ER DET RART JEG ER STOLT?Heisann! Da var mandagen her igjen, og det merket jeg godt til morgenen idag. Både Nicolai og jeg lå egentlig veldig godt under dyna, så det frista absolutt ikke å stå opp. Men det var bare å komme seg opp og starte dagen. Med en shake og en kopp te om morgenen er det rart hvor fort man kvikner til. Det var verre med Nicolai. Han er fryktelig treg om morgenen blitt, så han kom litt sent til barnehagen idag også. 

Før vi skulle dra på vår lille søndagstur igår spurte Nicolai om han kunne holde lillesøsteren sin. Det fikk han selvfølgelig lov til, og jeg så min sjanse til og endelig få tatt noen bilder av dem når Nicolai først vil selv. Han har nemlig begynt å si ifra at han ikke vil bli tatt bilde av, og da må jeg ta de sjansene jeg får. Det er nemlig ikke så lenge de varer, så det gjelder å bruke den lille tiden jeg får raskt og godt ;-) Jeg rakk i hvert fall å få noen fine blinkskudd av mine to små hjerter ♥ 


Nicolai: men mamma, jeg klarer ikke sutte på tommelen min, så nå vil jeg ikke mer! ...Og det ville ikke Mie heller ;-)


Ønsker dere en strålende uke!

SØNDAGSTUR TIL STRÖMSTAD

Heisann, og god søndagskveld! 

Det har skjedd ganske mye i livet mitt den siste tiden - på både godt og vondt. Det vonde begynner å gå over og jeg er fryktelig gira for tiden. Masse herlige kunder å følge opp, og det er så spennende! Det er jo akkurat der jeg var selv for drøyt ett år siden, og nå kan jeg hjelpe andre til å få det bedre med seg selv akkurat som jeg selv har gjort og fortsatt holder på med. Nettopp det å nå mine mål. Jeg er jo langt ifra ferdig selv, og at jeg både kan jobbe med å hjelpe andre til en bedre livsstil og at vi kan motivere hverandre - det er bare fantastisk gøy, rett og slett! 

Men, det gjelder og ikke være for streng med seg selv. Det må være lov til å kose seg litt også. Som idag. Vi har vært på søndagstur til Strömstad der oldeforeldrene til barna bor. Vi har vært ute og spist og trilla tur i det fine været. Rett og slett kosa oss skikkelig! ;-) 


Imorgen er det ny uke og nye muligheter! For min del starter treningen igjen, og jeg gleder meg til å komme igang! :-)

NYE SPISESTUESTOLERHeisann!

På fredag sendte jeg snap med søskenbarnet mitt, og så de fine spisestuestolene hennes i bakgrunnen på bildet. Derfor sendte jeg et bilde av mine spisestuestoler og spurte om ikke hun hadde lyst til å bytte med meg.. Jaggu hadde hun det, og jeg ble-så-glad! Det er jo ingen hemmelighet at jeg er glad i kurv og rotting, så det er jo ikke så rart at jeg falt pladask for disse stolene. De passet kjempefint inn her, og med den nye lampa over spisestuebordet ble det rett og slett lekkert ;-)
Jeg ble i hvert fall veldig fornøyd!!!Hva syns dere?


Ønsker dere en fin søndag!

KICKSTART: RESULTATER

Først og fremst; tusen takk for responsen på mitt forrige innlegg. Jeg trodde virkelig ikke at mine "kveldstanker" og et innlegg jeg følte bare ble rotete skulle få så mange klikk. Hjertelig takk for det!Tilbake til overskriften. Det har vært en lang sommerferie, og så lenge jeg har permisjon merker jeg selvfølgelig at det er vanskelig å komme igang. Jeg måtte gi meg selv en liten kickstart for å komme ordentlig i gang igjen med et godt og variert kosthold sammen med gode produkter. Derfor har jeg nå siden tirsdag hatt en såkalt "tre dagers prøvepakke". Jeg har på kun to dager faktisk gått ned to kilo, så det er jo helt utrolig. Ingen tvil om at det funker i hvert fall! Jeg skulle egentlig venta med å gå på vekten til imorgen, men jeg klarte ikke la være og jeg blir selvfølgelig helt gira på å fortelle resultatene med en gang! haha. Jeg kan jo også lage et eget innlegg med scanningsresultatene når jeg har scanna meg imorgen :-) 

Det var i hvert fall dette som skulle til, og jeg er nå så motivert som jeg kan få blitt! Gleder meg til å nå mine nye mål!Så vil jeg bare minne om at vi starter opp FitCamp neste uke. Det har vært en utrolig bra respons og begge informasjonsmøtene våre har gått over all forventing. Jeg gleder meg selv til å komme i form igjen etter ett helt år uten trening. Har du lyst til å bli med på vårt gratis treningstilbud? Send meg en PM på facebook: Ida Marthinsen eller send meg en mail: ida.herbalife@outlook.com 


Ønsker alle en superduper dag!

MINE TO OG JEG

Jeg vet egentlig ikke hvor jeg skal begynne eller hva jeg vil med dette innlegget, men jeg ble sittende å tenke på mye rart og trenger å få det ned et sted. Først og fremst vet jeg mange lurer på om jeg er alene med barna eller ikke, og svaret er at jeg er alene. Jeg ble som tidligere skrevet gravid etter vi hadde flyttet fra hverandre ifjor, så det var alt annet enn planlagt.

Det har seg sånn at mange tror at det bare er å ta abort om man blir gravid, men det kan jeg skrive under på at det ikke er. I hvert fall ikke for min del. Begge mine graviditeter kom like overraskende på meg, og ingen av de passet egentlig særlig bra heller. Da jeg ble gravid med Nicolai var jeg 19 år, hadde gått ca et halvt år på påbygning, jobbet som tilkallingsvikar på et eldrehjem og hadde bortebostipend fordi jeg nettopp hadde flyttet ut hjemmefra. Jeg hadde hverken sertifikatet eller bil. Med andre ord ikke veldig klar for å bli mamma.

Vi traff hverandre ved at vi begynte i samme klasse og ting gikk rett og slett litt for fort. Vi hadde vært sammen i ca. to måneder før jeg stod med en positiv test i hånda og ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg. Da det hadde sunket litt inn ble vi enige om å klare dette sammen. Jeg tok masse ekstravakter på jobben og sa også ifra på andre boliger at jeg kunne ta vakter der også. Jeg ble etterhvert veldig, veldig kvalm og fikk veldig mye fravær på skolen. Etter en måneds tid prøvde jeg meg på skolebenken igjen, men skjønte fort at jeg hadde gått glipp av mye den tiden jeg hadde vært borte. Så mye at jeg ikke skjønte noenting og at det ikke var noe vits å fortsette. Jeg sluttet på skolen og fortsatte å jobbe frem til jeg ble dårlig igjen. Jeg prøvde å holde ut lengre enn jeg burde, og da jeg nesten svimet av flere ganger på jobb skjønte jeg at jeg ikke hadde noe valg. Jeg måtte sykemelde meg. Jeg rakk i hvert fall å opparbeide meg til retten på foreldrepenger. Vi flyttet sammen og fikk (selvfølgelig) verdens nydeligste sønn som kom med akutt keisersnitt den 2.oktober 2011. Jeg tok også kjøretimer og fikk både sertifikatet og kjøpte min første bil i 2012.Som de fleste også vet har det vært litt frem og tilbake mellom oss. Vi har flyttet fra hverandre en gang i 2012 og flyttet sammen igjen i 2013 etter ca. ett år. Sommeren 2014 flyttet vi fra hverandre igjen, og sånn har det nå blitt. Vi prøvde og har prøvd alt, mer kan vi ikke gjøre.

I september stod jeg nok en gang med en sjokkerende overraskelse i hånda, og denne gangen var vel egentlig hakket verre enn den første. Da var vi jo i hvert fall sammen - det var vi ikke nå. Hvordan er det mulig å være så dum tenker dere nok, og det kan jeg love dere jeg tenkte og fortsatt tenker også. Nå har det seg sånn at alle vet hvordan man blir gravid, og det har seg også sånn at det var et engangstilfelle som aldri skulle skjedd. Men det skjedde, og vi måtte nok en gang finne en måte å klare dette på sammen. Jeg prøvde å tenke det positive, og det var at jeg hadde samme far til begge mine barn. Og at jeg visste at det er en far som stiller opp uansett. Derfor visste jeg at vi skulle klare dette også. Verdens vakreste lille Miemor kom med planlagt keisersnitt den 27.mai 2015.Siden jeg har vært dårlig og sykemeldt hele dette svangerskapet trengte jeg naturligvis litt ekstra hjelp med Nicolai. Derfor har vi vært en del sammen fordi han skulle avlaste litt slik at jeg fikk slappet av mest mulig. Jeg hadde svangerskapsmigrene nesten hele svangerskapet, og tilslutt fikk jeg også bekkenløsning. Noe som da gjorde det svært vanskelig for meg å ta meg av en aktiv treåring 24 timer i døgnet. Siden jeg også hadde planlagt keisersnitt denne gangen har han også vært hos meg for å hjelpe til i dagene etter operasjonen. Han har også vært her for å kunne være sammen med vår nyfødte datter, da det ikke bare er å sende avgårde en baby på samvær med pappaen sin. Nicolai har nettopp hatt sommerferie, så vi har funnet på et par ting sammen alle sammen så han kan se at vi er venner og fortsatt kan være en familie. Det er veldig viktig for meg at barna kan se at mamma og pappa er gode venner selv om de ikke bor sammen. Det har mine foreldre også alltid vært, og jeg har sett flere opp igjennom der foreldrene overhodet ikke snakker sammen. De slipper barna ut av bilen på utsiden hos mor eller far uten å si et ord til hverandre, og det syns jeg er trist. Jeg vil ikke at mine barn skal ha det sånn.

Det jeg egentlig vil frem til er at selv om det ikke var meningen at det skulle bli oss føler jeg at vi har taklet dette veldig bra tross situasjonene vi har vært i de siste fem årene. Jeg har egentlig bare lyst til å vise fingeren til alle som hvisket og tisket bak ryggen vår at vi var for unge og aldri kom til å klare det. Alt fra folk på min egen alder til godt voksne mennesker - jeg blir faktisk mest satt ut av hvor mye stygt enkelte kan spy ut av seg. Jeg har hørt mye rart, men har valgt å heve hodet, fokusere på mine to fantastiske barn og meg selv. Mine to og jeg ♥

 

FALTENG DESIGN

Heisann!

Her om dagen var jeg så heldig og fikk smokkelenke og vognpynt til lillemor! Begge deler er laget av Trine FaltengFalteng Design. Hun lager alt fra dette til nydelig strikka drakter, sko, smekker, luer og masse mer!

Klikk dere inn på siden hennes på facebook HER, eller sjekk ut instagram: Faltengdesign.
Om dere lurer på noe kan dere sende henne en mail på trinefalteng91@gmail.com 
Var de ikke fine? Jeg gleder meg i hvert fall til å ta det i bruk - tusen, tusen takk ♥ ♥
// Dette innlegget er skrevet i samarbeid med Falteng Design.

HJEMMEDAG OG PIKNIK

Heisann!

Nicolai er så fryktelig trøtt om dagen, og det gjør det utrolig vanskelig å vekke han. Når han først har kommet seg opp av sengen, så bruker han eeevigheter på å spise, vaske seg, kle på seg osv.... Og siden jeg har permisjon og allikevel er hjemme, så syns jeg det er helt greit at han får noen hjemmedager innimellom. Idag ble det det ukens andre hjemmedag, og vi har brukt det fine været til å dra på piknik i festningen. 

Vi dro på Meny for å handle litt snacks og frukt. Nicolai gikk rundt og sa "vi skal på piknik, vi skal på piknik" til absolutt alle han møtte på! Haha. Han har vært i helt i hundre i hele dag, så jeg regner med at han er fornøyd! Nå skal vi straks ta turen til pappa på middag. Makrell fra grillen! Yum, yum, yum! Ønsker alle en flott kveld! Imorgen er det helg igjen allerede! 

STØRST AV ALT ER KJÆRLIGHETENHeisann!

Som jeg har skrevet tidligere var jeg i bryllup til en av mine nærmeste venninner på lørdag. Et helt nydelig bryllup fra start til slutt - strålende vær og fine mennesker! Jeg har ikke hatt det så gøy på lenge, og jeg tror ikke jeg var alene om det. Masse bilder ble knipset igjennom hele dagen og kvelden, og her kommer et lite bildedryss med noen av dem! :-)
Instagram: #Charlotteogper


Et kjempenydelig pyntet lokale!
Fantastisk god mat!


Ring i bjellene - opp på stolene!


Tale fra brudens far :-)


Tale fra brudgom til brud ♥"Bli kjent med brudeparet-lek" - men kjenner de hverandre godt nok selv, og er de enige tro? ;-) 
Brude"vals"  ♥


Far-datter dans :-)
Tusen takk for at jeg fikk lov til å dele denne fantastiske dagen med dere  ♥ ♥

SØNDAGSKOS MED STOREGULL!

Heisann og god mandag!

Idag er det skolestart, så jeg regner med de fleste er tilbake i jobbene sine også! Jeg for min del er glad jeg har permisjon, for det er jo nå sommeren har kommet! Det blåser litt idag, men ellers har vi hatt strålende vær de siste dagene!

Da Nicolai kom hjem fra faren sin igår laget jeg deilig sen middag til oss. Kyllingfilét med urtesmør, potetbåter, aioli og salat. Nicolai spiste ikke så mye som vanlig, men det gjelder bare å prøve alt. Han har faktisk begynt å like agurk, så jeg vil si vi har kommet langt. Han sovna heller aldri igår, så det ble veldig sent. Derfor har jeg han hjemme fra barnehagen idag. Jeg hadde ikke hjerte til å vekke han, så jeg lot han sove til han våknet selv. Halv ni våknet han av lillesøsters "jeg hører meg selv stemme", som lå og skrek for full hals ved siden av meg, he he! Fikk dette duftlyset av pappa og samboeren for en stund siden. De hadde det hjemme hos seg og jeg syns det luktet så godt. Og jaggu i meg hadde de kjøpt et til meg også. Det og Durance sine herlige vaskemidler! Klærne lukter SÅ godt!Ønsker alle en fin uke! :o)


RED VELVET CUPCAKES

Heisann og god søndag!

Igår var jeg i et vakkert bryllup til ei venninne av meg. I den anledning ble jeg spurt om å lage cupcakes. Siden temaet var rødt, så ble valget enkelt. Nemlig Red Velvet cupcakes i rød former! Mange spurte om oppskriften igår, da de falt veldig i smak, så her kommer den :o)Dette trenger du til 12 stk (jeg doblet oppskriften): 

60 g smør
150 g sukker
1 stort egg
0,5 ts vaniljeessens 
0,5 ts eddik
0,5 ts natron
120 ml surmelk
125 g hvetemel
1 ss kakao
2 små flasker rød konditorfarge

Frosting:

150 g kremost
150 g smør
100 g hvit sjokolade
4 dl melis
Fremgangsmåte:

Pisk mykt smør og sukker til luftig smørkrem. Tilsett egget og pisk videre til blandingen er tykk og kremete. Pisk inn vaniljeessens. Rør sammen eddik og natron (dette bruses når det blandes) og rør inn i smørkremen sammen med surmelk. Sikt sammen mel og kakao og bland i til en jevn deig (ikke rør mer enn nødvendig for å få alt godt blandet). Tilslutt farges deigen med rød konditorfarge. Deigen skal bli rødbrun. 

Sett formene på brett og fyll de 2/3 fulle. Stekes midt i ovnen ved 175°C i ca 20 min. Sjekk med kakenål at de er gjennomstekte. Avkjøl helt før du tar på kremen. (Jeg brukte litt større former, så oppskriften holdt akkurat til 20 former som jeg hadde. 

Frosting:

Smelt hvit sjokolade. Pisk sammen romtemperert smør og kremost. Rør inn den smeltede sjokoladen og deretter melis. Legg kremen i en kakesprøyte og lag fine topper. 

Disse er også pyntet med rødt pulver/strøssel kjøpt hos Tilbords Halden. Formene er også fra samme sted!
Oppskriften er hentet fra detsoteliv.no

 

 

TRE VASKEMASKINSPROBLEMER FOR EN SMÅBARNSMAMMA!

Etter den store debatten om de franske foreldrene som klarte å glemme treåringen sin på en rasteplass OG faktisk et av dagens gjøremål her hjemme for et par dager siden begynte jeg å tenke litt over hvor mye jeg har klart å surre med etter jeg fikk barn. Jeg vet ikke med dere andre som har barn, men jeg har i hvert fall blitt utrolig surrete etter jeg fikk barn selv. Noen ganger er det nesten så man kan glemme å kle på seg selv før man går ut døra, og plutselig innser du at du er på vei til barnehagen i bare trusa.
Neida, joda!

Noe som faktisk går igjen her hos meg er vaskemaskinen og klesvaska. Den forbaska klesvaska! Er det virkelig mulig at noe så enkelt og kjedelig kan bli så vanskelig å få til? Nedenfor har jeg i hvert fall skrevet ned mine topp 3 vaskemaskinsproblemer, så dere kan jo se selv om dere kjenner dere igjen i noe ;-)
-Vaskemaskinen blinker, noe som betyr at den er ferdig. Du tar innholdet ut for å henge det opp, merker at det er vått, men ikke lukter det du forventer at det skal gjøre.
Du innser at du rett og slett har glemt å ta i vaskemiddel før du satt på vaska! Bare å sette på en gang til da..!

 

-Du legger inn klær i vaskemaskinen og går ut av vaskerommet. Kommer plutselig på sent på kvelden at du har glemt å henge den opp og går for å ta det ut.
Du merker at vaska er helt tørr og du skjønner at du glemte å trykke på knappen. 


-Når det er femte gangen du setter på samme vask fordi du har glemt den bort og det har begynt å lukte surt.
(eller at du rett og slett bare har utsatt å henge den opp litt for mange ganger..!)Noen som kjenner seg igjen, eller?  

DÅP: SELSKAPSKJOLEN

Heisann!

Det har skjedd litt mye på kort tid her hjemme, som har gjort at bloggen har blitt litt nedprioritert. Jeg skulle egentlig komme med "snapchat monday" igår, men det ble altså ikke noe av. Det er rart med det. Hver eneste gang ting ser litt lysere ut, så smeller det som regel alltid en bombe. Nå ligger i hvert fall eldstemann og sover i mammas seng etter og ha blitt strøket på ryggen som han ba om. Den minste sutrer og sovner om hverandre her, så jeg løper litt frem og tilbake fra sofaen til vugga for øyeblikket. Jeg kjenner jeg er sliten idag og har tatt hodepinetabletter tre ganger idag, så det blir nok ikke sene kvelden på meg heller. 

Men uansett! Nå er det under en måned igjen til dåp og forberedelsene er i full gang. I kirken skal hun ha på seg en nydelig dåpskjole som oldemoren på farens side har laget, og etter bilder er tatt sammen med dåpsbarnet og selskapet har startet skal hun ha på seg denne nydelige selskapskjolen! Er den ikke bare vakker? Jeg dåner! ♥


Hva syns dere? ♥

LILLE MIE BALLERINA

God morgen, god mandag og nok en ny uke!

Her er selvfølgelig dagen startet med shake og te. Storebror er kjørt i barnehagen, og jeg kjenner at trøttheten er veldig tilstede idag. Akkurat idag har jeg ingen store planer, men siden jeg skal i bryllup på lørdag har jeg litt å gjøre resten av uka. Blant annet sette på vipper, farge/vokse bryn og litt spraytanning! Alt dette skal jeg på tirsdag, onsdag og torsdag. Er jo ikke akkurat hver dag man er i bryllup, så når man først får en anledning til å pynte seg litt ekstra er det jo greit å se ordentlig ut - for det har jo ikke akkurat vært noe sommer å skryte av så man kunne fått litt naturlig farge heller. Har fått tatt litt solarium, men med to barn er det ikke alltid så lett å få tid til. Men når sant skal sies har jeg aldri prøvd spraytan før, så det skal jo bli spennende å se hvordan jeg blir seendes ut! Kanskje jeg må holde meg bak låste dører på lørdagen? Haha. 

Jeg og min lille Mie ballerina ønsker dere i hvert fall en strålende mandag!

Bli som ei sol - alltid! Tenk å være så liten med null bekymringer og bare være blid og fornøyd. Nesten litt synd at man ikke husker at man selv også har vært så liten. Man kan i hvert fall umulig bli i dårlig humør når man våkner til dette smilet her! ♥

STS HALDEN

Heisann!

Igår var Miemor og jeg på STS her i Halden - Et fantastisk seminar med masse historier og masse inspirasjon! Jeg har nå laget meg en ny mail som kun brukes til spørsmål om Herbalife og om du eventuelt ønsker å bestille deg noen produkter. Jeg har tidligere brukt bloggmailen min, men fant fort ut at det blir for mye kaos, og at jeg fort kan overse noen mailer - noe jeg så idag at jeg dessverre har klart å gjøre. Jeg ønsker å hjelpe akkurat deg på best mulig måte, og derfor ser jeg at jeg trenger et bedre system i sakene mine. Ønsker du å gå ned i vekt, opp i vekt, få bedre overskudd i hverdagen eller bedre resultater av treningen din? Det er en haug av gode produkter å velge i, og shaken er faktisk kåret til verdens beste restitusjonsshake av magasinet Triathlete. Kontakt meg gjerne på; ida.herbalife@outlook.com

Jeg deler noen bilder av seminaret jeg var på igår. Som sagt veldig inspirerende og gøy å høre andres historier og hvor mange mennesker som faktisk har fått en helt ny hverdag - slik som meg selv! :-) 
SMIL! DET ER FREDAG!

Heisann, og GOOOOD FREDAG! 

Jeg kjenner jeg har skikkelig skrivesperre idag. Har sittet og klødd meg i hodet og tatt tilbake ting jeg har skrevet i over en time nå, og det lille jeg har fått frem er hva jeg skal i helgen liksom? haha. 

Men uansett. Jeg har sagt det før og sier det igjen: fredagsfølelsen er noe for seg selv! Det spiller liksom ingen rolle om man har jobba og slitt hele uka, hatt fri eller ferie, om det er sol eller regn. Den fredagsfølelsen er noe for seg selv uansett! Bare synd at helgen går like fort som resten av uka gjør! Planene for helgen er lagt og jeg er klar for seminar med en fin gjeng imorgen! Jeg trenger litt inspirasjon og motivasjon kasta på meg nå kjenner jeg, så jeg er klar til å suge til meg alt jeg kan. 

Ellers har jeg fått i meg frokost: Shakesmoothie med eple, granateple, jordbær og to skjeer med vaniljeshake! Herlighet så godt! Lillemor ligger bare og sover i vugga si, så her er det som alltid en rolig start på dagen. Jeg har i hvert fall fått kokt litt flasker, så jeg får vel kanskje tenke på å gå videre til dusjen snart! Haha, latskapen lenge leve!!Ønsker dere en god helg fra denne solstråla!

 

DÅP: POPCORNBOKSER

Heisann, og god torsdag!

Herlighet, idag er jeg så trøtt. Jeg bare gjesper og gjesper. Lillemor har stort sett sovet i hele dag, så jeg har kunnet lagt meg ned på litt selv, men har heller drevet med litt til dåpen. Igår kveld ble jeg ferdig med popcornboksene. Siden jeg fant ferdigbokser med både gult og rosa på Panduro så kjøpte jeg like gjerne dem og har pyntet de litt ekstra. Jeg har satt på "popcorn" på en gul og rosa runding foran på hver av boksene. Jeg syns de ble veldig søte! :o) Ville egentlig trykke de ut i "blomster" med sånt bølgekant som dere ser øverst på boksene, men jeg fant bare disse som trykker ut helt runde, så det får være.Idag fikk jeg noen babymatglass jeg har fått låne, så nå har jeg hivd meg over de også. Dette blir spennende!!Hva syns dere?

DÅP: BORDKORTGod morgen!

Nå er endelig Nicolai tilbake i barnehagen, og det er nok veldig deilig for alle parter. Han har kjedet seg veldig her hjemme de siste to ukene og maset veldig om når han skal tilbake igjen. Han sprang inn på avdelingen og lekte med en gang, og hadde såvidt tid til å si ha det til meg - sånt liker vi! 

Jeg er allerede ferdig med de fleste bordkortene, så nå tenkte jeg å vise dere dem. Det er noen jeg mangler fordi jeg har kjøpt for få rosa blomster, så enten må jeg til Sarpsborg å kjøpe fler, ellers får jeg finne på noe med de hvite. Om ingen vet om et sted her i Halden som selger disse blomstene? 

Som sagt skal temaet i dåpen være lyserosa og lysegult. Helt nydelige farger sammen, og bordkortene er intet unntak, men med rosa og kremfargede roser da jeg ikke fant noen fin gulfarge i disse blomstene. Jeg er uansett veldig fornøyd :o)

Hva syns dere?

SNAPCHAT MONDAY

Heisann og god mandag!!

Nicolai skulle egentlig begynne i barnehagen forrige uke, men det var så få barn der da vi kom dit på mandag, så han ville være hjemme isteden. Han ble i tillegg syk natt til tirsdag, så det ble bare den ene dagen han var der. Han har dermed gleda seg veldig til å begynne denne uken. Jeg hadde glemt å skru på alarmen idag, men lillesøster våknet 08:04 og var sulten. Da jeg titta på klokka fikk jeg fart på meg kan dere si.. Nicolai var selvfølgelig veldig trøtt idag, og jeg brukte laaaang tid på å vekke han. Han må egentlig bli levert til klokken ni, men det hadde ikke vært sjans i havet til å rekke det når vi har 15-20 minutter å kjøre. Etter stress og mas med å mate og kle på to barn kom vi oss i bilen, og var i barnehagen til kvart over ni. Gjett hvilken barnehage som har planleggingsdag idag da? Er det muuulig....

Så da var det bare å dra hjem igjen da. Storebror sitter på rommet sitt og ser på film, lillesøster ligger ved siden av meg og sover, og jeg sitter her og blogger og drikker te for å våkne litt. 

Siden jeg delte noen bilder fra Snapchat her inne forrige mandag tenkte jeg at jeg kunne begynne med Snapchat monday her på bloggen. Jeg vil fremover dele bildene fra forrige ukes snap hver mandag! :o) 

Følg meg gjerne! >> iidakm <<

 

Ønsker dere en strålende uke!

SØNDAGSTUR: DALSLANDS MOOSE RANCHHeisann!

(H)elgen er over allerede! Håper i hvert fall at alle har hatt en fin en! Jeg og barna dro på en liten søndagstur med mamma idag. Vi tok først turen til Ed og på Dalslands Moose Ranch. Faktisk har jeg aldri vært der, og jeg kommer nok ikke til å dra dit igjen heller. Er nok mest stas for tyskerne. De krydde det nemlig av der! Haha, jeg kan ikke fatte hva som er så stort med elger. Nicolai fikk seg både is og brus, og en lommelykt med elg på og var fornøyd med det før vi tok turen videre til Strömstad for en supergod burger på Heat!
Og tilslutt; ei som heller ikke syns det var så stas med elg! Haha. 


Et mammaliv

Hei! Jeg er ei jente på 24år fra Halden. Denne bloggen vil handle om min hverdag som alenemamma til Nicolai(f.2011) og Mie (f.2015). Jeg er selvstendig distributør i Herbalife. Startet med produktene i januar 2014 for å få mer energi og gå ned i vekt. Mistet 12kg før jeg ble gravid på nytt med Mie. Har mistet 15kg etter svangerskap nr 2. Er fortsatt på min reise ned i vekt, så bloggen vil i hovedsak handle om min nye livsstil i form av kosthold og aktivitet fremover. Alle bilder er mine om det ikke står noe annet, og missbruk av disse vil bli politianmeldt!

Kontakt meg:
etmammalivblogg@live.no

Norske blogger

FacebookInstagramKategorier
Arkivet

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign


hits