JENTEKVELD

Hei igjen! Dagens andre innlegg, det er ikke dårlig dere!

Idag kom jeg ikke ut av dusjen og var klar for å starte dagen før klokken var over seks. Formen blir ofte litt "slækk" om jeg har hatt migrene. Jeg dro til Sverige med lillesøster og kjøpte inn til hjemmelaget burger. Andreas var her med barna sålenge og hadde lagt begge to da vi kom tilbake. Men lille Miemor hadde ikke planer om å sove, så da ble det en skikkelig jentekveld! Vi har hatt det veldig gøy med appen "Dubsmash" ikveld, og jeg ler enda - Haha! Videoen ligger på instagram: etmammalivno

God natt!

KITCHEN

Heisann!

Så var det jaggu søndag allerede. Helgen har som vanlig gått unna. Nå har det skjedd noe stort sett hele tiden i helgen, så igrunn ikke så rart at den har flydd avgårde. Litt etter jeg hadde våknet idag fikk jeg så sinnssykt vondt i hodet, og skjønte fort at det var migrene. Heldigvis var jeg hos lege forrige uke og fikk resept på nye medisiner jeg skulle prøve, og de hjalp etter ti minutter! DET var lykke det! Da slapp jeg i hvert fall å bruke hele søndagen på å sove. Men uansett! Jeg fikk ny fjøl på kjøkkenbenken her om dagen, og er så fornøyd! Jeg er jo så heldig at Nicolai har en farfar som driver med kjøkken, og da jeg så fjøla de hadde på kjøkkenbenken hjemme hos seg selv måtte jeg bare spørre om det var noen muligheter for å lage en slik til meg også! Hehe. 

Derfor får jeg vel takke for den flotte fjøla ved å reklamere litt for deres fabrikk i Strömstad som produserer fantastisk fine kjøkken, bad og garderober i høy kvalitet akkurat etter dine ønsker og mål. 
Dette skriver Strömstad kök på sine sider: 

Köket är för de allra flesta det rum man vistas mest i. Köket är hemmets hjärta, och det är härifrån det mesta av hushållets aktivitet har sitt ursprung. Köket är den centrala punkt där familjemedlemmar och vänner möts. Vi vill hjälpa er att skapa en miljö optimerad inte bara för matlagning, utan också för umgänge och samvaro med familj och vänner. Vänd dig till oss när du ska köpa nytt kök så hjälper vi dig att sätta samman det, exakt som du/ni vill ha det.

Vi bygger kök som kommer att utgöra en viktig del av ditt hem under många år framöver. Att köpa ditt kök av oss innebär att du får tillgång till vår långa erfarenhet av att tillverka och sätta samman vackra kök.

Facebook / Instagram / NettsideAt kjøkkenet er hjemmets hjerte er veldig sant. Det er faktisk der de fleste bruker mest tid. For meg er det i hvert fall utrolig viktig at kjøkkenet ser rent og fint ut og at alle de praktiske tingene du bruker mest er lett tilgjengelig. Nå leier jeg leilighet, så det er begrenset hva jeg får velge selv. Heldigvis har jeg et kjøkken som ser helt greit ut, selv om jeg ikke hadde valgt dette kjøkkenet om jeg fikk bestemme selv. Uansett prøver jeg å gjøre det beste ut av det med hvordan jeg styler det, og jeg har valgt å ha alt jeg bruker lett tilgjengelig. Som knekkebrød, frokostblandingen til Nicolai, pasta, grønnsaker, oljer og krydder på kjøkkenbenken. Det er lett tilgjengelig og pynter samtidig litt opp om du oppbevarer det i de riktige tingene. Jeg er som dere ser og sikkert har fått med dere for lenge siden veldig glad i kurv og rotting, så som resten av leiligheten gjør går også det igjen på kjøkkenbenken.

Noen liker å ha minst mulig på kjøkkenbenken, jeg liker å fylle den opp. Jeg syns det ser mer hyggelig ut, og da jeg trenger mer benkeplass er det ikke noe problem for meg å flytte tingene mine til spisestuebordet sålenge :-)

Hva syns dere?

SUPERHELTBURSDAG

Fjoooh, så var denne dagen over! En vellykket superheltbursdag ble det og alle virket fornøyde. Nicolai var i hvert fall veldig fornøyd (og sliten) idag og det er jo det viktigste. Så mye stress for en barnebursdag, men det er jaggu verdt det syns jeg. Jeg syns det er så gøy å ordne til, så da gjør det ingenting å være sliten idag. Jeg er i dårlig form fra før av, så at jeg er litt ekstra sliten ikveld har nok noe med det å gjøre også. Formen min er veldig svingende for tiden, så det er veldig slitsomt. Føler meg forkjølet annenhver dag omtrent.

Uansett nok snakk om min dårlige form. Et vellykket selskap med syv gale gutter har det vært. Det har vært to som har sagt ifra at de ikke kom, men fem stk som ikke dukket opp idag. Det hadde vi nesten regnet med, men det eneste som er litt kjedelig er at jeg har handlet inn mye mer enn det jeg trengte. Men det var helt greit med "bare" syv - haha! For en energi sier jeg bare! 

Dere som følger meg på snapchat har allerede sett mye idag, men her kommer et lite bildedryss ;-)
FORBEREDELSER TIL SUPERHELTBURSDAG

Hei! Og goood fredag!!

Herlighet, denne uken har flydd avgårde. Herlig når man har noe å gjøre hele tiden, da går det også fortere til helg og det liker vi!!

Imorgen er endelig dagen Nicolai har venta på i evigheter her! Helt siden han var i sin første barnebursdag tidligere i år har han maset og maset om når han skal feire bursdagen sin. Han vil ha superheltbursdag, og superheltbursdag skal han få! Mammaen har som vanlig tatt helt av, og jeg lurer egentlig på hvem av oss som gleder seg mest!? Haha! Neida, men joda.. Jeg håper både Nicolai og barna blir fornøyd og koser seg veldig imorgen. Det er best for de, så mye som jeg har stressa og ordna idag! Til og med plaget alle rundt meg med hjelp til ditt og datt! Hehe. 
Tusen takk til Trine som var så snill og hjalp meg med disse idag ♥ 

Det kommer nok et lite bildedryss til iløpet av helgen! Imens får dere kose dere masse!

TAKKNEMLIG

God tirsdagskveld!

Begge barna er hos pappaen sin i natt siden jeg har noen scanningavtaler osv imorgen. Jeg sitter her og tenker over hvor mye livet mitt har forandret seg etter januar 2014 da jeg tok et valg om å endre livsstilen min fra å gå nesten hele dagen uten ordentlig mat, med null energi og overskudd til min sønn som da var to år. Ettermiddagen kom og jeg var sulten, trøtt og utslitt. Og ikke minst satt jeg med veldig dårlig samvittighet. Ikke bare for å se meg selv i speilet, men Nicolai fortjente rett og slett ikke å ha en mor som ikke orket noenting, og det var da jeg tenkte at noe måtte gjøres. Jeg er så glad jeg tok akkurat det valget jeg tok. For det har ikke bare vært et valg om hvordan jeg skulle gå ned i vekt eller hvordan jeg skulle få mer energi til alt jeg ville, men ikke orket. Det har vært et valg som har forandret livet mitt totalt. Jeg har ikke bare fått hjelp selv, jeg har også fått muligheten til å hjelpe andre med akkurat det samme. Er ikke det bare fantastisk? 

Jeg har ikke hatt det så gøy før, som det jeg har hatt de to siste årene. Med unntak av ni/ti måneder der jeg gikk gravid og var i superdårlig form. Jeg var veldig gira og godt igang før jeg fant ut at jeg var gravid rett før extravaganzaen ifjor, men så lenge jeg gikk med svangerskapsmigrene hver eneste dag i nesten seks måneder ble det veldig vanskelig for meg å fortsette. Derfor tok jeg en pause mens jeg gikk gravid, og hadde kun kontakt med mine faste kunder. Jeg var fast bestemt på å starte igjen med en gang formen ga klarsignal, og det har jeg gjort! OG det har gått over all forventning! Jeg er så stolt av det jeg allerede har klart på en måned. Jeg har nådd mitt første mål, og er allerede godt igang med mål nummer to! Vi har startet runde to med fitcamp og jeg storkoser meg rett og slett! Nå som jeg har permisjon har jeg mer enn nok av tid, og det er bare utrolig gøy å ha noe og gjøre :-) 

Og alt pga dette:Jeg er alene med to barn, og hadde noen sagt for to år siden at jeg skulle sitte alene med to barn å drive med shake, scanninger og fitcamp hadde jeg nok ledd kraftig høyt! 

HIPP, HIPP, HURRA

For den fineste og kjekkeste gutten jeg vet om som er 4 år idag!! Tenk at på denne morgenen for fire år siden lå jeg med de verste smertene jeg har hatt i hele mitt liv, og 16 timer senere kom den vakreste gutten jeg hadde sett ut med akutt keisersnitt. Nå er han blitt en stor gutt med sterke meninger, et voldsomt temperament, men selvfølgelig stort sett alltid i strålende humør med den godeste latteren i verden! Han er flink til å gi komplimenter, og gjør det til alle rundt seg flere ganger daglig og han er den beste storebroren for lillesøster Mie 

Idag ble han vekket med frokost, sang og gaver på sengen, og det første han sa da jeg var ferdig med å synge hurra for deg var, åh, jeg er trøtt...! Haha! Han er helt i hundre idag, og syns det er veldig gøy å ha bursdag! Han gleder seg veldig til å feire den med gutta fra barnehagen. Dette har han ventet på lenge etter alle som har hatt bursdagsselskap før han tidligere i år! 

Etter barnehagen blir det middag på Mc'ærn, etter bursdagsbarnets ønske! ;-) Håper alle får en fin dag og fin helg!

EN SPENT GUTT..

Heisann og god kveld!

Tenk, imorgen blir den lille, vakreste Nicolaien min hele fire år! Hjelpes, den tiden altså. Men jeg trenger vel kanskje ikke nevne hvor fort den går i hvert eneste blogginnlegg dere får fra meg! Haha!

Jeg har vært på farten i hele dag. Spist middag hos mormor, handlet gaver til Nicolai og på HOM (Herbalife Opportunity Meeting). Deretter henta jeg barna hos pappaen sin og nå ligger begge og sover søtt i hver sin seng. Jeg har satt frem gavene Nicolai får imorgen tidlig og hatt det gøy med helium her jeg sitter alene! Haha. 

Han gleder seg i hvert fall stort til å ha bursdag, og sa senest tidligere idag; åh, mamma - jeg gleder meg sånn til å feire bursdagen min jeg! *Smelt* 
Vi har ikke invitert til barnebursdag enda, da vi har planer om å leie barnehagen. Daglig leder er på ferie, så da må vi vente til hun er tilbake. Uansett passer det bra, for det er helt greit at vi venter til pappaen har frihelg så han også kan stille opp ;-) ;-) 

Nå får jeg komme meg i seng, så jeg rekker å stå opp først og lage bursdagsfrokost og ikke minst synge for den store gutten min imorgen 

Et mammaliv

Hei! Jeg er ei jente på 24år fra Halden. Denne bloggen vil handle om min hverdag som alenemamma til Nicolai(f.2011) og Mie (f.2015). Jeg er selvstendig distributør i Herbalife. Startet med produktene i januar 2014 for å få mer energi og gå ned i vekt. Mistet 12kg før jeg ble gravid på nytt med Mie. Har mistet 15kg etter svangerskap nr 2. Er fortsatt på min reise ned i vekt, så bloggen vil i hovedsak handle om min nye livsstil i form av kosthold og aktivitet fremover. Alle bilder er mine om det ikke står noe annet, og missbruk av disse vil bli politianmeldt!

Kontakt meg:
etmammalivblogg@live.no

Norske blogger

FacebookInstagramKategorier
Arkivet

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign


hits