NY HEADER

Heisann!

Nå er endelig den nye headeren min på plass, og jeg elsker den!! Flinke Kristine Valberg har laget mine siste tre headere jeg har hatt på bloggen, og det skal nok veldig mye til for at jeg velger en annen person til å lage mine headere og design. 

Nå har jeg jo hatt vinterheaderen litt for lenge, så det var veldig på tide at jeg fikk en sommerheader her på bloggen :o) 

 

 

Bildet er av Nicolai og meg, og er tatt på Fredriksten Festning her i Halden! Jeg ble utrolig fornøyd! Denne jenta kan det hun driver med, og jeg anbefaler å sjekke både bloggen og facebooksiden hennes! 

 

Headeren er I K K E sponset.

 

 

Hva syns dere?

#TESTREISERE

Hei, alle!

Jeg er medlem i noe som heter LikenShare, som er en side hvor bloggere, instagrammere, tweetere osv kan få teste forskjellige produkter, tjenester og opplevelser. Alt vi må gjøre er å dele våre erfaringer og meninger om det produktet vi eventuelt velger å takke ja til å teste ut. 

Jeg har fått en mail om at Star Tour leter etter barnefamilier som kan være ferietestere med reise og opphold dekket på et Blue Village-hotell. Star Tour har valgt ut de fire mest populære Blue Village hotellene til inspirasjon. Alanya - Kypros - Kreta og Rhodos, og jeg har jo selvfølgelig veldig, veldig lyst til å få den gleden av å være ferietester! 

Om jeg er så heldig og blir valgt ut har jeg veldig lyst til å ta med meg Nicolai og familien til Alanya i Tyrkia! Jeg er veldig glad i Alanya, men har dessverre ikke hatt mulighet til å reise dit med Nicolai enda, og får dessverre ikke til det i år heller. Jeg tror Nicolai hadde storkost seg med masse deilig is, bading, lek og ikke minst i bamseklubben til Star Tour! 

Nå har jeg aldri reist med barn, men om jeg skulle hatt med meg Nicolai på en slik reise er det viktig for meg at:

På flyet: 

♥ Underholdning - som barnefilm, tegnesaker osv, slik at barnet ikke blir utålmodig. Alle vet nok hvordan det er med skrikende og sutrete barn på en 4-5 timers flyreise enten man er foreldrene selv eller passasjer som ønsker å hvile. 

På hotellet:

♥ Det er god luft på hotellrommet. 

 ♥ Det er mulighet for aktiviteter for barna.

♥ Det er barnevennlig på hotellet og ingen "partybule". 

♥ Mulighet for å koble på WiFi, slik at jeg kan ha med PC'en å blogge om ferien vår. 

♥ Et pluss om det finnes både vogn og seng til utlån på hotellet, slik at man trenger å ta med minst mulig. 

Og til sist, men ikke minst er det veldig viktig at vi får kost oss alle sammen, og at både store og små får en minnerik ferie med Star Tour♥Nå er det bare å krysse fingrene for at vi er så heldige og blir valgt ut! Håper dere krysser fingrene med oss!

 

 Bilder lånt fra Star Tour sine nettsider / startour.no

#Testreisere #Startour

 

 

WELCOME FRIENDS

Etter jeg malte krakken på trappa fikk jeg endelig ordna det litt finere rundt inngangspartiet. Det er jo ingen hemmelighet at jeg er veldig glad i kurv og rotting, og da sier det seg kanskje selv at dette også er å finne fra du går opp trappen utenfor :o) 

Hortensiaen hadde egentlig fire blomster til på seg, men pappaen til Nicolai klarte å snuble over den, og dermed knakk de rett av. Det var den fineste blomsten jeg noen gang har hatt, så det var litt surt, ja... 

Hva syns dere om inngangspartiet? 

KRAKK FØR - ETTER

God morgen! Ingenting er vel bedre enn å ha fri på en mandag?

Nå er jeg endelig ferdig med jobbehelgen. Den gikk utrolig fort denne gangen, og det er godt å få med seg et par røde dager på lønnen innimellom! Jeg har selvfølgelig blitt forkjølet i helgen, og ble mye verre i natt. Jeg får håpe Herbalife sin urtete og C-vitaminer gjør susen, for dette har jeg ikke tid og ork til!

Uansett, så er jeg ferdig med nok et DIY-prosjekt! Denne var igrunn veldig enkel å pusse opp. Kun pussing og maling, så den ble ferdig på 1-2-3! Den ble i hvert fall veldig fin på trappen. Krakken hentet jeg gratis for godt over ett år siden. Jeg har bare ikke fått fingeren ut og gjort noe med den, selv om det var verdens enkleste jobb. 

Jeg har brukt vanlig hvit/creme interiørmaling og en interiørmaling som heter sjokolade. Den samme brunfargen som jeg brukte på fra kommode til konsollbord-prosjektet. Fargen ble mer grå enn brun på krakken, men det ble faktisk fint :o) 

Håper alle holder seg friske og nyter denne fridagen i sommervarmen! :o)

VELKOMMEN TIL KAOSET

Jeg har funnet ut at Nicolai liker seg best i leker og rot som er strødd overalt. Hver gang jeg rydder, så går han som regel etter og tar ut lekene sine igjen og legger det på gulvet. Jeg ryddet og gjorde det strøkent her igår kveld, og allerede i dag kl. 10, så det slik ut:


Dette er standard hver dag. Han legger alltid ned disse to bildene. Lurer på hvorfor..? 


.. Og det var nr to også nede! Akkurat slik det skal være, syns Nicolai.Nå skal husmoren henge opp noen klær ute i solen, prøve og få Nicolai til å rydde opp lekene sine og rydde litt selv før vi tar turen til pappa/morfar og griller litt. Håper alle får en nydelig søndag!

MINE TOPP 4 OPPUSSINGSFAVORITTER

 

Siden jeg har fått mer og mer sansen for oppussing av gamle møbler i det siste, så tenkte jeg at jeg kunne vise mine oppussingsfavoritter. Dette er møblene jeg har vært mest fornøyd med av de jeg har pusset opp. Bordet på bilde nr to måtte jeg dessverre selge, da det ble altfor stort til sofaen, men det kom jo noe godt ut av det. Det var da jeg fikk ideen til å gjøre om det kjedelige IKEA-bordet jeg hadde fra før av istedenfor :o)

 

Fra kjedelig furuskjenk til TV-bord. >link til innlegg her<

Fra gammelt til "nytt". >link til innlegg her<En liten oppussing av IKEA-bord. >link til innlegg her<

Fra kommode til konsollbord. >link til innlegg her<
Hva syns dere om resultatene? 

VI ELSKER SALG

reklameinnlegg

Heisann!

FOR et vær det er idag! Håper alle som har sol nyter lørdagen på sin måte! :o) Her har det kommet noen stygge skyer, så det ser ut som det er et lite uvær på vei! Derfor tenkte jeg å dele et lite salgsinnlegg med dere, i tilfelle det blir tid til å sette seg ved pc'en og klikke noen godsaker hjem til en fin pris!

Lekmer har masse salg med masse flotte priser til dere. Jeg har samlet noen av mine favoritter i dette innlegget. 
1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER // 9 HER // 10 HER // 11 HER


12 HER // 13 HER // 14 HER // 15 HER // 16 HER // 17 HER // 18 HER // 19 HER

 20 HER // 21 HER // 22 HER // 23 HER // 24 HER (finnes også i lilla, svart og lyseblå) 25
HER // 26 HER // 27 HER // 28 HER // 29 HER // 30 HER // 31 HER

 

 

Du finner mer salg hos >LEKMER.NO<

God shopping!

"PIZZABAKEREN"

Hei alle!

Idag har det vært litt av en hektisk dag! Eller hektisk og hektisk. Nicolai og jeg har bare hatt noe å gjøre i hele dag, og det er igrunn litt deilig innimellom. Nicolai har i hvert fall fått mye ut av dagen idag, og det er det viktigste! Alt fra å kjøre gravemaskin til å se på kuene og hønene hos morfaren sin. Nå har vi avsluttet kvelden med Nicolais hjemmelaga pitapizza, og han var sååå flink :o)

Det hadde visst vært en liten mus og smugspist på pitabrødet fant vi ut :-):-)

Veldig gøy å la Nicolai få hjelpe til på kjøkkenet! Ting tar tid, men det får bare være. Han er så ivrig og flink til å hjelpe til!♥

 

 

Håper alle har hatt en fin fredag og får en super helg! Jobbehelg på meg, så nå skal jeg straks kjøre avgårde til jobb! God helg! :-)

KJÆRLIGHET

På mandag var vi en tur på festningen igjen. Jeg syns det ble så fine bilder av guttene i alle blomstene der oppe sist, og siden det er på tide med en ny 'sommerlig' header på bloggen tenkte jeg at det var et flott sted å ta bildene på. Nå har jeg sendt bildene jeg vil bruke til KvDesign, som har laget mine siste headere og design på bloggen. Hun er utrolig flink, så jeg gleder meg til å se resultatet :o) 

Tenkte å vise dere noen av bildene som ble tatt. Festningen i Halden er virkelig et supert sted å ta bilder. Uendelig av muligheter! Hva syns dere om bildene?

BRITAX SPORTSVOGN

God morgen alle vogndilla-mammaer! :o)

Jeg tenkte jeg skulle lage et innlegg om denne vognen for en stund siden, men det har gått litt i glemmeboken. Da vi byttet fra bag til sportsdel på Briovogna for en god stund siden fant vi fort ut at vi trengte en litt mindre vogn til Nicolai. En vogn som var litt lettere å ta med seg i bil, gå korte turer med osv. Julen 2012 fikk vi en sportsvogn/trille som vi begynte å bruke. Den passet ypperlig til byturer, tok ikke så stor plass i bilen og var enkel å legge sammen.

Vognen ble dårligere og dårligere. Hjulene satt seg fast og hang seg opp når vi trillet, og det var rett og slett dødsirriterende. Jeg fikk en mail av Lekmer i mars med en veldig hyggelig kode med 15% avslag på alle Britaxprodukter. Da kom jeg plutselig på at vi burde kjøpe en ny og lettere vogn. 15% er kanskje ikke så mye, men det gjør aldri noe med litt avslag. Jeg gikk inn og tittet litt, og falt fort for denne sportsvognen. 

Dette skriver Lekmer om Britax sportsvogn B-Agile 3:

B-Agile 3 fra Britax er designet for å gjøre det enklere og sikrere å være forelder. B-Agile har et lettvekts-aluminiumsunderstell og avtagbare Click & Go-adaptere slik at du enkelt kan feste din Baby Safe, Baby Safe Sleeper eller babylift. Med et enkelt enhåndsgrep setter du opp vognen. 

Vognen har justerbart sete helt ned til liggestilling, noe som gjør at den også passer for nyfødte. 

- Enhåndsgrep ved oppsetting og sammenlegging med automatisk lås når den legges sammen
- Avtagbar sportsdel
- Justerbart sete helt ned til liggestilling
- Inkluderer avtagbare Click & Go-adaptere som gjør det enkelt å skape et travel system
- Lett aluminiumsunderstell
- Innebygd fjæring
- Sikkerhetsbøyle medfølger
- 5-punkts sikkerhetssele som kan justeres i høyden
- Låsbare svingbare forhjul
- Bekvemt mykt vattert håndtak
- Avtagbar og dusjbar sufflett med meshpanel
- Stor oppbevaringslomme i suffletten
- Romslig varekurv
- Punkteringsfrie dekk
- Hjul som går raskt å ta av for en mer kompakt sammenlegging

Det jeg ser etter i en god vogn er:

♥Lett å trille

♥Lett å legge sammen

♥Tar liten plass i bil

♥Lett å ha med på reise

♥God sikkerhet

♥At barnet både kan sitte/ligge godt

Ekstra positivt:

♥Plass til handleposer/vesker

♥Liten lomme til telefon og småtteri


 

Vognen leverer alt etter beskrivelsen, og vi er alt i alt utrolig fornøyde med valget av denne!

Den er også like lett å trille lang tur med som å ha med seg en kort tur til byen, og det syns jeg er veldig, veldig bra! Her ser dere også hvilke muligheter som finnes med vognen.

Jeg liker godt at man kan feste bilstolen på den. Kjekt hvis man bare skal en kjapp tur innom butikken på vei hjem og barnet har sovnet i bilen! :o)

>Du får kjøpt vognen her<

 

 

 

 

 

affiliatelenke

-10KG

Skrevet 28.mai 2014

 

YES da! Endelig har jeg nådd mitt første mål med Herbalife! Fra 1.januar til idag 28.mai har jeg gått ned 10kg! Jeg har ikke vært altfor streng med meg selv. Det gjelder å kose seg iblant, men ikke overdrive. Er man for streng, så er det større sjanse for at man gir opp. Ikke bare det, men det virker som noen tror det er om å gjøre og gå ned mest mulig på kortest mulig tid. Det er det absolutt ikke! De fleste raser gjerne ned to-tre kg de første to ukene, men deretter tar det tid å minske fettet i kroppen. Skal du gå ned i fettprosent og ikke minske muskelmassen, så bør du gå ned fra en halv til en kilo i uken.

Jeg er i hvert fall strålende fornøyd, og ser frem til å si ha det bra til noe kilo til! Jeg gleder meg først og fremst til å scanne kroppen igjen, da jeg ikke har gjort det på en stund. Det er utrolig gøy å se forskjellen på blant annet fettprosent og muskler fra da jeg startet vektnedgangen 1.januar til nå. Det er ikke alltid det har så mye å si hva kroppen din veier. Muskler veier mer enn fett, og derfor er veldig kjekt med en scanning slik at man kan se hva akkurat sin egen kropp inneholder.

Noen lurer sikkert på hva jeg har gjort for å gå ned, og hvordan jeg spiser Herbalife sine produkter. Siden jeg er forferdelig dårlig på å spise frokost og lunsj, som igjen har ført til utrolig dårlig energi i hverdagen, bestemte jeg meg for å prøve produktene til Herbalife. Jeg har prøvd andre shaker før, og har brekt meg hver gang jeg har drukket det, så jeg var selvfølgelig veldig skeptisk til shake. Da jeg begynte i januar kjøpte jeg en pakke som passet meg og det jeg ville oppnå med produktene. Dette skulle da vare i en måned. Jeg tok shake til frokost og lunsj, og ble helt utrolig overrasket over hvor god denne shaken var i forhold til de jeg hadde prøvd før. Etter den første uken på produktene merket jeg tydelig forskjell på energien min. Jeg kunne plutselig gjøre noe uten å bli dødssliten, og det var virkelig uvant for meg. Jeg tenkte at dette kunne ikke bare ha skjedd helt plutselig, og skjønte at endelig hadde jeg funnet noe som funket for meg. Etter en måned med produktene og et sunt kosthold ved siden av, hadde jeg tatt av fire kilo. Jeg ble supermotivert, og bestemte meg for at jeg skulle ha flere produkter. Jeg valgte å bli medlem, slik at jeg kunne bestille produktene selv, og i tillegg få litt rabatter. I april var jeg på mitt første seminar, der jeg lærte masse nytt om produktene, businessen og fikk høre om andres fantastiske resultater. Nå har jeg altså holdt på i fire måneder, har gått ned ti kilo, og vet at jeg aldri kommer til å slutte med Herbalifeprodukter. Jeg har fått en del fornøyde kunder, har begynt å tjene litt penger ved siden av min faste jobb som nattevakt og er igrunn superfornøyd med det! Nå holder jeg på å sette meg nye mål for både treningen, vektnedgangen og businessen. Dette er utrolig spennende! :o)

 

 Lurer du på noe angående Herbalife, skriv gjerne i kommentarfeltet under eller send meg en mail på etmammalivblogg@live.no

HJERTET MITT.

God morgen!

Jeg må nok en gang takke alle som var innom bloggen igår! Jeg har aldri brydd meg noe særlig om å blogge for å komme på topplisten, men de gangene jeg har gjort det må jeg jo innrømme at det er litt stas! Idag våknet jeg til 1358 norske lesere, 1390 lesere og 1755 sidevisninger på bloggen igår. Det betyr 70. plass på ToppNorge og 1. plass på ToppHalden. Veldig, veldig gøy at så mange likte kommoden min! 

Jeg 'feirer' med å vise frem det vakreste jeg vet; Nicolai♥♥Ønsker alle en fin tirsdag!

GRILLINGS

God kveld! 

Først må jeg bare få takke alle enhver for alle hyggelige kommentarer, delinger og 'likes' på mitt forrige innlegg 'fra kommode til konsollbord'. For øyeblikket er bloggen min oppi 1691 sidevisninger idag, og det er utrolig morsomt! Veldig gøy å se at så mange likte forvandlingen av den stygge kommoden. Så igjen; tusen, tusen takk til alle og enhver!♥

(vet du ikke hva jeg snakker om, så sjekk gjerne innlegget her)

Og som overskriften sier, så skjønner sikkert alle at vi har grillet idag. Ble sen middag fra grillen på verandaen, og bedre blir det ikke! :o)

Håper alle får en fin kveld videre♥

FRA KOMMODE TIL KONSOLLBORD

God morgen!

For en god stund siden fikk jeg en gratis kommode av ei jeg kjenner. Jeg har lenge visst hva jeg skulle gjøre med den, men aldri hatt tid og ork, men på lørdag tok jeg den med meg opp til pappa og begynte. Oppussingen tok hele dagen. Jeg var der oppe i totiden, og dro hjem igjen ved nitiden. Da hadde jeg kun hatt en pause hvor de hadde laget vafler, og en pause med grillmat senere på kvelden. Var temmelig sliten etter å ha stått i solsteken omtrent hele dagen og pusset, saget og malet. Men jeg ble utrolig fornøyd med resultatet!

Slik så den ut da jeg fikk den.

Jeg begynte med å skru av de tre nederste skuffene. Deretter begynte jeg å pusse. Jeg hadde veldig flaks med hyllene. Jeg fant disse stående i boden hos pappa, og spurte om han skulle ha dem. Det skulle han ikke, så jeg fikk heldigvis ta dem! De var litt for lange i forhold til kommoden, men dybden passet helt perfekt! Jeg måtte bare sage av en liten bit. Snakk om flaks!

Når alt var pusset ned var det bare å begynne med malingen. Fargen heter Sjokolade

Beisen hadde jeg hjemme, så jeg tok den med meg hjem igjen og beiset toppen med fargen drivved. 

Håndtakene er utrolig fine, og dette er det tredje oppussingsprosjektet jeg bruker disse på. Jeg syns håndtakene gjør veldig mye med møblene. Fåes kjøpt hos Strömstad kök.Hva syns dere?

>>FØLG MEG GJERNE PÅ FACEBOOK HER<<

KOMMODE FØR - ETTER

Hei, dere!

Håper alle har hatt en fin helg! Jeg har nok en gang fått masse ut av frihelgen min. På fredag var jeg sammen med noen venner. Veldig koselig sommerkveld på verandaen med litt voksenbrus og mye latter :o) Igår var vi hos pappa hele dagen, der jeg pusset opp enda en kommode! Den kommer i et senere innlegg, for først skal jeg vise frem kommoden som jeg fikk helt gratis og pusset opp for litt siden. Jeg elsker gratis! 

Slik så den altså ut da jeg hentet den. Ikke spesielt pen, men brukbar til masse! Det var bare å hente frem tankene om hva jeg kunne gjøre med denne, og det var igrunn ganske lett. Med litt pussing, maling og beis er mye allerede gjort!

Jeg hadde både pussemaskin, hvitmaling og drivved-beis stående, så dette ble funnet frem. Og med nye håndtak ble den komplett! Jeg elsker disse håndtakene. De gjør rett og slett hele kommoden!

 

Ønsker alle en fin søndag videre!

 

Hva syns dere om kommoden?

Et mammaliv

Hei! Jeg er ei jente på 24år fra Halden. Denne bloggen vil handle om min hverdag som alenemamma til Nicolai(f.2011) og Mie (f.2015). Jeg er selvstendig distributør i Herbalife. Startet med produktene i januar 2014 for å få mer energi og gå ned i vekt. Mistet 12kg før jeg ble gravid på nytt med Mie. Har mistet 15kg etter svangerskap nr 2. Er fortsatt på min reise ned i vekt, så bloggen vil i hovedsak handle om min nye livsstil i form av kosthold og aktivitet fremover. Alle bilder er mine om det ikke står noe annet, og missbruk av disse vil bli politianmeldt!

Kontakt meg:
etmammalivblogg@live.no

Norske blogger

FacebookInstagramKategorier
Arkivet

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign


hits