GARDEROBEN

Hei, dere!

Har dere hatt en fin dag? Jeg har rett og slett sovet bort halve dagen idag, men kom meg ut på en gå/joggetur allikevel. Ikveld har jeg fått ryddet garderoben, og endelig fått knipset noen bilder! 

Selve garderobeskapet er fra Strömstad Kök. De selger skreddersydde kjøkken, garderober og bad av høy kvalitet. I garderoben har jeg en mørk stil, med et gammelt skap jeg bruker som skoskap og en gammel kommode med div undertøy og t-skjorter. Derfor ville jeg ikke ha et vanlig garderobeskap, men et skap som matcher fargen på de gamle møblene. Vi målte veggen og dro til Strömstad og tegnet etter de målene vi ønsket. Vi valgte også ut farge og slik selve skapet skulle være delt opp og hvordan det skulle innredes. Jeg hadde allerede sett for meg tre deler med hyller øverst og uten skapdører, og det ble tegnet etter vår forklaring på 1-2-3! Vi bestilte garderobeskapet samme dag og de sa det ville ta ca. 14 dager. Vi fikk også levert skapet på døren og montert tirsdag 14 dager senere. Det passet en som h-a-t-e-r å montere møbler svært godt :o)

Del en inneholder penjakker/kåper og korte kjoler. Del to inneholder selskapskjolene mine og del tre inneholder gensere, skjorter og bluser. Jeg har også planer om en buksehenger der etterhvert.

Denne nydelige benken er fra DrLykke og fåes kjøpt HER.Lampen er fra Lisbeth Dahl og knaggene til smykkene er fra Ellos.

Alt i alt er jeg utrolig fornøyd med garderoben. Den ble akkurat slik jeg så for meg! 

Følg gjerne Strömstad Kök på facebook HER

 

Hva syns dere?


EN LITEN FORNYELSE PÅ GUTTEROMMET

Heisann!

Idag har dagen gått til oppussing av en bokhylle jeg fikk gratis for en stund siden. Vi trengte mer oppbevaring på rommet til Nicolai, og en bekjent la ut denne på facebook og lurte på om noen ville ha den. Jeg måtte bare takke ja, og fikk til slutt hentet den etter en god stund (hehe). 

Den har stått slik som bildet til venstre lenge. Jeg har bare ikke fått tid til å male den før idag, da jeg plutselig fikk oppussingslysten over meg igjen. Det var ikke så veldig mye å gjøre igrunn. Jeg har lurt lenge på om jeg skulle male den hvit inni eller utenpå, men ble idag enig med meg selv om at jeg skulle male veggene på siden. Jeg syns resultatet ble helt greit. Nå passer den litt mer inn på rommet.Jeg er veldig fan av møbler og ting til en billig pris, eller som rett og slett blir gitt bort. Noen ting er kanskje søppel for andre, men ikke for meg som elsker å pusse litt på det for å gjøre det fint igjen :o) Interiør trenger ikke koste skjorta for at du skal få det fint! Det gjelder å se på mulighetene. Skulle ønske jeg hadde garasje slik at jeg kunne hentet alt jeg ville. Selv om man kanskje ikke vet hva man skal gjøre med det skapet eller den kommoden der og da, så kommer man plutselig på det etterhvert. Da er det kjekt å kunne ha en garasje med god oppbevaringsplass. 

Hva syns dere om hyllen?

SVAR PÅ SPØRSMÅL - HERBALIFE

Hei igjen!

Først må jeg bare si tusen, tusen takk for alle gode tilbakemeldinger på sist innlegg om min vektnedgang med Herbalifeprodukter! Jeg fikk noen spørsmål, som jeg tenkte jeg skulle svare på! Jeg hadde uansett tenkt til å skrive litt om dette i et eget innlegg, ellers hadde det blitt så mye på en gang, og det gjør det fort litt slitsomt å lese! 

kan du fortelle mer om treningen?

Jeg er med på noe som kalles 24FitCamp. 24FitCamp arrangeres av selvstendige Herbalife-distributører og her helt gratis. Fitcampen varer i fire uker av gangen, der fokus på riktig kosthold og trening står høyt disse fire ukene. Man får en scanning av kroppen før man starter, og tar et før-bilde. Når det har gått fire uker tar man en ny scanning og et etter-bilde for å se forskjellen. I den gruppen jeg er med i trener vi to dager i uken - hver tirsdag og torsdag i fire uker. Uten om det trener jeg på egenhånd på et treningssenter i byen. Vi starter opp ny Fitcamp tirsdag 22.april, og det er ikke for sent å melde seg på! Du finner link her: http://www.haldenfitclub.com/  (Spør meg gjerne på facebook om du lurer på noe!)Hvordan og hvor ofte trener du?

Som jeg skrev over har jeg trent på fitcamp i åtte uker - hver tirsdag og torsdag. Der har vi tabatatrening (styrke og kondisjon). Ellers trener jeg på treningssenter, og der bytter jeg litt på løping og mitt eget styrkeprogram som jeg følger. Ellers blir det noen gåturer ute med Nicolai i vogna. Trener 4-5 ganger i uken. 

Hvordan er prisen på Herbalife produkter?

For den som lurer på dette, skriv gjerne en melding til meg på facebook. Det finnes masse produkter å velge i, og vi kan sette sammen en pakke som passer for deg og det du ønsker å oppnå med produktene!  

Hva gjør du når du oppnår ønsket kroppsvekt/fasong?

Litt usikker på hva du mener med dette spørsmålet? Mener du når jeg har oppnådd det jeg ønsker?

 Jeg spiser Herbalife-produkter som passer meg og mitt mål, sunn mat og trener. Jeg kommer aldri til å slutte med produktene selv om jeg har gått ned det jeg ønsker i vekt. Produktene gir meg såpass mye energi i hverdagen at jeg kommer til å bruke disse resten av livet. Jeg kommer kun til å forandre på måten jeg bruker de på slik at jeg ikke går mer ned i vekt. Men Herbalife-shake kommer nok til å være min frokost og lunsj for resten av livet. Jeg er så dårlig på å spise frokost og lunsj fra før av, og med en shake vet jeg at kroppen min får det den vil ha og er fornøyd. 

Har du tenkt til å legge ut før/etter bilder?

Jeg fant faktisk frem et nå. Jeg var på seminar i helgen og brukte en kjole jeg ikke har brukt siden september. Fant frem et bilde fra da jeg brukte den i september og jeg ser (og merket) tydelig forskjell! Jeg fikk akkurat på meg kjolen i september, og den satt stramt og var ubehagelig å ha på seg. Den var også så stram bak at det ikke var noe pent - derfor hadde jeg cardigan over! 

Er det noe mer noen lurer på, så bare still spørsmål i kommentarfeltet! :o)

 

 

INNRED UTEPLASSEN

Hei dere!

Flere som er klare for sommer og sol på uteplassen? Noen har kanskje allerede fått brukt den? Det har nemlig vi! Vi har allerede grilla på verandaen tre ganger. Utrolig deilig, og jeg har masse inspirasjon på hvordan uteplassen skal se ut i sommer. Jeg kjører den maritime stilen i år med anker, marineblått og tau. Jeg har kjøpt to nye puter fra GANT jeg gleder meg til å pynte med. Den ene har blant annet et anker på seg. Har også kjøpt vinkjøler, lysfat og lykter med tau på! De er så lekre! Ifjor kjøpte jeg også et brukt spisebord til fire personer for 250kr som skal lakkeres! Ting trenger ikke koste allverden for å bli fint! I hodet mitt ser det bra ut, så nå spørs det om det blir like bra i virkeligheten :o)

Under har jeg samlet litt forskjellig inspirasjon til dere! 


1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER

 


 
7 HER // 8 HER // 9 HER // 10 HER // 11 HER // 12 HER
 13 HER // 14 HER // 15 HER // 16 HER // 17 HER // 18 HER

 


19 HER // 20 HER // 21 HER

 

Ellers regner jeg med at de fleste har startet påskeferien og storkoser seg på fjellet, på hytta, med snø, med sol eller bare skal nyte ferien hjemme. Uansett håper jeg alle får en kjempefin påske hvor enn du befinner deg! Nyt og kos dere! :o)

 

Har du planlagt årets uteplass?

 
 

 

 

affiliateslenker

DIY - IKEABORD

Heisann!

Forrige søndag var jeg i så god form etter nattevakten at jeg bare måtte gjøre noe. Jeg ville forandre på et eller annet, men visste ikke helt hva. Jeg måtte bare gjøre om litt her hjemme, og startet med å rydde loftet. Fant frem gamle ting. Ting jeg ville sette frem igjen, og ting jeg ville kvitte meg med som jeg visste jeg ikke kom til å bruke uansett. Jeg fikk også sortert litt på loftet. All julepynt samlet på et sted, baby/barneutstyr samlet på et sted osv osv..! 

Uansett, så var det liksom ikke helt det jeg heller ville. Noe måtte forandres på, og denne gangen ble det salongbordet vårt. Det er et enkelt og fint bord fra IKEA, men det ble litt kjedelig i lengden, og etter jeg pusset opp skjenken til nytt TV-bord ville jeg ha noe som matchet. Jeg så fort hva som kunne gjøres, og tok en telefon til pappa.

Når jeg ser for meg en ting, så må det gjerne skje med en gang. For de som kjenner meg vet også veldig godt at jeg er fryktelig utålmodig. Jeg hater å vente, og jeg hater og ikke få ting gjort. Garantert arvet fra pappa. Han er nemlig også sånn ;-) Jeg ringte i hvert fall til pappa og spurte om han hadde noen planker. Det var jo søndag, ingenting som var åpent, og jeg skulle jo begynne nå. He he. Heldigvis hadde han, og vi fikk bordet i bilen og kjørte oppover. Vi fikk først servert deilig middag, og deretter var vi i garasjen resten av dagen og kvelden. Med litt planker og beis, så ble bordet som nytt!

Jeg er utrolig fornøyd med resultatet. Stuen ble mer lun og fin. 

 

Hva syns dere om det nye bordet vårt? 

18 ÅR

Hei dere!

For en dag dette har vært. Nicolai vekket oss i nitiden, og jeg fikk dratt meg i sengen til rundt halv ti. Vi skulle nemlig ha familieselskap for lillesøster som fylte 18år forrige onsdag, siden mamma har så liten plass, så jeg/vi hadde en del på planen før gjestene skulle komme kl. 18. Jeg slang på meg treningstøyet og kasta i meg en shake og dro på trening et par timer. Jeg hadde egentlig planer om å ta en økt ikveld for å få bort kakene igjen, men jeg spiste faktisk ikke så allverdens mye. Merker at det ikke skal så mye til før jeg blir mett for tiden, og godt er det! :o) Uansett var jeg for sliten til å tenke på trening ikveld, og på slike dager får det være lov til å kose seg litt. Bare man ikke overdriver.Det ble servert både smörgåstårta og vanlige kaker. For de som ikke vet hva smörgåstårta er, så er det en kake med pålegg på. Veldig vanlig i Sverige, og siden min farmor og hennes samboer bor i Strömstad, så tok de meg seg på veien. Snadder!!

Andreas startet dagen med å bake idag. Både pavlova og sjokoladekake. Pappa hadde også med seg en krokankake som kjæresten hadde laget. Jeg har aldri smakt krokankake før, men kan skrive under på at det var utroooolig godt!♥Nydelige blomster fra mamma, som takk for lånet av "lokale" ;-) 

 

Håper alle har hatt en fin dag! Nå gleder jeg meg veldig til å legge hodet på puta! God natt♥

 

 

MÅNEDEN SOM GIKK

Heisann!

Har dere hatt en fin dag så langt? Her har vi hatt innedag. Utrolig dårlig vær idag, så Nicolai og jeg har bare slappet av i koseklær og sett på både film og Disney Channel. Nå sitter jeg egentlig bare og venter fælt på den nye garderoben vår. Gleder meg sånn til å vise dere hvordan det blir! Håper det blir seende like bra ut i virkeligheten som det gjør i hodet mitt.. :o)

Tenk, nå er vi allerede i april! Ganske sykt å tenke på at det snart er 17.mai syns jeg. Det året har gått helt utrolig fort. Jeg kan liksom ikke huske at tiden gikk så fort før!? Kanskje et tegn på at jeg begynner å bli voksen. Jeg har i hvert fall lært meg å sette mer pris på ting, og jeg tar en dag av gangen. Tiden går i hvert fall ikke noe saktere når man får barn! Heller tvert imot! Så til dere som er gravide eller nettopp har født: Nyyyyyt babytiden! Den forsvinner fortere enn dere aner.

Jeg har helt glemt å dele "måneden som gikk" her på bloggen! Mars har jo ikke vært heeelt stille. Selv om vi ikke har gjort så allverdens mye, så har vi allikevel fått gjort veldig mye hyggelig sammen både som foreldre og med venner og familie! Jeg pusset opp et gammelt og kjedelig furubord som dessverre ikke fikk plass her. ♥ Vi hadde kjærestekveld med sjømat, film og godis. ♥ Årets første grilling med ei venninne og hennes sønn. ♥ Søndagstur med mating av endene. ♥ Familiefrokost/lunsj. ♥ Vaffeldagen. ♥ Søndagstur hos morfaren til Nicolai. ♥

Dette var noen av høydepunktene fra mars. Håper dere hadde en like fin marsmåned som vi hadde! :o)

MORGENSTUND HAR GULL I MUNN

Hei dere! 

For en nydelig morgen det har vært idag, tross det dårlig været utenfor. Nicolai vekket meg med en brødskive i hver hånd i åttetiden. Han hadde tatt turen innom brødskuffen før han kom inn til meg idag. Jeg våknet bare av en søt stemme som sa "Mamma! Bøsøsø". He he!

Jeg kom meg i hvert fall opp av sengen etter noen minutter, og har egentlig bare ligget på sofaen siden. Nicolai har spist, fått på ren bleie og klær, så han sitter fornøyd i godstolen med tigeren sin og ser på Disney Channel. Utrolig deilig med en sånn morgen. Jeg kan nemlig ikke huske sist Nicolai var så stille og rolig (he he). Jeg har nettopp fått i meg dagens frokost. Vann - Herbalife shake, en skje vaniljesmak og en skje cookies and cream - Urtete. Perfekt frokost for de som ikke liker å spise/tygge noe om morgenen, eller ikke har tid til å lage frokost! Lett å ha med i bilen/på bussen/i taxien på vei til jobb og skole! Og ikke minst mettende og oppkvikkende! 

Jeg må også få takke for alle de fine tilbakemeldingene og kommentarene jeg fikk på forrige innlegg! Jeg fikk også en del spørsmål angående dette, som jeg skal svare på og skrive litt om i et eget innlegg! 

 

Ønsker alle en superduper dag!♥

ALDRI MER TILBAKE

Hei, dere!

Dagene mine har gått i ett. Jobb, barn og trening er min hverdag for tiden, og det tar jaggu tid. Beundrer dem som får til bloggingen så bra i tillegg. Jeg er stadig inne på tanken om å gi meg som blogger, men det er et eller annet som stopper meg. Tror jeg bare har blitt altfor glad i det til å slippe det fra meg. Jeg får rett og slett bare blogge da jeg har tid, så får dere som ønsker å lese gjøre det! :o) 

Men til overskriften: 

Som de fleste har fått med seg endret jeg livsstilen min fra 1.januar 2014. Etter ett år med utallige spørsmål fra flere om å prøve ut Herbalife bestemte jeg meg for å gi det en sjanse. Jeg er forferdelig dårlig på å spise frokost, eller få i meg en frokost som er bra for kroppen. Det samme med lunsj. Den har jeg vært veldig flink til å hoppe over, pga dårlig tid osv. Det ga meg utrolig dårlig energi, mye vondt i hodet, tung kropp og null motivasjon til å gjøre noe. Jeg har prøvd uendelige dietter, som har funket i starten, men som etterhvert har gjort meg utrolig lei og umotivert. Noe som igjen har ført til vektoppgang og fortsatt dårlig energi. 

Jeg skrev til Sunniva, som hadde spurt meg en god del om jeg var heeelt sikker på at jeg ikke ville prøve det ut (hehe) og ba om et møte for å få mer informasjon. Mamma og jeg dro opp, og vi fikk vite en del om produktene og fikk høre om mange flotte resultater hos andre. Vi fikk også tilbud om gratis scanning av kroppen, noe jeg takket pent nei til. Jeg turte virkelig ikke se resultatene jeg visste var både negative og deprimerende å se. Mamma scannet seg, og hennes resultater gjorde i hvert fall at jeg ikke ville. Jeg visste jo at mine garantert var hundre ganger verre enn hennes. Etterhvert ble jeg på en eller annen måte overtalt både av meg selv og de to andre til å gå på den vekta, og da jeg fikk resultatene svart på hvitt var det ikke noe tvil om at her måtte noe gjøres. For de som lurer på hva en scanning av kroppen er, så viser den hva kroppen din inneholder av fett, muskler, vann, BMI, bukfett, hva du forbrenner og kroppens alder. Jeg kan si så mye som at min kropp var 36år. Det vil si 14år mer enn hva jeg egentlig er! 

Jeg bestilte produkter for å gå ned i vekt og få mer energi av Sunniva. To bokser shake med sjokoladesmak, tilleggstabletter og urtete som jeg skulle prøve i èn måned. Jeg startet på dette med en gang jeg kom hjem, og syns shake'n var overraskende god! Jeg er sikkert ikke den eneste som har utrolig dårlig erfaring med shake, fordi det smaker forferdelig dårlig? Da jeg prøvde Noka måtte jeg tvinge den i meg, og det gikk selvfølgelig ikke i lengden. Skal man klare å spise noe, så må man jo like det. Ellers klarer man aldri å oppnå de resultatene man ønsker, fordi man går lei til slutt. Slik er det i hvert fall med meg.

Jeg begynte som sagt med en gang jeg kom hjem, og ble så overrasket og glad over at den smakte godt! Dette skulle ikke bli noe problem! Jeg byttet ut shaken med frokost og lunsj, spiste sunn og god mat og trente ved siden av. Etter fire dager hadde jeg så mye energi at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg, og etter en måned med produktene hadde jeg gått ned 5 kg! Nå har det allerede gått tre måneder, og jeg har gått ned 7kg tilsammen, -4,2 i fettprosent, +2,2 i muskelmasse og -2 i bukfett. Jeg forbrenner også mye mer daglig. Jeg er utrolig fornøyd så langt, og gleder meg til flere resultater!

Nå ser jeg bare fremover, og en ting vet jeg helt sikkert; jeg skal aldri, aldri aldri tilbake! Herbalife skal være en del av mitt kosthold til jeg dør, det kan jeg skrive under på!


 

Et mammaliv

Hei! Jeg er ei jente på 24år fra Halden. Denne bloggen vil handle om min hverdag som alenemamma til Nicolai(f.2011) og Mie (f.2015). Jeg er selvstendig distributør i Herbalife. Startet med produktene i januar 2014 for å få mer energi og gå ned i vekt. Mistet 12kg før jeg ble gravid på nytt med Mie. Har mistet 15kg etter svangerskap nr 2. Er fortsatt på min reise ned i vekt, så bloggen vil i hovedsak handle om min nye livsstil i form av kosthold og aktivitet fremover. Alle bilder er mine om det ikke står noe annet, og missbruk av disse vil bli politianmeldt!

Kontakt meg:
etmammalivblogg@live.no

Norske blogger

FacebookInstagramKategorier
Arkivet

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign


hits