MIES FØRSTE JULAFTEN

Heisann!

Håper alle hadde en fin julefeiring igår! Vi hadde den koseligste julaften på lenge! Flaks jeg ikke orket så mye mat og lo så mye som jeg gjorde igår. Ganske sikker på at jeg la på meg et par muskler og ikke fett i går nemlig! Haha! 

Vi dro til pappa litt tidligere så Nicolai rakk å hilse på de der oppe. Han fikk også åpne gavene fra pappas side, og han virket veldig fornøyd. Miemor var som vanlig blid som en sol :-)
Nå venter jeg bare på at Mie skal bli hentet av pappaen sin. I kveld skal jeg i bursdagsfest, og jeg gleder meg veldig! :-) Håper alle får en fin 1.juledag!


JULEMORGENGod morgen og god jul 

Idag ble det noe annet enn bare shake til frokost. Men ikke tro jeg lot den være av den grunn! Her har vi kost oss med stekte rundstykker, eggerøre, masse pålegg og kakaoSHAKE! Vi har sett på Tre Nøtter Til Askepott, og nå har mamma og søsteren min vært her med gaver til Nicolai og han er veldig fornøyd. Jeg skal heldigvis få være sammen med han litt til før han blir hentet av pappaen sin senere :-) 

Jeg er egentlig bare innom for å ønske dere en kjempefin kveld, og håper dere koser dere masse med familie, god mat og gaver 

KVELDEN FØR KVELDENGod kveld! 

I kveld har Nicolai og jeg hatt en skikkelig kosekveld med mat og TV. Mie er hos pappaen sin til i morgen. Vi tar et barn hver i år, så planen er på bytte på kvelden. Vi har samarbeidet ganske så bra frem til nå, og har valgt å feire jul sammen hvert år selv om vi ikke har vært sammen. Men nå er det på tide å gå videre, så dette blir den første julen uten Nicolai da det egentlig var Andreas sin familie sin tur i år. Det kommer til å bli veldig rart, men sånn er livet rett og slett. Nicolai gleder seg veldig, så det virker ikke som at han tenker over at han ikke skal være sammen med begge i år. Det viktigste for meg er at han koser seg og har det bra :-)

Nå sover han godt i sengen sin og er nok spent på om noen har lagt noe i strømpa i natt! Jeg slapper av med rolig musikk og nyter stillheten litt før jeg flytter meg til sengen selv! 


Håper alle får en fin julekveld i morgen! God jul

JULEPYNTET LEILIGHET

Heisann! -håper alle har hatt en fin start på uken!

Her har dagen gått i ett. Vår start på uken var ikke så bra. Vi våknet nemlig klokken ti alle tre, så jeg har tydeligvis sovet veldig godt. Kanskje ikke så rart jeg var trøtt når klokken ble rundt fire før jeg klarte å sovne. Nicolai hoster i tillegg helt ekstremt om natten, så det kan også være litt slitsomt. Det ble derfor en hjemmedag på han idag. 

Ikveld har jeg vært og pusset opp i lokalet vårt. Vi er en liten gjeng som åpner eget kontor/velværesenter etter nyttår, som vi nå driver og pusser opp. Kommer nok mer tilbake til det litt senere :-) 

Uansett... Jeg har fått ryddet litt her, så da passet jeg på å knipse noen bilder før virvelvinden våkner i morgen tidlig. Jeg skjønner virkelig ikke at det går an å rote så mye rundt seg! Haha. 

Hva syns dere?

PYNTET OG KLART FOR FEST

Igår kveld var jeg og pyntet lokale klart til 70-årslag for min kjæreste morfar som er ikveld, mens Andreas laget hjemmelaget gryte til 31 personer! Morfar er veldig glad i natur, jakt og fiske, så derfor var temaet for pyntingen veldig enkel; natur og jakt! Og selvfølgelig litt jul. Jeg skulle egentlig ut å plukke granbar, men det ble aldri noe av, så vi dro ned til en som selger juletrær i byen og spurte om han hadde noe. De river jo alltids av noen greiner på trærne, og jaggu hadde han ikke en stor bukett med granbar liggende som vi bare fikk forsyne oss av. 

For en måneds tid siden var jeg og handlet inn sammen med mormor og mamma. Da ble det blant annet handlet inn pyntekongler, telysholdere, juletrekuler, servietter og litt annen pynt. Alt ble brukt, og jeg kunne godt brukt enda litt til, men det ble bra slik det ble også syns jeg :o) Godt jeg tok med noen kuler jeg ikke har brukt hjemmefra også, ellers hadde det nok blitt litt for lite.

Hva syns dere?

 

FERDIGPYNTET JULETRE

På søndag klarte jeg ikke få juletreet ut av tankene. Har hatt så lyst til å sette det opp lenge nå, så jeg bestemte meg for at på mandag skulle det opp. Tidlig eller ikke, det får bare være! Hjemme har vi alltid pynta treet 22. eller 23.desember. Det har variert litt fra år til år. Men nå som vi bestemte oss for å kjøpe et plastikk-tre isteden så ble det mye vanskeligere å vente, siden jeg hadde det klart uansett. Hadde vi hatt ekte hadde jeg nok ikke kjøpt enda. 

Samtidig så er jo juletreet 90% av førjuls-stemningen for meg, så jeg syns det bare er koselig å ha det fremme så lenge som mulig. Blir nok til at det er nede 1.nyttårsdag igjen, for da er jeg lei. Sist vi hadde ekte juletre var jeg lei 1.juledag, men det er litt tidlig å ta det ut? he he. 

Nesten all juletrepynten er nytt. Jeg kjøpte masse fin og dyr pynt på salg ifjor, i butikker som blant annet SIA og KID. Nå spørs det hva andre syns er dyrt og ikke, men når én ting koster fra 59-129,- syns jeg det er helt greit å kjøpe når de har 50% på det. Har kjøpt litt på KID i år også, og resten er også kjøpt i år fra Dags Marked, IKEA og H&M-home. 

Årets juletrepynt går i hvitt og sølv, og det skal det nok fortsette med noen år til. 

Nicolai var veldig ivrig på å henge opp, men han fikk det ikke helt til, så det endte med at henta kuler og pynt i hytt og pine og sa "mamma hjepe, mamma hjepe!" før jeg i det hele tatt rakk å henge opp en ting. Denne gutten har det nemlig veldig travelt, og skjer det ikke med én gang er det kriiiise! :o)Juletrefotene til plastikktrær er jo ikke så veldig pene. Ifjor kjøpte jeg en kurv som jeg egentlig hadde planer om å bruke, men den ble for liten. Denne kassen hadde jeg fra før av og jeg syns den passet veldig fint til treet. Den har også røde detaljer på seg, samtidig som den er litt slitt. Nei, jeg bare elsker den faktisk ;-)

Matta under er fra H&M-home. Juletreet er fra netthandelen.no og er fantastisk fint!Hva syns dere om juletreet vårt?

Et mammaliv

Hei! Jeg er ei jente på 24år fra Halden. Denne bloggen vil handle om min hverdag som alenemamma til Nicolai(f.2011) og Mie (f.2015). Jeg er selvstendig distributør i Herbalife. Startet med produktene i januar 2014 for å få mer energi og gå ned i vekt. Mistet 12kg før jeg ble gravid på nytt med Mie. Har mistet 15kg etter svangerskap nr 2. Er fortsatt på min reise ned i vekt, så bloggen vil i hovedsak handle om min nye livsstil i form av kosthold og aktivitet fremover. Alle bilder er mine om det ikke står noe annet, og missbruk av disse vil bli politianmeldt!

Kontakt meg:
etmammalivblogg@live.no

Norske blogger

FacebookInstagramKategorier
Arkivet

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign


hits