SKAL JEG STARTE MED BLOGGINGEN IGJEN?

Heisann! 

Her inne begynner det jaggu å bli en god stund siden jeg har vært. Jeg har fått noen meldinger på facebook av flere, at de savner innlegg her inne. Det er utrolig hyggelig å høre! Jeg savner å blogge også, men føler jeg ikke har tid til å blogge hver dag. Jeg er flink en liten periode, så dabber det mer og mer av. Det skjer hver eneste gang jeg prøver meg igjen. Derfor kan jeg ikke love at jeg kommer til å blogge så veldig mye akkurat nå i starten, men jeg kommer nok til å legge ut innlegg når det passer meg. 

Det er jo hele seks måneder siden jeg blogget sist. Man kan jo si at det har skjedd litt i livet mitt på den tiden. Nicolai ble fem år i starten av oktober og går sitt siste år i barnehagen, og Mie er allerede 1,5 år og har begynt på sitt første! Jeg er ferdig med permisjonen for lengst og har begynt å jobbe igjen. Tiden går helt sinnssykt fort med småtroll i hus. De som følger meg på instagram og snapchat har nok fått med seg det meste. Der er jeg også mye flinkere til å dele, kanskje noen ganger litt for flink til å dele, men om du har lyst til å følge meg heter jeg iidakm på begge :-) 


Se på de to a! Ekke rart man er stolt vettu ;-) 
 

Elenanita.blogg.no

15.11.2016 kl.14:02

Jeg synes det hadde vært veldig koselig om du blogget igjen :)

Jeg er litt av og på med bloggingen jeg og, men det betyr jo bare at vi har et liv ved siden av vettu :)

Ha en fin dag :-)
Et mammaliv

15.11.2016 kl.14:04

Helene Viktoria: Så hyggelig å høre! :-) Ja, det er jaggu sant! Hehe. Takk, det samme :-)
Elenanita.blogg.no

15.11.2016 kl.14:05

Det ordner seg nok, skal få surra meg til å følge deg både på instagram og snapchat. har jo følgt bloggen din i minst to år tror jeg :)
Et mammaliv

15.11.2016 kl.14:11

Helene Viktoria: Så koselig! :-) Jeg følger tilbake :-)
Elenanita.blogg.no

15.11.2016 kl.14:12

Høres bra ut =) jeg kommer til å legge deg til på min private og offentlige instagram, litt mer privat det som blir lagt ut under mitt navn ;)
lisarorvik

15.11.2016 kl.15:18

Ja det hadde vært kjempe koselig :)
Lene Amundsen

22.11.2016 kl.09:01

Jaaaaaa!!! 😃😃
Skriv en kommentar


Et mammaliv

Hei! Jeg er ei jente på 24år fra Halden. Denne bloggen vil handle om min hverdag som alenemamma til Nicolai(f.2011) og Mie (f.2015). Jeg er selvstendig distributør i Herbalife. Startet med produktene i januar 2014 for å få mer energi og gå ned i vekt. Mistet 12kg før jeg ble gravid på nytt med Mie. Har mistet 15kg etter svangerskap nr 2. Er fortsatt på min reise ned i vekt, så bloggen vil i hovedsak handle om min nye livsstil i form av kosthold og aktivitet fremover. Alle bilder er mine om det ikke står noe annet, og missbruk av disse vil bli politianmeldt!}

Kontakt meg:
etmammalivblogg@live.no

Norske blogger

FacebookInstagramKategorier
Arkivet

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign


hits