BORT MED VINTEREN

God morgen og god fredag, alle sammen!

Idag har Nicolai hjemmedag fra barnehagen igjen. Siden det ikke er så lenge til lillesøster kommer og han må i barnehagen hele neste uke for å øve til sommerkonserten, så spurte jeg igår om han hadde lyst til å være hjemme sammen med meg idag. Det hadde han veldig lyst til. Nå har han akkurat badet og sitter i spidermanmorgenkåpa si og ser på NRKSuper med tommelen i munn ;-)

Igår hadde jeg endelig litt ork til å gjøre noe, så jeg fikk blant annet ryddet vekk alle vinterklær fra gangen og sortert litt. Nå er gangen ryddig og fin igjen, og er veldig klar for sommer!

Siden jeg har en veldig smal gang, så er det begrenset hva jeg får gjort der. Derfor bruker jeg kurver som jeg har hengt opp på knagger til ting vi bruker mest. Alt annet "drit" er stappet inn i det smale skapet ;-)

Bruker også en gammel trekasse til skohylle.Ha en fin fredag, og god helg til dere alle! ♥

FØR- OG ETTERBILDER AV GANGEN.

God kveld! 

Dagen idag har gått sinnsykt fort! Jeg hadde egentlig trening på planen idag, men jeg har hatt så utrolig vondt i hodet, at det ble ikke noe av. Hater igrunn at jeg ikke får startet uken med trening. Det ødelegger motivasjonen for resten av uken. Heldigvis er det fit-camp igjen imorgen, og det gleder jeg meg til. Jeg måtte jobbe på torsdag, så da fikk jeg dessverre ikke vært med. 

Men over til overskriften! Gangen er forandret. For tredje, eller var det fjerde gang? Samma det. Jeg liker forandring, så her skjer det noe stort sett hver eneste dag. Er bare ikke alltid like lett å ta bilder, for jeg har en sønn som roter det til så fort jeg blunker. Heeelt utrolig hva en gutt på 2,5 år kan få til, det er sikkert og visst! 

Gangen er nå en blanding av en litt "rustikk og elegant" stil. Jeg vet ikke helt om jeg liker det enda. Jeg får la det gå et par dager, så finner jeg nok ut av det. Vi har ikke så stor plass, og alt er på en måte "i ett" her, så det må liksom passe inn til resten også. Jeg har et problem, for jeg liker så mye forskjellig, at jeg ikke klarer å bestemme meg. Under er det i hvert fall før- og etterbilder. Hva syns dere?

Skohyller av gamle trekasser. 

Kurv med skjerf, luer, fleece, ull, votter osv. 
Et mammaliv

Hei! Jeg er ei jente på 24år fra Halden. Denne bloggen vil handle om min hverdag som alenemamma til Nicolai(f.2011) og Mie (f.2015). Jeg er selvstendig distributør i Herbalife. Startet med produktene i januar 2014 for å få mer energi og gå ned i vekt. Mistet 12kg før jeg ble gravid på nytt med Mie. Har mistet 15kg etter svangerskap nr 2. Er fortsatt på min reise ned i vekt, så bloggen vil i hovedsak handle om min nye livsstil i form av kosthold og aktivitet fremover. Alle bilder er mine om det ikke står noe annet, og missbruk av disse vil bli politianmeldt!

Kontakt meg:
etmammalivblogg@live.no

Norske blogger

FacebookInstagramKategorier
Arkivet

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign


hits