NYE SPISESTUESTOLERHeisann!

På fredag sendte jeg snap med søskenbarnet mitt, og så de fine spisestuestolene hennes i bakgrunnen på bildet. Derfor sendte jeg et bilde av mine spisestuestoler og spurte om ikke hun hadde lyst til å bytte med meg.. Jaggu hadde hun det, og jeg ble-så-glad! Det er jo ingen hemmelighet at jeg er glad i kurv og rotting, så det er jo ikke så rart at jeg falt pladask for disse stolene. De passet kjempefint inn her, og med den nye lampa over spisestuebordet ble det rett og slett lekkert ;-)
Jeg ble i hvert fall veldig fornøyd!!!Hva syns dere?


Ønsker dere en fin søndag!

STUE: FØR - ETTER

Heisann! 

Først og fremst - tusen, tusen takk for alle fine kommentarer på forrige innlegg! Det er så gøy å inspirere andre, og jeg setter virkelig pris på alle fine kommentarer. Jeg elsker å ordne møblene mine selv, og det beste er når man klarer å gjøre om ting til en veldig sterkt redusert pris i forhold til hva originalene koster. Veldig, veldig morsomt at flere blir inspirert til å gjøre det samme! Du finner innlegget om mine "gjør det selv favoritter" HER

Igår skulle jeg nesten tro at jeg hadde mark i rumpa! Jeg fikk plutselig veldig lyst til å rydde, så det startet egentlig med at jeg ryddet og sorterte klærne til lillemor. Det utviklet seg rett og slett til at jeg endevendte hele leiligheten, og nå er den totalt forandret. Utrolig hvor lite som skal til for å få litt forandringer. Er det noe jeg liker og absolutt må gjøre for og trives er det å ommøblere litt. Jeg blir så utrolig fort lei av ting, men med litt ommøblering hjelper det veldig :-) Denne gangen var det stuen/spisestuen som fikk kjørt seg, og bare det at jeg tok fra hverandre sofaen min og gjorde den om til den to- og treseter gjorde susen! Jeg ble veldig, veldig fornøyd, men det gjenstår nå å se hvor lenge jeg er det.. Haha!

Her er litt før- og etterbilder!
Ønsker dere en superduper lillelørdag videre ;-) 

LYSERE TIDER

God morgen, alle!

Nicolai sov faktisk helt til klokken ti idag! Som jeg nevnte igår så har jeg jo tenkt hver kveld at at han kommer til å sove litt lengre dagen etter siden det har blitt litt sene kvelder på han da han har hatt fri. Men han har jo våknet enda tidligere enn det han pleier når han skal i barnehagen, og jeg har vært trøtt som en dupp og egentlig ikke visst hvor jeg skal gjøre av meg fordi alt jeg har villet er å lukke øynene! haha. Men igår, da jeg faktisk tenkte at det helt sikkert ble en tidlig morgen idag også, så var det jeg som våknet før han og det var deilig! Nå er han ute og leker med nabogutten som kom og ringte på døra her istad sammen med pappaen sin og lurte på om han ville være med ut å leke! Så det var bare å få på jakke og sko i all hast, for det hadde han veldig lyst til!
Store gutten min ♥


Ellers har det blitt litt lysere i stuen. Siden leiligheten består av mørke vegger stort sett overalt, så har det hatt litt lett for å bli mørkt og trist her da jeg i tillegg hadde pynteputer i samme farge som veggen i den lyse sofaen. Derfor har jeg nå tatt bort alt mørkt og fylt sofaen med bare lyse puter. Hele leiligheten ble mye lysere med en gang! Jeg mangler fortsatt et teppe under stuebordet, men har enda ikke funnet et. Det er ingen hemmelighet at jeg ikke er veldig fan av fliser i stua, men siden jeg bare leier så er det ikke så mye annet å gjøre enn å finne andre løsninger enn å puse opp. Men ellers er leiligheten veldig fin og huseierene er helt supre, så jeg skal absolutt ikke sitte her å klage på grunn av noen fliser! Bare jeg finner et stort nok teppe, så hjelper nok det mye tror jeg. 

Ønsker alle en fin 2.pinsedag! 

KOSEKROKEN MED NYTT BORD

God dag, alle!

Idag hadde jeg på alarmen og var klar for å kjøre Nicolai i barnehagen.
Jeg klarte tydeligvis ikke stå opp, for jeg våkna av at pappaen til Nicolai prøvde å ringe meg. Jeg så klokka nærmet seg halv ti, og der lå både Nicolai og jeg og sov enda. Jeg sendte en melding til barnehagen og sa han fikk en hjemmedag idag, da han uansett skulle bli henta tidligere idag, og vi hadde i hvert fall brukt en time her hjemme med klær og frokost før vi hadde kommet oss i bilen. Nicolai har nemlig blitt lik mammaen sin om morgenen. Tregere enn tregest ;-) Så her sitter vi, og jeg er fortsatt like trøtt. Jeg som hadde så mye å ordne med idag. Det er så typisk!!

Tenkte uansett å vise dere den nye kose/sofakroken. Jeg tror ikke jeg kan si nok hvor fornøyd jeg ble med mitt nye salongbord! Det beste jeg vet er når DIY-prosjektene mine blir akkurat slik jeg har sett for meg, og det ble det absolutt denne gangen også, om ikke finere!! Som sagt må jeg bare kappe beina på det litt, da det er litt høyt i forhold til sofaen min. 

Vet du ikke hva jeg snakker om, så kan du se mitt siste DIY-innlegg der jeg gjorde om et ikke fult så pent salongbord >HER<

Nå har jeg fått på litt "stæsj", og sier meg fornøyd enn så lenge.. For det tar sikkert ikke lang tid før jeg skifter litt på ting her igjen! ha ha. TV-kroken har en maritim stil over seg, blanda med rotting og drivved, lyseblått, marineblått, beige og sølv.. Det er tross alt sommer snart, og jeg syns denne stilen passer perfekt om sommeren. Håper dere hadde en bedre start på uka enn meg! :o)

 

MED ROSER PÅ BORDET

Heisann!

Jeg kan nesten ikke tro at det er fredag igjen! Fredagsfølelsen er liksom spesiell uansett om man jobber eller ikke, den. Humøret er som regel alltid på topp. Med ryddig leilighet og roser på bordet er jeg egentlig bare innom for å ønske dere en god helg! Nicolai fikk falsk krupp for tusende gang i natt. Prøvde å gå ut med han to ganger, men ingenting hjalp. Siste gangen satt gutten på tre år under dyna i døråpningen og sa "jeg dør, jeg dør", så vi måtte en tur på legevakta igjen som vanlig. Han ble heldigvis bra etter tabletter og maske, og han var superflink!  Han har vært hjemme fra barnehagen idag, så vi har bare ligget i hver vår ende i sofaen og sett på TV stort sett hele dagen. Ellers har jeg fått ryddet og støvsuget, så nå kan kvelden bare komme!

Her blir det full avslapning med fredagstaco og the voice ikveld. Håper alle får en fin fredagskveld! 
Gooood helg! :o)

Enjoy!

God kveld! eller skal jeg si 'god natt'? 

Her har dagen gått i ett. Jeg fikk ikke satt rumpa ned i sofaen før nærmere 22. Jeg har rydda og vaska leiligheten idag og vært en tur i Sverige sammen med mamma og lillesøster. Tiden har bare flydd avgårde, og nå er jeg så trøtt at jeg snart stuper. Resten av helgen skal jeg jobbe inn to vakter, så er det rett på mine egne nattevakter på mandag kveld. Fem netter på jobb kommer nok til og merkes, og jeg gleder meg allerede til å legge meg i min egen seng igjen! 

Jeg fikk tatt noen kjappe stemningsbilder her ikveld. Tente lys gjør mye med humøret. Det er så deilig og avslappende, og det varmer godt opp i hele leiligheten. Litt for godt også faktisk! :o)Lysfatet på spisestuebordet er pyntet med den nye skålen på stett fra Dr.Lykke! Enjoy!

Nye fredagsroser er på plass! Nå måtte jeg kaste rosene jeg fikk av Andreas, og de har faktisk holdt i nesten fire uker!♥Håper alle har/har hatt en fin fredagskveld! Ønsker alle en god helg videre!♥ Her roper senga veldig høyt på meg vet jeg!

Et mammaliv

Hei! Jeg er ei jente på 24år fra Halden. Denne bloggen vil handle om min hverdag som alenemamma til Nicolai(f.2011) og Mie (f.2015). Jeg er selvstendig distributør i Herbalife. Startet med produktene i januar 2014 for å få mer energi og gå ned i vekt. Mistet 12kg før jeg ble gravid på nytt med Mie. Har mistet 15kg etter svangerskap nr 2. Er fortsatt på min reise ned i vekt, så bloggen vil i hovedsak handle om min nye livsstil i form av kosthold og aktivitet fremover. Alle bilder er mine om det ikke står noe annet, og missbruk av disse vil bli politianmeldt!

Kontakt meg:
etmammalivblogg@live.no

Norske blogger

FacebookInstagramKategorier
Arkivet

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign


hits