DET ER VÅR I LUFTEN

Heisann!
Gøy å se at det fortsatt er noen som klikker seg inn på denne støvbelagte bloggen. Jeg ser jeg ikke har blogget på et par måneder, og jeg skjønner jo nå at jeg aldri i verden kunne hatt blogg som en heltidsjobb! Ha ha. 

I dag har vi virkelig fått lukta på våren her i Halden! Stor sol, helt blå himmel og 14 grader! Helt fantastisk. Jeg tok sjansen og fjernet presenning fra utemøbler, satt grillen tilbake der den skal stå og vasket alt. Nå krysser jeg bare fingrene for at snøen fortsetter å holde seg borte og at vi får beholde dette været fremover! Selv om vi stort sett blir lurt hvert eneste år... He he. 

Jeg slenger i hvert fall med noen bilder fra uteplassen 2015, så skal jeg prøve å bli flinkere til å oppdatere dere litt oftere fremover..!

 

FINITO!

God morgen! 

I dette huset var det faktisk jeg som stod opp først idag! Eller lillemor våknet litt før klokken syv og skulle ha mat, men sovnet igjen rett etter hun var ferdig å spise. Jeg derimot var lys våken etter mating og bleieskift, så jeg stod like gjerne opp. Ryddet litt, tok meg en shake og sitter nå i sofaen. Nicolai har nesten nettopp kommet ut, og lurte fælt på hvorfor jeg var våken før han idag.. Haha. Det er jo ikke akkurat noe vane. Vanligvis må han nesten dra meg ut av sengen om morran. "MAMMA, IKKE LUKK ØYA DINE IGJEN!" er en ganske så vanlig setning jeg hører om morgenen. ♥ Mammalivet ♥

Vel, han skal straks få litt frokost, men først må jeg vise dere den nye uteplassen min som endelig er helt ferdig! Jeg har endelig fått kjøpt meg spisebord også, så nå slipper vi endelig å ta med maten inn å spise når vi griller! 
Hva syns dere?

Ønsker dere en fin dag!!

HVOR LENGE VARER DE DENNE GANGEN, TRO?

Heisann!

Idag måtte jeg rett og slett kjøpe nye planter og blomster til uteplassen igjen. Jeg eier rett og slett ikke grønne fingre, så det er alltid like spennende å se hvor lenge blomstene varer her i huset! Haha.. 

Som dere ser er også en hjemmesnekret putekasse på plass! Nå gjenstår bare pussing og maling eller beis - jeg klarer nemlig ikke bestemme meg for hvordan jeg vil ha den! Lurer veldig på å male den sort, men hva tenker dere blir finest? Noen forslag? 

Ønsker alle en fin kveld!

GOD HELG FRA UTEPLASSEN

Hei, alle!

Fredag igjen, og allerede andre helgen med lillesøster! Hun ligger fortsatt bare og nyter livet og lager koselyder i vugga si. Vi har vært ute i solen idag, mens hun har sovet i vogna i skyggen. Nicolai var endelig blid da han kom fra barnehagen idag, så nå tror jeg de verste reaksjonene på at lillesøster er kommet har gått over. Jeg tenkte kanskje jeg kunne skrive litt om hans reaksjoner fra å være enebarn til å bli storebror litt senere. 

Jeg er egentlig bare innom for å ønske dere en god helg med litt bilder fra uteplassen min! Her skal snart biffen på grillen og beina på bordet! 

Ha en fin kveld! ♥

DET SKAL IKKE ALLTID SÅ MYE TIL..

ENDELIG har jeg fått en egen skjermet uteplass foran inngangspartiet. Jeg har egentlig ikke ord for hvor trist det var på utsiden før. Det var virkelig trist og fælt, og det frista ikke engang å prøve og gjøre det fint. Utemøbler rett på grusen var ikke særlig pent i hvert fall! Ikke veldig koselig å tilbringe tiden ute heller. 

Pappa, morfar, Andreas (og Nicolai) har hjulpet meg med å bygge en platting med levegger, og idag ble den endelig ferdig! Plattingen har jeg hatt i ca en uke, men veggene kom ikke før igår. Det har vært veldig deilig å ha platting nå og vi har vært ute nesten hver eneste dag, men når veggene kom opp idag ble det noe heeelt annet! Siden veien til boligfeltet her oppe går rett forbi her, og veldig mange ikke klarer å tenke at man kjører pent forbi andre, så er det både trygt og godt å få opp levegger foran uteplassen. Nå føler jeg at Nicolai er tryggere og det er lettere å passe på, og vi er i tillegg skjermet litt for innsyn av andre. Også skal det bli så deilig å kunne la lillesøster sove ute i vogna uten at jeg bekymrer meg. Det har rett og slett blitt et helt annet hjem her.
Tenk at det er så lite som skal til. JEG ER SÅ FORNØYD!

Her ser dere bilder; før og etter 


gutta jobber ;-)


Nicolai elsker å hjelpe til og er ivrig! Han liker å "ærbe" som han sier! haha..

Nå mangler jeg bare litt flere planter og blomster, og et nytt spisebord så det blir litt lettere å sitte ute og spise. Planen er et "spisehjørne" og et "kosehjørne", så vi får se hvordan det blir. Litt nytt stæsj skal også frem etterhvert, men akkurat idag måtte jeg bare vise dere det ferdige resultatet av selve plattingen ♥

Nå skal jeg hoppe i dusjen og deretter i senga! Har vært våken siden 07:30 idag, og har gjort noe i absolutt hele dag. Gangen er blant annet ryddet for vinterklær og er nå klar for sommer! Skal jeg orke å gjøre mer her imorgen, så må jeg få meg litt søvn snart. Nicolai skal få en hjemmedag med meg imorgen, så vi rekker å kose oss litt før lillesøster kommer! Neste uke må han i barnehagen hele uken siden de øver til sommerkonserten de skal ha for oss neste lørdag (selvfølgelig på min termin)!
Vi får håpe lillesøster kommer før eller etter  den datoen (helst igår, men) så jeg rekker å se på han ♥
Selv om det er meldt regn, så får vi i hvert fall krysse fingrene for pent vær imorgen så vi får vært ute på den nye uteplassen vår! 

Ønsker alle en super kveld!

Hva syns dere?

UTEPLASSEN

Hei fra "syden" i Halden, dere! 

Fysøren, så varmt det er idag! Her viser gradestokken faktisk 27 grader, og det er faktisk rene "syden" på verandaen! Jeg skal ikke klage på at sommeren har kommet altså, men det blir litt av et sjokk hver gang det først blir så varmt. Jeg har i hvert fall merka det på migrenen idag. Den kommer alltid sterkt frem i sommertider. Som jeg skrev på facebook tidligere idag - det er så kjedelig at den beste tiden på året er den verste for de som har migrene.. Og jeg regner med at de som faktisk har migrene forstår meg veldig godt? Jeg sliter i hvert fall helt ekstremt på sommeren, og i år er intet unntak merker jeg..

Uansett, så tenkte jeg det var på sin plass å vise frem uteplassen min til dere! Nå som solen har vært fremme en stund var det virkelig på tide å gjøre noe på verandaen. Jeg kjører den maritime stilen på uteplassen i år.

Utemøblene kjøpte jeg faktisk brukt ifjor for 250kr. Det kaller jeg kupp! Planen var først å male de, men nå lurer jeg på om det blir penere å lakke de. Jeg får se, har jo ikke fått gjort noe med dem enda, så det forundrer meg ikke om de ser slik ut hele sommeren! hihi. 

Utemøblene til Nicolai var jeg så heldig og fikk kjøpe av ei jeg jobber sammen med for 200kr. Enda et kupp! :o) Pynten er gamle norgesglass med selvplukkede blomster. Matten under er fra Ellos.

Rottingmøblene kjøpte jeg på Europris ifjor for 2500kr. De har stått ute uten trekk hele vinteren, og de er like hele og fine! Jeg bryr meg faktisk ikke om om møbler koster 2000kr eller 20 000kr. Det er ikke alltid prisen som avgjør kvaliteten, og etter vårt bruk holder denne i massevis :o) Resten av pynten er også kjøpt på salg. Lykten er fra KID interiør. 

 Grunnen til at jeg skriver litt om at møblene og  tingene jeg har kjøpt ikke har kostet allverden med penger er fordi jeg har fått med meg folks spørsmål på "hvordan jeg har råd til å ha det så fint".  Vel, først må jeg si tusen takk for at du/dere i hvert fall syns jeg har det fint. Og svaret mitt til hvordan jeg har råd til det er at jeg ofte ikke bruker mye penger på interiøret. Jeg kjøper gamle møbler for rimelige priser (eller i beste fall gratis), og pusser de selv opp. Jeg kjøper ofte interiør og pyntegjenstander på salg om ikke i bruktbutikker osv. Selvfølgelig har jeg også "svidd av" noen kroner innimellom, men jeg bruker ikke flere tusen hver måned, selv om det muligens ser sånn ut? Ikke vet jeg, men poenget mitt er i hvert fall at ting trenger ikke være dyrt for å få det fint. Det gjelder bare å bruke hodet og være kreativ. De fleste får til hvis de vil! ;-)

 

Nå håper jeg alle som har fått sommervarmen nyyyyter den! Vi vet aldri hvor lenge vi har den nemlig!

Et mammaliv

Hei! Jeg er ei jente på 24år fra Halden. Denne bloggen vil handle om min hverdag som alenemamma til Nicolai(f.2011) og Mie (f.2015). Jeg er selvstendig distributør i Herbalife. Startet med produktene i januar 2014 for å få mer energi og gå ned i vekt. Mistet 12kg før jeg ble gravid på nytt med Mie. Har mistet 15kg etter svangerskap nr 2. Er fortsatt på min reise ned i vekt, så bloggen vil i hovedsak handle om min nye livsstil i form av kosthold og aktivitet fremover. Alle bilder er mine om det ikke står noe annet, og missbruk av disse vil bli politianmeldt!

Kontakt meg:
etmammalivblogg@live.no

Norske blogger

FacebookInstagramKategorier
Arkivet

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign


hits