FANTASTISKE SOMMERDAGER

Hei, dere!

Håper det har vært like flott vær akkurat der du er, som vi har hatt hos oss. Vi var på stranden i hele forrige uke, og Nicolai har storkost seg! Skulle ønske han var litt mer skeptisk til vann enn det han er, for det kan fort bli litt slitsomt med en på snart tre år, som overhodet ikke er redd for vann. Her løper vi til vi ikke kan stå mer, for å si det sånn. Her om dagen fikk vi i hvert fall endelig tak i armeringer. Det har vært utsolgt i alle butikker vi har vært i, men vi fant heldigvis til slutt! 

To gode venner - hånd i hånd♥

Som dere sikkert ser, så har både store og små kost seg masse i finværet :o) ♥ Ser frem til enda flere late feriedager på stranden!

 

Har dere hatt en fin sommer så langt? 


Følg meg gjerne på facebook HER

I NS T A G R A M: Etmammaliv

L I V I N G R O O M

 Heisann!

Håper alt er bra med dere! Jeg flyttet som sagt i slutten av juni, og først nå begynner jeg å komme på plass i den nye leiligheten. Sånn er det når man har barn og jobber fulle uker og døgnet bare har 24 timer. Det blir ikke så veldig mye tid og ork til overs, men jeg har tatt litt av gangen, og tenkt nøye igjennom hvor jeg skal ha forskjellige ting, som for eksempel bilder på veggen. Nå begynner jeg i hvert fall å bli fornøyd, og tenkte andre rommet ut kunne bli TV-stuen min! :o) Rommet til Nicolai er allerede delvis vist. I hvert fall sengen jeg pusset opp. Innlegget finner du HER

Det er viktig for meg at TV-stuen er 'cosy', og det syns jeg absolutt jeg har fått til. Masse puter i sofaen og kurver fult av pledd om man ønsker å dra over seg noe når man slapper av! Jeg har også både møbler og interiør i lune farger. Jeg er i hvert fall veldig fornøyd!

Hva syns dere?

#NYBRUKER

Heisann!

Jeg har nå laget meg en ny bruker på instagram. Den tidligere brukeren 'iidakm' vil bli slettet etterhvert. Nåværende bruker har samme navn som bloggen; etmammaliv


Håper akkurat du vil følge meg videre på instagram! Legg gjerne igjen din bruker i kommentarfeltet! :-)

 

Ha en fin dag!

ALLE SMÅGUTTERS STORE DRØM

Da jeg kom hjem fra nattevakt igår fikk jeg en telefon av pappa som lurte på om han skulle hente Nicolai med lastebilen, slik at han fikk kost seg litt sammen med morfaren sin, og jeg fikk slappet av litt. Akkurat igår var jeg veldig sliten også, så det passet meg veldig bra at jeg fikk litt tid for meg selv. Nicolai var helt i hundre da jeg sa det, og hentet frem arbeidsklærne sine med en gang. Jeg måtte bare knipse noen bilder av han med fullt arbeidstøy før vi tok av jakken igjen. Hadde blitt en smule varmt for han, stakkar.

Nicolai elsker å kjøre både gravemaskin, traktor og lastebil, derfor er han heldig som har en morfar som har alt dette. Han elsker å være der oppe, og gråter når jeg henter han fordi han ikke vil hjem. Akkurat sånn jeg gjorde da jeg var liten og hadde sovet hos farmor i Strömstad♥ Her var det 26grader da jeg dro fra jobben klokken ni idag tidlig. Det har vært helt forferdelig varmt i det siste, og igår måtte jeg gå til innkjøp av vifte, som for øyeblikket står og blåser meg rett i ansiktet :o) Nå skal jeg prøve å pakke ut resten av eskene etter flyttingen, som jeg ikke har hatt så mye tid og ork til. Sånn blir det når man jobber mye, men nå er det heldigvis ikke mange dagene igjen til jeg også skal nyte ferie!

 

Håper alle får en strålende fin dag!

DIY - SENG FRA IKEA

Som dere vet har jeg og Nicolai flyttet i en egen leilighet. Pappaen til Nicolai fikk alt på rommet til Nicolai bortsett fra en kommode som jeg har pusset opp. Derfor trengte Nicolai ny seng hos meg. Jeg fikk en seng fra Ikea helt gratis, men interiørglad som jeg er, så måtte noe gjøres for at den skulle passe min stil. Jeg så for vanlig for meg hva jeg kunne gjøre og måtte bare håpe at resultatet ble like fint i virkeligheten, som i hodet mitt. Med noen ekstra planker og beis så var det gjort, og jeg ble veldig veldig fornøyd! Tenk at så lite skal til for å forandre noe så mye!

Tettet igjen hodegavlen. 

 

Beiset hele sengen i fargen drivved. Hva syns dere?

NY START I NY LEILIGHET

Heisann, alle mine fantastiske lesere! 

Nå begynner det å bli en stund siden sist jeg blogget. Det har seg sånn at Andreas og jeg nå har flyttet fra hverandre for andre gang. Noen tenker sikkert "herregud, de får aldri bestemt seg", og jeg tenker at folk får prate så mye som de bare vil, for jeg har sluttet å bry meg. Har man først fått et barn eller fler sammen så er det selvfølgelig ikke noe annet i verden man vil, enn at forholdet skal vare livet ut, at man er en lykkelig familie. Vi har nå prøvd to ganger, og dessverre så får vi det ikke til. Det beste for oss, og det beste for Nicolai er at vi har det sånn som vi har gjort det nå. Vi skilles som venner, og det er jeg glad for!

Nicolai og jeg har flyttet til en leilighet i sentrum av Halden, og har nå bodd her i en uke. Jeg trives veldig godt. Etter en lang mørkeperiode i livet begynner jeg endelig å se lyset i enden av tunnelen igjen. Nå er det å se fremover som gjelder, og jeg gleder meg til ferie og litt kos nå.

Det kommer også et innlegg senere om mitt nyeste DIY-prosjekt! Håper alle får en strålende sommer med masse, masse sol! Nyt ferie :-)

Et mammaliv

Hei! Jeg er ei jente på 24år fra Halden. Denne bloggen vil handle om min hverdag som alenemamma til Nicolai(f.2011) og Mie (f.2015). Jeg er selvstendig distributør i Herbalife. Startet med produktene i januar 2014 for å få mer energi og gå ned i vekt. Mistet 12kg før jeg ble gravid på nytt med Mie. Har mistet 15kg etter svangerskap nr 2. Er fortsatt på min reise ned i vekt, så bloggen vil i hovedsak handle om min nye livsstil i form av kosthold og aktivitet fremover. Alle bilder er mine om det ikke står noe annet, og missbruk av disse vil bli politianmeldt!

Kontakt meg:
etmammalivblogg@live.no

Norske blogger

FacebookInstagramKategorier
Arkivet

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign


hits