INTERIØR FOR VÅREN 2014

Da var endelig fredagen her igjen, dere!

For min del skjer det ingenting spesielt denne helgen, bortsett fra jobb, jobb og jobb. Jeg ser bare frem til en uke fri etter disse nattevaktene bortsett fra et par ekstravakter i friuken min. Selv om jeg bare jobber hver tredje helg går de ukene såååå fort! 

Her hos oss ser det ut som snøen har kommet for å bli. Det har faktisk snødd konstant i flere dager nå, så jeg tenker at litt vårinspirasjon vil passe bra denne fredagen! Jeg er sikkert ikke alene om å lengte etter varmere dager og kvelder, lettere klær, sene sommerkvelder, masse grilling, reker, vin, slikke sol, bade, FERIE!? Jeg kjente igår kveld at jeg måtte ta meg en tur innom Ellos for litt inspirasjon etter vår, og selvfølgelig fant jeg masse fint som jeg må dele med dere :o)

 

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER // 9 HER

 10 HER // 11 HER // 12 HER // 13 HER // 14 HER // 15 HER // 16 HER

17 HER // 18 HER // 19 HER // 20 HER // 21 HER // 22 HER

 

Ønsker dere en god helg!♥

 

 

 

Affiliateslenker

HJEMMELAGET KYLLINGSALAT

Hei, dere! Tid for enda en oppskrift denne uken :o)

Forrige uke delte jeg et bilde av en fantastisk god kyllingsalat på instagram som jeg og ei venninne laget. Inspirasjonen til denne salaten er et sted som heter Bryggerhuset her i Halden. Jeg tør vel påstå at det er byens mest populære spisested med enormt god mat, kaker, makroner, boller og kaffe/te! De har virkelig verdens beste kyllingsalat, eller i hvert fall den beste kyllingsalaten jeg har smakt, men det blir litt dyrt i lengden å kjøpe seg den der når man har lyst på salat. Derfor tenkte jeg "hvorfor ikke prøve å lage den selv?". Jeg forventet ikke at den skulle bli like god, for jeg kommer absolutt ikke til å slutte og kjøpe den, men det var litt gøy og overraskende godt å prøve seg på en hjemmelaget. 

Den ble faktisk så utrolig god, og da jeg la ut bildet var det fler som ville ha oppskrift. Jeg tok selvfølgelig ikke bilder mens vi laget den, så nå har jeg kjøpt inn de samme ingrediensene egentlig kun for å kunne gi et bedre oppskriftsinnlegg med bilder. Også en veldig god unnskyldning til å lage den igjen! 

TIL DENNE RETTEN TRENGER DU:

Salatkylling fra PRIOR.

♥ Kyllingkrydder fra Santa Maria.

♥ Fersk sjampinjong i skiver.

♥ Crispisalat.

♥ Ruccola.

♥ Tomat ♥ Agurk ♥ Paprika ♥ Rødløk.

♥ Pinjekjerner.

SLIK GJØR DU:

Lag ferdig salaten på en tallerken og strø litt pinjekjerner over. Bruk gjerne litt olivenolje over, men det trengs ikke etter min smak.

Start med å steke kyllingen i litt rapsolje. Jeg brukte en del kyllingkrydder. 

Legg kyllingen over i en skål og legg sjampinjongen i stekepannen uten å vaske pannen først. Stek de gjerne med litt salt og pepper på. 

Legg kyllingen tilbake i pannen sammen med sjampinjongen når den er ferdig stekt og bland det sammen. 

Legg tilslutt kyllingblandingen over salaten. 
Vil du prøve denne?

 

DEN NYE PETTER NORTHUG

Hei og hopp!

Nicolai fikk nye ski til jul, og nå som snøen har kommet for fullt her hos oss var det jaggu på tide å prøve de. Han har jo aldri stått på ski før, men var skikkelig gira på å få dem på. Han syns det var veldig morsomt å prøve, men også veldig vanskelig. Det skjønte vi da tålmodigheten hans ikke var veldig på topp til slutt. Han ble lei og ville ta dem av igjen. Men så lenge det varte så syns han faktisk at det var veldig moro, han holdt på å flire seg ihjel, datt et par ganger, men kom seg opp igjen med litt hjelp. he he. Muligens har vi den nye Northug'en fra Halden om noen år :o) Blir i hvert fall veldig spennende å se hvilken idrett han havner på etterhvert, om det i det hele tatt blir noen. Det håper jeg!

 

 Ønsker alle en fin onsdag! Snart helg igjen! :o)

VINTERLEK

Hei, dere!

Håper alle har hatt en fin mandag så langt. De fleste er vel kanskje ikke engang ferdig på jobb enda. Her i huset fikk jeg sove lenge idag, og jeg kan faktisk ikke huske sist jeg sov helt til jeg våknet av at noen strøk meg på ryggen kl tolv og spurte om jeg skulle stå opp snart! For en herlig måte å våkne på! Her er jeg vant til at Nicolai har vært helt musestille og rukket og tømt juicekartongen og spist pålegg fra kjøleskapet før han vekker meg nemlig. He he he. 

Vi har i hvert fall hatt litt av en innholdsrik helg, og vi har fått brukt den maksimalt ut med både vennebesøk, skogstur og trening, som jeg nevnte igår. Utrolig deilig å starte mandagen etter en så fin helg! Igår var vi som sagt på skogstur med et vennepar og lekte i snøen og grillet pølser. Det var stas for både store og små, selv om humøret til Nicolai kunne vært hakket bedre fikk vi i hvert fall et par hyggelige timer i skogen. Nå er jeg klar for en ny uke med jobb og trening. Blir ikke så mye mer enn det denne uken, da jeg i tillegg jobber nattevakter i hele helgen. Får bare glede meg til to frihelger etter det igjen :o)Nicolai og Andreas er ute i snøen en tur, mens jeg skulle få ferdig redigering av bilder og et innlegg til dere. Etterhvert blir det også en tur ned på treningssenteret, prøver bare å vinne over vilja idag. Er så altfor deilig med full avslapning nemlig, men Gud så godt det blir med den gode samvittigheten ikveld! 

 

Ønsker dere en flott uke!♥

JENTEKVELD.

Igår kveld sendte jeg Andreas til naboen en tur. Avtalte med ei venninne tidlige i uka at vi skulle finne på noe koselig på lørdag, og da ble det til middag hos meg. Kyllingvinger med ris og bearnaise♥ Etter vi hadde spist kom også ei annen venninne, og vi satt egentlig bare og prata om alt mulig i noen timer. Veldig deilig med sånne venninnekvelder med null sminke og koseklær. Nicolai syns også det var veldig stas at jeg hadde besøk, så han ville selvfølgelig ikke legge seg. Han sovnet til slutt ved siden av meg i sofaen etter mye gråt, men han var jo bare totalt utslitt stakkar. Rart de små aldri vil legge seg når de er  trøtte!?! Jeg fikk også testet ut de nye kjelene mine. Så fine! :o)

Idag har vi vært på skogstur med et vennepar og tante/onkelbarnet deres. Vi grilla pølser på bålet, Nicolai fikk prøvd de nye skiene han fikk til jul. Det var veldig stas i førsten, men så syns han plutselig ikke det var så moro lenger, og da måtte de av fortere enn fortest! He he. ♥Barn♥

Jeg tok i hvert fall mange bilder på turen. Har ikke fått sett på de enda, så jeg håper det ble noen bra :o)

Smask 

DINNER TIME

 Hei og hopp! 

Håper alle har hatt en flott helg! Det har i hvert fall jeg hatt med både jentekveld, skogstur og trening! Mer om det kommer senere. Her om dagen hentet jeg nemlig enda en pakke på posten. Disse er ikke sponset, bare noe jeg ikke klarte la være å kjøpe - eller by på. De er nemlig fra netthandelen.no 

Er det et sted jeg handler mye, så er det faktisk der. Ha ha. Det er jo så fort gjort å legge inn bud på noe man har lyst på. Og dessuten har Dr.Lykke, som er en av merkevarene du får kjøpt der så utrolig mye lekkert at det er litt farlig! :o)

Dette grytesettet er i fem deler. Stekepanne (25cm), liten kjele (18cm) og stor kjele 22(cm) + lokk. Håper som sagt dere har hatt en fin helg! Nyt søndagen videre, så kommer det muligens et innlegg til ikveld :o)

-Hva syns dere om kjelene?

CarrieAlong

 

Hei, dere!

Her om dagen hentet jeg en pakke på posten. Jeg fikk en hyggelig mail her for litt siden, der jeg fikk velge meg en veske jeg likte selv fra Carriealong.no 

"Bag-a-holic" som jeg er, takket jeg selvfølgelig ja til det! Jeg brukte litt tid på å bestemme meg, da de har så mye fint i nettbutikken, men jeg falt til slutt på denne her. Vesken er en Merle Shopper, camel og er akkurat i min stil. Jeg elsker fargen, og jeg elsker designet. Den er romslig og har to lommer på yttersiden. Det følger også med skulderrem. I og med at vesken ble sendt fra Danmark tok det ca 10 dager før vesken min ankom postkontoret. Alt i alt er jeg veldig fornøyd med både kundeservicen, levering og vesken. 

 Carriealong.no er en nettbutikk med et stort utvalg av vesker i alle slag og i alle prisklasser. De har vesker til dame,herre og barn, kofferter, tursekker, skolesekker, PC-vesker og masse accsessories som; toalettvesker, mobilvesker, lommebøker til dame og herre, hansker til dame og herre, skjerf, beauty-boxer og paraplyer. De selger merker som Tiger of Sweeden, samsonite, Fjellräven, Tony Perotti, Ticket to Heaven og mange andre.

 

Under har jeg satt sammen noen kollasjer med litt av det dere kan finne i nettbutikken deres. Utrolig mye lekkert altså, så jeg anbefaler dere å ta en titt. Fjällräven HER

Herrevesker HER

Barnesekker HER  /// barnekoffert/bag HER /// Skolesekker HER

 

Samsonite HER

 De har også masse vesker på salget nå, ta gjerne en titt HER

 

Du kan også kjøpe gavekort HER

 

Følg gjerne CarrieAlong på facebook HER

 

 

 Hva syns dere om vesken jeg fikk sponset?

 

 

 // innlegget er sponset av 

SMÅ ØYEBLIKKHeisann!

Idag har vi sovet lenge, stått opp og spist frokost og bare kosa oss. Jeg skal nemlig jobbe ikveld, så jeg har brukt de få timene hjemme idag til å leke med Nicolai. Han sover mest sannsynlig når jeg kommer hjem 22:40, så da får jeg ikke sett han før imorgen. Jeg satt opp kamerastativet og knipsa noen tullebilder av oss idag. Nicolai elsker å bli tatt bilde av med selvutløser av en eller annen grunn. "Biiide, biide, biiide!"

Egentlig tenkte jeg meg bare innom for å ønske dere en fin søndag videre! Håper dere nyter ukens siste dag, før ny uke og nye muligheter imorgen♥

Hva er dine søndagsplaner? 


smask!

SPISESTUEN

Hallo, dere! Håper dere har hatt en fin lørdag! 

Jeg har brukt dagen på å rydde, vaske og ommøblere rommet til Nicolai. Nye bilder av det kommer nok en vakker dag. Jeg hadde nemlig egentlig planer om å få tatt bilder av det rett etterpå, men det rakk jeg aldri før det ble like rotete igjen. Sånn er det med en veldig aktiv toåring i hus, som kjeder seg fryktelig inne. *Kalde vind, gå din vei så vi kan være ute i snøen*

Uansett fikk jeg knipsa litt bilder av spisestuen istad, så den kan jeg i det minste vise. Jeg har ommøblert litt på den også. Eller egentlig bare snudd den andre veien, ha ha. Jeg er fortsatt litt usikker på hva jeg syns er finest, så jeg får bruke litt mer tid på å bestemme meg. Stakkars hjorten min, som har knekt det ene geviret sitt. Sånn går det når jeg er for ivrig på å ta den opp av esken. Har prøvd å lime med superlim flere ganger, men det detter bare av igjen. Noen som kan anbefale et super-superduper-lim, kanskje?Ønsker dere en fin lørdagskveld videre! ♥

FREDAGSLYKKE

Hei, dere! 

For en dag! Jeg har holdt på med rydding og rengjøring av leiligheten stort sett hele dagen. Eller i hvert fall frem til rundt 17:30, da kom Andreas hjem fra jobb, og jeg kasta meg inn i bilen for å rekke det jeg skulle. Jeg tok med meg mamma på en liten (he he) shoppingrunde. Den skulle i hvert fall være veldig liten, for det var ikke så mye jeg skulle ha. Vel, det ble med noen poser ekstra enn planlagt, men jeg er veldig fornøyd med resultatet, og jeg tenkte jeg kunne begynne med å vise frem stuen som har fått nye planter og blomsterpotter, pynteputer, pledd og en ny telysholder til lysfatet. Det kaller jeg fredagslykke!♥ Tenk å føle seg såå glad av å bruke penger! hihi.

Andreas: Tror vi trenger noen fler puter til sofaen, for vi har jo nesten ingen!Nok en gang; GOD HELG♥

URTER OG NORGESGLASS

Hei, dere!

Friske urter er veldig godt å bruke i mat, og et av de vanligste er vel kanskje gressløk? Det er i hvert fall det jeg bruker mest, og det gjør utrolig mye med smaken.

Uansett, så syns jeg det var så kjedelig at den bare stod der i plastikken på benken, og jeg hadde en del norgesglass til overs, da jeg plutselig kom på denne ideen. Putt urtene i norgesglassene, bruk en dymomaskin og skriv inn navnene på urtene før du setter de på glassene og vips, du har pyntet kjøkkenbenken med friske urter! Norgesglass er jo også så fint til både interiøret og til oppbevaring! Jeg får aldri nok av dem! :-):-):-)

Fin måte til å oppbevare og samtidig pynte kjøkkenbenken med, ikkesant? :-)

 

GOD HELG♥

INSTA-MOMENTSHei skjønninger!

Nå begynner det å bli en stund siden jeg delte instagram-bilder her på bloggen. Siden jeg rett og slett ikke har tid til å blogge hver dag, så vil ikke det si at jeg ikke har tid til instagram hver dag. Der kommer gjerne flere bilder om dagen, så til de faste følgerne mine tenkte jeg kanskje at dere ville følge meg på instagram også? Der legger jeg som sagt ut i hvert fall et bilde hver dag, om ikke flere. Det varierer litt. 

Nedenfor er noen av mine siste instagram-bilder. Følg meg gjerne på iidakm :o)
Hva er din instagram?


HØYDEPUNKTER DEL 2

 JULI:

I juli skjedde det faktisk litt. Det var en herlig sommermåned, og den utnyttet vi til det fulle:

♦Nicolai og jeg dro på shoppingtur til Göteborg sammen med mamma og søsteren min. Vi tok toget tidlig om morgenen og var tilbake igjen på kvelden. En veldig koselig tur, selv om det var litt slitsomt med en gutt som syns det var veeeldig stas å kjøre tog. Han skulle ikke sitte stille i et sekund på hele togturen som tok over to timer. He he.

 

♦Vi var på Strömstad-Sandefjord tur med båten over fra Strömstad og tilbake igjen sammen med en vennegjeng + barn og søsken. En veldig koselig tur.

♦Min kjære mamma hadde bursdag 9.juli, så vi tok henne med til Strömstad og spanderte pizza etterfulgt av en softis på torget her i byen :o)

♦Nicolai fikk sin første hårklipp, og det trengtes virkelig. Håret hans vokste plutselig i rekordfart, så her måtte noe gjøres, og det fort! ha ha. Han ble en helt ny gutt. Så fiin♥

♦Andreas og jeg dro på weekend-tur til Danmark. Vi kjørte fra Halden til Göteborg, og tok ferjen over til Frederikshavn. Der var vi på hotell midt i sentrum, spiste god mat, shoppet, drakk champagne og kjørte litt rundt i Danmark. Vi var i Skagen, i dyreparken i Aalborg og en liten tur innom Hals - der familien har pleid å være på ferie da vi har vært i Danmark. Jeg hadde ikke vært der på noen år, så det var litt moro å dra en tur innom for å titte litt. ♦Ellers var juli en veldig fin måned. Strandturer, masse ute i det fine været, jentekveld på brygga, mange deilig kvelder ute og jeg begynte å flytte tingene mine ned til Andreas før vi fant oss en passende leilighet sammen. Alt i alt en spennende måned med masse som skjedde :o)AUGUST:

♦Endelig fikk vi oss leilighet, og jeg begynte å planlegge hvordan vi skulle ha det. SEPTEMBER:

♦Jeg lagde min egen hårbøyle. Innlegget finner du HER

♦Vi var i dåp til Nicolais søskenbarn, Elida. OKTOBER:

♥2.oktober ble verdens fineste Nicolai hele to år♥ Vi feiret dagen med taco og sjokoladekake sammen med Nicolais farfar, tante, onkel og søskenbarn. Mamma (Nicolais mormor var også på besøk og innom med et par smågaver). Vi feiret nemlig ikke med familien før vi hadde flyttet.
NOVEMBER:

♦Vi fikk endelig flytte inn i leiligheten vår♥♥Vi feiret Nicolais to år med familien♥

♦Jeg var i babyshower for ei venninne, hvor jeg laget et litt annerledes fruktfat:♦Jeg laget pakkekalender til Nicolai.

DESEMBER:

♦Mamma og jeg leverte to poser med leker til Coop Extra som samler inn leker i julegaver videre til barn som trenger det. Les innlegget HER♦Vi pyntet juletre.♦Min verdens beste morfar fylte 70år 20.desember, og vi holdt selvfølgelig 70-årslag for han! Litt uflaks ble det da blant annet maten vi hadde laget kvelden før ble dårlig og sur over natten, og vi måtte bestille gryte til 30+ fra et cateringfirma her i byen, og det ble tilslutt veldig vellykket. 

♦Vi feiret julaften sammen med familien min her hos oss 23.desember, siden vi skulle være med familien til Andreas på julaften. En veldig koselig kveld med julemiddag, pakker, nisse og dessert♥
Les mer om kvelden vår HER

♦Vi feiret Nicolais tredje jul hos foreldrene til Andreas. Nicolai fikk nok en gang besøk av nissen :-)

♦På nyttårsaften spiste vi hos mamma, før jeg skulle på nattevakt. Med andre ord en veldig rolig nyttårsaften, og det har det vært hvert år etter vi fikk Nicolai :o)

 

Så ble det mange fine minner i 2013 også! Måtte det bli enda flere i året som kommer♥


HIPP HURRA FOR MEG

Da har jeg rundet 22 år!

Dagen ble feiret  her hos oss, sammen med mamma, pappa og søsteren min og Andreas sin mor, far + søsken med mann og barn. Vi fikk nemlig nytt vaffeljern til jul, så da tenkte vi det passet seg med en vaffelbursdag i år! :o) Vaflene ble i hvert fall spist opp, så jeg regner med at de var godkjent. Nok en bursdag er straks over, og all feiring er over for denne gang. Jeg er fortsatt sliten etter fredagens festligheter, så nå skal det bli deilig å få den siste nattevakten overstått før et par dager med fri igjen♥ Man tåler visst ikke like mye som før etter man blir mor! he he he.Håper dere har hatt en fin helg! Nyt søndagen videre :o)


GIRLS JUST WANNA HAVE FUN

Hei, dere!

Jeg hadde en helt fantastisk bra og morsom bursdagsfeiring sammen med Renate igår. Alle jentene samlet til tapas og masse (og litt for mye) god drikke. Vi skulle egentlig ikke på byen, men det endte til slutt med at alle hadde litt lyst allikevel, så da ble det byen på de fleste. Var faktisk litt gøy igår, selv om jeg personlig faktisk ikke liker å dra på byen. Men det ble litt dans, en drink og en shot før noen av oss + et par tre, fire andre dro hjem til meg på nach igjen der klokken ble åtte før jeg fikk lagt meg. Da var jeg så trøtt at jeg sovna på vei inn i senga tror jeg. Med andre ord ble det litt av en innholdsrik kveld igår, og det har faktisk vært tidenes bursdagsfest med nach! ha ha. 

Jeg ble hele fem vinflasker rikere, fikk to nye telys-glass fra Sia, Dior leppestift i rød, Gavekort hos Yngvills Gaveri og et nydelig armbånd fra Edblad. Takknemlig♥

 

KLART FOR JENTEFEST

Endelig har dagen jeg har gledet meg til kommet. Ikveld blir det skikkelig jentefest her hos meg for å feire Renates og min 22-årsdag nå i januar. Renate hadde bursdag på onsdag og jeg har bursdag nå på søndag. Jeg dekket bordet ferdig igår kveld, da jeg har en del å gjøre idag. Nicolai skal snart leveres til mormoren sin og jeg skal ut på en liten handlerunde for å handle inn siste rest. Gleder meg til å feire dagen min med verdens beste venninner ikveld!♥

Detaljer fra Lene Bjerre, Lisbeth dahl og Nille. Rosene er kjøpt på Plantasjen. 

Ønsker alle fantastiske lesere en herlig helg♥


NYTT DESIGN

Hei, dere! 

Nå har jeg nettopp fått satt rumpa ned i sofaen, og her skal den få sitte en liten stund. Dagen har gått i ett. Jeg har vært på oppfriskende førstehjelpskurs og fått handlet inn litt til bursdagsfest for meg og ei venninne! Har nettopp fått laget geleshots sammen med ei annen venninne og satt de i kjøleskapet, så nå er det meste klart for jentefest her hos meg imorgen. Gleder meg♥

Over til overskriften. Jeg var så heldig og vant en designkonkurranse på facebooksiden til KvDesign, hvor man kunne vinne sitt eget, skreddersydde design, og nå har jeg endelig fått det! Designet mitt er enkelt og oversiktelig, og det er akkurat sånn jeg liker det! Gøy å ha noe ikke andre har. Jeg er veldig fornøyd :o)

Besøk gjerne bloggen til KvDesign HER

 

Hva syns dere? :o)

OPPTIL 70% RABATT

God kveld, allesammen! 

Jeg har ikke gjort stort idag. Både Nicolai og jeg er litt trøtte idag, så vi har bare kost oss med leking og film. Imellom slaga har jeg satt sammen noen kollasjer fra Ellos til dere. De har nemlig et kjempestort salg på både klær og interiør, og sålenge 80% av min blogg er om interiør så tenkte jeg å dele litt av interiørsalget deres med dere. Direktelinker til hvert produlkt finnes under bildene :o)

 


 

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER
6 HER // 7 HER // 8 HER // 9 HER // 10 HER


11 HER // 12 HER

13 HER // 14 HER // 15 HER // 16 HER


17 HER // 18 HER // 19 HER // 20 HER


21 HER // 22 HER // 23 HER // 24 HER // 25 HER // 26 HER // 27 HER


28 HER // 29 HER // 30 HER // 31 HER // 32 HER // 33 HER // 34 HER

35 HER // 36 HER // 37 HER // 38 HER // 39 HER // 40 HER // 41 HER // 42 HER // 43 HER 

 

Hva syns dere om salget?

God helg videre♥

 

 

affiliateslenker

HØYDEPUNKTER DEL 1Hei, dere!

Her kommer det berømte "høydepunkter"-innlegget som de fleste bloggere kommer med i januar hvert eneste år. Jeg har valgt å dele innlegget i to deler. Altså et halvt år av gangen. Her får dere litt innblikk i mine høydepunkter, måned for måned fra januar til juni. Neste blir da fra juli til desember :o)

JANUAR:

I januar feiret jeg bursdagen min sammen med ei venninne. Hun har bursdag den 8.januar og jeg den 12.januar, så vi fant ut at det var like greit å slå de sammen, siden vi har mange fellesvenner. Det ble en veldig enkel og vellykka bursdagsfeiring med 11 jenter, pizza og masse(altfor mye) alkohol! I år braker det løs igjen, og den 10.januar slår vi oss løs her hos meg. Gleder meg. FEBRUAR:

Nicolai tok sine første ordentlige skritt, og jeg var selvfølgelig verdens mest stolte mamma♥

Jeg kjøpte også min første bil i februar. En Volvo V50, 2.0 D, 2006 modellMARS:

I slutten av mars var mamma og jeg i Oslo. Jeg skulle i hovedsak på Riksen, men man kan jo ikke dra til Oslo uten å shoppe. Bor man i lille Halden og er vant med et par bra butikker, så er det jo rene himmelen når man først er i Oslo. He he. Var i hvert fall en veldig koselig tur, og vi måtte til og med bli låst ut av BikBok fordi de hadde stengt mens vi var inni butikken, vi løp omtrent av oss buksene for å rekke toget hjem igjen, og jaggu kjørte ikke toget i det vi akkurat hadde satt beina på innsiden. Flaks! 


APRIL:

Så var det april. Det største høydepunket denne måneden må jo bare være at jeg var på Justin Bieber-konserten på Telenor Arene den 16.april. Den lengste dagen i mitt liv, men det er faktisk en opplevelse jeg aldri ville vært foruten. Belieber eller ei, alt mas var absolutt verdt det.MAI:

Vi gjorde ikke så mye i mai. I hvert fall ikke ifølge "MAI-mappen" på pc'en. He he. Men det var i hvert fall Nicolais andre 17.mai-feiring i 2013. Dagen feiret vi først i byen og deretter med grilling hos pappa senere på kvelden.

Vi hadde hatt omgangssyken alle mann, og vi fant ut på kvelden at han fortsatt var i dårlig form stakkar da alle dagens pølser og is kom opp igjen på natten. Det var en lang periode med omgangssyke hos både Nicolai og meg, og det er virkelig det absolutt verste jeg vet. Håper det blir lenge til neste gang!JUNI:

16.juni dro jeg til Rhodos med jobben. Veldig gøy, spennende og lærerikt å jobbe på en litt annerledes måte. Jeg hadde heller aldri vært i Rhodos før, så det var jo også litt morsomt å dra til et helt nytt sted. Jeg kunne definitivt dratt igjen, og det håper jeg også at jeg får lov til. Jeg kunne også tenke meg å prøve Rhodos neste gang vi skal reise med familien. Et veldig vakkert sted!
Dette har vært et innholdsrikt år, men jeg håper 2014 blir enda bedre! Vi har alle våre nyttårsforsetter. Jeg har mange, og ett av dem er å gjøre 2014 til et enda bedre år! 

 

Et mammaliv

Hei! Jeg er ei jente på 24år fra Halden. Denne bloggen vil handle om min hverdag som alenemamma til Nicolai(f.2011) og Mie (f.2015). Jeg er selvstendig distributør i Herbalife. Startet med produktene i januar 2014 for å få mer energi og gå ned i vekt. Mistet 12kg før jeg ble gravid på nytt med Mie. Har mistet 15kg etter svangerskap nr 2. Er fortsatt på min reise ned i vekt, så bloggen vil i hovedsak handle om min nye livsstil i form av kosthold og aktivitet fremover. Alle bilder er mine om det ikke står noe annet, og missbruk av disse vil bli politianmeldt!

Kontakt meg:
etmammalivblogg@live.no

Norske blogger

FacebookInstagramKategorier
Arkivet

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign


hits