KLAR FOR HELG

Heisann! Da var det jaggu fredag igjen, og sånn ca to uker siden sist jeg ga lyd fra meg her inne. Haha, jeg blir helt slapp av meg selv altså. Fredagstacoen er i hvert fall inntatt, og jeg er klar for helg!
Denne helgen skjer det litt igjen. I morgen tidlig skal jeg levere barna, en til mimmi og en til tante, før jeg skal videre på seminar på senteret vårt. Senere på kvelden skal jeg ut en tur, og det gleder jeg meg også til! Jeg er sikker på at det kommer til å bli en knall lørdag! :-)Håper dere får en fin helg! :o)

Pernille

29.04.2016 kl.23:40

Ønsker deg en riktig god helg!
Et mammaliv

30.04.2016 kl.14:58

Pernille: Takk, det samme! :-)
Susanna

30.04.2016 kl.10:27

Mums så gott det där såg ut :)
Skriv en kommentar


Et mammaliv

Hei! Jeg er ei jente på 24år fra Halden. Denne bloggen vil handle om min hverdag som alenemamma til Nicolai(f.2011) og Mie (f.2015). Jeg er selvstendig distributør i Herbalife. Startet med produktene i januar 2014 for å få mer energi og gå ned i vekt. Mistet 12kg før jeg ble gravid på nytt med Mie. Har mistet 15kg etter svangerskap nr 2. Er fortsatt på min reise ned i vekt, så bloggen vil i hovedsak handle om min nye livsstil i form av kosthold og aktivitet fremover. Alle bilder er mine om det ikke står noe annet, og missbruk av disse vil bli politianmeldt!}

Kontakt meg:
etmammalivblogg@live.no

Norske blogger

FacebookInstagramKategorier
Arkivet

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign


hits