BOLIGSTYLING

Heisann!

Nå har jeg endelig kommet meg hjem og ligger rett ut på sofaen og hører at senga roper på meg! Jeg-er-så-trøtt! Jeg har nemlig prøvd meg på boligstyling idag. Pappa skal selge huset sitt (!!!!!) fordi han skal bygge nytt, og imorgen kommer fotografen for å ta bilder. Derfor spurte han om ikke jeg kunne ta med meg litt stæsj fra meg å hjelpe han litt. Jeg pakka bilen full, og min egen leilighet er blitt rimelig tom! Haha. Jeg har styra og ordna i fire timer, og pappa ble i hvert fall veldig fornøyd - noe som selvfølgelig er det viktigste. Han regner med at huset blir lagt ut om ca to uker, så her skal det gå unna! Uff, jeg syns det er utrolig trist, for jeg elsker denne plassen. Men det er lite jeg får gjort noe med dessverre, så jeg håper noen andre får like stor glede av denne plassen! Jeg vil si at dette er en sjelden mulighet!

Her kommer litt bilder av noen av rommene:Ønsker dere en god kveld!


Hva syns dere?

DEKKET FOR GRILLINGS MED NYE SERVIETTRINGER

Heisann! 

Nå er straks denne dagen over også, og imorgen er det helg igjen! Men for en dag dette har vært! Vi var hjemme sent igår, og med to trøtte barn der den minste ikke ville sove i natt visste jeg nesten ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Jeg har for å si det sånn ikke sovet veldig godt i natt, og har gått med en konstant hodepine i hele dag. Men, men - det kunne sikkert vært verre! 

Idag har jeg vært litt på farten. Endelig husket jeg på veiedag på helsestasjonen, så jeg rakk akkurat å komme meg dit før klokken to. Lillesøster veier nå 4350 gram - fortsatt mindre enn sin storebror da han ble født. SPRØTT å tenke på! Hehe.. 

Jeg fikk også kjøpt meg noen kjempefine serviettringer, som jeg tenkte å vise dere i dette innlegget! Fikk allerede bruk for dem idag da mamma og de har vært her på grillings. Jeg er som de fleste har skjønt veldig glad i den maritime stilen. Spesielt nå om sommeren syns jeg den passer veldig godt!

GRIPSHOLM

God morgen! 

Så var det lørdag og helg igjen! Herlighet, jeg syns ukene går så fort for tiden. Håper det fortsetter, i hvert fall frem til slutten av mai! ;-) Er bare drøye 15 uker igjen, og det er litt skremmende å tenke på. Dette svangerskapet har gått mye fortere enn mitt første! 

På torsdag var jeg en tur over grensa, for å handle litt mat. Måtte få tiden til å gå frem til jeg skulle hente Nicolai i barnehagen, så jeg dro til en liten interiøravdeling de har på en godteributikk der ute. De selger utrolig mye fint, og jeg kunne ikke unngå å ta med meg disse putetrekkene fra Gripsholm hjem! Ruter vet dere! Jeg klarer jo ikke motstå det! Så har jeg blitt så glad i fargen lyseblå, så de ble veldig fine i stuen♥

Trekkene får du også kjøpt på nett HER 

Gripsholm har også veldig mye annet fint. Resten finner du HERHåper dere får en fin lørdag! Jeg skal ut å spise etterfulgt av kino med jentene ikveld, og det gleder jeg meg veldig til! Skal bli deilig å komme seg ut litt, så jeg håper virkelig at hodepinen holder seg borte idag.. 

Hva syns dere om putene og fargen?

 

Innlegget er ikke sponset, men inneholder affiliateslenker

FREDAGSMYS

 Heisann!

Jeg har fortsatt ikke funnet laderen til kameraet mitt. Har fått lånt masse ladere, men ingen passer selvfølgelig til mitt batteri! Var så heldig og fikk låne kameraet til søskenbarnet mitt, så nå har jeg fått tatt noen bilder til et par blogginnlegg fremover. 

Idag har jeg vært på shopping i Fredrikstad med et par venninner. Fikk kjøpt meg en ny mammabluse og flere strømper og undertøy. Jeg blir helt gal hver gang jeg skal finne noe å ha på meg. Ingenting sitter slik jeg vil det skal sitte, og alt er igrunn bare fælt! ha ha.

Da jeg henta Nicolai i barnehagen tok jeg han med på McDonald's, så han fikk kost seg litt. Den småspiste ungen min spiste nesten opp all maten sin *klappe* Jeg fikk også kjøpt inn dyne til sprinkelsengen, sengetøy, håndkler og litt diverse på Kid. Er det 40%, så får man jo slå til! ;-) Tenkte jeg kunne vise frem litt av innkjøpene jeg har gjort i et eget innlegg. Nå ligger jeg rett ut på sofaen og venter på at Mitt dansecrew skal begynne igjen, etter og ha spist "american food" med hjemmelagde miniburgere med cheddar og forskjellige snacks ved siden av. Yum! Håper alle har en fin fredagskveld! God helg!WELCOME FRIENDS

Etter jeg malte krakken på trappa fikk jeg endelig ordna det litt finere rundt inngangspartiet. Det er jo ingen hemmelighet at jeg er veldig glad i kurv og rotting, og da sier det seg kanskje selv at dette også er å finne fra du går opp trappen utenfor :o) 

Hortensiaen hadde egentlig fire blomster til på seg, men pappaen til Nicolai klarte å snuble over den, og dermed knakk de rett av. Det var den fineste blomsten jeg noen gang har hatt, så det var litt surt, ja... 

Hva syns dere om inngangspartiet? 

SKANDINAVISK DESIGN - inspirasjon

 

Hei, dere! :-)

Idag har jeg litt å gjøre, så det blir et lite inspirasjonsinnlegg her på bloggen. Denne gang under tema "skandinavisk design" fra Ellos. Jeg syns denne stilen er veldig fin, og jeg lurer på om jeg skal bytte ut litt smått, som lysestaker og litt pynteputer her hjemme.

 Hva syns dere om denne stilen?

  1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER // 9 HER

 10 HER // 11 HER //  12 HER // 13 HER // 14 HER // 15 HER // 16 HER // 17 HER

 


18 HER // 19 HER // 20 HER // 21 HER // 22 HER

 


23 HER // 24 HER // 25 HER // 26 HER // 27 HER // 28 HER // 29 HER

 

Jeg har jobbet i natt og dro rett på trening etter jobb. Ikveld skal jeg på FIT CAMP, så dette blir litt av en dag! Ønsk meg lykke til, det trenger jeg.. He he.

Ønsker dere en fin dag!♥

 

 

 

/affiliateslenker

INTERIØR FOR VÅREN 2014

Da var endelig fredagen her igjen, dere!

For min del skjer det ingenting spesielt denne helgen, bortsett fra jobb, jobb og jobb. Jeg ser bare frem til en uke fri etter disse nattevaktene bortsett fra et par ekstravakter i friuken min. Selv om jeg bare jobber hver tredje helg går de ukene såååå fort! 

Her hos oss ser det ut som snøen har kommet for å bli. Det har faktisk snødd konstant i flere dager nå, så jeg tenker at litt vårinspirasjon vil passe bra denne fredagen! Jeg er sikkert ikke alene om å lengte etter varmere dager og kvelder, lettere klær, sene sommerkvelder, masse grilling, reker, vin, slikke sol, bade, FERIE!? Jeg kjente igår kveld at jeg måtte ta meg en tur innom Ellos for litt inspirasjon etter vår, og selvfølgelig fant jeg masse fint som jeg må dele med dere :o)

 

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER // 9 HER

 10 HER // 11 HER // 12 HER // 13 HER // 14 HER // 15 HER // 16 HER

17 HER // 18 HER // 19 HER // 20 HER // 21 HER // 22 HER

 

Ønsker dere en god helg!♥

 

 

 

Affiliateslenker

NY KUNSTNER I FAMILIEN

Det har vært så tomt og upersonlig på veggene her etter vi flyttet inn, og det er fordi jeg ikke har funnet noe jeg liker. Da vi var på Søstrene Grene her om dagen og gikk forbi malings- og lerettavdelingen slo deg med plutselig hva vi kunne gjøre. Vi kjøpte to lerett i 60x60 og maling i farger som passet til stua vår. Og gjett hvem som fikk jobben? Jo, nemlig Nicolai. Det finnes vel ikke noe mer personlig og fint enn bilder på veggen som barnet ditt har malt? Jeg ble kjempefornøyd, og er veldig glad jeg faktisk kom på den ideen.

En som lurte veldig på hva som skjedde, men han var veldig ivrig da jeg sa vi skulle male :o)

 

Og hva skjer når en toåring får malekosten i hånda? Selvfølgelig maling på alt annet enn det som skal males. Hihi.

 

Sommerfuglen har jeg selvfølgelig malt på selv etter Nicolai malte bakgrunnen. Hva syns dere?

 

ÅRETS ADVENTSLYS

Årets advent"stake" blir veldig enkel. Jeg har ikke sett for meg hvordan den skal se ut i år, så jeg satt og prøvde meg litt frem igår kveld. Endte til slutt opp med denne. Syns den ble veldig enkel, men fin. Jeg er i hvert fall fornøyd! :-) 

♥Tall kjøpt på Nille ifjor

♥Kubbelys kjøpt på Nille

♥Lysfat kjøpt på Bohus

♥Falsk grangirlander kjøpt på IKEA ifjor. Klippet litt fra en lang jeg hadde liggende. Resten er brukt et annet sted i leiligheten som jeg kommer til å vise senere.

♥Pyntehjerte kjøpt på KID ifjorI år har jeg betalt 309,- til sammen for kubbelys og lysfat. Nok et bevis på at interiør ikke trenger å koste skjorta for å få det fint! :o)

 

Hva syns dere?


Ønsker dere en fin torsdag. Snart helg! ♥

TIDLIG ELLER IKKE?

Igår måtte jeg rett og slett bare hente ned julepynten fra loftet. Har ikke satt opp så mye enda, det var mest for å se hva jeg hadde. Jeg kjøpte masse fin juleptrepynt og annen pynt på salg ifjor, så jeg gleder meg aller mest til å pynte juletreet i år, for nå har jeg så mye fint til å pynte det med. Vi har jo kjøpt nytt juletre i år også, så jeg gleder meg virkelig til å se resultatet. Jeg skulle jo helst pynta det igår, så ivrig er jeg! Men slapp av, jeg skal vente et par dager med det ;-) ;-)

Det blir nok til at jeg henger opp litt julegardinen på kjøkkenet idag eller imorgen, også håper jeg at jeg får de nye stjernene til vinduet i posten snart! Det kommer til å bli såå fint! :o)

Dette er noe av pynten jeg skal ha på treet. Hvitt+sølv=perfekt

Er ikke denne bare så stygg at han er vakker? Den kjøpte jeg på Nille i fjor. Klarte bare ikke gå fra den der den satt så fint i butikkhylla♥

Denne, fine, lille landsbyen som jeg har i vindskarmen har jeg kjøpt hos Søstrene Grene. Hva syns dere om årets julepynt? 

Syns dere det er for tidlig å pynte litt smått nå?

OPPUSSING AV GAMMEL SKJENK

For en god stund siden pusset jeg opp en gammel skjenk som var helbeiset. Den gang malte jeg den i kremhvit og malte rammen på døren i samme farge som jeg malte spisestuen vi hadde på den tiden. Nå har den blitt veldig slitt, og den passet ikke inn her i det hele tatt. Men med noen små forandringer ble den mye finere!

Jeg har brukt helt hvit maling og beiset toppen med fargen drivved. Den ble ikke helt slik som jeg ønsket, så toppen skal nok gjøres om igjen senere. 
Hva syns dere?

Ønsker alle en god helg! :o)

NY SPISESTUE

Endelig er dagen kommet, og vi skal hente vår nye, fine spisestue vi får i julegave idag. Herlig med tidlig julegaver! hihi. Tror i hvert fall spisestuen vi har valgt kommer til å passe godt inn her og fylle ut den store, tomme og åpne plassen midt mellom stuen og kjøkkenet. Jeg gleder meg også veldig til vi endelig kan be inn gjester og ikke skamme oss over hvor trangt og lite vi har det, dårlige lukter i leiligheten eller en av de andre tusen grunnene til at vi som regel flytter fort - vi har faktisk hatt veldig uflaks med valg av leiligheter. Det er kun en vi har vært fornøyd med, men den måtte vi flytte fra etter 6mnd fordi den ble solgt. 

Valget falt i hvert fall på denne spisestuen fra Jysk. Vi skal ha bordet med seks stoler til. Bordet heter Weston og stolene heter Tommy. Vi har vært ute og sett på og prøvd det et par ganger, og føler oss ganske enige og sikre. For en gangs skyld er vi faktisk enig om et møbel, og det hadde jeg aldri trodd. Andreas er som regel ikke enig med meg, så det blir gjerne litt diskusjoner. Men det må til innimellom, og jeg vinner som regel også (He-he)Bordet koster egentlig 1999,- og stolene 699,- stk, men frem til 3.november koster bordet 1600,- og stolene 500,- så derfor velger vi selvfølgelig å få det nå, det blir jo også billigere for de som skal kjøpe det. Jeg gleder meg veldig til å vise dere hvordan det blir, og ikke minst resten av vårt nye hjem! 

Hva syns dere?

Håper dere får en strålende helg!

VI GLEDER OSS TIL NY LEILIGHET

 

Som sagt flytter vi inn i en ny leilighet 1.november, og jeg flyr snart i taket. Hvorfor må det være sånn at tiden går så utrolig sakte når man gleder seg veldig til noe? Jeg blir jo ikke LITT gal heller. Ser etter inspirasjon overalt for tiden, og det er så mye jeg har lyst på. Føler at jeg må bytte ut alt av interiør da jeg har mye som ikke passer helt inn i stilen leiligheten blir bygd. Har fått kjøpt litt nytt i hvert fall, så får vi ta litt og litt. Ellos har som alltid sinnsykt mye fint, og jeg blir som vanlig blakk av å klikke meg inn på den siden. 

 1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER

 


8 HER // 9 HER // 10 HER // 11 HER

 

Til barnerommet har jeg funnet sengetøy og gardiner hos Ellos, mens resten i kollasjen er fra Jollyroom.

 

12 HER // 13 HER // 14 HER // 15 HER // 16 HER // 17 HER // 18 HER / 19 HER

 

Sengen er fra IKEA, og den tror jeg faktisk jeg bare må kjøpe! Elsket den fargen!


20 HER

 

 

 

affiliateslenker

NYTT FRA LENE BJERRE

Her om dagen dro Nicolai og jeg på en liten trilletur i byen etter vi hadde kjørt Andreas på jobb. Måtte selvfølgelig innom en av mine favoritt-interiørbutikker her i byen, og gikk jo ikke tomhendt ut derifra nå heller. Røsket med meg en nydelig potteskjuler fra Lene Bjerre og en kunstig rosebusk som ser veldig ekte ut! Jeg er nemlig ikke verdens flinkeste til å ta vare på planter.. He-he.

 

Gleder meg SÅNN til å komme inn i den nye leiligheten..


 

Bildet er tatt fra instagram. Følg meg gjerne; iidakm


Hva syns dere? ;o)

Et mammaliv

Hei! Jeg er ei jente på 24år fra Halden. Denne bloggen vil handle om min hverdag som alenemamma til Nicolai(f.2011) og Mie (f.2015). Jeg er selvstendig distributør i Herbalife. Startet med produktene i januar 2014 for å få mer energi og gå ned i vekt. Mistet 12kg før jeg ble gravid på nytt med Mie. Har mistet 15kg etter svangerskap nr 2. Er fortsatt på min reise ned i vekt, så bloggen vil i hovedsak handle om min nye livsstil i form av kosthold og aktivitet fremover. Alle bilder er mine om det ikke står noe annet, og missbruk av disse vil bli politianmeldt!

Kontakt meg:
etmammalivblogg@live.no

Norske blogger

FacebookInstagramKategorier
Arkivet

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign


hits