SOMMERSMOOTHIE

Heisann! 

I dag har jeg kjørt Nicolai i barnehagen, hengt opp klær og satt på en ny vaskemaskin. Jeg har til og med vært på loftet og hentet putene til utemøblene, så om du leser dette Andreas, så satt jeg meg ikke fast der oppe og du slipper å hjelpe meg denne gangen ;-) Putene og diverse er i hvert fall satt ut, så nå mangler jeg bare litt blomster her og der før jeg tenkte å dele noen bilder med dere senere. 

Nå koser Mie og jeg oss på verandaen og har akkurat spist lunsj. I dag lagde jeg en frisk og god sommersmoothie som jeg tenkte å dele med dere!Håper alle nyter sommerværet som har kommet! :-)

Tonje

11.05.2016 kl.12:17

Ser kjempe godt ut!
lisarorvik

11.05.2016 kl.13:27

Dette så kjempe godt ut :)
Skriv en kommentar


Et mammaliv

Hei! Jeg er ei jente på 24år fra Halden. Denne bloggen vil handle om min hverdag som alenemamma til Nicolai(f.2011) og Mie (f.2015). Jeg er selvstendig distributør i Herbalife. Startet med produktene i januar 2014 for å få mer energi og gå ned i vekt. Mistet 12kg før jeg ble gravid på nytt med Mie. Har mistet 15kg etter svangerskap nr 2. Er fortsatt på min reise ned i vekt, så bloggen vil i hovedsak handle om min nye livsstil i form av kosthold og aktivitet fremover. Alle bilder er mine om det ikke står noe annet, og missbruk av disse vil bli politianmeldt!}

Kontakt meg:
etmammalivblogg@live.no

Norske blogger

FacebookInstagramKategorier
Arkivet

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign


hits