NOK EN MÅNED FORBI OG SOMMER'N ER RETT RUNDT HJØRNET

Wow! Jeg har vel ikke sagt at jeg syns tiden flyr avgårde? ha ha..

Nå er vi allerede kommet til siste dagen i mars, og det er bare april igjen, så er vi i terminmåneden! DET er litt skummelt å tenke på, for da skjønner jeg at tiden virkelig har gått fort, selv om det ikke alltid føles sånn når man går gravid. I dette svangerskapet har det vært veldig opp og ned. Først syns jeg tiden gikk veldig fort, men da jeg ble satt tre uker tilbake på ultralyden gikk den plutselig veeeeeldig sakte en periode! I morgen har jeg gått 32 uker gravid, og har bare åtte små uker igjen. 

Nå håper jeg bare at snøen som datt ned forrige uke var siste rest fra himmelen, og at vi kan nyte varme vår- og sommerdager fremover med tynnere klær, solbriller, blomster og masse grillings! Ah, som jeg gleder meg!! 


Regner med at jeg ikke er den eneste som gleder meg til sommeren etter å ha sett disse bildene? 


FØRSTE TUR HOS TANNLEGEN OG BABYUTSTYR

Heisann, og god mandag!

Jeg hadde helt glemt at Nicolai hadde sin første time hos tannlegen idag, så det ble påskeferie på han fra idag allikevel. Vi har et stykke å kjøre til barnehagen han går i, så det var bare unødvendig å kjøre han dit for så å hente han etter et par timer. Nicolai hadde gledet seg veldig til å dra til tannlegen, og syns det virka veldig spennende. Helt til vi kom inn på rommet og han fikk øyet på tannlegestolen. Gutten stivna helt opp, og rista på hodet mens han holdt seg ganske godt fast da tannlegen sa han kunne sette seg oppi stolen.

Siden Andreas jobba, så er jeg glad jeg spurte om mamma kunne være med oss, for det er virkelig ikke gøy når barnet ditt blir så redd og lei seg. Ikke hjalp det da tannlegen sa at han fikk premie om han var flink heller, men jeg spurte om han ikke kunne få lov til å se oppi premieskuffen før han satt seg i stolen. Slik at han kunne se hva han kunne velge seg når han var ferdig. Heldigvis hjalp det etter en rask titt i skuffen, og Nicolai satt seg i stolen sammen med mimmi. Eller, mimmi måtte ligge i stolen med Nicolai oppå seg. Litt av et syn, men det funka! ha ha.. Tannlegen var veldig, veldig fornøyd. Nicolai hadde veldig fine og hvite tenner, og vi skulle bare fortsette med det vi hadde gjort. *tommel opp*

Tenkte jeg kunne vise frem det "store" utstyret vi har kjøpt inn til lillesøster. Nå mangler vi vel egentlig bare en bilstol av hva vi  ha, så er vi endelig i boks med de dyreste tingene! Vogn og seng kjøpte vi for julegavepenger som vi ønsket oss, og vugga er familien til Andreas sin.

Hjemmesnekret stellebord. Du kan se fremgangsmåten HER

Badebalje på stativ. 

Vogn fra Silver Cross♥

Matchende stelleveske fra Silver Cross♥

 

Babygym.

Vugge.

Seng med himmelseng. (Mangler sengekant) 

 

Ønsker alle en strålende uke! :o)

SHIP O'HOI

Da jeg spurte Nicolai hva han ville gjøre igår, så kom svaret ganske raskt.. "Kanskje dla til Mimmi, kanskje". Så han ringte Mimmi med FaceTime, og han fikk det selvfølgelig som han ville. Vi dro nedover, og ble med og besøkte ei venninne av mamma i båten. Gjett om det var stas for treåringen, som ble servert både ostepop, sjokolade og brus. Og ikke minst "kjøre båten". Det var jo selvfølgelig nok av knapper og rare ring å klå på, og ingenting er vel bedre enn det for en nysgjerrig "klåmark" på tre år. Jeg må jo innrømme at med den båten, så fikk jeg ikke akkurat avsmak på båt. Det hadde virkelig ikke gjort meg noe å ha en slik å farte rundt i om sommeren, og Nicolai var helt enig. En sånn båt ville han også ha. Bare å begynne og spare gitt! 

Vi fikk i hvert fall brukt lørdagen til noe, og Nicolai var så fornøyd med dagen at han valgte og ikke legge seg igår kveld. Energien var på topp, så det var tydelig at han hadde spist litt for mye av det gode :P Nicolai og jeg har selvfølgelig sovet litt idag også. Det er virkelig ikke lett å være gravid med en treåring i huset når man rett og slett ikke klarer å holde øynene oppe altså! Jeg måtte rett og slett bare spørre han om vi skulle gå og slappe av litt. Først ville han ikke, men jeg lokka han med at han kunne leke litt ved siden av meg i senga mens jeg slappet av litt. Og den som sovna først var jaggu han som ikke ville sove! ha ha. 

Så jeg tenker vi fortsetter med søndagsmodusen vår og slår til med junk food og film. 

Nyt søndagskvelden videre dere også!♥

 

LAZY SUNDAY

Heisann, og god søndag!

Jeg syns det er helt topp når ukene går fort, men helgen kunne gått litt saktere syns jeg! Rekker jo ikke blunke på fredag før det er søndag føler jeg.. Men nå har Nicolai uansett påskeferie fra barnehagen, så det blir nok av kos i dagene fremover tenker jeg. Han skulle egentlig i barnehagen imorgen og tirsdag, men siden jeg er hjemme uansett, så kan han få en litt lenger ferie. Om han vil da. Det kan godt hende han våkner imorgen tidlig og sier han vil i barnehagen, så da får jeg bare kjøre han :-)

Idag fikk jeg ønsket mitt oppfylt om at Nicolai skulle sove litt lenger idag. Han var nemlig lenge oppe igår. Makan til energi sier jeg bare. Heldigvis sovnet han tilslutt, og har sovet i sengen sin i hele natt. Han kom inn til meg tidlig til morgenen idag og la seg til å sove igjen, og sov helt til klokken var halv elleve! Eller egentlig halv ti da, siden klokka er stilt en time frem, men luksus er det uansett! 

Han ville ha yoghurt med løve på og brødskiver med leverpostei og majones til frokost, så da ble det det. Og jaggu har han slukt alt sammen bortsett fra skorpene selvfølgelig.. Ellers har vi hatt en rolig og koselig morgen med barneTV, og Nicolai har akkurat tatt seg en dusj og ligger rett ut på sofaen og ser enda mer barneTV. Akkurat slik søndager skal være!! Håper alle får en fin dag! :o)

FRA STOREBROR TIL LILLESØSTER

God morgen! 

Idag er jeg såå trøtt! Kunne sovet hele dagen idag, det er jeg sikker på. Men har man barn, så har man barn.. Da er det bare opp å hoppe! Merker tydelig forskjell på svangerskapet denne gangen i forhold til forrige. Da hadde jeg bare meg selv å tenke på, og kunne hvile og sove akkurat når jeg følte for det. Denne gangen kan jeg ikke prioritere meg selv først, og jeg merker det er litt hardt innimellom! ha ha.. 

Igår dro vi opp til pappa for å hente klærne etter Nicolai. De har ligget på loftet der oppe, siden jeg har utrolig dårlig med lagringsplass i leiligheten. Jeg begynte igrunn å gå igjennom klærne med en gang jeg kom hjem igjen, og ble faktisk overrasket over hvor mye vi kan bruke til lillesøster. Det var ikke veeeldig mye, men mye, mye mer enn hva jeg trodde! Vi har nå tatt ut klær i størrelse 50/56 og 62/68. De større størrelsene var veldig guttete, da vi begynte å kle han i mer skjorter osv da han ble litt større.

Jeg er i hvert fall glad vi får bruk for noe igjen, da jeg syns det er veldig stas at Nicolai også har brukt dette. Fikk frem mange fine minner igår kveld. Tenk at han har vært så liten en gang! *sukk*

10 bukser ♥ 5 bodyer ♥ 5 sparkebukser/dress ♥ 3 jakker/genser ♥ 2 strømpebukser ♥ 1 sokker ♥ 1 hentesett/jakke/bukse
♥ 8 bodyer ♥ 7 myke bukser ♥ 1 myk olabukse ♥ 3 jakker/genser ♥ 2 pysjerHer skinner heldigvis sola igjen, så jeg får se hva vi finner på utover dagen. Akkurat nå sitter jeg bare som en zombie i sofaen, og prøver å overbevise meg selv om at noe må gjøres her hjemme.. Eneste jeg har gjort er å sette på en maskin med klær, så vi får se hvor lang tid jeg bruker før jeg gidder å henge opp klærne! :P

God lørdag til alle!!

SHOPPING FOR A PRINCESS

Heisann! :o)

Som jeg skrev i forrige innlegg, så var planene for dagen å handle litt babyklær i Sverige! Vi fikk handlet en god del, og nå tror jeg vi er i rute til den første tiden i hvert fall. Vi har brukt mellom 1500 og 1800kr på det vi kjøpte igår og idag. Var nemlig i byen en tur igår, og da ble det også med et par plagg hjem. Noe har vi også kjøpt og fått fra før av. Vi skal som sagt også opp på loftet hos pappa å hente babyklærne fra Nicolai, så vi får gått igjennom de også. Målet for helgen blir å vaske og sortere alle klær :-)

Åh, jeg gleder meg til å se igjennom klærne Nicolai brukte da han var baby og håper vi får brukt noe til lillesøster også♥

Klær fra Kappahl, Lindex og H&M. Ingen hemmelighet at Newbie er favorittmerket her i huset! De har så nydelige, gode og myke klær, at jeg kunne kjøpt alt som kommer ut♥

Hva syns dere om dagens babyinnkjøp? Har du noen favoritter innen babyklær? 

Håper alle får en nydelig fredagskveld!


LITT MIMRING

God morgen og god fredag!

Da var det igjen fredag og helg, og jeg trenger kanskje ikke nevne at disse ukene virkelig går unna. Jeg vet jeg nevner det hver fredag, men akkurat nå kunne jeg ikke satt mer pris på at tiden flyr. Jo raskere tiden går, jo nærmere kommer termindatoen. Jeg har så vondt i bekkenet for tiden, noe som gjør at jeg sover fryktelig dårlig om natten og går som en zombie hele dagen, så jeg gleder meg veldig til å bli ferdig en gang for alle nå!! Heldigvis har jeg vært gjennom dette før, og vet at det er så verdt alt sammen, når man endelig får møte det vakreste man har skapt!

Igår begynte jeg å titte igjennom bildene mine på pc'en, og jeg klarte rett og slett ikke stoppe! Gud, som tiden flyr. Det er helt skremmende å tenke på at Nicolai blir fire år om allerede et halvt år. Jeg skjønner ikke hvor den tiden har blitt av, og jeg er så utrolig glad for at jeg har vært flink til å ta bilder! Litt vel flink og, for de første månedene har jeg omtrent et album med bilder fra hver eneste dag! ha ha! Det er jo litt å gå igjennom da kan man si, men det er såå verdt det! 

Jeg lurer sånn på hvordan lillesøster kommer til å se ut. Hadde vi fått en gutt til, så hadde jeg sikkert bare sett for meg en Nicolai nr to! Så jeg kjenner at dette blir spennende! Tenk at jeg som 23 åring allerede skal bli mamma for andre gang! Det er egentlig helt utrolig å tenke på, for det var jo ikke akkurat slik jeg hadde sett for meg livet som 23 åring om noen hadde spurt meg for fem år siden. Men livet blir jo ikke alltid slik man forestiller seg, og glad er jeg for det idag! For her sitter altså jeg med verdens vakreste sønn på fire år, og snart verdens vakreste datter! Sprøtt!

Her er bilder fra Nicolai var nyfødt til litt over en måned gammel! *Sukk*

♥ 

Lille, gode bolla♥ Idag har Andreas fri, så vi har avtalt å dra på babyklærshopping på Nordby og ta en lunsj sammen. Er en del vi mangler, så det er bare å begynne. Skal få gått igjennom litt klær etter storebror også, for å se om det er NOE vi kan bruke, selv om han hadde mest typiske gutteklær. Er jo uansett stas at noe går i arv, og at vi får brukt litt igjen♥

Håper alle får en strålende dag, så skrives vi nok senere!

PÅSKEKONKURRANSE

God kveld!

Har du lyst til å vinne dette påskeegget til en verdi av hele 854kr? Jeg har valgt å gi bort dette egget med produkter fra Herbalife til en heldig vinner!

Egget inneholder:

Sjampo og balsam

♥ Såpe

♥ Herbalife SKIN mint clay mask

♥ Porsjonspakker med vaniljeshake for 7 dager

♥ 4 stk liftoff med appelsinsmak (kalorifattige brusetabletter som gir deg masse energi! mye bedre enn red bull!)

♥ 4 stk proteinbarer med sitron

♥ 4 stk proteinbarer med sjokolade/peanøttMed dette innholdet kan du kose deg litt ekstra i påsken uten å få dårlig samvittighet! :o)

Sjekk ut ETMAMMALIV på instagram for å delta! Lykke til!♥

INSTA-MOMENTS

God morgen!

Idag blir det et forhåndsskrevet innlegg her på bloggen. Nå er vi nok på vei til barnehagen på påskefrokost. Nicolai gleder seg veldig til å ha med mammaen og pappaen sin i hvert fall, og jeg syns det er veldig fint at barnehagen arrangerer slike ting i høytider. Er nok stas for de fleste barna også, at foreldrene kan komme å være med på ting og ikke bare levere og dra eller hente dem og dra hjem. 

Det er uansett lenge siden jeg delte mine instagrambilder her inne, og tenkte å gjøre det i håp om og kanskje få flere følgere og flere å følge selv. (etmammaliv) Legg gjerne igjen din instagrambruker i kommentarfeltet! :o)

♥mat, mat, mat. 


♥Interiørbilderbilder fra kjøkkenet

♥Magebilder

♥Interiørbilder av stuen

♥Babyforberedelser. Stellebordet med detaljer

♥Babyshopping på Ullared

♥Enda mer babyshopping

Enda mer interiørbilder av stuen

Mer mat

Nicolai og gutterommet

Diverse interiørbilder

Laika, en hund vi passet forrige uke og fra tur i skogen


Ønsker alle en super dag!

KJØKKENDETALJER

Heisann!

Onsdag og lillelørdag allerede! Idag har jeg gått 31 uker gravid, og går inn i min 32. uke. Det er bare drøye to måneder igjen, og jeg kjenner det begynner å skremme meg litt. Tiden går plutselig veldig fort, og vi er enda ikke helt ferdig med alle innkjøp. Det blir en del klær å handle, sålenge vi må kjøpe alt på nytt. Skal gå igjennom litt fra storebror, men det er i så fall ikke veldig mye å bruke, da han hadde mest typisk gutteklær. Deretter må alt vaskes, sorteres og legges på plass i skuffer. 

Nå som kjøkkenbenken faktisk er ryddig, så tenkte jeg å knipse noen bilder av hvordan den ser ut for tiden. Jeg har kjøpt litt blomster til påske, og det kommer nok til å bli med det. Jeg er ikke veldig fan av påskepynt, så her hos oss blir det nok ingen gule kyllinger og egg å se. Har kjøpt noen påskeliljer og Muscari(?), så blir det muligens noen tulipaner på bordet til helgen :o) Ellers er jeg veldig glad i lyseblått for tiden, så her går det mest i den fargen i hele leiligheten, også på kjøkkenet. 

Jeg er veldig fan av rottingbrett. De passer til alt mulig, og dette bruker jeg på kjøkkenbenken med litt oppvaskmidler og blomster. Jeg syns det ser mer ryddig og pent ut enn at det skal stå rett på benken. 

Ellers er jeg veldig glad i glasskrukker osv til oppbevaring av tørrvarer. Jeg syns det er lekkert å ha litt fremme på benken, istedenfor å la det stå i de kjedelige pakningene. I hvert fall det man bruker mest av. Marsmhallows er også blitt veldig populært i interiøret, også her hjemme hos meg. 
Hva syns dere om detaljene på kjøkkenet vårt?

Håper alle får en fin kveld videre! :o)

LANG NATT OG LAT MORGEN

I natt sovnet jeg ikke før langt etter klokken hadde passert tre. Nicolai kom inn i senga i natt, og det før jeg hadde sovnet. Da er det gjort, og jeg føler alltid at jeg aldri kommer til å få sove. Selv om han har en hel side i senga, så skal han av en eller annen grunn ligge helt inntil meg. Prøver jeg å flytte han tar det to sekunder, så kryper han tilbake igjen! ha ha.. 

Jeg sovnet jo tydeligvis tilslutt, og har våknet flere ganger siden klokken åtte. Gjett om jeg har knepet igjen øynene igjen og sovet videre. Men så er det jo ingen hemmelighet at gravide tisser mye da, så tilslutt måtte jeg bare gi opp og komme meg opp. Frokosten bestod av et glass Biola og noen ballerinakjeks, og nå sitter jeg bare og prøver å tvinge meg selv til å gjøre noe her. Vi har passet en hund i en uke som vi leverte igår, og selv om jeg har støvsugd hver dag, så ser det fortsatt ut som vi har ti hunder her. Aldri sett en som røyter så mye! Føler jeg går med pels i både øyne og hals hele tiden. Grøss!!!Men her skinner solen, og det er ingen grunn til å klage! Håper alle får en fin tirsdag!!

 

SHOPPING I ULLAREDRegner med at de fleste har fått med seg dette fantastiske stedet nå. Jeg har vært der fem ganger og handlet tidligere, og det er jo selvfølgelig en grunn til at man velger å kjøre tretti mil hver vei en gang til, enda en gang og atter en gang etter man først har vært der en gang. Jeg tror det er umulig og ikke bli bitt av "Ullaredbasillen". På TV syns jeg at Gekås i Ullared blir fremstått litt tullete. Det virker som at det bare er veldig spesielle mennesker som handler (og jobber?) der, og at de bare selger unødvendige ting og tang av dårlig kvalitet. De som sitter igjen med det inntrykket etter og ha sett det på TV, de har i hvert fall fått et feil inntrykk. Men jeg hadde nok tenkt det samme, om jeg aldri hadde vært der og handlet selv. 

De gangene jeg har vært der, så har jeg egentlig ikke dratt dit for noe spesielt. Rett og slett bare handle det som er fint og ting jeg har hatt lyst på. Første gang jeg var der, var med noen kolleger fra den gamle jobben min. Da var jeg fire måneder på vei med Nicolai, og husker jeg fant utrolig mye fine klær og diverse annet til han. De andre gangene har jeg også sett at de hadde veldig mye fint utvalg i babyavdelingen, så vi bestemte oss for å dra dit å handle det vi trengte til lillesøster. De selger merker som BRIO, BeSafe, BabyBjörn, JaBaDaBaDo, BabyDan, AVENT osv til en mye billigere penge enn her hjemme.

Vi fant masse fint, men helt ærlig ble jeg litt skuffa denne gangen. De hadde veldig dårlig utvalg av babyklær, og det de hadde var ikke noe særlig fint heller, så ikke et eneste plagg ble med hjem igjen. Uansett fikk vi handlet litt av "det store" utstyret som badebalje med stativ, babygym, bleiebøtte og stellepute til stellebordet vi har laget. Ellers ble det med litt småting som smokker, refill til bleiebøtte, vaskekluter, våtservietter, ammeinnlegg osv. Og til min store fornøyelse en gravidpute♥ Jeg sover ikke akkurat noe godt om natten, men har blitt helt avhengig av denne for å kunne sove bedre! Om noen har sett "the back up plan" med Jennifer Lopez, så er altså en gravidpute en sånn som hun også er avhengig av å sove med om natten. Husker i hvert fall at det var i den filmen jeg så en slik for første gang, og det er faktisk sant at de er gull verdt! Vet ikke hva jeg skulle gjort uten den :-P

 Ellers ble det jo selvfølgelig en ny runde etter vi hadde betalt for "babyrunden" og gått ut i bilen med det. Blant annet et par nye lysestaker, stearinlys, deodoranter, sminke, klesruller, malingskoster og ruller(alltid kjekt å ha på lager når man aldri vet hva man finner på av DIY-prosjekter), mammatights og undertøy (verdens største, men utrolig behagelige truser til hjemmebruk! ha ha. Dere skulle sett ansiktsuttrykket til Andreas da han skjønte at jeg faktisk hadde tenkt til å kjøpe dem etter vi hadde stått og ledd av de en stund). Så ble det jo selvfølgelig en tur innom IKEA på vei hjem, der jeg bare skulle ha oppbevaringskurver til stellebordet, men det ble selvfølgelig et par poser derifra også. Etter turen har jeg hatt shoppestopp da, for å si det sånn. He he!Selv om jeg ikke syns de hadde så veldig mye utvalg av det jeg var ute etter denne gangen, så anbefaler jeg fortsatt å ta shoppingen der nede. De har også en blogg, hvor de stadig oppdaterer hva de har inne. Du finner babykategorien HER

Nå skal jeg snart hoppe i seng, og gleder meg til å kunne sove uten å våkne til en alarm imorgen. Er så utrolig trøtt om dagen, så jeg føler jeg ikke gjør noe annet enn å gjespe og sove. Heldigvis ikke så lenge igjen, selv om jeg sikkert kommer til å gjespe nok når hun har kommet ut også. Ellers håper jeg alle har hatt en fin dag og får en god natts søvn! :o)

Har du vært på Ullared før?

UKE 30

TERMIN: Første UL: 30.mai Andre UL: 8.juni (Jeg vet med ganske stor sikkerhet at termin er 30.mai, så det er denne datoen jeg har valgt å forholde meg til selv!)

♥ UKER PÅ VEI: 30 uker + 4 dager.

♥ UKER IGJEN: Ca. 10 uker.

♥ KJØNN: Lillesøster.

♥ NAVN: Mie♥

♥ NESTE KONTROLL: 7.april hos jordmor.

♥ SØVNMØNSTER: Nja, virker ikke som det er mye søvn på den jenta.

AKTIVITET: Mye aktivitet igjennom hele dagen. Spesielt etter måltider, drikke og når jeg selv prøver å sove.

♥ VANN I KROPPEN: Ikke mye i hvert fall.

♥ KYNNERE: Hele tiden. Hatt kynnere fra ganske tidlig i svangerskapet. Dette slet jeg også med i forrige svangerskap.

♥ VEKT: Ca. 10kg

♥ STREKKMERKER: Ingen nye. Er vel ikke mulig å få flere steder, etter de jeg fikk da jeg gikk med Nicolai! ha ha..

♥ PLAGER: Kynnere flere ganger om dagen, svimmelhet pga kynnere og bekkenløsning som har kommet nå de siste to ukene. Utenom dette er jeg bare utrolig trøtt og sliten. Kunne sovet hele tiden om jeg hadde kunnet, og benytter hver anledning jeg får til å få litt søvn.

♥ HUMØR: Opp og ned. Merker tålmodigheten er svært kort i de fleste situasjoner. En utfordring å være gravid og mamma til en aktiv treåring.

♥ UTÅLMODIG: Både ja og nei. Det er veldig slitsomt med plagene, så det er i så fall de som begynner å gjøre meg utålmodig. 

♥ CRAVINGS: Ingenting spesielt.

♥ UTSTYR: Seng med madrass, dyne, sengetøy og sengehimmel, vogn med stelleveske, dyne og dynetrekk, vugge, stellebord med stellepute, håndklær, vaskekluter og diverse stelleprodukter, badebalje på stativ,  babygym, noen klær. (Tenkte å lage et eget innlegg senere om hva vi har og hva vi mangler, samt bilder av det vi har hittil)

♥ BARNEROM: Sover på mitt rom.

♥ MELK: Jepp, det har jeg hatt en stund.

♥ TUNGT: Ja, nå begynner det å bli tungt. 

♥ HØYGRAVID: Nei.

♥ HODET FESTET: Vet ikke.

♥ LEIE: Ligger med hodet ned.

♥ TANKER OM FØDSELEN: Jeg smågruer meg. I og med at det gikk som det gikk sist. En lang og slitsom fødsel som endte i KS. Aldri vært så skuffa, men samtidig så letta noengang. Var utrolig utslitt, og han ville ikke ned, så det måtte bare ende med KS. Jeg har veldig lyst til å klare det denne gangen, men vet ikke om jeg hverken tør eller orker at det samme skjer en gang til. Skal snakke med jordmor om fødsel og eventuelt et planlagt KS neste gang jeg skal dit.

♥ SYKEHUSBAGEN: Ikke pakket.Ellers gleder jeg meg til å få kroppen min tilbake. Jeg gleder meg til å få Herbalife inn i kostholdet igjen, og jeg gleder meg til å trene igjen. Jeg kom ganske langt før jeg ble gravid, og rakk å miste hele 12kg. Jeg er forberedt på at jeg må begynne litt på nytt igjen, men håper ikke jeg må begynne med samme startvekt som sist. Jeg krysser fingrene for at kiloene går fort av igjen etter fødsel, som de gjorde etter jeg fikk Nicolai. Uansett er jeg klar for å ta opp "kampen" igjen, og ja. Jeg bare gleder meg til å bli fornøyd med meg selv! 

BURSDAGSHELG

For en innholdsrik helg! Nicolai har vært i sin første og andre barnebursdag i helgen, og han har gledet seg enormt til begge to. Igår tidlig våknet han, og det første han sa var "mamma, idag har jeg BURSDAG!". Nei, sa jeg. Du har ikke bursdag, men du skal i bursdag. Da ble han litt lei seg, for han hadde selvfølgelig ikke helt forstått forskjellen. Men det gikk heldigvis fort over. Vi var i begge selskapene hele tiden, og han var utrolig flink. Han glemte oss fort, og spiste, lekte og koste seg med de andre barna. Idag var det karnevalbursdag, og han var selvfølgelig ingen annen enn selveste Spiderman. 

Rart hvor fort tiden flyr. Man merker liksom at barna begynner å bli store når de blir bedt i bursdager. Føler meg plutselig veldig voksen også! ha ha. Nicolai har i hvert fall storkost seg i helgen, og sitter for øyeblikket og spiser kveldsmat. Kjenner det skal bli deilig med litt stillhet i stua ikveld. Blir nok ikke sene kvelden på ho mor ikveld i hvert fall!

Håper du har hatt en fin helg! Snart ny uke med nye muligheter♥

GJESP

Når du legger deg etter klokken tre på natten en lørdagskveld og sønnen din våkner før syv på søndag morgen, da er det ikke rart man gjesper litt ekstra. Prøvde meg med å få han til å legge seg litt igjen sammen med meg, men det var selvfølgelig ikke snakk om. Han var nok bare veldig forventningsfull og gledet seg til helgens andre barnebursdag, så det var nok litt vanskelig å sove. 

Jeg fikk meg etterhvert en lang og varm dusj, og godt var det. Noe lang blir den også, når man er over tretti uker på vei og prøver å barbere seg. Altså, det er ikke veldig lett, og man må bare gjette seg frem å håpe på det beste.. Ha ha! Som jeg gleder meg til å bli ferdig nå. Det begynner å bli tungt, og jeg håper de siste ti ukene går fort som fy! Etter en sen og kjapp søndagsfrokost er Nicolai klar for karnevalbursdag. Spidermandrakten er på, og vi skal straks ture ut døra! Snøen har kommet tilbake også. Blir jo like lurt hvert år. Med litt sol og pent vær i mars, kommer vårfølelsen, og man har alltid et lite håp om at snøen fortsetter å holde seg borte. Heldigvis ikke lenge igjen til det er litt varmere, så vi får bare holde ut litt til!


Håper alle får en fin søndag!

MED ROSER PÅ BORDET

Heisann!

Jeg kan nesten ikke tro at det er fredag igjen! Fredagsfølelsen er liksom spesiell uansett om man jobber eller ikke, den. Humøret er som regel alltid på topp. Med ryddig leilighet og roser på bordet er jeg egentlig bare innom for å ønske dere en god helg! Nicolai fikk falsk krupp for tusende gang i natt. Prøvde å gå ut med han to ganger, men ingenting hjalp. Siste gangen satt gutten på tre år under dyna i døråpningen og sa "jeg dør, jeg dør", så vi måtte en tur på legevakta igjen som vanlig. Han ble heldigvis bra etter tabletter og maske, og han var superflink!  Han har vært hjemme fra barnehagen idag, så vi har bare ligget i hver vår ende i sofaen og sett på TV stort sett hele dagen. Ellers har jeg fått ryddet og støvsuget, så nå kan kvelden bare komme!

Her blir det full avslapning med fredagstaco og the voice ikveld. Håper alle får en fin fredagskveld! 
Gooood helg! :o)

DIY - STELLEBORD

God dagen!

Jeg kom meg ikke opp av senga før klokken var ett idag. Har våkna tidligere, men jeg har hosta i hele natt og våkner flere ganger av det og tett nese. Forferdelig slitsomt. Gleder meg virkelig til å bli frisk snart. Tror faktisk ikke jeg har hatt ordentlig influensa før, før nå. Folk har lett for å si de har influensa når det egentlig bare er en forkjølelse, og det har nok jeg gjort også. Influensa er virkelig hundre ganger verre! 

Tenkte uansett å få delt resultatet av stellebordet vi laget for et par uker siden, som jeg ble veldig fornøyd med!

Jeg kjøpte seks hobbyplater. Vi skrudde dette sammen til en ramme, der toppen er litt bredere enn de andre slik at stellematten passer oppå. Derfor trenger du fem like hobbyplater, og en som er hakket større. Vi sagde til platene lik at det passet våre mål. Stellebordet er 90cm høyt. Deretter målte vi opp til hyllene inni, slik at det ble lik avstand mellom dem. 30 cm mellom hver hylle.

Husk også å feste en planke eller en plate bak, så det holder seg stødig. Dette skal bli gjort her før det tas i bruk! :-)

Så er det bare å sparkle over alle sprekker og skruer og male i den fargen du selv ønsker! Jeg gikk for hvit! Jeg er veldig fornøyd med resultatet av mitt stellebord, selv om det ble forandring i planene underveis og ikke ble slik jeg først så for meg.

På mitt stellebord:

♥Stellematte fra Ullared

♥Håndkle fra Kid

♥ Bamse fra Kid

♥ Kurv fra Millemoi

♥ Vaskekluter fra Kid

♥ Håndkler fra Lexington

♥ Oppbevaringskurver fra IKEA.

♥Håndklene under er fra Ellos, badehåndkle med kanin fra Kid.Hva syns dere om stellebordet?

Håper alle får en fin dag!

RYDDIG GUTTEROM

Heisann!  

Nå har det blitt en liten stund siden sist innlegg igjen. Jeg har vært syk i over en uke nå, og igår kom jeg meg endelig til legen. Skulle uansett kjøre Nicolai i barnehagen, så da kjørte jeg innom på vei hjem. Ellers hadde nok ikke vært der enda! haha.. Er det noe jeg virkelig må bli flinkere til, så er det å dra til legen om det feiler meg noe. Jeg lever alltid av at ting går over etterhvert, og det er nok ikke så lurt. Ble penicillin på meg, så var nok fint at jeg kom meg dit igår.

Siden jeg nesten ikke har vært ute av døra siden torsdag forrige uke og senga har vært min beste venn, så kjenner jeg at rastløsheten sniker seg innpå. Ikveld har Nicolai og jeg rydda, støvsuga, vaska og lagt på nytt sengetøy på rommet hans, så nå er det i hvert fall ryddig og rent der til imorgen! Gutter starter jaggu tidlig med gris og rot. Har nok gjort en liten feil de få gangene han har fått spise kveldsmaten sin til film på rommet. Æsj sier jeg bare ;-)

Som dere sikkert skjønner, så er Spiderman den store helten om dagen! Det går virkelig ikke i noe annet, og han lever seg til tider heeelt inn i det å være Spiderman, så det kan bli litt slitsomt! haha..

Sengen er en enkel og billig furuseng fra IKEA. Har stæsja den opp litt med planker i sengegavlen og beiset hele sengen i drivved. Du finner før og etterbilder HER Nattbordet er en gammel trekasse.


En fornøyd Nicolai som har lagt seg i rent sengetøy♥ Spidermanhansken er forresten med han overalt! o-v-e-r-a-l-t!

Håper alle får en fin kveld!

Et mammaliv

Hei! Jeg er ei jente på 24år fra Halden. Denne bloggen vil handle om min hverdag som alenemamma til Nicolai(f.2011) og Mie (f.2015). Jeg er selvstendig distributør i Herbalife. Startet med produktene i januar 2014 for å få mer energi og gå ned i vekt. Mistet 12kg før jeg ble gravid på nytt med Mie. Har mistet 15kg etter svangerskap nr 2. Er fortsatt på min reise ned i vekt, så bloggen vil i hovedsak handle om min nye livsstil i form av kosthold og aktivitet fremover. Alle bilder er mine om det ikke står noe annet, og missbruk av disse vil bli politianmeldt!

Kontakt meg:
etmammalivblogg@live.no

Norske blogger

FacebookInstagramKategorier
Arkivet

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign


hits