LYKKE

 

Heisann!

Idag har vi hatt nok et strålende vær. Nicolai og jeg har vært i festningen med mitt søskenbarn og Nicolais tremenning og gått tur, matet endene og spist is. Guttene koste seg veldig, og var superflinke til å gå helt selv! Det var nok veldig stas med gamle fangehull og kanoner. Vi banket også på døren i klokketårnet for å se om "den hvite dame" var hjemme. Det var spennende kan dere tro ;-)

Jeg fikk tatt veldig mange fine bilder av guttene idag, og jeg er kjempefornøyd! Ikke lett å få fine bilder av to overivrige gutter på festningstur! 

Resten av planene for kvelden er å rydde og vaske her. Med en gutt på 2,5 år i huset, så er det neimen ikke lett å holde det rent og ryddig! 

Håper alle har hatt en fin Kristi himmelfartsdag! 

STARVING COOK

Hei, dere!

Idag har det egentlig vært kaldere enn normalen for de siste dagene her, men plutselig gikk vinden bort for en stund, og vi kunne endelig kjenne at solen stekte igjen. Da var det ikke annet å gjøre enn å tenne grillen, så vi slang sammen noe godt. Nicolai og pappaen spiste hamburger, mens jeg måtte holde meg litt sunnere. Jeg delte opp ferske sjampinjonger og la de i folie med litt smør, salt og pepper, og et par tomater med salt og pepper som jeg slang på grillen. Dette smakte nydelig til ytrefilèt med hvitløk/urtesmør og salat! 

Nicolai var som vanlig veldig ivrig på å hjelpe til! Vakre hjertet mitt♥

Endelig fikk jeg kjøpt den nye kesam'en med lime i butikken idag. Jeg hadde ikke smakt den før, og tenkte at det ville være både godt, og et sunnere alternativ sammen med jordbær. Og jammen hadde jeg ikke rett! Dette var rett og slett heeeeelt nydelig i sommervarmen! Dette skal jeg absolutt kjøpe mer av!

Håper alle har hatt en like fin dag som oss! :o)

UTEPLASSEN

Hei fra "syden" i Halden, dere! 

Fysøren, så varmt det er idag! Her viser gradestokken faktisk 27 grader, og det er faktisk rene "syden" på verandaen! Jeg skal ikke klage på at sommeren har kommet altså, men det blir litt av et sjokk hver gang det først blir så varmt. Jeg har i hvert fall merka det på migrenen idag. Den kommer alltid sterkt frem i sommertider. Som jeg skrev på facebook tidligere idag - det er så kjedelig at den beste tiden på året er den verste for de som har migrene.. Og jeg regner med at de som faktisk har migrene forstår meg veldig godt? Jeg sliter i hvert fall helt ekstremt på sommeren, og i år er intet unntak merker jeg..

Uansett, så tenkte jeg det var på sin plass å vise frem uteplassen min til dere! Nå som solen har vært fremme en stund var det virkelig på tide å gjøre noe på verandaen. Jeg kjører den maritime stilen på uteplassen i år.

Utemøblene kjøpte jeg faktisk brukt ifjor for 250kr. Det kaller jeg kupp! Planen var først å male de, men nå lurer jeg på om det blir penere å lakke de. Jeg får se, har jo ikke fått gjort noe med dem enda, så det forundrer meg ikke om de ser slik ut hele sommeren! hihi. 

Utemøblene til Nicolai var jeg så heldig og fikk kjøpe av ei jeg jobber sammen med for 200kr. Enda et kupp! :o) Pynten er gamle norgesglass med selvplukkede blomster. Matten under er fra Ellos.

Rottingmøblene kjøpte jeg på Europris ifjor for 2500kr. De har stått ute uten trekk hele vinteren, og de er like hele og fine! Jeg bryr meg faktisk ikke om om møbler koster 2000kr eller 20 000kr. Det er ikke alltid prisen som avgjør kvaliteten, og etter vårt bruk holder denne i massevis :o) Resten av pynten er også kjøpt på salg. Lykten er fra KID interiør. 

 Grunnen til at jeg skriver litt om at møblene og  tingene jeg har kjøpt ikke har kostet allverden med penger er fordi jeg har fått med meg folks spørsmål på "hvordan jeg har råd til å ha det så fint".  Vel, først må jeg si tusen takk for at du/dere i hvert fall syns jeg har det fint. Og svaret mitt til hvordan jeg har råd til det er at jeg ofte ikke bruker mye penger på interiøret. Jeg kjøper gamle møbler for rimelige priser (eller i beste fall gratis), og pusser de selv opp. Jeg kjøper ofte interiør og pyntegjenstander på salg om ikke i bruktbutikker osv. Selvfølgelig har jeg også "svidd av" noen kroner innimellom, men jeg bruker ikke flere tusen hver måned, selv om det muligens ser sånn ut? Ikke vet jeg, men poenget mitt er i hvert fall at ting trenger ikke være dyrt for å få det fint. Det gjelder bare å bruke hodet og være kreativ. De fleste får til hvis de vil! ;-)

 

Nå håper jeg alle som har fått sommervarmen nyyyyter den! Vi vet aldri hvor lenge vi har den nemlig!

HIPP, HIPP HURRA!

Heisann! Hadde dere en fin nasjonaldag igår? Det hadde i hvert fall jeg, og det merkes på formen idag!

Vi startet dagen i syv/åtte-tiden på morgenen, og var i byen rundt halv ti. Vi satt oss og tok noe å drikke før vi så barnetoget. Det slo meg plutselig igår at det er jaggu ikke lenge til Nicolai også skal gå i tog. Tre år har gått utrolig fort frem til nå, så de tre neste før han begynner på skolen kommer helt sikkert ikke til å gå saktere.. Store gutten min♥ Etter en koselig dag i byen og på verandaen hos mamma dro vi hjem, der jeg måtte forberede litt til kveldens festligheter på verandaen. Nicolai ble kjørt til morfaren sin, og har storkost seg! Han koste seg så mye der oppe at han begynte å gråte da vi kom for å hente han idag. He he. 

Jeg laget 17.mai-jordbær. De ble veldig gode, men det holdt med et par. De var veldig søte! :o) 

Borddekorasjonen gikk selvfølgelig i rødt, hvitt og blått! Jeg fant også frem noen norgesglass som jeg hadde røde, hvite og blå lys i! Håper alle hadde en like bra feiring av nasjonaldagen som jeg hadde♥

 

INSTA MOMENTS

Hei, dere! 

Håper alle har hatt en fin uke og helg så langt! Min uke har vært veldig travel. Har jobbet natt hele uken og er fremdeles ikke ferdig. Jobber nemlig ekstra for en annen som trengte å bytte i tillegg til mine egne vakter denne uken. Fem av ni nattevakter er i hvert fall overstått, så jeg har kommet over halvveis heldigvis! 

Idag har det vært fult kjør hele dagen. Vi startet dagen med å kjøre pappaen til Nicolai på jobb, og deretter dro vi og besøkte morfaren på jobb der han fikk kjøre gravemaskin. Det har vært barnas dag her i byen, så jeg tok med meg Nicolai ned dit. Han har hilst på Brannmann Sam og fått en egen brannhjelm, fått sitte i en ekte stor brannbil, noe som var veldig stas. Vi var også en tur på Mc Donald's, der det ble både nuggets, eplejuice og is på han. Nå sitter han i sofaen og spiller på iPad'en med tanta si, som er snill og skal overnatte fordi det krasjer med jobb på oss imorgen tidlig. Han virker i hvert fall veldig fornøyd etter denne innholdsrike dagen, og ekstra fornøyd fordi tante og onkel skal være her i heeele natt ;-)

Nå skal jeg bare nyte den siste timen på sofaen før jeg turer på ukens sjette nattevakt. Håper alle får en fin lørdagskveld videre, hva enn dere måtte drive med ikveld♥

                        Nicolai ser på film på iPad'en igår♥              Nicolai og sønnen til ei venninne♥   Nicolai ønsket alle følgere på instagram god helg igår!♥

Kom på jobb igår kveld til bær og frukt med vaniljesaus♥    Nicolai har kost seg på barnas dag i byen idag♥    Fra stuen ikveld♥

 

Bilder fra instagram // iidakm

HAPPY DAY

Hei, dere!

Det er så deilig med fredagsfølelsen! Den følelsen slår aldri feil. Veldig sjeldent humøret er dårlig på en fredag!

Denne uken har gått helt utrolig fort. Idag var Nicolai, Cinta og jeg ute av døren før kl. 11 og gikk/jogget en tur på nesten 7km. Veldig deilig å starte dagen med en Herbalife-shake og tur i det flotte været. Nicolai hadde med både saft og banan og riskake i matboksen sin, og koste seg veldig i vogna. Cinta gikk faktisk hele turen idag. Det gjorde hun nemlig ikke sist. Da bremsa hun og la seg ned da vi var kommet halvveis, og måtte sitte resten av turen i kurven i vogna. Idag orket hun til og med å være med og løpe litt. Ikke så lett å være liten ;-) 

Jeg er egentlig bare innom for å ønske alle lesere enn god helg! Nå er det straks tid for fredagstaco og sofaen i dette huset. 

Følg meg gjerne på instagram! → iidakm

Håper alle får en strålende helg!♥

Et mammaliv

Hei! Jeg er ei jente på 24år fra Halden. Denne bloggen vil handle om min hverdag som alenemamma til Nicolai(f.2011) og Mie (f.2015). Jeg er selvstendig distributør i Herbalife. Startet med produktene i januar 2014 for å få mer energi og gå ned i vekt. Mistet 12kg før jeg ble gravid på nytt med Mie. Har mistet 15kg etter svangerskap nr 2. Er fortsatt på min reise ned i vekt, så bloggen vil i hovedsak handle om min nye livsstil i form av kosthold og aktivitet fremover. Alle bilder er mine om det ikke står noe annet, og missbruk av disse vil bli politianmeldt!

Kontakt meg:
etmammalivblogg@live.no

Norske blogger

FacebookInstagramKategorier
Arkivet

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign


hits