GARDEROBEN

Hei, dere!

Har dere hatt en fin dag? Jeg har rett og slett sovet bort halve dagen idag, men kom meg ut på en gå/joggetur allikevel. Ikveld har jeg fått ryddet garderoben, og endelig fått knipset noen bilder! 

Selve garderobeskapet er fra Strömstad Kök. De selger skreddersydde kjøkken, garderober og bad av høy kvalitet. I garderoben har jeg en mørk stil, med et gammelt skap jeg bruker som skoskap og en gammel kommode med div undertøy og t-skjorter. Derfor ville jeg ikke ha et vanlig garderobeskap, men et skap som matcher fargen på de gamle møblene. Vi målte veggen og dro til Strömstad og tegnet etter de målene vi ønsket. Vi valgte også ut farge og slik selve skapet skulle være delt opp og hvordan det skulle innredes. Jeg hadde allerede sett for meg tre deler med hyller øverst og uten skapdører, og det ble tegnet etter vår forklaring på 1-2-3! Vi bestilte garderobeskapet samme dag og de sa det ville ta ca. 14 dager. Vi fikk også levert skapet på døren og montert tirsdag 14 dager senere. Det passet en som h-a-t-e-r å montere møbler svært godt :o)

Del en inneholder penjakker/kåper og korte kjoler. Del to inneholder selskapskjolene mine og del tre inneholder gensere, skjorter og bluser. Jeg har også planer om en buksehenger der etterhvert.

Denne nydelige benken er fra DrLykke og fåes kjøpt HER.Lampen er fra Lisbeth Dahl og knaggene til smykkene er fra Ellos.

Alt i alt er jeg utrolig fornøyd med garderoben. Den ble akkurat slik jeg så for meg! 

Følg gjerne Strömstad Kök på facebook HER

 

Hva syns dere?


Et mammaliv

Hei! Jeg er ei jente på 24år fra Halden. Denne bloggen vil handle om min hverdag som alenemamma til Nicolai(f.2011) og Mie (f.2015). Jeg er selvstendig distributør i Herbalife. Startet med produktene i januar 2014 for å få mer energi og gå ned i vekt. Mistet 12kg før jeg ble gravid på nytt med Mie. Har mistet 15kg etter svangerskap nr 2. Er fortsatt på min reise ned i vekt, så bloggen vil i hovedsak handle om min nye livsstil i form av kosthold og aktivitet fremover. Alle bilder er mine om det ikke står noe annet, og missbruk av disse vil bli politianmeldt!

Kontakt meg:
etmammalivblogg@live.no

Norske blogger

FacebookInstagramKategorier
Arkivet

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign


hits