MIE 10 MÅNEDER

Heisann!
Regner med at de fleste nyter helg! Det gjør i hvert fall vi :-) Både Nicolai og jeg har blitt litt småforkjøla, så vi tar det helt med ro i dag. Han la seg akkurat inn i sengen sin og ser på Pippi. Mie farter rundt på gulvet, mens jeg prøver å være rask med et blogginnlegg. 

Mie har nesten akkurat rundet hele ti måneder, og ettårsdagen nærmer seg. Det er helt sykt hvor for tiden går. For ett år siden satt jeg her med verdens største mage og var dritalei å gå gravid. Nå sitter jeg her og ser på verdens vakreste lille(store) jente leke på gulvet. 

Mie er bare ei blid liten jente dagen lang. Hun har blitt veldig skeptisk til andre, spesielt menn. Veldig mammadalt, noe som kan være en utfordring og veldig slitsomt da jeg ikke en gang kan gå inn på badet uten at hun skriker etter meg. Hun har begynt å vise at hun forstår forskjellige ord som: danse, vinke, klappe, kose, "susse" osv. Balansen hennes begynner å bli bedre, og hun har allerede stått noen sekunder selv, så det er nok ikke lenge til hun går :-) Jeg leste også et sted at ting med hengsler er veldig interessant i denne alderen, og det stemmer i hvert fall bra her. Har ikke telling på hvor mange ganger jeg må ta henne bort fra skapet på skjenken.. Haha. 

Ellers er hun veldig glad i storebroren sin og lyser opp hver gang hun ser han. Han er også veldig, veldig flink med henne, og jeg er veldig stolt av barna mineØnsker alle en fin lørdag!

MIE 4 MÅNEDER

Igår var det hele fire måneder siden dagen Miemor kom til verden! Trodde du at tiden gikk fort? Vel, en ting er i hvert fall helt sikkert; når du får barn flyr den avgårde, så det gjelder å nyte all tid og ta vare på de små øyeblikkene i hverdagen!

Mie er fortsatt ei veldig, veldig blid og fornøyd jente, som hun alltid har vært. Jeg føler meg så heldig med barna mine, at jeg har ikke ord. De har vært så rolige og fornøyde som babyer begge to. Mie har sovet hele natten omtrent fra hun var ca en måned. Smiler og ler hele dagen (om hun ikke sover;-). Jeg kunne ikke bedt om noe bedre i det hele tatt. Men, jeg merker veldig godt at min lille baby ikke er noen liten baby som vil ligge og kose hos mammaen sin lenger. Her skal vi opp å sitte og følge med på alt som skjer rundt oss. Det må jeg innrømme kan bli litt slitsomt til tider! Hehe! Ønsker alle en fin mandag og en strålende uke!

LILLE MIE BALLERINA

God morgen, god mandag og nok en ny uke!

Her er selvfølgelig dagen startet med shake og te. Storebror er kjørt i barnehagen, og jeg kjenner at trøttheten er veldig tilstede idag. Akkurat idag har jeg ingen store planer, men siden jeg skal i bryllup på lørdag har jeg litt å gjøre resten av uka. Blant annet sette på vipper, farge/vokse bryn og litt spraytanning! Alt dette skal jeg på tirsdag, onsdag og torsdag. Er jo ikke akkurat hver dag man er i bryllup, så når man først får en anledning til å pynte seg litt ekstra er det jo greit å se ordentlig ut - for det har jo ikke akkurat vært noe sommer å skryte av så man kunne fått litt naturlig farge heller. Har fått tatt litt solarium, men med to barn er det ikke alltid så lett å få tid til. Men når sant skal sies har jeg aldri prøvd spraytan før, så det skal jo bli spennende å se hvordan jeg blir seendes ut! Kanskje jeg må holde meg bak låste dører på lørdagen? Haha. 

Jeg og min lille Mie ballerina ønsker dere i hvert fall en strålende mandag!

Bli som ei sol - alltid! Tenk å være så liten med null bekymringer og bare være blid og fornøyd. Nesten litt synd at man ikke husker at man selv også har vært så liten. Man kan i hvert fall umulig bli i dårlig humør når man våkner til dette smilet her! ♥

KAN NOEN STOPPE TIDEN?

Tenk at lille snuppeluppen min er syv uker idag! Vi var på seksukerskontrollen idag med både helsesøster og barnelegen. Lillemor har blitt hele 58cm lang allerede! Hun har også gått opp fra 4350 gram til 4810 gram på to uker! Hun følger kurven sin fint, men var litt lengre enn normalen! Hehe.. 

Det er så sykt hvor fort babytiden går, og om tolv små dager er hun allerede to måneder gammel! Kan noen bare stoppe tiden litt snart?

Siden storebror har ferie måtte han også være med idag. Han fant seg noen leker i alle rom vi var på og var veldig opptatt og fornøyd med det :-)

Det ble forresten mobilbilder idag, og vil nok bli det fremover da batteriet til kameraet mitt har tatt kvelden. Jeg vet ikke helt om jeg skal kjøpe nytt batteri eller om jeg rett og slett bare skal kjøpe et nytt kamera siden det jeg har ble kjøpt i 2011 rett før Nicolai ble født. Er det noen der ute som kan anbefale et som tar gode bilder og som ikke tar så stor plass? Litt lei av å drasse rundt på det svære greiene jeg har.. 

Ønsker alle en fin lillelørdag!

LILLESØSTER EN MÅNED

God lørdag, alle!

Tenk at det er en måned siden min minste skatt kom ut til oss allerede! Kan noen stoppe tiden nå, vær så snill!?
Lillemor er så blid og fornøyd - akkurat som storebroren da han var baby ♥ 

Jeg er så stolt at jeg ikke en gang vet hva jeg skal skrive her idag - hun er så vakker ♥Ønsker alle en fin lørdag! ♥

TRE UKER OG FØRSTE SMIL

Hei, alle! 

Tenk, idag er det minste hjertet mitt tre uker gammel allerede! Og gjett hva - jeg fikk det første, vakreste smilet fra henne idag ♥♥♥ 
Jeg prøvde så godt jeg kunne å sitte klar med kameraet etter jeg skjønte at hun kom til å smile, men jeg rakk selvfølgelig ikke ta bilde. Det var ikke så lett å holde kameraet ordentlig så jeg fikk tatt bilde siden hun lå på fanget mitt, men det viktigste er at hun smilte til mammaen sin først - HE HE. Ellers er hun snill som et lam, og sover for det meste. Lik mammaen sin, og liker å være våken om kvelden/natten, og har hatt et par netter der ingenting er bra nok, og jeg holder på å rive av meg håret av fortvilelse. Ikke noe gøy når man ikke vet hva det lille mennesket ønsker og ikke klarer å hjelpe, men det skjer heldigvis ikke ofte og hun virker ellers veldig fornøyd ♥

NYFØDTFOTO - DEL 2

God formiddag, alle! 

Dagen frem til nå har vi tilbrakt sovende på sofaen. Nå er vi straks på vei ut døra, og skal ned på helsestasjonen for å snakke med helsesøster og for å se om Mie har lagt på seg det hun skal frem til nå. Kjekt å vite om ammingen har noe for seg, og om hun får i seg det hun trenger. Hun virker i hvert fall som en veldig fornøyd baby, så det gjenstår å se om vekten viser det samme. 

Her kommer del 2 av min hjemme-nyfødtfotografering ♥

Håper alle får en fin dag!


Hva syns dere om bildene?

NYFØDTFOTO - DEL 1


 

God morgen ♥

Her startet vi dagen for en time siden. Lille har fått mat og tatt seg et bad, og ligger nå ved siden av meg i nestet sitt og koser seg. Jeg er så forelska i det lille mennesket ♥

Jeg hadde egentlig tenkt til å bestille nyfødtfotografering av Mie, men fant plutselig ut at jeg heller skulle prøve å ta bildene selv. Hun fikk jo en nydelig strikket drakt av ei venninne av meg, så det var ikke vanskelig å velge hva hun skulle ha på seg på bildene. Jeg er jo ikke akkurat noen fotograf, men jeg sier meg fornøyd med resultatet jeg fikk til med litt kreativitet. Er jo ikke så mye som skal til på de små og søte uansett ♥

Jeg tok bilder med to forskjellige plagg, så jeg deler opp i to innlegg så det ikke blir så mange på en gang. 


 

Hva syns du om bildene? 

Et mammaliv

Hei! Jeg er ei jente på 24år fra Halden. Denne bloggen vil handle om min hverdag som alenemamma til Nicolai(f.2011) og Mie (f.2015). Jeg er selvstendig distributør i Herbalife. Startet med produktene i januar 2014 for å få mer energi og gå ned i vekt. Mistet 12kg før jeg ble gravid på nytt med Mie. Har mistet 15kg etter svangerskap nr 2. Er fortsatt på min reise ned i vekt, så bloggen vil i hovedsak handle om min nye livsstil i form av kosthold og aktivitet fremover. Alle bilder er mine om det ikke står noe annet, og missbruk av disse vil bli politianmeldt!

Kontakt meg:
etmammalivblogg@live.no

Norske blogger

FacebookInstagramKategorier
Arkivet

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign


hits