INSTA-MOMENTS

God morgen!

Idag blir det et forhåndsskrevet innlegg her på bloggen. Nå er vi nok på vei til barnehagen på påskefrokost. Nicolai gleder seg veldig til å ha med mammaen og pappaen sin i hvert fall, og jeg syns det er veldig fint at barnehagen arrangerer slike ting i høytider. Er nok stas for de fleste barna også, at foreldrene kan komme å være med på ting og ikke bare levere og dra eller hente dem og dra hjem. 

Det er uansett lenge siden jeg delte mine instagrambilder her inne, og tenkte å gjøre det i håp om og kanskje få flere følgere og flere å følge selv. (etmammaliv) Legg gjerne igjen din instagrambruker i kommentarfeltet! :o)

♥mat, mat, mat. 


♥Interiørbilderbilder fra kjøkkenet

♥Magebilder

♥Interiørbilder av stuen

♥Babyforberedelser. Stellebordet med detaljer

♥Babyshopping på Ullared

♥Enda mer babyshopping

Enda mer interiørbilder av stuen

Mer mat

Nicolai og gutterommet

Diverse interiørbilder

Laika, en hund vi passet forrige uke og fra tur i skogen


Ønsker alle en super dag!

INSTALATELY - ETMAMMALIV

 

God morgen, alle! Endelig fredag og helg igjen! 

Idag er det planleggingsdag i barnehagen Nicolai går i, så han er hjemme hos meg idag!♥ Det passet meg egentlig veldig fint, siden jeg jobber natt fra ikveld og helt til onsdag morgen. Da er det deilig å få en hel dag med hjertet mitt først! 

Nå har vi nettopp spist frokost, og har en skikkelig lat morgen. Nicolai ser på NRKsuper, og jeg satt meg akkurat ned foran pc'en. Jeg skal ut å spise lunsj med jobben etterpå, og imens jeg er der skal Nicolai være sammen med Mimmi. Det kommer nok ut et par bilder på instagram utover dagen, så følg meg gjerne der: etmammaliv

Deler noen bilder fra de siste ukene med dere, så håper jeg alle får en fin helg!
Hva heter du på instagram? 

#NYBRUKER

Heisann!

Jeg har nå laget meg en ny bruker på instagram. Den tidligere brukeren 'iidakm' vil bli slettet etterhvert. Nåværende bruker har samme navn som bloggen; etmammaliv


Håper akkurat du vil følge meg videre på instagram! Legg gjerne igjen din bruker i kommentarfeltet! :-)

 

Ha en fin dag!

#INSTAMOMENTS

 

Hei alle!

Nå følte jeg det var på tide med en liten instagram-oppdatering her på bloggen! Er det et sted jeg er veldig aktiv, så er det nok der. He he! Jeg ønsker selvfølgelig å få flere følgere, men jeg ønsker også å få fler og følge! Gjerne mammaer og interiørinteresserte! Jeg trenger litt inspirasjon :o)

Ellers er jeg egentlig bare innom for å ønske alle en god helg! Denne helgen har jeg gledet meg enormt til. Jeg har jobbet nattevakter hele uken, så det skal bli utrolig deilig med en hel helg fri. Jeg kjenner at kroppen virkelig trenger litt avslapping nå. Imorgen blir det jentekveld, så det gleder jeg meg til.

Under har jeg samlet kategorier du finner på min instagrambruker! Besøk meg gjerne på iidakm

 


Selfies! 

Hjemmet vårt♥


♥Familie♥


Mat og kosthold.


Trening og vektnedgang :o)

♥ Verdens beste Nicolai ♥

 

-Hva er dine planer for helgen? 

Legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet med din instagrambruker :):):) 

#INSTAMOMENTS

 

Hei, dere! Hatt en fin helg? 

Hos oss har det snødd og snødd frem til igår. Da ble det selvfølgelig mildt ute, og helt sinnsykt glatt! Holdt på å skli rett i autovernet i kun 30km på vei til jobb igår kveld. Er sikker på at pulsen holdt på å sprekke, så nervøs var jeg etter bilen fikk retta seg opp. Var helt skjelven i kroppen lenge etterpå. Kjører virkelig minst mulig i dette været, det er ikke noe gøy i det hele tatt. Selv om man er forsiktig selv, så finnes det jaggu mange idioter på veiene på dette føret også! 

Her kommer resten av instagrambildene fra januar. Følg meg gjerne > iidakm 

 

1. Snacks. Speltlompe med ekstra lett philadelphia, kalkunfilét og ruccola ♥ 2. Kyllingsalat på Bryggerhuset ♥ 3. Proteinvafler med lett syltetøy og ferske jordbær ♥

4. Fullkornwraps med ekstra lett philadelphia, kyllingfilét og salat ♥ 5 & 6. Hjemmelaget kyllingsalat inspirert av bryggerhuset ♥ 

7. Bilde fra tur i vinterkulda ♥ 8. Nye løpesko og tights ♥ 9. Bilde fra tidligvakt på jobb ♥

10. Bilde i speilet før shopping med mamma ♥ 11. Trening og familie ♥ 12. Bilde fra skogstur ♥

13. Ble sponset en veske av Carriealong.no ♥ 14. Film av babyen til venninnen min som smiler ♥ 15. Nicolai spiser toast og ser film på rommet sitt ♥

16. Jentekveld ♥ 17. Karma ♥ 18. Fra heisen hos mamma, mor og sønn, like luer ♥

19. Nicolai leker i snøen ♥ 20. Stuen ♥ 21. Nicolai ser på film i stuen ♥

22. Avslapping på sofaen ♥ 23. Detaljer fra stuen ♥ 24. Ha det bra, januar. Hei, februar! ♥

 

 

Hva syns dere om mine instagrambilder fra januar?

Hva er din instagram?

INSTA-MOMENTSHei skjønninger!

Nå begynner det å bli en stund siden jeg delte instagram-bilder her på bloggen. Siden jeg rett og slett ikke har tid til å blogge hver dag, så vil ikke det si at jeg ikke har tid til instagram hver dag. Der kommer gjerne flere bilder om dagen, så til de faste følgerne mine tenkte jeg kanskje at dere ville følge meg på instagram også? Der legger jeg som sagt ut i hvert fall et bilde hver dag, om ikke flere. Det varierer litt. 

Nedenfor er noen av mine siste instagram-bilder. Følg meg gjerne på iidakm :o)
Hva er din instagram?


#INSTALICIOUS

Tenkte å dele noen instagrambilder med dere, selv om de kommer opp på høyre side hver gang jeg legger ut et nytt. Under ser dere hva min instagram for det meste består av. 

♥ Interiør

♥ Kjæledyr (chihuahua)

♥ Familie

♥ Mat og kos

♥ Diverse

Som de fleste nå vet, så elsker jeg jo alt som har med hjem og interiør å gjøre. Da sier det seg egentlig selv hva dere også finner mest av på instagrambrukeren min :o) Ellers er det jo som bloggnavnet sier; Et mammaliv. Et mammaliv består av en hverdag som ung mor til den vakreste Nicolaien i verden, hjemmet vårt, hverdagen vår osv. Som kjæledyret vårt, Cinta, mat, familie, fadderbarn og diverse annet.

Følg meg gjerne på iidakm og legg gjerne igjen din instagrambruker i kommentarfeltet under! :o)

Dette ble jaggu dagens andre innlegg, og det er jo ikke dårlig til å være meg syns jeg! Nå er Andreas straks ferdig på jobb, så da skal vi ut å hente julekortene hos Havenstrømfoto (sjekk gjerne ut facebooksiden for mange flotte bilder!), handle litt julegaver, nye vintersko/boots til Nicolai, mat, og jeg håper jeg finner noe til å fylle opp veggene med! Hvem vet, kanskje det dukker opp noen bilder på instagram? Følg meg da vel! :o)

 

Hva kaller du deg på instagram?Et mammaliv

Hei! Jeg er ei jente på 24år fra Halden. Denne bloggen vil handle om min hverdag som alenemamma til Nicolai(f.2011) og Mie (f.2015). Jeg er selvstendig distributør i Herbalife. Startet med produktene i januar 2014 for å få mer energi og gå ned i vekt. Mistet 12kg før jeg ble gravid på nytt med Mie. Har mistet 15kg etter svangerskap nr 2. Er fortsatt på min reise ned i vekt, så bloggen vil i hovedsak handle om min nye livsstil i form av kosthold og aktivitet fremover. Alle bilder er mine om det ikke står noe annet, og missbruk av disse vil bli politianmeldt!

Kontakt meg:
etmammalivblogg@live.no

Norske blogger

FacebookInstagramKategorier
Arkivet

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign


hits