RYDDIG GUTTEROM

Heisann!  

Nå har det blitt en liten stund siden sist innlegg igjen. Jeg har vært syk i over en uke nå, og igår kom jeg meg endelig til legen. Skulle uansett kjøre Nicolai i barnehagen, så da kjørte jeg innom på vei hjem. Ellers hadde nok ikke vært der enda! haha.. Er det noe jeg virkelig må bli flinkere til, så er det å dra til legen om det feiler meg noe. Jeg lever alltid av at ting går over etterhvert, og det er nok ikke så lurt. Ble penicillin på meg, så var nok fint at jeg kom meg dit igår.

Siden jeg nesten ikke har vært ute av døra siden torsdag forrige uke og senga har vært min beste venn, så kjenner jeg at rastløsheten sniker seg innpå. Ikveld har Nicolai og jeg rydda, støvsuga, vaska og lagt på nytt sengetøy på rommet hans, så nå er det i hvert fall ryddig og rent der til imorgen! Gutter starter jaggu tidlig med gris og rot. Har nok gjort en liten feil de få gangene han har fått spise kveldsmaten sin til film på rommet. Æsj sier jeg bare ;-)

Som dere sikkert skjønner, så er Spiderman den store helten om dagen! Det går virkelig ikke i noe annet, og han lever seg til tider heeelt inn i det å være Spiderman, så det kan bli litt slitsomt! haha..

Sengen er en enkel og billig furuseng fra IKEA. Har stæsja den opp litt med planker i sengegavlen og beiset hele sengen i drivved. Du finner før og etterbilder HER Nattbordet er en gammel trekasse.


En fornøyd Nicolai som har lagt seg i rent sengetøy♥ Spidermanhansken er forresten med han overalt! o-v-e-r-a-l-t!

Håper alle får en fin kveld!

EN LITEN FORNYELSE PÅ GUTTEROMMET

Heisann!

Idag har dagen gått til oppussing av en bokhylle jeg fikk gratis for en stund siden. Vi trengte mer oppbevaring på rommet til Nicolai, og en bekjent la ut denne på facebook og lurte på om noen ville ha den. Jeg måtte bare takke ja, og fikk til slutt hentet den etter en god stund (hehe). 

Den har stått slik som bildet til venstre lenge. Jeg har bare ikke fått tid til å male den før idag, da jeg plutselig fikk oppussingslysten over meg igjen. Det var ikke så veldig mye å gjøre igrunn. Jeg har lurt lenge på om jeg skulle male den hvit inni eller utenpå, men ble idag enig med meg selv om at jeg skulle male veggene på siden. Jeg syns resultatet ble helt greit. Nå passer den litt mer inn på rommet.Jeg er veldig fan av møbler og ting til en billig pris, eller som rett og slett blir gitt bort. Noen ting er kanskje søppel for andre, men ikke for meg som elsker å pusse litt på det for å gjøre det fint igjen :o) Interiør trenger ikke koste skjorta for at du skal få det fint! Det gjelder å se på mulighetene. Skulle ønske jeg hadde garasje slik at jeg kunne hentet alt jeg ville. Selv om man kanskje ikke vet hva man skal gjøre med det skapet eller den kommoden der og da, så kommer man plutselig på det etterhvert. Da er det kjekt å kunne ha en garasje med god oppbevaringsplass. 

Hva syns dere om hyllen?

NYTT TIL GUTTEROMMET

God morgen!

Endelig har Andreas og jeg blitt enig om hvordan rommet til Nicolai skal være innredet med. Siden han er så glad i både sabeltann og biler, så skal jeg prøve å få til et rom med begge deler som tema. Jeg håper bare det blir kult sammen. Vi H&M katalogen i posten idag, og fikk øyet på at de hadde fått inn masse "sabeltann"-produkter til barnerommet, og måtte selvfølgelig rett inn å bestille. Synd de ikke har en H&M-home avdeling i butikkene sine! Det er absolutt noe de burde vurdert å få. Litt kjedelig at det bare er på nett. Men vi får bare vente til alle godsakene i kollasjen under kommer i posten. Nicolai ble nemlig like gira som meg, om ikke litt mer da han så hva jeg har kjøpt ;-) he he. 

 Sengesett HER // Laken HER // Liten oppbevaringskurv HER // Dørskilt HER // Oppbevaringskurv HER // Rødt forkle HER // Putetrekk HER // Oppbevaringskiste HER // Putetrekk HER

 

 

Hvilket tema har du på barnerommet? :o)

//innlegget er ikke sponset

GUTTEROMMET

Neste rom ut er gutterommet. Skulle ønske jeg kunne skrive barnerommet, og at det var dekorert med masse lyseblå, søte babyting enda, men nei. Nå har vi oppgradert rommet til å bli et riktig så fint gutterom med ting Nicolai interesserer seg for, nemlig bil. Jeg har fortsatt fått gjort det litt, hva skal jeg si "interiøraktig", samtidig som det er et rom fylt av glede og leker som en gutt på to år liker. Jeg har blanda biler og stjerner, og syns det ble et flott tema sammen. 

Vi mangler fremdeles litt småtteri på veggene. Noen knagger til sekker og jakker skal opp, og vi må fylle opp den andre veggen med noe - som jeg ikke helt har funnet ut av enda. 

Sengeteppet finner du HER og putene fåes kjøpt HER

Dyne -og putetrekk finner du HER

Sabeltann er også en stor favoritt!

Dette buss-skiltet fant jeg en gang vi var ute og gikk tur. Det lå så fint i en skråning i skogen, og jeg måtte bare ta det med meg hjem. Perfekt på et gutterom! Bildet er fra Ullared, hyllene fra IKEA. Bokstaven er kjøpt på en nedlagt interiørbutikk her i byen.

Liftgardinen får du kjøpt HER fra 79,-

Lampeskjermen er kjøpt på Ullared og lampefoten er fra IKEA.

Veldig kjekt med et eget lite rom i veggen til skapet, slik at det ikke tar noe plass. Kassen på toppen er kjøpt på Ullared. Flodhest sekken er av merket Skip Hop og fåes kjøpt HER for 299,- (finnes i flere varianter) MikkeMus trillebag og kjøleveske er kjøpt på Notabene.

Kurven med leker i er fra KID, kjøpte den på 50% for et par uker siden, da alle kurver fra "basket" var på halv pris. Greit å få med seg sånne kupp :o) Den andre kurven med leker er kjøpt på Nille. Helt lik lekekurven fra Perfect Home, bare at det ikke står "toys" på den, og den er selvfølgelig mye billigere. Hva syns dere om gutterommet? 

 

 

 

linkene i innlegget er affiliateslenker

Et mammaliv

Hei! Jeg er ei jente på 24år fra Halden. Denne bloggen vil handle om min hverdag som alenemamma til Nicolai(f.2011) og Mie (f.2015). Jeg er selvstendig distributør i Herbalife. Startet med produktene i januar 2014 for å få mer energi og gå ned i vekt. Mistet 12kg før jeg ble gravid på nytt med Mie. Har mistet 15kg etter svangerskap nr 2. Er fortsatt på min reise ned i vekt, så bloggen vil i hovedsak handle om min nye livsstil i form av kosthold og aktivitet fremover. Alle bilder er mine om det ikke står noe annet, og missbruk av disse vil bli politianmeldt!

Kontakt meg:
etmammalivblogg@live.no

Norske blogger

FacebookInstagramKategorier
Arkivet

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign


hits