JA, VI ELSKER FROKOST!

God morgen, og gratulerer så mye med dagen alle sammen!

Det er ingen hemmelighet at frokost er dagens viktigste måltid. Får du ikke i deg en god og næringsrik frokost, så fungerer ikke kroppen som den skal, rett og slett. Jeg har alltid vært veldig dårlig på å spise frokost, så en av grunnene til at jeg startet å drikke shake var ikke bare for å gå ned i vekt, men også for og faktisk få i meg mat om morgenen. 

I dag har jeg selvfølgelig laget en 17.mai-inspirert shake. Planen var at den faktisk skulle bli rød, hvit og blå, men det gikk ikke helt som jeg håpet på! Haha. God ble den i hvert fall, og det er jo det viktigste!Håper alle får en strålende feiring!

SOMMERSMOOTHIE

Heisann! 

I dag har jeg kjørt Nicolai i barnehagen, hengt opp klær og satt på en ny vaskemaskin. Jeg har til og med vært på loftet og hentet putene til utemøblene, så om du leser dette Andreas, så satt jeg meg ikke fast der oppe og du slipper å hjelpe meg denne gangen ;-) Putene og diverse er i hvert fall satt ut, så nå mangler jeg bare litt blomster her og der før jeg tenkte å dele noen bilder med dere senere. 

Nå koser Mie og jeg oss på verandaen og har akkurat spist lunsj. I dag lagde jeg en frisk og god sommersmoothie som jeg tenkte å dele med dere!Håper alle nyter sommerværet som har kommet! :-)

OSLOVEHeisann!

Som jeg nevnte i forrige innlegg er det seminar på Norges idrettshøyskole i helgen. Vi valgte å dra inn i dag, slik at vi slipper å kjøre så tidlig i morgen. Vi kom frem på hotellet for et par timer siden, og har akkurat vært på Egon og fått oss litt mat. Nå sitter vi på rommet og drikker litt vin før vi skal ta turen til de andre i etasjen over :-) Er det noe vi i vårt team kan, så er det i hvert fall å kose oss! Ha ha ;-) 

Håper dere har en fin fredag :-)


 

NY RUNDE MED GRATIS TRENINGHeisann! 

I dag har dagen gått i ett. Jeg har levert et par prøvepakker her i Halden før jeg tok med meg lillesøster på langtur til Fredrikstad og leverte noen pakker der. Deretter var det rett på FitCamp for å lage shake. Vi startet med ny runde i dag, og denne runden er det jeg og tre til som har. For de som ikke vet hva FitCamp er, så tilbyr vi fire ukers gratis trening med treninger to dager i uken. Vi har tabatatrening, som er en effektiv, kort og intensiv intervalltrening 20 sekunder på og 10 sekunder pause. Vi trener forskjellige øvelser der vi bruker egen kroppsvekt. Med andre ord en veldig morsom trening som passer for alle! Etter hver trening serverer vi forskjellige shakes, og i dag ble det ren sjokoladeshake med melk, litt vann og isbiter.Nå tenkte jeg straks å finne sengen. I morgen skal vi på foreldresamtale i barnehagen, og jeg kjenner at jeg litt spent! :o)

Ha en fin kveld!

TA VARE PÅ DEG SELV

Heisann og god torsdag!

I natt har barna sovet hos pappaen sin, og jeg fikk endelig litt etterlengtet tid til bare meg selv. Det er virkelig noe jeg trengte nå, for de siste dagene har jeg rett og slett vært veldig sliten. Det er ikke bare-bare å være alene med to barn som krever sitt, og noen ganger er det helt greit å si at man trenger litt fri til å tenke på seg selv. 

I går kveld fikk jeg ryddet litt i leiligheten etterfulgt av en laaaang dusj før jeg la meg i sengen uten å sette på alarm på telefonen. Jeg våknet først i åttetiden i dag tidlig, men tvang igjen øynene og sov hele fire timer til. Jeg føler meg uthvilt, og har brukt "morgenen" på meg selv selvfølgelig ;-) Starter alltid dagen med en tur på badet for litt hudpleie etterfulgt av en kjapp, enkel næringsrik frokost. 
Bruker en serie som heter SKIN fra Herbalife. Jeg bruker nummer 1-5 hver eneste dag, som er cleanser, toner, serum, eye cream/eye gel, dag- og nattkrem. De har også en skrubb og en ansiktsmaske som jeg tar 1-2 ganger i uken. Jeg har aldri vært flink til å pleie huden, rett og slett fordi jeg aldri har slitt spesielt med uren hud.... Trodde jeg helt til jeg begynte med disse og virkelig fikk sett at det trengtes. Jeg er helt forelsket i denne serien, og den lukter helt fantastisk godt! 


Jeg starter alltid dagen med et stort glass vann og vitaminer.
Deretter drikker jeg forskjellige shakes. Nå for tiden er det denne som er den store favoritten. Formula1 Tropisk frukt, Proteindrinkmix og Have-Eplefiber som blandes i blender med vann. Smekkfull av næring og smaker helt fantastisk!
Etter shaken nyter jeg en kopp te med aloe-urtekonsentrat med mangosmak. Den har virkelig blitt et must for energien i hverdagen!


SÅ er jeg klar for å starte dagen! :-) 

Ønsker alle en super torsdag! 

AVSLUTNING FitCamp

I kveld hadde vi nok en avslutning for enda en runde FitCamp! Fire uker går jaggu fort! For de som ikke vet hva FitCamp er, så tilbyr vi fire ukers gratis trening med trening to ganger i uken - totalt åtte treninger, for de som ønsker å få et spark bak til å komme i gang med trening og riktig næring. Etter hver runde har vi en slik avslutning der de med best resultater etter disse fire ukene får premier. Vi serverer også shake og sprudlevann til alle deltakere. 


De var totalt tre stk som vant hver sin goodiebag med fantastiske resultater i økt muskelmasse, minsket fettprosent og best resultat på den fysiske testen vi tar før og etter hver runde. En vant også en 7 days result kit på SKIN-produkter for å ha vært på hver eneste trening :-) Jeg har valgt å ta over ansiktene her, da jeg ikke har spurt om det er greit å legge ut bildet her inne.

Neste runde starter allerede neste uke, og jeg gleder meg! Kunne du tenke deg å være med, så send meg gjerne en melding på facebook eller skriv i kommentarfeltet :-)

HERBALIFE NORGE 20 ÅR

Heisann!

Herlighet for en f-a-n-t-a-s-t-i-s-k helg jeg har hatt! HerbalifeNorge har fylt 20 år, og det ble feiret med en hel gal gjeng på Quality i Sarpsborg denne helgen. Noen av oss var kvalifisert til å være med på et møte på fredagen, så jeg dro inn på formiddagen. Etter møtet var Sarpsborg Bowlingsenter leid for kvelden, og det var utrolig gøy! Lørdagen var det tid for litt mimring, god opplæring av suksessfulle og inspirerende mennesker, dansing og klapping etterfulgt av gallakjoler, en fantastisk god tre retters og party på kvelden! Jeg klarer rett og slett ikke beskrive hvor gøy jeg har det med denne gjengen - det må bare oppleves :-)
2016 kommer til å bli helt fantastisk, det er jeg veldig sikker på! :-) 
Tusen takk til alle som gjorde helgen helt rå!!

SUNN, AKTIV LIVSSTIL

Heisann!

I morgen er det mandag igjen. Men det er ingen hvem som helst mandag. Det er nemlig den første mandagen i 2016 og da sikkert 90% av Norges befolkning skal starte sitt nye liv. Enten det er å gå ned i vekt, opp i vekt, få bedre resultater i treningen eller bare spise sunnere. Jeg er også en av dem, og jeg er-så-KLAR! For akkurat to år siden startet jeg mitt nye liv. Et sunnere og mer aktivt liv. Jeg har siden den gang blitt noen kilo lettere. Nå skal det nevnes at jeg også har hatt mine oppturer og nedturer, og har blant annet hatt et svangerskap i mellom her. Fra september 2014 til mai 2015 gikk jeg opp 12 kilo. Jeg gikk opp alt det jeg hadde klart å gå ned før jeg ble gravid på nytt, men mistet de heldigvis veldig kjapt igjen. Nå er jeg 14 kilo lettere enn det jeg var for to år siden, og er veldig klar for å nå mine nye mål! 

Jeg var faktisk ute og løp meg en tur i går. En helt grei rute på 7km. Jeg husket endelig å skru på endomondo-appen. En app som teller km, kcal, hastighet osv. Jeg tenkte jeg skulle begynne å bruke den for å lagre alle turer jeg løper for å kunne se forskjellen senere. Jeg hadde 80% strøm på telefonen da jeg gikk ut, og etter 2 km skrudde telefonen seg av. Tror kanskje det er på tide å skaffe seg ny telefon. Veldig irriterende var det i hvert fall! 


Før trening: Formula 1 blandet i 250ml vann.
Under trening: CR7 Drive 
Etter trening: Formula 1 og Proteindrinkmix blandet i 300ml vann. 


Jeg starter med 21 dagers shake challenge i morgen. Det går først og fremst ut på å drikke shake til frokost hver dag i 21 dager!
I mitt tilfelle blir det minst tre shake om dagen. Frokost, lunsj og kvelds. Jeg skal spise en god og sunn middag og kun drikke vann. Masse vann!
Det blir også shake før og etter trening de dagene jeg trener, så jeg kommer til å ligge på fem shake på en dag to til tre dager i uken. 


Kunne du tenke deg å prøve shake til frokost og lunsj gratis i tre dager? Skriv mailen din i kommentarfeltet, så tar jeg kontakt! :-)Har du satt deg mål for 2016?

SPEIL: FØR - ETTER

Heisann!

Håper alle har hatt en fin jul! Jeg er så klar for det nye året at jeg kan nesten ikke vente. Det meste begynner å bli klart, så nå gleder jeg meg veldig til vi åpner :-) Forrige uke var jeg nede for å spraye det gamle gullspeilet som hang over peisen til svart, og resultatet ble faktisk veldig fint! Jeg likte ikke speilet i det hele tatt, og klarte ikke se for meg at det kunne bli fint rett og slett. Men det ble det, og det passer veldig godt inn :-)

Slenger ut før/etter-bilder av kontoret senere! :-)

Ha en fin kveld! :-)

WE ARE SO GOOD TOGETHER


Heisann!

De siste to ukene har som de fleste har fått med seg gått til oppussing av kontoret vårt. Navnet er klart, og Halden Livsstilsenter åpner 4.januar 2016! Kontorrommet vårt har vært ferdig i et par dager nå, og det har rett og slett klødd langt ut i fingertuppene med å begynne med innredningen. Jeg kom over bildet dere ser på veggen lenger ned her på Kid idag, og jeg kunne bare ikke gå ut av butikken uten dette. Kurvbrett og lysestaker ble også med hjem idag, og resten er ting jeg ikke bruker som jeg har tatt med hjemmefra. Speilet var der fra før av. Det fikk en liten makeover fra gull til svart igår. Jeg ble veldig fornøyd med resultatet, og håper alle andre også syns det blir fint og hyggelig å komme inn til oss :-)  


Hva syns dere?

SEMINAR PÅ NORGES IDRETTSHØYSKOLE

Herlighet, for en helg! Jeg vet ikke en gang hvor jeg skal begynne, for jeg har hatt det helt fantastisk. Etter denne helgen er jeg i hvert fall sikker på at jeg har valgt det rette for meg. Det hadde jeg aldri sagt for to år siden, det er i hvert fall sikkert. Men å møte så mange flotte mennesker og å få lov til å ha det så gøy i en jobb er helt ubeskrivelig. Jeg har lært utrolig masse og blitt veldig inspirert. Jeg har endelig funnet "min" greie i Herbalife. Jeg har satt meg mål og de skal jeg klare. Jeg har spist produktene i snart to år uten å engasjere meg så veldig i selve jobben, men siden jeg startet å jobbe litt i september har jeg nådd målene jeg har satt meg måned for måned, og det er så utrolig gøy. Jeg har valgt og ikke sette meg for høye mål av gangen, og det ser i hvert fall ut til å funke bra for meg. Jeg storkoser meg om dagen, og ser veldig frem til 2016!
"It's okay to be a copycat as long as you copy the right cat " ;-)


Så har vi meg da, som drar fornøyd til Oslo og faktisk har husket å ta med meg kamera mitt. Helt til jeg skal ta bilde og finner ut at minnekortet står i PC'en hjemme. Det er bare å gratulere, så får dere nøye dere med litt snapbilder ;-) Jeg har forresten plass til flere følgere der også! Det nærmer seg 200 følgere, så det hadde vært gøy!
[iidakm]

 

Ser frem til 2016 med denne flotte gjengen! :-)

VI PUSSER OPP!

Det er lillelørdag og to dager til helg! Jeg skal som tidligere nevnt på Norges idrettshøyskole i helgen, og jeg gleder meg veldig! Det vil også være en presentasjon av Herbalife, så kjenner du noen i Oslo eller er i nærheten og ikke har noe å gjøre på lørdag er en liten del av seminaret åpent for gjester.
(Send meg en mail på ida.herbalife@outlook.com eller melding på facebook)

Men tilbake til overskriften! Det har seg nemlig sånn at vi har blitt en ganske stor gjeng i vårt team, så vi har valgt å åpne vårt eget velværesenter og kontor der vi vil holde presentasjoner, spakvelder, infomøter osv. Vi begynte med oppussingen på lørdag, og det begynner å bli veldig bra! Jeg har vært der og grunnet ferdig veggene idag, så da passet jeg på å ta litt bilder. Kjøkkenet er ikke det peneste, så her kommer vi også til å gjøre litt småting etterhvert. Det er ikke alltid det skal så mye til for å få ting litt penere. Frem til nå har vi vasket det grundig, for det var helt forferdelig møkkete der! Jeg tror dette blir veldig bra, og gleder meg veldig til å vise dere det ferdige resultatet! :-)

FITCAMP: RUNDE 3

Heisann!

Nå er det lenge siden jeg har gitt lyd fra meg her inne. Jeg lever fortsatt. Har bare hatt fryktelig mye å gjøre de siste ukene. Som de fleste har fått med seg har jeg bestemt meg for å jobbe litt med Herbalife i permisjonen. Jeg har jo permisjon frem til 31.mai, så jeg har nok av tid til overs! Jeg har det utrolig gøy om dagen og vi er blitt en liten gjeng i Halden som jobber veldig bra sammen. Med blant annet fitcamp som har hatt stor suksess! De som har vært med har hatt utrolig bra resultater og det er så moro! Vi har akkurat startet med runde tre som blir den siste runden før jul og ferie. Vi kommer nok til å starte opp igjen rett etter nyttår, så det er bare å skrike ut om du ønsker å være med! Regner med at det er mange som trenger en kickstart for å komme igang med riktig kosthold og trening etter julen, eller så er det sikkert mange nyttårsforsetter som jeg selv hadde for to år siden. Det var Herbalife sine produkter og fitcamp som hjalp meg igang, og jeg angrer ikke et eneste sekund på at jeg valgte dette som min nye livsstil. Send meg en mail på Ida.herbalife@outlook.com om du ønsker å vite mer. Eller ta kontakt på facebook :-)

TAKKNEMLIG

God tirsdagskveld!

Begge barna er hos pappaen sin i natt siden jeg har noen scanningavtaler osv imorgen. Jeg sitter her og tenker over hvor mye livet mitt har forandret seg etter januar 2014 da jeg tok et valg om å endre livsstilen min fra å gå nesten hele dagen uten ordentlig mat, med null energi og overskudd til min sønn som da var to år. Ettermiddagen kom og jeg var sulten, trøtt og utslitt. Og ikke minst satt jeg med veldig dårlig samvittighet. Ikke bare for å se meg selv i speilet, men Nicolai fortjente rett og slett ikke å ha en mor som ikke orket noenting, og det var da jeg tenkte at noe måtte gjøres. Jeg er så glad jeg tok akkurat det valget jeg tok. For det har ikke bare vært et valg om hvordan jeg skulle gå ned i vekt eller hvordan jeg skulle få mer energi til alt jeg ville, men ikke orket. Det har vært et valg som har forandret livet mitt totalt. Jeg har ikke bare fått hjelp selv, jeg har også fått muligheten til å hjelpe andre med akkurat det samme. Er ikke det bare fantastisk? 

Jeg har ikke hatt det så gøy før, som det jeg har hatt de to siste årene. Med unntak av ni/ti måneder der jeg gikk gravid og var i superdårlig form. Jeg var veldig gira og godt igang før jeg fant ut at jeg var gravid rett før extravaganzaen ifjor, men så lenge jeg gikk med svangerskapsmigrene hver eneste dag i nesten seks måneder ble det veldig vanskelig for meg å fortsette. Derfor tok jeg en pause mens jeg gikk gravid, og hadde kun kontakt med mine faste kunder. Jeg var fast bestemt på å starte igjen med en gang formen ga klarsignal, og det har jeg gjort! OG det har gått over all forventning! Jeg er så stolt av det jeg allerede har klart på en måned. Jeg har nådd mitt første mål, og er allerede godt igang med mål nummer to! Vi har startet runde to med fitcamp og jeg storkoser meg rett og slett! Nå som jeg har permisjon har jeg mer enn nok av tid, og det er bare utrolig gøy å ha noe og gjøre :-) 

Og alt pga dette:Jeg er alene med to barn, og hadde noen sagt for to år siden at jeg skulle sitte alene med to barn å drive med shake, scanninger og fitcamp hadde jeg nok ledd kraftig høyt! 

24 FITCAMP AVSLUTNINGHeisann! Alle hatt en fin uke så langt? 

På torsdag var det siste fitcamptrening denne runden. Idag hadde vi avslutning med fysisk test og deltagernes resultater og jeg må bare si WOW! Alle som har vært med har hatt helt RÅ resultater. En har blant annet gått ned hele NI pakker med smør og en annen har gått opp hele tre kilo muskler! Dette ved hjelp av treningen to dager i uken og samtidig bruk av produktene i kun fire uker! Det er så utrolig gøy når man ser at det funker for flere enn seg selv. Med andre ord hadde vi en helt knall avslutning med restitusjonsshake etter den fysiske testen, sprudlevann og masse gaver! Cathrine hadde også en fantastisk presentasjon av diverse produkter og sine egne resultater som dere kan se på bildet litt lenger ned. 

Vi fikk også smake på sportsdrikken til selveste Christiano Ronaldo - CR7 DRIVE, som ble lansert nå i helgen og den smakte helt fantastisk! 
CR7 Drive er en karbohydrat-elektrolytt-drikk for å opprettholde utholdenheten under langvarig trening. Den er perfekt under trening, eller ved utøvelse av idrett. Det er en karbohydrat-elektrolytt-løsning som det er påvist at forbedrer vannabsorpsjonen under fysiske aktiviteter og som bidrar til å opprettholde
utholdenhetsøvelser, uansett om det gjelder en intens fotballkamp, eller bruk av tredemølle.Hele gjengen er klare for å bli med videre til 24FITCLUB. Da trener vi sammen en dag i uken og de blir fulgt opp videre, men de må i tillegg klare seg litt på egenhånd med treningen. Vi skal også i gang med ny runde fitcamp for nye deltakere, så bare ta kontakt om du ønsker å komme på informasjonsmøtet som vil bli holdt veldig snart! :-) Er det noe annet du lurer på, ta kontakt på ida.herbalife@outlook.com 
THROWBACK - HERBALIFE EXTRAVAGANZA 2014

Nå er det ett helt år siden min første Herbalife Extravaganza i Praha allerede. Denne helgen er det igjen Extravaganza i Barcelona! Jeg fikk dessverre ikke mulighet til å bli med dette året, og sitter derfor her hjemme og furter mens jeg ser tilbake på fjorårets og mimrer litt. Dette er uten tvil et av de største opplevelsene jeg har hatt i mitt liv. Jeg klarer faktisk ikke beskrive det med ord. Det er bare noe som må oppleves! 

Uken før vi dro tok jeg en positiv graviditetstest, så jeg var da ca 7 uker på vei på denne turen. Jeg hadde egentlig ikke lyst til å bli med pga det, men valgte å dra likevel. Noe jeg selvfølgelig absolutt ikke angrer et eneste sekund på! Jeg hadde det utrolig gøy der nede, og var fast bestemt på at jeg aldri skal gå glipp av en eneste Extravaganza igjen. Men her sitter jeg da, i kalde Norge mens resten av gjengen koser seg i Barcelona denne helgen. SNUFS!

Her kommer et lite bildedryss fra fjorårets Extravaganza i Praha!


Videosnutter:
Vil du bli med på Herbalifereisen? Ta kontakt på ida.herbalife@outlook.com :-)


EN PERFEKT START PÅ DAGEN

God morgen!

Idag våknet lillemor en time før alarmen min skulle ringe. Istedenfor å legge meg og sove igjen, som jeg normalt ville gjort bestemte jeg meg for å stå opp. Jeg har rukket å ta meg en lang dusj, ryddet litt og laget en helt nydelig smoothie! Nicolai har fått både det og brødskive og sitter for øyeblikket og ser på Disney Junior før vi skal kjøre til barnehagen! :-)Smoothie, urtete med sitron med en skvett aloeverajuice og vitaminer. En perfekt start på dagen!Ønsker dere en super dag! Snart helg!

HØSTENS FØRSTE FITCAMP

God kveld, alle!

Idag var det tid for høstens første fitcamptrening. Årets første trening for min del, som faktisk ikke har trent på ett helt år. Jeg som hadde kommet så godt i gang sist! Vel, nå er det slutt på å sluntre unna. Her skal det trenes! 

Vi har vært så heldig å få låne Maxfitsenteret til treningene våre. Det setter vi selvfølgelig stor pris på! Sjekk gjerne ut facebooksiden til Maxfit HER.

Det var et veldig bra oppmøte med hele 16 stk. Jeg kjente det i låra allerede etter oppvarmingen, så det sier jo litt om hvor dårlig form jeg faktisk er akkurat nå! Haha. Jeg skulle også ta litt bilder idag, så jeg fikk ikke vært med på alle øvelsene. Jeg ble i hvert fall svett av det jeg var med på, så da føler jeg i hvert fall at jeg har fått noe ut av det. Uansett er det kanskje greit med en rolig start når man er så dårlig form som jeg var idag! Hehe.
Gleder meg til torsdag!

Ønsker dere en fin kveld videre! Jeg skal hoppe i dusjen og deretter i senga. Så får vi håpe jeg kommer ut av senga igjen imorgen ;-)

 

Vil du bli med oss å trene? Send mail til ida.herbalife@outlook.com eller ta kontakt på facebook.

KICKSTART: RESULTATER

Først og fremst; tusen takk for responsen på mitt forrige innlegg. Jeg trodde virkelig ikke at mine "kveldstanker" og et innlegg jeg følte bare ble rotete skulle få så mange klikk. Hjertelig takk for det!Tilbake til overskriften. Det har vært en lang sommerferie, og så lenge jeg har permisjon merker jeg selvfølgelig at det er vanskelig å komme igang. Jeg måtte gi meg selv en liten kickstart for å komme ordentlig i gang igjen med et godt og variert kosthold sammen med gode produkter. Derfor har jeg nå siden tirsdag hatt en såkalt "tre dagers prøvepakke". Jeg har på kun to dager faktisk gått ned to kilo, så det er jo helt utrolig. Ingen tvil om at det funker i hvert fall! Jeg skulle egentlig venta med å gå på vekten til imorgen, men jeg klarte ikke la være og jeg blir selvfølgelig helt gira på å fortelle resultatene med en gang! haha. Jeg kan jo også lage et eget innlegg med scanningsresultatene når jeg har scanna meg imorgen :-) 

Det var i hvert fall dette som skulle til, og jeg er nå så motivert som jeg kan få blitt! Gleder meg til å nå mine nye mål!Så vil jeg bare minne om at vi starter opp FitCamp neste uke. Det har vært en utrolig bra respons og begge informasjonsmøtene våre har gått over all forventing. Jeg gleder meg selv til å komme i form igjen etter ett helt år uten trening. Har du lyst til å bli med på vårt gratis treningstilbud? Send meg en PM på facebook: Ida Marthinsen eller send meg en mail: ida.herbalife@outlook.com 


Ønsker alle en superduper dag!

STS HALDEN

Heisann!

Igår var Miemor og jeg på STS her i Halden - Et fantastisk seminar med masse historier og masse inspirasjon! Jeg har nå laget meg en ny mail som kun brukes til spørsmål om Herbalife og om du eventuelt ønsker å bestille deg noen produkter. Jeg har tidligere brukt bloggmailen min, men fant fort ut at det blir for mye kaos, og at jeg fort kan overse noen mailer - noe jeg så idag at jeg dessverre har klart å gjøre. Jeg ønsker å hjelpe akkurat deg på best mulig måte, og derfor ser jeg at jeg trenger et bedre system i sakene mine. Ønsker du å gå ned i vekt, opp i vekt, få bedre overskudd i hverdagen eller bedre resultater av treningen din? Det er en haug av gode produkter å velge i, og shaken er faktisk kåret til verdens beste restitusjonsshake av magasinet Triathlete. Kontakt meg gjerne på; ida.herbalife@outlook.com

Jeg deler noen bilder av seminaret jeg var på igår. Som sagt veldig inspirerende og gøy å høre andres historier og hvor mange mennesker som faktisk har fått en helt ny hverdag - slik som meg selv! :-) 
TUSEN TAKK!

WOW, for en respons på forrige innlegg (her)! En respons jeg overhodet ikke forventet. Jeg forventet egentlig ingen kommentarer i det hele tatt, eller i verste fall enda flere anonyme kommentarer om hvor teit jeg er som har valgt dette for å gå ned i vekt og at jeg kommer til å gå opp alt igjen om en stund.

Bare dette innlegget hadde 662 sidevisninger, 610 lesere og 560 norske lesere. Det betyr at jeg har nådd ut til langt over 500 personer med hvor fantastisk jeg faktisk opplever disse produktene og hva de har gjort for meg. Hurra for det!Jeg startet selvfølgelig dagen med en shake, og sitter for øyeblikket med en kopp urtete med aloeverajuice med mangosmak. Jeg tror faktisk ikke det finnes noe bedre! Nicolai har sovet hos mimmi'n sin i natt, bare fordi hun spurte om han ville. Det ville han selvfølgelig, og idag er de på togtur til Fredrikstad bare for å kjøre tog! Hehe. Jeg har foreløpig ingen planer!

Ønsker dere en strålende dag!!

HVORFOR DRIKKER JEG SHAKE ISTEDENFOR Å SPISE MAT?

Jeg skriver dette innlegget fordi jeg begynner å bli litt lei av at "alle" skal fortelle meg at et "sunt og normalt" kosthold er det beste og at man ikke kan "gå på shake" for alltid. For det første; veldig fint for deg at dette funker for deg og at du trives med det. Jeg har nemlig ikke tenkt til å tvinge shaken min på deg. For det andre; dette er det som funker for meg, så la meg kose meg med shaken min så mye jeg vil det uten å fortelle meg at det ikke er bra for kroppen min før du eventuelt har prøvd det selv. Da er det helt greit at du har dine egne meninger, men det betyr ikke at det er sånn for min del. 

Jeg har nesten hele livet vært overvektig. Ikke sykelig overvektig, men det BMI-kalkulatoren og resten av samfunnet sier er overvektig. Bortsett fra en liten periode på ungdomsskolen/overgangen til videregående hvor jeg sluttet å spise. Jeg vet ikke hvor mye jeg gikk ned, men mye var det. Jeg var fortsatt ikke det samfunnet ser på som tynn, men når jeg ser på bilder nå i ettertid så var jeg heller ikke feit. Uansett har jeg alltid hatt litt ekstra på kroppen, og etter jeg fikk mitt første barn hadde jeg altfor mye ekstra på kroppen. Jeg har hatt utrolig dårlig selvtillit, prøvd utallige dietter OG dette såkalte sunne og normale kostholdet. Problemet har vært at ingenting rett og slett har funket i lengden. Jeg er først og fremst veldig trøtt om morgenen og har forferdelig dårlig matlyst. Det verste jeg vet må være å smøre mat om morgenen når det overhodet ikke frister å spise det. Det har da blitt til at jeg har gått hele dagen med tom mage og deretter spist på ettermiddagen og kvelden - noe som har resultert i utrolig dårlig energi, mye gjesping, hodepine og ikke minst vektoppgang. For ja, man går opp i vekt av å holde på sånn.

Jeg prøvde en gang i 2012/2013 ut shake, supper og barer fra Noka. Jeg måtte rett og slett tvinge i meg shaken fordi jeg syns den smakte så vondt, så det funket selvfølgelig ikke lengre enn et par uker. Ei gammel klassevenninne skrev til meg et par ganger på den tiden og lurte på om jeg ikke hadde lyst til å prøve Herbalife. Jeg takket pent nei, fordi shake rett og slett ikke var noe for meg. Jeg orket ikke tanken på å tvinge i meg noe for å gå ned i vekt. Da var det faktisk bedre og ikke spise noe. 

I juletider 2013 fikk jeg nok av meg selv. Jeg orket ikke lenger og ikke ha energi til å finne på ting med sønnen min som da var to år. Jeg hadde sett og hørt at veldig mange var fornøyd med Herbalife sine produkter og valgte allikevel å gi det en sjanse. Jeg kontaktet Sunniva igjen og sa jeg var interessert allikevel. Vi avtalte en tid, og 1.januar 2014 skulle bli starten på mitt nye liv!

For et nytt liv har jeg fått!!

 
Slik så jeg da ut da jeg for første gang prøvde Herbalife sine produkter (bildet til høyre). Syns det er forferdelig å dele dette, for jeg blir helt kvalm av å se disse bildene av meg selv. Men er det det som skal til for å bevise at det funker, så deler jeg gjerne! 

Jeg fikk smake på shake med sjokoladesmak og ble utrolig overrasket over hvor GODT den smakte! Herlighet, jeg hadde jo forberedt meg på brekninger og det som var. Dette slapp jeg å tvinge i meg og jeg ble så lettet! Det var jo ikke noe problem å begynne med denne shaken! Etter bare en ukes tid med et seriøst bruk av produktene stod jeg opp "før alarmen om morgenen" og følte meg faktisk helt annerledes. Det er ikke noe jeg bare sier, det er faktisk helt utrolig hva som hadde skjedd med meg. Spør gjerne Andreas som bodde sammen med meg da - Hehe! 
Vekten begynte også å peke nedover, og etter en måned hadde jeg gått ned fem kilo! 

I mars samme året ble jeg med på noe som heter Fit Camp i fire uker. Dette er et gratis treningsopplegg arrangert av Herbalifedistributører og medlemmer. Man får en scanning av kroppen (viser vekt, fettprosent, muskelmasse osv) før man begynner å trene første gangen. Vi trente tabata sammen to dager i uken i fire uker. Etter disse fire ukene fikk vi en ny scanning for å se hva som hadde skjedd med kroppen disse ukene. Vi tok også en treningstest den første treningskvelden og deretter en ny test den siste for å se fremgangen i treningen. Det var en veldig overraskende forandring både på scanningen og treningen for min del, og jeg var faktisk også den som hadde mest fremgang i treningsdelen. Veldig gøy! 

Det blir forresten ny Fit Camp i august igjen, så om du bor i nærheten og er interessert, så ta kontakt med meg på mail eller på facebook.Jeg har nå spist shake i ett og ett halvt år og kan med hånden på hjertet si at dette funker helt strålende for meg! Jeg får i meg noe om morgenen og holder meg mett frem til neste måltid. Energien min er på topp og jeg merker stor forskjell på energien fra Nicolai var baby og nå som jeg har fått en til. Jeg er også hele tolv kilo lettere, og lettere skal jeg bli!

Så om denne hadde vært så dårlig for kroppen, da lurer jeg på hvorfor jeg har gått fra å være overvektig og føle meg som en dass til og snart være normalvektig med masse mer energi? Og hvorfor kan man ikke "gå på shake" for alltid? Visst kan man det - det er jo verdens beste start på dagen! ;-) Og jeg spiser mat også. Masse mat!

Takk til Herbalife og Sunniva som ga meg denne muligheten! :o) 

NED I VEKT MED HERBALIFE

Heisann!

Nå er det lenge siden jeg har oppdatert "formen" her på bloggen. Siden jeg har begynt med produktene for å gå ned i vekt igjen, så tenkte jeg å begynne og dele hvordan det går her på bloggen. Før jeg ble gravid rakk jeg å gå ned hele tolv kilo. Da jeg ble gravid gikk jeg opp akkurat tolv kilo igjen, og nå har jeg nettopp fått de bort igjen! Noe som vil si at jeg fortsatt er på minus tolv kilo.

Nå har jeg satt meg nye mål, og det er først og fremst å komme inn i en kjole om nøyaktig én måned! Da skal jeg nemlig i bryllup. Jeg kjøpte for en stund siden en veldig fin kjole som jeg ikke får dratt helt igjen, og planen er at denne skal passe til bryllupet. Jeg blir selvfølgelig skuffet om jeg ikke klarer det, men da har jeg nok i hvert fall kommet mye lenger enn der jeg er nå, så fornøyd skal jeg være uansett! Ellers har jeg nye ti kilo som skal bort, og da må jeg nesten se hvordan jeg føler meg før jeg setter meg enda nye mål. 

Jeg har følt meg helt grusom de siste dagene og føler alt står stille. Ti kilo skulle gjerne vært borte igår, og jeg får til tider lyst til å gråte når jeg ser meg i speilet. Det er helt utrolig hvordan kroppen forandrer seg etter to svangerskap. Noen er selvfølgelig veldig heldig, men jeg er i hvert fall ikke en av dem. Jeg har absolutt ikke sluppet unna hverken strekkmerker eller løs hud og hengemage, og det har jeg tenkt til å gjøre noe med! Koste hva det koste vil. Jeg vet det vil ta tid å stramme opp og jeg kjenner jeg er utålmodig. Da hjelper det veldig å finne frem litt gamle bilder og faktisk se hvor langt man har kommet. Jeg ser det ikke selv når jeg ser meg selv i speilet. Derfor må jeg sammenligne bilder for og faktisk se hvor mye jeg har forandret meg. Spesielt i ansiktet! Noen ganger ser det jo faktisk ut som to helt forskjellige personer. Nesten litt skremmende.

En ting er i hvert fall sikkert; jeg skal aldri, aldri tilbake dit og jeg er så glad jeg valgte å prøve Herbalife! Det er virkelig noe som funker for meg og det gir meg så mange muligheter jeg ikke kan gå glipp av!

Send meg gjerne en mail på etmammalivblogg@live.no om du lurer på noe angående Herbalife!
Har også tenkt på å starte en "barsel-kom-i-form-gruppe" for de som er interesserte. Send som sagt en mail ved interesse og mer informasjon! :-) 

NYE RESULTATER - MINUS 12KG

Hei, dere!

Nå begynner sommeren å ta slutt, og de fleste er tilbake i jobb. Jeg regner med at jeg ikke er den eneste som har kost meg med mye god mat i ferien? Jeg var livredd for å gå på vekten forrige uke, men måtte jo bare gjøre det, for å bevise for meg selv at det var på tide å skjerpe seg igjen! Jeg fikk meg litt av en bakoversveis da vekten viste minus tolv kilo! Det betyr minus enda to kilo enn det jeg veide før sommeren! Jeg ble selvfølgelig overlykkelig og feiret på fredagen med en treningsøkt i skogen. Jeg tror faktisk det er mer motiverende å fortsette når vekten viser noe positivt, enn det der er om den viser noe du helst ikke ville sett! 

Men så er det jo selvfølgelig en grunn til at vekten ikke har gått opp, og det kan jeg nesten garantere er pga min daglige frokost og lunsj. Nemlig shake fra Herbalife! Nå har jeg satt meg nye mål, og det er minus åtte kilo eller mer før 2014 er over. Det som er så fint med Herbalife er at du hele tiden har et team i ryggen som støtter deg og hjelper deg. Det er som en stor familie som er der for deg uansett hva det skulle være, og det er faktisk ganske vanskelig å gi opp når du hele tiden har noen som forteller deg hvor flink du er, og at produktene i tillegg er så utrolig gode som de er. De fleste slankere som har prøvd å slanke seg utallige ganger uten å lykkes vet nok hva jeg snakker om når jeg sier at det ikke er lett om man er helt alene om det. Her har du som sagt hele tiden noen som støtter deg og hjelper til med absolutt alt det skulle være. Og i tillegg kan man tjene penger på å slanke seg, det er jo bare helt amazing! 

Over ser dere mine vekt- og klesresultater! Jeg har gått ned TRE størrelser i topper. Fra L/XL til S/M. Nå har jeg vært gravid, og er dessverre en av de som har litt mye ekstra på magen, så det varierer selvfølgelig fra plagg til plagg. Selv om jeg har gått ned masse i vekt, så er det fortsatt masse hud som må strammes opp, men uansett. Jeg får på meg klær i størrelse S, og det har jeg ikke gjort siden ungdomsskolen! Jeg er stolt!

Nå i helgen var jeg på et seminar i Tønsberg. Der var det 'Herbalifere' fra hele Norge som var samlet til et stort møte. Møter høres jo ganske kjedelig ut i seg selv, men jeg kan garantere at møtene til Herbalife aldri er kjedelige. Det er mennesker som hopper og danser døgnet rundt, og jeg tror nok at vi fikk bevist for Tønsberg at produktene gir mye energi ;-) 

Nå er ikke Herbalife bare noe jeg spiser produkter fra lenger, men det har også blitt en liten jobb ved siden av min stilling som nattevakt. Nicolai begynte som sagt i barnehagen forrige uke, og jeg trenger noe å fylle ut dagene med. Derfor har jeg bestemt for å hjelpe andre som også vil gå ned i vekt, opp i vekt, få mer energi eller bedre treningsresultatene sine. Alle vil få en gratis scanning av kroppen, som forteller deg hva akkurat din kropp inneholder av fett, muskler, vann, BMI, bukfett, hva den forbrenner osv. 


Dette er hva jeg vanligvis spiser av produkter daglig, som har funket supert for meg! (++ to-tre ekstra kopper te daglig) 

 

Produktene har i hvert fall gitt meg utrolig mye mer energi, jeg er i mye, mye bedre humør, jeg har fått mer overskudd til å være mor til min fantastiske sønn, og jeg har for første gang på lenge gitt fullstendig faen, og rett og slett gått i bikini på stranden! De som kjenner meg godt vet at dette var ikke meg for ett år siden. Jeg satt heller hjemme foran vifta enn å dra på stranden når det var 25+ ute! 

Så til alle dere andre som enten trenger å gå ned i vekt, få mer energi og overskudd i hverdagen, eller gå opp i vekt/bedre treningssresultater - det er ikke for sent! Det funker for meg, og jeg er veldig sikker på at det funker for akkurat deg også!

Kontakt meg gjerne på idamarthinsen@live.no - da det er noe tull med bloggmailen min hele tiden, som gjør at jeg ikke får sendt mail. 

Ønsker alle en fin dag!

 

-10KG

Skrevet 28.mai 2014

 

YES da! Endelig har jeg nådd mitt første mål med Herbalife! Fra 1.januar til idag 28.mai har jeg gått ned 10kg! Jeg har ikke vært altfor streng med meg selv. Det gjelder å kose seg iblant, men ikke overdrive. Er man for streng, så er det større sjanse for at man gir opp. Ikke bare det, men det virker som noen tror det er om å gjøre og gå ned mest mulig på kortest mulig tid. Det er det absolutt ikke! De fleste raser gjerne ned to-tre kg de første to ukene, men deretter tar det tid å minske fettet i kroppen. Skal du gå ned i fettprosent og ikke minske muskelmassen, så bør du gå ned fra en halv til en kilo i uken.

Jeg er i hvert fall strålende fornøyd, og ser frem til å si ha det bra til noe kilo til! Jeg gleder meg først og fremst til å scanne kroppen igjen, da jeg ikke har gjort det på en stund. Det er utrolig gøy å se forskjellen på blant annet fettprosent og muskler fra da jeg startet vektnedgangen 1.januar til nå. Det er ikke alltid det har så mye å si hva kroppen din veier. Muskler veier mer enn fett, og derfor er veldig kjekt med en scanning slik at man kan se hva akkurat sin egen kropp inneholder.

Noen lurer sikkert på hva jeg har gjort for å gå ned, og hvordan jeg spiser Herbalife sine produkter. Siden jeg er forferdelig dårlig på å spise frokost og lunsj, som igjen har ført til utrolig dårlig energi i hverdagen, bestemte jeg meg for å prøve produktene til Herbalife. Jeg har prøvd andre shaker før, og har brekt meg hver gang jeg har drukket det, så jeg var selvfølgelig veldig skeptisk til shake. Da jeg begynte i januar kjøpte jeg en pakke som passet meg og det jeg ville oppnå med produktene. Dette skulle da vare i en måned. Jeg tok shake til frokost og lunsj, og ble helt utrolig overrasket over hvor god denne shaken var i forhold til de jeg hadde prøvd før. Etter den første uken på produktene merket jeg tydelig forskjell på energien min. Jeg kunne plutselig gjøre noe uten å bli dødssliten, og det var virkelig uvant for meg. Jeg tenkte at dette kunne ikke bare ha skjedd helt plutselig, og skjønte at endelig hadde jeg funnet noe som funket for meg. Etter en måned med produktene og et sunt kosthold ved siden av, hadde jeg tatt av fire kilo. Jeg ble supermotivert, og bestemte meg for at jeg skulle ha flere produkter. Jeg valgte å bli medlem, slik at jeg kunne bestille produktene selv, og i tillegg få litt rabatter. I april var jeg på mitt første seminar, der jeg lærte masse nytt om produktene, businessen og fikk høre om andres fantastiske resultater. Nå har jeg altså holdt på i fire måneder, har gått ned ti kilo, og vet at jeg aldri kommer til å slutte med Herbalifeprodukter. Jeg har fått en del fornøyde kunder, har begynt å tjene litt penger ved siden av min faste jobb som nattevakt og er igrunn superfornøyd med det! Nå holder jeg på å sette meg nye mål for både treningen, vektnedgangen og businessen. Dette er utrolig spennende! :o)

 

 Lurer du på noe angående Herbalife, skriv gjerne i kommentarfeltet under eller send meg en mail på etmammalivblogg@live.no

SVAR PÅ SPØRSMÅL - HERBALIFE

Hei igjen!

Først må jeg bare si tusen, tusen takk for alle gode tilbakemeldinger på sist innlegg om min vektnedgang med Herbalifeprodukter! Jeg fikk noen spørsmål, som jeg tenkte jeg skulle svare på! Jeg hadde uansett tenkt til å skrive litt om dette i et eget innlegg, ellers hadde det blitt så mye på en gang, og det gjør det fort litt slitsomt å lese! 

kan du fortelle mer om treningen?

Jeg er med på noe som kalles 24FitCamp. 24FitCamp arrangeres av selvstendige Herbalife-distributører og her helt gratis. Fitcampen varer i fire uker av gangen, der fokus på riktig kosthold og trening står høyt disse fire ukene. Man får en scanning av kroppen før man starter, og tar et før-bilde. Når det har gått fire uker tar man en ny scanning og et etter-bilde for å se forskjellen. I den gruppen jeg er med i trener vi to dager i uken - hver tirsdag og torsdag i fire uker. Uten om det trener jeg på egenhånd på et treningssenter i byen. Vi starter opp ny Fitcamp tirsdag 22.april, og det er ikke for sent å melde seg på! Du finner link her: http://www.haldenfitclub.com/  (Spør meg gjerne på facebook om du lurer på noe!)Hvordan og hvor ofte trener du?

Som jeg skrev over har jeg trent på fitcamp i åtte uker - hver tirsdag og torsdag. Der har vi tabatatrening (styrke og kondisjon). Ellers trener jeg på treningssenter, og der bytter jeg litt på løping og mitt eget styrkeprogram som jeg følger. Ellers blir det noen gåturer ute med Nicolai i vogna. Trener 4-5 ganger i uken. 

Hvordan er prisen på Herbalife produkter?

For den som lurer på dette, skriv gjerne en melding til meg på facebook. Det finnes masse produkter å velge i, og vi kan sette sammen en pakke som passer for deg og det du ønsker å oppnå med produktene!  

Hva gjør du når du oppnår ønsket kroppsvekt/fasong?

Litt usikker på hva du mener med dette spørsmålet? Mener du når jeg har oppnådd det jeg ønsker?

 Jeg spiser Herbalife-produkter som passer meg og mitt mål, sunn mat og trener. Jeg kommer aldri til å slutte med produktene selv om jeg har gått ned det jeg ønsker i vekt. Produktene gir meg såpass mye energi i hverdagen at jeg kommer til å bruke disse resten av livet. Jeg kommer kun til å forandre på måten jeg bruker de på slik at jeg ikke går mer ned i vekt. Men Herbalife-shake kommer nok til å være min frokost og lunsj for resten av livet. Jeg er så dårlig på å spise frokost og lunsj fra før av, og med en shake vet jeg at kroppen min får det den vil ha og er fornøyd. 

Har du tenkt til å legge ut før/etter bilder?

Jeg fant faktisk frem et nå. Jeg var på seminar i helgen og brukte en kjole jeg ikke har brukt siden september. Fant frem et bilde fra da jeg brukte den i september og jeg ser (og merket) tydelig forskjell! Jeg fikk akkurat på meg kjolen i september, og den satt stramt og var ubehagelig å ha på seg. Den var også så stram bak at det ikke var noe pent - derfor hadde jeg cardigan over! 

Er det noe mer noen lurer på, så bare still spørsmål i kommentarfeltet! :o)

 

 

ALDRI MER TILBAKE

Hei, dere!

Dagene mine har gått i ett. Jobb, barn og trening er min hverdag for tiden, og det tar jaggu tid. Beundrer dem som får til bloggingen så bra i tillegg. Jeg er stadig inne på tanken om å gi meg som blogger, men det er et eller annet som stopper meg. Tror jeg bare har blitt altfor glad i det til å slippe det fra meg. Jeg får rett og slett bare blogge da jeg har tid, så får dere som ønsker å lese gjøre det! :o) 

Men til overskriften: 

Som de fleste har fått med seg endret jeg livsstilen min fra 1.januar 2014. Etter ett år med utallige spørsmål fra flere om å prøve ut Herbalife bestemte jeg meg for å gi det en sjanse. Jeg er forferdelig dårlig på å spise frokost, eller få i meg en frokost som er bra for kroppen. Det samme med lunsj. Den har jeg vært veldig flink til å hoppe over, pga dårlig tid osv. Det ga meg utrolig dårlig energi, mye vondt i hodet, tung kropp og null motivasjon til å gjøre noe. Jeg har prøvd uendelige dietter, som har funket i starten, men som etterhvert har gjort meg utrolig lei og umotivert. Noe som igjen har ført til vektoppgang og fortsatt dårlig energi. 

Jeg skrev til Sunniva, som hadde spurt meg en god del om jeg var heeelt sikker på at jeg ikke ville prøve det ut (hehe) og ba om et møte for å få mer informasjon. Mamma og jeg dro opp, og vi fikk vite en del om produktene og fikk høre om mange flotte resultater hos andre. Vi fikk også tilbud om gratis scanning av kroppen, noe jeg takket pent nei til. Jeg turte virkelig ikke se resultatene jeg visste var både negative og deprimerende å se. Mamma scannet seg, og hennes resultater gjorde i hvert fall at jeg ikke ville. Jeg visste jo at mine garantert var hundre ganger verre enn hennes. Etterhvert ble jeg på en eller annen måte overtalt både av meg selv og de to andre til å gå på den vekta, og da jeg fikk resultatene svart på hvitt var det ikke noe tvil om at her måtte noe gjøres. For de som lurer på hva en scanning av kroppen er, så viser den hva kroppen din inneholder av fett, muskler, vann, BMI, bukfett, hva du forbrenner og kroppens alder. Jeg kan si så mye som at min kropp var 36år. Det vil si 14år mer enn hva jeg egentlig er! 

Jeg bestilte produkter for å gå ned i vekt og få mer energi av Sunniva. To bokser shake med sjokoladesmak, tilleggstabletter og urtete som jeg skulle prøve i èn måned. Jeg startet på dette med en gang jeg kom hjem, og syns shake'n var overraskende god! Jeg er sikkert ikke den eneste som har utrolig dårlig erfaring med shake, fordi det smaker forferdelig dårlig? Da jeg prøvde Noka måtte jeg tvinge den i meg, og det gikk selvfølgelig ikke i lengden. Skal man klare å spise noe, så må man jo like det. Ellers klarer man aldri å oppnå de resultatene man ønsker, fordi man går lei til slutt. Slik er det i hvert fall med meg.

Jeg begynte som sagt med en gang jeg kom hjem, og ble så overrasket og glad over at den smakte godt! Dette skulle ikke bli noe problem! Jeg byttet ut shaken med frokost og lunsj, spiste sunn og god mat og trente ved siden av. Etter fire dager hadde jeg så mye energi at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg, og etter en måned med produktene hadde jeg gått ned 5 kg! Nå har det allerede gått tre måneder, og jeg har gått ned 7kg tilsammen, -4,2 i fettprosent, +2,2 i muskelmasse og -2 i bukfett. Jeg forbrenner også mye mer daglig. Jeg er utrolig fornøyd så langt, og gleder meg til flere resultater!

Nå ser jeg bare fremover, og en ting vet jeg helt sikkert; jeg skal aldri, aldri aldri tilbake! Herbalife skal være en del av mitt kosthold til jeg dør, det kan jeg skrive under på!


 

Et mammaliv

Hei! Jeg er ei jente på 24år fra Halden. Denne bloggen vil handle om min hverdag som alenemamma til Nicolai(f.2011) og Mie (f.2015). Jeg er selvstendig distributør i Herbalife. Startet med produktene i januar 2014 for å få mer energi og gå ned i vekt. Mistet 12kg før jeg ble gravid på nytt med Mie. Har mistet 15kg etter svangerskap nr 2. Er fortsatt på min reise ned i vekt, så bloggen vil i hovedsak handle om min nye livsstil i form av kosthold og aktivitet fremover. Alle bilder er mine om det ikke står noe annet, og missbruk av disse vil bli politianmeldt!

Kontakt meg:
etmammalivblogg@live.no

Norske blogger

FacebookInstagramKategorier
Arkivet

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign


hits