THE MASTER BEDROOM

 

Igår fikk jeg litt tid til overs til å redigere bildene fra soverommet. Soverommet er nemlig det som ble først ferdig, da vi allerede skulle sove her første natten dagen vi begynte å flytte. Omtrent alt på soverommet er nytt, bortsett fra speilet over sengen og nattbordene. 

Velkommen inn til vårt nye, fantastiske soverom;

Sengen vant jeg på netthandelen for ca 1100kr, med frakt ble det ca 2000kr. Kupp!

Lampene er kjøpt på Ullared. Husker ikke helt pris, men de var ikke dyre. Passet perfekt til stilen på soverommet!

Detaljer fra Lene Bjerre. Rosebusken er kunstig og kjøpt hos Yngvills gaveri her i Halden. Gardiner er fra Ellos, og de finner du HER (adlink)

sminkebord med krakk og benken er også fra netthandelen. Fikk dette for ca 600kr stk. Nok en gang et kupp! 

Skiltet er også netthandelen. Dette fikk jeg for rundt 21kr + frakt. 

Benken skal etterhvert flyttes til garderoben, men det er det rommet vi kommer til å gjøre ferdig til slutt. Derfor står den fint på soverommet så lenge.Hva syns dere? 

EN ALDRI SÅ LITEN SNIKTITT

Hei, igjen!

Gjett om jeg har gledet meg til å komme tilbake på bloggen igjen! Har så mye å vise dere. Vi får dessverre ikke nett før imorgen, og forhåpentligvis funker det da. Skulle fått om fredagen, men det var selvfølgelig noe galt. Er så typisk min flaks når det gjelder sånne ting. Alltid et eller annet som ikke stemmer, så jeg ble ikke akkurat overrasket. Uansett er jeg bare innom en kjapp tur for å dele et par bilder med dere! hihi. Har endelig kommet på plass i leiligheten, og nå er det kun litt småplukk igjen før vi er helt ferdig! Vi venter blant annet på både ny sofa og spisestue. 

Husker dere gavekortet jeg var så heldig å få av Ellos? Denne, fine skjenken i gangen er en av tingene som ble kjøpt for gavekortet, og den kunne ikke blitt mer perfekt i gangen! Jeg var så redd for at den ikke skulle passe inn, men den ble utrolig fin der den står nå. Du finner skjenken her (adlink)

Over er bilder fra gangen og inn til stua. Stor plass med andre ord, selv om det er et aldri så lite kaos på bildene. Vi trives i hvert fall enormt allerede, og jeg kan nesten ikke vente med å vise frem resten av leiligheten vår. 

Har du lyst til å se mer? Følg meg på instagram: iidakm eller facebooksiden min HER

 


HVA LURER DU PÅ?

Fikk et spørsmål igår om jeg kunne ha spørsmålsrunde, og det hadde jeg faktisk tenkt til å ha denne uken. Nå som jeg har byttet blogg igjen, er det kanskje noen som har noen spørsmål til meg? Vel, spør i vei ;o) Jeg velger forresten selv hvilke spørsmål som er reelle for meg å svare på. Av erfaring er det noen som er altfor nysgjerrige på ting de egentlig ikke har noe med å gjøre, så jeg vil se an hvilke spørsmål jeg godkjenner og svarer på. Jeg ser også an hvor mange spørsmål jeg får før jeg lager et innlegg. 


 

 

 

#mamma #spørsmålsrunde #mammablogg #interiør #spørsmål #hverdag

EN HYGGELIG OVERRASKELSE

Her om dagen fikk jeg en altfor hyggelig og overraskende mail av Ellos. De hadde nemlig lyst til å gi meg et gavekort på hele 2500kr til å handle akkurat hva jeg vil. Jeg satt omtrent med haken på gulvet da jeg leste mailen, samtidig som jeg tenkte "herregud, leser jeg riktig nå?", og jeg måtte lese igjennom 3-4 ganger før jeg faktisk var sikker på at jeg leste riktig! Og ikke nok med det, men jeg fikk akkurat en hyggelig telefon om at hvis vi vil, kan vi begynne å flytte inn i leiligheten om 18 dager! Jeg er i lykkerus!♥

Tenk så mye fint jeg kan få for de pengene, og tenk så godt det kommer med nå som vi skal flytte inn i ny leilighet! Det er i hvert fall utrolig vanskelig å bestemme seg, for er det noe Ellos har, så er det altfor mye fint, det er sikkert og visst!

Her er noen av godbitene jeg kunne tenke meg;

Psssst! Akkurat nå får du 40% rabatt på dyreste vare og 20% rabatt på resten av bestillen!! Husk å aktivere oppe i høyre hjørne på siden.

Roll-up HER // Putetrekk HER // Pute i 2pk HER // Teppe med striper og stjerner HER // Pledd HER // Kiste HER

Putetrekk "angels" HER // Putetrekk skinn HER // Putetrekk sikksakk HER // Bilde "kart" HER // Putetrekk pels HER // Putetrek paljetter HER

 Lampe HER // Glassflasker 2pk HER // Klokke HER // Skjenk HER // Pledd HER // Sittepall HER

 Og til dere som rakk å se bildet på instagram, og trodde at dette var en konkurranse, så beklager jeg på det sterkeste om det kunne oppfattes sånn. Derfor slettet jeg bildet igjen! 

 

 

 

affiliateslenker

DEN NYE LEILIGHETEN

Nå er det ikke snakk om å telle måneder eller uker lenger. Nå teller vi dager! Det er nemlig bare 25 dager igjen til vi overtar leiligheten, og jeg merker at jeg bare blir mer og mer stressa. Gruer meg til å flytte, i og med at vi(jeg) har sååå mye greier! Andreas er rimelig oppgitt over både meg og tingene mine kan man si, men hva skal man si? mannfolk forstår seg gjerne ikke på interiørbiten, og trenger heller ikke gjøre det. He he.

Tenkte jeg kunne vise dere sånn ca hvordan leiligheten ser ut nå. Eller bildene fra innsiden av leiligheten er tatt for lenge siden, så den er nok mer eller mindre snart ferdig. Under ser dere i hvert fall hva som er hva, og jeg bruker ofte bildene til å planlegge litt av hvordan vi skal ha det. Herlighet, som jeg gleder meg!!!


Hva syns dere om leiligheten så langt?

MIN PERSONLIGE ALMANAKKEr det noe jeg er avhengig av er det absolutt almanakk. Det er der jeg skriver ned alle arbeidsdagene og vaktene mine, hva jeg skal og klokkeslett, bursdager osv, osv! Hadde jeg ikke hatt en sånn, så hadde jeg nok glemt mye, for jeg er nemlig et stort surrehue på to bein. Nå har jeg i hvert fall gjort som de fleste andre bloggere, tatt til fornuft og skaffet meg en som er litt mer personlig. Og jeg kunne ikke blitt mer fornøyd med den! Den ble så utrolig fin, at jeg bare har lyst til å sitte og se på den hele tiden. Nå er det i hvert fall bort med den svarte, kjedelige almanakken jeg kjøpte på Notabene tidligere i år!


Er ikke denne bare genial? Det skal bli deilig å slippe at turnusen min detter ut av boka hele tiden. Veldig kjekt med en plastlomme :o)Du får din helt egen personlige almanakk hos personligalmanakk.com! :o)

Hva syns dere? 

EN FORNØYD TOÅRING

 

Vi skal, som jeg har skrevet tidligere feire toårsdagen til Nicolai om ca en måned. Leiligheten vi bor i nå er egentlig bare et stort kaos, så vi venter like gjerne til vi har kommet oss inn i ny leilighet. Allikevel kom selvfølgelig de nærmeste innom med litt smågaver, og Andreas bakte verdens beste sjokoladekake.

Nicolai fikk selvfølgelig slikkepotten ;o)
Dette er virkelig den beste sjokoladekaka jeg noen gang har smakt! ↓ 

På kvelden fikk vi middagsbesøk av familien til Andreas. Nicolais farfar, tante, onkel og lille søskenbarnet på 4mnd. Det ble så enkelt som taco, og det var som alltid supergodt! 

Til Nicolai lagde vi pasta og kjøttboller i pastasaus. Han er egentlig veldig glad i pasta, men han spiste ikke så mye, og ville heller ned på gulvet å leke med de nye lekene sine. Noe som er forståelig når det gjelder en toåring :-) Men gjett hvem som satt seg pent i stolen sin da kaka kom på bordet? he he. Også ganske forståelig når det gjelder en toåring :o)
Det var i hvert fall en kjempekoselig dag og kveld med besøk, og jeg tror Nicolai også var storfornøyd med dagen sin. Han sovnet veldig godt i sengen sin, og kom ikke engang inn til oss iløpet av natten, noe han alltid gjør. Han sov hele natten igjennom i sin egen seng, og det var veldig deilig for både store og små♥

 

Igår kom Nicolais andre gave fra mimmi'n sin i posten, og det var veldig stas! Både pakke opp den store pakken, og innholdet! Denne er allerede veldig godt brukt..En veldig fornøyd gutt med gavene sine så langt!♥

NICOLAI TO ÅR

Okei, akkurat i år har jeg lurt litt ekstra på hvor tiden blir av, og hvorfor den flyr så fort av sted. Jeg syns ikke det er lenge siden vi feiret Nicolais ettårsdag og at jeg da syns tiden fra nyfødt til ett år gikk grusomt fort. Men nå virker det faktisk som at den tiden bare går raskere og raskere for hvert år og hver bursdagsfeiring. Herlighet. Nicolai ble i hvert fall hele to år igår, og dagen startet igrunn som vanlig. Han hadde som han gjør hver natt kommet inn og lagt seg imellom oss, og da jeg merket at han våknet sang jeg hurra for deg-sangen for han. Det var tydeligvis ikke så veldig stas, for han kunne igrunn ikke brydd seg mindre. He he. Han fikk i hvert fall en god frokost og sjokoladekake gjennom hele dagen igår! + middag da selvfølgelig, men for en toåring er nok sjokoladekake nr1! Og selvfølgelig skal man få spise så mye kake man vil på bursdagen sin♥

Vi skal ikke feire før om en måned, nemlig i ny leilighet med familien. Men Nicolai fikk selvfølgelig litt besøk og gaver igår også. Det kommer i et eget innlegg. Dette innlegget har jeg faktisk brukt seks timer på tilsammen med redigering av bildene. Tjoho, blogging tar virkelig tid dere!

Litt mimring fra nyfødt til to år♥

Nyfødt♥ 02.10.2011♥

1dag gammel♥

1mnd gammel♥ Bilder til julekort 2011.


Julaften 2011. 2mnd gammel♥

4/5mnd gammel♥

17.mai 2012. 7mnd gammel♥

Sommer 2012. 8/9mnd gammel♥

22.juli 2012. 9mnd gammel♥

August 2012. 10mnd gammel♥

September 2012. 11mnd gammel♥

12mnd gammel♥ 02.10.2012♥Feirer ettårsdag♥

November 2012. 13mnd gammel♥

Desember 2013. 14mnd gammel♥

Lillejulaften↑ og Julaften 2012↓.Januar 2013. 15mnd gammel♥

Også 15mnd gammel. Begynte å gå♥

16mnd gammel♥ 17mnd gammel♥

18mnd gammel♥

17.mai 2013, 19mnd gammel♥

23mnd gammel♥

To år gammel♥ 02.10.2013♥

 

Er han ikke bare vakker? Jeg er verdens stolteste mamma til Nicolaien min♥

Et mammaliv

Hei! Jeg er ei jente på 24år fra Halden. Denne bloggen vil handle om min hverdag som alenemamma til Nicolai(f.2011) og Mie (f.2015). Jeg er selvstendig distributør i Herbalife. Startet med produktene i januar 2014 for å få mer energi og gå ned i vekt. Mistet 12kg før jeg ble gravid på nytt med Mie. Har mistet 15kg etter svangerskap nr 2. Er fortsatt på min reise ned i vekt, så bloggen vil i hovedsak handle om min nye livsstil i form av kosthold og aktivitet fremover. Alle bilder er mine om det ikke står noe annet, og missbruk av disse vil bli politianmeldt!

Kontakt meg:
etmammalivblogg@live.no

Norske blogger

FacebookInstagramKategorier
Arkivet

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign


hits