JA, VI ELSKER FROKOST!

God morgen, og gratulerer så mye med dagen alle sammen!

Det er ingen hemmelighet at frokost er dagens viktigste måltid. Får du ikke i deg en god og næringsrik frokost, så fungerer ikke kroppen som den skal, rett og slett. Jeg har alltid vært veldig dårlig på å spise frokost, så en av grunnene til at jeg startet å drikke shake var ikke bare for å gå ned i vekt, men også for og faktisk få i meg mat om morgenen. 

I dag har jeg selvfølgelig laget en 17.mai-inspirert shake. Planen var at den faktisk skulle bli rød, hvit og blå, men det gikk ikke helt som jeg håpet på! Haha. God ble den i hvert fall, og det er jo det viktigste!Håper alle får en strålende feiring!

wenchepia

17.05.2016 kl.08:10

Gratulerer med dagen :)

Det så deilig ut! Her ble det to knekkebrød med brunost og et glass melk hehe....

Nyt dagen!
Et mammaliv

17.05.2016 kl.08:26

wenchepia: hehe! Takk, det samme! :-)

18.05.2016 kl.18:20

Kan du skrive litt om herbalife? Og hvordan det funker. Hvor mye trener du, hvordan mat spiser du? Og når drikker du shakene fra herbalife? :) Hihi litt mange spm her:)! Klem♡
Et mammaliv

21.05.2016 kl.10:29

Anonym: Selvfølgelig :-)

Herbalife er en livsstil og har produkter for både indre- og ytre ernæring. Hovedproduktet er selvfølgelig shaken, som man kan bruke på litt forskjellige måter. Man kan bruke den til å gå ned i vekt, ved å bytte ut to til tre måltider med en shake, for eksempel frokost, lunsj og kvelds. Middag og annet spiser man utenom.

Sliter man med å gå opp i vekt kan man ta shake i tillegg til mat, ved å drikke en shake ETTER hvert måltid man spiser.

Trener man mye er shaken perfekt til før- etter trening. Herbalife har også en egen serie som heter "Herbalife 24", som er produkter for de som er aktive og trener. Serien har produkter for før trening, under trening og etter trening for å få best mulig resultat ut av treningen.

Man kan også bruke shaken for en sunn frokost og for å holde vekten stabil.

Ellers finnes det også masse forskjellige produkter. Jeg drikker shake 2-5 ganger om dagen, det spørs helt hvordan dagen min er. Jeg spiser ellers sunne måltider. Kylling/kalkun, karbonadedeig, fisk, magert kjøtt, salater, grønnsaker osv.

Jeg er veldig periodetrener, så jeg skal ikke skryte på meg så mye trening. Men jeg prøver å holde meg aktiv ved å gå turer med Mie i vogna, og da kan jeg gjerne gå alt fra 5km til 10km :-) Ellers trener jeg på FitCampen vår, som er gratis trening to ganger i uken. Styrke og kondisjon :-)
Skriv en kommentar


Et mammaliv

Hei! Jeg er ei jente på 24år fra Halden. Denne bloggen vil handle om min hverdag som alenemamma til Nicolai(f.2011) og Mie (f.2015). Jeg er selvstendig distributør i Herbalife. Startet med produktene i januar 2014 for å få mer energi og gå ned i vekt. Mistet 12kg før jeg ble gravid på nytt med Mie. Har mistet 15kg etter svangerskap nr 2. Er fortsatt på min reise ned i vekt, så bloggen vil i hovedsak handle om min nye livsstil i form av kosthold og aktivitet fremover. Alle bilder er mine om det ikke står noe annet, og missbruk av disse vil bli politianmeldt!}

Kontakt meg:
etmammalivblogg@live.no

Norske blogger

FacebookInstagramKategorier
Arkivet

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign


hits