ALT KLART TIL PRINSESSE MIE

Alt er vasket. Sengetøy er lagt på i seng, vugge og vogn, og alt annet er klart til lillesøster kommer. For en deilig følelse å være ferdig! Selv om mine svangerskap har vært slitsomme, og dette absolutt har vært mitt verste, så er jeg veldig glad et svangerskap varer i ni måneder! Det å skulle få baby i hus krever mye planlegging og ikke minst masse, masse penger! Vi har vært heldige med at familien har bidratt litt også, men alt av babyutstyr vi har kjøpt selv har kommet på godt over 20.000kr! Det har ikke akkurat vært noe mulighet for sparing de siste månedene, da alt jeg har hatt til overs har gått til babyting. Men det er selvfølgelig utrolig koselig med alle forberedelser ♥ 


Leilighet og bil er nå klar for å ta imot vår lille prinsesse ♥

Sengehimmel fra Ellos. Tenkte å legge ved link, men de har dessverre ikke denne nå. De har kun den hvite, ( som faktisk er 300kr billigere :P ). Den finner du HER

Skilt fra Princess.

Bamser fra H&M og NEWBIE. Sengekant og dynetrekk fra Kid.Klesstativ fra Kids Concept. Kan også kjøpes på nett HER

Oppbevaringsbokser fra Kids Concept. Kan også kjøpes på nett HER

Babynest fra gullungedesign på instagram. (Må ha adresse i Sverige for å bestille)

Babygym fra Ullared.

Vugge fra TROLL. Teppe fra Gant.

Hjemmelaget stellebord - se fremgangsmåte HER

 

Balje på stativ fra Ullared. Klut og håndkle fra Kid. Babysåpe fra Love boo.

Vogn fra SilverCross. Fåes også på nett HER (ser at du også får 14% avslag på den nå! -1304kr)

Stelleveske fra SilverCross. HER


Britax babybilstol + base HER

 

//innlegget inneholder affiliateslenker

SISTE VASKJeg trodde egentlig at det var siste gang forrige gang jeg vasket, men lite ante jeg om at jeg skulle få både baby shower og et helt stativ til med klær og andre gaver! Jeg har jo også kjøpt flere vaskekluter, håndklær og kosekluter selv, så idag fikk jeg endelig vasket resten. Det er så deilig å kunne vaske alle farger sammen, så slipper jeg å ta det over flere vask. Jeg bruker nemlig noe som heter colour catcher, som er en liten "papirbit" som man legger inni maskinen sammen med klærne. Den tar til seg alle fargene, og klærne slipper å farge hverandre. Den funker helt utmerket!

Tenk at det bare er snakk om dager til vi får møte lillesøster! ♥ Jeg er så spent!!

Og synet av klær som tørker på en splitter ny platting klager jeg virkelig ikke på altså! Det er  deilig å kunne henge ut klærne til tørk igjen! Idag fikk jeg beskjed om at léveggene hadde kommet også, så imorgen skal de hentes og settes opp! HURRA!

Ønsker alle en fin kveld!

BABY SHOWERHerlighet, jeg vet egentlig ikke hva jeg skal si!! Annet enn at jeg er så takknemlig for fine venninner som stelte istand babyshower for meg igår! Jeg hadde absolutt ingen anelse om at jeg skulle være så heldig å få det denne gangen også, men det gjorde jeg jaggu! Jeg ble i hvert fall like overrasket som sist, bortsett fra at jeg heldigvis klarte å holde tårene inne denne gangen! Men det var så vidt, og jeg er glad jeg hadde på meg solbriller! haha.. Jeg hater virkelig å bli overraska, og ikke minst at all oppmerksomhet er rettet mot meg. Jeg tror faktisk ikke det finnes noe som er kleinere enn det? Men det er selvfølgelig kjempestas med gode venninner som ordner og styrer med sånt bare for meg♥ -Igjen, jeg har ikke ord for hvor takknemlig jeg er! 
Jeg fikk dessverre ikke tatt bilde av alt som stod på bordet, for det glemte jeg helt. Nicolai rakk i hvert fall alene å tømme den andre godteskålen som også stod der, og fruktfatet ble tømt ganske fort det også. Men det var i hvert fall veldig fint!♥


Tror de fleste har fått med seg at jeg liker klærne fra Newbie veldig godt, og utrolig nok hadde jeg faktisk ingenting av Newbie-klærne fra før av! Og sjekk det nydelige settet som Stine har strikket! Jeg er helt forelsket ♥ Fikk også masse annet fint som ikke kommer like godt frem på bildet, da det var litt vanskelig å få alt til å syntes ordentlig. Så at lillesøster kommer til å bli veldig fin, det er det ingen tvil om ♥ 
Jeg har allerede vært våken i en og en halv time, mens Nicolai sover faktisk enda... Det ble litt sent igår, og han sovnet ikke før rundt klokken var elleve. De siste jentene dro vel ikke før over tolv. Det var i hvert fall veldig koselig, og jeg tror det ble litt mye for Nicolai på en dag igår. Han var helt i hundre og koste seg veldig, så han trenger nok litt ekstra søvn idag. Derfor blir det en hjemmedag fra barnehagen idag :o)

Idag skal det fortsettes på utplassen min, og jeg regner bare med at den blir ferdig idag! haha. Léveggene får jeg ikke før neste uke, så helt ferdig blir den jo ikke enda. Men platting er mer enn bra nok enn så lenge, og nå gleder jeg meg sånn til jeg kan styre og ordne der ute! 

God helg, alle sammen!

I MIN SYKEHUSBAG(KOFFERT)

God morgen ♥
Nicolai sovna ganske så sent igår, så jeg hadde håpet at han sov litt lengre idag. Men neida. Jeg så bare at klokka var 07 et eller annet. Når han skal i barnehagen og jeg må vekke han så vil han nesten ikke stå opp, men når han har fri våkner han av seg selv den tiden jeg pleier å vekke han. Er ikke det typisk? Hehe!

Jeg venter fælt på pappa og morfar som skal komme å begynne med uteplassen min idag. Vaffelrøra gjorde jeg klar igår kveld, så den står klar i kjøleskapet til steking. Må jo ha noe å by på til arbeidskarene! Nicolai gleder seg stort, og er klar for å ta på seg arbeidsdressen sin. Han er så glad i den, og er veldig glad i å jobbe og "hjelpe til" :o) Her er det heldigvis strålende stol idag, og bedre kan det jo ikke bli når terrassebygging står på planen!Som jeg skrev igår, så handlet jeg inn siste rest til sykehusbagen igår. Jeg tror i hvert fall at jeg har fått med det viktigste nå, ellers må dere si ifra! 

♥ Kosedress fra B-Young ♥ To myke mammabukser fra H&M ♥ Tre singletter ♥ Behagelige sandaler fra Skopunkten ♥ 
(skal også ha med sokker selvfølgelig. Ser jeg glemte å ta bilde av det, hehe!)♥ Sjampo & balsam fra Herbalife ♥ Body lotion fra Herbalife ♥ Deodorant fra Dove ♥

♥ Ammeinnlegg (engangs fra diverse babypakker + noen ekstra fra Libero) ♥ Ammesalve fra LYKKELIG SOM LITEN ♥

♥ 4stk AmmeBH ♥ 3pk mammatruser ♥

♥ 4stk proteinbarer ♥ LIFTOFF (samme som redbull, bare sunnere. Blandes i vann) ♥ Urtete ♥

♥ 4stk body ♥ 2stk bukser ♥ pysj ♥ to par sokker ♥ dress og tynn lue til hjemreisen ♥


Dette er ting jeg ikke bruker nå eller har mer av, så alt er pakket og klart i den lille, rosa kofferten min. Noe har jeg ikke lagt oppi enda. Ellers skal jeg ha med ting som:

♥ Helsekort + det gule arket som viser type blod

♥ Kamera

♥ Telefon + lader

♥ Tannbørste + tannkrem

♥ Hårbørste, hårstrikker, dusjsåpe, stort håndkle, (bind? -likte de store jeg fikk på sykehuset sist, så håper jeg får disse nå også)

Vannflaske

♥ Et teppe til hjemreisen, om det blir behov.
 

Håper denne "guiden" er til hjelp for andre, og at jeg har husket det viktigste!?

-Hva syns dere om innholdet? 

 

Ønsker alle en super Kristi himmelfartsdag ♥

SISTE INNSPURT FØR FØDSEL

Heisann!
-Håper alle har hatt en fin uke hittil! 

Her har jeg hatt litt behov for korte bloggpauser i det siste. Har egentlig hatt masse planer for fremtidige innlegg, men jeg har rett og slett ikke hatt ork til å rydde, ta frem kameraet og ta bilder. Føler jeg er unnskyldt med den magen i hvert fall, for nå er det virkelig tungt! Skulle tro den jenta har gått opp et par kg til etter jeg var på sykehuset og målte henne på ultralyd for en uke siden! haha.. 

Vel, jeg har jo egentlig tenkt på å pakke den berømte sykehusbagen en god stund nå. Det har bare vært et like stort tiltak som alt annet, så jeg har latt det bli med tanken litt for mange ganger nå. Idag var jeg plutselig lys våken når klokka var halv åtte, og prøvde for harde livet å knipe igjen øynene litt til, siden jeg ikke sovna før langt etter klokka to i natt. Det var i hvert fall bare å glemme, så jeg stod opp og satt på en vaskemaskin, begynte å rydde (faktisk. Trodde det hadde klikket for meg selv!), tok meg et par knekkebrød og en shake før jeg bestemte meg for at jeg bare måtte få dratt og handlet inn resten av det jeg mangler til sykehusbagen. Nå tror jeg at jeg har alt på plass, så jeg tenkte å vise dere hva jeg har tenkt til å ta med meg senere. Dette var i hvert fall det jeg kom hjem med idag.

Til sykehusbagen:

♥ Myk dress til hjemreisen 

Kosekluter

♥ 4stk ammeBH og 3pk mammatruser

♥ Deodorant 

♥ Myk mammabukse 

♥ To par sko (Klarte ikke bestemme meg, og har fortsatt ikke bestemt meg for hvem av dem som skal med på sykehuset. Brått blir det begge! haha..)


Diverse:

♥ Kluter og håndklær til stellebordet.

♥ Skjorte og collegejakke til Nicolai. Han fikk også velge seg en bamse på Princess. Kan jo ikke bare handle til lillesøster hele tiden :o)

Så ble det selvfølgelig litt ekstra, som det stort sett alltid blir. Regner med at ikke jeg er den eneste? haha. Pappa og de skal jo som sagt begynne å bygge uteplass her imorgen, så jeg måtte bare ta med meg et par nye ting hjem. Skiltet er fra MilleMoi og den juteballen eller hva jeg skal kalle den er fra Kid. 

Som sagt kommer det et innlegg senere med innholdet i min sykehusbag. Selv om jeg har født før, så vil jeg ikke si det er så mye lettere å pakke den bagen. Jeg tror i hvert fall jeg har fått med det viktigste, så da håper jeg dere sier ifra om dere ser at det er noe jeg har glemt! :o)

Ønsker alle en super kveld♥

PÅ STELLEBORDET

Heisann, og god lørdag alle sammen!

Her har jeg vært skikkelig treg idag. Altfor trøtt, rett og slett. Men nå har jeg fått spist en stor og god frokost med både knekkebrød og en stor shake, så nå skal jeg nok holde meg mett en stund. Jeg må egentlig forte meg på badet, for jeg har jo lovt Nicolai å ta en tur til byen på barnas dag idag! Jeg er egentlig bare innom for å vise dere det ferdige stellebordet :-)

Nå er stort sett alt klart til lillesøster kommer. Jeg mangler kun litt småtteri, men det er ikke så nødvendige ting at det er krise om hun kommer før jeg er ferdig å kjøpe inn. Alt det nødvendige er på plass, og nå gleder jeg meg veldig til å ta tingene i bruk! Det har jo stått litt her og der i flere måneder allerede, og jeg kan nesten ikke tro at det snart skal brukes. Tiden har plutselig gått veldig fort allikevel, selv om jeg ikke alltid har følt det..♥

Som jeg har lagt ut tidligere, så hjalp Andreas meg å lage et eget stellebord, og dette brukte vi noen timer på en lørdag for en stund siden. Det er enkelt og pent, med kurver til oppbevaring av bleier, kremer, lotion, vaskekluter osv. Jeg er veldig fornøyd med resultatet :o) 

Her er litt detaljer fra stelleplassen til lillesøster, og produkter jeg kommer til å teste/bruke. 

♥ Brødkurv fra MilleMoi, brukt til pynt av håndkler og kluter på toppen av stellebordet. Og en liten og søt heklet bamse fra Kid.

♥ Stellematte med et mykt håndkle over

♥ Hylle nr 1 med kurver fra IKEA. Hver kurv er delt opp med forskjellige ting, slik at det er lett å finne.

♥ Bleier
♥ Ammeinnlegg ♥ Lykkelig Som Liten brystsalve ♥ Lotion fra Herbalife ♥ Bind
♥ Love Boo produkter ♥ Pudder (brukt dette til Nicolai, veldig bra. Fåes i Sverige) ♥ Neglsaks og temperaturmålere ♥ Diverse andre produkter fra babypakkene jeg har hentet
(kremene fra Nivea er storebror sine)
 ♥ Vaskekluter ♥ Våtservietter

♥ Håndklær ♥ Bleiepakke fra babypakken fra Libero ♥ Refill til bleiebøtteJeg har i hvert fall prøvd å få til et greit system, slik at det er lett å finne frem ting mens man steller eller for eksempel bader babyen :o)

 

Ønsker alle en fin lørdag♥

WAITING FOR A MIRACLE

//innlegget er sponset

God morgen!♥
Her om dagen fikk jeg bildene fra gravidshooten på mail, og jeg er veldig fornøyd! Jeg er så glad for at jeg valgte å ta ordentlige bilder denne gangen. Selv om jeg misliker den magen over alt om dagen, så vet jeg at jeg en gang kommer til å savne den litt. Da er det ekstra koselig å kunne mimre litt med fine bilder♥

Som jeg nevnte i forrige innlegg, så har jeg vært så heldig og fått sponset fotografering og bilder av en hobbyfotograf her i Halden. Hun tar veldig fine og personlige bilder, og om du syns det er ukomfortabelt å bli tatt bilder av er jeg faktisk veldig sikker på at du ikke kommer til å føle noe ubehag i det hele tatt. Jeg smågruet meg hele dagen, men det var absolutt ingenting å grue seg til. Jeg hadde blant annet overhodet ikke tenkt til å ta noen lettkledde bilder, da det er noe jeg ikke er komfortabel med i det hele tatt. Men det endte med at jeg gjorde det også, uten å føle noe særlig ubehag. Litt ubehagelig syns jeg det var selvfølgelig, men det er bare fordi jeg ikke er vant med å "kaste klærne" foran alle og enhver. Poenget er at for de fleste er det veldig viktig å føle seg trygg på fotografen for å kunne ta fine bilder, og det gjorde jeg absolutt. 

Her er noen bilder fra shooten ♥ For å se flere bilder kan du sjekke ut facebooksiden til Carina HER

 

Hva syns dere om bildene?
Har du tatt gravidbilder?  

VERDENS VAKRESTE BABYNEST

Heisann!  -Alle hatt en fin dag?

Min dag har ikke vært så fin. Hadde bestemt meg for å sove lenge, men våknet selvfølgelig tidlig idag. Jeg var så kvalm og sulten, så jeg måtte bare stå opp å få i meg noe mat tilslutt. Jeg sjekket postkassen, og der lå det et brev fra Halden kommune. Jeg er en av de i Halden som dessverre har mistet jobben pga kommunens dårlige økonomi, og den beskjeden fikk jeg rett etter jeg hadde funnet ut at jeg var gravid. Skikkelig dårlig timing, men det var selvfølgelig ikke så mye å gjøre noe med. Både fagforbundet og jeg har prøvd å argumentere med situasjonen jeg er i, men vi kom ikke veldig langt, så nå venter jeg bare på rettssaken i september. Brevet var i hvert fall et tilbud om diverse ledige stillinger i kommunen som jeg har fortrinnsrett på å søke på, blant annet min egen stilling som jeg har mistet. Logisk? Nei, ikke helt. Jeg kjenner jeg blir utrolig sliten av å gå og lure på om jeg har noen jobb å gå tilbake til, og synet av hva som stod i det brevet idag gjorde meg ikke akkurat mindre forvirret. Dere lurer sikkert på hvorfor jeg ikke bare søker tilbake stillingen min, noe jeg faktisk hadde tenkt til. Men så viser det seg at det også er flere med høyere ansiennitet enn meg som også skal søke på den. Jeg skulle ønske ting ordnet seg før jeg går i permisjon, men det ser veldig dårlig ut! 

Uansett. Dagen igår var mye bedre. Jeg fikk nemlig endelig hentet babynestet jeg bestilte for over en måned siden av en jeg kom over på instagram faktisk. Det er ei superflink jente i Sverige, som rett og slett syr alt mulig. Blant annet babynest, som jeg falt helt pladask for. Mønsteret jeg valgte ut er bare helt fantastisk nydelig, så jeg kunne bare ikke la være! Hadde faktisk ikke hørt om babynest en gang da vi fikk Nicolai, så jeg tror det er noe som har blitt mer og mer populært de siste årene? 

Se så vakkert det er da!!ååå, som jeg gleder meg til lille hjertet skal ligge her å kose seg ♥

 

Du kan sjekke ut gullungedesign på instagram for flere forskjellige babynest og andre vakre ting til de små ♥
Skal du bestille, så må du ha en adresse i Sverige å sende til da hun dessverre ikke sender til Norge! 

 

Hva syns dere? Er det ikke bare helt nydelig? <3

"LILLESØSTERKROKEN"

Heisann!

Idag har dagen gått i ett, og jeg har rett og slett ikke hatt tid til noe som helst her hjemme. Brukte for det første veldig lang tid før jeg orka å dra meg opp av sengen og forflytte meg videre til sofaen. Der fortsatte jeg med HayDay på iPaden. Dumme meg begynte plutselig å spille det igjen her om dagen etter flere måneder uten. Blir jo heelt hekta! For de som ikke vet hva det er, så er det et bondegårdspill av alle ting... Nesten litt flaut! Haha!! Nå har jeg i hvert fall noe å bruke dagene på. Føler meg jo helt handikappa med kynnere og det forbaska bekkenet mitt. Heldigvis bare fem uker igjen, så jeg skal holde ut! Jeg måtte tvinge meg opp av sofaen etterhvert, så jeg kom meg til legen. Trodde jeg glemte å få ny time da jeg var der sist, men jeg skulle visst vært der på torsdag som var, så den hadde jeg helt glemt rett og slett. Husker fortsatt ikke at jeg fikk den timen, så jeg får skylde på graviditeten der altså! he he..  

Jeg har i hvert fall brukt kvelden på å innrede resten av "lillesøsterkroken". Jeg har jo bare to soverom, så lillesøster skal bo inne hos meg. Det hadde hun gjort fra starten uansett, da jeg føler det er mye tryggere. Samme gjorde Nicolai før vi flytta han inn på sitt eget rom da han var ca. tre måneder.

Kroken til lillesøster er i hvert fall klar til å ta henne imot med åpne armer nå! Jeg mangler kun ny sengekant. Prøvde å sette fast den jeg har istad, men alle tråder ryker. Sånt blir jeg bare irritert av, og ikke har jeg hverken nål eller trå her så da får vi bare kjøpe en ny.... :P

Sengehimmelen får du kjøpt HER

Klesstativ fra Kids Concept får du kjøpt HER

Rosa oppbevaringsbokser fra Kids Concept får du kjøpt HER-Hva syns dere?

 

 

//innlegget inneholder affiliateslenker

EN PRINSESSES GARDEROBEHeisann, og god lørdagskveld!

Håper alle har hatt en fin dag idag! Jeg har fått skiftet til sommerdekk og vasket bilen min, og deretter dro vi på Sverigetur. Har nemlig irritert meg over liten plass på soverommet så lenge, da den gamle kommoden jeg hadde der omtrent tok halve rommet. Derfor har jeg siklet litt på barnestativet fra Kids Concept, og idag var lillesøster så heldig og fikk det av morfaren sin! Stativet koster 899kr, så det har ikke akkurat vært førsteprioritet her, da vi har brukt veldig mye penger på nødvendig barneutstyr den siste tiden. Med alt utstyr, klær, sengetøy, dyner, stelleprodukter osv som vi har kjøpt hittil, så er vi oppi 20.000kr om ikke mer. Og vi har enda noe småtteri igjen før vi er helt i boks. Så klesstativ var liksom ikke det vi kunne bruke penger på nå. Derfor er jeg evig takknemlig for snille besteforeldre, som kjøper disse "unødvendige" tingene som mammaen har lyst på♥

Stativet er billigere på nett enn i Sverige i hvert fall, og du får kjøpt det hos Ellos til 799kr HER (affiliateslenke)Det ble mye, mye bedre plass på soverommet, og jeg er såååå fornøyd!! Alle de søte, vakre og små klærne kommer frem og ikke ligger bortgjemt i skuffer♥
Nå fikk jeg selvfølgelig ikke hengt opp alle klærne da, så nå gjenstår det bare å finne en smalere og mindre kommode til bodyer, pysjer osv. Kunne tenke meg en høy, smal med fire skuffer, om noen har noen tips :-)

 

Hva syns dere?

ER DET RART MAN IKKE KLARER Å LA VÆRE?

Heisann, og gooood fredag♥

Merker alltid på både formen og humøret at det er fredag og helg! Det er liksom en helt egen følelse den fredags/helgefølelsen! Idag har jeg endelig fått kommet meg ut litt, og vært og spist den etterlengtede kyllingsalaten på Bryggerhuset i Halden, med ei venninne og hennes vakre sønn på snart fire måneder♥ Kjenner jeg gleder meg mer og mer til det er min tur igjen, når jeg er sammen med sånne nydelige, små :o) 


//instagram: ETMAMMALIV 

Og når man går og titter i butikker og er på senteret der de har Kappahl og Newbie som i tillegg har fått inn litt av sommerens nyheter, så klarer jeg selvfølgelig ikke la være å røske med meg noe! Newbie er absolutt favorittklærne, og du finner nesten ingenting annet enn det i garderoben til lillesøster. Fantastiske, myke og fine klær! Det er absolutt ikke rart man ikke klarer å la være! Er nesten hundre og ti prosent sikker på at de fleste mammaer der ute er enig med meg ;-) 

En pysj, jumpsuit, solhatt og et par nye sokker fikk bli med hjem denne gangen♥

 

God helg, alle!

BABY SAFE PLUS SHR II

// innlegget inneholder annonselenker
 

Da var den siste nødvendige tingen i boks til lillesøster, og godt er det! Ha ha. Babyutstyr er i hvert fall ikke billig, det er helt sikkert! Siden jeg ikke har isofix i bilen, (noe jeg forresten syns er veldig rart siden jeg har en 2012 modell? Det står at isofix har vært en standard for nye biler siden 2007), så måtte vi ha med base. Vi har da kjøpt stolen og basen på bildet under. Akkurat nå får du også 11% på denne pakken, og den er satt ned fra 2790kr til 2495kr! Setet finnes også i forskjellige farger, blant annet med zebramønster. Fåes også i nøytrale farger for de som liker det. Du finner det HER. De andre fargene finner du HER

 

Grunnen til at vi bestilte denne bilstolen er fordi den kan festes på denne vognen, som vi kjøpte til Nicolai ifjor. Jeg tenker at det er veldig kjekt når man skal på korte turer fra bilen, som i butikken en kjapp tur, på kjøpesenteret osv istedenfor å ta ut barnet fra stolen sin, om det for eksempel har sovna på bilturen. Som sagt kjøpte vi vognen ifjor, men den finnes fortsatt på lager.
2014 modellen får du nå 20% på, og den er satt ned fra 2495kr til 1995kr!  
2015 modellen koster 2495kr.
Du finner 2014 modellen HER og 2015 modellen HER

Har du erfaringer med noen av disse?

MY FIRST CLOTHES

God morgen!

Eller dag burde jeg vel skrive, men for meg som bare har vært våken i drøye to timer og nesten nettopp spist frokost er det fortsatt morgen. Sånn må det bare bli når man tydeligvis er en av de uheldige med svangerskapet med smerter og dårlig søvn. Begge svangerskapene har vært forskjellige, men allikevel så like. Plager har jeg i hvert fall hatt nok av med begge. Jeg husker jo hvorfor jeg sa jeg egentlig var fornøyd med et barn og aldri ville gå gravid igjen, men man glemmer jaggu fort! he he. Som sagt er det selvfølgelig verdt alt tilslutt, og det er heldigvis ikke så lenge igjen!

Man vet det ikke er lenge igjen, når synet av babyklær på tørkestativet møter deg. Jeg syns det er så koselig med alt babyrot og utstyr rundt meg. Jeg gleder meg sånn til å ta det i bruk! 

Nå er første babyvask snart tørt på stativet, og neste vask er allerede satt på!♥Ønsker alle en fin dag og GOD PÅSKEFERIE! 

FØRSTE TUR HOS TANNLEGEN OG BABYUTSTYR

Heisann, og god mandag!

Jeg hadde helt glemt at Nicolai hadde sin første time hos tannlegen idag, så det ble påskeferie på han fra idag allikevel. Vi har et stykke å kjøre til barnehagen han går i, så det var bare unødvendig å kjøre han dit for så å hente han etter et par timer. Nicolai hadde gledet seg veldig til å dra til tannlegen, og syns det virka veldig spennende. Helt til vi kom inn på rommet og han fikk øyet på tannlegestolen. Gutten stivna helt opp, og rista på hodet mens han holdt seg ganske godt fast da tannlegen sa han kunne sette seg oppi stolen.

Siden Andreas jobba, så er jeg glad jeg spurte om mamma kunne være med oss, for det er virkelig ikke gøy når barnet ditt blir så redd og lei seg. Ikke hjalp det da tannlegen sa at han fikk premie om han var flink heller, men jeg spurte om han ikke kunne få lov til å se oppi premieskuffen før han satt seg i stolen. Slik at han kunne se hva han kunne velge seg når han var ferdig. Heldigvis hjalp det etter en rask titt i skuffen, og Nicolai satt seg i stolen sammen med mimmi. Eller, mimmi måtte ligge i stolen med Nicolai oppå seg. Litt av et syn, men det funka! ha ha.. Tannlegen var veldig, veldig fornøyd. Nicolai hadde veldig fine og hvite tenner, og vi skulle bare fortsette med det vi hadde gjort. *tommel opp*

Tenkte jeg kunne vise frem det "store" utstyret vi har kjøpt inn til lillesøster. Nå mangler vi vel egentlig bare en bilstol av hva vi  ha, så er vi endelig i boks med de dyreste tingene! Vogn og seng kjøpte vi for julegavepenger som vi ønsket oss, og vugga er familien til Andreas sin.

Hjemmesnekret stellebord. Du kan se fremgangsmåten HER

Badebalje på stativ. 

Vogn fra Silver Cross♥

Matchende stelleveske fra Silver Cross♥

 

Babygym.

Vugge.

Seng med himmelseng. (Mangler sengekant) 

 

Ønsker alle en strålende uke! :o)

FRA STOREBROR TIL LILLESØSTER

God morgen! 

Idag er jeg såå trøtt! Kunne sovet hele dagen idag, det er jeg sikker på. Men har man barn, så har man barn.. Da er det bare opp å hoppe! Merker tydelig forskjell på svangerskapet denne gangen i forhold til forrige. Da hadde jeg bare meg selv å tenke på, og kunne hvile og sove akkurat når jeg følte for det. Denne gangen kan jeg ikke prioritere meg selv først, og jeg merker det er litt hardt innimellom! ha ha.. 

Igår dro vi opp til pappa for å hente klærne etter Nicolai. De har ligget på loftet der oppe, siden jeg har utrolig dårlig med lagringsplass i leiligheten. Jeg begynte igrunn å gå igjennom klærne med en gang jeg kom hjem igjen, og ble faktisk overrasket over hvor mye vi kan bruke til lillesøster. Det var ikke veeeldig mye, men mye, mye mer enn hva jeg trodde! Vi har nå tatt ut klær i størrelse 50/56 og 62/68. De større størrelsene var veldig guttete, da vi begynte å kle han i mer skjorter osv da han ble litt større.

Jeg er i hvert fall glad vi får bruk for noe igjen, da jeg syns det er veldig stas at Nicolai også har brukt dette. Fikk frem mange fine minner igår kveld. Tenk at han har vært så liten en gang! *sukk*

10 bukser ♥ 5 bodyer ♥ 5 sparkebukser/dress ♥ 3 jakker/genser ♥ 2 strømpebukser ♥ 1 sokker ♥ 1 hentesett/jakke/bukse
♥ 8 bodyer ♥ 7 myke bukser ♥ 1 myk olabukse ♥ 3 jakker/genser ♥ 2 pysjerHer skinner heldigvis sola igjen, så jeg får se hva vi finner på utover dagen. Akkurat nå sitter jeg bare som en zombie i sofaen, og prøver å overbevise meg selv om at noe må gjøres her hjemme.. Eneste jeg har gjort er å sette på en maskin med klær, så vi får se hvor lang tid jeg bruker før jeg gidder å henge opp klærne! :P

God lørdag til alle!!

SHOPPING FOR A PRINCESS

Heisann! :o)

Som jeg skrev i forrige innlegg, så var planene for dagen å handle litt babyklær i Sverige! Vi fikk handlet en god del, og nå tror jeg vi er i rute til den første tiden i hvert fall. Vi har brukt mellom 1500 og 1800kr på det vi kjøpte igår og idag. Var nemlig i byen en tur igår, og da ble det også med et par plagg hjem. Noe har vi også kjøpt og fått fra før av. Vi skal som sagt også opp på loftet hos pappa å hente babyklærne fra Nicolai, så vi får gått igjennom de også. Målet for helgen blir å vaske og sortere alle klær :-)

Åh, jeg gleder meg til å se igjennom klærne Nicolai brukte da han var baby og håper vi får brukt noe til lillesøster også♥

Klær fra Kappahl, Lindex og H&M. Ingen hemmelighet at Newbie er favorittmerket her i huset! De har så nydelige, gode og myke klær, at jeg kunne kjøpt alt som kommer ut♥

Hva syns dere om dagens babyinnkjøp? Har du noen favoritter innen babyklær? 

Håper alle får en nydelig fredagskveld!


SHOPPING I ULLAREDRegner med at de fleste har fått med seg dette fantastiske stedet nå. Jeg har vært der fem ganger og handlet tidligere, og det er jo selvfølgelig en grunn til at man velger å kjøre tretti mil hver vei en gang til, enda en gang og atter en gang etter man først har vært der en gang. Jeg tror det er umulig og ikke bli bitt av "Ullaredbasillen". På TV syns jeg at Gekås i Ullared blir fremstått litt tullete. Det virker som at det bare er veldig spesielle mennesker som handler (og jobber?) der, og at de bare selger unødvendige ting og tang av dårlig kvalitet. De som sitter igjen med det inntrykket etter og ha sett det på TV, de har i hvert fall fått et feil inntrykk. Men jeg hadde nok tenkt det samme, om jeg aldri hadde vært der og handlet selv. 

De gangene jeg har vært der, så har jeg egentlig ikke dratt dit for noe spesielt. Rett og slett bare handle det som er fint og ting jeg har hatt lyst på. Første gang jeg var der, var med noen kolleger fra den gamle jobben min. Da var jeg fire måneder på vei med Nicolai, og husker jeg fant utrolig mye fine klær og diverse annet til han. De andre gangene har jeg også sett at de hadde veldig mye fint utvalg i babyavdelingen, så vi bestemte oss for å dra dit å handle det vi trengte til lillesøster. De selger merker som BRIO, BeSafe, BabyBjörn, JaBaDaBaDo, BabyDan, AVENT osv til en mye billigere penge enn her hjemme.

Vi fant masse fint, men helt ærlig ble jeg litt skuffa denne gangen. De hadde veldig dårlig utvalg av babyklær, og det de hadde var ikke noe særlig fint heller, så ikke et eneste plagg ble med hjem igjen. Uansett fikk vi handlet litt av "det store" utstyret som badebalje med stativ, babygym, bleiebøtte og stellepute til stellebordet vi har laget. Ellers ble det med litt småting som smokker, refill til bleiebøtte, vaskekluter, våtservietter, ammeinnlegg osv. Og til min store fornøyelse en gravidpute♥ Jeg sover ikke akkurat noe godt om natten, men har blitt helt avhengig av denne for å kunne sove bedre! Om noen har sett "the back up plan" med Jennifer Lopez, så er altså en gravidpute en sånn som hun også er avhengig av å sove med om natten. Husker i hvert fall at det var i den filmen jeg så en slik for første gang, og det er faktisk sant at de er gull verdt! Vet ikke hva jeg skulle gjort uten den :-P

 Ellers ble det jo selvfølgelig en ny runde etter vi hadde betalt for "babyrunden" og gått ut i bilen med det. Blant annet et par nye lysestaker, stearinlys, deodoranter, sminke, klesruller, malingskoster og ruller(alltid kjekt å ha på lager når man aldri vet hva man finner på av DIY-prosjekter), mammatights og undertøy (verdens største, men utrolig behagelige truser til hjemmebruk! ha ha. Dere skulle sett ansiktsuttrykket til Andreas da han skjønte at jeg faktisk hadde tenkt til å kjøpe dem etter vi hadde stått og ledd av de en stund). Så ble det jo selvfølgelig en tur innom IKEA på vei hjem, der jeg bare skulle ha oppbevaringskurver til stellebordet, men det ble selvfølgelig et par poser derifra også. Etter turen har jeg hatt shoppestopp da, for å si det sånn. He he!Selv om jeg ikke syns de hadde så veldig mye utvalg av det jeg var ute etter denne gangen, så anbefaler jeg fortsatt å ta shoppingen der nede. De har også en blogg, hvor de stadig oppdaterer hva de har inne. Du finner babykategorien HER

Nå skal jeg snart hoppe i seng, og gleder meg til å kunne sove uten å våkne til en alarm imorgen. Er så utrolig trøtt om dagen, så jeg føler jeg ikke gjør noe annet enn å gjespe og sove. Heldigvis ikke så lenge igjen, selv om jeg sikkert kommer til å gjespe nok når hun har kommet ut også. Ellers håper jeg alle har hatt en fin dag og får en god natts søvn! :o)

Har du vært på Ullared før?

ROSA SHOPPING

God tirsdag!

Da jeg hadde henta Nicolai i barnehagen på fredag tok vi en tur til byen og handlet litt til lillesøster. KID har/hadde(?) 40% på alt til barn, så da syns jeg det er greit å slå til! Det ble en full pose med diverse. Håndkler, kosedyr, dundyne, laken og sengesett. 

Jeg syns det er så rart og plutselig måtte handle rosa og andre "jentefarger", kjoler og hårpynt. Jeg var totalt forberedt på å gå igjennom ting fra storebror, som vi kunne bruke til en lillebror. Men det kan jeg bare glemme nå. Her må alt kjøpes inn på nytt, og det er jo selvfølgelig stas! Selv om jeg må innrømme at jeg ikke har så lyst til å kvitte meg med det fra Nicolai som tar halve loftet hos pappa! ha ha...  Men det er utrolig mye fint til jenter, og jeg er  takknemlig for at jeg er så heldig og får en av hver, og at Nicolai skal bli verdens beste storebror å passe godt på lillesøsteren sin i alle år fremover!♥Om en ukes tid skal Andreas og jeg på tur til Ullared for å handle inn mer. Planen er og få handlet inn resten av det vi trenger der. De selger helt vanlige barnemerker, til en sterkt redusert pris. Så det er absolutt verdt turen! Også har de jo så mye annet fint, spesielt interiør! ;-) Gjett om jeg gleder meg!

 

Håper alle får en fin dag! :o)

ELEGANCE STELLEVESKE

Heisann, og god søndag!

Igår var jeg som sagt på kino i Fredrikstad. Filmen begynte ikke før klokken var over ti, så ble ganske sent før jeg var hjemme. Og jeg tuller ikke når jeg sier at jeg omtrent føler meg fyllesyk når det blir sene kvelder og jeg må opp tidlig med turbo-Nico som ville stå opp! Prøvde å smiske meg til at han kunne "hvile" litt med meg, men det funka ikke gitt! ha ha... 

Jeg kjenner i hvert fall at jeg er helt zombie idag, og har null planer! Har fått tatt av sengetøyet og satt på en vaskemaskin, det er det. Så her blir det en skikkelig søndag-søndag idag med sofa, TV og mat! 

Denne stellevesken har jeg siklet på lenge, og sagt at jeg bare skal ha! Den hører jo til vognen vi har kjøpt til lille M, så selvfølgelig må jeg ha en stelleveske som matcher vognen. Andreas, som er skikkelig sær som de fleste menn(?) mente jo selvfølgelig at det var tull å bruke over tusen kroner på en stelleveske, så han mente altså at vi kunne kjøpe en annen som var litt rimeligere. 

På mandag kom han plutselig med en endags forsinket "morsdagsgave" på døren, og jaggu hadde han kjøpt stellevesken allikevel! *Lykke*

Bare se så fin den er!♥

Vesken finnes også i svart og i navy. Du finner alle tre HER, HER og HER Den finnes også i rosa, men finner den kun i en pakke sammen med den rosa vognen. Den finner du i så fall HER

Jeg er i hvert fall superduperfornøyd! Man kan jo faktisk bruke vesken som en vanlig veske også! Nå gleder jeg meg til å handle inn resten av det vi mangler♥

 

Er den ikke nydelig?

 

 

 

 

//innlegget er ikke sponset, men inneholder affiliateslenker

INSPIRASJON TIL JENTEROMMET

 Heisann, og god fredag!

Ukene går så fort for tiden, og jeg blir like overrasket hver gang det er ny fredag! ha ha. Dette svangerskapet har gått veldig opp og ned. I starten syns jeg tiden gikk veldig fort, men siden jeg ble satt tilbake tre uker syns jeg tiden gikk veldig sakte. Det var rett og slett skikkelig nedtur! Nå er jeg i uke 24, og nå syns jeg tiden begynner å gå fort igjen, endelig. 

Jeg har så smått begynt å handle inn til jenterommet. Eller, jenterom og jenterom. Siden jeg bare har to soverom, så har lille M fått sitt eget lille hjørne på mitt soverom. Det ville hun fått i starten uansett, da jeg ikke syns noe om å legge de små på egne rom med en gang. Uansett er det veldig praktisk å ha de i sengen rett ved siden av når man må opp om natten for å amme. Jeg tenkte uansett å lage et koselig, lite babyhjørne på rommet. Sengen er allerede på plass sammen med noen småting. Jeg titter mye på nett for å få inspirasjon, og har laget noen kollasjer med ting jeg syns er fine i dette innlegget. Hjørnet til lille M vil nok bestå av fargene beige og rosa, som i den første kollasjen. Sengehimmelen er noe jeg bare  ha! Sett noe så nydelig, eller?♥

 

 


ABC-bokstaver HER // Vimpelrekke HER // Vegghylle HER // Sengesett HER // Stjerneknagg HER // Skilt/bilde med tekst HER // Sengehimmel HER

 


Sengehimmel HER // Stjerneknagg HER // Sengetøy HER // Vegghylle HER // Gulvmatte HER

 


Sengehimmel HER // Vimpelrekke HER // Sengesett HER // ABC-bokstaver HER // Stjerneknagg HER // Vegghylle HER

 

 Håper alle får en fin fredagskveld!

 

 

// affiliateslenker fra ellos.no og lekmer.no

SILVER CROSS ELECANCE

God morgen!

Jeg har akkurat kjørt Nicolai i barnehagen, og prøver å våkne litt i sofaen før jeg må starte på rydding og rengjøring. Dette svangerskapet har jeg slitt utrolig mye med hodepine/sterk migrene. Jeg vet aldri når den kommer, så jeg må bare få gjort mest mulig når jeg ikke har vondt. I natt har jeg ikke fått mange timene med søvn heller, så jeg blir overrasket om jeg klarer meg hele dagen uten smerter! 

Jeg tenkte å vise frem vognen vi har kjøpt til vår lille prinsesse. Vognen er fra Silver Cross, og jeg har siklet på denne så lenge jeg kan huske! (Jeg hadde egentlig lyst på rosa, men da hadde Andreas nektet å trille den, så da måtte det bli cream, som ble godkjent, he he) Den er så fin, og veldig, veldig meg i og med at den har quilted bag, noe jeg elsker! Den virker utrolig komfortabel å ligge i, og jeg tror nok babyen kommer til å kose seg i den på trilleturer.

Dette skriver Lekmer om vognen:

Elegance er en kombivogn fra Silver Cross i klassisk design. Vognen passer fra nyfødt til tre år ettersom liggedelen enkelt kan gjøres om til sittedel. Høy komfort med myke puter på selen og mykt polstret madrass. Madrassbeskyttelse som gir bra ventilasjon. 

Fempunktssele 

♥ Forkrommet kabinett

♥ Lufthjul med bilventil på innerslangen (30 cm i diameter)

♥ Hovedbeskyttelse i ryggstøtten

♥ Sufflet og vindbeskyttelse 

♥ Quilted fotmuff 

♥ Regnbeskyttelse inngår

Mål oppslått: 110 x 60 x 109 cm 

Mål sammenslått: 81 x 60 x 46 cm

Innermål liggedel: 17 x 33 x 73 cm 

Vekt: 12 kg 

Akkurat nå får du 11% avslag på vognen i elegance cream og svart. Vognen er satt ned fra 9199,- til 8199,-

Du finner vognen HER og HER

Rosa koster 9995,- HER


bilder lånt fra lekmer.no

 

Hva syns dere om vognen vi har valgt?

 

 

//affiliateslenker

 

 
I MAI KOMMER EI PRINSESSE

 

Heisann! Nå begynner det å bli en god stund siden jeg var her inne. Hele fem måneder faktisk! Wow, som tiden flyr! Som dere sikkert skjønner i overskriften, så har det skjedd mye i mitt liv siden sist. Jeg ble jo alenemamma i sommer, fikk meg ny leilighet og begynte endelig å leve livet igjen. Jeg trodde vel at jeg begynte å få det bra igjen. I september satt jeg plutselig med en positiv graviditetstest i hånden, og hadde egentlig bare lyst til å grave meg langt ned. Uten å gå inn på så mye mer, så skjønner dere sikkert også at vi bestemte oss for å klare dette igjen. Jeg er veldig glad for at Nicolai og babyen får samme pappa, og om forholdet ordner seg mellom oss igjen vil tiden vise. Akkurat nå har vi det bra slik som det er! :-) 

Jeg hadde veldig følelse på gutt denne gangen, men det var sikkert fordi jeg har gutt fra før av, og av en eller annen grunn har fått for meg at jeg bare får gutter, haha! 12.januar, på min 23 årsdag var vi på ordinær ultralyd, og fikk beskjed om at det skjuler seg ei lita jente i magen! Jeg ble selvfølgelig veldig glad, og syns det er utrolig stas at jeg er så heldig og får en av hver! (hadde selvfølgelig ikke gjort noe om jeg fikk gutt igjen heller, så ingen misforstår) Vi gleder oss veldig til å møte vår lille prinsesse M, og selvfølgelig til å se vår kjære, lille, vakre Nicolai som verdens beste storebror!♥

Jeg har så smått begynt å handle litt klær. Klarer jo ikke la være når det er så mye søtt i butikkene!♥ Seng og vogn er også handlet inn allerede, så det viser jeg nok i et eget innlegg senere.Har savnet å blogge, og trenger noe å bruke dagene mine på, så nå er jeg i hvert fall smått tilbake igjen! :o)

Legger daglig ut bilder på instagram, så følg meg gjerne på; etmammaliv

Et mammaliv

Hei! Jeg er ei jente på 24år fra Halden. Denne bloggen vil handle om min hverdag som alenemamma til Nicolai(f.2011) og Mie (f.2015). Jeg er selvstendig distributør i Herbalife. Startet med produktene i januar 2014 for å få mer energi og gå ned i vekt. Mistet 12kg før jeg ble gravid på nytt med Mie. Har mistet 15kg etter svangerskap nr 2. Er fortsatt på min reise ned i vekt, så bloggen vil i hovedsak handle om min nye livsstil i form av kosthold og aktivitet fremover. Alle bilder er mine om det ikke står noe annet, og missbruk av disse vil bli politianmeldt!

Kontakt meg:
etmammalivblogg@live.no

Norske blogger

FacebookInstagramKategorier
Arkivet

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign


hits