er vel ikke dumt nå i julegavehandlingen? Håper du finner noe fint :o)

 

 

#Mammablogg #mamma #etmammaliv #tips #salg #Lekmer #jul #julegavetips

 

affiliateslenker

KALENDERGAVER 5-8

Da har det gått fire dager til, og det er tid for å vise frem de fire neste pakkene i Nicolais kalender fra femte til åttende desember. Nicolai har nå skjønt at det er én pakke pr. dag, og det går strålende. Han syns det er veldig stas å pakke opp, og alt han sier mens han holder på er "ooooj, ooooooj!". Han har også vært veldig fornøyd med innholdet i pakkene hittil, men jeg tror ikke det skal så veldig mye til for å få han fornøyd :o) Dette er i hvert fall veldig stas for både store og små! 

PAKKE 5

Nok en pakke med noe til badekaret. Denne gangen en skilpadde med badeskum i. Den var så stas at han ga den flere klemmer og susser hele tiden. He he!PAKKE 6

Nicolai er veldig glad i å tegne, og får han sjansen så tegner han hvor som helst. Han har allerede gjort sitt kunstverk i vår gamle sofa, som vi heldigvis fikk bort etter fire(!!!!) vask i vaskemaskinen, og stuebordet har også noen fine streker etter den berømte kulepennen. Derfor tenkte jeg at et slikt tegnebrett/tavle passer veldig fint til han, og jaggu ble han storfornøyd ;-)
PAKKE 7

Pakke 7 var jo på lørdagen, så derfor fikk han sjokoladenisser. Har kjøpt litt godis til pakkene og pakket de inn slik at han får det på alle lørdagene i adventskalenderen :o)PAKKE 8

Som de fleste vet er Nicolai glad i alt som har med pirater, hodeskaller og Kaptein Sabeltann å gjøre. For han er alt med hodeskalle på Sabeltann. Selv genseren min.. I pakke nr. 8 ble det et sjørøverpannebånd. Han hadde ikke så lyst til å ha den på hodet, men han ropte "saaaatan" når han så hva det var, så tar det som at han ble fornøyd med denne også! :o)

 


 

Dette er hva han fikk denne uken↓

♥ Badeskum til badekaret ♥ Tegnetavle ♥ Nissesjokolade ♥ Piratbånd som hører til noe mer han får de to neste dageneHva syns dere om kalendergavene så langt?

 

Beklager også for den dårlige bloggingen de siste dagene, til de som er innom her og ikke har funnet noen nye innlegg. Jeg har jobbet en del og hatt nok å gjøre her hjemme, noe som har gjort meg veldig sliten. Skal prøve å bli flinkere igjen! 

 

#mamma #mammablogg #etmammaliv #jul #advent 

KALENDERGAVER 1-4

 

Da var det desember igjen, og i år har vi bestemt at Nicolai skal få begynne med pakkekalender. Det fikk han ikke ifjor, fordi jeg syns det er unødvendig til en ettåring som ikke forstår så mye av det. Merker at det mulig er litt for tidlig nå også, da han ikke skjønner at det kun er èn pakke om dagen. Han vil selvfølgelig åpne alle på en gang, og var veldig sur en liten stund etter han hadde pakket opp den første adventsgaven. Men vi får håpe at han forstår det etterhvert som dagene går.

PAKKE 1


Han ble selvfølgelig veldig utålmodig og sint da jeg aldri ble ferdig med å knipse bilder. Stakkars lille hjertet som har en så dum og egoistisk mamma♥ He he!


1.desember og første gave var en såpe med Lynet McQueen. Han elsker nemlig biler, og trengte ny såpe til badekaret siden han omtrent bader hver dag, så det passet fint å gi det i kalendergave syns vi. Nicolai ble i hvert fall veldig fornøyd, og det er jo det viktigste :o)

PAKKE 2

2.desember og andre gave ble en froskesvamp. Passer jo til såpa han fikk i den første pakken. Han trenger litt mer til badekaret, så jeg har fokusert mest på det i pakkene. 

 PAKKE 3Pakke nummer tre inneholdt en pakke med pensler. Mon tro hva han fikk i den fjerde pakken?

PAKKE 4


.. Og pakke nr fire ble selvfølgelig vannmaling! Gjett om gutten var fornøyd. Han ropte bare "ooooj, ooooj, oooj!" når han så hva det var. Også "Maaaaliiiin" som han sier. He he. Er så gøy å se hvor lite de små faktisk setter pris på å få. Her har vi ikke kjøpt kalendergaver for mange hundrelappene. Det er ting som koster fra 10kr stk, og toåringen er storfornøyd så langt. Det er selvfølgelig noen gaver som er litt dyrere, men det er gjerne noe fornuftig som han trenger, som jeg like gjerne pakket inn. 

Her er oversikt over innholdet i pakke en til fire↓


 

Hva syns dere om kalendergavene til toåringen? hvordan kalender har dere til deres barn? :o)

LIVING ROOM

Endelig har det blitt litt jul i stua. Har jo gledet meg siden jeg handlet den fine julepynten på salg ifjor. Har kjøpt litt nytt i år også da, og det jeg kjøpte ifjor var mest juletrepynt, så dere kan jo gjette hva jeg har lyst til å pynte allerede nå! Treet står klart til å taes frem fra roterommet, så det frister veldig. Jeg vet bare hvor fort lei jeg blir juletreet, så jeg skal nok holde meg til 22.desember. Jeg venter fortsatt på stjernene jeg bestilte fra Ellos, så jeg håper de kommer snart. 

Vi fikk også den nye sofaen her om dagen! Den er sååå fin! Lykke♥ 

Elsker disse♥ Kjøpte to hvite og to lilla da jeg var på Ullared for ikke så lenge siden. Skal virkelig hamstre fler når vi skal dit igjen senere i desember!

Bokstaver fra Kremmerhuset. Kjøpt på salg ifjor, men de har de i år også, men til full pris. 

Rød stjerneputer fra Nille, duk fra Europris.

 

 De søte husa og treet er fra Søstrene Grene. 

 

♥Hva syns dere om stuen vår?

JUL I GANGEN

Hei, dere!

Ble litt sent blogginnlegg idag, da jeg har vært på farten i hele dag. Jeg jobbet natt til idag, og siden Andreas ikke begynte på jobb før kl 12 og de begge fortsatt sov da jeg kom hjem litt over ni tok jeg sjansen og la meg på sofaen litt. Var så forferdelig trøtt at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg. Begynte faktisk å redigere bildene, men øynene klarte ikke lenger å holde seg oppe. Da jeg hadde kjørt Andreas på jobb tok Nicolai og jeg oss en tur til Sverige, og jeg fikk kjøpt et par kalendergaver til. Snart i boks! 

Vi har ikke så veldig stor gang, så er ikke så veldig mye pynt som trengs der. Jeg hadde litt igjen av den kunstige gran-girlanderen fra IKEA som jeg brukte rundt adventslysene mine, og lurte fælt på hva jeg skulle bruke den til. Prøvde først å surre den rundt kransen, men det ble alt annet en pent. Derfor la jeg den bare rundt på skjenken i gangen, og jeg syns faktisk det ble veldig fint. Satt den søte fuglen jeg kjøpte på KID ifjor og trærne jeg kjøpte på Nille forrige uke opp der, sammen med det søte reinsdyret fra KID. Ble som en liten skog, og jeg ble veldig fornøyd.


Denne søten kunne jeg ikke la bli stående igjen da jeg var innom KID for en stund siden. 
Hva syns dere?

KAPTEIN SABELTANN, ER EN FARLIG MANN..

Vel, denne Sabeltannmannen er i hvert fall ikke farlig! hihi. Er det noe Nicolai virkelig har fått sansen for, så er det Kaptein Sabeltann. Gjett om Andreas er glad. Det har jo vært hans største ønske siden vi fikk vite at det ble gutt på UL ;-) Han var nemlig så fan av Sabeltann selv, så om Nicolai begynte å like Sabeltann hadde han nemlig en grunn til å se filmene sammen med han! Ha ha. Særlig at han var fan. Han er nok enda :o)


Dette er tatt for åtte måneder siden. Da hadde vi hentet flagget Andreas hadde da han var liten. Psy og Gangnam Style var også den store favoritten..Nå som han er eldre og har hatt bursdag har han fått litt mer Sabeltann-ting. Jakken og hatten har han fått av mormoren sin, morgenkåpen som han fikk av ei venninne av meg og pistolen husker jeg ikke om vi har kjøpt eller om han har fått den av noen(?) Han har også et par sverd og det ekte Sabeltannflagget. Ellers er alt han ser med hodeskaller på Sabeltann i hans øyne :o)

 Kaptein Sabeltann og skatten i Lama Rama kommer på kino neste år. Dette blir nok gøy, for da blir det Nicolais første gang på kino♥ Han var veldig gira da han så traileren i hvert fall.

 

Noen fler som har små Sabeltann-fans i huset?

DAGENS LUKE + REIMA 50%

Den første luken hos Lekmer er åpnet, og frem til kl 23:59 ikveld får du masse fint til unike rabattpriser og tillegg 50% på REIMA! Jeg trenger vel kanskje ikke si annet enn GOD shopping, for dette er virkelig ikke noe man må gå glipp av! Sjekk godbitene under. Det finnes også enda mer i nettbutikken, her har jeg plukket ut mine favoritter;

 1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER

 

+ Reima 50%

Stripete barnedress med vannsøyle 3000 mm fra Reima. Vinteroverall som er både vann- og smussavvisende og passer perfekt for alle vinterens uteleker. Utstyrt med Reima Play Layers-trykknapper som gjør at mellomlag enkelt kan festes på ytterplagget. 
♥To lommer med glidelås ♥Teipede hovedsømmer ♥Detaljer i refleksmateriale ♥Materiale som puster ♥Vindtett ♥160 g polstring 
♥Materiale: 100 % polyester med PU-belegg

Blå og grønn HER // Gul/grønn og blå HER


 


 


 

 
Dressen Tilde fra Reima passer perfekt for alle typer vinteraktiviteter. Vanntett barnedress med en vannsøyle på 5000 mm samt teipede hovedsømmer, produsert av et materiale som puster. 
♥To lommer med glidelås ♥Detaljer i refleksmateriale ♥160 g polstring ♥Vannsøyle 5000 mm ♥Materiale som puster ♥Vindtett ♥Vann- og smussavvisende ♥Teipede hovedsømmer
Materiale: 100 % polyester med PU-belegg

Blå og grønn HER // Rosa, gul og hvit HER // Gul/grønn og blå HER


 


 


Yvon Kiddo dress fra Reima har teipede grunnleggende sømmer samt vannsøyle over 3000 mm. Nederdelen og ermer er av vanntett materiale som øker motstanden mot fukt og kulde. Dressen har varm isolering og er laget av materiale som puster. 
De to lommene har glidelåser som lyser i mørket og refleks på hetteskjermen. 
Reima Play Layers-knapper gjør det mulig å feste et mellomplagg mot det ytterste laget.

♥Grunnleggende sømmer teipede ♥Vannsøyle over 3000 mm ♥Vanntett materiale på underdel og ermer ♥Vindtett ♥Varm isolering ♥Mulig å sette inn ekstra isolering 

♥Materiale som puster  ♥Reflekser ♥Enkelt avtagbare fotstrikker 

Materiale: 100 % polyamid, vevet. Polyuretanbelegg.

Rosa HER // Svart HER


 

Barnedress fra Reima med stjerner som mønster. Grunnleggende sømmer er teipede og dressen står imot regn og fukt med vannsøyle på over 3000 mm. Nederdelen og endene på ermene er laget i et ekstra regntett materiale. Plagget er vindtett og puster. Isoleringen er varm, og Reimas Play Layers-knapper gjør det mulig å feste ekstra isolering inntill det ytterste laget. På forsiden sitter to lommer med glidelås. Dressen har refleksdetaljer. 
♥Grunnleggende sømmer teipede ♥Vannsøyle på over 3000 mm ♥Står imot regn og fukt ♥Regntett materiale på underdel og ermer ♥Vindtett ♥Materiale som puster 

♥Varmt isolert ♥Play Layers-knapper gir mulighet til ekstra isolering ♥Slitesterke fotstrikker som er enkle å fjerne ♥To lommer med glidelås ♥Refleksdetaljer 
Materiale: 100 % polyester, vevet. Polyuretanbelegg.


Rosa HER // Marineblå HER // Grønn HER

 

 
Mer Reima HERaffiliateslenker

Et mammaliv

Hei! Jeg er ei jente på 24år fra Halden. Denne bloggen vil handle om min hverdag som alenemamma til Nicolai(f.2011) og Mie (f.2015). Jeg er selvstendig distributør i Herbalife. Startet med produktene i januar 2014 for å få mer energi og gå ned i vekt. Mistet 12kg før jeg ble gravid på nytt med Mie. Har mistet 15kg etter svangerskap nr 2. Er fortsatt på min reise ned i vekt, så bloggen vil i hovedsak handle om min nye livsstil i form av kosthold og aktivitet fremover. Alle bilder er mine om det ikke står noe annet, og missbruk av disse vil bli politianmeldt!

Kontakt meg:
etmammalivblogg@live.no

Norske blogger

FacebookInstagramKategorier
Arkivet

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign


hits