24 FITCAMP AVSLUTNINGHeisann! Alle hatt en fin uke så langt? 

På torsdag var det siste fitcamptrening denne runden. Idag hadde vi avslutning med fysisk test og deltagernes resultater og jeg må bare si WOW! Alle som har vært med har hatt helt RÅ resultater. En har blant annet gått ned hele NI pakker med smør og en annen har gått opp hele tre kilo muskler! Dette ved hjelp av treningen to dager i uken og samtidig bruk av produktene i kun fire uker! Det er så utrolig gøy når man ser at det funker for flere enn seg selv. Med andre ord hadde vi en helt knall avslutning med restitusjonsshake etter den fysiske testen, sprudlevann og masse gaver! Cathrine hadde også en fantastisk presentasjon av diverse produkter og sine egne resultater som dere kan se på bildet litt lenger ned. 

Vi fikk også smake på sportsdrikken til selveste Christiano Ronaldo - CR7 DRIVE, som ble lansert nå i helgen og den smakte helt fantastisk! 
CR7 Drive er en karbohydrat-elektrolytt-drikk for å opprettholde utholdenheten under langvarig trening. Den er perfekt under trening, eller ved utøvelse av idrett. Det er en karbohydrat-elektrolytt-løsning som det er påvist at forbedrer vannabsorpsjonen under fysiske aktiviteter og som bidrar til å opprettholde
utholdenhetsøvelser, uansett om det gjelder en intens fotballkamp, eller bruk av tredemølle.Hele gjengen er klare for å bli med videre til 24FITCLUB. Da trener vi sammen en dag i uken og de blir fulgt opp videre, men de må i tillegg klare seg litt på egenhånd med treningen. Vi skal også i gang med ny runde fitcamp for nye deltakere, så bare ta kontakt om du ønsker å komme på informasjonsmøtet som vil bli holdt veldig snart! :-) Er det noe annet du lurer på, ta kontakt på ida.herbalife@outlook.com 
MIE 4 MÅNEDER

Igår var det hele fire måneder siden dagen Miemor kom til verden! Trodde du at tiden gikk fort? Vel, en ting er i hvert fall helt sikkert; når du får barn flyr den avgårde, så det gjelder å nyte all tid og ta vare på de små øyeblikkene i hverdagen!

Mie er fortsatt ei veldig, veldig blid og fornøyd jente, som hun alltid har vært. Jeg føler meg så heldig med barna mine, at jeg har ikke ord. De har vært så rolige og fornøyde som babyer begge to. Mie har sovet hele natten omtrent fra hun var ca en måned. Smiler og ler hele dagen (om hun ikke sover;-). Jeg kunne ikke bedt om noe bedre i det hele tatt. Men, jeg merker veldig godt at min lille baby ikke er noen liten baby som vil ligge og kose hos mammaen sin lenger. Her skal vi opp å sitte og følge med på alt som skjer rundt oss. Det må jeg innrømme kan bli litt slitsomt til tider! Hehe! Ønsker alle en fin mandag og en strålende uke!

GØY FOR BARNA

Da var helgen straks over allerede! Jaja, det går vel uansett fort til neste helg som det vanligvis gjør. I hvert fall nå som jeg er i permisjon! Jeg henger jo ikke med på hvilken dag eller dato det er lenger...

Igår var det tivoli i byen igjen, så Nicolai har vært så heldig og vært på tivoli to helger på rad nå. Det var nemlig tivoli her forrige helg også, og da var han der med pappaen sin. Igår var vi der sammen med ei venninne og hennes barn og de storkoste seg både på Mc Donald's og tivoli. 

Tror Renate også koste seg litt - Hehe! ;-)

Fine gutta våre ♥
Takk for en koselig dag ♥

THROWBACK - HERBALIFE EXTRAVAGANZA 2014

Nå er det ett helt år siden min første Herbalife Extravaganza i Praha allerede. Denne helgen er det igjen Extravaganza i Barcelona! Jeg fikk dessverre ikke mulighet til å bli med dette året, og sitter derfor her hjemme og furter mens jeg ser tilbake på fjorårets og mimrer litt. Dette er uten tvil et av de største opplevelsene jeg har hatt i mitt liv. Jeg klarer faktisk ikke beskrive det med ord. Det er bare noe som må oppleves! 

Uken før vi dro tok jeg en positiv graviditetstest, så jeg var da ca 7 uker på vei på denne turen. Jeg hadde egentlig ikke lyst til å bli med pga det, men valgte å dra likevel. Noe jeg selvfølgelig absolutt ikke angrer et eneste sekund på! Jeg hadde det utrolig gøy der nede, og var fast bestemt på at jeg aldri skal gå glipp av en eneste Extravaganza igjen. Men her sitter jeg da, i kalde Norge mens resten av gjengen koser seg i Barcelona denne helgen. SNUFS!

Her kommer et lite bildedryss fra fjorårets Extravaganza i Praha!


Videosnutter:
Vil du bli med på Herbalifereisen? Ta kontakt på ida.herbalife@outlook.com :-)


ME, MYSELF AND I

Heisann, og god fredagskveld!

Denne helgen har jeg som sagt lengtet etter. Jeg kjenner virkelig at jeg trenger å slappe av og få vært meg selv litt. Ikveld har jeg bare fått slappet av og imorgen får jeg besøk av ei venninne. Hvitvinen er satt i kjøleskapet, og jeg er klar! Jeg har farget håret ikveld og egentlig bare tatt livet med ro. Jeg er igrunn ikke en person som liker å sitte stille eller være alene, så jeg kjenner det klør litt i kroppen! Haha. 

Lysene er tent og fredagsrosene er på plass! ♥

  ♥ God helg  ♥

DÅP: FAMILIEBILDER

Heisann, og god torsdag! 

Nå er det endelig snart helg, og jeg teller snart sekunder her jeg sitter! Haha. Jeg gleder meg veldig til lørdag, for da skal jeg ut sammen med ei venninne. Formen har vært veldig opp og ned i det siste, så jeg håper bare at jeg holder meg frisk! Det er ikke akkurat ofte man får tid til å være seg selv og bare seg selv, så jeg håper virkelig ingen sykdom skal ødelegge det nå!

Som jeg har nevnt i tidligere innlegg skulle hun som tok gravidbildene av meg også ta bilder i dåpen. Rett og slett fordi jeg husker hvor stress det var sist og hvor fort kamera kan bli glemt. Dette er jo en dag man vil ha masse fine minner fra, og da er det veldig kjedelig å glemme og ta bilder. Og jeg er jo også muligens litt over gjennomsnittet glad i å ha ting i orden også. Hehe! 

Jeg fikk noen bilder her om dagen jeg tenkte å dele med dere, så her kommer noen av de :-)
Mamma & Mie.


♥ Barna mine  ♥


Morfar, mamma, Mie & mimmi.


Morfar & mimmi :-) 


Morfar, tante, mamma, Mie & mimmi.


Faddere.


Tante, tante, farfar, pappa, farmor & Mie.


Oldeforeldre ♥


Oldemor og Mie ♥  Jeg bare elsker dette bildet. Fantastisk fint  ♥Hva syns dere?


Besøk gjerne facebooksiden til Carina HER
Denne gangen er ikke fotograferingen og bildene sponset, så har jeg i hvert fall skrevet det!

MORNING BLISS

Heisann! 

Tirsdag allerede, og jeg lengter etter frihelg! Det er ikke til å legge skjul på at det er slitsomt å være alene med to barn. Selv om den minste er blid som ei sol og stort sett fortsatt spiser og sover. Eldstemann derimot. Gud hjelpe meg altså, haha! Etter lillesøster kom til verden har han forandret seg veldig mye. Han testet grenser før også, men nå tester han virkelig grenser. Her sier man ikke ting en gang, ikke to ganger, ikke tre ganger. Nærmere tjue ganger tror jeg vi må for at han skal bruke øra å gjøre som jeg sier. Jeg skal ærlig innrømme at det blir mye "kjefting" og "nei" om dagen, men jeg har lært meg å sette pris på de små øyeblikkene i hverdagen som minner meg om hvor fantastisk det er å være mamma ♥  

Sånn som til morgenen igår og idag:Nå sitter jeg og drikker te for harde livet for å prøve og våkne litt. Våknet med tidenes migrene idag, så Nicolai kom litt senere til barnehagen. Ellers skal lillesøster fotograferes idag! Jeg gleder meg veldig til å få et ordentlig bilde av henne på veggen også, ved siden av storebror! :-)


Håper alle får en fin dag!

BOLIGSTYLING

Heisann!

Nå har jeg endelig kommet meg hjem og ligger rett ut på sofaen og hører at senga roper på meg! Jeg-er-så-trøtt! Jeg har nemlig prøvd meg på boligstyling idag. Pappa skal selge huset sitt (!!!!!) fordi han skal bygge nytt, og imorgen kommer fotografen for å ta bilder. Derfor spurte han om ikke jeg kunne ta med meg litt stæsj fra meg å hjelpe han litt. Jeg pakka bilen full, og min egen leilighet er blitt rimelig tom! Haha. Jeg har styra og ordna i fire timer, og pappa ble i hvert fall veldig fornøyd - noe som selvfølgelig er det viktigste. Han regner med at huset blir lagt ut om ca to uker, så her skal det gå unna! Uff, jeg syns det er utrolig trist, for jeg elsker denne plassen. Men det er lite jeg får gjort noe med dessverre, så jeg håper noen andre får like stor glede av denne plassen! Jeg vil si at dette er en sjelden mulighet!

Her kommer litt bilder av noen av rommene:Ønsker dere en god kveld!


Hva syns dere?

DÅPSDAGEN

Heisann, og god søndagskveld!

Miemor er døpt, og jeg ligger nå på sofaen etter en vellykket dag! Hun har vært en såå snill baby, og jeg er så stolt at jeg snart sprekker ♥  Litt sutring da hun skulle døpes i kirken, men det var fordi hun ble lagt ned på armen, og det er selvfølgelig ikke greit for ei lita jente som gjerne vil sitte å følge med! ;-) Hehe. Nå ligger hun mett og fornøyd og sover i vugga si, og nå tror jeg nesten hun kommer til å sove til i morgen tidlig! 

Jeg fikk tatt litt bilder med mitt eget kamera, men jeg er glad jeg hadde med en flink fotograf idag, som fulgte oss hele dagen! Gleder meg veldig til å få bildene! Imens deler jeg mine egne bilder med dere her:♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Til slutt må jeg takke alle som har hjulpet meg med å bake de flotte kakene - dette ble akkurat som jeg hadde tenkt! Rosa og gult er l-e-k-k-e-r-t! Jeg er kjempefornøyd ♥ Tusen takk til dere som delte dagen med oss og tusen takk for alle de superflotte gavene!!! 

PYNTET OG KLART

God lørdagskveld!

Herlighet, nå er jeg så sliten! Holdt på med noe i hele dag - pakka bilen full, kjørt barn, henta dåpskake i Rakkestad, pyntet og ordnet i stand "lokale" til imorgen, henta barn og så hjem. Nå har jeg tatt med meg pc'en inn i senga for å oppdatere her inne før jeg tar kvelden. Har som sagt brukt hele dagen på å endevende huset til besteforeldrene til barna. Lurer på om det er noen som angrer på at de sa de kunne ha selskapet der..? Hehe. Jeg ble i hvert fall sånn helt greit fornøyd. Holdt på i evigheter å krangle med noen forbannede pompoms som ikke hadde tenkt til å bli hengende i taket som jeg hadde tenkt de skulle. Jeg tror jeg fikk de til å henge tilslutt - det gjenstår å se når vi kommer dit imorgen! Jeg irriterer meg også fortsatt over den ene som henger lenger opp enn de andre. Har rett og slett hengt meg helt opp i dem der og ikke tenkt på noe annet siden jeg dro derifra. Ja, jeg vet jeg er syk! Haha.

Mer kommer imorgen! Ønsker dere en flott lørdagskveld videre, så skrives vi (mest sannsynlig) imorgen kveld!

STOREBROR KLAR FOR DÅP

Heisann, og god lørdag!

Her hjemme er det kaos, og det meste står på hodet. Jeg ble ferdig med de siste forberedelsene igår, og nå står det pakket og klart for å pynte senere idag. Jeg er ganske sikker på at jeg kommer til å fylle opp bilen! Haha. Gleder meg sånn til å vise dere resultatet! Jeg ser alt for meg, så jeg håper bare det blir like fint som det er i hodet mitt! Det må faktisk være noe av det beste jeg vet, å pynte og ordne istand. Det var et eller annet jeg og mamma snakka om her om dagen, der jeg sa "åå, jeg vil også gifte meg! Vet allerede hvordan jeg skulle pynta lokalet!", og hun svarte bare "haha, det er bare derfor du vil gifte deg, for å kunne pynte og ordne". Det er kanskje litt sannhet i det, men bare litt altså ;-) HEHE. 

Takket være instagram fant jeg endelig dress til storebror her om dagen også. Det var den siste, og best av alt var den satt ned fra 699,- til 299,-. Wow, KUPP! 
Vi prøvde den på her om dagen for å se om den passet. Siden det var den siste de hadde og i 3-4 år tok jeg bare en sjans på at den skulle passe min snart fireåring. Den-satt-så-fint!!! Herlighet, jeg gleder meg sånn til å se han i den imorgen ♥ 


Ønsker dere en fin lørdag videre! 

EN PERFEKT START PÅ DAGEN

God morgen!

Idag våknet lillemor en time før alarmen min skulle ringe. Istedenfor å legge meg og sove igjen, som jeg normalt ville gjort bestemte jeg meg for å stå opp. Jeg har rukket å ta meg en lang dusj, ryddet litt og laget en helt nydelig smoothie! Nicolai har fått både det og brødskive og sitter for øyeblikket og ser på Disney Junior før vi skal kjøre til barnehagen! :-)Smoothie, urtete med sitron med en skvett aloeverajuice og vitaminer. En perfekt start på dagen!Ønsker dere en super dag! Snart helg!

DÅP: GELÉHeisann, og god lillelørdag!

Først og fremst - hva var det jeg sa? Jeg er så støl i låra at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg! Eller, jeg kan egentlig ikke gjøre av meg noe sted, for det gjør altså så vondt! Haha! Jeg skal straks ut å handle inn siste rest til dåpen, så om noen ser meg så har jeg ikke gjort i buksa, jeg har bare trent! ;-) 

Nå er det bare fire dager til lille Miemor skal døpes! Idag har jeg gjort ferdig det siste av det jeg skal gjøre selv; nemlig babyglass til rosa gelè med vaniljesaus!

Du trenger:

Middagsglass
Engangsskjeer (Søstrene Grene)
Silkebånd
Ark med ønsket farge
Trykkmaskin(?) (fåes på Søstrene Grene og Panduro blant annet)
Penn i ønsket farge

Hva syns dere?

HØSTENS FØRSTE FITCAMP

God kveld, alle!

Idag var det tid for høstens første fitcamptrening. Årets første trening for min del, som faktisk ikke har trent på ett helt år. Jeg som hadde kommet så godt i gang sist! Vel, nå er det slutt på å sluntre unna. Her skal det trenes! 

Vi har vært så heldig å få låne Maxfitsenteret til treningene våre. Det setter vi selvfølgelig stor pris på! Sjekk gjerne ut facebooksiden til Maxfit HER.

Det var et veldig bra oppmøte med hele 16 stk. Jeg kjente det i låra allerede etter oppvarmingen, så det sier jo litt om hvor dårlig form jeg faktisk er akkurat nå! Haha. Jeg skulle også ta litt bilder idag, så jeg fikk ikke vært med på alle øvelsene. Jeg ble i hvert fall svett av det jeg var med på, så da føler jeg i hvert fall at jeg har fått noe ut av det. Uansett er det kanskje greit med en rolig start når man er så dårlig form som jeg var idag! Hehe.
Gleder meg til torsdag!

Ønsker dere en fin kveld videre! Jeg skal hoppe i dusjen og deretter i senga. Så får vi håpe jeg kommer ut av senga igjen imorgen ;-)

 

Vil du bli med oss å trene? Send mail til ida.herbalife@outlook.com eller ta kontakt på facebook.

Et mammaliv

Hei! Jeg er ei jente på 24år fra Halden. Denne bloggen vil handle om min hverdag som alenemamma til Nicolai(f.2011) og Mie (f.2015). Jeg er selvstendig distributør i Herbalife. Startet med produktene i januar 2014 for å få mer energi og gå ned i vekt. Mistet 12kg før jeg ble gravid på nytt med Mie. Har mistet 15kg etter svangerskap nr 2. Er fortsatt på min reise ned i vekt, så bloggen vil i hovedsak handle om min nye livsstil i form av kosthold og aktivitet fremover. Alle bilder er mine om det ikke står noe annet, og missbruk av disse vil bli politianmeldt!

Kontakt meg:
etmammalivblogg@live.no

Norske blogger

FacebookInstagramKategorier
Arkivet

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign


hits