DÅP: DETALJER

God torsdag!

Nå er det jaggu snart helg igjen, og den skal jeg bruke til å kose meg med barna mine! Nicolai skal i bursdag på lørdag, så jeg får se hva lillesøster og jeg finner på mens han er der. Ellers blir det vel taco og hjemmelaget pizza - begge favorittene til Nicolai, så da blir han nok fornøyd! :-)

Nå er det faktisk hele tre måneder siden dåpen til Mie allerede. Jeg satt og så på bildene igår kveld, så jeg tenkte jeg kunne dele noen av detaljbildene Carina tok med dere :-) Hun sa et eller annet med at hun hadde sett på bloggen min at det var veldig mye detaljer når jeg gjorde noe, men at det var veldig gjennomført. Man kan vel kanskje si at jeg er en detaljfreak, så jeg tok det som et kompliment jeg altså.. Hehe. Det er mye styr og tar mye tid på forhånd, men jeg syns det er veldig gøy å ordne med sånt. Som jeg skrev i et annet innlegg lurer jeg på hva jeg gjør om jeg noengang gifter meg. Må vel planlegges i fem år før jeg er fornøyd! Haha! 

Som jeg har vist i andre dåpsinnlegg jeg har delt gikk det i lyserosa og lysegult. Jeg vet ikke hvor jeg fikk det fra, at jeg ville bruke disse fargene. Jeg bare så for meg at det kom til å bli fint sammen - og det gjorde det!

[Flere dåpsinnlegg finner du HER]


Ha en fin dag!

DÅP: FAMILIEBILDER

Heisann, og god torsdag! 

Nå er det endelig snart helg, og jeg teller snart sekunder her jeg sitter! Haha. Jeg gleder meg veldig til lørdag, for da skal jeg ut sammen med ei venninne. Formen har vært veldig opp og ned i det siste, så jeg håper bare at jeg holder meg frisk! Det er ikke akkurat ofte man får tid til å være seg selv og bare seg selv, så jeg håper virkelig ingen sykdom skal ødelegge det nå!

Som jeg har nevnt i tidligere innlegg skulle hun som tok gravidbildene av meg også ta bilder i dåpen. Rett og slett fordi jeg husker hvor stress det var sist og hvor fort kamera kan bli glemt. Dette er jo en dag man vil ha masse fine minner fra, og da er det veldig kjedelig å glemme og ta bilder. Og jeg er jo også muligens litt over gjennomsnittet glad i å ha ting i orden også. Hehe! 

Jeg fikk noen bilder her om dagen jeg tenkte å dele med dere, så her kommer noen av de :-)
Mamma & Mie.


♥ Barna mine  ♥


Morfar, mamma, Mie & mimmi.


Morfar & mimmi :-) 


Morfar, tante, mamma, Mie & mimmi.


Faddere.


Tante, tante, farfar, pappa, farmor & Mie.


Oldeforeldre ♥


Oldemor og Mie ♥  Jeg bare elsker dette bildet. Fantastisk fint  ♥Hva syns dere?


Besøk gjerne facebooksiden til Carina HER
Denne gangen er ikke fotograferingen og bildene sponset, så har jeg i hvert fall skrevet det!

DÅPSDAGEN

Heisann, og god søndagskveld!

Miemor er døpt, og jeg ligger nå på sofaen etter en vellykket dag! Hun har vært en såå snill baby, og jeg er så stolt at jeg snart sprekker ♥  Litt sutring da hun skulle døpes i kirken, men det var fordi hun ble lagt ned på armen, og det er selvfølgelig ikke greit for ei lita jente som gjerne vil sitte å følge med! ;-) Hehe. Nå ligger hun mett og fornøyd og sover i vugga si, og nå tror jeg nesten hun kommer til å sove til i morgen tidlig! 

Jeg fikk tatt litt bilder med mitt eget kamera, men jeg er glad jeg hadde med en flink fotograf idag, som fulgte oss hele dagen! Gleder meg veldig til å få bildene! Imens deler jeg mine egne bilder med dere her:♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Til slutt må jeg takke alle som har hjulpet meg med å bake de flotte kakene - dette ble akkurat som jeg hadde tenkt! Rosa og gult er l-e-k-k-e-r-t! Jeg er kjempefornøyd ♥ Tusen takk til dere som delte dagen med oss og tusen takk for alle de superflotte gavene!!! 

PYNTET OG KLART

God lørdagskveld!

Herlighet, nå er jeg så sliten! Holdt på med noe i hele dag - pakka bilen full, kjørt barn, henta dåpskake i Rakkestad, pyntet og ordnet i stand "lokale" til imorgen, henta barn og så hjem. Nå har jeg tatt med meg pc'en inn i senga for å oppdatere her inne før jeg tar kvelden. Har som sagt brukt hele dagen på å endevende huset til besteforeldrene til barna. Lurer på om det er noen som angrer på at de sa de kunne ha selskapet der..? Hehe. Jeg ble i hvert fall sånn helt greit fornøyd. Holdt på i evigheter å krangle med noen forbannede pompoms som ikke hadde tenkt til å bli hengende i taket som jeg hadde tenkt de skulle. Jeg tror jeg fikk de til å henge tilslutt - det gjenstår å se når vi kommer dit imorgen! Jeg irriterer meg også fortsatt over den ene som henger lenger opp enn de andre. Har rett og slett hengt meg helt opp i dem der og ikke tenkt på noe annet siden jeg dro derifra. Ja, jeg vet jeg er syk! Haha.

Mer kommer imorgen! Ønsker dere en flott lørdagskveld videre, så skrives vi (mest sannsynlig) imorgen kveld!

STOREBROR KLAR FOR DÅP

Heisann, og god lørdag!

Her hjemme er det kaos, og det meste står på hodet. Jeg ble ferdig med de siste forberedelsene igår, og nå står det pakket og klart for å pynte senere idag. Jeg er ganske sikker på at jeg kommer til å fylle opp bilen! Haha. Gleder meg sånn til å vise dere resultatet! Jeg ser alt for meg, så jeg håper bare det blir like fint som det er i hodet mitt! Det må faktisk være noe av det beste jeg vet, å pynte og ordne istand. Det var et eller annet jeg og mamma snakka om her om dagen, der jeg sa "åå, jeg vil også gifte meg! Vet allerede hvordan jeg skulle pynta lokalet!", og hun svarte bare "haha, det er bare derfor du vil gifte deg, for å kunne pynte og ordne". Det er kanskje litt sannhet i det, men bare litt altså ;-) HEHE. 

Takket være instagram fant jeg endelig dress til storebror her om dagen også. Det var den siste, og best av alt var den satt ned fra 699,- til 299,-. Wow, KUPP! 
Vi prøvde den på her om dagen for å se om den passet. Siden det var den siste de hadde og i 3-4 år tok jeg bare en sjans på at den skulle passe min snart fireåring. Den-satt-så-fint!!! Herlighet, jeg gleder meg sånn til å se han i den imorgen ♥ 


Ønsker dere en fin lørdag videre! 

DÅP: GELÉHeisann, og god lillelørdag!

Først og fremst - hva var det jeg sa? Jeg er så støl i låra at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg! Eller, jeg kan egentlig ikke gjøre av meg noe sted, for det gjør altså så vondt! Haha! Jeg skal straks ut å handle inn siste rest til dåpen, så om noen ser meg så har jeg ikke gjort i buksa, jeg har bare trent! ;-) 

Nå er det bare fire dager til lille Miemor skal døpes! Idag har jeg gjort ferdig det siste av det jeg skal gjøre selv; nemlig babyglass til rosa gelè med vaniljesaus!

Du trenger:

Middagsglass
Engangsskjeer (Søstrene Grene)
Silkebånd
Ark med ønsket farge
Trykkmaskin(?) (fåes på Søstrene Grene og Panduro blant annet)
Penn i ønsket farge

Hva syns dere?

DÅP: SELSKAPSKJOLEN

Heisann!

Det har skjedd litt mye på kort tid her hjemme, som har gjort at bloggen har blitt litt nedprioritert. Jeg skulle egentlig komme med "snapchat monday" igår, men det ble altså ikke noe av. Det er rart med det. Hver eneste gang ting ser litt lysere ut, så smeller det som regel alltid en bombe. Nå ligger i hvert fall eldstemann og sover i mammas seng etter og ha blitt strøket på ryggen som han ba om. Den minste sutrer og sovner om hverandre her, så jeg løper litt frem og tilbake fra sofaen til vugga for øyeblikket. Jeg kjenner jeg er sliten idag og har tatt hodepinetabletter tre ganger idag, så det blir nok ikke sene kvelden på meg heller. 

Men uansett! Nå er det under en måned igjen til dåp og forberedelsene er i full gang. I kirken skal hun ha på seg en nydelig dåpskjole som oldemoren på farens side har laget, og etter bilder er tatt sammen med dåpsbarnet og selskapet har startet skal hun ha på seg denne nydelige selskapskjolen! Er den ikke bare vakker? Jeg dåner! ♥


Hva syns dere? ♥

DÅP: POPCORNBOKSER

Heisann, og god torsdag!

Herlighet, idag er jeg så trøtt. Jeg bare gjesper og gjesper. Lillemor har stort sett sovet i hele dag, så jeg har kunnet lagt meg ned på litt selv, men har heller drevet med litt til dåpen. Igår kveld ble jeg ferdig med popcornboksene. Siden jeg fant ferdigbokser med både gult og rosa på Panduro så kjøpte jeg like gjerne dem og har pyntet de litt ekstra. Jeg har satt på "popcorn" på en gul og rosa runding foran på hver av boksene. Jeg syns de ble veldig søte! :o) Ville egentlig trykke de ut i "blomster" med sånt bølgekant som dere ser øverst på boksene, men jeg fant bare disse som trykker ut helt runde, så det får være.Idag fikk jeg noen babymatglass jeg har fått låne, så nå har jeg hivd meg over de også. Dette blir spennende!!Hva syns dere?

DÅP: BORDKORTGod morgen!

Nå er endelig Nicolai tilbake i barnehagen, og det er nok veldig deilig for alle parter. Han har kjedet seg veldig her hjemme de siste to ukene og maset veldig om når han skal tilbake igjen. Han sprang inn på avdelingen og lekte med en gang, og hadde såvidt tid til å si ha det til meg - sånt liker vi! 

Jeg er allerede ferdig med de fleste bordkortene, så nå tenkte jeg å vise dere dem. Det er noen jeg mangler fordi jeg har kjøpt for få rosa blomster, så enten må jeg til Sarpsborg å kjøpe fler, ellers får jeg finne på noe med de hvite. Om ingen vet om et sted her i Halden som selger disse blomstene? 

Som sagt skal temaet i dåpen være lyserosa og lysegult. Helt nydelige farger sammen, og bordkortene er intet unntak, men med rosa og kremfargede roser da jeg ikke fant noen fin gulfarge i disse blomstene. Jeg er uansett veldig fornøyd :o)

Hva syns dere?

DÅP: INVITASJONENE

Heisann og god fredag! 

Jeg har nesten akkurat kommet hjem. Jeg har vært på tur to ganger idag. Først dro vi ned til byen for å skrive ut bilder til invitasjonene før vi tok turen videre for å kjøpe sølvpenn. Deretter hjem igjen for å gjøre ferdig invitasjonene før jeg kjørte ut igjen for å levere de nå ikveld. Jeg hadde nemlig så lyst til å dele dem med dere ikveld, så derfor kunne jeg ikke vente til imorgen med å levere de ut! Haha, det er så typisk meg. Når jeg får for meg ting skal det gjerne skje med en gang og akkurat NÅ eller egentlig helst igår! Hehe. Invitasjoner har jeg laget selv. Eller, jeg kjøpte de rosa ferdig brettet med konvolutter, men resten er klippet, limt og stemplet av meg :p Fargene på invitasjonene er de som vil gå igjen i detaljer i selskapet. Lyserosa og lysegult. Kjempenydelige farger sammen, og litt annerledes enn det de fargene som er mest vanlig å bruke i jentedåp :-) Imorgen tenkte jeg å hive meg rundt og begynne med bordkortene! Imens får dere bedømme fra bildene jeg deler med dere under her! ;-)

God kveld og god helg videre til alle!

 

Hva syns dere? 

DÅPSFORBEREDELSER: DEL 1

Heisann, og god morgen! 

Nå nærmer det seg dåp av vår lille prinsesse! Herlighet. Jeg husker jeg tenkte jeg var gal som begynte forberedelser og planlegging allerede når jeg bare var noen måneder på vei, men nå sitter jeg her med en baby på to måneder allerede! Så det lønner seg nok å være litt tidlig ute med planlegging - i hvert fall hvis man er som meg og liker å ha det gjennomført! Hehe. Noen vil nok si det er å overdrive fordi det bare er en dåp, men helt ærlig kunne jeg ikke brydd meg mindre altså! Hihi. 

Her blir det masse deilig mat og kaker, candy bar, cookies, pompoms, heliumballonger ++! Alt sammen i de herlige fargene lyserosa og lysegul! Jeg tror de to fargene blir utrolig lekre sammen, og jeg gleder meg såå masse til å se det ferdige resultatet! Om det blir som jeg har sett for meg! Mie har også fått en helt nydelig lyserosa kjole som hun skal ha på i selskapet etter vi har tatt bilder og slikt. Den er så nydelig, og jeg håper den passer. Jeg bestilte i størrelse 0-3 måneder, så den ser litt stor ut. Jeg tenkte jeg skulle prøve den på henne litt nærmere, så vi får krysse fingrene for at hun har vokst litt til det ;-) Ønsker dere en super dag!

Et mammaliv

Hei! Jeg er ei jente på 24år fra Halden. Denne bloggen vil handle om min hverdag som alenemamma til Nicolai(f.2011) og Mie (f.2015). Jeg er selvstendig distributør i Herbalife. Startet med produktene i januar 2014 for å få mer energi og gå ned i vekt. Mistet 12kg før jeg ble gravid på nytt med Mie. Har mistet 15kg etter svangerskap nr 2. Er fortsatt på min reise ned i vekt, så bloggen vil i hovedsak handle om min nye livsstil i form av kosthold og aktivitet fremover. Alle bilder er mine om det ikke står noe annet, og missbruk av disse vil bli politianmeldt!

Kontakt meg:
etmammalivblogg@live.no

Norske blogger

FacebookInstagramKategorier
Arkivet

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign


hits