VI NYTER SOMMERÅh, for noen deilige sommerdager vi har om dagen! Vi nyter bare tiden ute, og i dag har Mie og jeg bare kost oss på verandaen. Jeg fikk til og med en og en halv time på solsengen mens Mie sov i dag også. Hun tenkte nok på mammaen sin, så var nok derfor hun sov litt lenger i dag ;-)

Da Nicolai kom hjem fra barnehagen var det grillings som stod på menyen. Etter det har tiden bare flydd og nå er begge barn i seng og sover søtt, mens jeg sitter ute med en deilig kveldsshake og skriver litt her før jeg skal inn å være litt husmor.. 

Håper dere har en fin kveld! :-) 

Skriv en kommentar


Et mammaliv

Hei! Jeg er ei jente på 24år fra Halden. Denne bloggen vil handle om min hverdag som alenemamma til Nicolai(f.2011) og Mie (f.2015). Jeg er selvstendig distributør i Herbalife. Startet med produktene i januar 2014 for å få mer energi og gå ned i vekt. Mistet 12kg før jeg ble gravid på nytt med Mie. Har mistet 15kg etter svangerskap nr 2. Er fortsatt på min reise ned i vekt, så bloggen vil i hovedsak handle om min nye livsstil i form av kosthold og aktivitet fremover. Alle bilder er mine om det ikke står noe annet, og missbruk av disse vil bli politianmeldt!}

Kontakt meg:
etmammalivblogg@live.no

Norske blogger

FacebookInstagramKategorier
Arkivet

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign


hits