LØRDAGSFROKOST MED GJENGEN MINHeisann, og god lørdag!

I dag var jeg så ekstremt trøtt, at jeg skulle ønske jeg ikke hadde barn og bare hadde meg selv og tenke på et lite øyeblikk. Men jeg får skylde meg selv når jeg legger meg midt i natten og ikke får mange timene med søvn. Jeg vet jo at de våkner tidlig, så jeg må bli flinkere til å legge meg selv! Jeg kom meg etterhvert opp av sengen og fikk stelt i stand en god frokost til oss. Jeg spiste pittelitt mer enn en shake til frokost i dag. Nicolai og jeg delte en porsjon sjokoshake og spiste litt annen frokost ved siden av. Det er jo tross alt lørdag, og da er det lov til å kose seg litt ekstra ;-) De gangene jeg gjør det, så drikker jeg alltid shaken først. 

Nå skal vi straks en tur til byen for å kjøpe nye gummistøvler til Nicolai. Det begynner å bli en stund siden de i barnehagen sa at de han hadde var blitt for små, men med mitt surrehue tar ting ofte litt tid.. Haha. 

Håper alle får en fin lørdag! :-)

JA, VI ELSKER FROKOST!

God morgen, og gratulerer så mye med dagen alle sammen!

Det er ingen hemmelighet at frokost er dagens viktigste måltid. Får du ikke i deg en god og næringsrik frokost, så fungerer ikke kroppen som den skal, rett og slett. Jeg har alltid vært veldig dårlig på å spise frokost, så en av grunnene til at jeg startet å drikke shake var ikke bare for å gå ned i vekt, men også for og faktisk få i meg mat om morgenen. 

I dag har jeg selvfølgelig laget en 17.mai-inspirert shake. Planen var at den faktisk skulle bli rød, hvit og blå, men det gikk ikke helt som jeg håpet på! Haha. God ble den i hvert fall, og det er jo det viktigste!Håper alle får en strålende feiring!

VI NYTER SOMMERÅh, for noen deilige sommerdager vi har om dagen! Vi nyter bare tiden ute, og i dag har Mie og jeg bare kost oss på verandaen. Jeg fikk til og med en og en halv time på solsengen mens Mie sov i dag også. Hun tenkte nok på mammaen sin, så var nok derfor hun sov litt lenger i dag ;-)

Da Nicolai kom hjem fra barnehagen var det grillings som stod på menyen. Etter det har tiden bare flydd og nå er begge barn i seng og sover søtt, mens jeg sitter ute med en deilig kveldsshake og skriver litt her før jeg skal inn å være litt husmor.. 

Håper dere har en fin kveld! :-) 

SOMMERSMOOTHIE

Heisann! 

I dag har jeg kjørt Nicolai i barnehagen, hengt opp klær og satt på en ny vaskemaskin. Jeg har til og med vært på loftet og hentet putene til utemøblene, så om du leser dette Andreas, så satt jeg meg ikke fast der oppe og du slipper å hjelpe meg denne gangen ;-) Putene og diverse er i hvert fall satt ut, så nå mangler jeg bare litt blomster her og der før jeg tenkte å dele noen bilder med dere senere. 

Nå koser Mie og jeg oss på verandaen og har akkurat spist lunsj. I dag lagde jeg en frisk og god sommersmoothie som jeg tenkte å dele med dere!Håper alle nyter sommerværet som har kommet! :-)

UKE TRE

Herlighet, som tiden flyr avgårde! Jeg bestemte meg for et par uker siden for å begynne med kun shake og middag. Det vil si at jeg drikker shake til frokost og lunsj (noen ganger rekker jeg tre stk shake før jeg spiser middag. Spørs når jeg står opp), en sunn og proteinrik middag og en til to shake etter middag. Det spørs også litt når jeg legger meg. Det har i hvert fall gått veldig bra, og det gjør faktisk at jeg får i meg det jeg skal, da jeg alltid har vært veldig dårlig på å spise regelmessig og nok. Noen dager har jeg ikke spist middag i det hele tatt, men da blandet flere og større porsjoner med shake. Men det er bare fordi jeg syns det er fryktelig kjedelig å lage middag til meg selv. Nå er jeg i hvert fall i gang med den tredje uken allerede, og jeg føler meg ikke oppblåst, jeg har mer energi og føler meg generelt mye bedre. 

I dag ble middagen kyllingwok. Det er egentlig noe jeg lager ganske ofte, og det er fordi det er enkelt, kjapt og godt for meg som haaaaaater å lage mat. Er det noe jeg må bli flinkere til igjen, så er det å planlegge middagene mine. Andreas og jeg var i perioder veldig flinke til det da vi bodde sammen. Vi skrev ned ukemenyer og handlet i Sverige en gang i måneden og andre ting som man trenger oftere handlet vi her hjemme. Man sparer faktisk veldig mye tid og penger på å gjøre det! Tenkte at jeg etterhvert kan sette opp sunne ukemenyer å dele litt middager med dere her inne, slik at jeg kanskje kan inspirere andre til å spise sunnere og samtidig motivere meg selv til og faktisk lage middager selv om jeg er alene.  

Et mammaliv

Hei! Jeg er ei jente på 24år fra Halden. Denne bloggen vil handle om min hverdag som alenemamma til Nicolai(f.2011) og Mie (f.2015). Jeg er selvstendig distributør i Herbalife. Startet med produktene i januar 2014 for å få mer energi og gå ned i vekt. Mistet 12kg før jeg ble gravid på nytt med Mie. Har mistet 15kg etter svangerskap nr 2. Er fortsatt på min reise ned i vekt, så bloggen vil i hovedsak handle om min nye livsstil i form av kosthold og aktivitet fremover. Alle bilder er mine om det ikke står noe annet, og missbruk av disse vil bli politianmeldt!

Kontakt meg:
etmammalivblogg@live.no

Norske blogger

FacebookInstagramKategorier
Arkivet

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign


hits