STOLT MAMMA

God morgen! :-)

 

Nok en dag med sol og fint vær her i Halden! Det er så deilig at våren har kommet, og jeg håper den har kommet for å bli. Humøret mitt blir i hvert fall mye bedre med en gang, selv om jeg har sovet utrolig dårlig i natt. Tror jeg har våknet ca. hver time. Skikkelig slitsomt. Kl. 07 klarte jeg ikke ligge i sengen mer, så det var bare å komme seg opp, ta seg en shake å hoppe i dusjen.

 

Vi har vært i foreldresamtale i barnehagen i dag. Jeg var veldig spent på å høre hvordan han er der, da han er veldig flink til å teste grenser hjemme om dagen. Heldigvis kan jeg bare være stolt av den fine gutten min :-)

 

Nå er jeg klar for en liten tur til Sverige med lillesøster. Vi skal til Oslo i helgen, og da trengs et par vinflasker ;-)

 

Ha en fin dag, alle!

Skriv en kommentar


Et mammaliv

Hei! Jeg er ei jente på 24år fra Halden. Denne bloggen vil handle om min hverdag som alenemamma til Nicolai(f.2011) og Mie (f.2015). Jeg er selvstendig distributør i Herbalife. Startet med produktene i januar 2014 for å få mer energi og gå ned i vekt. Mistet 12kg før jeg ble gravid på nytt med Mie. Har mistet 15kg etter svangerskap nr 2. Er fortsatt på min reise ned i vekt, så bloggen vil i hovedsak handle om min nye livsstil i form av kosthold og aktivitet fremover. Alle bilder er mine om det ikke står noe annet, og missbruk av disse vil bli politianmeldt!}

Kontakt meg:
etmammalivblogg@live.no

Norske blogger

FacebookInstagramKategorier
Arkivet

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign


hits