GJØR DET SELV - FAVORITTER

Heisann!

Det meste av min leilighet består faktisk av ting jeg har pusset opp eller laget selv. Jeg tenkte derfor å vise frem noen av mine favoritter i dette innlegget! Selv om det er masse mer, må det være disse møblene jeg er mest fornøyd med av det jeg har pusset opp :-)


"Fra kommode til konsollbord"

Først ut er denne gamle kommoden jeg pusset opp for ett år siden. Jeg valgte å prøve og gjøre den om til et konsollbord, og jeg ble utrolig fornøyd med resultatet! Den står nå på Nicolais rom og fungerer som et TV-bord der inne. Hele innlegget finner du HER
Denne fant jeg en gang på nett. Den koster 6495 kroner, og jeg bestemte meg for å prøve og lage min egen til en litt rimeligere pris. Det var egentlig ikke så veldig mye som skulle til! Maling, nye håndtak og knotter, gulvlister og to kurver. Alt i alt ca 400kr og 6095kr billigere enn originalen. Det vil jeg si er innafor!


Skjenken så slik ut før. Bildet måtte jeg google da jeg bare tok et før-bilde med telefonen som ble veldig dårlig. Håper det er greit for deg som eier denne at jeg lånte bildet ;-) Hele innlegget finner du HER


 Jeg fant aldri et stellebord som passet inn på det smale badet mitt som jeg i tillegg syns var fint. Derfor bestemte jeg meg for å prøve og lage et selv. Jeg så i utgangspunktet for meg noe annet, men det endte til slutt opp som dette, da det jeg så for meg ble litt komplisert og ville ta litt tid. Jeg hadde jo allerede begynt, og tålmodighet eier jeg ikke - så å gå fra det jeg allerede hadde begynt på var uaktuelt. Derfor ble det gjort litt endringer der og da, og det var dette jeg/vi fikk til. Jeg fikk nemlig hjelp av Andreas. Jeg peker og mener og han bare gjør det jeg sier! He he.Dette ble i hvert fall resultatet, og jeg ble veldig fornøyd tilslutt! Resten av innlegget finner du HER

Dette bordet koster 9299 kroner og er lånt av interiormani.noJeg kom egentlig bare plutselig over dette bordet på en salgside på Facebook. Jeg hadde fått ny sofa og måtte ha et større bord enn det andre jeg hadde og derfor tenkte jeg at jeg kunne prøve å gjøre noe med dette. 
For 350-400kr ble dette mitt resultat av bordet. Veldig fornøyd med det!! :-) Resten av innlegget finner du HER

Har du lyst til å se alt jeg har pusset opp, så finner du hele DIY-kategorien HER


Hva syns dere?
Har dere laget noe selv? 

HJEMMELAGET PUTEKASSE

Heisann og god søndag!

Beklager mitt fravær for tiden, men med to barn der den eldste har ferie fra barnehagen blir det ikke mye tid eller ork til å sette seg ned foran denne pc'en min som snart støver bort. På fredag var jeg ute en liten tur med ei venninne og ei gammel venninne jeg/vi gikk sammen med på barneskolen. Jeg hadde i hvert fall ikke vært sammen med henne siden det, og vi hadde det veldig koselig her hjemme før vi tok en tur på byen - der det også ble en god del latterkramper. Herlighet så mye rare mennesker det finnes.. Haha!! Jeg ble blant annet bitt i armen av en tilfeldig gal fyr som gikk forbi meg på det ene utestedet vi var på. Jeg har faktisk utrolig vondt i den armen enda, og jeg har fått to blåmerker. Blir helt satt ut av mennesker jeg altså! Skjønner i hvert fall at jeg ikke har gått glipp av så mye de ni siste månedene! 

Vel, idag fikk jeg fingeren ut og fikk malt den hjemmesnekra putekassen min! Den ble helt hvit, enn så lenge. Jeg må tenke litt til på om jeg skal male toppen svart eller ikke. Blir den ikke svart, så blir den nok værende helt hvit i så fall. Jeg har også laget mitt eget lille "design" på den, slik at den står i stil til resten av den maritime uteplassen min!


Et tau til 30 kroner var det som skulle til! ;-) Dette får du kjøpt der de selger diverse båtutstyr. 


Jeg har også fått kjøpt meg spisebord, men har ikke funnet stoler som passer til enda. Så nå gleder meg til å vise dere nye bilder av uteplassen om litt!

 

Hva syns du om putekassen? 

GJØR DET SELV - SALONGBORD (9000KR BILLIGERE ENN ORIGINALT)

Heisann, og god morgen!

For en dag det var igår. Et øyeblikk så det ut som at jeg ikke rakk å bli ferdig med bordet, men siden jeg hadde bestemt meg, så hadde jeg bestemt meg. Bordet skulle bare bli ferdig! Men at det ble ferdig før jeg skulle til jordmor kl. ett var uaktuelt. Jeg var nok en smule optimistisk kan man vel si.. Men det er ikke noe nytt! Ha ha.

Men med en trassig treåring som klår på absolutt alt, og lukker øra når foreldra snakker, så sier det seg selv at ting går tregt. Når klokka nærmet seg halv ett, så måtte vi bare gi oss så vi rakk timen min. Da hadde vi vært der fra ca halv ti, og det eneste vi hadde gjort var å pusse ned bordet og fått skråskjært materialene til ramma som skulle sitte rundt. Uansett hadde vi brått for lite, så vi mangla en del til den ene enden. Så da var det bare å pakke sammen å komme seg i bilen. Heldigvis tilba tanta til Nicolai å passe han, så vi fikk kjørt masekråka dit. Rart hvor mye lettere og raskere ting går uten barn tilstede! he he.. 

Vi fikk kjøpt den siste delen, og dratt opp igjen for å gjøre resten. Da bordet endelig var ferdig og klar for litt maling og beis ringte Nicolai og ville hjem, så da var det jo bare å pakke sammen igjen å sette seg i bilen. Som sagt skulle det bordet bli ferdig, så da valgte jeg å ta med både bord og maling hjem igjen. Etter tre strøk hjemme på kjøkkengulvet ble endelig bordet FERDIG og SÅÅÅÅ LEKKERT!! Herregud, jeg er så fornøyd at jeg har ikke ord! Beina må kappes litt, men det får vi gjøre en annen dag. 

Som nevnt over, så må jeg få kappa beina litt. Bordet er altfor høyt i forhold til sofaen, så det ser litt dumt ut. Og om noen vet om et fint, lyst og stort teppe til gulvet som ikke koster flesk, så tar jeg med glede imot tips! Er så stygt med de flisene i stua, og det passer absolutt ikke til møblene mine. Dette bordet koster 9299kr hos interiormani.no, mitt kosta 200kr og litt drivstoff til Moss ;-) (Materialer fikk jeg av pappa, den delen jeg manglet kostet 11kr. Maling og beis hadde jeg fra før) Alt i alt har bordet mitt kostet mellom 350 og 400kr!


bildet er lånt av interiormani.no

 

 

Nå skal jeg straks til sykehuset for å ta glukosebelastningsprøve. Er bare en ting å si om det: æsj! Måtte ta det med Nicolai også, men det var heldigvis ingen svangerskapsdiabetes på meg da. Håper og tror ikke det er det nå heller, men det er jo selvfølgelig greit å sjekke for sikkerhetsskyld. 

Ønsker alle en fin dag!!

Hva syns du om det nye bordet mitt?

EN LITEN SMAKEBIT PÅ MITT NYE SALONGBORD

Heisann, og god morgen! 

Idag var planen å dra opp i garasjen til pappa å ordne med mitt nye DIY-prosjekt. Andreas skal hjelpe meg, så han kjørte Nicolai i barnehagen så jeg rakk å spise og våkne litt, så skulle han hente meg etter han var levert. Det tok ikke veldig lang tid før jeg fikk en telefon, og i andre enden kom det bare "Det er jo for f*** planleggingsdag i barnehagen idag!!" Ha ha, jeg tror jeg dør. Dette er bare så typisk oss. Surrehuene nr en og to, dum og dummere! Jeg visste jo selvfølgelig det. Ikke kan jeg skylde på "ammetåka" enda heller, men hodet mitt henger rett og slett ikke med når det er ferie, stengt på en mandag også videre. Og selv om vi har hatt det superkoselig mesteparten av ferien, så merker man veldig godt at man har en treåring hjemme 24/7, så vi var vel bare veldig klare for vanlig hverdag igjen... Andreas er bare mann, så han er vel unnskyldt! ;-)

Men bord skal det bli uansett. Nå er det to dager siden jeg henta det, så nå klarer jeg ikke vente en dag til. Planen er å rekke og bli ferdig før jeg har time hos jordmor klokken ett, så her er det bare å jobbe på!

Ønsker alle en super dag og uke! Og husk, en dag mindre å jobbe før helg igjen! ;-)


Klarer du se for deg hva som skal gjøres? ;-)

DIY - STELLEBORD

God dagen!

Jeg kom meg ikke opp av senga før klokken var ett idag. Har våkna tidligere, men jeg har hosta i hele natt og våkner flere ganger av det og tett nese. Forferdelig slitsomt. Gleder meg virkelig til å bli frisk snart. Tror faktisk ikke jeg har hatt ordentlig influensa før, før nå. Folk har lett for å si de har influensa når det egentlig bare er en forkjølelse, og det har nok jeg gjort også. Influensa er virkelig hundre ganger verre! 

Tenkte uansett å få delt resultatet av stellebordet vi laget for et par uker siden, som jeg ble veldig fornøyd med!

Jeg kjøpte seks hobbyplater. Vi skrudde dette sammen til en ramme, der toppen er litt bredere enn de andre slik at stellematten passer oppå. Derfor trenger du fem like hobbyplater, og en som er hakket større. Vi sagde til platene lik at det passet våre mål. Stellebordet er 90cm høyt. Deretter målte vi opp til hyllene inni, slik at det ble lik avstand mellom dem. 30 cm mellom hver hylle.

Husk også å feste en planke eller en plate bak, så det holder seg stødig. Dette skal bli gjort her før det tas i bruk! :-)

Så er det bare å sparkle over alle sprekker og skruer og male i den fargen du selv ønsker! Jeg gikk for hvit! Jeg er veldig fornøyd med resultatet av mitt stellebord, selv om det ble forandring i planene underveis og ikke ble slik jeg først så for meg.

På mitt stellebord:

♥Stellematte fra Ullared

♥Håndkle fra Kid

♥ Bamse fra Kid

♥ Kurv fra Millemoi

♥ Vaskekluter fra Kid

♥ Håndkler fra Lexington

♥ Oppbevaringskurver fra IKEA.

♥Håndklene under er fra Ellos, badehåndkle med kanin fra Kid.Hva syns dere om stellebordet?

Håper alle får en fin dag!

DIY - SKJENK MED KURVER

Idag har jeg endelig fått rumpa i gir og fått ordna meg internett her hjemme. Litt lei av å bruke opp nettet på telefonen og vel så det hver måned, så nå var det på tide! Det tok bare sånn ca to måneder! ha ha.. 

For en liten stund siden kom jeg over en skjenk jeg syns var superfin. Spesielt siden jeg er så glad i rotting og kurver, så hadde den passet veldig fint inn hos meg. Dessverre syns jeg 6495kr for en skjenk er litt mye, så jeg bestemte meg for å prøve og gjøre noe med det selv. Løsningen var en gammel furuskjenk, litt hvitmaling, lister, klosser og et par kurver jeg hadde fra før av, og vips så hadde jeg laget min egen versjon av skjenken jeg hadde så lyst på til ca. 400kr!


//bildet er lånt fra http://www.louisogludvig.no/shop/liten-skjenk-i-3049p.html

 

Mormor hadde en slik skjenk stående hjemme, og var så snill og ville bytte med meg. Jeg kjøpte seks klosser som var like høye som lista. Jeg skrudde fast klossene under skjenken, og deretter spikret fast lista rundt på klossene. Jeg malte tilslutt, og byttet knotter og håndtak. Dette tok meg et par timer en lørdagskveld, og jeg er superfornøyd! 

 

Hva syns dere? 

Følg meg gjerne på instagram: etmammaliv

DIY - SENG FRA IKEA

Som dere vet har jeg og Nicolai flyttet i en egen leilighet. Pappaen til Nicolai fikk alt på rommet til Nicolai bortsett fra en kommode som jeg har pusset opp. Derfor trengte Nicolai ny seng hos meg. Jeg fikk en seng fra Ikea helt gratis, men interiørglad som jeg er, så måtte noe gjøres for at den skulle passe min stil. Jeg så for vanlig for meg hva jeg kunne gjøre og måtte bare håpe at resultatet ble like fint i virkeligheten, som i hodet mitt. Med noen ekstra planker og beis så var det gjort, og jeg ble veldig veldig fornøyd! Tenk at så lite skal til for å forandre noe så mye!

Tettet igjen hodegavlen. 

 

Beiset hele sengen i fargen drivved. Hva syns dere?

KRAKK FØR - ETTER

God morgen! Ingenting er vel bedre enn å ha fri på en mandag?

Nå er jeg endelig ferdig med jobbehelgen. Den gikk utrolig fort denne gangen, og det er godt å få med seg et par røde dager på lønnen innimellom! Jeg har selvfølgelig blitt forkjølet i helgen, og ble mye verre i natt. Jeg får håpe Herbalife sin urtete og C-vitaminer gjør susen, for dette har jeg ikke tid og ork til!

Uansett, så er jeg ferdig med nok et DIY-prosjekt! Denne var igrunn veldig enkel å pusse opp. Kun pussing og maling, så den ble ferdig på 1-2-3! Den ble i hvert fall veldig fin på trappen. Krakken hentet jeg gratis for godt over ett år siden. Jeg har bare ikke fått fingeren ut og gjort noe med den, selv om det var verdens enkleste jobb. 

Jeg har brukt vanlig hvit/creme interiørmaling og en interiørmaling som heter sjokolade. Den samme brunfargen som jeg brukte på fra kommode til konsollbord-prosjektet. Fargen ble mer grå enn brun på krakken, men det ble faktisk fint :o) 

Håper alle holder seg friske og nyter denne fridagen i sommervarmen! :o)

MINE TOPP 4 OPPUSSINGSFAVORITTER

 

Siden jeg har fått mer og mer sansen for oppussing av gamle møbler i det siste, så tenkte jeg at jeg kunne vise mine oppussingsfavoritter. Dette er møblene jeg har vært mest fornøyd med av de jeg har pusset opp. Bordet på bilde nr to måtte jeg dessverre selge, da det ble altfor stort til sofaen, men det kom jo noe godt ut av det. Det var da jeg fikk ideen til å gjøre om det kjedelige IKEA-bordet jeg hadde fra før av istedenfor :o)

 

Fra kjedelig furuskjenk til TV-bord. >link til innlegg her<

Fra gammelt til "nytt". >link til innlegg her<En liten oppussing av IKEA-bord. >link til innlegg her<

Fra kommode til konsollbord. >link til innlegg her<
Hva syns dere om resultatene? 

FRA KOMMODE TIL KONSOLLBORD

God morgen!

For en god stund siden fikk jeg en gratis kommode av ei jeg kjenner. Jeg har lenge visst hva jeg skulle gjøre med den, men aldri hatt tid og ork, men på lørdag tok jeg den med meg opp til pappa og begynte. Oppussingen tok hele dagen. Jeg var der oppe i totiden, og dro hjem igjen ved nitiden. Da hadde jeg kun hatt en pause hvor de hadde laget vafler, og en pause med grillmat senere på kvelden. Var temmelig sliten etter å ha stått i solsteken omtrent hele dagen og pusset, saget og malet. Men jeg ble utrolig fornøyd med resultatet!

Slik så den ut da jeg fikk den.

Jeg begynte med å skru av de tre nederste skuffene. Deretter begynte jeg å pusse. Jeg hadde veldig flaks med hyllene. Jeg fant disse stående i boden hos pappa, og spurte om han skulle ha dem. Det skulle han ikke, så jeg fikk heldigvis ta dem! De var litt for lange i forhold til kommoden, men dybden passet helt perfekt! Jeg måtte bare sage av en liten bit. Snakk om flaks!

Når alt var pusset ned var det bare å begynne med malingen. Fargen heter Sjokolade

Beisen hadde jeg hjemme, så jeg tok den med meg hjem igjen og beiset toppen med fargen drivved. 

Håndtakene er utrolig fine, og dette er det tredje oppussingsprosjektet jeg bruker disse på. Jeg syns håndtakene gjør veldig mye med møblene. Fåes kjøpt hos Strömstad kök.Hva syns dere?

>>FØLG MEG GJERNE PÅ FACEBOOK HER<<

KOMMODE FØR - ETTER

Hei, dere!

Håper alle har hatt en fin helg! Jeg har nok en gang fått masse ut av frihelgen min. På fredag var jeg sammen med noen venner. Veldig koselig sommerkveld på verandaen med litt voksenbrus og mye latter :o) Igår var vi hos pappa hele dagen, der jeg pusset opp enda en kommode! Den kommer i et senere innlegg, for først skal jeg vise frem kommoden som jeg fikk helt gratis og pusset opp for litt siden. Jeg elsker gratis! 

Slik så den altså ut da jeg hentet den. Ikke spesielt pen, men brukbar til masse! Det var bare å hente frem tankene om hva jeg kunne gjøre med denne, og det var igrunn ganske lett. Med litt pussing, maling og beis er mye allerede gjort!

Jeg hadde både pussemaskin, hvitmaling og drivved-beis stående, så dette ble funnet frem. Og med nye håndtak ble den komplett! Jeg elsker disse håndtakene. De gjør rett og slett hele kommoden!

 

Ønsker alle en fin søndag videre!

 

Hva syns dere om kommoden?

DIY - IKEABORD

Heisann!

Forrige søndag var jeg i så god form etter nattevakten at jeg bare måtte gjøre noe. Jeg ville forandre på et eller annet, men visste ikke helt hva. Jeg måtte bare gjøre om litt her hjemme, og startet med å rydde loftet. Fant frem gamle ting. Ting jeg ville sette frem igjen, og ting jeg ville kvitte meg med som jeg visste jeg ikke kom til å bruke uansett. Jeg fikk også sortert litt på loftet. All julepynt samlet på et sted, baby/barneutstyr samlet på et sted osv osv..! 

Uansett, så var det liksom ikke helt det jeg heller ville. Noe måtte forandres på, og denne gangen ble det salongbordet vårt. Det er et enkelt og fint bord fra IKEA, men det ble litt kjedelig i lengden, og etter jeg pusset opp skjenken til nytt TV-bord ville jeg ha noe som matchet. Jeg så fort hva som kunne gjøres, og tok en telefon til pappa.

Når jeg ser for meg en ting, så må det gjerne skje med en gang. For de som kjenner meg vet også veldig godt at jeg er fryktelig utålmodig. Jeg hater å vente, og jeg hater og ikke få ting gjort. Garantert arvet fra pappa. Han er nemlig også sånn ;-) Jeg ringte i hvert fall til pappa og spurte om han hadde noen planker. Det var jo søndag, ingenting som var åpent, og jeg skulle jo begynne nå. He he. Heldigvis hadde han, og vi fikk bordet i bilen og kjørte oppover. Vi fikk først servert deilig middag, og deretter var vi i garasjen resten av dagen og kvelden. Med litt planker og beis, så ble bordet som nytt!

Jeg er utrolig fornøyd med resultatet. Stuen ble mer lun og fin. 

 

Hva syns dere om det nye bordet vårt? 

SALONGBORD FØR - ETTER

Hei dere! 

Jeg har jobbet i natt, og har to netter til før jeg har noen fridager igjen. Andreas har fri idag, så han har vært ute med Nicolai og rydda inn søppel i bilen som skal kjøres på søpla snart, mens jeg har hatt en Herbalife-kunde på besøk.  Igår begynte jeg på oppussingen av et gammelt og kjedelig furubord som har stått her en stund. Med litt hvitmaling, beis av farge drivved og nye knotter ble bordet totalt forandret,  og plutselig ikke så kjedelig lenger! Jeg ble i hvert fall veldig fornøyd, så det er synd jeg må selge det. Det er nemlig for stort for den nye sofaen vår, så da får jeg bare håpe noen andre får glede av det :o)

Nå er det helt ferdig, og jeg tenkte å vise dere før og etter-bilder før jeg legger det ut for salg.  

 

Hva syns dere?

DIY - TVBORD

Hei, dere! Begynner å bli en stund siden sist. 

Her er det ingenting nytt, rett og slett bare null motivasjon for denne bloggen. Hyggelig å se at det fortsatt er noen som klikker seg inn her! :o) Tenkte jeg skulle vise dere mitt siste DIY-prosjekt. Nemlig et enkelt og veldig lekkert TV-bord inspirert av Lindevegen

. Alt du trenger er en gammel furukommode, håndtak, hvitmaling og beis! Denne lager du på 1-2-3! Jeg brukte ca. 3,5 timer fra jeg fikk den inn døren, til den var ferdig. 

Jeg tok av skap, skuffer og hyller inni. Malte alle kriker og kroker med pensel slik at alt ble ordentlig dekket før jeg gikk over med rulle. Brukte maling som tørker fort. Malte to strøk og beiset toppen med farge drivved helt til slutt.


Håndtakene jeg brukte er fra Strömstad kök. Sjekk gjerne ut siden på facebook, få inspirasjon til kjøkken og trykk gjerne liker. De er også å finne på messe Kongstenhallen i Fredrikstad fra 28.februar til 02.mars!

Hva syns dere om vårt nye, hjemmelagde TVbord?

 

 

DIY - JULE/PAKKEKALENDER

Her om dagen fikk jeg endelig laget ferdig julekalenderen til Nicolai. Nå som han er over to år og skjønner litt mer skal han få pakkekalender fremover. Jeg har tittet litt rundt på nettet og letet etter litt inspirasjon til å lage en egen kalender, og fant litt inspirasjon i dette kalender-treet til Diana

Jeg har kun kjøpt planker til 35kr til sammen, kroker til under hundrelappen og tall jeg har klistret på fra Søstrene Grene. Malingen hadde vi fra før. 

Stammen på treet er på 100cm og resten ser rekkefølgen slik ut↓

♥ 12cm ♥ 20cm ♥ 40cm ♥ 60cm ♥ 80cm

-Skru plankene inn i stammen bakfra (husk å bruke skruer som ikke går igjennom planken foran).

-Mal eller beis, om du ønsker det.

-Skru inn kroker og sett på tall!

Fiks, ferdig, enkelt og veldig greit! :o)

Idag fikk jeg satt på stjerna som ikke rakk å bli tørr igår. Den er malt i en sølvfarge jeg brukte til bildene Nicolai malte, kjøpt på Søstrene Grene. Stjernen er forresten klippet ut av tykk papp.


Denne tok litt over en time å lage. Akkurat passe for meg som er fryktelig utålmodig av meg og helst vil ha alt ferdig dagen før jeg begynner! Hihi.

Hva syns dere?

FRUKTFAT TIL BABY SHOWER
Ikveld har jeg vært i baby shower for min gode venninne, Marita♥ Vi ble spurt om vi kunne ordne en ting hver, og jeg sa jeg kunne fikse fruktfat. Jeg lurte fælt på hvordan fruktfat jeg skulle lage, og tenkte at jeg måtte jo få til noe som passet til en baby shower. Jeg tenkte på en barnevogn av vannmelon, og måtte google litt. Da fikk jeg ideen om denne, og jeg ble faktisk veldig overrasket og fornøyd over meg selv og min egen prestasjon, så jeg må bare vise frem for dere! he he.

For å lage dette fruktfatet trenger du:

♦ En passe stor vannmelon til barnevogn

♦ Honningmelon som du deler i to til baby

♦ Blåbær til øyne, eller eventuelt andre runde frukter/bær til øyne

♦ Tannpirkere til å feste frukten og bærene

♦ Smokk

♦ Ønsket frukt til resten av fatet

Start med å skjære av en liten del under vannmelonen slik at den står stødig. Skjær så ut vannmelonen til en barnevogn. Deretter skraper du ut alt innholdet.

Del opp fire, runde eplebiter til hjul, sett på tannpirkere og pynt med et blåbær på hvert hjul.


 Skjær honningmelonen i to, eller eventuelt bruk en hel (passe stor/liten) appelsin. 

 Sett inn to tannpirkere med to blåbær som øyne. Skjær deretter ut en munn som smokken passer inni, legg den oppi vognen og start å pynte.


Hva syns dere om baby shower-fruktfatet mitt? :o)

 

FØLG MEG GJERNE PÅ FACEBOOK HER


 

HVA LURER DU PÅ?

Fikk et spørsmål igår om jeg kunne ha spørsmålsrunde, og det hadde jeg faktisk tenkt til å ha denne uken. Nå som jeg har byttet blogg igjen, er det kanskje noen som har noen spørsmål til meg? Vel, spør i vei ;o) Jeg velger forresten selv hvilke spørsmål som er reelle for meg å svare på. Av erfaring er det noen som er altfor nysgjerrige på ting de egentlig ikke har noe med å gjøre, så jeg vil se an hvilke spørsmål jeg godkjenner og svarer på. Jeg ser også an hvor mange spørsmål jeg får før jeg lager et innlegg. 


 

 

 

#mamma #spørsmålsrunde #mammablogg #interiør #spørsmål #hverdag

HJEMMELAGET HÅRBØYLE

 

På søndag skal vi i barnedåp, og i den anledning har jeg laget en hjemmelaget hårbøyle til antrekket jeg skal ha på meg. Jeg kjøpte en vanlig hårbøyle med en sløyfe på, som jeg bare tok av. Deretter limte jeg på blomstene som jeg også kjøpe utenom. Jeg ble i hvert fall ganske fornøyd selv, og tror den kommer til å bli fin til antrekket! :o)

Hva syns dere?

Dette skal jeg ha på meg. Kjole HER // Sko HER

 

 

 

 

 

affiliateslenker

Et mammaliv

Hei! Jeg er ei jente på 24år fra Halden. Denne bloggen vil handle om min hverdag som alenemamma til Nicolai(f.2011) og Mie (f.2015). Jeg er selvstendig distributør i Herbalife. Startet med produktene i januar 2014 for å få mer energi og gå ned i vekt. Mistet 12kg før jeg ble gravid på nytt med Mie. Har mistet 15kg etter svangerskap nr 2. Er fortsatt på min reise ned i vekt, så bloggen vil i hovedsak handle om min nye livsstil i form av kosthold og aktivitet fremover. Alle bilder er mine om det ikke står noe annet, og missbruk av disse vil bli politianmeldt!

Kontakt meg:
etmammalivblogg@live.no

Norske blogger

FacebookInstagramKategorier
Arkivet

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign


hits