FØDSELSHISTORIEN - PLANLAGT KEISERSNITT

Denne fødselen ble veldig ulik min første, da jeg fikk innvilget planlagt keisersnitt denne gangen pga forrige fødsel, størrelse på barnet og angst for reprise. Som de fleste vet har jeg vært veldig redd for å føde igjen og egentlig ønsket keisersnitt hele tiden. Rett og slett for å slippe samme opplevelse en gang til. Samtidig har jeg så gjerne ville klare en normal fødsel å kunne være stolt av meg selv etterpå. 

Men da jeg kun noen få uker før termin fikk påvist svangerskapsdiabetes og de målte lillesøster ganske stor, så slo jeg fort fra meg tanken om å prøve en normal fødsel igjen med tanke på at størrelsen på Nicolai da han ble født var hovedproblemet til at han ikke kom seg ut. Da jeg nå visste at lillesøster også hadde blitt stor til termin, så turte jeg rett og slett ikke ta sjansen igjen. Etter ultralyden og målingen spurte legen hva jeg tenkte om neste fødsel. Jeg fortalte da det samme som jeg nettopp har skrevet over her, og hun sendte med en gang inn en søknad om keisersnitt uten å si noe som helst annet, og et par uker senere fikk jeg brev om dato i posten.


- 27.mai 2015 kl. 07:00 - 

Det var datoen og klokkeslettet som stod på brevet, og jeg klarer egentlig ikke beskrive den følelsen jeg fikk igjennom kroppen da jeg åpnet det. Det og plutselig vite når barnet ditt skal komme til verden er en helt utrolig rar følelse. Vanligvis går man bare og venter på tegn og lurer på hva som skjer. Om det er vannet eller riene som kommer først, eller om man må bli satt igang. Men ikke denne gangen. Onsdag 27.mai kl. 07 skulle vi altså få hilse på lillesøster for første gang.

Det som var kjekkest er at vi kunne legge en plan på hva vi skulle gjøre. Vi slapp å ringe til mamma midt på natten for å få barnevakt til Nicolai i full fart, og vi kunne ta alt med ro. Vi prøvde også å holde det skjult. Først skulle bare mamma vite om det, fordi det var hun som skulle passe Nicolai, så vi måtte ha sagt det til henne uansett. Men så fikk jeg litt dårlig samvittighet, så jeg sa vi kunne si det til foreldrene på begge sider slik at det ikke ble "urettferdig". Det har vært veldig vanskelig å holde det skjult, rett og slett fordi jeg er så sinnssykt dårlig til å holde maska når noen spør meg om ting, men ingen skjønte noe (så vidt jeg vet). 


Jeg var på undersøkelser en uke før operasjonen, og fikk da beskjed om å ringe til B2 kvelden før operasjonsdagen for å høre når jeg skulle komme inn. Jeg fikk beskjed om å møte klokken åtte og at det kunne ta noen timer før det var min tur. 


Kl. 07:10 operasjonsdagen. Spent og nervøs. 

Vi dro hjemmefra litt etter syv på morgenen, og var på plass på avdelingen akkurat klokken åtte. Der måtte vi vente litt på fellesstua før jordmoren som skulle følge oss for dagen kom og fulgte oss til rommet. Det var totalt fødselskaos på avdelingen, så vi måtte dele rom med det andre paret som også skulle ta keisersnitt, med beskjed om at de skulle prøve å gjøre så godt de kunne med å gi oss et rom hver iløpet av dagen selv om de ikke kunne love oss noe. 

Etterhvert kom jordmor inn igjen og satt kateter og veneflon på meg, og jeg fikk intravenøs væske. Klokken var da rundt halv ti, og jeg fikk beskjed om at hun andre skulle til operasjon klokken 12:00 og jeg klokken 13:00. Det var veldig nedtur å være sist, men jeg var veldig forberedt på det da det er veldig typisk meg og min flaks! Hehe.. 


Klokken ble tolv, og jeg venta egentlig bare på at hun andre skulle bli henta. Jordmor kom inn ca. 12:15 og sa det hadde blitt litt forandringer i planen. Jeg rakk å tenke mitt, og var forberedt på å vente i enda flere timer. Men det hadde seg sånn at mitt operasjonsrom ble klart først, så hun kom for å hente meg. Jeg ble lettere sjokkert, og visste ikke helt hva jeg skulle si eller hvor jeg skulle gjøre av meg. Både jeg og Andreas satt der med munnen åpen og store øyne. 

Jeg ble trillet en etasje opp, og alle jeg ble trillet forbi tittet på meg, smilte og sa "lykke til". Jeg hadde mer enn nok med å konsentrere meg om å holde tårene tilbake, så jeg klarte så vidt å få ut et "takk" sammen med et skeivt smil. 

De trillet meg inn på operasjonsavdelingen. Der fikk jeg først enda en veneflon i den andre hånden, så kom anestesilegen som skulle sette spinalbedøvelsen på meg og spurte om en del spørsmål om alt fra allergi til sykdommer. Han fortalte også litt om bedøvelsen og hvordan den virket, og generelt om hva som kom til å skje. Da han var ferdig kom det to anestesisykepleiere og hentet meg. De spurte også om en del spørsmål, og mye av det samme som jeg nettopp hadde blitt spurt om. Jeg ble trillet inn på operasjonsstuen og flyttet over på operasjonsbordet der de begynte å forberede. Andreas måtte sitte bak å vente til de hadde satt bedøvelsen, men fikk sette seg ved siden av meg så fort det var gjort. 

Andreas ble veldig rar og blek i ansiktet, så jeg sa han kunne gå ut. Han sa først at det gikk greit, men det var visst ikke bare jeg som syns han burde gå ut. Hehe. Jeg ble tatt godt vare på av de andre som var der sammen med meg, og de pratet og spurte om alt mulig for å få meg til å tenke på noe annet. Det var ikke veldig lett, da det er en utrolig ubehagelig opplevelse. Du kjenner alt de gjør bortsett fra smertene og det er veldig ekkelt og rart.

Etter en kort stund hørte jeg operasjonslegen si "nå blir det baby", og ikke lenge etter hørte jeg skrik. Tårene rant ukontrollert og jeg var så letta over at jeg snart var ferdig. De viste meg henne og tok henne med ut til Andreas der de tørket henne og fikk noe rundt henne. De kom deretter inn til meg mens de sydde meg igjen. En følelse jeg ikke kan beskrive med ord ♥

Jeg ble trilla til oppvåkningen etter de var ferdig å sy igjen og vaske meg. Fikk besøk av Andreas og Mie etter en stund, og ble trilla tilbake på rommet vårt etter to-tre timer der jeg endelig fikk mat og drikke etter 19 timer uten! Kalde fiskeboller i hvitsaus med poteter har aldri smakt så godt! ;-) Haha.


Trøtt og sliten, men veldig stolt ♥

BADEENGEL OG EN HJELPSOM STOREBROR

Tenk at vår lille prinsesse allerede er fire dager gammel! Rart hvor fort tiden plutselig går når de har kommet ut fra hulen sin. Lillesøster er veldig lik sin storebror som baby - både utseende og væremåte. Med andre ord, en rolig og fornøyd liten baby som kun lager litt lyd når hun er sulten. Vi nyter dagene hjemme, og Nicolai er veldig stolt. Han får hjelpe til der det lar seg gjøre, og igår var det tid for Mies første bad her hjemme. Da var det en stolt storebror som fikk stå på krakken sin ved siden av å se på.

Like glad i å bade som storebror alltid har vært ♥

Nicolai skal være med mimmi på festningen å leke, så det gleder han seg veldig til. Jeg får se om jeg klarer å lukke øynene litt mens det er stille her! hehe.

Ønsker alle en fin søndag videre ♥

SØSKENKJÆRLIGHET

Vi har endelig kommet oss hjem til en stolt storebror som ville holde lillesøsteren sin med en gang han kom inn døra her hjemme! ♥ Tror nok det var litt mye for han på en gang da han besøkte oss på sykehuset, for da var han ikke så veldig interessert. Jeg var litt redd for at han ikke skulle være det nå heller, men han syns heldigvis at det er veldig stas! Også har han jo fått så mange fine "storebrorgaver", så han er veldig fornøyd her ♥

Imorgen skal han og resten av barnehagen ha sommerkonsert. Han har ikke vært så glad i å være med og synge med barnehagen tidligere, så vi er veldig spente på hvordan det vil gå imorgen. Så nå gleder vi oss veldig og krysser fingrene for at han tør å stå på den store scenen.

Jeg ligger bare her og tenker at jeg er verdens lykkeligste med verdens vakreste barn akkurat nå ♥

God helg, alle sammen!

VELKOMMEN TIL VERDEN, LILLESØSTER MIE

Igår 27.mai 2015 Kl. 13:23 kom verdens vakreste lillesøster til verden!
-3630g og 52cm langAlt er bra med oss, og jeg er ubeskrivelig stolt mor til to ♥

LYSERE TIDER

God morgen, alle!

Nicolai sov faktisk helt til klokken ti idag! Som jeg nevnte igår så har jeg jo tenkt hver kveld at at han kommer til å sove litt lengre dagen etter siden det har blitt litt sene kvelder på han da han har hatt fri. Men han har jo våknet enda tidligere enn det han pleier når han skal i barnehagen, og jeg har vært trøtt som en dupp og egentlig ikke visst hvor jeg skal gjøre av meg fordi alt jeg har villet er å lukke øynene! haha. Men igår, da jeg faktisk tenkte at det helt sikkert ble en tidlig morgen idag også, så var det jeg som våknet før han og det var deilig! Nå er han ute og leker med nabogutten som kom og ringte på døra her istad sammen med pappaen sin og lurte på om han ville være med ut å leke! Så det var bare å få på jakke og sko i all hast, for det hadde han veldig lyst til!
Store gutten min ♥


Ellers har det blitt litt lysere i stuen. Siden leiligheten består av mørke vegger stort sett overalt, så har det hatt litt lett for å bli mørkt og trist her da jeg i tillegg hadde pynteputer i samme farge som veggen i den lyse sofaen. Derfor har jeg nå tatt bort alt mørkt og fylt sofaen med bare lyse puter. Hele leiligheten ble mye lysere med en gang! Jeg mangler fortsatt et teppe under stuebordet, men har enda ikke funnet et. Det er ingen hemmelighet at jeg ikke er veldig fan av fliser i stua, men siden jeg bare leier så er det ikke så mye annet å gjøre enn å finne andre løsninger enn å puse opp. Men ellers er leiligheten veldig fin og huseierene er helt supre, så jeg skal absolutt ikke sitte her å klage på grunn av noen fliser! Bare jeg finner et stort nok teppe, så hjelper nok det mye tror jeg. 

Ønsker alle en fin 2.pinsedag! 

ENDA ET SKRITT NÆRMERE

God morgen, alle!

Helgen går som vanlig like fort som resten av uka, og nå gjør egentlig ikke det noenting! Det betyr bare en dag nærmere termin og fødsel for hver dag, og det er helt greit. Nå er det så mange som har født rundt meg, på instagram og i termingruppen på facebook at jeg nesten blir sur fordi jeg blir så sjalu! Haha.. Nei, jeg har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg til å bli ferdig nå, og ikke minst få møte lillesøster å se hvordan hun ser ut og hvem hun er mest lik. 

Nicolai sovnet ganske sent igår, og hver gang han gjør det tenker jeg alltid at han sover lenger dagen etter. Vel, jeg må slutte med å tro det, for det kommer tydeligvis ikke til å skje har jeg nå innsett. Ungen våkner like tidlig, og mammaen er like trøtt og grinete hver gang. Skjønner ikke at det går an å være i så irriterende godt humør når man står opp om morgenen? Det har han i hvert fall ikke arvet av meg ;-) HEHE. Vi har nettopp spist en god frokost. Jeg har satt meg litt foran pc'en, og Nicolai ser på NRKSuper.
-En perfekt, lat søndagsmorgen akkurat slik det skal være!God søndag til alle! ♥

ALT KLART TIL PRINSESSE MIE

Alt er vasket. Sengetøy er lagt på i seng, vugge og vogn, og alt annet er klart til lillesøster kommer. For en deilig følelse å være ferdig! Selv om mine svangerskap har vært slitsomme, og dette absolutt har vært mitt verste, så er jeg veldig glad et svangerskap varer i ni måneder! Det å skulle få baby i hus krever mye planlegging og ikke minst masse, masse penger! Vi har vært heldige med at familien har bidratt litt også, men alt av babyutstyr vi har kjøpt selv har kommet på godt over 20.000kr! Det har ikke akkurat vært noe mulighet for sparing de siste månedene, da alt jeg har hatt til overs har gått til babyting. Men det er selvfølgelig utrolig koselig med alle forberedelser ♥ 


Leilighet og bil er nå klar for å ta imot vår lille prinsesse ♥

Sengehimmel fra Ellos. Tenkte å legge ved link, men de har dessverre ikke denne nå. De har kun den hvite, ( som faktisk er 300kr billigere :P ). Den finner du HER

Skilt fra Princess.

Bamser fra H&M og NEWBIE. Sengekant og dynetrekk fra Kid.Klesstativ fra Kids Concept. Kan også kjøpes på nett HER

Oppbevaringsbokser fra Kids Concept. Kan også kjøpes på nett HER

Babynest fra gullungedesign på instagram. (Må ha adresse i Sverige for å bestille)

Babygym fra Ullared.

Vugge fra TROLL. Teppe fra Gant.

Hjemmelaget stellebord - se fremgangsmåte HER

 

Balje på stativ fra Ullared. Klut og håndkle fra Kid. Babysåpe fra Love boo.

Vogn fra SilverCross. Fåes også på nett HER (ser at du også får 14% avslag på den nå! -1304kr)

Stelleveske fra SilverCross. HER


Britax babybilstol + base HER

 

//innlegget inneholder affiliateslenker

DEILIG LØRDAGSMORGEN

Åh, det er så deilig å våkne til fugler som kvitrer og blå himmel og sol. Jeg tror jeg har vært i en ekstrem vinterdepresjon, for jeg har jo nesten ikke orka å gjøre noe her i vinter. Jeg merker selv at jeg har mye mer ork til å gjøre ting både ute og inne nå som det er lysere og penere vær. Også er det så mye lettere å stå opp om morgenen! Så nå har jeg funnet ut at den dårlige formen min i vinter må ha vært en kombinasjon av graviditet og vinterdepresjon.. Hehe.  

Vi har i hvert fall vært ute på uteplassen vår siden klokken var halv elleve. Jeg har holdt på litt både inne og ute, mens Nicolai tok med seg dyna og leker ut. Cinta ligger også rett ut i sola og bare nyter livet ♥ Nå har jeg akkurat fått hengt ut dagens klesvask i sola, og jeg tror jeg har nevnt det før, men det finnes faktisk ikke noe bedre enn å kunne tørke klærne ute!! Ønsker alle en strålende lørdag ♥ ♥

FREEEEEDAG!

Så var det endelig fredagskveld igjen, og her ligger jeg rett ut på sofaen grisemett på fredagstaco og ser på senkveld. Tenk at dette kanskje er min aller siste helg som gravid. Neste lørdag har jeg termin, og hver dag er veldig spennende nå selv om jeg gikk over tiden med Nicolai. Jeg går bare og venter på tegn, og lurer på hva det første tegnet blir denne gangen. Sist fikk jeg plutselig for meg at jeg skulle legge meg veldig tidlig en kveld, og jeg våknet kl. 06 på morgenen dagen etter av at vannet gikk. Når tror du lillesøster har tenkt til å komme ut? Fortsatt god helg, alle! 

BORT MED VINTEREN

God morgen og god fredag, alle sammen!

Idag har Nicolai hjemmedag fra barnehagen igjen. Siden det ikke er så lenge til lillesøster kommer og han må i barnehagen hele neste uke for å øve til sommerkonserten, så spurte jeg igår om han hadde lyst til å være hjemme sammen med meg idag. Det hadde han veldig lyst til. Nå har han akkurat badet og sitter i spidermanmorgenkåpa si og ser på NRKSuper med tommelen i munn ;-)

Igår hadde jeg endelig litt ork til å gjøre noe, så jeg fikk blant annet ryddet vekk alle vinterklær fra gangen og sortert litt. Nå er gangen ryddig og fin igjen, og er veldig klar for sommer!

Siden jeg har en veldig smal gang, så er det begrenset hva jeg får gjort der. Derfor bruker jeg kurver som jeg har hengt opp på knagger til ting vi bruker mest. Alt annet "drit" er stappet inn i det smale skapet ;-)

Bruker også en gammel trekasse til skohylle.Ha en fin fredag, og god helg til dere alle! ♥

DET SKAL IKKE ALLTID SÅ MYE TIL..

ENDELIG har jeg fått en egen skjermet uteplass foran inngangspartiet. Jeg har egentlig ikke ord for hvor trist det var på utsiden før. Det var virkelig trist og fælt, og det frista ikke engang å prøve og gjøre det fint. Utemøbler rett på grusen var ikke særlig pent i hvert fall! Ikke veldig koselig å tilbringe tiden ute heller. 

Pappa, morfar, Andreas (og Nicolai) har hjulpet meg med å bygge en platting med levegger, og idag ble den endelig ferdig! Plattingen har jeg hatt i ca en uke, men veggene kom ikke før igår. Det har vært veldig deilig å ha platting nå og vi har vært ute nesten hver eneste dag, men når veggene kom opp idag ble det noe heeelt annet! Siden veien til boligfeltet her oppe går rett forbi her, og veldig mange ikke klarer å tenke at man kjører pent forbi andre, så er det både trygt og godt å få opp levegger foran uteplassen. Nå føler jeg at Nicolai er tryggere og det er lettere å passe på, og vi er i tillegg skjermet litt for innsyn av andre. Også skal det bli så deilig å kunne la lillesøster sove ute i vogna uten at jeg bekymrer meg. Det har rett og slett blitt et helt annet hjem her.
Tenk at det er så lite som skal til. JEG ER SÅ FORNØYD!

Her ser dere bilder; før og etter 


gutta jobber ;-)


Nicolai elsker å hjelpe til og er ivrig! Han liker å "ærbe" som han sier! haha..

Nå mangler jeg bare litt flere planter og blomster, og et nytt spisebord så det blir litt lettere å sitte ute og spise. Planen er et "spisehjørne" og et "kosehjørne", så vi får se hvordan det blir. Litt nytt stæsj skal også frem etterhvert, men akkurat idag måtte jeg bare vise dere det ferdige resultatet av selve plattingen ♥

Nå skal jeg hoppe i dusjen og deretter i senga! Har vært våken siden 07:30 idag, og har gjort noe i absolutt hele dag. Gangen er blant annet ryddet for vinterklær og er nå klar for sommer! Skal jeg orke å gjøre mer her imorgen, så må jeg få meg litt søvn snart. Nicolai skal få en hjemmedag med meg imorgen, så vi rekker å kose oss litt før lillesøster kommer! Neste uke må han i barnehagen hele uken siden de øver til sommerkonserten de skal ha for oss neste lørdag (selvfølgelig på min termin)!
Vi får håpe lillesøster kommer før eller etter  den datoen (helst igår, men) så jeg rekker å se på han ♥
Selv om det er meldt regn, så får vi i hvert fall krysse fingrene for pent vær imorgen så vi får vært ute på den nye uteplassen vår! 

Ønsker alle en super kveld!

Hva syns dere?

QUACK, QUACK

Hei, alle!

Idag har hele dagen gått til time på sykehuset igjen. Heldigvis har jeg ingen "alvorlig" svangerskapsdiabetes, og jeg trenger ikke stikke meg selv hver dag. Da hadde jeg måtte leie inn noen som kunne gjort det, for det skjer nemlig ikke at jeg setter en nål på meg selv! haha.. De sendte med meg et blodsukkerapparat på mandag, og sa jeg kunne måle frem til fødsel, så de kunne se at det var bra. MEN jeg har valgt å la være! Klarer bare ikke få meg til å trykke på den knappen så nåla stikker. Selv om det ikke gjør vondt å stikke i fingeren, så klarer jeg absolutt ikke gjøre det selv.. Haha!

Siden vi ikke bor så langt fra vannet og der alle endene bor, så tok vi en tur og matet de med rundstykkene fra 17.mai. Eller planen var å mate ender, men måkene tok fullstendig over som vanlig.. Men fugl er fugl for Nicolai, så han syns det var kjempestas uansett.

Det ble litt kaldt, og siden jakka til Nicolai lå igjen hjemme, så fikk han låne genseren min. Føler meg plutselig fryktelig stor når jeg ser hvor stor den er på han! haha..Ønsker alle en fin kveld! ♥

SISTE VASKJeg trodde egentlig at det var siste gang forrige gang jeg vasket, men lite ante jeg om at jeg skulle få både baby shower og et helt stativ til med klær og andre gaver! Jeg har jo også kjøpt flere vaskekluter, håndklær og kosekluter selv, så idag fikk jeg endelig vasket resten. Det er så deilig å kunne vaske alle farger sammen, så slipper jeg å ta det over flere vask. Jeg bruker nemlig noe som heter colour catcher, som er en liten "papirbit" som man legger inni maskinen sammen med klærne. Den tar til seg alle fargene, og klærne slipper å farge hverandre. Den funker helt utmerket!

Tenk at det bare er snakk om dager til vi får møte lillesøster! ♥ Jeg er så spent!!

Og synet av klær som tørker på en splitter ny platting klager jeg virkelig ikke på altså! Det er  deilig å kunne henge ut klærne til tørk igjen! Idag fikk jeg beskjed om at léveggene hadde kommet også, så imorgen skal de hentes og settes opp! HURRA!

Ønsker alle en fin kveld!

VÅR 17.MAI

Heisann!
-Jeg begynte egentlig å skrive et innlegg til dere da jeg kom hjem på 17.mai, men jeg sovnet mens jeg holdt på, så jeg måtte bare komme meg i dusjen og deretter kaste meg i senga. Den dagen tok virkelig på en gravid, tung og sliten kropp! Hehe.
Det er faktisk ikke lenge siden jeg stod opp nå heller, så jeg må få gjort litt her før jeg henter Nicolai i barnehagen. Tenkte i hvert fall å få vasket de nydelige klærne jeg fikk i baby showeren! ♥

Her gikk dagen i ett fra klokken var 06:22 for å være nøyaktig. Nicolai ville stå opp å bade, så da fikk han det. Vi fortsatte med nybakte rundstykker og pålegg før vi ordnet oss ferdig for dagen og tok turen til byen. Nicolai fikk masse penger av besteforeldre, oldeforeldre og tanta og onkelen til Andreas, så han fikk kjøpt seg ballong og popcorn helt selv med sine egne penger. Det å si hva han skal ha å betale selv er noe han syns er kjempestas.

Etter barnetoget gikk vi opp til mamma som bor over Thon hotell her i byen for å få i oss noe mat før russetoget der vi skulle se på lillesøster. Det er veldig kjekt at hun bor der hun bor på slike dager altså! Så vi slipper å lete oss ihjel etter et sted å sitte. Vi spiste wienerpølser i brød og lompe med Pavlova til dessert. MmmM! 

Etter russetoget dro vi hjem en liten tur før vi dro videre til pappa og spiste pølser i alle varianter - både fra grillen og kjelen. Skikkelig 17.mai med masse pølser, is og brus! Vi har alltid pleid å grille masse forskjellig, men i år ble det enkelt og annerledes enn vanlig, og det funket helt supert! Jeg hadde med kameraet, men det ble ingen bilder da jeg glemte det helt. Nicolai var i hvert fall veldig fornøyd med dagen, og det er det viktigste ♥

Hadde dere en fin feiring? 

GRATULERER MED DAGEN

God morgen, alle sammen!

Jeg er egentlig bare en kjapp tur innom for å ønske dere en superfin 17.mai-feiring! Trodde ikke jeg skulle få tid til bloggen idag tidlig, men jaggu rekker jeg å snike inn et lite innlegg allikevel! Her har vi nettopp inntatt 17.mai-frokosten, og nå må jeg sprette inn på badet igjen å ordne meg ferdig for dagen! Dette blir nok en lang dag, så jeg stemmer for en dødssliten gravid kropp ikveld! ♥ GRATULERER MED DAGEN, ALLE SAMMEN! ♥

KVELDEN FØR DAGEN

Så var det snart 17.mai igjen! Syns ikke det er lenge siden forrige, og årene går så utrolig fort. Nesten litt skremmende. Og tenk at jeg er så "heldig" å være gravid denne 17.mai. Det var liksom ikke planen for ett år siden! hehe.. Og jeg setter "heldig" fordi jeg overhodet ikke har lyst til å dra noe sted imorgen. Med kynnere og blodtrykksfall konstant, så er absolutt ikke store folkemengder med null plasser å sitte noe for meg. Men har man barn, så har man barn. Nicolai må jo få med seg litt i byen og få kjøpt seg pølse, is og ballong! Jeg har faktisk vært og kjøpt meg en stol idag, som jeg har tenkt til å ha med meg. Regner med at folk skjønner hvorfor når de ser den store magen, selv om jeg syns det er fryktelig flaut! haha!

Ellers har jeg kjøpt 17.mai-roser idag, og funnet frem duken jeg hadde ifjor da jeg hadde gjester. Skal ikke være hjemme imorgen selv, men litt får en vel pynte når man allikevel har ting fra før av :o) Og roser er jo pent enten det er 17.mai eller ikke! Klærne er også lagt frem. Nicolai skal ha på seg bunad fra NameIt, og jeg tar på meg den samme kjolen som ifjor, bare at den nå sitter litt strammere kan man si ;-) Jeg har vært byen rundt idag for å finne noe å ha på meg, men det var ikke bare, bare. Så da får jeg bare nøye meg med noe jeg har fra før av. 
Hvis noen lurer på hvor ting er fra: Kjole VILA // Solbriller RAY BAN // Veske LYCKE // Sko LACOSTE 

 

Ønsker alle en super feiring imorgen! HIPP, HIPP, HURRA! ♥

DEILIG SOMMERDAG

For en varm og deilig dag det er idag! -Selve plattingen er ferdig, så nå er det bare leveggene igjen! De kommer ikke før neste uke, så jeg får bare smøre meg med tålmodighet. Jeg gleder meg jo sånn til å ordne istand med puter og pledd, planter og blomster! Også blir det så fint for lillesøster å sove ute i vognen i sommer! :o)

Siden det aldri ble tid til å steke vafler til de flinke arbeidskarene igår, så stekte jeg idag isteden. Fikk jo også bruk for isen og jordbærene jeg hadde tenkt til å kose meg med da jeg kom hjem igår, som jeg selvfølgelig ikke fikk da jeg hadde leiligheten fullt av folk da jeg kom hjem ;-) haha! 

Det ble bare en vaffel med litt is og jordbær på på meg. Jeg må jo ikke spise for mye sånt pga svangerskapsdiabetesen jeg har fått. Men helt nydelig var det altså! Mamma kom heldigvis og hjalp til med både vafler og kakerester fra igår, og hun er jo ikke akkurat vond å be når det har noe med kalorier å gjøre. Det er jo ikke akkurat Nicolai heller.. Hehe!

Fikk også testet gaven fra mamma. Denne kommer til å bli så mye brukt på varme sommerdager! Genial og bare lekker, rett og slett! ♥Ønsker alle en fin fredagskveld ♥

BABY SHOWERHerlighet, jeg vet egentlig ikke hva jeg skal si!! Annet enn at jeg er så takknemlig for fine venninner som stelte istand babyshower for meg igår! Jeg hadde absolutt ingen anelse om at jeg skulle være så heldig å få det denne gangen også, men det gjorde jeg jaggu! Jeg ble i hvert fall like overrasket som sist, bortsett fra at jeg heldigvis klarte å holde tårene inne denne gangen! Men det var så vidt, og jeg er glad jeg hadde på meg solbriller! haha.. Jeg hater virkelig å bli overraska, og ikke minst at all oppmerksomhet er rettet mot meg. Jeg tror faktisk ikke det finnes noe som er kleinere enn det? Men det er selvfølgelig kjempestas med gode venninner som ordner og styrer med sånt bare for meg♥ -Igjen, jeg har ikke ord for hvor takknemlig jeg er! 
Jeg fikk dessverre ikke tatt bilde av alt som stod på bordet, for det glemte jeg helt. Nicolai rakk i hvert fall alene å tømme den andre godteskålen som også stod der, og fruktfatet ble tømt ganske fort det også. Men det var i hvert fall veldig fint!♥


Tror de fleste har fått med seg at jeg liker klærne fra Newbie veldig godt, og utrolig nok hadde jeg faktisk ingenting av Newbie-klærne fra før av! Og sjekk det nydelige settet som Stine har strikket! Jeg er helt forelsket ♥ Fikk også masse annet fint som ikke kommer like godt frem på bildet, da det var litt vanskelig å få alt til å syntes ordentlig. Så at lillesøster kommer til å bli veldig fin, det er det ingen tvil om ♥ 
Jeg har allerede vært våken i en og en halv time, mens Nicolai sover faktisk enda... Det ble litt sent igår, og han sovnet ikke før rundt klokken var elleve. De siste jentene dro vel ikke før over tolv. Det var i hvert fall veldig koselig, og jeg tror det ble litt mye for Nicolai på en dag igår. Han var helt i hundre og koste seg veldig, så han trenger nok litt ekstra søvn idag. Derfor blir det en hjemmedag fra barnehagen idag :o)

Idag skal det fortsettes på utplassen min, og jeg regner bare med at den blir ferdig idag! haha. Léveggene får jeg ikke før neste uke, så helt ferdig blir den jo ikke enda. Men platting er mer enn bra nok enn så lenge, og nå gleder jeg meg sånn til jeg kan styre og ordne der ute! 

God helg, alle sammen!

I MIN SYKEHUSBAG(KOFFERT)

God morgen ♥
Nicolai sovna ganske så sent igår, så jeg hadde håpet at han sov litt lengre idag. Men neida. Jeg så bare at klokka var 07 et eller annet. Når han skal i barnehagen og jeg må vekke han så vil han nesten ikke stå opp, men når han har fri våkner han av seg selv den tiden jeg pleier å vekke han. Er ikke det typisk? Hehe!

Jeg venter fælt på pappa og morfar som skal komme å begynne med uteplassen min idag. Vaffelrøra gjorde jeg klar igår kveld, så den står klar i kjøleskapet til steking. Må jo ha noe å by på til arbeidskarene! Nicolai gleder seg stort, og er klar for å ta på seg arbeidsdressen sin. Han er så glad i den, og er veldig glad i å jobbe og "hjelpe til" :o) Her er det heldigvis strålende stol idag, og bedre kan det jo ikke bli når terrassebygging står på planen!Som jeg skrev igår, så handlet jeg inn siste rest til sykehusbagen igår. Jeg tror i hvert fall at jeg har fått med det viktigste nå, ellers må dere si ifra! 

♥ Kosedress fra B-Young ♥ To myke mammabukser fra H&M ♥ Tre singletter ♥ Behagelige sandaler fra Skopunkten ♥ 
(skal også ha med sokker selvfølgelig. Ser jeg glemte å ta bilde av det, hehe!)♥ Sjampo & balsam fra Herbalife ♥ Body lotion fra Herbalife ♥ Deodorant fra Dove ♥

♥ Ammeinnlegg (engangs fra diverse babypakker + noen ekstra fra Libero) ♥ Ammesalve fra LYKKELIG SOM LITEN ♥

♥ 4stk AmmeBH ♥ 3pk mammatruser ♥

♥ 4stk proteinbarer ♥ LIFTOFF (samme som redbull, bare sunnere. Blandes i vann) ♥ Urtete ♥

♥ 4stk body ♥ 2stk bukser ♥ pysj ♥ to par sokker ♥ dress og tynn lue til hjemreisen ♥


Dette er ting jeg ikke bruker nå eller har mer av, så alt er pakket og klart i den lille, rosa kofferten min. Noe har jeg ikke lagt oppi enda. Ellers skal jeg ha med ting som:

♥ Helsekort + det gule arket som viser type blod

♥ Kamera

♥ Telefon + lader

♥ Tannbørste + tannkrem

♥ Hårbørste, hårstrikker, dusjsåpe, stort håndkle, (bind? -likte de store jeg fikk på sykehuset sist, så håper jeg får disse nå også)

Vannflaske

♥ Et teppe til hjemreisen, om det blir behov.
 

Håper denne "guiden" er til hjelp for andre, og at jeg har husket det viktigste!?

-Hva syns dere om innholdet? 

 

Ønsker alle en super Kristi himmelfartsdag ♥

SISTE INNSPURT FØR FØDSEL

Heisann!
-Håper alle har hatt en fin uke hittil! 

Her har jeg hatt litt behov for korte bloggpauser i det siste. Har egentlig hatt masse planer for fremtidige innlegg, men jeg har rett og slett ikke hatt ork til å rydde, ta frem kameraet og ta bilder. Føler jeg er unnskyldt med den magen i hvert fall, for nå er det virkelig tungt! Skulle tro den jenta har gått opp et par kg til etter jeg var på sykehuset og målte henne på ultralyd for en uke siden! haha.. 

Vel, jeg har jo egentlig tenkt på å pakke den berømte sykehusbagen en god stund nå. Det har bare vært et like stort tiltak som alt annet, så jeg har latt det bli med tanken litt for mange ganger nå. Idag var jeg plutselig lys våken når klokka var halv åtte, og prøvde for harde livet å knipe igjen øynene litt til, siden jeg ikke sovna før langt etter klokka to i natt. Det var i hvert fall bare å glemme, så jeg stod opp og satt på en vaskemaskin, begynte å rydde (faktisk. Trodde det hadde klikket for meg selv!), tok meg et par knekkebrød og en shake før jeg bestemte meg for at jeg bare måtte få dratt og handlet inn resten av det jeg mangler til sykehusbagen. Nå tror jeg at jeg har alt på plass, så jeg tenkte å vise dere hva jeg har tenkt til å ta med meg senere. Dette var i hvert fall det jeg kom hjem med idag.

Til sykehusbagen:

♥ Myk dress til hjemreisen 

Kosekluter

♥ 4stk ammeBH og 3pk mammatruser

♥ Deodorant 

♥ Myk mammabukse 

♥ To par sko (Klarte ikke bestemme meg, og har fortsatt ikke bestemt meg for hvem av dem som skal med på sykehuset. Brått blir det begge! haha..)


Diverse:

♥ Kluter og håndklær til stellebordet.

♥ Skjorte og collegejakke til Nicolai. Han fikk også velge seg en bamse på Princess. Kan jo ikke bare handle til lillesøster hele tiden :o)

Så ble det selvfølgelig litt ekstra, som det stort sett alltid blir. Regner med at ikke jeg er den eneste? haha. Pappa og de skal jo som sagt begynne å bygge uteplass her imorgen, så jeg måtte bare ta med meg et par nye ting hjem. Skiltet er fra MilleMoi og den juteballen eller hva jeg skal kalle den er fra Kid. 

Som sagt kommer det et innlegg senere med innholdet i min sykehusbag. Selv om jeg har født før, så vil jeg ikke si det er så mye lettere å pakke den bagen. Jeg tror i hvert fall jeg har fått med det viktigste, så da håper jeg dere sier ifra om dere ser at det er noe jeg har glemt! :o)

Ønsker alle en super kveld♥

EFFEKTIV MANDAGSMORGEN

God mandag, alle sammen!

Idag har jeg virkelig vært effektiv til den gravide meg å være. Stod faktisk opp med en gang alarmen gikk idag tidlig, men det var egentlig fordi jeg holdt på å tisse på meg. Ellers hadde jeg sikkert slumra den alarmen tre, fire ganger ekstra! haha. Har virkelig ikke ord som beskriver hvor deilig det skal bli å bli ferdig med dette svangerskapet!

Uansett. Jeg satt på en vaskemaskin med en gang jeg stod opp og smurte ferdig frokost til Nicolai før jeg vekket han. Han er i hvert fall like trøtt som mammaen sin om morgenen når han ikke våkner av seg selv og må bli vekka! hehe. Jeg fikk kjørt han i barnehagen til klokken ni, og dro rett over til Sverige for å handle litt. Både kjøleskapet og fryseren var nesten helt skrapa nå, og det er virkelig lenge siden det var så tomt. Da jeg hadde lagt meg igår lå jeg og tenkte på hva jeg skulle lage til middag idag, og bestemte meg for fiskeburger av alle ting? Tror det skal bli godt for kroppen både fysisk og ikke minst psykisk å bli ferdig nå! Jeg blir nemlig helt slapp av alle rare ting jeg får for meg. Ikke at fiskeburger er så rart altså, men jeg pleier bare aldri å spise det. Har ikke engang laget det før... 

Ellers sitter jeg bare i sofaen og glaner. Venter på en pakke på døren fra Herbalife, så jeg håper den kommer før jeg skal på min forhåpentligvis siste time hos jordmor! Fremover er det masse timer på sykehuset, og det holder før fødsel. Ønsker alle en fin mandag, og ikke minst en fin uke! Ny uke med nye muligheter vet dere ;-) 

PÅ STELLEBORDET

Heisann, og god lørdag alle sammen!

Her har jeg vært skikkelig treg idag. Altfor trøtt, rett og slett. Men nå har jeg fått spist en stor og god frokost med både knekkebrød og en stor shake, så nå skal jeg nok holde meg mett en stund. Jeg må egentlig forte meg på badet, for jeg har jo lovt Nicolai å ta en tur til byen på barnas dag idag! Jeg er egentlig bare innom for å vise dere det ferdige stellebordet :-)

Nå er stort sett alt klart til lillesøster kommer. Jeg mangler kun litt småtteri, men det er ikke så nødvendige ting at det er krise om hun kommer før jeg er ferdig å kjøpe inn. Alt det nødvendige er på plass, og nå gleder jeg meg veldig til å ta tingene i bruk! Det har jo stått litt her og der i flere måneder allerede, og jeg kan nesten ikke tro at det snart skal brukes. Tiden har plutselig gått veldig fort allikevel, selv om jeg ikke alltid har følt det..♥

Som jeg har lagt ut tidligere, så hjalp Andreas meg å lage et eget stellebord, og dette brukte vi noen timer på en lørdag for en stund siden. Det er enkelt og pent, med kurver til oppbevaring av bleier, kremer, lotion, vaskekluter osv. Jeg er veldig fornøyd med resultatet :o) 

Her er litt detaljer fra stelleplassen til lillesøster, og produkter jeg kommer til å teste/bruke. 

♥ Brødkurv fra MilleMoi, brukt til pynt av håndkler og kluter på toppen av stellebordet. Og en liten og søt heklet bamse fra Kid.

♥ Stellematte med et mykt håndkle over

♥ Hylle nr 1 med kurver fra IKEA. Hver kurv er delt opp med forskjellige ting, slik at det er lett å finne.

♥ Bleier
♥ Ammeinnlegg ♥ Lykkelig Som Liten brystsalve ♥ Lotion fra Herbalife ♥ Bind
♥ Love Boo produkter ♥ Pudder (brukt dette til Nicolai, veldig bra. Fåes i Sverige) ♥ Neglsaks og temperaturmålere ♥ Diverse andre produkter fra babypakkene jeg har hentet
(kremene fra Nivea er storebror sine)
 ♥ Vaskekluter ♥ Våtservietter

♥ Håndklær ♥ Bleiepakke fra babypakken fra Libero ♥ Refill til bleiebøtteJeg har i hvert fall prøvd å få til et greit system, slik at det er lett å finne frem ting mens man steller eller for eksempel bader babyen :o)

 

Ønsker alle en fin lørdag♥

FREDAGSKOS OG VERANDAPLANLEGGING

God fredagskveld, alle!

Idag har jeg hatt litt å gjøre, med søknader hit og dit. Henta Nicolai litt tidligere i barnehagen idag. Han skal være sammen med mammaen sin i helgen, og planen er masse kos! Vi får vel ta oss en tur til byen imorgen, for da er det barnas dag her i Halden med masse som skjer for de små. Det er dessverre ikke så mye jeg orker på grunn av bekkensmerter og kynnere, men litt skal vi nok få til!

Ellers startet vi helgen vår med å leke litt ute. En av gavene Nicolai fikk av mimmi'n til jul var selvfølgelig noe klin foreldre absolutt ikke foretrekker at barna får i gaver. En sprayflaske med "spindelvev" som man kan sette på armen å sprute ut spindelvev som Spiderman. Nicolai ville selvfølgelig prøve den med en gang på julaften, men slike ting er uaktuelt å leke med inne, så jeg sa han måtte vente til det ble litt varmere i været så han kunne bruke den ute. Idag kom han plutselig på den og sa at han ville prøve den, så da var det jo bare å finne den frem. Han syns selvfølgelig det var kjempestas å sprute blått spindelvev over hele ute, så nå kan dere tenke dere hvor lekkert det er på utsiden ;-) Satser på regn en av dagene, så jeg slipper å plukke det opp. Det er nemlig ikke bare, bare med den magen! haha... 

SÅÅÅÅÅ har pappa vært her idag, med brosjyrer med forskjellige terrasser med lévegger og tatt mål på utsiden. Her planlegger jeg nemlig uteplass, og det skal bli sååå deilig!! Det er nemlig fryktelig ukoselig på utsiden der vi har mulighet til å sitte, og veien går rett ved siden av her. Så jeg gleder meg veldig til å få en fin uteplass til sommeren med grill, utemøblene mine med masse deilige puter og pledd, lykter, planter +++ ♥


Her ser dere hvordan det ser ut til dags dato. Ikke akkurat veldig innbydende og koselig.. 

Nå ligger jeg rett ut på sofaen, og er snart klar for litt fredagstaco! Måtte bare ta en liten pause etter å ha hengt opp klær og ryddet på badet. Den gravide tåler ingenting vettu! hehe.

Ønsker alle en god helg♥

WAITING FOR A MIRACLE

//innlegget er sponset

God morgen!♥
Her om dagen fikk jeg bildene fra gravidshooten på mail, og jeg er veldig fornøyd! Jeg er så glad for at jeg valgte å ta ordentlige bilder denne gangen. Selv om jeg misliker den magen over alt om dagen, så vet jeg at jeg en gang kommer til å savne den litt. Da er det ekstra koselig å kunne mimre litt med fine bilder♥

Som jeg nevnte i forrige innlegg, så har jeg vært så heldig og fått sponset fotografering og bilder av en hobbyfotograf her i Halden. Hun tar veldig fine og personlige bilder, og om du syns det er ukomfortabelt å bli tatt bilder av er jeg faktisk veldig sikker på at du ikke kommer til å føle noe ubehag i det hele tatt. Jeg smågruet meg hele dagen, men det var absolutt ingenting å grue seg til. Jeg hadde blant annet overhodet ikke tenkt til å ta noen lettkledde bilder, da det er noe jeg ikke er komfortabel med i det hele tatt. Men det endte med at jeg gjorde det også, uten å føle noe særlig ubehag. Litt ubehagelig syns jeg det var selvfølgelig, men det er bare fordi jeg ikke er vant med å "kaste klærne" foran alle og enhver. Poenget er at for de fleste er det veldig viktig å føle seg trygg på fotografen for å kunne ta fine bilder, og det gjorde jeg absolutt. 

Her er noen bilder fra shooten ♥ For å se flere bilder kan du sjekke ut facebooksiden til Carina HER

 

Hva syns dere om bildene?
Har du tatt gravidbilder?  

VERDENS VAKRESTE BABYNEST

Heisann!  -Alle hatt en fin dag?

Min dag har ikke vært så fin. Hadde bestemt meg for å sove lenge, men våknet selvfølgelig tidlig idag. Jeg var så kvalm og sulten, så jeg måtte bare stå opp å få i meg noe mat tilslutt. Jeg sjekket postkassen, og der lå det et brev fra Halden kommune. Jeg er en av de i Halden som dessverre har mistet jobben pga kommunens dårlige økonomi, og den beskjeden fikk jeg rett etter jeg hadde funnet ut at jeg var gravid. Skikkelig dårlig timing, men det var selvfølgelig ikke så mye å gjøre noe med. Både fagforbundet og jeg har prøvd å argumentere med situasjonen jeg er i, men vi kom ikke veldig langt, så nå venter jeg bare på rettssaken i september. Brevet var i hvert fall et tilbud om diverse ledige stillinger i kommunen som jeg har fortrinnsrett på å søke på, blant annet min egen stilling som jeg har mistet. Logisk? Nei, ikke helt. Jeg kjenner jeg blir utrolig sliten av å gå og lure på om jeg har noen jobb å gå tilbake til, og synet av hva som stod i det brevet idag gjorde meg ikke akkurat mindre forvirret. Dere lurer sikkert på hvorfor jeg ikke bare søker tilbake stillingen min, noe jeg faktisk hadde tenkt til. Men så viser det seg at det også er flere med høyere ansiennitet enn meg som også skal søke på den. Jeg skulle ønske ting ordnet seg før jeg går i permisjon, men det ser veldig dårlig ut! 

Uansett. Dagen igår var mye bedre. Jeg fikk nemlig endelig hentet babynestet jeg bestilte for over en måned siden av en jeg kom over på instagram faktisk. Det er ei superflink jente i Sverige, som rett og slett syr alt mulig. Blant annet babynest, som jeg falt helt pladask for. Mønsteret jeg valgte ut er bare helt fantastisk nydelig, så jeg kunne bare ikke la være! Hadde faktisk ikke hørt om babynest en gang da vi fikk Nicolai, så jeg tror det er noe som har blitt mer og mer populært de siste årene? 

Se så vakkert det er da!!ååå, som jeg gleder meg til lille hjertet skal ligge her å kose seg ♥

 

Du kan sjekke ut gullungedesign på instagram for flere forskjellige babynest og andre vakre ting til de små ♥
Skal du bestille, så må du ha en adresse i Sverige å sende til da hun dessverre ikke sender til Norge! 

 

Hva syns dere? Er det ikke bare helt nydelig? <3

UKE 37 OG STATUSOPPDATERING

Da har jeg kommet meg helt til uke 37, og lillesøster er egentlig velkommen når som helst nå! Men jeg får vel holde henne inne litt til. Akkurat som at hun har tenkt seg ut noe tidligere allikevel! haha. Heldigvis får jeg ikke gå over tiden denne gangen, men jeg hadde nok gjort det igjen om det ikke var pga svangerskapsdiabetes. 

Her er i hvert fall bilder fra idag, 37 fullgåtte uker og statusoppdatering↓

♥ TERMIN: Første UL: 30.mai Andre UL: 8.juni (Jeg vet med ganske stor sikkerhet at termin er 30.mai, så det er denne datoen jeg har valgt å forholde meg til selv!)

♥ UKER PÅ VEI: 37 + 0 dager.

♥ UKER IGJEN: Ca. 3 uker

♥ KJØNN: Lillesøster.

♥ NAVN: Mie♥

♥ NESTE KONTROLL: Hos jordmor 11.mai

♥ SØVNMØNSTER: Sover stort sett hele dagen.

♥ AKTIVITET: Mye aktivitet når hun er våken. Litt på dagtid, når jeg har spist og drukket. Ellers veldig aktiv på kvelden, og spesielt når jeg har lagt meg.

♥ VANN I KROPPEN: Nei, det syns ikke i hvert fall.

♥ KYNNERE: Hele tiden. Hatt kynnere fra ganske tidlig i svangerskapet. Dette slet jeg også med i forrige svangerskap. I det siste har de vært veldig intense, så kroppen forbereder seg nok veldig til fødsel nå.

♥ VEKT: Gikk først opp 10kg, men hadde gått ned 1kg på sist kontroll, så 9kg.

♥ STREKKMERKER: Ingen nye. Er vel ikke mulig å få flere steder, etter de jeg fikk da jeg gikk med Nicolai! haha..

♥ PLAGER: Kynnere flere ganger om dagen, svimmelhet pga kynnere og bekkenløsning. Det er vondt å stå, sitte, gå og ligge... Jeg er også utrolig trøtt og sliten. Kunne sovet hele tiden om jeg hadde kunnet, og benytter hver anledning jeg får til å få litt søvn. I tillegg til dette har jeg også fått svangerskapsdiabetes.

♥ HUMØR: Opp og ned. Merker tålmodigheten er svært kort i de fleste situasjoner. En utfordring å være gravid og mamma til en aktiv treåring.

♥ UTÅLMODIG: Ja, nå gleder jeg meg veldig til å bli ferdig. Og selvfølgelig veldig spent på hvordan hun ser ut!

♥ CRAVINGS: Ingenting spesielt.

♥ UTSTYR: Seng med madrass, dyne, sengetøy og sengehimmel, vogn med stelleveske, dyne og dynetrekk, vugge, stellebord med stellepute, håndklær, vaskekluter og diverse stelleprodukter, badebalje på stativ, babygym, klær, babynest, bilstol og vognpose.

♥ BARNEROM: Sover på mitt rom.

♥ MELK: Jepp, det har jeg hatt en stund.

♥ TUNGT: Ja, veldig tungt.

♥ HØYGRAVID: Ja.

♥ HODET FESTET: Vet ikke.

♥ LEIE: Ligger med hodet ned.

♥ TANKER OM FØDSELEN: Jeg smågruer meg. I og med at det gikk som det gikk sist. En lang og slitsom fødsel som endte i KS. Aldri vært så skuffa, men samtidig så letta noengang. Var utrolig utslitt, og han ville ikke ned, så det måtte bare ende med KS. Jeg har veldig lyst til å klare det denne gangen, men vet ikke om jeg hverken tør eller orker at det samme skjer en gang til. Nå har jeg fått svangerskapsdiabetes i tillegg, og lillesøster ble målt til 3000g igår (uke 36+6). Hun legger fort på seg fordi alt sukkeret jeg får i meg går rett til henne. Jeg prøver å passe veldig på hva jeg spiser. 

♥ SYKEHUSBAGEN: Ikke pakket.15-50% RABATT PÅ ALLE REGNKLÆR OG GUMMISTØVLER TIL BARN

Heisann!

Onsdag og lillelørdag, og det er jaggu snart helg igjen! Derfor tenkte jeg å komme med tips om ukens tilbud hos Lekmer.no! De kjører nemlig 15-50% rabatt på alle regnklær og gummistøvler til barn! Jeg har gått igjennom salget, og det er så mye fint at jeg vurderer å bestille en større størrelse til Nicolai og et sett til lillesøster til hun begynner i barnehagen. Vi har alltid brukt uteklær fra Didriksons til Nicolai - både regntøy og vintertøy, og er veldig fornøyde med det merket :o) 

Jeg har uansett samlet de plaggene jeg syns er finest med link til hvert plagg i dette innlegget, men det finnes link til hele salget nederst↓


1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER // 9 HER // 10 HER // 11 HER // 12 HER // 13 HER // 14 HER // 15 HER

 

16 HER // 17 HER // 18 HER // 19 HER // 20 HER // 21 HER // 22 HER // 23 HER // 24 HER // 25 HER 

 

26 HER // 27 HER // 28 HER // 29 HER // 30 HER // 31 HER // 32 HER // 33 HER // 34 HER // 35 HER // 36 HER

37 HER // 38 HER // 39 HER // 40 HER // 41 HER // 42 HER // 43 HER // 44 HER45 HER // 46 HER // 47 HER // 48 HER // 49 HER // 50 HER // 51 HER // 52 HER // 53 HER // 54 HER // 55 HER // 56 HER

 


(Trykk på bildet for å komme til hele salget)

Ønsker alle en fin onsdag!♥

 

//innlegget inneholder affiliateslenker

SYKEHUSBESØK OG STOR BABY

God kveld, alle! 

Jeg har jo som tidligere nevnt vært så uheldig og fått svangerskapsdiabetes. Jordmor henviste meg derfor til vekstkontroll ++ på sykehuset for en stund siden, og idag hadde jeg time. Legen jeg møtte var veldig tydelig og hyggelig. Hun tok en ultralyd og ga meg en kjapp "kostholdsveiledning". Hun fortalte bare kort hva jeg absolutt ikke skulle spise/drikke, og hva jeg burde spise/drikke, men jeg ble også henvist videre til diabetespoliklinikken.

Dagens målinger av lillesøster viste at hun allerede er oppi 3000g, så det blir ingen liten baby denne gangen heller. Noe jeg selvfølgelig har regnet med, så vi får bare se hvordan dette ender. Jeg gruer meg ikke noe særlig mindre til fødsel akkurat så det skal bli veldig spennende! Det er jo for sent å angre, og jenta skal ut på en eller annen måte uansett! Jeg gleder meg uansett til å bli ferdig, for nå er alt virkelig et stort ork. Det er snart ikke et eneste sted igjen jeg ikke har vondt, og det er tungt og veldig slitsomt. 


Tatt idag uke 36+6. Instagram: ETMAMMALIV

 

Nå skal jeg straks legge meg under dyna, så krysser jeg fingrene for at jeg klarer å sove lenge imorgen! 

Ha en fin kveld videre!♥

GRAVIDFOTO

//sponset

Heisann! 

Idag har jeg brukt dagen til å forberede til gravidfotograferingen ikveld. Jeg har nemlig vært så heldig å få sponset en gravidfotografering av en veldig flink hobbyfotograf her i Halden. Det er ikke så lenge siden jeg så noen av bildene hennes for første gang på Facebook, og jeg falt veldig for måten hun tar bildene på. De blir veldig personlige og fine, og ikke sånne typiske "studiobilder" med kun hvit bakgrunn. Gravidbilder er jo og skal være veldig personlig syns jeg, og det syns jeg hun får frem på en veldig fin måte!

Jeg tok aldri ordentlig gravidbilder da jeg gikk gravid med Nicolai, og det er noe jeg har angret helt forferdelig på. Jeg er i hvert fall veldig glad for at jeg gjorde det denne gangen, selv om det ikke er det jeg er mest komfortabel med her i verden! hehe.

Jeg har nesten akkurat satt meg i sofaen, og her skal jeg bli et par timer til før jeg finner senga. Utrolig hvor lite som skal til for å få en gravid kropp totalt utslitt, haha..Nå gleder jeg meg veldig til å se resultatet av bildene som ble tatt♥

Ta gjerne en titt på facebooksiden til Carina HER, så vil det også komme litt spennende her på bloggen etterhvert! :-)

Ønsker alle en super kveld! 

 

>KONKURRANSE HER<

KONKURRANSE

Heisann! -Håper alle har hatt en fin helg! 

Jeg går egentlig bare og teller dager, eller igrunn snart timer og minutter til termindatoen! Nå er det bare 27 dager igjen!! Nå som det er så nære, så syns jeg jo selvfølgelig at tiden ikke kunne gått saktere! Jeg er medlem i en "termingruppe" på Facebook, og det tikker stadig inn bilder av de andres nyfødte babyer. Jeg blir jo ikke akkurat noe mindre utålmodig av det! hehe.. 


Men, over til overskriften! Jeg har fått lov til å dele ut Nivea sin krem med god natt-historier til to heldige vinnere! Det er altså to stk som har muligheten til å vinne to kremer med to historier hver! Disse er veldig populære hos min sønn, og kremene lukter også utrolig godt! Veldig hyggelig å avslutte kvelden sammen på denne måten! :o) 

Alt du trenger å gjøre er å kommentere innlegget med akkurat hva du vil. Et smil i kommentarfeltet holder. Trykk på DEL-knappen under innlegget, og du er med i konkurransen! :-) 
Jeg kommer til å trekke en vinner fredag 8.mai!
(Du trenger heller ikke ha blogg for å melde deg på. Husk bare å kommentere innlegget med mailadresse slik at jeg kan få tak på deg om du skulle være en av de to heldige)

Lykke til!

Lik gjerne bloggsiden min på facebook HER

Et mammaliv

Hei! Jeg er ei jente på 24år fra Halden. Denne bloggen vil handle om min hverdag som alenemamma til Nicolai(f.2011) og Mie (f.2015). Jeg er selvstendig distributør i Herbalife. Startet med produktene i januar 2014 for å få mer energi og gå ned i vekt. Mistet 12kg før jeg ble gravid på nytt med Mie. Har mistet 15kg etter svangerskap nr 2. Er fortsatt på min reise ned i vekt, så bloggen vil i hovedsak handle om min nye livsstil i form av kosthold og aktivitet fremover. Alle bilder er mine om det ikke står noe annet, og missbruk av disse vil bli politianmeldt!

Kontakt meg:
etmammalivblogg@live.no

Norske blogger

FacebookInstagramKategorier
Arkivet

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign


hits