DÅP: INVITASJONENE

Heisann og god fredag! 

Jeg har nesten akkurat kommet hjem. Jeg har vært på tur to ganger idag. Først dro vi ned til byen for å skrive ut bilder til invitasjonene før vi tok turen videre for å kjøpe sølvpenn. Deretter hjem igjen for å gjøre ferdig invitasjonene før jeg kjørte ut igjen for å levere de nå ikveld. Jeg hadde nemlig så lyst til å dele dem med dere ikveld, så derfor kunne jeg ikke vente til imorgen med å levere de ut! Haha, det er så typisk meg. Når jeg får for meg ting skal det gjerne skje med en gang og akkurat NÅ eller egentlig helst igår! Hehe. Invitasjoner har jeg laget selv. Eller, jeg kjøpte de rosa ferdig brettet med konvolutter, men resten er klippet, limt og stemplet av meg :p Fargene på invitasjonene er de som vil gå igjen i detaljer i selskapet. Lyserosa og lysegult. Kjempenydelige farger sammen, og litt annerledes enn det de fargene som er mest vanlig å bruke i jentedåp :-) Imorgen tenkte jeg å hive meg rundt og begynne med bordkortene! Imens får dere bedømme fra bildene jeg deler med dere under her! ;-)

God kveld og god helg videre til alle!

 

Hva syns dere? 

STUE: FØR - ETTER

Heisann! 

Først og fremst - tusen, tusen takk for alle fine kommentarer på forrige innlegg! Det er så gøy å inspirere andre, og jeg setter virkelig pris på alle fine kommentarer. Jeg elsker å ordne møblene mine selv, og det beste er når man klarer å gjøre om ting til en veldig sterkt redusert pris i forhold til hva originalene koster. Veldig, veldig morsomt at flere blir inspirert til å gjøre det samme! Du finner innlegget om mine "gjør det selv favoritter" HER

Igår skulle jeg nesten tro at jeg hadde mark i rumpa! Jeg fikk plutselig veldig lyst til å rydde, så det startet egentlig med at jeg ryddet og sorterte klærne til lillemor. Det utviklet seg rett og slett til at jeg endevendte hele leiligheten, og nå er den totalt forandret. Utrolig hvor lite som skal til for å få litt forandringer. Er det noe jeg liker og absolutt må gjøre for og trives er det å ommøblere litt. Jeg blir så utrolig fort lei av ting, men med litt ommøblering hjelper det veldig :-) Denne gangen var det stuen/spisestuen som fikk kjørt seg, og bare det at jeg tok fra hverandre sofaen min og gjorde den om til den to- og treseter gjorde susen! Jeg ble veldig, veldig fornøyd, men det gjenstår nå å se hvor lenge jeg er det.. Haha!

Her er litt før- og etterbilder!
Ønsker dere en superduper lillelørdag videre ;-) 

GJØR DET SELV - FAVORITTER

Heisann!

Det meste av min leilighet består faktisk av ting jeg har pusset opp eller laget selv. Jeg tenkte derfor å vise frem noen av mine favoritter i dette innlegget! Selv om det er masse mer, må det være disse møblene jeg er mest fornøyd med av det jeg har pusset opp :-)


"Fra kommode til konsollbord"

Først ut er denne gamle kommoden jeg pusset opp for ett år siden. Jeg valgte å prøve og gjøre den om til et konsollbord, og jeg ble utrolig fornøyd med resultatet! Den står nå på Nicolais rom og fungerer som et TV-bord der inne. Hele innlegget finner du HER
Denne fant jeg en gang på nett. Den koster 6495 kroner, og jeg bestemte meg for å prøve og lage min egen til en litt rimeligere pris. Det var egentlig ikke så veldig mye som skulle til! Maling, nye håndtak og knotter, gulvlister og to kurver. Alt i alt ca 400kr og 6095kr billigere enn originalen. Det vil jeg si er innafor!


Skjenken så slik ut før. Bildet måtte jeg google da jeg bare tok et før-bilde med telefonen som ble veldig dårlig. Håper det er greit for deg som eier denne at jeg lånte bildet ;-) Hele innlegget finner du HER


 Jeg fant aldri et stellebord som passet inn på det smale badet mitt som jeg i tillegg syns var fint. Derfor bestemte jeg meg for å prøve og lage et selv. Jeg så i utgangspunktet for meg noe annet, men det endte til slutt opp som dette, da det jeg så for meg ble litt komplisert og ville ta litt tid. Jeg hadde jo allerede begynt, og tålmodighet eier jeg ikke - så å gå fra det jeg allerede hadde begynt på var uaktuelt. Derfor ble det gjort litt endringer der og da, og det var dette jeg/vi fikk til. Jeg fikk nemlig hjelp av Andreas. Jeg peker og mener og han bare gjør det jeg sier! He he.Dette ble i hvert fall resultatet, og jeg ble veldig fornøyd tilslutt! Resten av innlegget finner du HER

Dette bordet koster 9299 kroner og er lånt av interiormani.noJeg kom egentlig bare plutselig over dette bordet på en salgside på Facebook. Jeg hadde fått ny sofa og måtte ha et større bord enn det andre jeg hadde og derfor tenkte jeg at jeg kunne prøve å gjøre noe med dette. 
For 350-400kr ble dette mitt resultat av bordet. Veldig fornøyd med det!! :-) Resten av innlegget finner du HER

Har du lyst til å se alt jeg har pusset opp, så finner du hele DIY-kategorien HER


Hva syns dere?
Har dere laget noe selv? 

SNAPCHAT LATELY

Heisann! Alle hatt en fin dag hittil? 

Miemor og jeg har sovet siden vi kjørte Nicolai i barnehagen idag. Hun har kun vært våken en gang for litt påfyll av melk, så har hun sovnet igjen. Jeg må jo få verdens snilleste babyer ♥>> Snapchat: iidakm <<

Jeg har egentlig bare hatt venner og kjente på snap'en min tidligere, men bestemte meg brått forrige uke for å åpne den. Tenkte det kunne være gøy med litt følgere der også, og ikke minst følge mine følgere ;-) Det har blitt over hundre følgere på snapchat etter jeg delte den på instagram første gangen, men jeg har alltids plass til fler, så legg meg gjerne til! :o) 

 

Håper vi snappes! ;-)

DÅPSFORBEREDELSER: DEL 1

Heisann, og god morgen! 

Nå nærmer det seg dåp av vår lille prinsesse! Herlighet. Jeg husker jeg tenkte jeg var gal som begynte forberedelser og planlegging allerede når jeg bare var noen måneder på vei, men nå sitter jeg her med en baby på to måneder allerede! Så det lønner seg nok å være litt tidlig ute med planlegging - i hvert fall hvis man er som meg og liker å ha det gjennomført! Hehe. Noen vil nok si det er å overdrive fordi det bare er en dåp, men helt ærlig kunne jeg ikke brydd meg mindre altså! Hihi. 

Her blir det masse deilig mat og kaker, candy bar, cookies, pompoms, heliumballonger ++! Alt sammen i de herlige fargene lyserosa og lysegul! Jeg tror de to fargene blir utrolig lekre sammen, og jeg gleder meg såå masse til å se det ferdige resultatet! Om det blir som jeg har sett for meg! Mie har også fått en helt nydelig lyserosa kjole som hun skal ha på i selskapet etter vi har tatt bilder og slikt. Den er så nydelig, og jeg håper den passer. Jeg bestilte i størrelse 0-3 måneder, så den ser litt stor ut. Jeg tenkte jeg skulle prøve den på henne litt nærmere, så vi får krysse fingrene for at hun har vokst litt til det ;-) Ønsker dere en super dag!

SØNDAGSMODUS!

Heisann! 

Nok en gang litt fravær på meg her inne. Vi har uansett ikke gjort noe spesielt de siste dagene. Denne sommeren har virkelig vært den verste på så lenge jeg kan huske! Fysj - for et møkkavær det har vært!! Nå krysser jeg i hvert fall fingrene for at det blir en tur til varmere strøk til høsten.

Igår var jeg på rekefest hos et vennepar. En veldig hyggelig og ikke minst morsom kveld. Tok taxi hjem i ett-tiden, så det ble ikke så sent! Allikevel har formen kunnet vært bedre idag! Haha. Jeg hentet barna hos farmoren og farfaren sin i totiden. Vi dro rett hjem og fikk på kosedressen, satt fram masse godis på bordet og fant frem en film på Netflix! Vi har ligget på sofaen siden, og akkurat nå har Nicolai gått fra TV'en til iPad'n! Lille Miemor ligger bare og smiler, sover litt og spiser litt. Skikkelig søndagsmodus kaller vi det ;-) Hehe! 

Nicolaisen som syns det er stas å ta bilder! Bare et til, gjør sånn mamma, også gjør du sånn mamma! Hehe!

Ellers fikk jeg endelig bestilt kirke til dåp den 6.september! Er jo selvfølgelig ingen kirker som hadde gudstjeneste den datoen jeg ønsket, men jeg fant heldigvis allikevel. Derfor blir det dessverre ikke til at Nicolai og Mie døpes i samme kirke, men det måtte bare bli sånn da det ikke passer så bra å ha dåp noen andre datoer. Selskapet blir hjemme hos farmoren og farfaren til barna - enten inne eller ute i et partytelt. Resten er selvfølgelig godt planlagt, og det har det vært en stund! Haha, dere vet. Jeg elsker jo å styre og ordne til sånt, så jeg har begynt å handle inn for lenge siden. Jeg tenkte jeg kunne lage et eget innlegg med dåpsplanlegging imorgen!

Imorgen skal Nicolai i barnehagen igjen, og gjett om han gleder seg! Han har spurt etter barnehagen i to uker nå, så han er veldig klar. Det blir nok godt for både han og oss å komme inn i litt rutiner igjen!

Ønsker dere en fin kveld videre!

Allsang På Grensen

Heisann! Har alle hatt en fin dag??

 

Nå prøver jeg faktisk å blogge fra mobilen! Det blir nok ikke ofte jeg gjør det fremover altså! Hehe.

 

Jeg skrev tidligere at jeg ikke hadde noen planer idag. Nicolai sov som sagt hos mimmi'n sin natt til idag, og de har vært på togtur og "Mc'ærn" og lekebutikken(som vanlig). Han virket i hvert fall veldig fornøyd da han kom hjem.

 

Som de fleste vet blir Allsang På Grensen spilt inn her i Halden hver onsdag. Jeg har ikke vært der på et par år, men jeg så at Freddy Kalas og Morgan Sulele skulle dit idag. Nicolai er jo veldig fan av begge sine sanger, så det ble egentlig veldig bråbestemt at vi skulle dit idag. Det var bare ståplasser igjen, så vi leide oss stoler der oppe og satt ganske langt bak. Men det spiller ingen rolle! Jeg har aldri vært den som liker og hverken sitte helt foran eller den som prøver for harde livet å komme på TV! Klarer meg helt fint uten det altså! Haha.

 

Gjett hvem som sølte ut all popkornet sitt da? Haha..

Nå sover han godt i senga si etter en lang dag med masse gøy for en gutt på tre år! :-) ikke så mye som skal til for disse småtassene :-)

 

Nå skal jeg finne senga! Ønsker dere en god natt!

TUSEN TAKK!

WOW, for en respons på forrige innlegg (her)! En respons jeg overhodet ikke forventet. Jeg forventet egentlig ingen kommentarer i det hele tatt, eller i verste fall enda flere anonyme kommentarer om hvor teit jeg er som har valgt dette for å gå ned i vekt og at jeg kommer til å gå opp alt igjen om en stund.

Bare dette innlegget hadde 662 sidevisninger, 610 lesere og 560 norske lesere. Det betyr at jeg har nådd ut til langt over 500 personer med hvor fantastisk jeg faktisk opplever disse produktene og hva de har gjort for meg. Hurra for det!Jeg startet selvfølgelig dagen med en shake, og sitter for øyeblikket med en kopp urtete med aloeverajuice med mangosmak. Jeg tror faktisk ikke det finnes noe bedre! Nicolai har sovet hos mimmi'n sin i natt, bare fordi hun spurte om han ville. Det ville han selvfølgelig, og idag er de på togtur til Fredrikstad bare for å kjøre tog! Hehe. Jeg har foreløpig ingen planer!

Ønsker dere en strålende dag!!

HVORFOR DRIKKER JEG SHAKE ISTEDENFOR Å SPISE MAT?

Jeg skriver dette innlegget fordi jeg begynner å bli litt lei av at "alle" skal fortelle meg at et "sunt og normalt" kosthold er det beste og at man ikke kan "gå på shake" for alltid. For det første; veldig fint for deg at dette funker for deg og at du trives med det. Jeg har nemlig ikke tenkt til å tvinge shaken min på deg. For det andre; dette er det som funker for meg, så la meg kose meg med shaken min så mye jeg vil det uten å fortelle meg at det ikke er bra for kroppen min før du eventuelt har prøvd det selv. Da er det helt greit at du har dine egne meninger, men det betyr ikke at det er sånn for min del. 

Jeg har nesten hele livet vært overvektig. Ikke sykelig overvektig, men det BMI-kalkulatoren og resten av samfunnet sier er overvektig. Bortsett fra en liten periode på ungdomsskolen/overgangen til videregående hvor jeg sluttet å spise. Jeg vet ikke hvor mye jeg gikk ned, men mye var det. Jeg var fortsatt ikke det samfunnet ser på som tynn, men når jeg ser på bilder nå i ettertid så var jeg heller ikke feit. Uansett har jeg alltid hatt litt ekstra på kroppen, og etter jeg fikk mitt første barn hadde jeg altfor mye ekstra på kroppen. Jeg har hatt utrolig dårlig selvtillit, prøvd utallige dietter OG dette såkalte sunne og normale kostholdet. Problemet har vært at ingenting rett og slett har funket i lengden. Jeg er først og fremst veldig trøtt om morgenen og har forferdelig dårlig matlyst. Det verste jeg vet må være å smøre mat om morgenen når det overhodet ikke frister å spise det. Det har da blitt til at jeg har gått hele dagen med tom mage og deretter spist på ettermiddagen og kvelden - noe som har resultert i utrolig dårlig energi, mye gjesping, hodepine og ikke minst vektoppgang. For ja, man går opp i vekt av å holde på sånn.

Jeg prøvde en gang i 2012/2013 ut shake, supper og barer fra Noka. Jeg måtte rett og slett tvinge i meg shaken fordi jeg syns den smakte så vondt, så det funket selvfølgelig ikke lengre enn et par uker. Ei gammel klassevenninne skrev til meg et par ganger på den tiden og lurte på om jeg ikke hadde lyst til å prøve Herbalife. Jeg takket pent nei, fordi shake rett og slett ikke var noe for meg. Jeg orket ikke tanken på å tvinge i meg noe for å gå ned i vekt. Da var det faktisk bedre og ikke spise noe. 

I juletider 2013 fikk jeg nok av meg selv. Jeg orket ikke lenger og ikke ha energi til å finne på ting med sønnen min som da var to år. Jeg hadde sett og hørt at veldig mange var fornøyd med Herbalife sine produkter og valgte allikevel å gi det en sjanse. Jeg kontaktet Sunniva igjen og sa jeg var interessert allikevel. Vi avtalte en tid, og 1.januar 2014 skulle bli starten på mitt nye liv!

For et nytt liv har jeg fått!!

 
Slik så jeg da ut da jeg for første gang prøvde Herbalife sine produkter (bildet til høyre). Syns det er forferdelig å dele dette, for jeg blir helt kvalm av å se disse bildene av meg selv. Men er det det som skal til for å bevise at det funker, så deler jeg gjerne! 

Jeg fikk smake på shake med sjokoladesmak og ble utrolig overrasket over hvor GODT den smakte! Herlighet, jeg hadde jo forberedt meg på brekninger og det som var. Dette slapp jeg å tvinge i meg og jeg ble så lettet! Det var jo ikke noe problem å begynne med denne shaken! Etter bare en ukes tid med et seriøst bruk av produktene stod jeg opp "før alarmen om morgenen" og følte meg faktisk helt annerledes. Det er ikke noe jeg bare sier, det er faktisk helt utrolig hva som hadde skjedd med meg. Spør gjerne Andreas som bodde sammen med meg da - Hehe! 
Vekten begynte også å peke nedover, og etter en måned hadde jeg gått ned fem kilo! 

I mars samme året ble jeg med på noe som heter Fit Camp i fire uker. Dette er et gratis treningsopplegg arrangert av Herbalifedistributører og medlemmer. Man får en scanning av kroppen (viser vekt, fettprosent, muskelmasse osv) før man begynner å trene første gangen. Vi trente tabata sammen to dager i uken i fire uker. Etter disse fire ukene fikk vi en ny scanning for å se hva som hadde skjedd med kroppen disse ukene. Vi tok også en treningstest den første treningskvelden og deretter en ny test den siste for å se fremgangen i treningen. Det var en veldig overraskende forandring både på scanningen og treningen for min del, og jeg var faktisk også den som hadde mest fremgang i treningsdelen. Veldig gøy! 

Det blir forresten ny Fit Camp i august igjen, så om du bor i nærheten og er interessert, så ta kontakt med meg på mail eller på facebook.Jeg har nå spist shake i ett og ett halvt år og kan med hånden på hjertet si at dette funker helt strålende for meg! Jeg får i meg noe om morgenen og holder meg mett frem til neste måltid. Energien min er på topp og jeg merker stor forskjell på energien fra Nicolai var baby og nå som jeg har fått en til. Jeg er også hele tolv kilo lettere, og lettere skal jeg bli!

Så om denne hadde vært så dårlig for kroppen, da lurer jeg på hvorfor jeg har gått fra å være overvektig og føle meg som en dass til og snart være normalvektig med masse mer energi? Og hvorfor kan man ikke "gå på shake" for alltid? Visst kan man det - det er jo verdens beste start på dagen! ;-) Og jeg spiser mat også. Masse mat!

Takk til Herbalife og Sunniva som ga meg denne muligheten! :o) 

FINITO!

God morgen! 

I dette huset var det faktisk jeg som stod opp først idag! Eller lillemor våknet litt før klokken syv og skulle ha mat, men sovnet igjen rett etter hun var ferdig å spise. Jeg derimot var lys våken etter mating og bleieskift, så jeg stod like gjerne opp. Ryddet litt, tok meg en shake og sitter nå i sofaen. Nicolai har nesten nettopp kommet ut, og lurte fælt på hvorfor jeg var våken før han idag.. Haha. Det er jo ikke akkurat noe vane. Vanligvis må han nesten dra meg ut av sengen om morran. "MAMMA, IKKE LUKK ØYA DINE IGJEN!" er en ganske så vanlig setning jeg hører om morgenen. ♥ Mammalivet ♥

Vel, han skal straks få litt frokost, men først må jeg vise dere den nye uteplassen min som endelig er helt ferdig! Jeg har endelig fått kjøpt meg spisebord også, så nå slipper vi endelig å ta med maten inn å spise når vi griller! 
Hva syns dere?

Ønsker dere en fin dag!!

HJEMMELAGET PUTEKASSE

Heisann og god søndag!

Beklager mitt fravær for tiden, men med to barn der den eldste har ferie fra barnehagen blir det ikke mye tid eller ork til å sette seg ned foran denne pc'en min som snart støver bort. På fredag var jeg ute en liten tur med ei venninne og ei gammel venninne jeg/vi gikk sammen med på barneskolen. Jeg hadde i hvert fall ikke vært sammen med henne siden det, og vi hadde det veldig koselig her hjemme før vi tok en tur på byen - der det også ble en god del latterkramper. Herlighet så mye rare mennesker det finnes.. Haha!! Jeg ble blant annet bitt i armen av en tilfeldig gal fyr som gikk forbi meg på det ene utestedet vi var på. Jeg har faktisk utrolig vondt i den armen enda, og jeg har fått to blåmerker. Blir helt satt ut av mennesker jeg altså! Skjønner i hvert fall at jeg ikke har gått glipp av så mye de ni siste månedene! 

Vel, idag fikk jeg fingeren ut og fikk malt den hjemmesnekra putekassen min! Den ble helt hvit, enn så lenge. Jeg må tenke litt til på om jeg skal male toppen svart eller ikke. Blir den ikke svart, så blir den nok værende helt hvit i så fall. Jeg har også laget mitt eget lille "design" på den, slik at den står i stil til resten av den maritime uteplassen min!


Et tau til 30 kroner var det som skulle til! ;-) Dette får du kjøpt der de selger diverse båtutstyr. 


Jeg har også fått kjøpt meg spisebord, men har ikke funnet stoler som passer til enda. Så nå gleder meg til å vise dere nye bilder av uteplassen om litt!

 

Hva syns du om putekassen? 

KAN NOEN STOPPE TIDEN?

Tenk at lille snuppeluppen min er syv uker idag! Vi var på seksukerskontrollen idag med både helsesøster og barnelegen. Lillemor har blitt hele 58cm lang allerede! Hun har også gått opp fra 4350 gram til 4810 gram på to uker! Hun følger kurven sin fint, men var litt lengre enn normalen! Hehe.. 

Det er så sykt hvor fort babytiden går, og om tolv små dager er hun allerede to måneder gammel! Kan noen bare stoppe tiden litt snart?

Siden storebror har ferie måtte han også være med idag. Han fant seg noen leker i alle rom vi var på og var veldig opptatt og fornøyd med det :-)

Det ble forresten mobilbilder idag, og vil nok bli det fremover da batteriet til kameraet mitt har tatt kvelden. Jeg vet ikke helt om jeg skal kjøpe nytt batteri eller om jeg rett og slett bare skal kjøpe et nytt kamera siden det jeg har ble kjøpt i 2011 rett før Nicolai ble født. Er det noen der ute som kan anbefale et som tar gode bilder og som ikke tar så stor plass? Litt lei av å drasse rundt på det svære greiene jeg har.. 

Ønsker alle en fin lillelørdag!

NED I VEKT MED HERBALIFE

Heisann!

Nå er det lenge siden jeg har oppdatert "formen" her på bloggen. Siden jeg har begynt med produktene for å gå ned i vekt igjen, så tenkte jeg å begynne og dele hvordan det går her på bloggen. Før jeg ble gravid rakk jeg å gå ned hele tolv kilo. Da jeg ble gravid gikk jeg opp akkurat tolv kilo igjen, og nå har jeg nettopp fått de bort igjen! Noe som vil si at jeg fortsatt er på minus tolv kilo.

Nå har jeg satt meg nye mål, og det er først og fremst å komme inn i en kjole om nøyaktig én måned! Da skal jeg nemlig i bryllup. Jeg kjøpte for en stund siden en veldig fin kjole som jeg ikke får dratt helt igjen, og planen er at denne skal passe til bryllupet. Jeg blir selvfølgelig skuffet om jeg ikke klarer det, men da har jeg nok i hvert fall kommet mye lenger enn der jeg er nå, så fornøyd skal jeg være uansett! Ellers har jeg nye ti kilo som skal bort, og da må jeg nesten se hvordan jeg føler meg før jeg setter meg enda nye mål. 

Jeg har følt meg helt grusom de siste dagene og føler alt står stille. Ti kilo skulle gjerne vært borte igår, og jeg får til tider lyst til å gråte når jeg ser meg i speilet. Det er helt utrolig hvordan kroppen forandrer seg etter to svangerskap. Noen er selvfølgelig veldig heldig, men jeg er i hvert fall ikke en av dem. Jeg har absolutt ikke sluppet unna hverken strekkmerker eller løs hud og hengemage, og det har jeg tenkt til å gjøre noe med! Koste hva det koste vil. Jeg vet det vil ta tid å stramme opp og jeg kjenner jeg er utålmodig. Da hjelper det veldig å finne frem litt gamle bilder og faktisk se hvor langt man har kommet. Jeg ser det ikke selv når jeg ser meg selv i speilet. Derfor må jeg sammenligne bilder for og faktisk se hvor mye jeg har forandret meg. Spesielt i ansiktet! Noen ganger ser det jo faktisk ut som to helt forskjellige personer. Nesten litt skremmende.

En ting er i hvert fall sikkert; jeg skal aldri, aldri tilbake dit og jeg er så glad jeg valgte å prøve Herbalife! Det er virkelig noe som funker for meg og det gir meg så mange muligheter jeg ikke kan gå glipp av!

Send meg gjerne en mail på etmammalivblogg@live.no om du lurer på noe angående Herbalife!
Har også tenkt på å starte en "barsel-kom-i-form-gruppe" for de som er interesserte. Send som sagt en mail ved interesse og mer informasjon! :-) 

DE VAKRESTE JEG VET OM

God morgen, alle!

Regner med det fleste har kommet seg opp av sengen for mange timer siden! Vel, ikke Mie og jeg. Hun våkner ca hver tredje/fire time og vil ha mat. Noen ganger sover hun lenger enn det også. I natt har hun våknet ca hver tredje time, og jeg har vært så utrolig trøtt. Hun har sovnet igjen med en gang hun har spist ferdig, så da har selvfølgelig jeg sovnet også. Da klokken var rundt ni siste gangen skulle jeg egentlig ha kommet meg opp og gjort noe i hjemmet, men jaggu sovna jeg igjen da også. Da hun våknet igjen halv ett og jeg titta på klokka hadde jeg lyst til å klappe til meg selv. Finnes da grenser for hvor lenge jeg skal ligge å dra meg! haha. 

Nå sitter jeg i hvert fall her i sofaen. Fortsatt ikke helt våken, men jeg får straks finne frem støvsugeren og vaskekluten så det kan bli ordentlig helg med barna mine - de vakreste jeg vet om ♥

God helg!

HIPP HURRA

..For mamma som fyller år idag ;-) Vi har vært i Strömstad for andre dag på rad.
Igår dro vi for å besøke oldeforeldrene til barna, og idag spiste vi pizza og feiret mimmi'n! Kebabpizza med fetaost på. Fantastisk godt altså ;-)

Nicolai skulle få gi gaven, men valgte å pakke den opp for mimmi også! He he..

Ellers gikk vi en tur rundt på brygga og titta på båtene, kjøpte en is og dro hjem igjen. Kuleis med kladdkaka er forresten absolutt å anbefale! 


Fikk også testa ut selfiestanga mi! Syns egentlig hele greia var helt teit første gang jeg så en slik, men så fant jeg ut at det hadde vært litt kjekt å ha en allikevel, så da kjøpte jeg en da... Haha!

Da vi skulle slippe av mamma hjemme ville Nicolai bli med henne hjem å sove over. Hun prøvde seg med at han kunne få sove der neste uke om han ville. Da sa han bare "men jeg vil sove hos deg idag, mimmiiii", så da klarte jo ikke mimmihjertet å si nei. Storebror sover hos mimmi'n sin i natt og jeg og lillesøsteren har planer om å sove lenge imorgen! *gjesp!* 

Ellers håper jeg dere nyter sommeren! Ønsker dere en fin kveld videre! :-)

AKUTT KEISERSNITT VS PLANLAGT KEISERSNITT: DEL 2

Litt sent, men her kommer i hvert fall del 2! Del 1 kan du lese HER

Tiden etter keisersnittet med Nicolai var helt forferdelig på alle måter. Så forferdelig at jeg utviklet en slags fødselsdepresjon. På sykehuset var jeg utrolig sliten og hadde utrolig vondt. Jeg følte meg alt annet enn bra, og jeg orket egentlig ikke besøk av noen som helst. Jeg følte ikke for å prate med noen, og ville bare sove. De gangene folk kom på besøk utenom besøkstiden og vi måtte ned i vestibylen var jeg kun med en gang. De andre gangene tok Andreas med seg Nicolai ned, mens jeg ble liggende på rommet med dårlig samvittighet. Da vi kom hjem tenkte jeg at det kom til å bli bedre, men det ble det ikke - heller tvert imot! Jeg orket fortsatt ikke besøk av så mange. Jeg skriver "så mange" fordi det var noen unntak. Mamma var hos meg en del fordi Andreas ikke fikk de ti dagene hjemme som han skulle. Og med et stort sår i magen klarte jeg ikke ta meg av Nicolai på egenhånd. Jeg følte meg fortsatt helt forferdelig, men det var selvfølgelig litt forskjell på la mamma se meg slik enn noen andre. Jeg har sett bilder av meg selv i ettertid, og jeg så faktisk like forferdelig ut som jeg følte meg! 

Jeg husker jeg hadde vondt veldig lenge, og klarte ikke sitte ordentlig på en god stund. Derfor lå jeg for det meste på sofaen, også når jeg hadde besøk. Derfor følte jeg meg veldig uhyggelig og usosial når vi hadde besøk. Jeg følte som sagt heller ikke for å prate, og jeg klarte rett og slett ikke å ta meg sammen selv om jeg prøvde. Det er veldig vanskelig å forklare og det er nok veldig vanskelig å forstå om man ikke er eller har vært i denne situasjonen selv. 

Denne gangen tok jeg derfor noen forhåndsregler. Blant annet at jeg ikke kom til å orke så mye besøk. Derfor bestemte jeg at kun besteforeldre og tanter/onkler fikk komme på sykehuset. Oldeforeldre og resten fikk vente til vi kom hjem. Det hadde jeg ikke trengt å gjøre, for jeg var overraskende bedre i formen denne gangen. Jeg hadde selvfølgelig vondt, men formen var ikke i nærheten av så dårlig som den var da Nicolai ble født. 

Litt trøtt fordi jeg hadde sovet veldig lite natten før operasjonsdagen. Ellers var formen veldig fin, og vi fikk besøk ganske kort tid etter dette bildet ble tatt. 
hjemreisedagen 29/05-15

Formen var såpass grei denne gangen at jeg valgte å dra hjem en dag tidligere. Også fordi storebror skulle ha konsert med barnehagen klokken elleve den tredje dagen, og den hadde jeg ikke fått med meg om jeg skulle reist hjem den dagen. Jeg hadde absolutt ikke orket å dra dit om formen hadde vært lik den første gangen!


Og her ser dere hjemreisedagen med Nicolai VS. Hjemreisedagen med Mie! Som de fleste sikkert ser er formen bedre og jeg er takk Gud (herbalife)noen kg lettere! 


Denne fødselen er absolutt den beste, og alt jeg kan si er at har man hatt et akutt keisersnitt så anbefaler jeg planlagt da det er helt annerledes! Jeg kom meg mye raskere denne gangen og jeg føler meg kjempefin både fysisk og psykisk i forhold til sist! ♥

LATE SOMMERDAGER

Heisann! 

FOR en dag vi har hatt idag! Det er så fint vær om dagen, og idag fikk vi endelig nyte det! Nicolai har vært med tanta si på jobb i barnehagen idag og deretter vært med dem hjem og kost seg sammen med søskenbarnet sitt. De to er virkelig knoll og tott altså! Hehe! 

Mie og jeg kjørte og henta den andre tanta idag, så vi har kost oss masse ved poolen idag! Man kan ikke kjøpe mer enn man har plass til, og dette funker like bra til oss store som til små til å kjøle seg ned! Haha..

Lykke er å kunne ligge rett ut i vogna uten klær Nå krysser vi bare fingrene for slikt vær resten av helgen og sommeren! 

God helg til alle! Håper dere nyter og koser dere like mye som oss! :o)

DEKKET FOR GRILLINGS MED NYE SERVIETTRINGER

Heisann! 

Nå er straks denne dagen over også, og imorgen er det helg igjen! Men for en dag dette har vært! Vi var hjemme sent igår, og med to trøtte barn der den minste ikke ville sove i natt visste jeg nesten ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Jeg har for å si det sånn ikke sovet veldig godt i natt, og har gått med en konstant hodepine i hele dag. Men, men - det kunne sikkert vært verre! 

Idag har jeg vært litt på farten. Endelig husket jeg på veiedag på helsestasjonen, så jeg rakk akkurat å komme meg dit før klokken to. Lillesøster veier nå 4350 gram - fortsatt mindre enn sin storebror da han ble født. SPRØTT å tenke på! Hehe.. 

Jeg fikk også kjøpt meg noen kjempefine serviettringer, som jeg tenkte å vise dere i dette innlegget! Fikk allerede bruk for dem idag da mamma og de har vært her på grillings. Jeg er som de fleste har skjønt veldig glad i den maritime stilen. Spesielt nå om sommeren syns jeg den passer veldig godt!

BLINKSKUDD

Heisann! 

Onsdag og lillelørdag, og det er strålende vær idag! Vi skulle vel egentlig ha vært på stranda idag som de fleste andre er, men lillesøster er fortsatt syk. Dessverre kan jeg ikke dele meg i to, så vi holder oss hjemme idag. Ikke lett å være alene med to små! Har spurt Nicolai om jeg skal sette opp bassenget hans, men han hadde ikke noe lyst til å bade, så da er jo det greit.. 

Her om dagen, da lillesøster lå ved siden av meg i sofaen kom plutselig storebroren og koste noe veldig med henne. Flaks jeg hadde kameraet rett ved siden av meg, så jeg fikk hivd meg over det å knipsa i vei! Slike øyeblikk som dette er gull verdt 

Idag skal vi bort på grilling! Veldig deilig å slippe og tenke på middagen i denne varmen altså! 

Ønsker alle en fin dag ♥

Et mammaliv

Hei! Jeg er ei jente på 24år fra Halden. Denne bloggen vil handle om min hverdag som alenemamma til Nicolai(f.2011) og Mie (f.2015). Jeg er selvstendig distributør i Herbalife. Startet med produktene i januar 2014 for å få mer energi og gå ned i vekt. Mistet 12kg før jeg ble gravid på nytt med Mie. Har mistet 15kg etter svangerskap nr 2. Er fortsatt på min reise ned i vekt, så bloggen vil i hovedsak handle om min nye livsstil i form av kosthold og aktivitet fremover. Alle bilder er mine om det ikke står noe annet, og missbruk av disse vil bli politianmeldt!

Kontakt meg:
etmammalivblogg@live.no

Norske blogger

FacebookInstagramKategorier
Arkivet

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign


hits