NÅR FAR I HUSET ER BORTE, PASSER VI PÅ

Far i huset kan nemlig ikke fordra fiskeboller, og det er faktisk det beste jeg vet. Jeg begynner å lure på om det er det beste Nicolai vet også, for han sitter bare og "mm'er" fra han begynner til han er ferdig med å spise. Idag jobber han sent, så dere kan jo gjette en gang hva Nicolai og jeg hadde til middag idag? Vi hadde også middagsbesøk av lillesøsteren min og kjæresten hennes, og absolutt alt ble tømt. Var bare litt av sausen igjen, og sånt liker vi! Mmmm! Ser ikke dette bare snadder ut, da? Det var det også! :o)

Nicolai har fått mye rart for seg i det siste, blant annet at han "slurper" i seg alt hele tiden. Alt fra mat til drikke og pyntegjenstander går han og lager slurpelyder av, og later som han drikker. Må le av den gutten.

Nå venter vi bare på at Andreas skal komme hjem, så vi kan dra å hente sengen vi skal kjøpe av Sara Emilie, som skriver bloggen himmeldus! Vi skal nemlig kjøpe en brannbilseng til Nicolai i bursdagsgave, og han kommer til å bli så utrolig fornøyd! Har et ønske om at han kanskje syns det er stas å sove på sitt eget rom, og ikke minst i sin egen seng igjen. For han nekter å sove der inne. Vi må vente til han sovner før vi kan bære han inn der. Men iløpet av natten kommer han inn til oss igjen. Veldig slitsomt! Så nå krysser jeg bare fingrene for at gutten blir like fornøyd som jeg tror han blir! :o)

Ha en fin kveld!

ÅRETS ØNSKELISTE: NICOLAI TO ÅR

Om seks (!!!!!) dager fyller Nicolai hele to år allerede! Herlighet, tenk at den lille(store), vakre Nicolaien som for ikke lenge siden lå i armene mine og bare var verdens snilleste baby snart er to år! Nå er han egentlig bare rampete og trasser som bare det. Merker i hvert fall at han tar igjen for sine snille baby-dager. Skjønner jo nå i ettertid hvorfor han var så snill og rolig som han var. Var nok godt planlagt av den lille luringen. He he! Men han er jo fortsatt verdens vakreste og sjarmerer som bare det. 

Her kommer i hvert fall ønskelisten for i år, da mange allerede har spurt hva han ønsker seg. Gjør derfor som ifjor og legger ut her;

 Etter Nicolai var hos farmoren og farfaren sin og fikk se knerten på film, så har han elsket knerten-filmene. Vi måtte bare laste ned å legge inn på minnepennen hans her hjemme også, for alt han gikk rundt å sa var "terten, terten", og det gjør han for så vidt enda, bare at han endelig har blitt flink til å variere litt på hva han vil se på. Var en periode det kun var en ting hele tiden, og det kan bli litt slitsomt. Men uansett, Knerten står nok høyt på ønskelista til Nicolai i år.

Knerten HER // Karoline HER // Lilleknerten HER // Knerten og lillebrors verktøykasse HER

 


Biler er også en stor favoritt. Med Lynet Mc Queen på klærne blir det sikkert ekstra stas å kle seg! 

Sokker HER & HER // Gummistøvler (str. 24/25) HER // Pysj HER // Genser HER & HER


Ryggsekk HER // Duplo HER // Tegnetavle HER // Sklie HER // Lynet McQueen HER

Jake og sjørøverne HER // Biler 1 HER // Biler 2 HER // Nemo HER // Ole Brumm HER

 
Biler er jo noe som garantert står høyt på lista, og jeg kan tenke meg at det å kunne sitte i sin egen også er veldig stas om han hadde fått mulighet. Han har nemlig fått sitte på fanget når vi har kjørt på gårdsplassen hos pappa, og alt han sa var bare "biiiil, biiil, biiiil" og glisa fra øre til øre. Han vil gjerne alltid sitte på fanget når vi skal ut å kjøre, men det går selvfølgelig ikke an, og da blir han veldig fortvila ;o)

"Gassin" som da betyr gravemaskin er han også veldig glad i.

Gul graver HER // Grønn HER // Bilbane HER // Lynet McQueen HER // Firehjuling HERKaptein Sabeltann og gjengen er helt klart den største favoritten, og jeg er ganske sikker på at det kommer til å være det i noen år til. Derfor er absolutt alt av Sabeltannprodukter og leker av interesse. Han skal fekte med alt fra pinner til fingrene, og han går i sin egen lille verden og synger "snart er skatten vår" sangen hele dagen. Han har også en farmor og farfar som har båt, og tenk så stas å kunne kjøre båt og i tillegg ha på seg sabeltann flytevest! Han må i så fall ha fra 15-30kg med tanke på at den mest sannsynlig blir tatt i bruk fra neste år. Alt på bildet er fra sabeltannbutikk.no 

 

Håper dette var til hjelp til familie og venner som lurer på hva de skal kjøpe :o)

 

 

 

 

Resten er affiliateslenker fra Lekmer og Ellos

NICOLAI HAR VÆRT PÅ SHOPPING

Idag hadde vi planer om å dra over til Sverige å handle litt mer tykke klær til Nicolai, men jeg har hatt så utrolig vondt i hodet at jeg ikke har visst hvor jeg skulle gjøre av meg. Eller migrene da, rettere sagt. Heldigvis kommer den veldig sjelden etter jeg er blitt eldre, men den er like forferdelig som den alltid har vært! Fysj. Hadde selvfølgelig ikke mer igjen av de tablettene jeg pleier å ta ved så sterk hodepine/migrene, så jeg spurte om ikke Andreas kunne gå opp til moren sin å spørre om hun hadde, siden hun jobber rett oppi her. Hun hadde en annen type jeg fikk, og deretter sov jeg i nesten tre timer, men da jeg våknet virket den nesten verre. Fikk i meg litt mat før vi dro over til Sverige på apoteket for å kjøpe tablettene, som de selvfølgelig kun selger i Sverige. Det gikk sakte, men sikkert over, og vi gjorde unna litt shopping til Nicolai. Fikk også kjøpt jakken jeg bare måtte kjøpe til han. Så den på Kappahl her om dagen, og jeg elsker jo burgunder. Tenk så fin han blir i denne. Koster forresten kun 449kr!Er den ikke bare lekker?

Snekkerbukse / Strikket genser / Tre kose/daffe-bukser / Velourpysjamas(utrolig deilig og myk! og ikke minst utrolig søt!)

Alt dette er fra H&M i Sverige. 
Så var det denne da. For dere trodde vel ikke at Nicolai fant klærne selv? Nei, han kunne vel ikke brydd seg mindre om de. Men jeg måtte jo selvfølgelig innom Søstrene Grene for å titte, og da ropte det fra vognen; Taaaaaataaaaan! som da betyr Kaptein Sabeltann. Så da måtte han jo få denne da, stakkar, så han hadde noe å ordne med der han satt. Han var i hvert fall storfornøyd. He he :o)

Håper dere har hatt en fin dag! Jeg skal nyte to fridager før natthelg. Heldigvis jobber jeg bare hver tredje helg.. ;o)IKKE FUNNET DEN PERFEKTE VINTERDRESSEN ENDA? FORTVIL IKKE..

Lekmer har nemlig 10% på alle Carnic- og Theron dresser fra Didriksons. Theron er kåret til best i test 2013, og denne falt vi på til Nicolai i lysblå; nr 6 i dette innlegget. Gleder meg til det blir litt kaldere og han kan bruke den, for den satt sååå fint på, og den virker også utrolig god. Ikke minst syns jeg de ser kjempefine ut i utseende også.

 


HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER


6 HER // 7 HER

 
8 HER // 9 HER // 10 HER // 11 HER


12 HER // 13 HER // 14 HER // 15 HER // 16 HER // 17 HER // 18 HER


 
Kjøper du overall + matchende lue får du nå 19% og 10% rabatt, og betaler kun 999kr. Det fikk selvfølgelig ikke vi da vi bestilte dressen og lua, men tenkte jeg allikevel kunne tipse dere om det! Lua er også utrolig myk og god. Nicolai hadde samme lue ifjor også, men den har blitt for liten, så vi bestile ny i år i fargen som matcher dressen.

Lysblå HER // Blå HER // Grønn HER // Gråsvart HER


Lilla HER // Rosa HER

 

Har dere funnet dress til barnet/barna enda? 

 

 

affiliateslenkerDEN SKJULTE SANNHET AV VÅR LEILIGHET

Som veldig mange vet, er jeg over gjennomsnittet interessert i interiør og hjem. Jeg elsker å ha et fint hjem, og ikke minst få tilbakemeldinger på at jeg har et fint hjem. Men nå tenkte jeg å gjøre noe jeg aldri i livet trodde jeg aldri kom til å gjøre.. For hva er vel ikke mindre inspirerende når man ser interiørbilder med masse rot i bakgrunnen? Jeg pleier jo alltid å rydde før jeg legger ut bilder offentlig, for hva ellers er vitsen med å legge ut bilder om man ikke klarer å inspirere andre med bildene? Men det vil jo ikke si at jeg alltid har det ryddig og at hjemmet mitt alltid ser ut som et interiørblad for det, for det skal jeg si dere at det absolutt ikke gjør! Jeg har alltid vært rotete av meg, og da mener jeg Rotete med stor R! Jeg hater å rydde og jeg hater å vaske, men jeg elsker fortsatt å ha det ryddig og rent rundt meg. Rart det der?.. Uansett, når man får barn så er det i hvert fall slutt på å ha det ryddig rundt seg. Helt utrolig at en så liten kropp klarer å lage så mye rot og kaos i et hjem! Nå skal jeg ikke si at Nicolai har all skylden, for jeg kan jaggu rote rundt meg jeg og, men akkurat nå vil jeg si at han er verst. He he.

Idag er ikke formen helt på topp, og Nicolai er nå på trilletur med mimmi'n sin. Jeg ligger mer eller mindre rett ut på sofaen og tenkte bare "fy faen" det ser ut rundt meg. Så dukket lyspæra opp over hodet mitt. "Hvorfor ikke rett og slett ta noen bilder, og ikke minst legge de ut så alle kan se hvor jævlig du har det?" Ja tenkte jeg. Dette var egentlig en god idé.

 

Dette er da stuen. Det meste på gulvet er selvfølgelig Nicolai sitt rot. Leker, leker og atter leker.. På bordet finner vi også et par leker, men her er nok meste parten vårt rot. Glass. Er det bare vi som har et stort forbruk av glass? Oppvaskmaskinen får i hvert fall kjørt seg en del, stakkar..

Og klær da. Har egentlig klesskap i hele huset vi..Klokken er i skrivende stund 14:15 og jeg har fortsatt ikke ryddet opp etter Nicolais frokost. Eller potetgullet og brusflaska fra helgen da vel og merke..Klær... Har jeg nevnt at vi har klesskap i hele huset?

Hva gjør skyllemiddelet jeg kjøpte i Sverige på torsdag i gangen??

Orka ikke å brette håndklene fra tørketrommelen igår.. De ligger der enda da, for å si det sånn.. + litt tomme såper og skyllemiddel som egentlig skulle vært i søppelen. 

Soverommet.. Klær på gulvet og noen som har vært tørste om natten og ikke ryddet opp etter seg. Re opp sengen er forresten også oppskrytt..

Og til sist, men ikke minst klesskapet. Dette er mitt. Rart jeg aldri har noe å ha på meg? Trengte flere kleshengere fordi jeg ikke hadde nok, men nå får jeg ikke pressa inn en eneste kleshenger til, så derfor henger klærne over de andre, og derfor er ikke resten av kleshengerne pakket opp enda.. Hva denne lysekrona gjør i mitt skap må nesten Andreas svare på.

 

Kan dere gjette hvilket rom som er mest ryddig for øyeblikket? Det er faktisk Nicolai sitt (!!!!) Men det er kanskje ikke så rart når omtrent alle lekene er på gulvet i stua... Jeg har forresten ikke planer om å rydde enda heller. Det tar jeg rett og slett når det passer meg, for det går nok ikke noe sted. Kanskje det blir ryddig av seg selv, om jeg glor lenge nok på det? Hvem vet..

 

 

DÅP

Idag har vi vært i dåp til søskenbarnet til Nicolai, altså datteren til søsteren til Andreas. Dagen begynte ikke så bra. Nicolai holdt det nemlig gående i natt, og kl. ble over 03 før vi fikk sovnet, noe som resulterte i at vi forsov oss alle tre, og våknet 09:30. Det var ikke noe annet å gjøre enn å kaste seg ut av senga om vi skulle rekke kirken til kl 11. Nicolai spiste frokost, mens Andreas og jeg fløy om hverandre frem og tilbake på badet.

Jeg var litt bekymret for hvordan Nicolai var i kirken denne gangen, men det gikk greit. Humøret var litt svingende, i og med at han måtte vekkes idag og var litt trøtt. Han klarte allikevel å få folk til å smile med sin gode latter og rampestreker :o)

Han har vært i full fart hele dagen, og hadde så vidt tid til å spise. Han var ikke helt ferdig med å sjarmere, så han ville selvfølgelig fly rundt bordet. Han var jo så heldig og hadde ei jente han kunne leke litt med, og det var veldig stas! Denne karen begynner nemlig tidlig; her var det suss og kos som gjaldt! ;o) 
Vesten og sløyfen får du kjøpt HER  (adlink)

Vi merka i hvert fall her ikveld at han var veldig sliten, da han plutselig omtrent sovna oppi kveldsmaten sin;

Men som jeg skrev på instagram. Det tyder vel bare på at han har hatt en fin og innholdsrik dag! Krysser fingrene for at han sover frem til imorgen tidlig, for jeg kan nemlig ikke huske at jeg har sovet en hel natt uten en som sparker meg i ansiktet halve natten.. 

 

Håper dere har hatt en fin søndag!

HJEMMELAGET HÅRBØYLE

 

På søndag skal vi i barnedåp, og i den anledning har jeg laget en hjemmelaget hårbøyle til antrekket jeg skal ha på meg. Jeg kjøpte en vanlig hårbøyle med en sløyfe på, som jeg bare tok av. Deretter limte jeg på blomstene som jeg også kjøpe utenom. Jeg ble i hvert fall ganske fornøyd selv, og tror den kommer til å bli fin til antrekket! :o)

Hva syns dere?

Dette skal jeg ha på meg. Kjole HER // Sko HER

 

 

 

 

 

affiliateslenker

ENDELIG ALENETID.... ELLER IKKE?

Jeg regner med at dere som har barn kjenner dere meget godt igjen ;o)Andreas jobbet til 20 igår, og da han kom hjem skulle jeg lage nachos til oss. Kjapt, enkelt og veldig godt! Jeg spurte om ikke vi skulle slå til å ta oss et glass vin også, så det gjorde vi. Jeg skjønner fortsatt ikke at jeg gidder, for jeg er ikke så glad alkohol egentlig, så jeg kunne like gjerne tatt meg et glass brus som alltid.

Mens formen stod i ovnen gikk jeg og tok en dusj, mens Andreas skulle legge Nicolai. Både Nicolai og jeg sov litt lenge på formiddagen igår, så da måtte han være oppe litt lenger. Han ble lagt ca halv ni, uten hell. Gutten skulle selvfølgelig ikke sove, og til slutt måtte han bare være oppe så vi fikk spist før maten ble kald. Der røyk den alenetiden vi hadde håper å få på lørdagskvelden.. :o)

Linselusa som fornøyd forsyner seg med nachochips fra skålen! ;-)


Det ble litt sent på både foreldre og barn igår! Jeg er veldig glad for at Nicolai sov helt til 09:30 idag, ellers hadde jeg nok være zombiemamma resten av dagen! 

 

Fler som kjenner seg igjen, eller?

NYTT I GUTTEGARDEROBEN

Tiden flyr jaggu fort, og nå er det på tide med litt nytt i guttegarderoben igjen. Vintertøy står for tur, og jeg har så smått begynt å handle litt. Vinterdressen er i boks, vinterlue(r) er i boks og votter er i boks. Jeg har nå gått til innkjøp av litt tykkere klær.

Strikkede gensere, fleecejakke, cardigan, et par forede støvler, penjakke, kosebukser, kosedress, en litt tynnere lue og enda en tykk vinterlue. Har også kjøpt strømpebukser og en supertøff collegejakke med stjerner på, som jeg dessverre ikke fant på nettbutikken til H&M. Tok nemlig bildene derifra istedenfor å ta bildene selv, litt lettere å se hvert enkelt plagg der ifra syns jeg. Nå gjenstår enda litt mer klær, litt mer ordentlige vintersko og litt andre småting, så er verdens vakreste Nicolai klar for vinteren, og han kommer til å bli sååå fin! :o)

Alt er fra H&M.

Hva syns dere om klærne? Har dere begynt å handle vintertøy enda?

VI GLEDER OSS TIL NY LEILIGHET

 

Som sagt flytter vi inn i en ny leilighet 1.november, og jeg flyr snart i taket. Hvorfor må det være sånn at tiden går så utrolig sakte når man gleder seg veldig til noe? Jeg blir jo ikke LITT gal heller. Ser etter inspirasjon overalt for tiden, og det er så mye jeg har lyst på. Føler at jeg må bytte ut alt av interiør da jeg har mye som ikke passer helt inn i stilen leiligheten blir bygd. Har fått kjøpt litt nytt i hvert fall, så får vi ta litt og litt. Ellos har som alltid sinnsykt mye fint, og jeg blir som vanlig blakk av å klikke meg inn på den siden. 

 1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER

 


8 HER // 9 HER // 10 HER // 11 HER

 

Til barnerommet har jeg funnet sengetøy og gardiner hos Ellos, mens resten i kollasjen er fra Jollyroom.

 

12 HER // 13 HER // 14 HER // 15 HER // 16 HER // 17 HER // 18 HER / 19 HER

 

Sengen er fra IKEA, og den tror jeg faktisk jeg bare må kjøpe! Elsket den fargen!


20 HER

 

 

 

affiliateslenker

NICOLAIS NYE VINTERDRESS

Jeg laget et inspirasjonsinnlegg sist uke på den forrige bloggen om vinterklær til de små, og at vi fortsatt lurte litt på hvilken vinterdress vi skulle kjøpe til Nicolai(innlegget finner du her)

 Vi endte opp med å bestille en av dressene jeg la ut fra merket Didriksons som forresten er best i test! Den er virkelig superfin! Bestilte i 90(2 år), så den var litt stor, men det gjør jo ingenting. Da passer den jo bare lenger! Fikk ikke tatt noe ordentlig bilde av Nicolai med den på, for han ville absolutt ikke bli tatt bilde av. Det var helt greit å prøve dressen, men så fort han så jeg tok frem kameraet for å ta bilde, da ble han sur.. De vet hva de vil, og ikke vil de små.. :o)

Deilig å ha den første dressen og lua i boks. Han hadde den samme lua ifjor, bare i mørkblå, og den er kjempefin! Den dekker også kinnene med en borrelås under haka, så han holder seg god og varm i ansiktet også.Dress HER // Lue HER

 

 Hvilken dress bruker dere til deres barn? 

 

affiliateslenker

 

NYTT FRA LENE BJERRE

Her om dagen dro Nicolai og jeg på en liten trilletur i byen etter vi hadde kjørt Andreas på jobb. Måtte selvfølgelig innom en av mine favoritt-interiørbutikker her i byen, og gikk jo ikke tomhendt ut derifra nå heller. Røsket med meg en nydelig potteskjuler fra Lene Bjerre og en kunstig rosebusk som ser veldig ekte ut! Jeg er nemlig ikke verdens flinkeste til å ta vare på planter.. He-he.

 

Gleder meg SÅNN til å komme inn i den nye leiligheten..


 

Bildet er tatt fra instagram. Følg meg gjerne; iidakm


Hva syns dere? ;o)

SHABBY TALLERKENHYLLE PÅ BARNEROMMET..

Tenkte å vise dere et av mine småprosjekter jeg er veldig fornøyd med! Jeg har pusset opp en tallerkenhylle i furu, til å bli en fin shabby-hylle på barnerommet..♥

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg malte først over hyllen med den hvite malingen.

 

 

Deretter blandet jeg en grønnfarge med den hvite, slik at jeg fikk en lys, lys farge, og malte over igjen med den etter det hvite hadde tørket.

 

 

Da strøk nr2 hadde tørket skrapet jeg over med en kniv slik at jeg fikk disse "slitte" merkene. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Hyllen gjorde seg veldig fin på barnerommet i hvert fall, og jeg er nok en gang superfornøyd med egen kreativitet! ;o)


 

*Hva syns dere?

 

 

 

#barnerom #tips #interiør #mamma #mammablogg #DIY

JOBB I RHODOS JUNI 2013

 

Hei, dere!

 

Tenkte jeg kunne vise litt bilder av Rhodosturen min i midten av juni. Jeg har jo nevnt i et innlegg for en stund siden da dette ble bestemt, at jeg skulle på ferie med to beboere på boligen der jeg jobber. Mer enn det kan jeg egentlig ikke si, pga taushetsplikt. Men jeg tok selvfølgelig litt bilder der nede, og de kan jeg selvfølgelig vise! Litt morsomt å kunne dra et annet sted enn Tyrkia - som jeg alltid drar når jeg skal på ferie selv.

 

 

Vi var på Rhodos vestkyst, og lå på hotellet Sirene beach med all inclusice. Vi bestilte i seneste laget og måtte ta det første og beste som var ledig. Hotellet har 3+ stjerner og har en helt grei standard. Hotellrommet var greit. Stor plass med unntak av badet. Det var altfor lite, men vi klarte oss på syv dager. Vi hadde utsikt over middelhavet og Ixia-stranden, noe som også var deilig med tanke på litt ekstra vind i varmen! Solnedgangen fikk vi selvfølgelig også med oss fra balkongen hver kveld, og den var helt nydelig! 

(Har ikke tatt bilder fra hotellrommet, så lånte bildet fra vings hjemmeside; http://www.ving.no/hellas/rhodos-vestkyst/sirene-beachDette er et litt annerledes rom fra det rommet vi hadde.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bassengområdet lå bak, på toppen av hotellområdet også med utsikt over havet. Også en helt grei plass med muligheter for å sole seg på gresset, rundt bassenget og på en "takterrasse" med utsikten utover middelhavet. Der ble det også servert småsnacks hele dagen hvor man bare kunne forsyne seg i baren. Aner ikke hva de serverte utenom pommes fritesen, men det var i hvert fall utrolig godt! 

 

 

 

 


 

 

Maten var forskjellig fra dag til dag. Vi hadde som sagt all inclusive, og det vil si frokost, lunsj og middag. Frokosten ble servert fra 07-10, lunsjen fra 13-15 og middag fra 18-20 om jeg ikke husker helt feil. Mellom disse var det da snacks i baren. Drikke og is kunne man også hente hele dagen fra 10-23. All mat var i hvert fall helt nydelig, og jeg forspiste meg omtrent hver eneste dag! Dessertene var alltid helt fantastiske, og jeg er faktisk ikke noe særlig kakemenneske! Bortsett fra 16.juni - 22.juni 2013! 

 

 

Hotellets ansatte var også veldig imøtekommende og vennlige, og vi hadde aldri problemer med å løse ting. 

 

Ellers er Rhodos en helt fantastisk fin by med masse shoppingmuligheter, kultur, fine bygg, god mat osv! For å komme oss fra Sirene Beach hotell til byen måtte vi ta taxi. Den tok i underkant av ti minutter og det var en fastpris på 8 euro - ca 65 norske kroner. Vi dro felles til Gamlebyen i Rhodos en kveld, som består av en kjempestor borg fylt av restauranter, cafeer, og butikker. Et typisk "sydensted" med "sydensjapper", men var veldig vakkert der. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Dagen før vi skulle dra hjem tok jeg en liten tur til den "nye" byen alene. Jeg måtte jo selvfølgelig innom Bershka og Pull and Bear, og det var vel de eneste butikkene jeg var i siden jeg brukte ca en time i hver butikk. Bortsett fra koffert og veskebutikken jeg måtte innom før jeg tok taxi tilbake igjen, for å få med meg alle klærne hjem *knis* 

 

 

 

 Stranden var ikke den fineste "sydenstranden" jeg har sett. Den var full av steiner, men gikk helt greit for mitt bruk de to gangene jeg/vi var der. Vi var der en dag felles, så brukte jeg mine to "fritimer" en annen dag hvor jeg solte meg kun duppet meg i vannet før jeg gikk opp igjen. 

 

 

 

 

 

Som dere sikkert ser og skjønner så anbefaler jeg Rhodos på det sterkeste! Mulig dette blir den første ferien for Nicolai, det vet jeg ikke enda. Da må det i hvert fall bli nærmere byen så vi kan gå fra hotellet til byen og tilbake igjen. Skal dere reise, så anbefaler jeg også Ving på det sterkeste, for makan til service skal man faktisk lete lenge etter! Med tanke på at vi reiste med handicappede var de helt utrolig mot oss, rett og slett

 Vil dere lese mer om Sirene Beach kan dere gå inn her; http://www.ving.no/hellas/rhodos-vestkyst/sirene-beach

 

Og til slutt må jeg bare si at jeg har verdens beste jobb som får lov til å jobbe med disse menneskene, og ikke minst glede dem med å bare være tilstede! Jeg elsker hva jobben har å by på, og jeg elsker alle utfordringer jeg kan få! :o)

 

<a href="http://bloggurat.net/minblogg/registrere/98deef45963e2b1b7027a8c3442f8931a295add1">presentert bloggen min</a> på Bloggurat.

EN NY START

 

Endelig er jeg ferdig med tre måneders oppsigelse, og endelig er jeg ferdig med å vaske meg ut av den forbaska leiligheten! Har jeg noen gang sagt hvor høyt jeg hater å vaske? Og ikke minst flytte i det hele tatt! Man har jo alltid myyyye mer unødvendige ting og tang enn man tror! Rart jeg aldri lærer! urrrrgh..

 

Blir jo selvfølgelig litt trist også da. Vi flyttet jo dit mens Nicolai enda var liten, men det var jo der han begynte å overraske med de nye tingene, som å si "tante", klatre ut av sprinkelsengen og tok sine første skritt. (og selvfølgelig masse annet) Sukk..


 

 

 

 

 

Men jeg har vel kanskje ikke hverken fortalt at jeg skal flytte, eller hvorfor jeg skal flytte her på bloggen? Andreas og jeg skal nemlig flytte sammen igjen, inn i en helt ny leilighet som enda ikke er ferdig. 1.november er datoen, og det kommer til å være to lange måneder vet jeg :o) Men da har jeg jo bare litt ekstra tid på å planlegge, noe jeg selvfølgelig allerede har begynt med. Jeg har blitt en ræser på netthandelen, så leiligheten blir nok superduperfiiiin!

 

Sminkebord med krakk og seng til soverommet,

benk og lysekrone til garderoben. Oh yes, du så riktig; Jeg får endelig et walk-in!! 

 

 

Dette er slik leiligheten ser ut nå, om ikke de som jobber med den har kommet tilbake enda. Krysser egentlig bare fingrene for at de blir ferdig tidligere, noe som kunne skje ifølge huseieren. Jeg er litt skeptisk til svart kjøkken, men skal nok få til en elegant, men samtidig tøff stil, slik at vi begge får noe vi trives med. For ja, Andreas er en smule opptatt av hvordan det ser ut han og!....

 

 

Lykke

FORBEREDELSER TIL TOÅRSDAG

Nå er det under en måned igjen til Nicolai er to år! Herlighet. Jeg har sagt det før, og sier det igjen; Som den tiden flyyyr av sted! Jeg syns ikke det er lenge siden jeg lå på sykehuset, og jeg syns i hvert fall ikke det er lenge siden ettårsdagen hvor jeg tenkte "heldigvis ett år til neste gang". Jeg er nemlig veldig styrete av meg, og vil at det skal bli best mulig i slike ting, og ifjor ble det både smörgåstårta og kaker. Er jo selvfølelig litt ekstra stas på den første bursdagen, så i år blir det nok bare kaker. Vi skal feire to ganger. Et familieselskap og en barnebursdag med mine venners barn og min families barn. 

 

I barnebursdagen blir det selvfølgelig den store favoritten her i huset til tema. Nemlig selveste Kaptein Sabeltann! Eller pirat da, men alt med hodeskaller og flagg er "tatan" for Nicolai. Han kommer til å være storfornøyd! Nedenfor er litt av det jeg har kjøpt inn.

 

 

I familieselskapet blir det en blanding av blått og brunt. Noe jeg syns er veldig fine farger sammen. Det er som dere ser farger bloggen også er preget av ;o)

 

 

 

Alt er kjøpt hos partydesign.no

Et mammaliv

Hei! Jeg er ei jente på 24år fra Halden. Denne bloggen vil handle om min hverdag som alenemamma til Nicolai(f.2011) og Mie (f.2015). Jeg er selvstendig distributør i Herbalife. Startet med produktene i januar 2014 for å få mer energi og gå ned i vekt. Mistet 12kg før jeg ble gravid på nytt med Mie. Har mistet 15kg etter svangerskap nr 2. Er fortsatt på min reise ned i vekt, så bloggen vil i hovedsak handle om min nye livsstil i form av kosthold og aktivitet fremover. Alle bilder er mine om det ikke står noe annet, og missbruk av disse vil bli politianmeldt!

Kontakt meg:
etmammalivblogg@live.no

Norske blogger

FacebookInstagramKategorier
Arkivet

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign


hits