DIY - JULE/PAKKEKALENDER

Her om dagen fikk jeg endelig laget ferdig julekalenderen til Nicolai. Nå som han er over to år og skjønner litt mer skal han få pakkekalender fremover. Jeg har tittet litt rundt på nettet og letet etter litt inspirasjon til å lage en egen kalender, og fant litt inspirasjon i dette kalender-treet til Diana

Jeg har kun kjøpt planker til 35kr til sammen, kroker til under hundrelappen og tall jeg har klistret på fra Søstrene Grene. Malingen hadde vi fra før. 

Stammen på treet er på 100cm og resten ser rekkefølgen slik ut↓

♥ 12cm ♥ 20cm ♥ 40cm ♥ 60cm ♥ 80cm

-Skru plankene inn i stammen bakfra (husk å bruke skruer som ikke går igjennom planken foran).

-Mal eller beis, om du ønsker det.

-Skru inn kroker og sett på tall!

Fiks, ferdig, enkelt og veldig greit! :o)

Idag fikk jeg satt på stjerna som ikke rakk å bli tørr igår. Den er malt i en sølvfarge jeg brukte til bildene Nicolai malte, kjøpt på Søstrene Grene. Stjernen er forresten klippet ut av tykk papp.


Denne tok litt over en time å lage. Akkurat passe for meg som er fryktelig utålmodig av meg og helst vil ha alt ferdig dagen før jeg begynner! Hihi.

Hva syns dere?

50% RABATT PÅ JULEDEKOR

God morgen! 

Ellos kjører nå 50% rabatt på juledekor merket med GOD JUL. Husk å aktivere tilbudet om du finner deg noe, rabatten vil deretter bli trukket av i kassen :o) Under har jeg laget et par kollasjer, men det finnes mer på siden! →Direktelink her

 

1 HER // 2(finnes også i hvit) HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER


6 HER // 7 HER // 8 HER // 9 HER // 10 HER

 

Husk som sagt å aktivere tilbudet før du handler! God shopping♥

 

 

affiliateslenker

ÅRETS JULEGAVE TIL OSS SELV - NY BIL

For to uker siden idag fikk jeg telefon av Andreas. Han hadde krasjet på vei hjem fra jobb, to minutter unna leiligheten vår. Utrolig kjipt, men ingenting å gjøre noe med. Den ble hentet av Viking og kjørt til verkstedet. På mandagen etter den helgen fikk jeg telefon om at takstmannen skulle komme iløpet av uken å takstere skaden på bilen. Og på mandagen denne uken fikk jeg telefon om at bilen blir kondemnert - altså skaden var altfor dyr å fikse i forhold til hva bilen er verdt, så den blir skrotet. Vi må jo derfor kjøpe oss ny bil, og vi var og så på biler igår, og idag. Idag har vi ny biiil♥ 


Siden vi er veldig fornøyd med volvo begge to ble det en ny, sølvfarget V50 2012-modell, og vi får den allerede på tirsdag! Lykke :o)

Dette var i hvert fall en perfekt start på helgen i forhold til for to uker siden!

Hva syns dere?

NY KUNSTNER I FAMILIEN

Det har vært så tomt og upersonlig på veggene her etter vi flyttet inn, og det er fordi jeg ikke har funnet noe jeg liker. Da vi var på Søstrene Grene her om dagen og gikk forbi malings- og lerettavdelingen slo deg med plutselig hva vi kunne gjøre. Vi kjøpte to lerett i 60x60 og maling i farger som passet til stua vår. Og gjett hvem som fikk jobben? Jo, nemlig Nicolai. Det finnes vel ikke noe mer personlig og fint enn bilder på veggen som barnet ditt har malt? Jeg ble kjempefornøyd, og er veldig glad jeg faktisk kom på den ideen.

En som lurte veldig på hva som skjedde, men han var veldig ivrig da jeg sa vi skulle male :o)

 

Og hva skjer når en toåring får malekosten i hånda? Selvfølgelig maling på alt annet enn det som skal males. Hihi.

 

Sommerfuglen har jeg selvfølgelig malt på selv etter Nicolai malte bakgrunnen. Hva syns dere?

 

ÅRETS ADVENTSLYS

Årets advent"stake" blir veldig enkel. Jeg har ikke sett for meg hvordan den skal se ut i år, så jeg satt og prøvde meg litt frem igår kveld. Endte til slutt opp med denne. Syns den ble veldig enkel, men fin. Jeg er i hvert fall fornøyd! :-) 

♥Tall kjøpt på Nille ifjor

♥Kubbelys kjøpt på Nille

♥Lysfat kjøpt på Bohus

♥Falsk grangirlander kjøpt på IKEA ifjor. Klippet litt fra en lang jeg hadde liggende. Resten er brukt et annet sted i leiligheten som jeg kommer til å vise senere.

♥Pyntehjerte kjøpt på KID ifjorI år har jeg betalt 309,- til sammen for kubbelys og lysfat. Nok et bevis på at interiør ikke trenger å koste skjorta for å få det fint! :o)

 

Hva syns dere?


Ønsker dere en fin torsdag. Snart helg! ♥

TIDLIG ELLER IKKE?

Igår måtte jeg rett og slett bare hente ned julepynten fra loftet. Har ikke satt opp så mye enda, det var mest for å se hva jeg hadde. Jeg kjøpte masse fin juleptrepynt og annen pynt på salg ifjor, så jeg gleder meg aller mest til å pynte juletreet i år, for nå har jeg så mye fint til å pynte det med. Vi har jo kjøpt nytt juletre i år også, så jeg gleder meg virkelig til å se resultatet. Jeg skulle jo helst pynta det igår, så ivrig er jeg! Men slapp av, jeg skal vente et par dager med det ;-) ;-)

Det blir nok til at jeg henger opp litt julegardinen på kjøkkenet idag eller imorgen, også håper jeg at jeg får de nye stjernene til vinduet i posten snart! Det kommer til å bli såå fint! :o)

Dette er noe av pynten jeg skal ha på treet. Hvitt+sølv=perfekt

Er ikke denne bare så stygg at han er vakker? Den kjøpte jeg på Nille i fjor. Klarte bare ikke gå fra den der den satt så fint i butikkhylla♥

Denne, fine, lille landsbyen som jeg har i vindskarmen har jeg kjøpt hos Søstrene Grene. Hva syns dere om årets julepynt? 

Syns dere det er for tidlig å pynte litt smått nå?

INGENTING ER BEDRE Å KOMME HJEM TIL

God morgen, dere!

I natt var min første nattevakt etter ferien. Har hatt ferie i to uker, to uker "friuker" og vært en uke sykemeldt, så fem uker borte fra jobben merkes godt. Det ble nesten litt farlig å gå hjemme, for jeg begynte faktisk å trives litt med å gå hjemme med betalt. Men, penger kommer ikke gratis, så jobb må til! Ingenting er i hvert fall bedre enn å komme hjem til verdens blideste gutt som våkner og går ut av rommet sitt med et stort smil og sier "heiiiii" i det du låser opp døren og går inn. Han var mer enn klar for litt frokost, og har nå spist en hel skål med yoghurt og banan + nesten to brødskiver, og da spurte han om han kunne få "en bøse til"?!  Ikke ofte han spiser så godt, så mor ble litt(veldig) overrasket kan man si!Idag har vi litt planer. Vi skal en tur til Sarpsborg for å få handlet litt julegaver. Ikke ofte vi har fri en hel dag sammen alle tre, så da må vi nesten finne på noe :o) Har også et spennende, lite prosjekt på gang. Nicolai+interiør! -Noen som tør gjette hva? 

 

Ønsker dere en fin dag! 

 

 

 

#mamma #mammaliv #mammablogg #hverdag

#INSTALICIOUS

Tenkte å dele noen instagrambilder med dere, selv om de kommer opp på høyre side hver gang jeg legger ut et nytt. Under ser dere hva min instagram for det meste består av. 

♥ Interiør

♥ Kjæledyr (chihuahua)

♥ Familie

♥ Mat og kos

♥ Diverse

Som de fleste nå vet, så elsker jeg jo alt som har med hjem og interiør å gjøre. Da sier det seg egentlig selv hva dere også finner mest av på instagrambrukeren min :o) Ellers er det jo som bloggnavnet sier; Et mammaliv. Et mammaliv består av en hverdag som ung mor til den vakreste Nicolaien i verden, hjemmet vårt, hverdagen vår osv. Som kjæledyret vårt, Cinta, mat, familie, fadderbarn og diverse annet.

Følg meg gjerne på iidakm og legg gjerne igjen din instagrambruker i kommentarfeltet under! :o)

Dette ble jaggu dagens andre innlegg, og det er jo ikke dårlig til å være meg syns jeg! Nå er Andreas straks ferdig på jobb, så da skal vi ut å hente julekortene hos Havenstrømfoto (sjekk gjerne ut facebooksiden for mange flotte bilder!), handle litt julegaver, nye vintersko/boots til Nicolai, mat, og jeg håper jeg finner noe til å fylle opp veggene med! Hvem vet, kanskje det dukker opp noen bilder på instagram? Følg meg da vel! :o)

 

Hva kaller du deg på instagram?BELYSNING TIL JUL OG ADVENT

Jeg har lurt litt på om jeg skal ha adventstaker eller stjerner i vinduene i stua, men fant til slutt ut at stjerner absolutt er finest, så jeg falt på disse fra Ellos - selvfølgelig! Måtte ta med meg to stk av de nedenfor også, for de syns jeg var så fine at jeg ikke kunne la være! hihi.

Stjerne HER // Lampe HER

 

Nå kan du få helt utrolige tilbud hos Ellos, og de har tilbud som passer til alle! Under kan du se hvilke forskjellige tilbud du kan velge mellom;

 

♥ 40% rabatt på din bestilling

  • Vilkår:

  •  Nybestilling over 200,- (etter fratrukket rabatt) på klær, sko, accessoirer, hjemmetekstil, innendørsbelysning, tapeter eller tepper på Ellos. Maks 1 gang/kunde t.o.m. 19.12.13. Åpent kjøp/full returrett gjelder t.o.m. 15.01.14. Kan ikke kombineres med andre tilbud & prisreduserte varer samt varer merket med ?Ikke rabatt?. 

  • Tilbudskode: 281001

40% rabatt på dyreste vare + 30% rabatt på resten av din bestilling!

 

*Vilkår:

 Nybestilling over 200,- (etter fratrukket rabatt) på klær, sko, accessoirer, hjemmetekstil, innendørsbelysning, tapeter eller tepper på Ellos. Maks 1 gang/kunde t.o.m. 19.12.13. Åpent kjøp/full bytterett gjelder t.o.m. 15.01.14. Kan ikke kombineres med andre tilbud & prisreduserte varer samt varer merket med ?Ikke rabatt?. 

Tilbudskode: 280901

Verdirabatter på hele sortimentet - også på merkevarer!

500,- i rabatt* når du handler for 1500,-

Tilbudskode: 280701

300,- i rabatt* når du handler for 900,- 

Tilbudskode: 280707

100,- i rabatt*når du handler for 300,-

Tilbudskode: 280713

*Vilkår:
500,- gjelder ved nybestilling over 1500.-, 300,- gjelder ved nybestilling over 900,- og 100,- gjelder ved nybestilling over 300,-. Maks en gang/kunde/rabatt t.o.m. 12.12.13. Kan ikke kombineres med andre tilbud, prisreduserte varer, varer merket med "Gjestedesigner", elektronikk/elektriske varer/tilbehør og Ellos reiser. Rabatten trekkes automatisk fra i kassen og gjelder når du kjøper og beholder varer for oppgitte minstekjøpsgrense.

 

 

*Bruker du stjerne eller adventstake i vinduene? 

 

 

affiliatelenker

GÅRSDAGEN ER HISTORIE

Igår var jeg hos ei venninne jeg ikke har vært ute sammen med på 1 1/2 år. Vi hadde det veldig gøy, men noen fikk kanskje en smule for mye alkohol. Og der snakker jeg ikke om meg selv som faktisk ikke har rørt en dråpe alkohol på nesten tre måneder. Hihi. Er egentlig litt overrasket over meg selv, men jeg syns i hvert fall jeg klarte meg bra. Var hjemme halv fire i natt og våknet kl. 11 med tidenes skallebank. Jeg gikk og fylte to halvliterflasker med iskaldt vann, og svelget unna et par pain killers før jeg la meg i sengen igjen. Og den kom jeg meg ikke ut av før klokken var langt over 13. Men, det er deilig å kunne sove hvor lenge man vil, når man vet at sønnen har det bra hos besteforeldrene sine. Vi har ikke så altfor mange av disse dagene hvor vi kan gjøre akkurat hva vi vil, så det var virkelig godt idag kjenner jeg. Eller, må jo legge til at Andreas begynte kl 07 på jobb idag da, så får vel snakke for meg selv akkurat denne gangen. Tror ikke han syns det var like gøy som meg da jeg kom hjem i natt. He he.

Gårsdagen er historie.
Morgendagen er fremtiden.
Dagen idag ER LIVET! "

Fine skiltet jeg våkner til og ser rett på hver dag! Den passer i hvert fall godt idag. Nudler og et iskaldt glass med brus passa også godt idag.

Har dere hatt en fin helg?

OPPUSSING AV GAMMEL SKJENK

For en god stund siden pusset jeg opp en gammel skjenk som var helbeiset. Den gang malte jeg den i kremhvit og malte rammen på døren i samme farge som jeg malte spisestuen vi hadde på den tiden. Nå har den blitt veldig slitt, og den passet ikke inn her i det hele tatt. Men med noen små forandringer ble den mye finere!

Jeg har brukt helt hvit maling og beiset toppen med fargen drivved. Den ble ikke helt slik som jeg ønsket, så toppen skal nok gjøres om igjen senere. 
Hva syns dere?

Ønsker alle en god helg! :o)

INNRED JULEN MED ELLOS - NOE TIL ALLE

God morgen!

Nå nærmer julen seg med stormskritt, og det klør i fingrene mine etter å innrede julen i leiligheten! Bare en liten uke igjen til første søndag i advent! La den uken gå fort, fort, fort!

Igår tittet jeg litt innom Ellos for litt inspirasjon til julepynt, og tenkte like gjerne at jeg kunne dele litt inspirasjon med dere lesere. Her har jeg laget kollasjer som vanlig og sortert etter farger og tema. 

 Liftgardin HER // Stjerne HER // Joy putetrekk HER // Merry christmas putetrekk HER // Julegirlander i filt HER // Kuler i 3pk HER // Rød kuler 50pk HER 

Selv pynter jeg ikke så mye med rødt, da jeg er mer fan av lyse vinterfarger. Julen skal jo egentlig være rød, så noe rødt innimellom hvitt og sølv blir det her hos meg. 


Putetrekk HER // Hjerte,stjerne og tre HER // Hjerter i 2pk HER // XMAS-bokstaver HER // Putetrekk med reinsdyr HER // Ekkorn HER // Putetrekk med hjort HER // Kongler 3pk HER // Stjerne, tre og hjerte HER // Fuglehus 3pk HER

Natur er noe jeg syns er kjempefint i interiøret. Jeg har spesielt falt helt for ting med hjort og reinsdyr på.

 Liftgardin HER // Nøtter i sølv HER // Strømpe HER // Tre, hjerte, stjerne HER // Hengepynt i dyremotiv HER // Perlegirlander HER // Påfugl HER // Telysholder HER 

Og her er litt mer min smak og stil. Noe sånt som dette blir det hjemme hos oss i julen. Hvitt og sølv♥


Nisse med rød genser HER // Tre nisser HER // Gyngende nisser HER // Trenisse HER // Nisse med grå genser HER // Hvit nisse HER

Nisser er jo også veldig koselig å pynte med til jul. Jeg har en hvit nisse som den over, kjempesøt! 

 


1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER

Og til slutt; kunsitge trær. Vi har selv gått for kunstig i år, da jeg syns det er både fint og rimelig. Helt greit å betale 1500-2000kr for et tre som er av god kvalitet og som holder i mange år, istedenfor å betale 600kr for en edelgran (som jeg syns er finest om vi skal ha ekte) hvert år. 

 

Håper noe falt i smak! God jul♥

 

 

affiliateslenkerl

STEMNING MED HAPPY LIGHTS

Jeg har aldri brydd meg noe særlig om disse happy lightsene, fordi jeg rett og slett ikke har hatt noe sted å ha dem. Da jeg var i Sarpsborg med Mamma og Mormor igår fant jeg disse hos Feel interiør til kun 199,- og da måtte jeg bare ta med meg en pakke. Visste heller ikke da hvor jeg skulle ha de, men fant ut da jeg kom hjem at jeg kunne flytte håndklestigen fra badet og ut i stuen. Enn så lenge er jeg fornøyd, det skapte en veldig fin stemning i stua på kvelden, og "kroken" ved siden av TV'en ble litt mer dekorativ. Her stod det en stor kurv med lekene til Nicolai og to små stoler som Nicolai bruker. Ble litt finere med en liten forandring! :o)

Nå gleder jeg meg bare til vi får vår nye sofa! 

Om noen kan fortelle meg hvordan jeg tar vare på et oliventre blir jeg veldig glad! Prøver for harde livet å vekke den til livet igjen.. 

Liftgardinen får du kjøpt HER Finnes også i rød, lysgrå og mørkgrå.

Det lille huset til å ha telys i er kjøpt på Søstrene Grene.

Putetrekket får du kjøpt HER Finnes også i beige og hvit, er nå på salg og koster kun 29,-

Hva syns dere?

 

 

 

 

Linkene er affiliateslinker til Ellos

GANGEN VÅR

Idag har jeg vært i Sarpsborg med Mamma og Mormor. I hovedsak for å handle inn til 70-års laget til morfar som er i desember, fordi jeg skal pynte lokale, men frk. Marthinsen kommer selvsagt aldri tomhendt hjem igjen. Spesielt ikke når hun ikke kan huske sist hun handlet noe som helst! Idag ble det mest interiørnytt, men også litt klær til Nicolai, en klokke og en kosebukse til meg selv. Andreas spurte om jeg ikke hadde kjøpt noe til han da jeg kom hjem, men det hadde jeg jo! Alle interiørtingene er jo til OSS ;o) hihi!

Til gangen kjøpte jeg en ny kurv som dere ser på hatthyllen. Hadde en fra før av, som jeg har fleecedresser, busker og gensere, ullklær osv til Nicolai, men fant brått ut at jeg trengte en til. Gangen er så åpen og så liten, så greit å ha litt system, ellers blir det bare rot. Kurvene dekorerer fint også syns jeg. Jeg kjøpte også en hjorteknagg til å henge på veggen. Har blitt helt forelsket i hjorter for tiden. Det er jo så lekkert i interiøret syns jeg..

Kurvene er fra KID og koster 99,90 pr. stkKasser er brukt som skohylle. Den nederste kjøpte jeg på et garasjesalg en gang og den øverste er kjøpt på Ullared.

Hjorteknagg fra KID. Koster 149,-

Vesken er en "billigere" Cèline Paris versjon fra Renata Corsi, og den koster 279Euro som er rundt 2300NOK. Vesken er laget av ekte skinn, kjempegod kvalitet og rommer masse. Jeg elsker den!

Om noen lurer, så er lampen fra Skeidar.

Lysestakene er kjøpt på Ullared, kransen på Princess (tror jeg) ifjor. Vasen med solbriller på er gammel, og den har jeg fått av mamma. Speilet er kjøpt brukt for 300,-

Skjenken er en av tingen jeg kjøpte for gavekortet jeg var så heldig å bli sponset av Ellos. Du finner den HER (adlink)

 

Hva syns dere om gangen vår?

 

 

 

NICOLAIS BURSDAGSFEIRING

Nicolai ble jo to år for litt over en måned siden, og da skrev jeg i innlegget at vi skulle utsette bursdagsfeiringen til vi hadde flytta. På søndag var hele familien her faktisk. Hele 24 stk hvor kun tre var små barn i vår leilighet på 96 kvadrat. Så her var det liv og røre, og vi måtte leke litt "stolleken" for å få sitteplass. Hadde nemlig beregnet litt feil, så vi hadde litt for lite stoler. He he. Men uansett, Nicolai storkoste seg, og var mer enn fornøyd med alle gavene. Tror ikke han forstod så mye, han fikk jo tross alt noen smågaver på dagen sin også :o)

Andreas bakte verdens beste sjokoladekake og cake pops, mens jeg bakte verdens styggeste cup cakes. Kan dessverre ikke lykkes i alt hver gang, og det måtte jo selvfølgelig skje noe denne gangen. De sank med en gang jeg tok de ut av ovnen, og var sinnsykt flate, om jeg kan kalle de det. Jeg prøvde så godt jeg kunne å "dekke til" litt med pynten, men pynten ble bare enda styggere. Heldigvis bakte moren til Andreas pavlova i tillegg, så vi hadde i hvert fall nok, og jeg håper folk koste seg uansett. Jeg fikk jo ikke en gang snakket med alle. Fikk så vidt sagt hei da de kom og takk for gaven da de dro. Pakken var så godt pakket inn, at mimmi måtte trå til. Det gjorde nok ikke noe for mimmi, som er verre enn et barn på julaften når det gjelder gaver :o)Nicolai er veldig, og da mener jeg veldig hekta på Kaptein Sabeltann. Alt han ser med hodeskaller på seg er "Satan", og gjett hva han ropte da han så denne kaka; SAAAAATAN! Håper virkelig han finner på et bedre ord for Sabelstann snart ;o)

Haha, bare se på disse. Så fantastisk misslykka som det går an å bli! Men de var faktisk veldig gode, så de som ikke ville ta disse (noe jeg skjønner) burde angre. Er ikke alltid det er utseende som teller! *fnis*


Som dere sikkert ser, så var ikke Nicolai spesielt fascinert av "fyrverkeri" på kaken sin.. He he. Her på armen til farfar.

Har forresten valgt å sensurere noen bilder, der jeg er usikker på om det er greit at jeg legger ut. 


Blåse ut lysa var gøy da! :o)Vi hadde en veldig fin feiring av vår store prins på søndag. Takk og pris for at det er ett år til neste gang! Det sa jeg ifjor også, men det året gikk fortere en fortest. Er selvfølgelig koselig med sånne dager, men makan til stress også. Neste år blir det barnebursdag i tillegg, så det kan jo bli en utfordring. Skulle egentlig ha det i år, med de nærmeste, men det ble for mye pga flytting osv. 

HAPPY FATHER'S DAY

 

Må jo selvfølgelig på vegne av både Nicolai og meg selv gratulere verdens flotteste pappa med den tredje farsdagen sin idag! Tenk at den redselsfulle Andreas som ikke engang ville se på den positive testen for tre år siden ble en så fantastisk pappa som han er for Nicolai idag. Nicolai viser veldig tydelig at han er veldig glad i pappaen sin, og jeg hater å si det, men ja. Nicolai er blitt en liten pappagutt :o) Her i huset er det pappa som gjelder, så jeg må virkelig passe på når han ikke er hjemme. He he.

Senest idag tidlig kl 06:30 våknet jeg av en gutt som gråt fortvila og var skikkelig lei seg. Bokstavelig talt fordi pappaen var på vei ut døra for å dra på jobb. Da jeg våkna stod Andreas med Nicolai på armen ved senga, og jeg så at han ikke hadde veldig lyst til å dra fra han der han gråt og gråt på armen hans. Jeg strakk armene mot han og spurte om han skulle legge seg ved siden av mamma, men nei. Det var ikke snakk om! Andreas la han ved siden av meg i senga, og han vræææla mens tårene spruta. Andreas gikk ut døra og låste, startet bilen og dro. Gjett hvem som stor og røska i utgangsdøra og ropte etter pappa med den mest fortvilende stemmen han fikk til? Hjelpes. Det tok en god stund før jeg fikk roet han, men han la seg etterhvert inntil meg og sutta på tommelen sin. 

Som sagt har Andreas jobbehelg, og har vært på jobb siden 07, så her har vi ikke fått gjort så mye ut av farsdagen i år. Vi skal feire bursdagen til Nicolai med familien i ettermiddag, så dette blir nok en innholdsrik dag og kveld :o) Så må jeg jo gratulere min egen pappa med farsdagen idag! Pappaen som alltid har satt meg og søsteren min foran alt annet, pappaen som er veldig opptatt av at vi alltid har det bra og har alt vi trenger. Pappaen som gjerne vil ringe fem ganger om dagen hver eneste dag bare for å høre hvordan det går og om vi har alt vi trenger. Sier vi "ja, alt er bra og jeg har alt jeg trenger" spør han alltid "Er du sikker?". Pappaen som alltid har sjata på at vi skal ha utdanning, fast jobb og inntekt og ikke minst et godt forhold før vi får barn. Pappaen til Ida, som alltid har gjort det motsatte av hva han har sagt, og pappaen som allikevel ble verdens stolteste morfar til Nicolai da han kom til verden, og morfaren til Nicolai som han er så glad i! Gratulerer så mye med farsdagen! 
Gratulerer så mye med farsdagen til alle pappaer der ute! 

FRUKTFAT TIL BABY SHOWER
Ikveld har jeg vært i baby shower for min gode venninne, Marita♥ Vi ble spurt om vi kunne ordne en ting hver, og jeg sa jeg kunne fikse fruktfat. Jeg lurte fælt på hvordan fruktfat jeg skulle lage, og tenkte at jeg måtte jo få til noe som passet til en baby shower. Jeg tenkte på en barnevogn av vannmelon, og måtte google litt. Da fikk jeg ideen om denne, og jeg ble faktisk veldig overrasket og fornøyd over meg selv og min egen prestasjon, så jeg må bare vise frem for dere! he he.

For å lage dette fruktfatet trenger du:

♦ En passe stor vannmelon til barnevogn

♦ Honningmelon som du deler i to til baby

♦ Blåbær til øyne, eller eventuelt andre runde frukter/bær til øyne

♦ Tannpirkere til å feste frukten og bærene

♦ Smokk

♦ Ønsket frukt til resten av fatet

Start med å skjære av en liten del under vannmelonen slik at den står stødig. Skjær så ut vannmelonen til en barnevogn. Deretter skraper du ut alt innholdet.

Del opp fire, runde eplebiter til hjul, sett på tannpirkere og pynt med et blåbær på hvert hjul.


 Skjær honningmelonen i to, eller eventuelt bruk en hel (passe stor/liten) appelsin. 

 Sett inn to tannpirkere med to blåbær som øyne. Skjær deretter ut en munn som smokken passer inni, legg den oppi vognen og start å pynte.


Hva syns dere om baby shower-fruktfatet mitt? :o)

 

FØLG MEG GJERNE PÅ FACEBOOK HER


 

EN FACEBOOK-SIDE SOM GJØR NARR AV "STYGGE BABYER"

Jada, dere leste riktig, og dere tenkte sikkert det samme som meg. "Hva i alle dager er dette?! hvem gjør noe sånt?!". Jeg kom over en artikkel hos Side2 hvor nettopp dette stod som overskrift, og jeg måtte selvfølgelig klikke meg inn for å lese, og dette er noe av det som står: 

Flere mødre har tatt til motmæle etter at de oppdaget en Facebook-side som later til å være dedikert til å gjøre narr av babyer og småbarn. 

En forarget mot fra Florida i USA, Melissa Antenucci, sa at hun ble forferdet da hun ved en tilfeldighet kom over gruppen på Facebook, ifølge Huffington Post. 

Hun fortalte at gruppen, som i hovedsak skal bestå av kvinner som er mødre selv, tok bilder av barn fra Facebook for så å legge dem ut på siden, og gjøre narr av dem.

-Det er fryktelig. Disse kvinnenes kommentarer var noe av det verste jeg noensinne har sett. Jeg er en mor, og vet at de er mødre også, sier hun.

Antenucci sa at flere av gruppens medlemmer spesielt gjorde narr av barn med nedsatte funksjonsevner. Flere barn skal ha blitt kalt stygge. 

Under et bilde av en baby skrev en kvinne:

"Det er fryktelig stygt!"

En annen kvinne kommenterte:

"Du kan desidert ikke fikse noe som allerede er stygt"

En annen skrev: 

"En side for stygge babyer. Jeg har dødd og kommet til himmelen. Hvorfor kan ikke dere bo nærmere meg, så kan vi gjøre dette over en cocktail eller to?"

Dette er noe av det som ble skrevet på siden i følge Fox 10 News.

Fant datteren sin på siden

En mor ved navn Ellen Veach, som sier at hennes to år gamle datter har blitt gjort narr av på denne siden, sier at hun ble sjokkert da hun så bildet av barnet sitt. 

- Jeg har naivt lagt ut bilder av barna mine, kun for mine venners øyne. Jeg innså ikke at det fantes en gruppe som kunne ta disse bildene, og gjøre narr av barna. Som om det noensinne er noe jeg ville ha tenkt at en annen mor eller voksen kvinne ville ha gjort, sier hun.

 

Slike ting får meg til å lure på hva som er så forbanna galt med andre mennesker. Hvem er det som får seg til å skrive slikt om små, uskyldige barn? Det verste er jo faktisk at de er mødre selv. Nei, jeg har faktisk ikke ord. Ble helt satt ut av denne artikkelen. Jeg grøsser over at det finnes så mange syke ondskapsfulle mennesker der ute! 

 

 

LES RESTEN AV ARTIKKELEN HER 

 

 

#Side2 #artikkel #mammablogg

KOSEDAG MED SJEFEN

 Idag har Nicolai og jeg kost oss litt ekstra til lunsj. Vi hadde pannekaker til middag igår, men stekte ikke hele røren, så da stekte jeg noen minipannekaker som vi hadde nugatti og banan på. Det burde dere virkelig prøve, for det var snadder! Falt i smak hos sjefen også, selvfølgelig :o)

 Neste gang du/dere har pannekaker til middag, lag litt ekstra røre og stek den dagen etter. Smør nugatti, og legg bananskiver på, deretter bretter du pannekaken i to, og vips! En perfekt, (men ikke så sunn) og god lunsj! 

 Her er været grått og trist som det har vært de siste dagene, så vi har hatt nok en innekosedag med lek, TV og mat. Vi har også hatt besøk av ei venninne, mormora og tanta til Nicolai, så han virker fornøyd med dagen så langt. 

 Håper dere har hatt en fin dag! :o)

 #mammablogg #mamma #hverdag #mammaliv 

 

JULEGAVETIPS TIL BARNA

Må bare si at disse innleggene som dette her tar veldig lang tid å lage med alt av redigering, linker osv. Dette har jeg faktisk brukt et par dager på å lage, for og ikke bruke flere timer på en gang. Det har jeg nemlig ikke tid til med en toåring i hus, men det sier seg selv :o) Her har jeg plukket ut litt av det meste, og håper tipsene mine kommer til nytte. Innlegget er ikke sponset.

 

 Biler HER // Jake og sjørøverne "i ett" HER // Angry Birds "i ett" HER // Jake og sjørøverne matboks og drikkeflaske HER // Angry Birds matboks, flaske og kopp med sugerør HER


Skåler Minni HER // Skåler prinsesser HER // Matboks prinsesser HER // Drikkeflaske, matboks og kopp med sugerør HER // Matboks Minni HER

 

Blå genser HER // Blå bukse HER // Heldress HER // Brun genser HER // Brun bukse HER


mer ull finner du om du trykker på guttelus


Heldress HER // Pysjamas HER // Cardigan HER // Lue HER // Genser HER // Rød genser HER // Rød bukse HER


Genser HER // Bukse HER // Heldress HER // Body HER // Brun heldress HER


For mer jenteull, trykk på bildet.

 


Bord og stoler HER // Stjerneknagger HER // Stjernematte HER // Gitar HER // Sett med hylle, stumtjener og knagger HER // Oppbevaringsbokser biler HER // Sett med postkasse++ HER // Oppbevaringsbokser stjerner HER ABC HER // Stjerneknagger HER // Sett med stumtjener, knagger og hylle HER // Gitar HER // Oppbevaringsbokser HER // Matte HER // Lampesett HER // Sminkebord med speil og krakk HER

Mer fra Kids Concept HER (opptil 34%)

 

Baby Rød HER // Baby Blå HER // Baby Rosa HER // Snowracer hvit og svart HER // Snowracer rosa HER // Snowracer blå HER // Snowrunner blå HER // Snowrunner rosa HER

Karoline HER // Lilleknerten HER // Knerten HER // Elias HER // Dumper HER 

linker fra lekmer og ellos er affiliateslenker


 

NY HEADER

Hei, dere! 

Idag har jeg faktisk laget header, ikke til meg selv, men til søskenbarnet mitt som skriver bloggen malinth.blogg.no

Jeg ble såpass fornøyd med den at jeg velger å dele den her på bloggen. Pleier aldri å lage headere, og har til og med betalt for å få min egen header. Har ikke hatt så veldig mye å gjøre idag. Har regna enormt fra i natt til nå, så Nicolai og jeg har vært inne i hele dag siden Andreas har hatt bilen på jobb. Derfor lekte jeg meg litt med redigeringsprogrammet da vettu. Ta gjerne en tur innom bloggen hennes for å se hvordan den ble der også! Jeg vet den ikke er perfekt, men den er da ikke såå dårlig til å være en av de første :o) Malin virket i hvert fall fornøyd, og velger å bruke den, så det er selvfølgelig det viktigste for meg.Hva syns dere? 

SPISESTUEN

Som jeg skrev her om dagen, skulle vi hente den nye spisestuen vår. Endelig! Vi har nemlig vært så heldige og fått ny spisestue i julegave av mamma, foreldre og besteforeldre på Andreas sin side, så nå gleder jeg meg til å be venner og familie på middag! :o)

Spisestua er fra jysk. Bordet koster 1999,- og stolene koster 699,- pr stk. 

Jeg har blitt helt hekta på å bruke lyng i interiøret. Har både lyng ute og inne, og jeg syns det pynter så fint opp. 
Hva syns dere?

 

Ønsker dere en fin dag!

EN SJOKOLADEDRØM

Hadde en ferdigpose med sjokolademuffins liggende, så det ble rett og slett enklere enn enklest idag. Kjøpte også Manuelas fluffy chocolate frosting på Rema1000 her om dagen, som jeg også tenkte jeg skulle teste. Etter min smak var sjokoladesmaken hakket for sterk, men etter en stund i kjøleskapet ble den bedre. 

Nicolai syns ikke det er så stas å hjelpe til mens vi lager mat eller baker, men rote og klå derimot, det faller mer i smak hos han. Eller bare få slikkepotten da..

Disse, kjekke formene er fra Ikea.Cupcakesene ble pyntet med litt nonstop med melkesjokolade. Mmm, snadder!Disse består da av sjokolade, sjokolade og atter sjokolade! Kan jo ikke bli noe bedre søndagskos enn det? hihi :o)


Lurer på om jeg skal spare rotet til Andreas kommer hjem fra jobb.. He he

Håper dere har hatt og får en fin søndag videre! :o)

GUTTEROMMET

Neste rom ut er gutterommet. Skulle ønske jeg kunne skrive barnerommet, og at det var dekorert med masse lyseblå, søte babyting enda, men nei. Nå har vi oppgradert rommet til å bli et riktig så fint gutterom med ting Nicolai interesserer seg for, nemlig bil. Jeg har fortsatt fått gjort det litt, hva skal jeg si "interiøraktig", samtidig som det er et rom fylt av glede og leker som en gutt på to år liker. Jeg har blanda biler og stjerner, og syns det ble et flott tema sammen. 

Vi mangler fremdeles litt småtteri på veggene. Noen knagger til sekker og jakker skal opp, og vi må fylle opp den andre veggen med noe - som jeg ikke helt har funnet ut av enda. 

Sengeteppet finner du HER og putene fåes kjøpt HER

Dyne -og putetrekk finner du HER

Sabeltann er også en stor favoritt!

Dette buss-skiltet fant jeg en gang vi var ute og gikk tur. Det lå så fint i en skråning i skogen, og jeg måtte bare ta det med meg hjem. Perfekt på et gutterom! Bildet er fra Ullared, hyllene fra IKEA. Bokstaven er kjøpt på en nedlagt interiørbutikk her i byen.

Liftgardinen får du kjøpt HER fra 79,-

Lampeskjermen er kjøpt på Ullared og lampefoten er fra IKEA.

Veldig kjekt med et eget lite rom i veggen til skapet, slik at det ikke tar noe plass. Kassen på toppen er kjøpt på Ullared. Flodhest sekken er av merket Skip Hop og fåes kjøpt HER for 299,- (finnes i flere varianter) MikkeMus trillebag og kjøleveske er kjøpt på Notabene.

Kurven med leker i er fra KID, kjøpte den på 50% for et par uker siden, da alle kurver fra "basket" var på halv pris. Greit å få med seg sånne kupp :o) Den andre kurven med leker er kjøpt på Nille. Helt lik lekekurven fra Perfect Home, bare at det ikke står "toys" på den, og den er selvfølgelig mye billigere. Hva syns dere om gutterommet? 

 

 

 

linkene i innlegget er affiliateslenker

NY SPISESTUE

Endelig er dagen kommet, og vi skal hente vår nye, fine spisestue vi får i julegave idag. Herlig med tidlig julegaver! hihi. Tror i hvert fall spisestuen vi har valgt kommer til å passe godt inn her og fylle ut den store, tomme og åpne plassen midt mellom stuen og kjøkkenet. Jeg gleder meg også veldig til vi endelig kan be inn gjester og ikke skamme oss over hvor trangt og lite vi har det, dårlige lukter i leiligheten eller en av de andre tusen grunnene til at vi som regel flytter fort - vi har faktisk hatt veldig uflaks med valg av leiligheter. Det er kun en vi har vært fornøyd med, men den måtte vi flytte fra etter 6mnd fordi den ble solgt. 

Valget falt i hvert fall på denne spisestuen fra Jysk. Vi skal ha bordet med seks stoler til. Bordet heter Weston og stolene heter Tommy. Vi har vært ute og sett på og prøvd det et par ganger, og føler oss ganske enige og sikre. For en gangs skyld er vi faktisk enig om et møbel, og det hadde jeg aldri trodd. Andreas er som regel ikke enig med meg, så det blir gjerne litt diskusjoner. Men det må til innimellom, og jeg vinner som regel også (He-he)Bordet koster egentlig 1999,- og stolene 699,- stk, men frem til 3.november koster bordet 1600,- og stolene 500,- så derfor velger vi selvfølgelig å få det nå, det blir jo også billigere for de som skal kjøpe det. Jeg gleder meg veldig til å vise dere hvordan det blir, og ikke minst resten av vårt nye hjem! 

Hva syns dere?

Håper dere får en strålende helg!

Et mammaliv

Hei! Jeg er ei jente på 24år fra Halden. Denne bloggen vil handle om min hverdag som alenemamma til Nicolai(f.2011) og Mie (f.2015). Jeg er selvstendig distributør i Herbalife. Startet med produktene i januar 2014 for å få mer energi og gå ned i vekt. Mistet 12kg før jeg ble gravid på nytt med Mie. Har mistet 15kg etter svangerskap nr 2. Er fortsatt på min reise ned i vekt, så bloggen vil i hovedsak handle om min nye livsstil i form av kosthold og aktivitet fremover. Alle bilder er mine om det ikke står noe annet, og missbruk av disse vil bli politianmeldt!

Kontakt meg:
etmammalivblogg@live.no

Norske blogger

FacebookInstagramKategorier
Arkivet

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign


hits