LAZY SUNDAY.

Hei, alle!


Jeg er fortsatt syk, og sov helt til klokken var over ett idag. Jeg lå vel i sengen til nærmere halv tre, før jeg orka å stå opp. Jeg går fortsatt i joggebukser og dott på hodet, og har nettopp fått i meg søndagsfrokost. Med den halsen og det brystet jeg har nå, så frister det ikke veldig med shake til frokost som blandes i melk, selv om det var det jeg helst skulle spist. Uansett, så laget jeg meg en skikkelig søndagsfrokost idag, med stekte rundstykker, Noisy og te. 

Jeg skal i hvert fall ta med meg hosten min å bli liggende på sofaen resten av kvelden. Håper alle får en fin søndagskveld! :o)

INSTALATELY - ETMAMMALIV

 

God morgen, alle! Endelig fredag og helg igjen! 

Idag er det planleggingsdag i barnehagen Nicolai går i, så han er hjemme hos meg idag!♥ Det passet meg egentlig veldig fint, siden jeg jobber natt fra ikveld og helt til onsdag morgen. Da er det deilig å få en hel dag med hjertet mitt først! 

Nå har vi nettopp spist frokost, og har en skikkelig lat morgen. Nicolai ser på NRKsuper, og jeg satt meg akkurat ned foran pc'en. Jeg skal ut å spise lunsj med jobben etterpå, og imens jeg er der skal Nicolai være sammen med Mimmi. Det kommer nok ut et par bilder på instagram utover dagen, så følg meg gjerne der: etmammaliv

Deler noen bilder fra de siste ukene med dere, så håper jeg alle får en fin helg!
Hva heter du på instagram? 

SYKESTUA.

Heisann! - Håper alle har hatt en fin helg! 

Overskriften sier vel kanskje sitt. Natt til onsdag våknet jeg med utrolig vondt i halsen. Nicolai begynte jo i barnehagen for to uker siden, og andre uken ble han selvfølgelig skikkelig forkjøla! Jeg trodde jeg var heldig og slapp unna denne gangen, men selvfølgelig ikke. Skjønner ikke engang at jeg gadd å tenke den tanken! he he. Jeg har i hvert fall følt at jeg har vært døden nær denne uken. Hatt utrolig vondt i brystet, og ikke visst hvor jeg skulle gjøre av meg. Jeg er en person som aldri drar til legen, men på torsdag hadde jeg så vondt at jeg var sikker på at jeg hadde fått lungebetennelse - selv om jeg ikke har hatt det før. Jeg dro på legevakten kl. 17, og kom ikke inn til legen før 19:40! Kl. 19:45 var jeg ute igjen, 300kr fattigere og med en resept på hostesaft med rød trekant på i hånden. Jeg hadde altså ikke lungebetennelse som jeg var sikker på at jeg hadde. Prøvene de tok ga faktisk ikke utslag på noenting. Jeg hadde jo selvfølgelig "glemt" litt bort at jeg skulle jobbe ekstra både fredagkveld og lørdagkveld, så jeg ble lite glad da jeg kom på det. Heldigvis overlevde jeg det også. Ellers har jeg stort sett brukt tiden i hjørnet mitt i sofaen med dyne, masse puter og apoteket foran meg på bordet. Har virkelig syntes synd på meg selv denne helgen! :o) 


Tror muligens jeg smitta rosene mine også. 

 

Nå er jeg i hvert fall på bedringens vei, og Nicolai kom akkurat hjem til meg igjen etter fem dager hos pappaen sin, fordi jeg har måtte jobbe! Utrolig godt å se han igjen!♥ Nå skal jeg kose meg masse med hjertet mitt frem til det er leggetid for han :o) Håper alle får en fin søndag! 

HØST OG LUNE FARGER

Heisann!

Her hos oss kom høsten omtrent kastet på oss så fort august kom. Vi gikk fra å ha det perfekte sommerværet den ene dagen og til regn, lyn og torden den andre. Sistnevnte har vi vel stort sett hatt hver dag i to uker!? Jeg vet ikke med dere, men jeg får i hvert fall lyst til å ta frem masse puter og pledd å synke ned i sofaen med en gang! Jeg har begynt å bytte ut sommeren med lune og deilige farger som jeg syns passer best om høsten. Bildene viser ikke hvordan jeg skal ha det. Det er kun tilfeldig plassert da jeg venter på flere puter til trekkene, nye gardiner skal opp osv ;-) 

Håper alle får en fin dag videre! :o)

HØSTENS TRENDER

Hei, alle!

Nå går det mot høst, og det er på tide å bytte ut litt hjemme. I hvert fall for min del. Bort med de søte sommerfargene og inn med det lune og koselige. Jeg kjenner faktisk at jeg begynner å glede meg til innekvelder under pleddet på sofaen, kakao i koppen og en god film på TV'en. Jeg kan ikke være den eneste som faktisk liker høsten pittelitt bedre enn sommeren?

Jeg har samlet litt inspirasjon i noen kollasjer under her. Noe av det har jeg også klikket hjem. Håper alle finner litt av sin stil her :o)

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER


7 HER // 8 HER // 9 HER // 10 HER // 11 HER // 12 HER // 13 HER14 HER // 15 HER // 16 HER // 17 HER // 18 HER // 19 HER // 20 HER

 

Mer av høstens trender finner du HER

 

Håper alle får en strålende dag videre!

 

 

// affiliateslenker //

NYE RESULTATER - MINUS 12KG

Hei, dere!

Nå begynner sommeren å ta slutt, og de fleste er tilbake i jobb. Jeg regner med at jeg ikke er den eneste som har kost meg med mye god mat i ferien? Jeg var livredd for å gå på vekten forrige uke, men måtte jo bare gjøre det, for å bevise for meg selv at det var på tide å skjerpe seg igjen! Jeg fikk meg litt av en bakoversveis da vekten viste minus tolv kilo! Det betyr minus enda to kilo enn det jeg veide før sommeren! Jeg ble selvfølgelig overlykkelig og feiret på fredagen med en treningsøkt i skogen. Jeg tror faktisk det er mer motiverende å fortsette når vekten viser noe positivt, enn det der er om den viser noe du helst ikke ville sett! 

Men så er det jo selvfølgelig en grunn til at vekten ikke har gått opp, og det kan jeg nesten garantere er pga min daglige frokost og lunsj. Nemlig shake fra Herbalife! Nå har jeg satt meg nye mål, og det er minus åtte kilo eller mer før 2014 er over. Det som er så fint med Herbalife er at du hele tiden har et team i ryggen som støtter deg og hjelper deg. Det er som en stor familie som er der for deg uansett hva det skulle være, og det er faktisk ganske vanskelig å gi opp når du hele tiden har noen som forteller deg hvor flink du er, og at produktene i tillegg er så utrolig gode som de er. De fleste slankere som har prøvd å slanke seg utallige ganger uten å lykkes vet nok hva jeg snakker om når jeg sier at det ikke er lett om man er helt alene om det. Her har du som sagt hele tiden noen som støtter deg og hjelper til med absolutt alt det skulle være. Og i tillegg kan man tjene penger på å slanke seg, det er jo bare helt amazing! 

Over ser dere mine vekt- og klesresultater! Jeg har gått ned TRE størrelser i topper. Fra L/XL til S/M. Nå har jeg vært gravid, og er dessverre en av de som har litt mye ekstra på magen, så det varierer selvfølgelig fra plagg til plagg. Selv om jeg har gått ned masse i vekt, så er det fortsatt masse hud som må strammes opp, men uansett. Jeg får på meg klær i størrelse S, og det har jeg ikke gjort siden ungdomsskolen! Jeg er stolt!

Nå i helgen var jeg på et seminar i Tønsberg. Der var det 'Herbalifere' fra hele Norge som var samlet til et stort møte. Møter høres jo ganske kjedelig ut i seg selv, men jeg kan garantere at møtene til Herbalife aldri er kjedelige. Det er mennesker som hopper og danser døgnet rundt, og jeg tror nok at vi fikk bevist for Tønsberg at produktene gir mye energi ;-) 

Nå er ikke Herbalife bare noe jeg spiser produkter fra lenger, men det har også blitt en liten jobb ved siden av min stilling som nattevakt. Nicolai begynte som sagt i barnehagen forrige uke, og jeg trenger noe å fylle ut dagene med. Derfor har jeg bestemt for å hjelpe andre som også vil gå ned i vekt, opp i vekt, få mer energi eller bedre treningsresultatene sine. Alle vil få en gratis scanning av kroppen, som forteller deg hva akkurat din kropp inneholder av fett, muskler, vann, BMI, bukfett, hva den forbrenner osv. 


Dette er hva jeg vanligvis spiser av produkter daglig, som har funket supert for meg! (++ to-tre ekstra kopper te daglig) 

 

Produktene har i hvert fall gitt meg utrolig mye mer energi, jeg er i mye, mye bedre humør, jeg har fått mer overskudd til å være mor til min fantastiske sønn, og jeg har for første gang på lenge gitt fullstendig faen, og rett og slett gått i bikini på stranden! De som kjenner meg godt vet at dette var ikke meg for ett år siden. Jeg satt heller hjemme foran vifta enn å dra på stranden når det var 25+ ute! 

Så til alle dere andre som enten trenger å gå ned i vekt, få mer energi og overskudd i hverdagen, eller gå opp i vekt/bedre treningssresultater - det er ikke for sent! Det funker for meg, og jeg er veldig sikker på at det funker for akkurat deg også!

Kontakt meg gjerne på idamarthinsen@live.no - da det er noe tull med bloggmailen min hele tiden, som gjør at jeg ikke får sendt mail. 

Ønsker alle en fin dag!

 

BARNEHAGEGUTTEN

Heisann!

Nå begynner det nok en gang å bli lenge siden sist jeg hørte noe fra meg. Creds til de som klarer å blogge hver dag, for det gjør i hvert fall ikke jeg! he he. Uansett, så var det Nicolais første dag i barnehagen igår. Det er noe han har gledet seg veldig til. Han har snakket om "badehagen" helt siden vi fortalte han skulle begynne der. Om han har skjønt så mye av hva det er har han nok ikke, men så lenge han har gledet seg, så har han i hvert fall tenkt at det må være noe morsomt! 

Jeg har selvfølgelig, som sikkert alle andre mødre/foreldre gruet meg til denne dagen. Jeg har jo tenkt tanker som at "tenk hvis det ikke går - tenk hvis han bare gråter og ikke vil være der!". Da vi kom dit igår fant han selvfølgelig masse spennende med en gang, men han tok som regel en av oss i hånden og vi måtte bli med da han skulle gjøre noe i starten. Men han glemte oss fort, og lekte og koste seg i drøye tre timer. Han fikk også være med å spise lunsj sammen med de andre barna, og det var nok litt uvant for han og måtte sitte pent ved bordet til alle var ferdig å spise. Han ville jo bort til bilene igjen... 

Vi dro rett etter lunsjen igår. Da begynte han å gråte fordi han ikke ville dra derifra, men vi var på plass til frokost idag kl. 07:30. Nå er jeg hjemme igjen - uten Nicolai. Han er i "badehagen" og koser seg med de andre barna, og vinket og sa gledelig ha det bra til mor og far. Snufs. Gutten min blir så stor!Følg meg gjerne på instagram: etmammaliv

Et mammaliv

Hei! Jeg er ei jente på 24år fra Halden. Denne bloggen vil handle om min hverdag som alenemamma til Nicolai(f.2011) og Mie (f.2015). Jeg er selvstendig distributør i Herbalife. Startet med produktene i januar 2014 for å få mer energi og gå ned i vekt. Mistet 12kg før jeg ble gravid på nytt med Mie. Har mistet 15kg etter svangerskap nr 2. Er fortsatt på min reise ned i vekt, så bloggen vil i hovedsak handle om min nye livsstil i form av kosthold og aktivitet fremover. Alle bilder er mine om det ikke står noe annet, og missbruk av disse vil bli politianmeldt!

Kontakt meg:
etmammalivblogg@live.no

Norske blogger

FacebookInstagramKategorier
Arkivet

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign


hits