HUSMORPOENG OG VERDENS BESTE BARNEVAKT

Fjoh! Nå har jeg nettopp slengt meg ned på sofaen etter noen timers husarbeid. Ryddet, vasket, vasket klær, hengt opp klær, støvsugd. Alt er fiks, ferdig! Ingenting er vel bedre enn å ligge på sofaen på fredagskvelden med god mat og drikke, og bare nyte et rent og ryddig hjem med god samvittighet? Ah, det skal bli så deilig! 

Jeg kunne til og med tørke klær ute idag! Verandadøra har faktisk stått oppe i et par timer idag pgså. Det er vårtegn det! Lykke♥

Nicolai har vært en engel idag! At vi ikke har tenkt på å legge inn spill og nettflix på iPad'en tidligere! Den er jo gull verdt når man trenger "barnevakt" i rengjøringen! Nicolai har kost seg med iPad'en mens jeg har holdt på her, og han har ikke sagt en eneste lyd! Dette er absolutt ingen vane for oss her i huset, for å si det sånn. Han pleier nemlig å gå etter meg å gjøre det verre når jeg holder på her, så dette var helt topp altså! Fredagsvasken gikk som en lek!♥Håper alle får en kjempefin helg! ♥

#INSTAMOMENTS

 

Hei alle!

Nå følte jeg det var på tide med en liten instagram-oppdatering her på bloggen! Er det et sted jeg er veldig aktiv, så er det nok der. He he! Jeg ønsker selvfølgelig å få flere følgere, men jeg ønsker også å få fler og følge! Gjerne mammaer og interiørinteresserte! Jeg trenger litt inspirasjon :o)

Ellers er jeg egentlig bare innom for å ønske alle en god helg! Denne helgen har jeg gledet meg enormt til. Jeg har jobbet nattevakter hele uken, så det skal bli utrolig deilig med en hel helg fri. Jeg kjenner at kroppen virkelig trenger litt avslapping nå. Imorgen blir det jentekveld, så det gleder jeg meg til.

Under har jeg samlet kategorier du finner på min instagrambruker! Besøk meg gjerne på iidakm

 


Selfies! 

Hjemmet vårt♥


♥Familie♥


Mat og kosthold.


Trening og vektnedgang :o)

♥ Verdens beste Nicolai ♥

 

-Hva er dine planer for helgen? 

Legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet med din instagrambruker :):):) 

"JASSUL"

God kveld!

Som alle helt sikkert fikk med seg på tirsdag, så var det jo den store vaffeldagen! Jeg bryr meg egentlig ikke så veldig mye om slike dager, og vi hadde egentlig ikke tenkt til å lage vafler i det hele tatt. Men siden jeg så alle som la ut bilder, så fikk jeg selvfølgelig lyst på. Plutselig syntes jeg litt om vaffeldagen allikevel, for da mååå det jo bare være lov til å spise vafler! Jeg er ikke noe kakemenneske i det hele tatt egentlig, men vafler. Det må være noe av det beste jeg vet! 

Nicolai var også helt i hundre. Han elsker å hjelpe til på kjøkkenet, og han fikk brukt det nye forkle sitt med "sabeltann"  på. Så stas! Han er også veldig glad i vafler, eller "jassul" som han har valgt å kalle det :o)

 
Nicolai og mimmi er helt enig i at vaffeldagen er noe å juble for! 

Nå er jeg endelig ferdig med mine fem nattevakter på rad! Det er faktisk ubeskrivelig deilig akkurat nå. Nå gleder jeg meg til å legge meg godt tilrette i min egen seng igjen, og jeg gleder meg enormt til en hel frihelg med avslapping, familietid og jentekveld! ♥ 

Håper alle har hatt en strålende uke!

UT PÅ TUR, ALDRI SUR

God kveld!

Tjohei, denne dagen har virkelig gått unna! Vi har vært et par timer i skogen hos pappa. Nicolai ville jo kjøre traktor idag, og det fikk han gjort. Pappa og de hadde også ordna pølser, saft, sjokolade og kakao med krem. Er man på tur, så er man på tur! På ettermiddagen var vi en tur hos tanten og onkelen til Nicolai (søsteren til Andreas) på utrolig gode muffins! Der var vi vel også et par timer før turen gikk hjem igjen. Nå har vi avlutta helgen og kvelden med pizza sammen med mamma, og jeg skal straks på nattevakt igjen! Med andre ord, en innholdsrik søndag, og Nicolai har storkost seg! 


Nå er jeg klar for enda en ny uke med hard trening og forhåpentligvis mer resultater! 

Håper alle har hatt en like fin søndag som oss!♥

 


TIME FOR BREAKFAST

 

Hei dere!

Nattevakt 1/5 overstått! Gleder meg til helg allerede. He he. Idag dekket vi bordet da jeg kom hjem fra jobb. Ikke ofte vi faktisk har tid til det fordi vi jobber om hverandre. Her må vi ta vare på de stundene vi får sammen alle tre. Senere skal vi en tur til pappa. Nicolai ville nemlig opp å kjøre traktor idag, så da har vi i hvert fall noe å bruke denne gåværsdagen på :o) Hadde det vært opp til meg, så kunne jeg igrunn tenke meg å ligge på sofaen. Blir helt ødelagt i kroppen av disse nattevaktene til tider. *Gjesp*  Men det skal sies at jeg er veldig glad i, og takknemlig for jobben jeg har Håper alle har hatt en fin helg!♥ 

Enjoy!

God kveld! eller skal jeg si 'god natt'? 

Her har dagen gått i ett. Jeg fikk ikke satt rumpa ned i sofaen før nærmere 22. Jeg har rydda og vaska leiligheten idag og vært en tur i Sverige sammen med mamma og lillesøster. Tiden har bare flydd avgårde, og nå er jeg så trøtt at jeg snart stuper. Resten av helgen skal jeg jobbe inn to vakter, så er det rett på mine egne nattevakter på mandag kveld. Fem netter på jobb kommer nok til og merkes, og jeg gleder meg allerede til å legge meg i min egen seng igjen! 

Jeg fikk tatt noen kjappe stemningsbilder her ikveld. Tente lys gjør mye med humøret. Det er så deilig og avslappende, og det varmer godt opp i hele leiligheten. Litt for godt også faktisk! :o)Lysfatet på spisestuebordet er pyntet med den nye skålen på stett fra Dr.Lykke! Enjoy!

Nye fredagsroser er på plass! Nå måtte jeg kaste rosene jeg fikk av Andreas, og de har faktisk holdt i nesten fire uker!♥Håper alle har/har hatt en fin fredagskveld! Ønsker alle en god helg videre!♥ Her roper senga veldig høyt på meg vet jeg!

HELGENS KUPP!

 

Hei, og god fredag!

Ahh, fredag. Er ikke det verdens beste ord? Ingenting er som å våkne til fredagsfølelsen. Den følelsen er så deilig! Hver fredag får du også nye helgekupp hos Lekmer.no, og denne dagen er intet unntak. Under har jeg samlet mine favoritter denne helgen! Masse penger å spare her! :o)

 

Sykkel HER // Bord og to stoler HER // Bil HER // Gravemaskin HER

 


Rød HER // Svart HER // Lilla HER // Grå HER

 

Håper alle får en fantastisk helg♥

 

affiliateslenker

KVALITET TIL MINSTEMANN

Hei dere!

Jeg vet det har vært mange debatter om merkeklær til barn, og der har jeg faktisk litt varierte meninger. For det første; har man råd til å legge litt ekstra kroner i barneklærne så ser jeg ikke noe negativt i det. Jeg mener det er en forskjell på å kjøpe merkeklær til barna (og seg selv for den saks skyld) kun for å "vise seg frem", enn å kjøpe merkeklær til barna og seg selv fordi man faktisk liker det merket. Det er mange forskjellige grunner til at man velger dyrere merker. Noen velger å kjøpe skjorter fra for eksempel Gant fordi de skjortene passer og sitter bedre på kroppen enn det skjortene fra for eksempel Cubus eller H&M gjør. Noen velger å kjøpe klær fra for eksempel Ralph Lauren i ny og ned fordi kvaliteten er bedre og klærne varer lenger. Det er her jeg er. I hvert fall når det gjelder klær til Nicolai. Jeg kjøper klær jeg syns er fine, og det spiller ingen rolle for meg hvor klærne er fra. Man kjøper etter lommeboka og man kjøper det man selv syns er fint, og det som passer seg selv best. 

Jeg har valgt å legge noen ekstra kroner i ytterklærne til Nicolai. Dresser, regntøy, støvler og sko bruker vi gjerne litt mer penger på enn det vi gjør på vanlige hverdagsklær. Nicolai har også jakker og sko fra H&M, men han har også sko som egner seg best for føttene. Jeg syns i hvert fall det er bedre å kjøpe ytterklær som det er bedre kvalitet på og som varer lenger enn et par ganger ute, nettopp fordi det skal lekes og herjes i. 

Nå har han nettopp fått nye gummistøvler fra HUNTER, og de er såå fine! Jeg kjøpte også sokker, som også brukes som fór så de kan brukes til litt kaldere dager. Jeg tror nok ikke jeg kommer til å angre på dette kjøpet. 


Hva mener du?

 

NYTT TIL GUTTEROMMET

God morgen!

Endelig har Andreas og jeg blitt enig om hvordan rommet til Nicolai skal være innredet med. Siden han er så glad i både sabeltann og biler, så skal jeg prøve å få til et rom med begge deler som tema. Jeg håper bare det blir kult sammen. Vi H&M katalogen i posten idag, og fikk øyet på at de hadde fått inn masse "sabeltann"-produkter til barnerommet, og måtte selvfølgelig rett inn å bestille. Synd de ikke har en H&M-home avdeling i butikkene sine! Det er absolutt noe de burde vurdert å få. Litt kjedelig at det bare er på nett. Men vi får bare vente til alle godsakene i kollasjen under kommer i posten. Nicolai ble nemlig like gira som meg, om ikke litt mer da han så hva jeg har kjøpt ;-) he he. 

 Sengesett HER // Laken HER // Liten oppbevaringskurv HER // Dørskilt HER // Oppbevaringskurv HER // Rødt forkle HER // Putetrekk HER // Oppbevaringskiste HER // Putetrekk HER

 

 

Hvilket tema har du på barnerommet? :o)

//innlegget er ikke sponset

FØR- OG ETTERBILDER AV GANGEN.

God kveld! 

Dagen idag har gått sinnsykt fort! Jeg hadde egentlig trening på planen idag, men jeg har hatt så utrolig vondt i hodet, at det ble ikke noe av. Hater igrunn at jeg ikke får startet uken med trening. Det ødelegger motivasjonen for resten av uken. Heldigvis er det fit-camp igjen imorgen, og det gleder jeg meg til. Jeg måtte jobbe på torsdag, så da fikk jeg dessverre ikke vært med. 

Men over til overskriften! Gangen er forandret. For tredje, eller var det fjerde gang? Samma det. Jeg liker forandring, så her skjer det noe stort sett hver eneste dag. Er bare ikke alltid like lett å ta bilder, for jeg har en sønn som roter det til så fort jeg blunker. Heeelt utrolig hva en gutt på 2,5 år kan få til, det er sikkert og visst! 

Gangen er nå en blanding av en litt "rustikk og elegant" stil. Jeg vet ikke helt om jeg liker det enda. Jeg får la det gå et par dager, så finner jeg nok ut av det. Vi har ikke så stor plass, og alt er på en måte "i ett" her, så det må liksom passe inn til resten også. Jeg har et problem, for jeg liker så mye forskjellig, at jeg ikke klarer å bestemme meg. Under er det i hvert fall før- og etterbilder. Hva syns dere?

Skohyller av gamle trekasser. 

Kurv med skjerf, luer, fleece, ull, votter osv. 
HAPPY EASTER

Hei, kjære lesere!

Nå er det jaggu mandag igjen, og det betyr ny uke og nye muligheter! Ukene går så fort!

Her er det så fint vær for tiden, at jeg bare lengter enda mer til sommeren. Heldigvis er det ikke lenge igjen. Nå er det faktisk bare litt under en måned igjen til påskeferien! Derfor har jeg i dette innlegget samlet litt inspirasjon til påskepynt. Her går det i alt fra "gammel stil" til moderne, fargerikt og lekent. Alt er fra Ellos hjem!

 

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER // 9 HER // 10 HER
11 HER // 12 HER // 13 HER // 14 HER // 15 HER // 16 HER // 17 HER // 18 HER // 19 HER

 


20 HER // 21 HER // 22 HER // 23 HER // 24 HER // 25 HER // 26 HER // 27 HER

 

Noe du likte?

 

Ønsker alle en super mandag videre!

 

 

 

 

 

affiliateslenker

ÅRETS FØRSTE

Grrrrrrrrillings! 

Som jeg skrev i et innlegg her om dagen roper bare grillen på meg når det er fint vær og nærmer seg vår! Jeg er veldig vant med å ta frem grillen tidlig fra da jeg bodde hjemme. Naboen vår der vi bodde før kalte bare pappa for "griller'n". Men ærlig talt, så finnes det vel ingen bedre middag enn den som er tilberedt på grillen? Man kan jo lage alt. Grillmat trenger ikke være usunt. Igår var det så fint vær, og jeg og ei venninne holdt på å sulte ihjel da vi var ute med barna, så vi fant ut at det var like greit å grille! Det ble selvfølgelig bare pølser. Jeg fant ikke magre grillpølser i butikken, så på meg ble det kylling og kalkunpølser og speltlomper. Det går i hvert fall an å gjøre det så sunt som mulig når man prøver å holde et strengt kosthold. Vi hadde ikke gass til grillen vår da, men engangsgrill i gassgrillen funka det og! ;-) haha.

Guttene koste seg med yoghurt, banan, pølser og lomper. For min del var det godt å se at i hvert fall Nicolai spiste. Han er nemlig så kresen, og spiser aldri noen ting. Det er veldig frustrerende til tider. Også har han jo kommet i den fine trassalderen. Eller, den har vel egentlig vært på plass en god stund allerede. Han skulle i hvert fall ikke ha på lue igår. Den var av igjen raskere enn jeg fikk tatt den på han. En toåring som har bestemt seg, er en toåring som har bestemt seg. Da er det ikke alltid like lett.

 Idag våknet vi med sola i ansiktet. Det gjør mye med humøret å våkne til stor sol og skyfri himmel! Nesten litt synd at jeg skal jobbe ikveld, men vi får gjøre det beste ut av det frem til det. Nicolai skal en liten tur til mimmi'n sin frem til Andreas slutter på jobb, og det gleder han seg masse til.

Ønsker alle en fin dag!♥ 

OPP TIL 50% RABATT PÅ BARNESKO

 

Hei, dere! 

Håper alle har hatt en fin dag. Her har vi vært ute stort sett i hele dag, noe som resulterte i at både Nicolai og jeg slokna på sofaen i nesten tre timer da vi kom inn. Herlighet, det er rett og slett forferdelig å være så trøtt! Nicolai har i hvert fall kost seg masse med besøk av Renate og Fillip. Vi dro en tur til dem etter vi hadde kjørt Andreas på jobb idag tidlig, men fant ut at det var like greit å ta dem med hit så de kunne leke på verandaen. Årets første grillings er også unnagjort! NÅ er det snart vår og sommer! Fantastisk deilig i sola om dagen :o)

Over til det innlegget egentlig handler om. Lekmer har nemlig opp til 50% rabatt på diverse barnesko. Jeg har samlet noen av dem i dette innlegget, men de har masse, masse mer!1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER

 6 HER // 7 HER // 8 HER // 9 HER // 10 HER


11 HER // 12 HER // 13 HER // 14 HER // 15 HER


16 HER // 17 HER // 18 HER // 19 HER // 20 HER

 


21 HER // 22 HER // 23 HER // 24 HER // 25 HER


26 HER // 27 HER // 28 HER // 29 HER // 30 HER // 31 HER // 32 HER // 33 HER

34 HER // 35 HER // 36 HER // 37 HER // 38 HER // 39 HERAll Converse HER

 

 Ønsker alle en fin kveld videre!♥

 

affiliateslenker

MANDAGSLYKKE

FOR en dag å våkne til! Mandag, ny uke, SOL og BLÅ HIMMEL! Det kan vel ikke bli en bedre start på uka? Her har vi skikkelig vårfølelse, og jeg får lyst til å sette frem grillen med en gang. Tenk, det er under to måneder igjen til mai! Vinteren pleier å være så utrolig lang, men i år har den gått sinnsykt fort! Jeg klager ikke, selv om jeg er vinterbarn er jeg absolutt ikke glad i vinteren. Så tanken på at sommeren nærmer seg med stormskritt bringer veldig godt humør!

Jeg har knipset noen nye bilder av spisestuen og TV-stuen. Alt er i ett her, men sofaen deler det opp litt syns jeg. 

Andreas har fri idag også, og det er utrolig deilig. Jeg fikk sovet litt lenger idag, og skal på nattevakt ikveld. Jeg ligger enda i pysjen på sofaen, så nå er det på tide å ta seg en tur på badet snart. Blir jo ikke akkurat mer våken av å ligge her og dra meg. Jeg fikk også en super nyhet idag! Favoritt-interiørbutikken min Yngvill's Gaveri gikk egentlig konkurs, men åpner nå dørene sine med nytt navn "Yngvill's interiør"  på byens andre kjøpesenter. Lykke!♥  Lik gjerne siden her

 

Håper alle får en super-fin dag og uke! :o)

 SUNDAY LOVE

For en koselig søndag vi har hatt! 

Andreas har endelig frihelg etter fem helger på jobb. Jeg føler vi har fått brukt den til akkurat det vi trengte. Barnefri, vennekveld, kjærestekveld og familiedag! Det kaller jeg en innholdsrik helg :o) Idag tok vi med oss resten av loffen fra rekene igår og matet endene. Nicolai elsker å mate endene og idag var ingen unntak! Han hadde nok vært der enda han, om det hadde vært opp til han. Det var nemlig ikke snakk om at han skulle gå der ifra da vi hadde tenkt oss hjemover igjen. He he. 

På vei hjem gikk vi en tur innom barnehagen så han fikk lekt litt. Han prøvde litt av alt, men akebanen er den som er mest stas. 

Håper alle har hatt en like fin helg som oss :o)

EN LITEN SMAK AV SOMMER

 

Hei, dere! 

Håper alle har hatt en like fin helg som jeg/vi har hatt! Fredag ble det litt vin sammen med noen venner, og igår ble det kosekveld på sofaen! Jeg kjørte pappa og de til og fra byen igår. De skulle på Alex Rosén på teateret og hadde hatt noen gjester på skalldyr først. Klokken var rundt 19 da jeg var der oppe, og vi hadde fortsatt ikke bestemt hva vi skulle spise. Jeg fikk med en haug av reker, kreps og krabbeklør hjem, og kjøpte med sushi fra butikken. Gjett om vi fikk følelsen av sommer i stua! Nå gleder jeg meg bare enda mer til å flytte slike kvelder ut på verandaen!♥

 

Vi hadde ikke spisepinner, og det fulgte heller ikke med, men det funka helt fin med gaffel! he he.

Nå skal familien på fire ut i solen å finne på noe. Håper alle får en fin søndag!♥ 

KITCHEN IS THE HEART OF THE HOME

God dag, kjære lesere! 

Som jeg skrev igår hadde jeg vasket og ryddet stort sett hele leiligheten. Jeg knipset bilder av de fleste rom, nå som det faktisk var ryddig! Man vet nemlig aldri hvor lenge det varer her i huset.. He he! Første rom ut er kjøkkenet. Jeg tror jeg aldri har vist ordentlige bilder av det? Kjøkkenet går i en litt "nytt møter gammelt" stil. Det er en moderne kjøkkeninnredning med åpen løsning mot spisestuen og stuen. Jeg har valgt å bruke mest gamle detaljer, rotting og litt rustikk, samtidig som jeg har puttet inn litt "nytt og moderne". 

Hva syns dere om kjøkkenet? 

 

Ønsker alle en fin lørdag♥

KAOS.

Har jeg noen gang sagt hvor høyt jeg hater rengjøring? Hadde vi ikke vært så fryktelig rotete av oss, så hadde jeg kanskje sluppet halvparten av ryddinga idag, for herlighet det har sett ut her! Fredagsvasken idag gikk utrolig tregt, og sofaen skrek etter meg hele tiden, så det ble en del pauser. Men jeg kom meg igjennom det, og nå er det ryddig, rent og pent her. Nå får vi bare se hvor lenge det varer. Ha ha. Bildene under taler for seg. Må bare legge til at her hadde jeg allerede begynt å flytte på ting, vanne plantene osv. Det har ikke vært  ekstremt hele tiden! :o) Jeg vet i hvert fall at vi kommer til å få oss vaskehjelp en gang i fremtiden. Ja, for så lat er jeg faktisk. Jeg hater tanken på moppen og vaskebøtta, men slik er voksenlivet. Høhø!Ønsker dere en GOD HELG!♥ Nå må jeg løpe! Vi skal nemlig drikke litt vin sammen med noen venner! :o) 

LANGHELG.

Tror det er tegn på at man er sliten når man egentlig bare skulle sove en times tid på sofaen, men ender opp med å våkne nesten fire timer senere! Jeg kom meg i hvert fall på den siste fitcamp-treningen som har vart i fire uker. Vi var veldig få idag, og skulle derfor varme opp med litt basket. Jeg klarte selvfølgelig å ta imot ballen feil, og den smalt rett på tuppen av lillefingeren. Nå er den blå og sinnsykt vond. Veldig typisk meg.. Jeg er i hvert fall veldig klar for fire nye uker fra tirsdag igjen! :o)

Nå har jeg fri over helgen, og skal på jobb igjen natt til tirsdag. Deilig med langhelg! Bare synd at fridagene alltid går så fort.. 

Igår fikk jeg en stoor pakke på døren! Noen til en kunde og resten til meg! Herbalife for life♥ Kontakt meg gjerne på etmammalivblog@live.no eller til Ida Marthinsen på FB om du lurer på noe! :-) Jeg kan også bestille hjem til deg på din adresse om du bor langt unna.Ønsker dere en fin kveld videre♥

INSPIRASJON OG FAVORITTER

 

Hei dere!

Først må jeg bare takke for alle fine kommentarer på DIY-innleggene på både bordet og skjenken. Veldig gøy at så mange likte det. Jeg har fått veldig mange fine kommentarer på facebook også, der over 3800 personer har sett innlegget om skjenken. Det er sååå moro, og det øker motivasjonen mer. 

Idag har jeg vært på zumba. Jeg har ikke så mye å si om det, bortsett fra at jeg dør av meg selv. Ha ha. Ellers er jeg klar for den siste kvelden med fitcamp ikveld! Heldigvis starter vi med fire nye uker allerede nå på tirsdag! Gleder meg! :o)

Her kommer et lite inspirasjonsinnlegg til dere. Håper dere finner noe dere liker også! Ellos har mye fint! :o)

 


1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER

 


8 HER // 9 HER // 10 HER // 11 HER // 12 HER13 HER // 14 HER // 15 HER // 16 HER // 17 HER // 18 HER

 


19 HER //  20 HER // 21 HER // 22 HER

 

Noe for deg her?

 

 

 

 

 

affiliateslenker

SALONGBORD FØR - ETTER

Hei dere! 

Jeg har jobbet i natt, og har to netter til før jeg har noen fridager igjen. Andreas har fri idag, så han har vært ute med Nicolai og rydda inn søppel i bilen som skal kjøres på søpla snart, mens jeg har hatt en Herbalife-kunde på besøk.  Igår begynte jeg på oppussingen av et gammelt og kjedelig furubord som har stått her en stund. Med litt hvitmaling, beis av farge drivved og nye knotter ble bordet totalt forandret,  og plutselig ikke så kjedelig lenger! Jeg ble i hvert fall veldig fornøyd, så det er synd jeg må selge det. Det er nemlig for stort for den nye sofaen vår, så da får jeg bare håpe noen andre får glede av det :o)

Nå er det helt ferdig, og jeg tenkte å vise dere før og etter-bilder før jeg legger det ut for salg.  

 

Hva syns dere?

MÅNEDEN SOM GIKK

God morgen,  alle! 

 

Kjære vene! Vi er allerede i den tredje måneden av 2014. Hvor den tiden blir av spør jeg ofte meg selv om.. Føler jeg så vidt rekker å lukke opp øynene om morgenen før det er tid for å legge seg igjen. Februar har i hvert fall vært en fin måned. Jeg ble blant annet Herbalife-distributør og klarte på rundt tre uker å bli Senior Konsulent! Jeg kommer sikkert tilbake til Herbalife i en senere anledning. Det er i hvert fall utrolig spennende! 

1,2,3,4 & 5 - En fin tur med mamma, Nicolai og Cinta tidlig i februar!♥   6,7 & 8 - Forandring i interiøret på kjøkkenbenken♥  9,10 & 11 -  Litt nytt i stuen♥ 12,13,14 & 15 - Oppussing av en gammel skjenk (se før, underveis og etterbilder HER♥  16 - Sykdom♥

1 - Ble distributør hos/for Herbalife♥  2 - Trening♥ 3 - Prøvde meg på bananpannekaker. Veldig godt!♥  4 - Kjøpte meg en ny, lekker veske♥  5 - Morsdagsgave fra Nicolai♥  6 - Nicolai overnattet hos tremenningen sin, Kevin for første gang. Lørdagsgodtet var med♥  7 - Lekeland i Sarpsborg med Kevin og Malin♥  8 - Min første Herbalife-bestilling♥  9 - Nicolai ble dårlig. Koste seg under dyna på sofaen♥  10 - Ferdig oppusset TV-bord♥  11 - Interiørbilde fra soverommet♥  12 - Gode tider♥  13 - Ny genser, gått ned en størrelse♥  14 - Nicolai klippet seg for tredje gang i sitt liv. Det håret vokser fort!♥  15 - Herbalife-bestilling♥

Nå gleder jeg meg fryktelig til sommer og forhåpentligvis masse sol! Og selvfølgelig ferie! Sånn som ukene og månedene flyr, så går det nok fort nå. Det er i hvert fall lov å håpe! :o)

Har du hatt en fin februarmåned? 

Ønsker alle en fantastisk uke og måned!♥

FAVORITT

Hei alle!

Håper dere har hatt en fin helg! Idag har jeg faktisk følt meg helt frisk. Hverken vond hals eller tett nese! Hurra :o)

Idag har jeg virkelig skeia ut på alle måter. Skal ikke en gang nevne hva middagen bestod av. Desserten får dere uansett se under her! Dette er virkelig en av mine favorittkaker! Skjønner ikke at det er mulig at smaken av denne kan gjøre meg så lykkelig! ha ha. Som jeg skrev på facebook blir det nok herbalife-shake til alle måltider til uken som kommer, for denne helgen har virkelig ikke vært bra. Men jeg tror slike dager må til i blant, ellers gir i hvert fall jeg fortere opp. Nå gleder jeg meg bare til nye resultater. Tid får det bare ta, jeg skal ikke stresse denne gangen.

 

Ønsker dere en fin søndag videre! For min del roper senga snart :o)

Et mammaliv

Hei! Jeg er ei jente på 24år fra Halden. Denne bloggen vil handle om min hverdag som alenemamma til Nicolai(f.2011) og Mie (f.2015). Jeg er selvstendig distributør i Herbalife. Startet med produktene i januar 2014 for å få mer energi og gå ned i vekt. Mistet 12kg før jeg ble gravid på nytt med Mie. Har mistet 15kg etter svangerskap nr 2. Er fortsatt på min reise ned i vekt, så bloggen vil i hovedsak handle om min nye livsstil i form av kosthold og aktivitet fremover. Alle bilder er mine om det ikke står noe annet, og missbruk av disse vil bli politianmeldt!

Kontakt meg:
etmammalivblogg@live.no

Norske blogger

FacebookInstagramKategorier
Arkivet

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign


hits