HJEMMEDAG

Heisann!

Snart helg allerede! Jeg vet jeg har sagt det før, men jeg blir helt skremt av hvor fort ukene går! Nå har jeg gått 26 uker (+en dag) gravid, og har bare 14 uker igjen. Wow. Idag prøvde jeg å vekke Nicolai i nesten 40 minutter før jeg innså at jeg bare kunne gi opp. Han lagde bare "gryntelyder" mens han suttet på tommelen, og la seg med ryggen mot meg og sov videre. Skremmende lik mammaen sin om morgenen, ja... Ha ha! :o)

Siden jeg fortsatt er sykemeldt og allikevel er hjemme, så hadde jeg fått veldig dårlig samvittighet om jeg hadde dratt han opp for å kjøre han i barnehagen idag, så jeg lot han få en hjemmedag så han kunne få sove litt lenger. Jeg sendte melding til barnehagen, og to minutter etter jeg hadde sendt meldingen våknet han og bare "mamma, jeg vil stå opp å spise brødskive med majones!" Ehh? okei? Den gutten har i hvert fall mye rart for seg. Brødskive med bare majones fikk han i hvert fall ikke, så det ble et par osteskiver også! he he. Så her har det gått i barneTV i hele dag, mens jeg har ligget under dyna på sofaen og halvsovet. Håper alle har en fin torsdag!

ROSA SHOPPING

God tirsdag!

Da jeg hadde henta Nicolai i barnehagen på fredag tok vi en tur til byen og handlet litt til lillesøster. KID har/hadde(?) 40% på alt til barn, så da syns jeg det er greit å slå til! Det ble en full pose med diverse. Håndkler, kosedyr, dundyne, laken og sengesett. 

Jeg syns det er så rart og plutselig måtte handle rosa og andre "jentefarger", kjoler og hårpynt. Jeg var totalt forberedt på å gå igjennom ting fra storebror, som vi kunne bruke til en lillebror. Men det kan jeg bare glemme nå. Her må alt kjøpes inn på nytt, og det er jo selvfølgelig stas! Selv om jeg må innrømme at jeg ikke har så lyst til å kvitte meg med det fra Nicolai som tar halve loftet hos pappa! ha ha...  Men det er utrolig mye fint til jenter, og jeg er  takknemlig for at jeg er så heldig og får en av hver, og at Nicolai skal bli verdens beste storebror å passe godt på lillesøsteren sin i alle år fremover!♥Om en ukes tid skal Andreas og jeg på tur til Ullared for å handle inn mer. Planen er og få handlet inn resten av det vi trenger der. De selger helt vanlige barnemerker, til en sterkt redusert pris. Så det er absolutt verdt turen! Også har de jo så mye annet fint, spesielt interiør! ;-) Gjett om jeg gleder meg!

 

Håper alle får en fin dag! :o)

ELEGANCE STELLEVESKE

Heisann, og god søndag!

Igår var jeg som sagt på kino i Fredrikstad. Filmen begynte ikke før klokken var over ti, så ble ganske sent før jeg var hjemme. Og jeg tuller ikke når jeg sier at jeg omtrent føler meg fyllesyk når det blir sene kvelder og jeg må opp tidlig med turbo-Nico som ville stå opp! Prøvde å smiske meg til at han kunne "hvile" litt med meg, men det funka ikke gitt! ha ha... 

Jeg kjenner i hvert fall at jeg er helt zombie idag, og har null planer! Har fått tatt av sengetøyet og satt på en vaskemaskin, det er det. Så her blir det en skikkelig søndag-søndag idag med sofa, TV og mat! 

Denne stellevesken har jeg siklet på lenge, og sagt at jeg bare skal ha! Den hører jo til vognen vi har kjøpt til lille M, så selvfølgelig må jeg ha en stelleveske som matcher vognen. Andreas, som er skikkelig sær som de fleste menn(?) mente jo selvfølgelig at det var tull å bruke over tusen kroner på en stelleveske, så han mente altså at vi kunne kjøpe en annen som var litt rimeligere. 

På mandag kom han plutselig med en endags forsinket "morsdagsgave" på døren, og jaggu hadde han kjøpt stellevesken allikevel! *Lykke*

Bare se så fin den er!♥

Vesken finnes også i svart og i navy. Du finner alle tre HER, HER og HER Den finnes også i rosa, men finner den kun i en pakke sammen med den rosa vognen. Den finner du i så fall HER

Jeg er i hvert fall superduperfornøyd! Man kan jo faktisk bruke vesken som en vanlig veske også! Nå gleder jeg meg til å handle inn resten av det vi mangler♥

 

Er den ikke nydelig?

 

 

 

 

//innlegget er ikke sponset, men inneholder affiliateslenker

GRIPSHOLM

God morgen! 

Så var det lørdag og helg igjen! Herlighet, jeg syns ukene går så fort for tiden. Håper det fortsetter, i hvert fall frem til slutten av mai! ;-) Er bare drøye 15 uker igjen, og det er litt skremmende å tenke på. Dette svangerskapet har gått mye fortere enn mitt første! 

På torsdag var jeg en tur over grensa, for å handle litt mat. Måtte få tiden til å gå frem til jeg skulle hente Nicolai i barnehagen, så jeg dro til en liten interiøravdeling de har på en godteributikk der ute. De selger utrolig mye fint, og jeg kunne ikke unngå å ta med meg disse putetrekkene fra Gripsholm hjem! Ruter vet dere! Jeg klarer jo ikke motstå det! Så har jeg blitt så glad i fargen lyseblå, så de ble veldig fine i stuen♥

Trekkene får du også kjøpt på nett HER 

Gripsholm har også veldig mye annet fint. Resten finner du HERHåper dere får en fin lørdag! Jeg skal ut å spise etterfulgt av kino med jentene ikveld, og det gleder jeg meg veldig til! Skal bli deilig å komme seg ut litt, så jeg håper virkelig at hodepinen holder seg borte idag.. 

Hva syns dere om putene og fargen?

 

Innlegget er ikke sponset, men inneholder affiliateslenker

FREDAGSMYS

 Heisann!

Jeg har fortsatt ikke funnet laderen til kameraet mitt. Har fått lånt masse ladere, men ingen passer selvfølgelig til mitt batteri! Var så heldig og fikk låne kameraet til søskenbarnet mitt, så nå har jeg fått tatt noen bilder til et par blogginnlegg fremover. 

Idag har jeg vært på shopping i Fredrikstad med et par venninner. Fikk kjøpt meg en ny mammabluse og flere strømper og undertøy. Jeg blir helt gal hver gang jeg skal finne noe å ha på meg. Ingenting sitter slik jeg vil det skal sitte, og alt er igrunn bare fælt! ha ha.

Da jeg henta Nicolai i barnehagen tok jeg han med på McDonald's, så han fikk kost seg litt. Den småspiste ungen min spiste nesten opp all maten sin *klappe* Jeg fikk også kjøpt inn dyne til sprinkelsengen, sengetøy, håndkler og litt diverse på Kid. Er det 40%, så får man jo slå til! ;-) Tenkte jeg kunne vise frem litt av innkjøpene jeg har gjort i et eget innlegg. Nå ligger jeg rett ut på sofaen og venter på at Mitt dansecrew skal begynne igjen, etter og ha spist "american food" med hjemmelagde miniburgere med cheddar og forskjellige snacks ved siden av. Yum! Håper alle har en fin fredagskveld! God helg!"GLAUTLELEL MED MURSDAGEN"

Heisann, og god søndag alle sammen!

Idag våknet jeg til verdens vakreste lille stemme som vekket meg og sa "glatulelel med mursdagen mammen min". Haha, må jo le litt av godgutten min og alle de rare orda han sier også! Hjertet smelter totalt♥ 

Jeg var så heldig og fikk morsdagsgaven min på fredag. Verdens mest stolte barnehagegutt kom hjem med det største gliset og ga meg et kort han hadde malt i barnehagen! 

Å få lov til å være mamma er den beste og fineste gaven jeg noen gang kunne fått! Og tenk, neste morsdag er jeg mamma til to fantastiske og vakre barn♥

 

Gratulerer med morsdagen til alle flotte mammaer der ute! 

 

Laderen til kamera er forresten sporløst forsvunnet, så frem til jeg finner den eller må kjøpe en ny lader, så må jeg bare bruke telefonbilder her på bloggen uansett hvor mye jeg missliker det. Håper virkelig den dukker opp snart.

INSPIRASJON TIL JENTEROMMET

 Heisann, og god fredag!

Ukene går så fort for tiden, og jeg blir like overrasket hver gang det er ny fredag! ha ha. Dette svangerskapet har gått veldig opp og ned. I starten syns jeg tiden gikk veldig fort, men siden jeg ble satt tilbake tre uker syns jeg tiden gikk veldig sakte. Det var rett og slett skikkelig nedtur! Nå er jeg i uke 24, og nå syns jeg tiden begynner å gå fort igjen, endelig. 

Jeg har så smått begynt å handle inn til jenterommet. Eller, jenterom og jenterom. Siden jeg bare har to soverom, så har lille M fått sitt eget lille hjørne på mitt soverom. Det ville hun fått i starten uansett, da jeg ikke syns noe om å legge de små på egne rom med en gang. Uansett er det veldig praktisk å ha de i sengen rett ved siden av når man må opp om natten for å amme. Jeg tenkte uansett å lage et koselig, lite babyhjørne på rommet. Sengen er allerede på plass sammen med noen småting. Jeg titter mye på nett for å få inspirasjon, og har laget noen kollasjer med ting jeg syns er fine i dette innlegget. Hjørnet til lille M vil nok bestå av fargene beige og rosa, som i den første kollasjen. Sengehimmelen er noe jeg bare  ha! Sett noe så nydelig, eller?♥

 

 


ABC-bokstaver HER // Vimpelrekke HER // Vegghylle HER // Sengesett HER // Stjerneknagg HER // Skilt/bilde med tekst HER // Sengehimmel HER

 


Sengehimmel HER // Stjerneknagg HER // Sengetøy HER // Vegghylle HER // Gulvmatte HER

 


Sengehimmel HER // Vimpelrekke HER // Sengesett HER // ABC-bokstaver HER // Stjerneknagg HER // Vegghylle HER

 

 Håper alle får en fin fredagskveld!

 

 

// affiliateslenker fra ellos.no og lekmer.no

SILVER CROSS ELECANCE

God morgen!

Jeg har akkurat kjørt Nicolai i barnehagen, og prøver å våkne litt i sofaen før jeg må starte på rydding og rengjøring. Dette svangerskapet har jeg slitt utrolig mye med hodepine/sterk migrene. Jeg vet aldri når den kommer, så jeg må bare få gjort mest mulig når jeg ikke har vondt. I natt har jeg ikke fått mange timene med søvn heller, så jeg blir overrasket om jeg klarer meg hele dagen uten smerter! 

Jeg tenkte å vise frem vognen vi har kjøpt til vår lille prinsesse. Vognen er fra Silver Cross, og jeg har siklet på denne så lenge jeg kan huske! (Jeg hadde egentlig lyst på rosa, men da hadde Andreas nektet å trille den, så da måtte det bli cream, som ble godkjent, he he) Den er så fin, og veldig, veldig meg i og med at den har quilted bag, noe jeg elsker! Den virker utrolig komfortabel å ligge i, og jeg tror nok babyen kommer til å kose seg i den på trilleturer.

Dette skriver Lekmer om vognen:

Elegance er en kombivogn fra Silver Cross i klassisk design. Vognen passer fra nyfødt til tre år ettersom liggedelen enkelt kan gjøres om til sittedel. Høy komfort med myke puter på selen og mykt polstret madrass. Madrassbeskyttelse som gir bra ventilasjon. 

Fempunktssele 

♥ Forkrommet kabinett

♥ Lufthjul med bilventil på innerslangen (30 cm i diameter)

♥ Hovedbeskyttelse i ryggstøtten

♥ Sufflet og vindbeskyttelse 

♥ Quilted fotmuff 

♥ Regnbeskyttelse inngår

Mål oppslått: 110 x 60 x 109 cm 

Mål sammenslått: 81 x 60 x 46 cm

Innermål liggedel: 17 x 33 x 73 cm 

Vekt: 12 kg 

Akkurat nå får du 11% avslag på vognen i elegance cream og svart. Vognen er satt ned fra 9199,- til 8199,-

Du finner vognen HER og HER

Rosa koster 9995,- HER


bilder lånt fra lekmer.no

 

Hva syns dere om vognen vi har valgt?

 

 

//affiliateslenker

 

 
DIY - SKJENK MED KURVER

Idag har jeg endelig fått rumpa i gir og fått ordna meg internett her hjemme. Litt lei av å bruke opp nettet på telefonen og vel så det hver måned, så nå var det på tide! Det tok bare sånn ca to måneder! ha ha.. 

For en liten stund siden kom jeg over en skjenk jeg syns var superfin. Spesielt siden jeg er så glad i rotting og kurver, så hadde den passet veldig fint inn hos meg. Dessverre syns jeg 6495kr for en skjenk er litt mye, så jeg bestemte meg for å prøve og gjøre noe med det selv. Løsningen var en gammel furuskjenk, litt hvitmaling, lister, klosser og et par kurver jeg hadde fra før av, og vips så hadde jeg laget min egen versjon av skjenken jeg hadde så lyst på til ca. 400kr!


//bildet er lånt fra http://www.louisogludvig.no/shop/liten-skjenk-i-3049p.html

 

Mormor hadde en slik skjenk stående hjemme, og var så snill og ville bytte med meg. Jeg kjøpte seks klosser som var like høye som lista. Jeg skrudde fast klossene under skjenken, og deretter spikret fast lista rundt på klossene. Jeg malte tilslutt, og byttet knotter og håndtak. Dette tok meg et par timer en lørdagskveld, og jeg er superfornøyd! 

 

Hva syns dere? 

Følg meg gjerne på instagram: etmammaliv

I MAI KOMMER EI PRINSESSE

 

Heisann! Nå begynner det å bli en god stund siden jeg var her inne. Hele fem måneder faktisk! Wow, som tiden flyr! Som dere sikkert skjønner i overskriften, så har det skjedd mye i mitt liv siden sist. Jeg ble jo alenemamma i sommer, fikk meg ny leilighet og begynte endelig å leve livet igjen. Jeg trodde vel at jeg begynte å få det bra igjen. I september satt jeg plutselig med en positiv graviditetstest i hånden, og hadde egentlig bare lyst til å grave meg langt ned. Uten å gå inn på så mye mer, så skjønner dere sikkert også at vi bestemte oss for å klare dette igjen. Jeg er veldig glad for at Nicolai og babyen får samme pappa, og om forholdet ordner seg mellom oss igjen vil tiden vise. Akkurat nå har vi det bra slik som det er! :-) 

Jeg hadde veldig følelse på gutt denne gangen, men det var sikkert fordi jeg har gutt fra før av, og av en eller annen grunn har fått for meg at jeg bare får gutter, haha! 12.januar, på min 23 årsdag var vi på ordinær ultralyd, og fikk beskjed om at det skjuler seg ei lita jente i magen! Jeg ble selvfølgelig veldig glad, og syns det er utrolig stas at jeg er så heldig og får en av hver! (hadde selvfølgelig ikke gjort noe om jeg fikk gutt igjen heller, så ingen misforstår) Vi gleder oss veldig til å møte vår lille prinsesse M, og selvfølgelig til å se vår kjære, lille, vakre Nicolai som verdens beste storebror!♥

Jeg har så smått begynt å handle litt klær. Klarer jo ikke la være når det er så mye søtt i butikkene!♥ Seng og vogn er også handlet inn allerede, så det viser jeg nok i et eget innlegg senere.Har savnet å blogge, og trenger noe å bruke dagene mine på, så nå er jeg i hvert fall smått tilbake igjen! :o)

Legger daglig ut bilder på instagram, så følg meg gjerne på; etmammaliv

Et mammaliv

Hei! Jeg er ei jente på 24år fra Halden. Denne bloggen vil handle om min hverdag som alenemamma til Nicolai(f.2011) og Mie (f.2015). Jeg er selvstendig distributør i Herbalife. Startet med produktene i januar 2014 for å få mer energi og gå ned i vekt. Mistet 12kg før jeg ble gravid på nytt med Mie. Har mistet 15kg etter svangerskap nr 2. Er fortsatt på min reise ned i vekt, så bloggen vil i hovedsak handle om min nye livsstil i form av kosthold og aktivitet fremover. Alle bilder er mine om det ikke står noe annet, og missbruk av disse vil bli politianmeldt!

Kontakt meg:
etmammalivblogg@live.no

Norske blogger

FacebookInstagramKategorier
Arkivet

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign


hits