SICK AND TIRED

Hei, kjære lesere! Gøy at mange likte skjenken jeg pusset opp til TV-bord! (forrige innlegg). Fikk mange fine kommentarer både på bloggen, facebook og instagram. Jeg er veldig fornøyd med den selv også, så det var veldig moro å se at så mange likte den.

 

Her i huset har det vært sykdom i en ukes tid. Nicolai begynte forrige helg, og det var et øyeblikk jeg faktisk trodde at jeg ikke kom til å bli smitta denne gangen, men at jeg kunne tro noe så dumt. Ida Marthinsen blir selvfølgelig smitta. Jeg blir jo smitta bare jeg ser på en som er forkjølet. Argh. Idag har vært den verste dagen av sykdomsdagene, så jeg håper jeg blir bedre over natten. Jeg har i hvert fall holdt sofaen idag. Har hatt et lite besøk av ei venninne og hennes sønn, og den tiden var jeg heldigvis litt oppegående. Vi spiste hjemmebakt brød med godt pålegg på, og for meg som stort sett ikke spiser brød lenger var det snadder, og sånn som jeg dyttet i meg, ble jeg selvfølgelig stappmett! Ikke at jeg har pleid å spise så mye brød ellers heller, så muligens det er litt psykisk! haha. Nydelig var det i hvert fall! :o)

Nå har vi kost oss med biff og Norske Talenter på TV'en, og jeg har krøpet tilbake under dyna og har satt vina i fryseren. Fikk plutselig lyst på et glass(eller to), så det skal jeg jammen i meg nyte :o)

Håper alle har en fin fredagskveld! God helg!♥

DIY - TVBORD

Hei, dere! Begynner å bli en stund siden sist. 

Her er det ingenting nytt, rett og slett bare null motivasjon for denne bloggen. Hyggelig å se at det fortsatt er noen som klikker seg inn her! :o) Tenkte jeg skulle vise dere mitt siste DIY-prosjekt. Nemlig et enkelt og veldig lekkert TV-bord inspirert av Lindevegen

. Alt du trenger er en gammel furukommode, håndtak, hvitmaling og beis! Denne lager du på 1-2-3! Jeg brukte ca. 3,5 timer fra jeg fikk den inn døren, til den var ferdig. 

Jeg tok av skap, skuffer og hyller inni. Malte alle kriker og kroker med pensel slik at alt ble ordentlig dekket før jeg gikk over med rulle. Brukte maling som tørker fort. Malte to strøk og beiset toppen med farge drivved helt til slutt.


Håndtakene jeg brukte er fra Strömstad kök. Sjekk gjerne ut siden på facebook, få inspirasjon til kjøkken og trykk gjerne liker. De er også å finne på messe Kongstenhallen i Fredrikstad fra 28.februar til 02.mars!

Hva syns dere om vårt nye, hjemmelagde TVbord?

 

 

SKANDINAVISK DESIGN - inspirasjon

 

Hei, dere! :-)

Idag har jeg litt å gjøre, så det blir et lite inspirasjonsinnlegg her på bloggen. Denne gang under tema "skandinavisk design" fra Ellos. Jeg syns denne stilen er veldig fin, og jeg lurer på om jeg skal bytte ut litt smått, som lysestaker og litt pynteputer her hjemme.

 Hva syns dere om denne stilen?

  1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER // 9 HER

 10 HER // 11 HER //  12 HER // 13 HER // 14 HER // 15 HER // 16 HER // 17 HER

 


18 HER // 19 HER // 20 HER // 21 HER // 22 HER

 


23 HER // 24 HER // 25 HER // 26 HER // 27 HER // 28 HER // 29 HER

 

Jeg har jobbet i natt og dro rett på trening etter jobb. Ikveld skal jeg på FIT CAMP, så dette blir litt av en dag! Ønsk meg lykke til, det trenger jeg.. He he.

Ønsker dere en fin dag!♥

 

 

 

/affiliateslenker

PUTER?

Hei, alle!

Håper alle har hatt en fin helg! Er alltid så deilig med frihelg, og jeg har nok en gang brukt den til å slappe helt av. Har en frihelg igjen, og da er det nok muligheter for at jeg finner på noe neste helg, om noen har lyst til å ha Nicolai på overnatting (He-he-he).

Har fått tre nye puter til sofaen vår, og gjett om Andreas er imponert! ;-) Vi har flyttet opp det gamle stuebordet vårt, da det ble litt trangt med det andre. Veldig synd, for jeg er så glad i det bordet! Blir nok til at vi selger det, men enn så lenge får det stå nede, så ikke jeg angrer meg. Må ha litt tid til å tenke! he he. Ellers har jeg flyttet litt rundt på ting, som vanlig. Nå får vi se hvor lenge jeg er fornøyd med slik det er nå :o)Så må jeg gratulere alle flotte mødre der ute med morsdagen! Håper dere har blitt skjemt bort av mann og barn i massevis idag! Selv fikk jeg en treningsbag og vannflaske av min lille Nico♥


Hva syns dere om stuen?

LØRDAG MED GOD SAMVITTIGHET

Hei dere!

Hatt en fin helg så langt? Igår jobbet jeg formiddagen og på kvelden var vi på middag hos farmoren og farfaren til Nicolai. Var hjemme sent, og senga ropte på meg som en gal, derfor ingen blogging. Idag har det vært veldig pent vær, og en skikkelig vårfølelse kom snikende, så vi gikk ut på en liten lørdagstur med mamma/mormor.

Vi kom ikke veldig langt før det kom en stor hund i lynfart mot oss. Den holdt på å bli påkjørt, men bilen som kom klarte heldigvis å bråbremse. Vi ble selvfølgelig stående med denne hunden, da vi ikke så noen andre rundt oss som kunne eie den. Naboen kom opp med et bånd, og til slutt ringte vi til politiet som skulle komme å hente den. Hun tok den med hjem imens, og heldigvis hadde eieren meldt seg før politiet rakk å hente den. Facebook er gull♥

Lille divaen min det se. Ville selvfølgelig ikke gå mer, og bremsa opp hele tiden. Jeg prøvde og prøvde, men til slutt satt hun seg på bakbena! ha ha. Dette ble løsningen.


Turen ble på litt over 6km til sammen hadde vi ikke måtte stoppe pga hunden. Jeg har blitt helt avhengig av å sette på TV2 sporty appen når jeg er ute og går. Er så kjekt å se hvor langt man går og hvor mange kalorier man har forbrent :o)
Nå kommer Andreas straks hjem fra jobb, og jeg skal nyte lørdagskvelden på sofaen og hjemmelaget pizza♥ 

Håper alle får en fin lørdagskveld :o)

 

RAMP.God morgen! Her har jeg hatt litt av en start på dagen! 

Ikke nok med at jeg våknet med helt sinnsykt vondt i hodet idag, men jeg våknet også til en gutt som stod med hele sjokoladeplaten til pappaen sin i hånda og stinka grønnsåpe. HVA har han gjort nå, tenkte jeg. Er jo stadig noe nytt, og jeg blir like sjokkert over at han klarer å være så muse, muse, muuusestille hver bidige gang. Selv om han bare er litt over to år er han jaggu ikke dum altså. Jeg fikk i hvert fall kavet meg ut av sengen og inn på badet, og joda. Der møtte jeg en dam av grønnsåpe midt på badegulvet. Herlig. Det var ikke annet å gjøre enn å få tørket det opp, men det er jo lettere sagt enn gjort! Er jo ikke bare å tørke opp grønnSÅPE, for å si det sånn..

Jeg fikk til fått bort alt, tror jeg. Nå har jeg fått lagt meg på sofaen etterfulgt av et par pain-killers og håper de gjør susen snart. Nicolai har i hvert fall skjønt at det han gjorde idag ikke er lov, og har bedt om unnskyldning, sagt han er glad i meg og gitt meg en klem. Og det gjorde han uten at jeg ba han om det! *Stolt* 

Noen som har hatt en litt bedre start på dagen enn meg? :o)

NYTT TIL MOR OG SØNN

Hei, dere! 

Igår tok jeg meg en liten bloggfri dag. Ikke at jeg hadde stort å blogge igår uansett, så det hadde sikkert bare blitt et fryktelig rotete innlegg. Hadde så utrolig vondt i hodet igår, og jeg to smertestillende tre ganger uten virkning. Forferdelig slitsomt.

Idag har jeg i hvert fall vært på nettshopper'n igjen! Uff, det er virkelig farlig greier, men jeg hadde litt under totusen på H&M jeg kunne bruke, fordi jeg er så surrete at jeg har klart å betela en faktura to ganger! Jada, det er mulig. Ha ha! Siden Nicolai trenger å rydde litt i garderoben og få inn noe nytt ble det heller noe nytt enn å få tilbake pengene. Nå fant jeg ikke så mye til han som jeg syns var fint, så det ble jaggu litt nytt til ho mor også. *Fnis*

Pappaen i huset har nettopp kjøpt seg fem nye par med bukser, så nå var det Nicolai og min tur :o)

 

Blå bomullsskjorte HER // Beige, finstrikket genser HER // Blå genser HER // Stripete genser fra David Beckham HER // Sokker 7pk HER // Sokker 5pk HER // Rutete bomullskjorte HER // David Beckham nattshorts HER // Laken med stjerner HER //  Slim jeans HER // Oppbevaringskurv med stjerner HER

 

Putetrekk med knapper HER // Oppbevaringskurv HER // Putetrekk i lin HER // Veske HER // Smykke HER

 

Hva syns dere om tingene jeg har bestilt?

 

 

Ønsker alle en fin dag♥

#INSTAMOMENTS

 

Hei, dere! Hatt en fin helg? 

Hos oss har det snødd og snødd frem til igår. Da ble det selvfølgelig mildt ute, og helt sinnsykt glatt! Holdt på å skli rett i autovernet i kun 30km på vei til jobb igår kveld. Er sikker på at pulsen holdt på å sprekke, så nervøs var jeg etter bilen fikk retta seg opp. Var helt skjelven i kroppen lenge etterpå. Kjører virkelig minst mulig i dette været, det er ikke noe gøy i det hele tatt. Selv om man er forsiktig selv, så finnes det jaggu mange idioter på veiene på dette føret også! 

Her kommer resten av instagrambildene fra januar. Følg meg gjerne > iidakm 

 

1. Snacks. Speltlompe med ekstra lett philadelphia, kalkunfilét og ruccola ♥ 2. Kyllingsalat på Bryggerhuset ♥ 3. Proteinvafler med lett syltetøy og ferske jordbær ♥

4. Fullkornwraps med ekstra lett philadelphia, kyllingfilét og salat ♥ 5 & 6. Hjemmelaget kyllingsalat inspirert av bryggerhuset ♥ 

7. Bilde fra tur i vinterkulda ♥ 8. Nye løpesko og tights ♥ 9. Bilde fra tidligvakt på jobb ♥

10. Bilde i speilet før shopping med mamma ♥ 11. Trening og familie ♥ 12. Bilde fra skogstur ♥

13. Ble sponset en veske av Carriealong.no ♥ 14. Film av babyen til venninnen min som smiler ♥ 15. Nicolai spiser toast og ser film på rommet sitt ♥

16. Jentekveld ♥ 17. Karma ♥ 18. Fra heisen hos mamma, mor og sønn, like luer ♥

19. Nicolai leker i snøen ♥ 20. Stuen ♥ 21. Nicolai ser på film i stuen ♥

22. Avslapping på sofaen ♥ 23. Detaljer fra stuen ♥ 24. Ha det bra, januar. Hei, februar! ♥

 

 

Hva syns dere om mine instagrambilder fra januar?

Hva er din instagram?

VAFFEL-LØRDAG

Hei igjen, dere! 

Idag er det lørdag igjen, og jeg slår til med dagens andre innlegg! Ikke veldig vanlig til å være meg, når jeg omtrent må sloss med meg selv for å få til et innlegg hver dag. Jeg har som nevnt i et annet innlegg, jobbehelg. Jeg sover på jobb, så sånn sett får jeg jo mye ut av helgen om jeg vil uansett. Denne uken har vært en skikkelig lat uke. Har kun trent to ganger, og jeg føler energien er på bunnen igjen, selv om herbalife går ned som aldri før! Jeg er sikkert bare inni en trøtt periode, pleier å være sånn den turnusuken jeg jobber både i uken og i helgene.. Jeg vil tro det går over snart. Krysser i hvert fall fingrene for det. Det ser nemlig ut som er stort H her hjemme for tiden. Jeg begynner å rydde litt, men så er sofaen for fristende mellom slaga, og der blir jeg gjerne liggende. 

Her om dagen kjøpte jeg en ny pose med vafler fra Easy living(proteinfabrikken) igjen. De er så utrolig gode, så er kjekt å ha en pose i skapet i tilfelle man får lyst på noe godt og vil ty til et sunnere alternativ! I tillegg er det utrolig kjekt og enkelt med ferdigposer for en som hater å stå med mixmaster'n! ;-) Og idag er det jo lørdag, så da tenkte hvorfor ikke? Nicolai og jeg koste oss med vafler etter vi hadde kjørt pappaen på jobb idag. 

Av denne posen fikk jeg ti store og en liten vaffel :o)

 Håper alle har/har hatt en like kos lørdag om Nicolai og jeg har♥

 

MÅNEDEN SOM GIKK

Starten på 2014 kunne ikke blitt bedre for min del. Vi har fått gjort masse allerede, så januar har vært en innholdsrik måned. Håper resten av 2014 fortsetter sånn! Her er en liten bildekollasj med måneden som har gått ♥

1. Jeg ble 22 år og feiret bursdagshelgen med både flotte venninner og familien♥ 2. Jeg delte endelig litt bilder fra leiligheten. Flere kommer også etterhvert♥ 3. Jeg har laget veldig mye god og sunn mat. Har også delt en del på bloggen♥ 4. Jeg fikset litt på interiøret på kjøkkenbenken. Blant annet ved å bruke ferske urter i norgesglass som litt av pynten♥ 5. Jentekveld♥ 6. Jeg ble sponset en nydelig veske fra Carriealong.no♥ 7.Vi var på skogstur med et vennepar og Nicolai stod på ski for første gang♥

 

Har dere hatt en fin start på det nye året? :-)

Et mammaliv

Hei! Jeg er ei jente på 24år fra Halden. Denne bloggen vil handle om min hverdag som alenemamma til Nicolai(f.2011) og Mie (f.2015). Jeg er selvstendig distributør i Herbalife. Startet med produktene i januar 2014 for å få mer energi og gå ned i vekt. Mistet 12kg før jeg ble gravid på nytt med Mie. Har mistet 15kg etter svangerskap nr 2. Er fortsatt på min reise ned i vekt, så bloggen vil i hovedsak handle om min nye livsstil i form av kosthold og aktivitet fremover. Alle bilder er mine om det ikke står noe annet, og missbruk av disse vil bli politianmeldt!

Kontakt meg:
etmammalivblogg@live.no

Norske blogger

FacebookInstagramKategorier
Arkivet

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign


hits