KLAR FOR HELG

Heisann! Da var det jaggu fredag igjen, og sånn ca to uker siden sist jeg ga lyd fra meg her inne. Haha, jeg blir helt slapp av meg selv altså. Fredagstacoen er i hvert fall inntatt, og jeg er klar for helg!
Denne helgen skjer det litt igjen. I morgen tidlig skal jeg levere barna, en til mimmi og en til tante, før jeg skal videre på seminar på senteret vårt. Senere på kvelden skal jeg ut en tur, og det gleder jeg meg også til! Jeg er sikker på at det kommer til å bli en knall lørdag! :-)Håper dere får en fin helg! :o)

SNAPCHAT MONDAY

Heisann!

Da var det mandag igjen, og jeg er i hvert fall kjempeklar for denne uken! I dag har jeg bare vært hjemme med Mie, men jeg skal snart ut på en liten kjøretur med ukens første prøvepakker. For de som lurer er det en pakke med seks måltider fra Herbalife, som man har mulighet til å prøve til frokost i seks dager eller frokost og lunsj i tre dager om man ønsker å prøve før man eventuelt velger å fortsette. 

MEN, det var ikke prøvepakker dette innlegget skulle handle om. Det er nemlig tid for snapchat monday, og jeg har samlet noen av forrige ukes snap's til dere! 

Følg meg gjerne: iidakm


INSTAGRAM: etmammalivno
FACEBOOK: Klikk her

Håper alle får en fin uke! :o)

OSLOVEHeisann!

Som jeg nevnte i forrige innlegg er det seminar på Norges idrettshøyskole i helgen. Vi valgte å dra inn i dag, slik at vi slipper å kjøre så tidlig i morgen. Vi kom frem på hotellet for et par timer siden, og har akkurat vært på Egon og fått oss litt mat. Nå sitter vi på rommet og drikker litt vin før vi skal ta turen til de andre i etasjen over :-) Er det noe vi i vårt team kan, så er det i hvert fall å kose oss! Ha ha ;-) 

Håper dere har en fin fredag :-)


 

FREDAGSBLISSHeisann, og god FREDAG!♥

Jeg elsker virkelig fredagsfølelsen. Det spiller liksom ingen rolle om det er sol eller dårlig vær. Fredag er fredag uansett, absolutt den beste dagen i uken! Jeg har gledet meg til denne dagen lenge. Det er nemlig tid for seminarhelg i Oslo igjen, og vi reiser i kveld. Jeg er klar for masse inspirasjon og en helg med mange herlige og positive mennesker! :-) 

I mens nyter jeg denne morgenen med min lille prinsesse som leker og koser seg på gulvet, mens jeg har redd opp sengen og hengt opp klær jeg skal pakke med meg senere. Det er jo så typisk meg å vaske klær jeg skal ha med meg kvelden før jeg skal dra :-) Vi får bare håpe det rekker å tørke! God helg til alle! :o)

FOR SNART ETT ÅR SIDEN...fotograferingen er sponset.

God kveld! 

To blogginnlegg på en dag, det er jaggu ikke dårlig til å være meg!? Det er liksom enten eller med meg. Men jeg er bare glad for at det fortsatt er trafikk her inne :-) 

Nå som Mie snart er ett år allerede, så sitter jeg og mimrer litt. Jeg savner absolutt ikke å gå gravid, men syns allikevel det er koselig å se tilbake på. Som jeg har nevnt tidligere er kanskje det det verste jeg har gjort i hele mitt liv, da jeg har et mareritt av to svangerskap bak meg. Heldigvis har det kommet noe godt ut av det, og jeg er så heldig og har fått to friske og perfekte barn ♥ 

Jeg tok aldri noen ordentlige bilder da jeg gikk gravid med Nicolai, og det angrer jeg enda veldig på. Men jeg er glad jeg gjorde det denne gangen, selv om jeg gikk langt utenfor min egen komfortsone. Det å la en annen, helt ukjent person ta så nakne bilder av meg hadde jeg vel aldri trodd skulle skje. Ikke hadde jeg tenkt til det heller. Planen min var kun å bruke kjolen som jeg har på bildene over her, men fotografen anbefalte meg å ta uten klær også, og jeg er veldig glad for at jeg gjorde det slik at jeg kan se tilbake på dem selv. Ikke bare det, men jeg gjorde faktisk noe jeg ikke hadde lyst til, og jeg satt igjen med en veldig god mestringsfølelse etterpå :-) 

Sjekk gjerne ut siden til Carina HER
 

STOLT MAMMA

God morgen! :-)

 

Nok en dag med sol og fint vær her i Halden! Det er så deilig at våren har kommet, og jeg håper den har kommet for å bli. Humøret mitt blir i hvert fall mye bedre med en gang, selv om jeg har sovet utrolig dårlig i natt. Tror jeg har våknet ca. hver time. Skikkelig slitsomt. Kl. 07 klarte jeg ikke ligge i sengen mer, så det var bare å komme seg opp, ta seg en shake å hoppe i dusjen.

 

Vi har vært i foreldresamtale i barnehagen i dag. Jeg var veldig spent på å høre hvordan han er der, da han er veldig flink til å teste grenser hjemme om dagen. Heldigvis kan jeg bare være stolt av den fine gutten min :-)

 

Nå er jeg klar for en liten tur til Sverige med lillesøster. Vi skal til Oslo i helgen, og da trengs et par vinflasker ;-)

 

Ha en fin dag, alle!

NY RUNDE MED GRATIS TRENINGHeisann! 

I dag har dagen gått i ett. Jeg har levert et par prøvepakker her i Halden før jeg tok med meg lillesøster på langtur til Fredrikstad og leverte noen pakker der. Deretter var det rett på FitCamp for å lage shake. Vi startet med ny runde i dag, og denne runden er det jeg og tre til som har. For de som ikke vet hva FitCamp er, så tilbyr vi fire ukers gratis trening med treninger to dager i uken. Vi har tabatatrening, som er en effektiv, kort og intensiv intervalltrening 20 sekunder på og 10 sekunder pause. Vi trener forskjellige øvelser der vi bruker egen kroppsvekt. Med andre ord en veldig morsom trening som passer for alle! Etter hver trening serverer vi forskjellige shakes, og i dag ble det ren sjokoladeshake med melk, litt vann og isbiter.Nå tenkte jeg straks å finne sengen. I morgen skal vi på foreldresamtale i barnehagen, og jeg kjenner at jeg litt spent! :o)

Ha en fin kveld!

SNAPCHAT MONDAY

Heisann, og god mandag!

For en stund siden prøvde jeg å kjøre i gang en "snapchat monday" her på bloggen, da jeg delte forrige ukes stories på snap hver mandag. Nå som jeg har begynt å blogge igjen tenkte jeg å fortsette med det. 

Har forresten fått ny header! Den ble litt liten, men dette var rett og slett det beste jeg fikk til selv, ha ha. Så om noen der ute kan hjelpe meg å gjøre den større blir jeg veldig glad! 

Ellers håper jeg dere vil følge meg på snapchat! Legg meg gjerne til: iidakm

Ha en fin mandag videre! 

SØNDAGSTUR I FESTNINGENHeisann! Har dere en fin søndag?

Som jeg nevnte i mitt forrige innlegg har vi hatt kjempefint vær i dag. Det måtte selvfølgelig nytes, og vi tok med oss mimmi på en tur i festningen. Nicolai syns det var kjempestas, og kunne tenke seg å være sammen med mimmi'n dagen lang. Det første han spurte om da vi hentet henne tidligere var om han kunne overnatte hos henne i natt, og da vi satt oss i bilen og skulle dra fra festningen lurte han på om han ikke bare kunne flytte til henne i stedet, for han hadde ikke lyst til å bo hjemme hos mamma mer.... Ha ha. 

Jeg tok selvfølgelig med meg kameraet mitt, så jeg fikk knipset noen bilder på den fine turen :-) 

Jeg inviterte oss selv på middag hos mamma, så nå sitter vi her og venter på deilig søndagsmiddag! :-) Ønsker dere en fin dag videre! 

SØNDAGSMORGENGjeeeesp fra meg i dag! Kl. 07 ble jeg vekket av Mie som stod i sengen sin og slo med en kleshenger i sengen. Hun hadde da selvfølgelig fått tak i den på klesstativet sitt og i tillegg lukket opp skapet og revet ut de klærne hun fikk tak i. Men hva skal man gjøre, når verdens blideste jente står og smiler og ler til deg i den andre enden av sengen. Vi har i hvert fall fått spist frokost. Barna leker, og jeg ligger på sofaen og tenker at vi får finne på noe i det fine været vi har fått i dag. Kanskje det blir en tur i festningen? 

Håper alle får en fin søndag! :o)

MIE 10 MÅNEDER

Heisann!
Regner med at de fleste nyter helg! Det gjør i hvert fall vi :-) Både Nicolai og jeg har blitt litt småforkjøla, så vi tar det helt med ro i dag. Han la seg akkurat inn i sengen sin og ser på Pippi. Mie farter rundt på gulvet, mens jeg prøver å være rask med et blogginnlegg. 

Mie har nesten akkurat rundet hele ti måneder, og ettårsdagen nærmer seg. Det er helt sykt hvor for tiden går. For ett år siden satt jeg her med verdens største mage og var dritalei å gå gravid. Nå sitter jeg her og ser på verdens vakreste lille(store) jente leke på gulvet. 

Mie er bare ei blid liten jente dagen lang. Hun har blitt veldig skeptisk til andre, spesielt menn. Veldig mammadalt, noe som kan være en utfordring og veldig slitsomt da jeg ikke en gang kan gå inn på badet uten at hun skriker etter meg. Hun har begynt å vise at hun forstår forskjellige ord som: danse, vinke, klappe, kose, "susse" osv. Balansen hennes begynner å bli bedre, og hun har allerede stått noen sekunder selv, så det er nok ikke lenge til hun går :-) Jeg leste også et sted at ting med hengsler er veldig interessant i denne alderen, og det stemmer i hvert fall bra her. Har ikke telling på hvor mange ganger jeg må ta henne bort fra skapet på skjenken.. Haha. 

Ellers er hun veldig glad i storebroren sin og lyser opp hver gang hun ser han. Han er også veldig, veldig flink med henne, og jeg er veldig stolt av barna mineØnsker alle en fin lørdag!

TA VARE PÅ DEG SELV

Heisann og god torsdag!

I natt har barna sovet hos pappaen sin, og jeg fikk endelig litt etterlengtet tid til bare meg selv. Det er virkelig noe jeg trengte nå, for de siste dagene har jeg rett og slett vært veldig sliten. Det er ikke bare-bare å være alene med to barn som krever sitt, og noen ganger er det helt greit å si at man trenger litt fri til å tenke på seg selv. 

I går kveld fikk jeg ryddet litt i leiligheten etterfulgt av en laaaang dusj før jeg la meg i sengen uten å sette på alarm på telefonen. Jeg våknet først i åttetiden i dag tidlig, men tvang igjen øynene og sov hele fire timer til. Jeg føler meg uthvilt, og har brukt "morgenen" på meg selv selvfølgelig ;-) Starter alltid dagen med en tur på badet for litt hudpleie etterfulgt av en kjapp, enkel næringsrik frokost. 
Bruker en serie som heter SKIN fra Herbalife. Jeg bruker nummer 1-5 hver eneste dag, som er cleanser, toner, serum, eye cream/eye gel, dag- og nattkrem. De har også en skrubb og en ansiktsmaske som jeg tar 1-2 ganger i uken. Jeg har aldri vært flink til å pleie huden, rett og slett fordi jeg aldri har slitt spesielt med uren hud.... Trodde jeg helt til jeg begynte med disse og virkelig fikk sett at det trengtes. Jeg er helt forelsket i denne serien, og den lukter helt fantastisk godt! 


Jeg starter alltid dagen med et stort glass vann og vitaminer.
Deretter drikker jeg forskjellige shakes. Nå for tiden er det denne som er den store favoritten. Formula1 Tropisk frukt, Proteindrinkmix og Have-Eplefiber som blandes i blender med vann. Smekkfull av næring og smaker helt fantastisk!
Etter shaken nyter jeg en kopp te med aloe-urtekonsentrat med mangosmak. Den har virkelig blitt et must for energien i hverdagen!


SÅ er jeg klar for å starte dagen! :-) 

Ønsker alle en super torsdag! 

AVSLUTNING FitCamp

I kveld hadde vi nok en avslutning for enda en runde FitCamp! Fire uker går jaggu fort! For de som ikke vet hva FitCamp er, så tilbyr vi fire ukers gratis trening med trening to ganger i uken - totalt åtte treninger, for de som ønsker å få et spark bak til å komme i gang med trening og riktig næring. Etter hver runde har vi en slik avslutning der de med best resultater etter disse fire ukene får premier. Vi serverer også shake og sprudlevann til alle deltakere. 


De var totalt tre stk som vant hver sin goodiebag med fantastiske resultater i økt muskelmasse, minsket fettprosent og best resultat på den fysiske testen vi tar før og etter hver runde. En vant også en 7 days result kit på SKIN-produkter for å ha vært på hver eneste trening :-) Jeg har valgt å ta over ansiktene her, da jeg ikke har spurt om det er greit å legge ut bildet her inne.

Neste runde starter allerede neste uke, og jeg gleder meg! Kunne du tenke deg å være med, så send meg gjerne en melding på facebook eller skriv i kommentarfeltet :-)

Et mammaliv

Hei! Jeg er ei jente på 24år fra Halden. Denne bloggen vil handle om min hverdag som alenemamma til Nicolai(f.2011) og Mie (f.2015). Jeg er selvstendig distributør i Herbalife. Startet med produktene i januar 2014 for å få mer energi og gå ned i vekt. Mistet 12kg før jeg ble gravid på nytt med Mie. Har mistet 15kg etter svangerskap nr 2. Er fortsatt på min reise ned i vekt, så bloggen vil i hovedsak handle om min nye livsstil i form av kosthold og aktivitet fremover. Alle bilder er mine om det ikke står noe annet, og missbruk av disse vil bli politianmeldt!

Kontakt meg:
etmammalivblogg@live.no

Norske blogger

FacebookInstagramKategorier
Arkivet

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign


hits