KITCHEN

Heisann!

Så var det jaggu søndag allerede. Helgen har som vanlig gått unna. Nå har det skjedd noe stort sett hele tiden i helgen, så igrunn ikke så rart at den har flydd avgårde. Litt etter jeg hadde våknet idag fikk jeg så sinnssykt vondt i hodet, og skjønte fort at det var migrene. Heldigvis var jeg hos lege forrige uke og fikk resept på nye medisiner jeg skulle prøve, og de hjalp etter ti minutter! DET var lykke det! Da slapp jeg i hvert fall å bruke hele søndagen på å sove. Men uansett! Jeg fikk ny fjøl på kjøkkenbenken her om dagen, og er så fornøyd! Jeg er jo så heldig at Nicolai har en farfar som driver med kjøkken, og da jeg så fjøla de hadde på kjøkkenbenken hjemme hos seg selv måtte jeg bare spørre om det var noen muligheter for å lage en slik til meg også! Hehe. 

Derfor får jeg vel takke for den flotte fjøla ved å reklamere litt for deres fabrikk i Strömstad som produserer fantastisk fine kjøkken, bad og garderober i høy kvalitet akkurat etter dine ønsker og mål. 
Dette skriver Strömstad kök på sine sider: 

Köket är för de allra flesta det rum man vistas mest i. Köket är hemmets hjärta, och det är härifrån det mesta av hushållets aktivitet har sitt ursprung. Köket är den centrala punkt där familjemedlemmar och vänner möts. Vi vill hjälpa er att skapa en miljö optimerad inte bara för matlagning, utan också för umgänge och samvaro med familj och vänner. Vänd dig till oss när du ska köpa nytt kök så hjälper vi dig att sätta samman det, exakt som du/ni vill ha det.

Vi bygger kök som kommer att utgöra en viktig del av ditt hem under många år framöver. Att köpa ditt kök av oss innebär att du får tillgång till vår långa erfarenhet av att tillverka och sätta samman vackra kök.

Facebook / Instagram / NettsideAt kjøkkenet er hjemmets hjerte er veldig sant. Det er faktisk der de fleste bruker mest tid. For meg er det i hvert fall utrolig viktig at kjøkkenet ser rent og fint ut og at alle de praktiske tingene du bruker mest er lett tilgjengelig. Nå leier jeg leilighet, så det er begrenset hva jeg får velge selv. Heldigvis har jeg et kjøkken som ser helt greit ut, selv om jeg ikke hadde valgt dette kjøkkenet om jeg fikk bestemme selv. Uansett prøver jeg å gjøre det beste ut av det med hvordan jeg styler det, og jeg har valgt å ha alt jeg bruker lett tilgjengelig. Som knekkebrød, frokostblandingen til Nicolai, pasta, grønnsaker, oljer og krydder på kjøkkenbenken. Det er lett tilgjengelig og pynter samtidig litt opp om du oppbevarer det i de riktige tingene. Jeg er som dere ser og sikkert har fått med dere for lenge siden veldig glad i kurv og rotting, så som resten av leiligheten gjør går også det igjen på kjøkkenbenken.

Noen liker å ha minst mulig på kjøkkenbenken, jeg liker å fylle den opp. Jeg syns det ser mer hyggelig ut, og da jeg trenger mer benkeplass er det ikke noe problem for meg å flytte tingene mine til spisestuebordet sålenge :-)

Hva syns dere?

THE KITCHEN IS THE HEART OF THE HOME

Hei alle!

Håper alle har hatt en fin lørdag så langt! Jeg har vært i utdrikningslag idag, og har nesten akkurat kommet hjem. Det var hardt å stå opp idag tidlig for å møte klokken ti på festningen. Følte meg nesten fyllesyk, selv om det er fordi jeg fungerer som et meieri om natten! Hehe.. Men det var deilig å komme seg ut å være litt sosial igjen. Jeg har ikke akkurat vært veldig sosial i svangerskapet pga den dårlige formen. 

Det har blitt en del nytt på meg i det siste, så jeg tenkte jeg kunne vise litt nye bilder av kjøkkenet! Jeg er  fornøyd! ♥ Drømmen er selvfølgelig å bestemme mitt eget kjøkken i mitt eget hjem! DET skal virkelig bli deilig! Men enn så lenge er jeg fornøyd med det jeg har! :o)Ønsker dere en fin lørdagskveld videre! 

KJØKKENDETALJER

Heisann!

Onsdag og lillelørdag allerede! Idag har jeg gått 31 uker gravid, og går inn i min 32. uke. Det er bare drøye to måneder igjen, og jeg kjenner det begynner å skremme meg litt. Tiden går plutselig veldig fort, og vi er enda ikke helt ferdig med alle innkjøp. Det blir en del klær å handle, sålenge vi må kjøpe alt på nytt. Skal gå igjennom litt fra storebror, men det er i så fall ikke veldig mye å bruke, da han hadde mest typisk gutteklær. Deretter må alt vaskes, sorteres og legges på plass i skuffer. 

Nå som kjøkkenbenken faktisk er ryddig, så tenkte jeg å knipse noen bilder av hvordan den ser ut for tiden. Jeg har kjøpt litt blomster til påske, og det kommer nok til å bli med det. Jeg er ikke veldig fan av påskepynt, så her hos oss blir det nok ingen gule kyllinger og egg å se. Har kjøpt noen påskeliljer og Muscari(?), så blir det muligens noen tulipaner på bordet til helgen :o) Ellers er jeg veldig glad i lyseblått for tiden, så her går det mest i den fargen i hele leiligheten, også på kjøkkenet. 

Jeg er veldig fan av rottingbrett. De passer til alt mulig, og dette bruker jeg på kjøkkenbenken med litt oppvaskmidler og blomster. Jeg syns det ser mer ryddig og pent ut enn at det skal stå rett på benken. 

Ellers er jeg veldig glad i glasskrukker osv til oppbevaring av tørrvarer. Jeg syns det er lekkert å ha litt fremme på benken, istedenfor å la det stå i de kjedelige pakningene. I hvert fall det man bruker mest av. Marsmhallows er også blitt veldig populært i interiøret, også her hjemme hos meg. 
Hva syns dere om detaljene på kjøkkenet vårt?

Håper alle får en fin kveld videre! :o)

Et mammaliv

Hei! Jeg er ei jente på 24år fra Halden. Denne bloggen vil handle om min hverdag som alenemamma til Nicolai(f.2011) og Mie (f.2015). Jeg er selvstendig distributør i Herbalife. Startet med produktene i januar 2014 for å få mer energi og gå ned i vekt. Mistet 12kg før jeg ble gravid på nytt med Mie. Har mistet 15kg etter svangerskap nr 2. Er fortsatt på min reise ned i vekt, så bloggen vil i hovedsak handle om min nye livsstil i form av kosthold og aktivitet fremover. Alle bilder er mine om det ikke står noe annet, og missbruk av disse vil bli politianmeldt!

Kontakt meg:
etmammalivblogg@live.no

Norske blogger

FacebookInstagramKategorier
Arkivet

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign


hits