DEN PERFEKTE FREDAGSKVELDEN

Den perfekte fredagskvelden for meg må være når leiligheten er ryddig, lukter rent og du kan legge deg på sofaen med tacoen på bordet med gooood samvittighet! Dette er i hvert fall en sånn fredag. Det har tatt sin tid, men jeg kom meg igjennom det. Sånn er det når man må sette seg ned litt hvert femte minutt på grunn av kynnere og blodtrykksfall. Ha ha, jeg må jo le! Skulle tro jeg var 90 år med alle plager og klager om dagen! 

Nå sitter jeg her og nyter en kald Pepsi Max mens jeg skriver og hører på NRK MP3 før jeg skal hive meg rundt igjen å begynne på tacoen. Spent på om treåringen kommer til å spise noe ikveld, for han skulle på død og liv ha knekkebrød med kaviar isteden... Ikke rart jeg står igjen som et spørsmålstegn innimellom når det gjelder den gutten der.. Ha ha!

Alt vekk fra benker, gulv og sofa før jeg begynner med tørking av støv og støvsuging.. God helg, alle!♥

 

HØST OG LUNE FARGER

Heisann!

Her hos oss kom høsten omtrent kastet på oss så fort august kom. Vi gikk fra å ha det perfekte sommerværet den ene dagen og til regn, lyn og torden den andre. Sistnevnte har vi vel stort sett hatt hver dag i to uker!? Jeg vet ikke med dere, men jeg får i hvert fall lyst til å ta frem masse puter og pledd å synke ned i sofaen med en gang! Jeg har begynt å bytte ut sommeren med lune og deilige farger som jeg syns passer best om høsten. Bildene viser ikke hvordan jeg skal ha det. Det er kun tilfeldig plassert da jeg venter på flere puter til trekkene, nye gardiner skal opp osv ;-) 

Håper alle får en fin dag videre! :o)

L I V I N G R O O M

 Heisann!

Håper alt er bra med dere! Jeg flyttet som sagt i slutten av juni, og først nå begynner jeg å komme på plass i den nye leiligheten. Sånn er det når man har barn og jobber fulle uker og døgnet bare har 24 timer. Det blir ikke så veldig mye tid og ork til overs, men jeg har tatt litt av gangen, og tenkt nøye igjennom hvor jeg skal ha forskjellige ting, som for eksempel bilder på veggen. Nå begynner jeg i hvert fall å bli fornøyd, og tenkte andre rommet ut kunne bli TV-stuen min! :o) Rommet til Nicolai er allerede delvis vist. I hvert fall sengen jeg pusset opp. Innlegget finner du HER

Det er viktig for meg at TV-stuen er 'cosy', og det syns jeg absolutt jeg har fått til. Masse puter i sofaen og kurver fult av pledd om man ønsker å dra over seg noe når man slapper av! Jeg har også både møbler og interiør i lune farger. Jeg er i hvert fall veldig fornøyd!

Hva syns dere?

MANDAGSLYKKE

FOR en dag å våkne til! Mandag, ny uke, SOL og BLÅ HIMMEL! Det kan vel ikke bli en bedre start på uka? Her har vi skikkelig vårfølelse, og jeg får lyst til å sette frem grillen med en gang. Tenk, det er under to måneder igjen til mai! Vinteren pleier å være så utrolig lang, men i år har den gått sinnsykt fort! Jeg klager ikke, selv om jeg er vinterbarn er jeg absolutt ikke glad i vinteren. Så tanken på at sommeren nærmer seg med stormskritt bringer veldig godt humør!

Jeg har knipset noen nye bilder av spisestuen og TV-stuen. Alt er i ett her, men sofaen deler det opp litt syns jeg. 

Andreas har fri idag også, og det er utrolig deilig. Jeg fikk sovet litt lenger idag, og skal på nattevakt ikveld. Jeg ligger enda i pysjen på sofaen, så nå er det på tide å ta seg en tur på badet snart. Blir jo ikke akkurat mer våken av å ligge her og dra meg. Jeg fikk også en super nyhet idag! Favoritt-interiørbutikken min Yngvill's Gaveri gikk egentlig konkurs, men åpner nå dørene sine med nytt navn "Yngvill's interiør"  på byens andre kjøpesenter. Lykke!♥  Lik gjerne siden her

 

Håper alle får en super-fin dag og uke! :o)

 KITCHEN IS THE HEART OF THE HOME

God dag, kjære lesere! 

Som jeg skrev igår hadde jeg vasket og ryddet stort sett hele leiligheten. Jeg knipset bilder av de fleste rom, nå som det faktisk var ryddig! Man vet nemlig aldri hvor lenge det varer her i huset.. He he! Første rom ut er kjøkkenet. Jeg tror jeg aldri har vist ordentlige bilder av det? Kjøkkenet går i en litt "nytt møter gammelt" stil. Det er en moderne kjøkkeninnredning med åpen løsning mot spisestuen og stuen. Jeg har valgt å bruke mest gamle detaljer, rotting og litt rustikk, samtidig som jeg har puttet inn litt "nytt og moderne". 

Hva syns dere om kjøkkenet? 

 

Ønsker alle en fin lørdag♥

PUTER?

Hei, alle!

Håper alle har hatt en fin helg! Er alltid så deilig med frihelg, og jeg har nok en gang brukt den til å slappe helt av. Har en frihelg igjen, og da er det nok muligheter for at jeg finner på noe neste helg, om noen har lyst til å ha Nicolai på overnatting (He-he-he).

Har fått tre nye puter til sofaen vår, og gjett om Andreas er imponert! ;-) Vi har flyttet opp det gamle stuebordet vårt, da det ble litt trangt med det andre. Veldig synd, for jeg er så glad i det bordet! Blir nok til at vi selger det, men enn så lenge får det stå nede, så ikke jeg angrer meg. Må ha litt tid til å tenke! he he. Ellers har jeg flyttet litt rundt på ting, som vanlig. Nå får vi se hvor lenge jeg er fornøyd med slik det er nå :o)Så må jeg gratulere alle flotte mødre der ute med morsdagen! Håper dere har blitt skjemt bort av mann og barn i massevis idag! Selv fikk jeg en treningsbag og vannflaske av min lille Nico♥


Hva syns dere om stuen?

DINNER TIME

 Hei og hopp! 

Håper alle har hatt en flott helg! Det har i hvert fall jeg hatt med både jentekveld, skogstur og trening! Mer om det kommer senere. Her om dagen hentet jeg nemlig enda en pakke på posten. Disse er ikke sponset, bare noe jeg ikke klarte la være å kjøpe - eller by på. De er nemlig fra netthandelen.no 

Er det et sted jeg handler mye, så er det faktisk der. Ha ha. Det er jo så fort gjort å legge inn bud på noe man har lyst på. Og dessuten har Dr.Lykke, som er en av merkevarene du får kjøpt der så utrolig mye lekkert at det er litt farlig! :o)

Dette grytesettet er i fem deler. Stekepanne (25cm), liten kjele (18cm) og stor kjele 22(cm) + lokk. Håper som sagt dere har hatt en fin helg! Nyt søndagen videre, så kommer det muligens et innlegg til ikveld :o)

-Hva syns dere om kjelene?

SPISESTUEN

Hallo, dere! Håper dere har hatt en fin lørdag! 

Jeg har brukt dagen på å rydde, vaske og ommøblere rommet til Nicolai. Nye bilder av det kommer nok en vakker dag. Jeg hadde nemlig egentlig planer om å få tatt bilder av det rett etterpå, men det rakk jeg aldri før det ble like rotete igjen. Sånn er det med en veldig aktiv toåring i hus, som kjeder seg fryktelig inne. *Kalde vind, gå din vei så vi kan være ute i snøen*

Uansett fikk jeg knipsa litt bilder av spisestuen istad, så den kan jeg i det minste vise. Jeg har ommøblert litt på den også. Eller egentlig bare snudd den andre veien, ha ha. Jeg er fortsatt litt usikker på hva jeg syns er finest, så jeg får bruke litt mer tid på å bestemme meg. Stakkars hjorten min, som har knekt det ene geviret sitt. Sånn går det når jeg er for ivrig på å ta den opp av esken. Har prøvd å lime med superlim flere ganger, men det detter bare av igjen. Noen som kan anbefale et super-superduper-lim, kanskje?Ønsker dere en fin lørdagskveld videre! ♥

FREDAGSLYKKE

Hei, dere! 

For en dag! Jeg har holdt på med rydding og rengjøring av leiligheten stort sett hele dagen. Eller i hvert fall frem til rundt 17:30, da kom Andreas hjem fra jobb, og jeg kasta meg inn i bilen for å rekke det jeg skulle. Jeg tok med meg mamma på en liten (he he) shoppingrunde. Den skulle i hvert fall være veldig liten, for det var ikke så mye jeg skulle ha. Vel, det ble med noen poser ekstra enn planlagt, men jeg er veldig fornøyd med resultatet, og jeg tenkte jeg kunne begynne med å vise frem stuen som har fått nye planter og blomsterpotter, pynteputer, pledd og en ny telysholder til lysfatet. Det kaller jeg fredagslykke!♥ Tenk å føle seg såå glad av å bruke penger! hihi.

Andreas: Tror vi trenger noen fler puter til sofaen, for vi har jo nesten ingen!Nok en gang; GOD HELG♥

LIVING ROOM

Endelig har det blitt litt jul i stua. Har jo gledet meg siden jeg handlet den fine julepynten på salg ifjor. Har kjøpt litt nytt i år også da, og det jeg kjøpte ifjor var mest juletrepynt, så dere kan jo gjette hva jeg har lyst til å pynte allerede nå! Treet står klart til å taes frem fra roterommet, så det frister veldig. Jeg vet bare hvor fort lei jeg blir juletreet, så jeg skal nok holde meg til 22.desember. Jeg venter fortsatt på stjernene jeg bestilte fra Ellos, så jeg håper de kommer snart. 

Vi fikk også den nye sofaen her om dagen! Den er sååå fin! Lykke♥ 

Elsker disse♥ Kjøpte to hvite og to lilla da jeg var på Ullared for ikke så lenge siden. Skal virkelig hamstre fler når vi skal dit igjen senere i desember!

Bokstaver fra Kremmerhuset. Kjøpt på salg ifjor, men de har de i år også, men til full pris. 

Rød stjerneputer fra Nille, duk fra Europris.

 

 De søte husa og treet er fra Søstrene Grene. 

 

♥Hva syns dere om stuen vår?

JUL I GANGEN

Hei, dere!

Ble litt sent blogginnlegg idag, da jeg har vært på farten i hele dag. Jeg jobbet natt til idag, og siden Andreas ikke begynte på jobb før kl 12 og de begge fortsatt sov da jeg kom hjem litt over ni tok jeg sjansen og la meg på sofaen litt. Var så forferdelig trøtt at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg. Begynte faktisk å redigere bildene, men øynene klarte ikke lenger å holde seg oppe. Da jeg hadde kjørt Andreas på jobb tok Nicolai og jeg oss en tur til Sverige, og jeg fikk kjøpt et par kalendergaver til. Snart i boks! 

Vi har ikke så veldig stor gang, så er ikke så veldig mye pynt som trengs der. Jeg hadde litt igjen av den kunstige gran-girlanderen fra IKEA som jeg brukte rundt adventslysene mine, og lurte fælt på hva jeg skulle bruke den til. Prøvde først å surre den rundt kransen, men det ble alt annet en pent. Derfor la jeg den bare rundt på skjenken i gangen, og jeg syns faktisk det ble veldig fint. Satt den søte fuglen jeg kjøpte på KID ifjor og trærne jeg kjøpte på Nille forrige uke opp der, sammen med det søte reinsdyret fra KID. Ble som en liten skog, og jeg ble veldig fornøyd.


Denne søten kunne jeg ikke la bli stående igjen da jeg var innom KID for en stund siden. 
Hva syns dere?

STEMNING MED HAPPY LIGHTS

Jeg har aldri brydd meg noe særlig om disse happy lightsene, fordi jeg rett og slett ikke har hatt noe sted å ha dem. Da jeg var i Sarpsborg med Mamma og Mormor igår fant jeg disse hos Feel interiør til kun 199,- og da måtte jeg bare ta med meg en pakke. Visste heller ikke da hvor jeg skulle ha de, men fant ut da jeg kom hjem at jeg kunne flytte håndklestigen fra badet og ut i stuen. Enn så lenge er jeg fornøyd, det skapte en veldig fin stemning i stua på kvelden, og "kroken" ved siden av TV'en ble litt mer dekorativ. Her stod det en stor kurv med lekene til Nicolai og to små stoler som Nicolai bruker. Ble litt finere med en liten forandring! :o)

Nå gleder jeg meg bare til vi får vår nye sofa! 

Om noen kan fortelle meg hvordan jeg tar vare på et oliventre blir jeg veldig glad! Prøver for harde livet å vekke den til livet igjen.. 

Liftgardinen får du kjøpt HER Finnes også i rød, lysgrå og mørkgrå.

Det lille huset til å ha telys i er kjøpt på Søstrene Grene.

Putetrekket får du kjøpt HER Finnes også i beige og hvit, er nå på salg og koster kun 29,-

Hva syns dere?

 

 

 

 

Linkene er affiliateslinker til Ellos

GANGEN VÅR

Idag har jeg vært i Sarpsborg med Mamma og Mormor. I hovedsak for å handle inn til 70-års laget til morfar som er i desember, fordi jeg skal pynte lokale, men frk. Marthinsen kommer selvsagt aldri tomhendt hjem igjen. Spesielt ikke når hun ikke kan huske sist hun handlet noe som helst! Idag ble det mest interiørnytt, men også litt klær til Nicolai, en klokke og en kosebukse til meg selv. Andreas spurte om jeg ikke hadde kjøpt noe til han da jeg kom hjem, men det hadde jeg jo! Alle interiørtingene er jo til OSS ;o) hihi!

Til gangen kjøpte jeg en ny kurv som dere ser på hatthyllen. Hadde en fra før av, som jeg har fleecedresser, busker og gensere, ullklær osv til Nicolai, men fant brått ut at jeg trengte en til. Gangen er så åpen og så liten, så greit å ha litt system, ellers blir det bare rot. Kurvene dekorerer fint også syns jeg. Jeg kjøpte også en hjorteknagg til å henge på veggen. Har blitt helt forelsket i hjorter for tiden. Det er jo så lekkert i interiøret syns jeg..

Kurvene er fra KID og koster 99,90 pr. stkKasser er brukt som skohylle. Den nederste kjøpte jeg på et garasjesalg en gang og den øverste er kjøpt på Ullared.

Hjorteknagg fra KID. Koster 149,-

Vesken er en "billigere" Cèline Paris versjon fra Renata Corsi, og den koster 279Euro som er rundt 2300NOK. Vesken er laget av ekte skinn, kjempegod kvalitet og rommer masse. Jeg elsker den!

Om noen lurer, så er lampen fra Skeidar.

Lysestakene er kjøpt på Ullared, kransen på Princess (tror jeg) ifjor. Vasen med solbriller på er gammel, og den har jeg fått av mamma. Speilet er kjøpt brukt for 300,-

Skjenken er en av tingen jeg kjøpte for gavekortet jeg var så heldig å bli sponset av Ellos. Du finner den HER (adlink)

 

Hva syns dere om gangen vår?

 

 

 

SPISESTUEN

Som jeg skrev her om dagen, skulle vi hente den nye spisestuen vår. Endelig! Vi har nemlig vært så heldige og fått ny spisestue i julegave av mamma, foreldre og besteforeldre på Andreas sin side, så nå gleder jeg meg til å be venner og familie på middag! :o)

Spisestua er fra jysk. Bordet koster 1999,- og stolene koster 699,- pr stk. 

Jeg har blitt helt hekta på å bruke lyng i interiøret. Har både lyng ute og inne, og jeg syns det pynter så fint opp. 
Hva syns dere?

 

Ønsker dere en fin dag!

THE MASTER BEDROOM

 

Igår fikk jeg litt tid til overs til å redigere bildene fra soverommet. Soverommet er nemlig det som ble først ferdig, da vi allerede skulle sove her første natten dagen vi begynte å flytte. Omtrent alt på soverommet er nytt, bortsett fra speilet over sengen og nattbordene. 

Velkommen inn til vårt nye, fantastiske soverom;

Sengen vant jeg på netthandelen for ca 1100kr, med frakt ble det ca 2000kr. Kupp!

Lampene er kjøpt på Ullared. Husker ikke helt pris, men de var ikke dyre. Passet perfekt til stilen på soverommet!

Detaljer fra Lene Bjerre. Rosebusken er kunstig og kjøpt hos Yngvills gaveri her i Halden. Gardiner er fra Ellos, og de finner du HER (adlink)

sminkebord med krakk og benken er også fra netthandelen. Fikk dette for ca 600kr stk. Nok en gang et kupp! 

Skiltet er også netthandelen. Dette fikk jeg for rundt 21kr + frakt. 

Benken skal etterhvert flyttes til garderoben, men det er det rommet vi kommer til å gjøre ferdig til slutt. Derfor står den fint på soverommet så lenge.Hva syns dere? 

EN ALDRI SÅ LITEN SNIKTITT

Hei, igjen!

Gjett om jeg har gledet meg til å komme tilbake på bloggen igjen! Har så mye å vise dere. Vi får dessverre ikke nett før imorgen, og forhåpentligvis funker det da. Skulle fått om fredagen, men det var selvfølgelig noe galt. Er så typisk min flaks når det gjelder sånne ting. Alltid et eller annet som ikke stemmer, så jeg ble ikke akkurat overrasket. Uansett er jeg bare innom en kjapp tur for å dele et par bilder med dere! hihi. Har endelig kommet på plass i leiligheten, og nå er det kun litt småplukk igjen før vi er helt ferdig! Vi venter blant annet på både ny sofa og spisestue. 

Husker dere gavekortet jeg var så heldig å få av Ellos? Denne, fine skjenken i gangen er en av tingene som ble kjøpt for gavekortet, og den kunne ikke blitt mer perfekt i gangen! Jeg var så redd for at den ikke skulle passe inn, men den ble utrolig fin der den står nå. Du finner skjenken her (adlink)

Over er bilder fra gangen og inn til stua. Stor plass med andre ord, selv om det er et aldri så lite kaos på bildene. Vi trives i hvert fall enormt allerede, og jeg kan nesten ikke vente med å vise frem resten av leiligheten vår. 

Har du lyst til å se mer? Følg meg på instagram: iidakm eller facebooksiden min HER

 


DEN NYE LEILIGHETEN

Nå er det ikke snakk om å telle måneder eller uker lenger. Nå teller vi dager! Det er nemlig bare 25 dager igjen til vi overtar leiligheten, og jeg merker at jeg bare blir mer og mer stressa. Gruer meg til å flytte, i og med at vi(jeg) har sååå mye greier! Andreas er rimelig oppgitt over både meg og tingene mine kan man si, men hva skal man si? mannfolk forstår seg gjerne ikke på interiørbiten, og trenger heller ikke gjøre det. He he.

Tenkte jeg kunne vise dere sånn ca hvordan leiligheten ser ut nå. Eller bildene fra innsiden av leiligheten er tatt for lenge siden, så den er nok mer eller mindre snart ferdig. Under ser dere i hvert fall hva som er hva, og jeg bruker ofte bildene til å planlegge litt av hvordan vi skal ha det. Herlighet, som jeg gleder meg!!!


Hva syns dere om leiligheten så langt?

DEN SKJULTE SANNHET AV VÅR LEILIGHET

Som veldig mange vet, er jeg over gjennomsnittet interessert i interiør og hjem. Jeg elsker å ha et fint hjem, og ikke minst få tilbakemeldinger på at jeg har et fint hjem. Men nå tenkte jeg å gjøre noe jeg aldri i livet trodde jeg aldri kom til å gjøre.. For hva er vel ikke mindre inspirerende når man ser interiørbilder med masse rot i bakgrunnen? Jeg pleier jo alltid å rydde før jeg legger ut bilder offentlig, for hva ellers er vitsen med å legge ut bilder om man ikke klarer å inspirere andre med bildene? Men det vil jo ikke si at jeg alltid har det ryddig og at hjemmet mitt alltid ser ut som et interiørblad for det, for det skal jeg si dere at det absolutt ikke gjør! Jeg har alltid vært rotete av meg, og da mener jeg Rotete med stor R! Jeg hater å rydde og jeg hater å vaske, men jeg elsker fortsatt å ha det ryddig og rent rundt meg. Rart det der?.. Uansett, når man får barn så er det i hvert fall slutt på å ha det ryddig rundt seg. Helt utrolig at en så liten kropp klarer å lage så mye rot og kaos i et hjem! Nå skal jeg ikke si at Nicolai har all skylden, for jeg kan jaggu rote rundt meg jeg og, men akkurat nå vil jeg si at han er verst. He he.

Idag er ikke formen helt på topp, og Nicolai er nå på trilletur med mimmi'n sin. Jeg ligger mer eller mindre rett ut på sofaen og tenkte bare "fy faen" det ser ut rundt meg. Så dukket lyspæra opp over hodet mitt. "Hvorfor ikke rett og slett ta noen bilder, og ikke minst legge de ut så alle kan se hvor jævlig du har det?" Ja tenkte jeg. Dette var egentlig en god idé.

 

Dette er da stuen. Det meste på gulvet er selvfølgelig Nicolai sitt rot. Leker, leker og atter leker.. På bordet finner vi også et par leker, men her er nok meste parten vårt rot. Glass. Er det bare vi som har et stort forbruk av glass? Oppvaskmaskinen får i hvert fall kjørt seg en del, stakkar..

Og klær da. Har egentlig klesskap i hele huset vi..Klokken er i skrivende stund 14:15 og jeg har fortsatt ikke ryddet opp etter Nicolais frokost. Eller potetgullet og brusflaska fra helgen da vel og merke..Klær... Har jeg nevnt at vi har klesskap i hele huset?

Hva gjør skyllemiddelet jeg kjøpte i Sverige på torsdag i gangen??

Orka ikke å brette håndklene fra tørketrommelen igår.. De ligger der enda da, for å si det sånn.. + litt tomme såper og skyllemiddel som egentlig skulle vært i søppelen. 

Soverommet.. Klær på gulvet og noen som har vært tørste om natten og ikke ryddet opp etter seg. Re opp sengen er forresten også oppskrytt..

Og til sist, men ikke minst klesskapet. Dette er mitt. Rart jeg aldri har noe å ha på meg? Trengte flere kleshengere fordi jeg ikke hadde nok, men nå får jeg ikke pressa inn en eneste kleshenger til, så derfor henger klærne over de andre, og derfor er ikke resten av kleshengerne pakket opp enda.. Hva denne lysekrona gjør i mitt skap må nesten Andreas svare på.

 

Kan dere gjette hvilket rom som er mest ryddig for øyeblikket? Det er faktisk Nicolai sitt (!!!!) Men det er kanskje ikke så rart når omtrent alle lekene er på gulvet i stua... Jeg har forresten ikke planer om å rydde enda heller. Det tar jeg rett og slett når det passer meg, for det går nok ikke noe sted. Kanskje det blir ryddig av seg selv, om jeg glor lenge nok på det? Hvem vet..

 

 

Et mammaliv

Hei! Jeg er ei jente på 24år fra Halden. Denne bloggen vil handle om min hverdag som alenemamma til Nicolai(f.2011) og Mie (f.2015). Jeg er selvstendig distributør i Herbalife. Startet med produktene i januar 2014 for å få mer energi og gå ned i vekt. Mistet 12kg før jeg ble gravid på nytt med Mie. Har mistet 15kg etter svangerskap nr 2. Er fortsatt på min reise ned i vekt, så bloggen vil i hovedsak handle om min nye livsstil i form av kosthold og aktivitet fremover. Alle bilder er mine om det ikke står noe annet, og missbruk av disse vil bli politianmeldt!

Kontakt meg:
etmammalivblogg@live.no

Norske blogger

FacebookInstagramKategorier
Arkivet

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign


hits