HERBALIFE NORGE 20 ÅR

Heisann!

Herlighet for en f-a-n-t-a-s-t-i-s-k helg jeg har hatt! HerbalifeNorge har fylt 20 år, og det ble feiret med en hel gal gjeng på Quality i Sarpsborg denne helgen. Noen av oss var kvalifisert til å være med på et møte på fredagen, så jeg dro inn på formiddagen. Etter møtet var Sarpsborg Bowlingsenter leid for kvelden, og det var utrolig gøy! Lørdagen var det tid for litt mimring, god opplæring av suksessfulle og inspirerende mennesker, dansing og klapping etterfulgt av gallakjoler, en fantastisk god tre retters og party på kvelden! Jeg klarer rett og slett ikke beskrive hvor gøy jeg har det med denne gjengen - det må bare oppleves :-)
2016 kommer til å bli helt fantastisk, det er jeg veldig sikker på! :-) 
Tusen takk til alle som gjorde helgen helt rå!!

TILBAKEBLIKK 2015 DEL 2

Heisann! Håper alle har hatt en fin dag :-)

Dette innlegget tok litt lenger tid å lage enn "del 1". Som sagt skjedde det ikke så fryktelig mye i livet mitt første halvår av 2015, men det ble heldigvis bedre etter Mie kom, som var grunnen til alle mine plager - flaks for henne at hun er verdens snilleste og blideste lille jente utenfor magen, hehe ;-) 2015 ble tilslutt et fantastisk år, og det er det mange grunner til. Jeg har opplevd mye, mistet kontakten med noen, men også blitt kjent med nye som har forandret meg totalt. Jeg har blitt inspirert og jeg har lært masse. Jeg har det rett og slett bedre med meg selv enn noen gang :-)

Her kommer del 2:


Jeg var i utdrikningslag for ei god venninne av meg :-) Mie var bare to uker gammel, så jeg droppet alkoholen og hadde med meg shake og LiftOff fra Herbalife! hehe. 


Var i babyshower for Erica :-) 


.. Og for Renate et par dager etterpå :-) 


Andreas og jeg tok med barna på Nordens Ark. Nicolai syns det var veldig stas å se på alle dyrene :-)


Siste helgen i juni var det som vanlig mat- og trebåtfestival i Halden. Nicolai kjørte karuseller og fikk sitte på med Elias. 


Jeg var på sommershow på Brygga med ei venninne, søsteren min, ei venninne av henne og mamma. Dette var den første turen ut etter fødselen. En veldig morsom kveld :-) 


Jeg begynte å planlegge dåp. Noe som tok tid siden jeg skulle lage og ordne det meste selv, så jeg begynte tidlig.


Barna og jeg var på Moose Ranch på Ed sammen med mamma. Også veldig stas for Nicolai :-)


Mie var på sitt første STS to måneder gammel :-)


Jeg var i bryllup til en av mine beste venninner 


Vi hadde noen fine dager i august, og jeg tok med barna og Cinta på piknik i festningen :-)


Vi startet opp med FitCamp i september og har hatt stor suksess! :-)


Vi hadde dåp for Miemor ♥
Jeg stylet huset til pappa for salg. Gøy og veldig trist på en gang..
Nicolai fylte fire år og hadde superheltbursdag med gutta. Jeg fikk nok en gang bekreftet at jeg aldri kunnet jobbet i barnehage, hehehe :-) 
Vi har pusset opp og åpnet Halden Livsstilsenter. Følg oss på facebook HER
Det ser litt annerledes ut nå da vi endelig har fått ny sofa og gjort om litt. Jeg legger ut bilder en annen dag :-)
Var på et knallbra seminar på Norges idrettshøyskole fra 11-13. desember. Møtt fantastiske mennesker ;-)


Feiret jul- og nyttår med familie og gode venner ♥


TILBAKEBLIKK 2015 DEL 1

Heisann!

Jeg har tittet gjennom bildene mine fra 2015, og tenkte at jeg kunne lage et "tilbakeblikk-innlegg" til dere. Det første halvåret i 2015 husker jeg egentlig ikke så mye av. Det gikk i migrene og masse søvn, og de få gangene jeg orket å gjøre noe måtte jeg forberede hjemmet til et nytt barn. 


Som sagt gikk det meste av tiden min til å forberede hjemmet til enda et barn. Jeg måtte ha absolutt alt av babyutstyr på nytt, da jeg ikke hadde tatt vare på noen ting bortsett fra noen klær som også kunne brukes til jente. Kjøpte det meste, men laget også litt selv. Blant annet stellebordet.


De dagene jeg først var i form var jeg virkelig i form. De som kjenner meg godt veit at jeg er veldig spontan og får jeg for meg en ting vil jeg gjerne at det helst skulle skjedd i går. Som da jeg så dette bordet til salgs på en kjøpe/selge/gi bort-gruppe på Facebook. Samme dag var jeg på vei til Moss for å hente det, og dagen etter var det ferdig oppusset :-) 


Jeg var så heldig og fikk babyshower dette svangerskapet også! Jeg har noen fantastiske venner altså ♥


Pappa, morfar, Andreas og Nicolai bygget veranda til meg :-)


Noen dager før fødsel feiret vi 17.mai. Jeg hadde egentlig planer om å holde meg hjemme denne dagen, men siden min lillesøster var russ måtte jeg selvfølgelig få med meg det ubrukelige mennesket gå i russetog! Haha. 


Det nærmet seg fødsel, og jeg kunne endelig pakke sykehusbagen min ♥


Jeg fikk sponset en gravidshoot av flinke Carina ♥  >Sjekk ut facebooksiden hennes her<


Endelig kom lillesøster Mie med planlagt keisersnitt 27/05 ♥ Helt perfekt!
Nicolai er en veldig stolt storebror og veldig glad i lillesøsteren sin ♥


Jeg måtte spørre på sykehuset om å dra hjem en dag tidligere slik at jeg kunne få med meg sommerkonserten med barnehagen til Nicolai. Heldigvis fikk jeg lov til det, og jeg har aldri hatt så forbanna vondt og vært så stolt på en gang ♥ Nicolai har alltid vært litt sjenert og har alltid begynt å gråte og ikke villet være med på ting før, så jeg husker jeg var veldig spent og gruet meg til denne dagen. Men gutten overrasket til de grader, og han var så utrolig flink! Etter dette har han bare blitt tøffere og tøffere, og jeg er så glad for det. Jeg har alltid vært den sjenerte selv, og har aldri likt oppmerksomhet. Jeg har vært veldig redd for at mine barn også skal bli sånn, så jeg fokuserer veldig på at de ikke skal være redde for å stå foran andre eller ha dårlig selvtillit. 
Nyfødtbilder av min vakre prinsesse♥

 

 

Del 2 kommer senere..

NYTTÅRSAFTEN 2015/16

Heisann! 

Hadde dere en fin nyttårsfeiring? Det hadde i hvert fall jeg! Vi var først noen jenter hos meg og spiste tapas. Etterhvert kom det et par til og vi var tilsammen syv stk på vorspiel her før vi dro videre til Stömstad. Den byturen husker jeg ikke så mye av, eller jeg fortrenger det i grunn! Haha. Vi hadde det utrolig gøy da, selv om det ble litt for mye tequila- og tyrkershots den kvelden. Med snap- og telefonterror fra Strömstad til Halden våknet jeg med litt angst 1.nyttårsdag! Heretter skal i hvert fall telefonen ligge hjemme når Ida skal drikke mer enn et par glass ;-) 

Kamera ble som vanlig glemt utover kvelden, men vi rakk å ta noen bilder ;-)


Godt nyttår, alle sammen! 

SUNN, AKTIV LIVSSTIL

Heisann!

I morgen er det mandag igjen. Men det er ingen hvem som helst mandag. Det er nemlig den første mandagen i 2016 og da sikkert 90% av Norges befolkning skal starte sitt nye liv. Enten det er å gå ned i vekt, opp i vekt, få bedre resultater i treningen eller bare spise sunnere. Jeg er også en av dem, og jeg er-så-KLAR! For akkurat to år siden startet jeg mitt nye liv. Et sunnere og mer aktivt liv. Jeg har siden den gang blitt noen kilo lettere. Nå skal det nevnes at jeg også har hatt mine oppturer og nedturer, og har blant annet hatt et svangerskap i mellom her. Fra september 2014 til mai 2015 gikk jeg opp 12 kilo. Jeg gikk opp alt det jeg hadde klart å gå ned før jeg ble gravid på nytt, men mistet de heldigvis veldig kjapt igjen. Nå er jeg 14 kilo lettere enn det jeg var for to år siden, og er veldig klar for å nå mine nye mål! 

Jeg var faktisk ute og løp meg en tur i går. En helt grei rute på 7km. Jeg husket endelig å skru på endomondo-appen. En app som teller km, kcal, hastighet osv. Jeg tenkte jeg skulle begynne å bruke den for å lagre alle turer jeg løper for å kunne se forskjellen senere. Jeg hadde 80% strøm på telefonen da jeg gikk ut, og etter 2 km skrudde telefonen seg av. Tror kanskje det er på tide å skaffe seg ny telefon. Veldig irriterende var det i hvert fall! 


Før trening: Formula 1 blandet i 250ml vann.
Under trening: CR7 Drive 
Etter trening: Formula 1 og Proteindrinkmix blandet i 300ml vann. 


Jeg starter med 21 dagers shake challenge i morgen. Det går først og fremst ut på å drikke shake til frokost hver dag i 21 dager!
I mitt tilfelle blir det minst tre shake om dagen. Frokost, lunsj og kvelds. Jeg skal spise en god og sunn middag og kun drikke vann. Masse vann!
Det blir også shake før og etter trening de dagene jeg trener, så jeg kommer til å ligge på fem shake på en dag to til tre dager i uken. 


Kunne du tenke deg å prøve shake til frokost og lunsj gratis i tre dager? Skriv mailen din i kommentarfeltet, så tar jeg kontakt! :-)Har du satt deg mål for 2016?

Et mammaliv

Hei! Jeg er ei jente på 24år fra Halden. Denne bloggen vil handle om min hverdag som alenemamma til Nicolai(f.2011) og Mie (f.2015). Jeg er selvstendig distributør i Herbalife. Startet med produktene i januar 2014 for å få mer energi og gå ned i vekt. Mistet 12kg før jeg ble gravid på nytt med Mie. Har mistet 15kg etter svangerskap nr 2. Er fortsatt på min reise ned i vekt, så bloggen vil i hovedsak handle om min nye livsstil i form av kosthold og aktivitet fremover. Alle bilder er mine om det ikke står noe annet, og missbruk av disse vil bli politianmeldt!

Kontakt meg:
etmammalivblogg@live.no

Norske blogger

FacebookInstagramKategorier
Arkivet

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign


hits